Καλύτερη αποθήκευση Cloud για iPhone 2020

Εκτός από το κουτί, το iPhone έχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, λήψης βίντεο και δημιουργίας εγγράφων. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να γεμίσει τον εσωτερικό χώρο μιας συσκευής, κάτι που υπογραμμίζει την ανάγκη για συμπληρωματικό χώρο αποθήκευσης στο cloud. Ωστόσο, η προσθήκη αποθηκευτικού χώρου δεν είναι αρκετή. Τα αποθηκευμένα αρχεία πρέπει επίσης να είναι εύκολα προσβάσιμα και ασφαλή.


Συχνά συγχέεται με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, ο χώρος αποθήκευσης στο cloud δεν δημιουργεί αντίγραφο όλων των αποθηκευμένων στο iPhone, αλλά προσθέτει περισσότερα σε αυτό που υπάρχει ήδη. Αντί να καταλαμβάνει πολύτιμο περιορισμένο χώρο στο iPhone, η αποθήκευση cloud βρίσκεται στους διακομιστές ενός παρόχου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς διαφέρουν, ελέγξτε τη διαδικτυακή μας αποθήκευση έναντι της ηλεκτρονικής σύγκρισης αντιγράφων ασφαλείας.

Δοκιμάσαμε πέντε από τους καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud για iPhone και τους κατατάξαμε με βάση την καλή απόδοση τους βάσει των κριτηρίων μας. Η κορυφαία επιλογή μας είναι το Sync.com, το οποίο λειτουργεί καλά με iOS και προσφέρει ισχυρή ασφάλεια χωρίς να χρεώνεται δεκάρα.

Το cloud storage που είναι καλύτερο εξαρτάται από το τι χρησιμοποιείτε. Οι λάτρεις των φωτογραφιών δεν χρειάζονται παρά μόνο τον καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών. Ομοίως, οι βιντεογράφοι θα βρουν το καλύτερο cloud storage για βίντεο χρήσιμο. Έχουμε ακόμη και λιτούς χρήστες καλυμμένους με το καλύτερο άρθρο δωρεάν cloud storage.

Καλύτερο Cloud Storage για το iPhone 2020

Τι κάνει το καλύτερο Cloud Storage για iPhone

Ο πρώτος τομέας που θα καλύψουμε είναι πόσο καλά ενσωματώνεται κάθε πάροχος με iOS. Όσο περισσότερο μια εφαρμογή εκμεταλλεύεται τις ενσωματωμένες λειτουργίες του iPhone, τόσο πιο γρήγορη και ευκολότερη είναι η εκτέλεση εργασιών, όπως η κοινή χρήση αρχείων με άλλους.  

Στη συνέχεια, τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο cloud storage πρέπει να παραμένουν συγχρονισμένα, ανεξάρτητα από τη συσκευή από την οποία οι χρήστες κάνουν αλλαγές. Όταν ένας χρήστης διαπιστώσει ότι οι φωτογραφίες στο iPhone του δεν εμφανίζονται στο cloud storage, τους αναγκάζει να ανακαλύψουν πόσο πίσω ξεκίνησε το ζήτημα. Οι ενημερώσεις που πραγματοποιούνται σε φωτογραφίες, βίντεο ή έγγραφα πρέπει να αντικατοπτρίζονται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο σε συνδεδεμένες συσκευές.

Η κοινή χρήση είναι ένα άλλο σημαντικό σημείο αναφοράς που θα εξετάσουμε, επειδή οι χρήστες θα θέλουν να μπορούν να στέλνουν δεδομένα που δεν αποθηκεύονται απευθείας στα iPhone τους. Πρέπει να είναι εύκολο, απλό και να παρέχει ένα σύνολο προσαρμοσμένων επιλογών για κάθε περίσταση και παραλήπτη. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να κάνετε προβολή εγγράφου μόνο πριν το μοιραστείτε για να αποτρέψετε την επεξεργασία του από άλλους.

Όταν οι χρήστες ανεβάζουν σε ένα cloud storage, εμπιστεύονται σε μια άλλη εταιρεία τα προσωπικά τους δεδομένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φυσική τοποθεσία των διακομιστών της και τα μέτρα ασφαλείας που προσφέρει είναι επίσης ζητήματα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες αποθήκευσης προστατεύουν τα δεδομένα σας με την επισκόπηση της ασφάλειας στο cloud.

Τέλος, ο όγκος του αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει μια υπηρεσία μπορεί να λάβει ή να σπάσει την απόφαση κάποιου για το ποια υπηρεσία θα πάει. Θα ρίξουμε μια ματιά στον χώρο που προσφέρει κάθε υπηρεσία δωρεάν και τι περιλαμβάνεται στους χρήστες που πληρώνουν επιπλέον.

1. Καλύτερο Cloud Storage για iPhone: Sync.com

Image-3-Sync.com-camera-upload-2

Τα προϊόντα της Apple είναι απλά, εύκολα μαθήματα και έχουν τη φήμη ότι είναι ασφαλή. Το Sync.com μοιράζεται αυτά τα χαρακτηριστικά, καθιστώντας το μια φυσική επιλογή για τις ανάγκες αποθήκευσης cloud των χρηστών iPhone.

Τα αρχεία είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή Apple, χάρη σε ένα πλαίσιο web για υπολογιστές Mac και μια εφαρμογή που λειτουργεί για iPhone, iPad και iPod Touch. Αυτό που κάνει το Sync.com να ξεχωρίζει είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του που διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα των χρηστών παραμένουν προστατευμένα και ιδιωτικά, γι ‘αυτό παίρνει την πρώτη θέση μας. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση Sync.com για μια πλήρη περιγραφή του τι προσφέρει η υπηρεσία.

Ο συγχρονισμός αντικατοπτρίζει το iPhone αμέσως και αντίστροφα από έναν Mac. Η εφαρμογή iPhone λειτουργεί διαφορετικά από τον πίνακα ιστού καθιστώντας τα αρχεία διαθέσιμα κατά παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για τη φόρτωση μιας εικόνας ή βίντεο από την εφαρμογή iPhone και δεν θα χρειαστεί χώρος στη διαδικασία.

Με το πάτημα ενός διακόπτη στις ρυθμίσεις, οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν τις φωτογραφίες τους να ανεβάζουν αυτόματα στο λογαριασμό τους στο Sync.com, οπότε αυτό που πρέπει να ανησυχείτε.

Τα αρχεία είναι κοινόχρηστα με άλλους χρήστες του Sync.com ή άλλους εκτός δικτύου με συνδέσμους μόνο για προβολή.

Διατίθενται περισσότερες προσαρμοσμένες προτιμήσεις μεταξύ των χρηστών του Sync.com, όπως κοινόχρηστοι φάκελοι ομάδων με δυνατότητα προσθήκης ή αφαίρεσης άλλων ατόμων ανά πάσα στιγμή, περιορισμός των δικαιωμάτων επεξεργασίας τους και δυνατότητα προεπισκόπησης αρχείων για την αποτροπή της λήψης τους.

Το Sync.com είναι η αγαπημένη μας υπηρεσία αποθήκευσης cloud εδώ στο Cloudwards λόγω της ασφάλειάς του. Οι διακομιστές δεδομένων του βρίσκονται στο Οντάριο, όπου υπόκεινται στον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Πληροφοριών και Ηλεκτρονικών Εγγράφων του Καναδά. Εάν δεν ξέρετε τι είναι ή πώς λειτουργεί, το καλύπτουμε στο άρθρο μας σχετικά με το cloud storage στον Καναδά.

Το Sync.com χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, επομένως μόνο ο χρήστης έχει πρόσβαση στα δεδομένα του, καθιστώντας τους τον μοναδικό διαχειριστή του ιδιωτικού κλειδιού τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτής της κρυπτογράφησης, ανατρέξτε στον παραπάνω σύνδεσμο σχετικά με την ασφάλεια του cloud.  

Το βασικό πρόγραμμα εκκίνησης Sync παρέχει στους χρήστες 5 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν. Το επόμενο, που ονομάζεται Personal Pro, ξεκινά από 49 $ ετησίως για 500 GB. Όσοι υποφέρουν από τύψεις του αγοραστή μπορούν να επωφεληθούν από μια επιστροφή 30 ημερών για προγράμματα επί πληρωμή.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Sync.com

Το Sync.com όχι μόνο διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων, αλλά προσφέρει επίσης τρόπους για τον έλεγχο της πρόσβασης άλλων σε αυτά. Τα σχέδια υψηλότερου επιπέδου, που ονομάζονται Sync Pro και Business, επιτρέπουν ακόμη και στους χρήστες να στέλνουν συνδέσμους με ημερομηνίες λήξης ως επιπλέον μέτρο ασφαλείας.

2. pCloud

Image-9-pCloud-Crypto

Όχι μόνο το pCloud έρχεται με υψηλή βαθμολογία εδώ στο Cloudwards.net, αλλά και η εφαρμογή του λειτουργεί άψογα με λειτουργίες iOS. Είτε μοιράζεται αρχεία μέσω AirDrop είτε εκτυπώνει με AirPrint, το pCloud αξιοποιεί τις δυνατότητες του iPhone. Αυτό, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, βάζει το pCloud στη δεύτερη θέση. Εάν μόνο οι λειτουργίες ασφαλείας του δεν κοστίζουν επιπλέον, θα ήταν πιο κοντά αν δεν ισούται με το Sync.com.

Διαβάστε την κριτική μας στο pCloud για περισσότερα σχετικά με το γιατί είναι μία από τις αγαπημένες μας υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Διαθέτοντας αυτό που το pCloud ονομάζει “άμεσο συγχρονισμό αρχείων”, τα αρχεία ταιριάζουν σε πραγματικό χρόνο σε υπολογιστές Mac, iPhone και iPad. Οι χρήστες έχουν δύο τρόπους για να ανεβάζουν αρχεία στον διαδικτυακό τους χώρο αποθήκευσης από την εφαρμογή: χειροκίνητα ή ενεργοποιώντας την αυτόματη μεταφόρτωση. Αυτή η δυνατότητα εξοικονομεί χρόνο και προβλήματα στους χρήστες στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο στον αποθηκευτικό χώρο, μόλις αυτοί αποσπάσουν.

Με έδρα την Ελβετία, όπου υπάρχουν αυστηροί νόμοι περί απορρήτου, οι χρήστες μπορούν να βρουν σιγουριά όταν αποθηκεύουν τα δεδομένα τους στους διακομιστές της. Διαβάστε το κομμάτι μας σχετικά με τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου στο cloud για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις περιπλοκές των νόμων της Ελβετίας.  

Μεταξύ των σημείων πώλησης του pCloud για ασφάλεια, η υπηρεσία δημιουργεί πέντε αντίγραφα αρχείων στους διακομιστές της. Με επιπλέον μηνιαία χρέωση, προσφέρει το pCloud Crypto. Η εφαρμογή για κινητά διαθέτει μια ενότητα ενσωματωμένη για την πιο ισχυρή επιλογή κρυπτογράφησης, η οποία καθιστά τα δεδομένα των χρηστών ιδιωτικά και προσβάσιμα μόνο από αυτούς. Λειτουργεί με λειτουργίες ασφαλείας iPhone, όπως TouchID και FaceID για εξατομικευμένη ασφάλεια.

Το δωρεάν πρόγραμμα του pCloud προσφέρει μόνο 2 GB αποθηκευτικού χώρου και έως 50 GB κυκλοφορίας συνδέσμου λήψης ανά μήνα. Το επόμενο πακέτο, Premium, διαθέτει 500 GB αποθηκευτικού χώρου για 4,99 $ ανά μήνα. Πέρα από αυτό είναι το Premium Plus, το οποίο παρέχει 2 TB αποθήκευσης για 9,99 $ ανά μήνα. Μια πρόσθετη επιλογή 39 $ για κάθε πρόγραμμα προσφέρει ένα έτος εκδόσεων αρχείων και ιστορικού απορριμμάτων.

Οι μειωμένες τιμές διατίθενται με ετήσια δέσμευση.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το pCloud

Με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, το iPhone αναγκάζει τους χρήστες να διαγράφουν συνεχώς δεδομένα. Η λειτουργία “απελευθέρωση χώρου αποθήκευσης συσκευής” μετακινεί αυτόματα τα αρχεία στον κάδο απορριμμάτων αφού αποθηκευτούν στους διακομιστές του pCloud. Οι χρήστες μπορούν να το ενεργοποιήσουν εφ ‘όσον ενεργοποιούν την επιλογή αυτόματης μεταφόρτωσης για φωτογραφίες και βίντεο.

Το pCloud προσφέρει πολλά ευέλικτα προγράμματα πληρωμής και μια επιλογή διάρκειας ζωής που επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν μια εφάπαξ χρέωση και να μην ανησυχούν ποτέ για την πραγματοποίηση τακτικών πληρωμών ξανά.

3. Tresorit

Image-20-Tresorit-Activity-χαρακτηριστικό

Επόμενο είναι το Tresorit, το οποίο είναι πάροχος γνωστός για τις διαισθητικές δυνατότητες και τις επιλογές ασφάλειας. Οι φάκελοι της εφαρμογής, τους οποίους ονομάζει “tresors”, λειτουργούν παρόμοια με αυτές του Dropbox, αλλά δεν υπάρχει τόσο βαθιά ενσωμάτωση με το iOS. Αν και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι καλύτερα από τα Dropbox, κοστίζουν επιπλέον, το οποίο καταλαμβάνει το Tresorit στην τέταρτη θέση.

Διαβάστε πώς οι πάροχοι αντιστοιχούν μεταξύ τους σε όλες τις κατηγορίες στη σύγκριση Dropbox έναντι Tresorit.

Το Tresorit υποστηρίζει την εφαρμογή Αρχεία iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται αρχεία από τον κόμβο αρχείων iPhone. Τυχόν αρχεία iWork – για Σελίδες, Αριθμούς και Keynote – θα αποθηκεύονται σε τρακτέρ εφ ‘όσον δεν είναι μεγαλύτερα από 500MB.

Υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά στους χρόνους φόρτωσης αρχείων, με τα έγγραφα να διαρκούν περισσότερο από τις φωτογραφίες. Ένα εικονίδιο που μοιάζει με μια συσκευή με κάτω βέλος διευκολύνει τη λήψη αρχείων για χρήση εκτός σύνδεσης. Αυτό είναι βολικό όταν οι χρήστες θέλουν να εργαστούν χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, κάτι που είναι ιδανικό για αεροπορικά ταξίδια. Το Tresorit περιελάμβανε μια καρτέλα στην κάτω γραμμή εργαλείων για την οργάνωση στοιχείων εκτός σύνδεσης σε ένα μέρος.

Οι χρήστες έχουν δύο τρόπους για κοινή χρήση αρχείων. Η πρώτη μέθοδος λειτουργεί καλύτερα αν υπάρχουν πολλά αρχεία αποθηκευμένα σε ένα tresor. Μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους και να ορίσετε αν είναι διαχειριστής, συντάκτης ή θεατής. Οι θεατές μπορούν να διαβάσουν μόνο αρχεία, οι συντάκτες μπορούν να κάνουν αλλαγές σε αυτούς και οι διαχειριστές έχουν όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης.

Ο άλλος τρόπος κοινής χρήσης που λειτουργεί καλύτερα για μεμονωμένα αρχεία είναι η δημιουργία συνδέσμου. Όπως με την καρτέλα εκτός σύνδεσης, υπάρχει μια εύχρηστη καρτέλα συνδέσμων που παρέχει μια συντόμευση για τους ενεργούς συνδέσμους που υποβάλλονται. Εάν αυτές οι προσεγγίσεις για κοινή χρήση δεν το κόβουν, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση, για να δείτε αν λειτουργεί άλλη υπηρεσία.

Αν και η Tresorit προσφέρει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, είναι διαθέσιμη μόνο σε προγράμματα επί πληρωμή. Κάθε αρχείο έχει μοναδικά κλειδιά κρυπτογράφησης και αυτά τα κλειδιά αλλάζουν όταν πραγματοποιούνται τροποποιήσεις. Η αποστολή ενός συνδέσμου δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέσουν μια ημερομηνία λήξης, έναν κωδικό πρόσβασης και έναν ορισμένο αριθμό φορών που άλλοι μπορούν να ανοίξουν ένα αρχείο. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν αυτές τις ρυθμίσεις ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχει μια επιλογή κωδικού πρόσβασης για να αποτρέψετε τη σύνδεση άλλων στο λογαριασμό σας στο Tresorit και τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για προγράμματα επί πληρωμή.

Το δωρεάν πρόγραμμα παρέχει 5 GB αποθηκευτικού χώρου και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Η Premium προσφέρει 200 ​​GB για 12,50 $ ανά μήνα, με κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, έως και πέντε συσκευές, περιορισμένη ανάκτηση δεδομένων και άλλα. Το πρόγραμμα Solo προσφέρει 2 TB για 30 $ ανά μήνα, έως 10 συσκευές, απεριόριστη ανάκτηση δεδομένων, τηλεφωνική υποστήριξη και άλλα. Η ετήσια δέσμευση για Premium ή Solo μειώνει τις μηνιαίες τιμές.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Tresorit

Κάτω από το μενού, υπάρχει μια λειτουργία δραστηριότητας που παρακολουθεί κάθε ενέργεια στην εφαρμογή. Μας αρέσει να έχουμε ένα ρεκόρ για το τι κάναμε και πότε το κάναμε για αναφορά. Υπάρχει ακόμη και ένας τρόπος εξαγωγής του αρχείου καταγραφής σε ένα αρχείο .csv στην έκδοση του επιτραπέζιου υπολογιστή.

Η Tresorit πρόσθεσε επίσης μια δυνατότητα σάρωσης εγγράφων που λειτουργεί σε συνδυασμό με την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για να βεβαιωθείτε ότι οι ευαίσθητες φωτογραφίες αποθηκεύονται με ασφάλεια.

4. Dropbox

Image-12-Dropbox-Link-Ready-to-Share

Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2008, το Dropbox είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud. Ωστόσο, το βετεράνο καθεστώς δεν το καθιστά την καλύτερη επιλογή, ειδικά όταν πρόκειται για ασφάλεια. Παρά τα μειονεκτήματά του, είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί εξαιρετικά στο iOS. Γι ‘αυτό προσγειώνεται στη μέση. Δείτε την κριτική μας για το Dropbox για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι χρήστες μπορούν να ανεβάζουν αρχεία από το iPhone τους στο Dropbox με μη αυτόματο τρόπο ή να στέλνουν αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “μεταφορτώσεις κάμερας”. Ωστόσο, είναι επιρρεπές σε καθυστερήσεις και πτώσεις, επομένως η υποστήριξη του Dropbox συνιστά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών τοποθεσίας κατά την ενεργοποίηση της λειτουργίας.

Η κοινή χρήση αρχείων είναι γρήγορη, χάρη σε ένα εικονίδιο αλυσίδας που δημιουργεί αυτόματα συνδέσμους. Το Dropbox υποστηρίζει επίσης άλλες μεθόδους, όπως email και iMessage.

Το Dropbox λειτουργεί με πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες iOS, όπως AirPrint και TouchID. Λειτουργεί επίσης με την εφαρμογή Files, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αρχεία με πολλές από τις ίδιες λειτουργίες που είχαν από το φάκελο Dropbox. Το Dropbox ενσωματώνεται με εφαρμογές τρίτων που λειτουργούν καλά στο iPhone, όπως το 1Password, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την καλύτερη συλλογή διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Ένα από τα μειονεκτήματά του δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί συγκεκριμένους τύπους αρχείων ενώ βρίσκεστε στο φάκελο Dropbox. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει αποθηκευμένο έγγραφο του Word στο οποίο θέλετε να κάνετε αλλαγές, πατώντας το κουμπί που μοιάζει με μολύβι και χαρτί για επεξεργασία, θα ζητήσει από τους χρήστες να το ανοίξουν στην εφαρμογή Microsoft Office. Μόλις πραγματοποιήσουν τις αλλαγές εκεί, είναι εύκολο να το αποθηκεύσετε ξανά στο Dropbox.

Η ασφάλεια μπορεί να μην είναι το ισχυρό σημείο του Dropbox, αλλά προσθέτει προστασία με κρυπτογράφηση κατά τη μεταφορά και σε κατάσταση ηρεμίας. Επισκεφθείτε τη σύγκριση Dropbox εναντίον Google Drive εναντίον OneDrive για μια αναλυτική εξήγηση.

Το βασικό πακέτο του Dropbox διαθέτει 2 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Οι χρήστες μπορούν να παραπέμπουν άλλους για να αποκτήσουν επιπλέον 500MB, με δυνατότητα να φτάσουν έως και 16 GB περισσότερα.

Το πρόγραμμα Plus είναι το πρώτο πρόγραμμα επί πληρωμή και κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα για 1 TB. Το επόμενο επίπεδο είναι το Professional, το οποίο είναι 19,99 $ ανά μήνα για 2 TB. Υπάρχει έκπτωση για αναλήψεις υποχρεώσεων καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και οι πληρωμένοι χρήστες λαμβάνουν 1 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου για κάθε παραπομπή, με δυνατότητα έως και 32 GB επιπλέον.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Dropbox

Υπάρχει μια πρακτική λειτουργία στην εφαρμογή iOS που μετατρέπει μια φωτογραφία που περιέχει κείμενο σε έγγραφο. Με την ονομασία “σάρωση εγγράφων”, μπορεί να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στους χρήστες από τη μη αυτόματη πληκτρολόγηση του κειμένου. Είναι ακόμη και στη δωρεάν έκδοση.

Μας αρέσει πώς υπάρχει το Dropbox σε περιοχές του iPhone μας όπου δεν υπάρχουν άλλες υπηρεσίες. Η σελίδα “widgets”, στην οποία οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση μετακινώντας δεξιά στην αρχική τους οθόνη, διαθέτει μια προσθήκη που σαρώνει και ανεβάζει αρχεία. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί γρήγορης πρόσβασης για το Dropbox στο iMessage, οπότε τα κοινόχρηστα αρχεία απέχουν μόνο κατά τη διάρκεια των συζητήσεων.

5. Google Drive

Image-22-Google-Drive-Επιλογές

Ως ένας από τους κορυφαίους ανταγωνιστές της Apple, το Google Drive μπορεί να μοιάζει πολύ με τους πιστούς του iPhone. Είναι μια σταθερή επιλογή που πρέπει να εξετάσει η Apple, παρόλο που έχει προβλήματα ασφαλείας. Επιπλέον, λειτουργεί με συνεργατικές εφαρμογές στο G Suite, όπως το Gmail και τα Έγγραφα Google, καθιστώντας το ένα ελκυστικό πακέτο. Ωστόσο, η έλλειψη επιλογών ασφάλειας και απορρήτου είναι αρκετή για να την κατακτήσει στην πέμπτη θέση.

Διαβάστε την κριτική μας στο Google Drive για να δείτε πώς την κατατάξαμε σε όλες τις κατηγορίες.

Όπως είναι τυπικό, η εφαρμογή στο iOS επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται και να βλέπουν αρχεία. Εάν οι χρήστες ανεβάζουν αρχεία στο φάκελο κάποιου άλλου, εξακολουθεί να αφιερώνει χώρο από τον χώρο αποθήκευσής τους. Ευτυχώς, η δωρεάν έκδοση δίνει στους χρήστες ένα επιβλητικό 15 GB για να παίξουν, αν και λάβετε υπόψη ότι ο χώρος μοιράζεται από όλες τις εφαρμογές Google. Από το iPhone, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν αρχεία χειροκίνητα ή να ενεργοποιούν αυτόματες μεταφορτώσεις για τις φωτογραφίες τους.

Η προεπιλεγμένη επιλογή κοινής χρήσης ανοίγει ένα πρόχειρο παράθυρο όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τους παραλήπτες και τις παραμέτρους αρχείων. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να επιλέξετε πώς χρησιμοποιούν οι άλλοι το αρχείο: “προβολή”, “επεξεργασία” ή “σχόλιο”. Το “Προβολή” επιτρέπει σε άλλους να το δουν, το “επεξεργασία” τους δίνει δικαιώματα αναθεώρησης και κοινής χρήσης και το “σχόλιο” είναι μόνο για προβολή αλλά δημιουργεί ένα νήμα για τους άλλους να δημοσιεύουν μηνύματα.

Η Google βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου οι νόμοι δεν ευνοούν το απόρρητο του cloud storage. Για μια αναλυτική ματιά σε αυτό, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με την αποθήκευση cloud εκτός των ΗΠΑ.

Το Google Drive δεν διαθέτει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, αλλά το Boxcryptor λειτουργεί ως εναλλακτική λύση, όπως προτείνουμε στον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud για Android. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυπτογράφηση αρχείων εκτός των εφαρμογών αποθήκευσης cloud, διαβάστε την κριτική Boxcryptor.

Χωρίς να πληρώσουν τίποτα, οι χρήστες λαμβάνουν 15 GB δωρεάν χώρου αποθήκευσης. Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν σε 100 GB για 1,99 $ ανά μήνα, 1 TB για 9,99 $ ανά μήνα ή 2 TB για 19,99 $ ανά μήνα. Υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα πακέτα αποθήκευσης πέρα ​​από αυτά.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Google Drive

Οι καλύτερες δυνατότητες του Google Drive έχουν λιγότερη σχέση με το cloud storage και περισσότερο με την παραγωγικότητα. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Gmail και τα Έγγραφα Google στο iPhone, η προσθήκη του Google Drive στο μείγμα έχει νόημα λόγω του πόσο καλά συνεργάζονται.

Η τεχνική υποστήριξη του Google Drive είναι επίσης ένας καλός πόρος για να βασιστείτε όταν βρίσκεστε σε ισοπαλία. Το κέντρο βοήθειας του Google Drive διευκολύνει την εύρεση λύσεων και προσφέρει μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων με αναλυτικές οδηγίες.

Τιμητικές αναφορές

Θα παραλείψαμε να μην αναφέρουμε το iCloud Drive, το ενσωματωμένο cloud storage του iPhone. Μετά την παραβίαση του iCloud Drive που έθεσε σε κίνδυνο τα δεδομένα διασημοτήτων υψηλού προφίλ, η πίστη στην ασφάλεια του iPhone και την αποθήκευση στο cloud βρισκόταν σε ασταθές έδαφος. Στη συνέχεια, προέκυψαν αναφορές ότι το σύννεφο και η ασφάλεια της Apple παρέμειναν ανέπαφα και ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα ηλεκτρονικού ψαρέματος, όχι παραβίασης δεδομένων.

Τούτου λεχθέντος, παρά την αξιόπιστη ασφάλειά του και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών της Apple, το iCloud Drive προσφέρει λιγότερα από τους παραπάνω παρόχους. Διαβάστε την κριτική μας στο iCloud Drive για περισσότερα.

Η Microsoft ρίχνει επίσης το καπέλο της στο δακτύλιο αποθήκευσης cloud με το OneDrive, το οποίο είναι διαθέσιμο σε iOS. Όπως το Google Drive, δεν καθιστά το απόρρητο των χρηστών προτεραιότητα, αλλά συνοδεύεται από πλήρως φορτωμένες λειτουργίες, όπως σάρωση εγγράφων. Διαβάστε την κριτική μας για το Microsoft OneDrive για να δείτε πού πετυχαίνει και αποτυγχάνει.

Τελικές σκέψεις

Οι πέντε πάροχοι που καλύψαμε διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Κάθε πάροχος έχει τη δική του ειδικότητα, αναγκάζοντας τους χρήστες να πάνε σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που είναι καλύτερα προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Κατατάξαμε πρώτα το Sync.com για τις μεθόδους ασφαλείας και τους γρηγορότερους χρόνους μεταφόρτωσης.

Αυτά που ενσωματώνονται καλύτερα στο iPhone είναι το pCloud και το Dropbox, τα οποία προσφέρουν επίσης βολικές δυνατότητες, όπως σάρωση εγγράφων. Το Tresorit προσφέρει τα ίδια, αλλά μόνο στα προγράμματα επί πληρωμή, διαφορετικά θα έχει υψηλότερη κατάταξη. Το Google Drive δεν θα προσφέρει στους χρήστες σιγουριά με την αδιάλειπτη ασφάλειά του, αλλά προσφέρει εξαιρετικές εφαρμογές παραγωγικότητας, όπως τα Έγγραφα Google.

Φροντίστε να εξερευνήσετε πώς μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη προστασία διαβάζοντας τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για iPhone. Ρίξτε μια ματιά στην καλύτερη συλλογή cloud storage για να δείτε ποιες υπηρεσίες μας αρέσουν καλύτερα συνολικά και τις υπόλοιπες κριτικές για το cloud storage για περισσότερες πληροφορίες.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map