Καλύτερο Cloud Storage για οικογένειες το 2020: Storage, τα παιδιά και εσάς

Η χρήση της αποθήκευσης στο cloud έχει γίνει συνηθισμένη για τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, η προσπάθεια διαχείρισης μιας οικογένειας στο cloud μπορεί να είναι πιο δύσκολη. Η εύρεση του καλύτερου χώρου αποθήκευσης στο cloud για την οικογένειά σας δεν είναι τόσο απλή όταν αναζητάτε χώρο αποθήκευσης για πέντε άτομα. Ευτυχώς, εταιρείες όπως η Microsoft και η Google διευκολύνουν τη διαχείριση του cloud storage για όλους.


Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης cloud εκεί έξω, επομένως θέλαμε να παρέχουμε μερικές οδηγίες κατά τη δημιουργία αυτού του καλύτερου οδηγού αποθήκευσης cloud για οικογένειες.

Τι κάνει το καλύτερο Family Cloud Storage

 1. OneDrive
 2. Google Drive
 3. pCloud
 4. Sync.com
 5. iCloud

Όταν προσθέτετε κάτι νέο στη δυναμική της οικογένειάς σας, είναι ωραίο όταν δεν προκαλεί προβλήματα. Το cloud storage δεν διαφέρει. Η οικογένειά σας θα αποθηκεύει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία, οπότε πιστεύουμε ότι ο αποθηκευτικός σας χώρος στο cloud θα πρέπει να είναι ασφαλής, γρήγορος, εύχρηστος και να σας προσφέρει πολύ χώρο αποθήκευσης στην τιμή.

Για ασφάλεια, εξετάσαμε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) και την κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι μια δυνατότητα που απαιτεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας εισάγοντας έναν κωδικό που σας αποστέλλεται. 

Η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης διασφαλίζει ότι ούτε ο πάροχος αποθήκευσης cloud μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας, οπότε γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας δεν έχουν πρόσβαση σε τρίτους.

Αυτές οι δύο δυνατότητες ασφαλείας λειτουργούν κυρίως – ή εντελώς – στο παρασκήνιο και σχεδόν δεν έχουν καμπύλη εκμάθησης, επομένως τα αρχεία σας θα παραμείνουν ασφαλή, ανεξάρτητα από το πόσο τεχνολογικά κατανοεί η οικογένειά σας. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μηδενική γνώση και τις κορυφαίες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που την παρέχουν, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα αποθηκευτικά σύννεφα μηδενικής γνώσης.

Τέλος, εξετάσαμε πρόσθετες λειτουργίες, όπως εργαλεία γραφείου όπως το Word ή τα Έγγραφα Google, τα οποία διευκολύνουν την επεξεργασία και τη δημιουργία εγγράφων στο cloud.

Λάβετε υπόψη ότι πάντα θα υπάρχει αντιστάθμιση κατά την εξέταση της ασφάλειας έναντι της λειτουργικότητας. Οι πάροχοι αποθήκευσης cloud που εστιάζουν περισσότερο στην ασφάλεια τείνουν να μην έχουν πολλές δυνατότητες ή υποστήριξη για εφαρμογές τρίτων. Λόγω της φύσης της ασφάλειας του cloud, το λογισμικό πρέπει σε μεγάλο βαθμό να αποφευχθεί για να σας προσφέρει την καλύτερη προστασία.

1. Microsoft OneDrive

Το OneDrive είναι η λύση αποθήκευσης cloud της Microsoft και επίσης η μόνη επιλογή σε αυτήν τη λίστα που έχει ένα φθηνό πρόγραμμα αποθήκευσης που έχει δημιουργηθεί για μεγάλες οικογένειες. Αυτό, μαζί με τη συμπερίληψη της σουίτας του Microsoft Office, καθιστά το OneDrive ιδανική για φοιτητές κολεγίου και γυμνασίου, επαγγελματίες και όλους τους ενδιάμεσους.

onedrive-file-manager

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο OneDrive μέσω του ιστότοπου, του φακέλου συγχρονισμού στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS. Το περιβάλλον χρήστη χρησιμοποιεί ένα σύστημα φακέλων, οπότε θα είναι οικείο για τα περισσότερα άτομα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αρχεία και φακέλους με άλλους μέσω ενός κοινόχρηστου συνδέσμου. Το OneDrive σάς επιτρέπει επίσης να προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης τους συνδέσμους σας, ώστε να είναι ασφαλείς ακόμη και αν πέσουν σε λάθος χέρια.

Το OneDrive έχει τέσσερα πακέτα αποθήκευσης που κυμαίνονται από 5 GB έως 1 TB. Το πρόγραμμα Office 365 Home είναι το οικογενειακό πρόγραμμα του OneDrive και προσφέρει 1TB το καθένα για έως και έξι χρήστες και συνολικά 6 TB. Το πρόγραμμα είναι 99 $ ετησίως ή 9,99 $ ανά μήνα, ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να πληρώσετε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το OneDrive

Το οικογενειακό πρόγραμμα περιλαμβάνει το Office 365 Home, οπότε έχετε πρόσβαση στην οικογένεια προϊόντων Microsoft της Microsoft σε υπολογιστές, Mac, tablet και smartphone. Το Microsoft Office χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα σχολεία και τον επιχειρηματικό κόσμο, οπότε ανεξάρτητα από το εάν διατηρείτε ημερολόγιο, κάνετε εργασία στο σπίτι ή ερμηνεύετε δεδομένα για εργασία, η Microsoft σας έχει καλύψει.

Μαζί με το Microsoft Office, το OneDrive διαθέτει μια άλλη τακτοποιημένη δυνατότητα για χρήστες με πολλούς υπολογιστές. Κάνοντας κλικ στην καρτέλα “Υπολογιστές” στο OneDrive σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σε οποιονδήποτε υπολογιστή που έχετε ήδη συνδέσει.

onedrive-pc-πρόσβαση

Η Microsoft συμπεριέλαβε επίσης το 2FA στο OneDrive, αν και δεν χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτου μέρους, όπως το Boxcryptor, εάν θέλετε αυτήν τη δυνατότητα ασφαλείας. Μπορείτε να δείτε την πλήρη αναθεώρηση του Boxcryptor για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο διασφάλισης του OneDrive καθώς και άλλων διαδικτυακών λογισμικών.

Το OneDrive έχει μια άλλη δυνατότητα ασφαλείας που ονομάζεται Personal Vault. Με το Προσωπικό Vault, μπορείτε να σαρώσετε σημαντικά έγγραφα – όπως πιστοποιητικά γέννησης, φορολογικά αρχεία και οτιδήποτε άλλο θέλετε να διατηρείτε ασφαλή – απευθείας στον ασφαλή φάκελο. Υπάρχουν επίσης πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας που προστατεύουν αυτόματα τα αρχεία σας.

Το προσωπικό σας θησαυροφυλάκιο απαιτεί 2FA και 20 λεπτά αδράνειας θα κλειδώσουν αυτόματα το φάκελο, οπότε προστατεύεστε εάν απομακρυνθείτε κατά λάθος με κάτι σημαντικό. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Personal Vault από όλες τις συσκευές σας και η σάρωση εγγράφων μπορεί να γίνει από την εφαρμογή για κινητά.

2. Google Drive (Google One)

Η επιλογή διαδικτυακών εργαλείων και υπηρεσιών της Google δεν ήταν πάντα η πιο απλή, ειδικά όταν πρόκειται για το Google Drive και τα διάφορα σχέδιά της. Σε μια προσπάθεια να το αλλάξει αυτό, η Google συγκέντρωσε τα πακέτα αποθήκευσής της με την επωνυμία Google One, η οποία στοχεύει να παρέχει σαφείς επιλογές αποθήκευσης για χρήστες και οικογένειες, καθώς και άλλα οφέλη.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google Drive μέσω του ιστότοπου, της εφαρμογής για κινητά και ενός φακέλου συγχρονισμού Windows ή Mac. Το Google Drive οργανώνεται επίσης μέσω φακέλων και είναι εύκολο να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα αρχεία σας όποτε θέλετε. Τα αρχεία μπορούν επίσης να μοιραστούν εύκολα με άλλους μέσω ενός συνδέσμου.

google-drive-file-manager

Το Google Drive διαθέτει τέσσερα τυπικά προγράμματα που κυμαίνονται από το δωρεάν πακέτο 15 GB έως 2 TB. Όλα τα προγράμματα επί πληρωμή διαφημίζουν τη δυνατότητα προσθήκης μελών οικογένειας, γεγονός που καθιστά το Google Drive μια καλή επιλογή για οικογένειες που θέλουν να δοκιμάσουν ένα φθηνό πακέτο ή που έχουν χαμηλές απαιτήσεις αποθήκευσης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Google Drive

Μαζί με τον αποθηκευτικό χώρο μέσω του Google Drive, το Google One περιλαμβάνει επίσης παροχές μέλους με όλα τα προγράμματα επί πληρωμή. Από τώρα, μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία κατά την αναζήτηση με το Google. Μπορείτε επίσης να λάβετε έως και 10 τοις εκατό στις αγορές του Google Store και η Google υπόσχεται ότι θα έρθουν περισσότερα.

Μαζί με τον αποθηκευτικό χώρο μέσω του Google Drive, έχετε επίσης δωρεάν πρόσβαση στη σουίτα εφαρμογών γραφείου της Google με κάθε σχέδιο. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε έγγραφα απευθείας από το Google Drive, να συνεργάζεστε με άλλους χρήστες του Drive και άλλα. Τα Έγγραφα Google είναι μια άλλη δημοφιλής σουίτα γραφείου για σχολεία και χώρους εργασίας, η οποία προσθέτει τη χρησιμότητά της.

google-docs

Όπως το OneDrive, η Google χρησιμοποιεί το 2FA. Επίσης, όπως το OneDrive, η Google δεν παρέχει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσετε υποστήριξη από τρίτους για την πρόσθετη ασφάλεια. Το Boxcryptor θα συνεργαστεί επίσης με το Google Drive για όσους χρειάζονται ή θέλουν προστασία μηδενικής γνώσης. 

Εάν θέλετε να συγκρίνετε το OneDrive και το Google Drive δίπλα-δίπλα, μπορείτε να δείτε τη σύγκριση Dropbox έναντι Google Drive έναντι OneDrive. Θα μπορείτε να συγκρίνετε το Google Drive και το OneDrive, καθώς και το Dropbox, μια άλλη κορυφαία υπηρεσία αποθήκευσης cloud για γενική χρήση.

3. pCloud

Το pCloud είναι μια ασφαλής λύση αποθήκευσης cloud που εστιάζει περισσότερο στη διατήρηση του λογαριασμού σας ασφαλή από οτιδήποτε άλλο. Το pCloud προσφέρει επίσης ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οικογενειακά προγράμματα. Αντί να πληρώνετε μηνιαία, πραγματοποιείτε μια εφάπαξ πληρωμή 1.400 $, η οποία προς το παρόν σημειώνεται ως 500 $ κατά τη στιγμή της γραφής.

Το pCloud διαθέτει επίσης ένα ενδιαφέρον δωρεάν πρόγραμμα που σας ξεκινά με 2 GB και σας δίνει περισσότερο χώρο αποθήκευσης για την ολοκλήρωση απλών εργασιών.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το pCloud

Όπως και οι άλλες επιλογές αυτής της λίστας, το pCloud διαθέτει ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας χρήστη που βασίζεται σε φάκελο που καθιστά απλή την αποθήκευση και την εύρεση των αρχείων σας. Τα έγγραφα μπορούν να κοινοποιηθούν και μέσω συνδέσμων, ώστε άλλοι να έχουν εύκολη πρόσβαση σε άλμπουμ φωτογραφιών, βίντεο και αρχεία της επιλογής σας. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο pCloud από την εφαρμογή για κινητά σε Android και iOS ή από τον ιστότοπο.

pcloud-file-manager

Το pCloud έχει επίσης έναν άλλο τρόπο κοινής χρήσης αρχείων – pCloud Transfer – που δεν απαιτεί από κανέναν να έχει λογαριασμό pCloud. Απλώς μεταβείτε στο πρόγραμμα-πελάτη ιστού και προσθέστε το αρχείο (έως 5 GB) που θέλετε να μοιραστείτε και έναν παραλήπτη και, στη συνέχεια, πατήστε “αποστολή αρχείων”. Ο παραλήπτης λαμβάνει ένα email με το σύνδεσμο που τους επιτρέπει να κατεβάσουν το αρχείο.

Τα αρχεία που στέλνετε με το PCloud Transfer μπορούν επίσης να κρυπτογραφηθούν με έναν κωδικό πρόσβασης, έτσι ώστε μόνο τα άτομα με τον κωδικό πρόσβασης να έχουν πρόσβαση σε αυτό που στέλνετε. 

Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για τους ηλικιωμένους γονείς ή τους παππούδες που είναι λιγότερο έμπειροι στην τεχνολογία αλλά θέλουν να δουν οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο χωρίς επιπλέον βήματα. Επιπλέον, ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

pcloud-μεταφορά

Το οικογενειακό πρόγραμμα σας παρέχει 2 TB αποθηκευτικού χώρου και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έως και πέντε χρήστες. Το πρόγραμμα είναι ένα σχέδιο διάρκειας ζωής, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για την πληρωμή συνδρομών ή την απώλεια των δεδομένων σας λόγω αναπάντητης πληρωμής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πόσος αποθηκευτικός χώρος λαμβάνει κάθε χρήστης, έτσι ώστε ένα μέλος της οικογένειας που έχει ανάγκη από χώρο αποθήκευσης μπορεί να έχει το χώρο που χρειάζεται.

Το pCloud χρησιμοποιεί το 2FA για ασφάλεια, καθώς και κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, αν και αυτή η δυνατότητα απαιτεί επιπλέον χρέωση 3,99 $ ανά μήνα. Μόλις πληρώσετε για το φάκελο Crypto, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε αποθηκεύσετε εκεί.

Για οικογένειες με πολύ χώρο αποθήκευσης πολυμέσων, το pCloud προσφέρει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου με δημιουργία λίστας αναπαραγωγής.

4. Sync.com

Το Sync.com είναι μια βασική υπηρεσία αποθήκευσης cloud που είναι εύχρηστη και πολύ ασφαλής. Το Sync.com υποστηρίζει 2FA και η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης είναι ενεργοποιημένη εκτός λειτουργίας, καθιστώντας το Sync.com την πιο ασφαλή επιλογή αποθήκευσης cloud στη λίστα.

Παρόλο που το Sync.com δεν προσφέρει τεχνικά ένα οικογενειακό πρόγραμμα, το πακέτο Plus ενός χρήστη 4 TB είναι προσιτό στα 180 $ ετησίως. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πρόγραμμα Business Teams που κοστίζει 180 $ ετησίως για τρεις χρήστες και 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Τα επιχειρηματικά σχέδια διατίθενται σε 1TB, 4TB και 10TB και μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως 100 χρήστες, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Sync.com

Το Sync.com είναι εύκολο στην πλοήγηση και είναι προσβάσιμο μέσω του φακέλου συγχρονισμού, του Sync.com ή της εφαρμογής. Μπορείτε να δημιουργήσετε κοινόχρηστους φακέλους στους οποίους μπορείτε να προσθέσετε άτομα ή να μετατρέψετε τους κανονικούς φακέλους σε κοινόχρηστους φακέλους. Τα αρχεία μπορούν επίσης να κοινοποιηθούν μέσω ενός συνδέσμου, εκτός από μεμονωμένα βίντεο ή άλλες αναμνήσεις και έγγραφα.

sync-file-manager

Μαζί με την κοινή χρήση συνδέσμων, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τους συνδέσμους σας με το κουμπί “διαχείριση συνδέσμου” για προστασία με κωδικό πρόσβασης, όρια λήψης, μόνο για ανάγνωση και πολλά άλλα.

συγχρονισμός-σύνδεσμος

Το Sync.com μπορεί να μην έχει πολλές επιπλέον δυνατότητες λόγω της κρυπτογράφησης μηδενικής γνώσης και του 2FA, αλλά εάν η οικογένειά σας εκτιμά το απόρρητο και την ασφάλεια πάνω από όλα, δεν μπορείτε να νικήσετε το Sync.com.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την απόφαση μεταξύ του pCloud και του Sync.com για ασφαλή οικογενειακή αποθήκευση, μπορείτε να δείτε την πλήρη σύγκριση μεταξύ μας στο άρθρο Sync.com εναντίον pCloud.

5. iCloud

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή Mac, είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε ήδη το iCloud σε κάποια χωρητικότητα. Το iCloud τροφοδοτεί τα αντίγραφα ασφαλείας και το χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών και τα διαχειρίζεται απρόσκοπτα σε όλες τις άλλες συσκευές Apple.

Η τιμολόγηση της Apple είναι αρκετά απλή με τέσσερα πακέτα, δύο από τα οποία έχουν κοινή χρήση οικογένειας: τα 200GB και τα 2TB.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το iCloud

Μαζί με το χώρο αποθήκευσης iCloud Drive, η Apple έχει συμπεριλάβει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για τους χρήστες της Apple. Με το iCloud, μπορείτε να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των συσκευών Apple, να χρησιμοποιείτε λειτουργίες όπως το Find My iPhone και να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες με άλλους χρήστες Mac και iOS, είτε ανήκουν στο οικογενειακό σας πρόγραμμα είτε όχι.

icloud-drive

Το ίδιο το iCloud Drive είναι απλό στη χρήση σε συσκευή Mac ή iOS και το μόνο μειονέκτημα είναι το πρόγραμμα-πελάτη των Windows. Ο πελάτης iCloud για Windows είναι απογοητευτικός στην καλύτερη περίπτωση και παρέχει πολύ λίγη πρόσβαση στο περιεχόμενό σας.

icloud-drive-windows

Μια άλλη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων του iCloud είναι η δυνατότητα κοινής χρήσης των εφαρμογών, της μουσικής και του άλλου περιεχομένου σας με όλους στο οικογενειακό σας πρόγραμμα. Αυτό επιτρέπει σε όλους να παίζουν παιχνίδια και να χρησιμοποιούν premium εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να τα αγοράσουν ξεχωριστά για κάθε άτομο στο νοικοκυριό σας.

Τελικές σκέψεις

Το cloud storage είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται. Αν και μερικά είναι σίγουρα καλύτερα από άλλα, όλο το λογισμικό αποθήκευσης cloud εξυπηρετεί ουσιαστικά τον ίδιο σκοπό. Όταν αναζητάτε μια καλή επιλογή αποθήκευσης cloud για την οικογένειά σας, ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγοι που προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο σε πολλές τιμές για πολλούς χρήστες, μαζί με καλή ασφάλεια και δυνατότητες.

Το OneDrive βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα ως το καλύτερο cloud storage για οικογένειες, με ένα προσιτό σχέδιο που προσφέρει 1 TB ανά χρήστη για έως και έξι χρήστες, πλήρη πρόσβαση στην κεντρική σουίτα Microsoft Office και αξιοπρεπή ασφάλεια. Η Google ακολουθεί πολύ πίσω, επειδή εάν η τιμή του Google One και τα ολοκληρωμένα Έγγραφα Google.

Για οικογένειες με επίκεντρο την ασφάλεια, το pCloud και το Sync.com είναι εξαιρετικές επιλογές, με το Sync.com να έχει καλύτερη ασφάλεια από το κουτί. Τέλος, υπάρχει το iCloud, το οποίο είναι σχεδόν απαραίτητο εάν είστε συνδεδεμένοι με την Apple, αλλά είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή εάν θέλετε να αποθηκεύσετε αρχεία ή να μοιραστείτε τις εφαρμογές και το περιεχόμενο της Apple με την οικογένειά σας.

Αν είστε περίεργοι για μια άλλη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας οικογενειακών φωτογραφιών, το Amazon Drive – πρώην Amazon Cloud Drive – προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών και κέρδισε την πρώτη θέση στον καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για την κατάταξη φωτογραφιών. Η απεριόριστη αποθήκευση cloud οποιουδήποτε είδους είναι σπάνια και η προσφορά απεριόριστου διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης φωτογραφιών της Amazon διατίθεται με την ιδιότητα μέλους Prime. Μπορείτε επίσης να δείτε την πλήρη αναθεώρηση του Amazon Drive εδώ. 

Όλες οι επιλογές αποθήκευσης στο cloud σε αυτήν τη λίστα διαθέτουν ένα μικρό ποσό δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, οπότε μπορείτε να τις δοκιμάσετε προτού εισαγάγετε μία σε ολόκληρη την οικογένειά σας. Αν ψάχνετε για άλλες δωρεάν επιλογές αποθήκευσης cloud, τότε η λίστα με τις καλύτερες δωρεάν αποθήκευση cloud για το 2020 έχει 12 εξαιρετικές προτάσεις.

Τέλος, εάν το cloud storage για ολόκληρη την οικογένειά σας δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να μοιραστείτε αρχεία με την οικογένεια και τους φίλους σας, αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στον τρόπο κοινής χρήσης αρχείων στο διαδίκτυο με τον εύκολο τρόπο.

Πείτε μας τις σκέψεις σας σχετικά με τις κορυφαίες επιλογές μας για την καλύτερη αποθήκευση cloud για οικογένειες στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map