Καλύτερο Cloud Storage για το βίντεο 2020

Είτε πρόκειται για οικιακά βίντεο, διακοπές για διακοπές ή για εκείνες τις αναμνήσεις μιας ζωής που θέλετε να αποθηκεύσετε, είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης για να αποθηκεύσετε τα βίντεό σας. Αντί να τα διακινδυνεύσετε σε έναν τοπικό σκληρό δίσκο, θα πρέπει να σκεφτείτε την αποθήκευση στο cloud. 

Αυτό εμποδίζει την αποθήκευση της συλλογής βίντεο, ειδικά με συνεχώς αυξανόμενες αναλύσεις βίντεο (και μεγέθη αρχείων). Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία αποθήκευσης cloud για βίντεο, έχουμε δημιουργήσει μια σύντομη λίστα για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καλό, το κακό και το πραγματικά άσχημο. Έχουμε οκτώ παρόχους για να ρίξετε μια ματιά, ο καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Ποιο είναι το καλύτερο Cloud Storage για βίντεο?

Θα σας πούμε αμέσως ότι το pCloud είναι η υπηρεσία που προτείνουμε ως το καλύτερο cloud storage για βίντεο αυτήν τη στιγμή. Έρχεται με χώρο αποθήκευσης έως 2 TB, χωρίς όρια μεγέθους αρχείου, ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και εφαρμογές για κινητά που θα ανεβάζουν αυτόματα τα βίντεό σας καθώς τα τραβάτε. Ωστόσο, έχουμε μια πλήρη κατάταξη παρακάτω.

  1. pCloud
  2. Sync.com
  3. Google Drive
  4. ΜΕΓΑ
  5. Amazon Drive
  6. Dropbox
  7. SugarSync
  8. Κουτί

Το Sync.com δεν είναι πολύ πίσω στη δεύτερη θέση και ούτε οι άλλοι πάροχοί μας δεν είναι πολύ κακοί. Ας δούμε κάθε πάροχο για να σας βοηθήσουμε να λάβετε την απόφασή σας.

1. pCloud

Θα ξεκινήσουμε με την κορυφαία μας επιλογή για αποθήκευση βίντεο στο cloud. Αυτό ήταν από καιρό ένα από τα αγαπημένα μας και, όπως συζητήσαμε στην αναθεώρησή μας στο pCloud, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων χαρακτηριστικών ασφαλείας, προσιτών σχεδίων αποθήκευσης, εξαιρετικών επιλογών κοινής χρήσης και ενός ενσωματωμένου προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων που παίζει σημαντικό βίντεο μορφές. Λειτουργεί καλά τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στην εφαρμογή για κινητά.

pcloud-desktop-app

Εάν εργάζεστε με μεγάλα αρχεία βίντεο 4K ή 8K, θα είστε ευχαριστημένοι με το pCloud. Δεν σας περιορίζει από το μέγεθος του αρχείου, που σημαίνει ότι μπορείτε να ανεβάσετε τεράστια αρχεία βίντεο χωρίς προβλήματα. Έρχεται επίσης, όπως έχουμε αναφέρει, με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αποθηκευμένα σας βίντεο από το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων pCloud μπορεί να χρειαστεί να μετατρέψει αυτά τα βίντεο για εσάς πριν τα αναπαράγει, αλλά το κάνει αυτό αυτόματα. Δεν θα αντικαταστήσει τα αρχικά αρχεία σας, αλλά θα σας δώσει ένα φιλικό προς τον ιστό αντίγραφο που μπορείτε να παίξετε χωρίς πρόβλημα μέσω του Διαδικτύου.

Οι κινητές συσκευές υποστηρίζονται επίσης καλά. Οι εφαρμογές Android και iOS σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο διαδικτυακό σας δίσκο cloud και η αυτόματη μεταφόρτωσή του σας διευκολύνει να δημιουργείτε συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας.

Προσφορές pCloud

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τις δοκιμαστικές υπηρεσίες του pCloud, απλώς εισάγετε τη διεύθυνση email σας. Με δωρεάν διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης έως και 10 GB, μπορείτε να δοκιμάσετε τις περισσότερες από τις προσφερόμενες δυνατότητες χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από το pCloud, με προγράμματα μεγέθους σκληρού δίσκου που ισοδυναμούν με 500 GB ή 2 TB.

Μόνο η προστασία κωδικού πρόσβασης και οι ημερομηνίες λήξης για δημόσια αρχεία εξαιρούνται από το δωρεάν πρόγραμμα, όπως και η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης. Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια του βίντεό σας, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

2. Sync.com

Εάν το pCloud δεν ήταν στην εικόνα, τότε το Sync.com θα ήταν η πρώτη μας επιλογή. Ωστόσο, ως έχει, αξίζει τον δεύτερο, και εξακολουθεί να θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους για φωτογραφίες και βίντεο, όπως δείχνει η προηγούμενη κριτική μας στο Sync.com.

sync.com-sync-web-app

Θα ξεκινήσουμε με τους νόμους περί απορρήτου. Ως εταιρεία με έδρα τον Καναδά, η Sync.com εκμεταλλεύεται έναν από τους καλύτερους και πιο υποστηρικτικούς νόμους περί απορρήτου στον κόσμο. Αυτό εξηγεί γιατί χρειάζεται μια υψηλή κατάταξη στην πιο ασφαλή σύντομη λίστα αποθήκευσης cloud.

Όπως το pCloud, το Sync.com διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα με ένα γενναιόδωρο σύστημα παραπομπής. Εκτός από το κουτί, το Sync.com προσφέρει ένα αρκετά περιορισμένο χώρο αποθήκευσης 5 GB, που είναι ο μισός χώρος αποθήκευσης που προσφέρει το pCloud δωρεάν. Μπορείτε, ωστόσο, να το επεκτείνετε, με επιπλέον χώρο αποθήκευσης έως και 20 GB, χάρη στις παραπομπές νέων χρηστών. Κάθε εγγραφή που κερδίζετε προσθέτει επιπλέον 1 GB στο όριο αποθήκευσης.

Αυτό απαιτεί λίγη προσπάθεια, αλλά είναι μια πιο γενναιόδωρη θέση από το pCloud ή άλλους παρόχους όπως το MEGA, ο οποίος έχει πολιτική προσθήκης χώρου αποθήκευσης για παραπομπές που λήγει εντός ενός έτους.

Τιμές Cloud Storage Sync.com

Το Sync.com προσφέρει προγράμματα αποθήκευσης από 200 GB έως 4 TB, που κυμαίνονται από 60 έως 180 $ ετησίως. Για τη συνδρομή σας, αποκτάτε ασφάλεια υψηλού επιπέδου για τα αρχεία βίντεο, με μια από τις καλύτερες λύσεις αποθήκευσης cloud μηδενικής γνώσης στην αγορά. Προσφέρεται κρυπτογράφηση AES 256-bit, μαζί με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να διατηρείται ο λογαριασμός σας ασφαλής από τους εισβολείς.

Κερδίζετε επίσης μια υγιή ποσότητα πρακτικών χαρακτηριστικών για τα χρήματά σας. Το Sync.com προσφέρει εκδόσεις αρχείων για έως και ένα μήνα, προστασία με κωδικό πρόσβασης για την προστασία των πιο ευαίσθητων βίντεό σας και ένα ισχυρό σύστημα λογαριασμού που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε απομακρυσμένα την πρόσβαση σε χρήστες και να διαγράψετε αρχεία από συνδεδεμένες συσκευές.

Οι συνδρομητές του Sync.com δεν χρειάζεται να ανησυχούν ούτε για τα μεγέθη αρχείων. Όπως το pCloud, το Sync.com δεν έχει όρια αρχείων, που σημαίνει ότι τα βίντεό σας μπορούν να είναι τόσο μεγάλα όσο χρειάζεστε. Δυστυχώς, ενώ το pCloud επιτρέπει την αναπαραγωγή πολυμέσων απευθείας από τον ιστότοπό του ή την παρεχόμενη εφαρμογή, το Sync.com δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα.

Εάν είστε περίεργοι για τις διαφορές μεταξύ Sync.com και pCloud, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κριτική Sync.com εναντίον pCloud.

3. Google Drive

Ως η πρώτη από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που έφτασαν σε αυτήν τη λίστα, το Google Drive κερδίζει μια γενναιόδωρη τρίτη θέση στην καλύτερη λίστα αποθήκευσης cloud για αρχεία βίντεο. Είναι ένας καλός ολοκληρωμένος πάροχος, χάρη σε μια ισχυρή, ενσωματωμένη σουίτα γραφείου που ανταγωνίζεται το Microsoft Office και 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, όπως εξηγεί η προηγούμενη κριτική μας στο Google Drive.

sync.com-sync-web-app

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Google, γνωρίζετε ήδη τι αντιμετωπίζετε όταν πρόκειται για το Google Drive. Ο συμπεριλαμβανόμενος χώρος αποθήκευσης Drive εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη σουίτα προϊόντων Google, από το Gmail έως τις Φωτογραφίες Google και τις σχετικές εφαρμογές για κινητά. 

Σε αντίθεση με το Sync.com, η Google δεν έχει εξαιρετική φήμη για το απόρρητο. Προηγούμενα περιστατικά όπου η Google έχει παραβιάσει αρχεία, τερματισμό των λογαριασμών οποιουδήποτε χρήστη απορρίπτει, θα μπορούσε να είναι ανησυχητικά. 

Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε, ειδικά χωρίς κρυπτογράφηση για τα προσφερόμενα αρχεία, είναι να χρησιμοποιήσετε το Google Drive με μια λύση όπως το Boxcryptor για την καλύτερη προστασία.

Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης βίντεο

Αυτό που κάνει το Google Drive να ξεχωρίζει, ειδικά σε σύγκριση με ορισμένους άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα, είναι ότι προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο, καθιστώντας το έναν από τους καλύτερους διαδικτυακούς αποθηκευτικούς χώρους για φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν θα ισχύουν στο δωρεάν όριο των 15 GB ή στα επόμενα όρια αποθηκευμένου χώρου αποθήκευσης.

Έχετε επίσης διάφορους τρόπους για να μοιράζεστε βίντεο απευθείας στα κοινωνικά μέσα, κάτι που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα εάν θέλετε να διατηρείτε ενημερωμένους τους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Instagram.

Πριν βιαστείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό Google, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές προειδοποιήσεις, καθώς μόνο ορισμένες μορφές βίντεο περιλαμβάνονται στον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης αρχείων. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας “υψηλής ποιότητας” για να μετατρέψετε τα βίντεό σας σε ποιότητα 1080p χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Photos, διαφορετικά θα υπολογίζονται στο συνολικό όριο αποθήκευσης του Google Drive.

Με 15 GB αποθηκευτικού χώρου που περιλαμβάνονται δωρεάν, αυτό δεν θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε πάρα πολλά βίντεο 1080p ή υψηλότερης ποιότητας. Για αυτό, θα πρέπει να σκεφτείτε να πληρώσετε επιπλέον, με την τιμή του Google Drive να ξεκινά από 19,99 $ ετησίως για 100 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου, έως 2 TB για 99,99 $ ετησίως. 

Μια συνδρομητική συνδρομή θα ξεκλειδώσει τη δυνατότητα κοινοποίησης του μεγαλύτερου ορίου αποθήκευσης με άλλα μέλη της οικογένειας, καθιστώντας το Google Drive μια καλή επιλογή για τη συλλογή ενός μεγάλου οικογενειακού άλμπουμ με τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας.

Η υπηρεσία δεν είναι τέλεια (δεν διαθέτει αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ, οπότε θα είναι λίγο αργή η μεταφόρτωση των αρχείων σας), αλλά είναι επίσης μία από τις ευκολότερες υπηρεσίες cloud που θα μπορούσατε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε, με μια καλή διεπαφή χρήστη και φθηνή τιμολόγηση.

4. ΜΕΓΑ

Η MEGA είναι μια συχνή αναφορά στις λίστες αποθήκευσης cloud, λόγω ενός εντυπωσιακά γενναιόδωρου δωρεάν πακέτου που προσφέρει έως 50 GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς καμία πληρωμή.

ΜΕΓΑ

Το στυλ της είναι «εταιρεία απορρήτου» και, όπως εξηγεί η κριτική μας για την MEGA, δεν πρόκειται για άδικη αξιολόγηση, ακόμη και με τη διαμάχη που περιβάλλει τον Kim Dotcom, τον ιδρυτή της MEGA.

Παρόλο που δεν συμμετέχει πλέον στις επιχειρήσεις της MEGA, η αποφασιστικότητα της Dotcom να δημιουργήσει ένα καταφύγιο κρυπτογράφησης για δεδομένα – χωρίς κυβερνητικές παρεμβάσεις – παραμένει.

Δωρεάν Cloud Storage

Εντυπωσιακό όπως το όνομα, αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό είναι το ποσό του διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης που προσφέρει η MEGA. Υπάρχουν μερικοί βρόχοι που πρέπει να περάσετε για να αποκτήσετε τα δωρεάν 50 GB, αλλά είναι πολύ πιο γενναιόδωρο από τα δωρεάν πακέτα που προσφέρουν κάποιοι άλλοι ανταγωνιστές του.

Οι νέοι χρήστες MEGA ξεκινούν με 15 GB αποθηκευτικού χώρου, με επιπλέον 35 GB συνδεδεμένο για 30 ημέρες. Άλλα 10 GB, 15 GB και 20 GB αποθηκευτικού χώρου μπορούν να προστεθούν στο λογαριασμό σας παραπέμποντας σε νέους χρήστες και εγκαθιστώντας τις εφαρμογές για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Ωστόσο, αυτά θα λήξουν μετά από έναν ορισμένο αριθμό ημερών (μεταξύ 180 και 365 ημερών, ανάλογα με το επίτευγμα.)

Μόλις επιστρέψετε στον προεπιλεγμένο 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, θα πρέπει να παραπέμψετε τους χρήστες για να διατηρήσετε τα όριά σας, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. Ωστόσο, κάθε εγγραφή σας κερδίζει επιπλέον 10 GB. Διαφορετικά, θα πρέπει να εξετάσετε την πληρωμή μιας συνδρομής MEGA.

Αυτή είναι μια άλλη ξεχωριστή περιοχή, με MEGA προσφορά από 200 GB έως επιβλητικό 8TB αποθηκευτικό χώρο, από 5 $ έως 30 $ ανά μήνα. Υπάρχουν ορισμένα όρια μεταφοράς (από 1 TB έως 16 TB), τα οποία θα μπορούσαν να σας επηρεάσουν εάν σκέφτεστε να έχετε πρόσβαση στη συλλογή σας πολύ.

Δεν είναι τόσο φθηνό όσο η κορυφαία μας επιλογή, το pCloud, αλλά προσφέρει περισσότερο χώρο αποθήκευσης, με μέγιστο 8TB σε σχέση με το μέγιστο 2TB του pCloud. Δεν πρόκειται μόνο για τον αποθηκευτικό χώρο, καθώς θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από premium λειτουργίες, όπως μια ασφαλή δυνατότητα συνομιλίας και έκδοση αρχείων για τακτικές ενημερώσεις αρχείων.

5. Amazon Drive

Ως μία από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, η Amazon μπορεί να προσφέρει τη λύση αποθήκευσης cloud με φθηνότερο κόστος από ανταγωνιστές όπως η MEGA. Το Amazon Drive είναι το αποτέλεσμα, και παρόλο που η κριτική μας στο Amazon Drive δείχνει ότι δεν έχει προβλήματα, είναι σίγουρα ένας άξιος υποψήφιος για να είμαστε στους πέντε πρώτους μας.

Amazon-Drive

Ένα από τα μεγάλα, ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Amazon Drive είναι ο απεριόριστος χώρος αποθήκευσης φωτογραφιών. Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που μπορεί να λειτουργήσει ως το απόλυτο θησαυροφυλάκιο για τα βίντεο και τις φωτογραφίες του σπιτιού σας, αυτός είναι ένας υποψήφιος, ειδικά καθώς διατίθεται δωρεάν για τα μέλη του Amazon Prime.

Εάν ζείτε κάτω από ένα βράχο, το Amazon Prime είναι το πακέτο συνδρομών της Amazon που περιλαμβάνει δωρεάν παράδοση την επόμενη μέρα για προϊόντα Amazon, μαζί με άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως το Amazon Prime Video (με ταινίες και ροή τηλεόρασης) και τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 5 GB που διαθέτει το Amazon Το Drive παρέχει.

Τιμές Amazon Drive

Είναι κρίμα που ο απεριόριστος χώρος αποθήκευσης δεν επεκτείνεται για να συμπεριλάβει βίντεο, αλλά αξίζει ακόμη να εξεταστεί το Amazon Drive. Ωστόσο, θα πρέπει να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας για να αποθηκεύσετε πολύ περιεχόμενο βίντεο. Τα 100 GB του Amazon Drive θα σας αποφέρουν 19,99 $ ετησίως, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 1 TB θα σας κοστίσει 59,99 $ ετησίως. 

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε το αρχικό κόστος για το Amazon Prime. Οποιοσδήποτε επιπλέον αποθηκευτικός χώρος που αγοράζετε θα είναι πάνω από τη συνδρομή Prime, η οποία κοστίζει 119 $ ετησίως. Σε αντίθεση με το Google Drive, προσφέρει αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ, με ολοκληρωμένα εργαλεία που περιλαμβάνονται στις εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές για να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις ταχύτητες συγχρονισμού και να αποτρέψετε την επιβράδυνση.

Από τη φωτεινή πλευρά, αυτή η βαριά ενσωμάτωση σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε το δικό σας περιεχόμενο βίντεο στην εφαρμογή Amazon Prime, διαθέσιμο για την τηλεόραση και τις κινητές συσκευές σας.

6. Dropbox

Αν και δεν είναι η καλύτερη αποθήκευση cloud για ροή βίντεο, το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων του Dropbox και τα λογικά φθηνά πακέτα αποθήκευσης το καθιστούν μια πιθανή επιλογή για όσους αναζητούν έναν απλό, εύχρηστο διαδικτυακό πάροχο για τη συλλογή βίντεο, καθώς εξερευνά η κριτική μας στο Dropbox.

dropbox-web-app

Δίνουμε έμφαση στο “φτηνό” γιατί, παρόλο που το Dropbox προσφέρει δωρεάν πακέτο, περιορίζετε τα 2 GB. Αυτό είναι μικρό για οποιαδήποτε πιθανή συλλογή βίντεο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Dropbox ή θα πρέπει να χτυπήσετε τις παραπομπές σκληρά, με 500MB προστιθέμενα για κάθε εγγραφή που λαμβάνετε.

Τα χαρακτηριστικά του είναι επίσης περιορισμένα. Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία, αλλά δεν μπορείτε να τα προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης ή να προσθέσετε ημερομηνίες λήξης σε δημόσιους συνδέσμους προς αρχεία που δημιουργείτε. Ωστόσο, είναι ένας γρήγορος πάροχος, με συγχρονισμό αρχείων σε επίπεδο μπλοκ για να επιταχύνει τη διαδικασία.

Το Dropbox σάς επιτρέπει επίσης να αναπαράγετε αρχεία βίντεο απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης, χωρίς να απαιτείται εφαρμογή τρίτου μέρους.

Τιμολόγηση Dropbox

Αν και είναι ακόμα αρκετά φθηνό, δυστυχώς το Dropbox δεν είναι ο πιο ανταγωνιστικός πάροχος. Μια ματιά στο Dropbox εναντίον του Google Drive δείχνει ότι, για το ίδιο ποσό αποθήκευσης 2 TB, θα πληρώνετε διπλά με το Dropbox (99,99 $ έναντι 198,96 $ ανά έτος).

Το Dropbox προσφέρει ένα φθηνότερο πακέτο, με 1 TB αποθηκευτικού χώρου που προσφέρεται στα 99 $ ετησίως (ή 9,99 $ ανά μήνα στο μηνιαίο πακέτο). Το καλύτερο σχέδιο, ωστόσο, είναι το απεριόριστο πρόγραμμα αποθήκευσης cloud, το οποίο στο παρελθόν αξιολογήσαμε ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα απεριόριστης αποθήκευσης στο διαδίκτυο στην αγορά.

Για 240 $ ετησίως (ή 25 $ ανά μήνα στο μηνιαίο πρόγραμμα), θα έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης αρχείων. Αυτή είναι μια δαπανηρή επιλογή, αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά για χρήστες με μια πολύ μεγάλη συλλογή βίντεο. Το Dropbox έρχεται επίσης με απλές εφαρμογές εγκατάστασης και ξεχάστε για Android, iOS, macOS και Windows. 

Ως πατέρας των σύγχρονων παρόχων cloud, το Dropbox έχει πολλά θετικά, αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα. Προηγούμενες παραβιάσεις δεδομένων και έλλειψη κρυπτογράφησης μηδενικής γνώσης θα μπορούσαν να αποδειχθούν αρνητικές για το απόρρητο, ειδικά για ευαίσθητα βίντεο. Διαβάστε το κομμάτι Dropbox vs Google Drive εναντίον OneDrive για να δείτε πώς συγκρίνεται με άλλους παρόχους αποθήκευσης cloud.

7. Κουτί

Το Box πιθανώς δεν θα ήταν η πρώτη μονάδα cloud που θα σκεφτόσασταν να φιλοξενήσει τη συλλογή βίντεο. Αρχικά, όπως εξηγεί η κριτική μας για το Box, το Box είναι κυρίως μια λύση αποθήκευσης για επιχειρήσεις που εστιάζει περισσότερο στις εφαρμογές παραγωγικότητάς της από κάθε ιδιαίτερη εστίαση στην αποθήκευση βίντεο.

box-web-πελάτης

Τούτου λεχθέντος, με απεριόριστα διαθέσιμα πακέτα αποθήκευσης, το Box θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα καλύτερα cloud storage για τους επεξεργαστές βίντεο. Έχει γίνει μια από τις καλύτερες υπηρεσίες EFSS, με ιδιωτική κρυπτογράφηση αρχείων και ενσωμάτωση με τις δύο μεγάλες σουίτες γραφείου, το Microsoft Office και τα Έγγραφα Google.

Το Box μοιάζει πολύ με το Dropbox, ειδικά το πρόγραμμα-πελάτη ιστού του, με παρόμοια εμπειρία χρήστη για εκκίνηση. Ο συγχρονισμός αρχείων διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων βίντεο μεταξύ όλων των συσκευών σας, συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών σας.

Καθώς προσφέρει επιχειρηματικά σχέδια, το Box εγγυάται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τα αρχεία σας, με κρυπτογράφηση AES 256-bit και τακτική δοκιμή διείσδυσης προγραμματισμένη για να περιορίσει την πιθανότητα καταστροφικής παραβίασης δεδομένων. 

Τιμολόγηση κουτιού

Για 100 GB αποθηκευτικού χώρου στο βασικό πακέτο Starter, το Box είναι πιο ακριβό από επιλογές όπως το Google Drive, το οποίο χρεώνει 19,99 $ ετησίως για το ίδιο ποσό αποθήκευσης. Ο απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος ξεκινά από 17,30 $ ανά μήνα.

Το μειονέκτημα, ειδικά αν θέλετε να αποθηκεύσετε μεγάλα αρχεία βίντεο, είναι το περιορισμένο μέγεθος αρχείου. Το Box έχει όριο μεγέθους αρχείου 5 GB, το οποίο είναι αρκετά κακό, ειδικά σε σύγκριση με ορισμένους από τους άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα.

Πολλές από τις δυνατότητες που προσφέρει το Box επικεντρώνονται σε επιχειρηματικούς πελάτες και δεν θα σχετίζονται με έναν προσωπικό χρήστη. Ωστόσο, η ισχυρή ασφάλειά του, οι δυνατότητες απεριόριστου χώρου αποθήκευσης και η προστασία κωδικού πρόσβασης και οι ημερομηνίες λήξης των δημόσιων αρχείων του θα μπορούσαν να κάνουν αυτήν την επιλογή αποθήκευσης αριστερού πεδίου για τη συλλογή βίντεο.

8. SugarSync

Το SugarSync θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα, αλλά δεν είναι, καθώς η κριτική μας για το SugarSync διερευνά σε μεγαλύτερο βάθος. Ακριβής και περιορισμένη στις λειτουργίες, δεν είναι ο πρώτος πάροχος που θα σκεφτόσασταν εάν αναζητούσατε χώρο αποθήκευσης στο cloud για τα βίντεό σας. Για αρχή, δεν υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και τα προσφερόμενα σχέδια τιμών είναι εξαιρετικά ακριβά σε σύγκριση με τους άλλους παίκτες της αγοράς.

Παρακολούθηση SugarSync-FileTransfer

Το μόνο πραγματικό όφελος αυτής της υπηρεσίας, εάν μπορείτε να το ονομάσετε πλεονέκτημα, είναι η ταχύτητα. Οι ταχύτητες μεταφόρτωσης είναι αξιοπρεπείς, αν και οι ταχύτητες λήψης μπορεί να είναι αρκετά αργές. Δυστυχώς, οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαμε να καλύψουμε σχετικά με το SugarSync δείχνει τη χρήση άλλου παρόχου όπως το pCloud αντ ‘αυτού.

Ακριβά χωρίς λόγο

Περιγράφεται στον ιστότοπο SugarSync ως το «πιο δημοφιλές» πακέτο, 250 GB χώρου αποθήκευσης κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα. Εν τω μεταξύ, τα 100 GB κοστίζουν 7,49 $ ανά μήνα και τα 500 GB κοστίζουν ένα επιβλητικό 18,95 $ ανά μήνα.

Ας συγκρίνουμε αυτό με το pCloud, το οποίο προσφέρει 500 GB αποθηκευτικού χώρου για 4,99 $ ανά μήνα. Πάνω από ένα χρόνο, θα πληρώνατε 167,52 $ επιπλέον με μια συνδρομή SugarSync. Αυτό το νούμερο και μόνο θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας απογοητεύσει, αλλά αν όχι, μια χρονολογημένη διεπαφή και η έλλειψη οποιουδήποτε είδους ενσωματωμένου προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων θα.

Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη ενσωματωμένων δυνατοτήτων αναπαραγωγής πολυμέσων. Οι λάτρεις των βίντεο, διασχίζουν το SugarSync από τη λίστα σας και πηγαίνετε αντί για pCloud, Sync.com ή Google Drive.

Πώς επιλέξαμε τους παρόχους μας

Χρησιμοποιούμε την ίδια προσέγγιση για καθεμία από τις κριτικές και τις ενημερώσεις αποθήκευσης στο cloud. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν δωρεάν πάσο και θεωρούμε κάθε πάροχο ως προς την αξία του. Εξετάζουμε τον αποθηκευτικό χώρο, την ασφάλεια, τα χαρακτηριστικά, τις τιμές και τη συνολική ευκολία χρήσης προτού τα κατατάξουμε στις λίστες μας.

Η ποιότητα είναι βασιλιάς, γι ‘αυτό και είμαστε μεγάλοι οπαδοί των υπηρεσιών αποθήκευσης cloud όπως το pCloud, αλλά επίσης γιατί δεν φοβόμαστε να αναφέρουμε μέτριους διεκδικητές όπως το SugarSync για να σας δώσουμε τη συνολική εικόνα της αγοράς – κονδυλωμάτων και όλων.

Τελικές σκέψεις

Οκτώ πάροχοι διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης αργότερα, ελπίζουμε ότι έχετε αποφασίσει και επιλέξατε ένα πρόγραμμα αποθήκευσης που είναι καλύτερο για τη συλλογή βίντεο. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι, σχεδόν όλοι οι πάροχοι που αναφέρονται εδώ προσφέρουν ένα δωρεάν σχέδιο για να σας δελεάσουν, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας πρότασής μας, pCloud.

Εάν το pCloud δεν είναι η επιλογή για εσάς, τότε εναλλακτικές λύσεις κορυφαίας ποιότητας όπως το Sync.com, το Google Drive και το MEGA θα μπορούσαν να είναι η λύση. Κάθε υπηρεσία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τις μεμονωμένες κριτικές για κάθε πάροχο προτού λάβετε την τελική απόφαση.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις υπηρεσίες αυτής της λίστας ή αν θέλετε να επεκτείνετε ή να διαφωνήσετε με αυτά που έχουμε πει, αφήστε μας ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me