Καλύτερο λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων του 2020: Ανάκτηση αρχείων γρήγορα

Ένα μεγάλο μέρος της αποστολής Cloudwards.net περιστρέφεται γύρω από την προώθηση εργαλείων cloud ως μέσο πρόληψης της απώλειας δεδομένων. Ειδικότερα, οι λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud είναι ιδανικές για να διασφαλίζετε ότι έχετε πάντα ένα αντίγραφο του πιο πολύτιμου περιεχομένου σας. Τούτου λεχθέντος, καταλαβαίνουμε επίσης ότι η σημασία της λήψης τέτοιων μέτρων δεν θα φανεί πραγματικά μέχρι να σας δαγκώσει το σφάλμα απώλειας δεδομένων. Η συνεργασία μας με το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων σας δείχνει σε ποιους προμηθευτές μπορείτε να βασιστείτε.

Τα καλά νέα είναι ότι εάν βρεθείτε να σκίζετε τα μαλλιά σας επειδή διαγράψατε κατά λάθος ένα αρχείο ή αντιμετωπίζετε ένα κατεστραμμένο, διαγραμμένο ή διαμορφωμένο διαμέρισμα, μπορεί να υπάρχει διέξοδος ακόμα κι αν παραμελήσατε τη δημιουργία ενός εφεδρικού σχεδίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης, θα παρουσιάσουμε στους αναγνώστες μας μερικά από τα αγαπημένα μας προγράμματα ανάκτησης δεδομένων.

Στην κορυφή αυτού του πεδίου υπάρχουν τρεις μάρκες στις οποίες θέλετε να δώσετε προσοχή: Stellar, Prosoft Engineering και EaseUS. Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες παράγει μια σειρά προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για τη διαχείριση δεδομένων, τη διάγνωση υπολογιστών και άλλες δραστηριότητες πληροφορικής. Το εργαλείο διάσωσης αρχείων κάθε προμηθευτή έχει δημιουργηθεί για να απευθύνεται σε τεχνικούς αλλά αρκετά απλό για χρήση σε οποιονδήποτε.

Κλείσιμο πίσω από αυτούς τους προμηθευτές, αλλά χωρίς τη γκάμα των βοηθητικών προϊόντων είναι το Cleverfiles. Η λύση ανάκτησης δεδομένων, το Disk Drill, είναι μια σχεδόν τέλεια λύση προϋπολογισμού για χρήστες υπολογιστών με Windows (η έκδοση Mac κοστίζει περισσότερο).

Άλλα εργαλεία που στοχεύσαμε έχουν πιο έντονες αδυναμίες, είτε όσον αφορά τη χρηστικότητα, την αξιοπιστία, την υποστήριξη ή έναν συνδυασμό και των τριών. Ακόμα, κατάφεραν να μάθουν για έναν ή τον άλλο λόγο, κατατάσσοντας τους μπροστά από τα τριάντα περίπου βοηθητικά προγράμματα που ελέγξαμε κατά την προετοιμασία αυτού του γύρου.

Contents

Καλύτερες κριτικές για το λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων 2020

Τι μπορεί να κάνει το λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι απώλειας δεδομένων και τα καλύτερα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων μπορούν να τα χειριστούν όλα.

Οι συνήθεις αιτίες απώλειας δεδομένων περιλαμβάνουν:

 • Τυχαία διαγραφή: διαγράψατε ένα αρχείο από τον κάδο ανακύκλωσης ή τον κάδο απορριμμάτων
 • Διαγραφή προγράμματος: ένα πρόγραμμα ή ένας ιός διέγραψε το αρχείο σας
 • Διαγραμμένο διαμέρισμα: διαγράψατε έναν τόμο δεδομένων
 • Διαμορφωμένο διαμέρισμα: διαμορφώσατε ξανά έναν τόμο δεδομένων
 • RAW διαμέρισμα: ένας τόμος δεδομένων έχασε το σύστημα αρχείων του για κάποιο λόγο
 • Χωρίς συναρμολόγηση κατατμήσεων: το σύστημα αρχείων όγκου δεδομένων είναι ανέπαφο, αλλά εξακολουθείτε να μην έχετε πρόσβαση σε αυτό
 • Υπολογιστής χωρίς εκκίνηση: όταν το διαμέρισμα εκκίνησης καταστραφεί

Μερικά από αυτά τα ζητήματα δημιουργούνται από τον χρήστη και μερικά είναι αποτέλεσμα φυσιολογικής φθοράς. Άλλοι μπορεί να προκληθούν από μολύνσεις από ιούς ή από πιο σοβαρά προβλήματα υλικού.

Υπάρχουν διάφορα συμπτώματα των κατεστραμμένων δίσκων που μπορεί να συναντήσετε. Αυτά περιλαμβάνουν μηνύματα σφάλματος όπως:

 • Ο δίσκος δεν έχει μορφοποιηθεί. Θέλετε να μορφοποιήσετε τώρα?
 • Μη έγκυρη μονάδα ανάγνωσης τύπου μέσου C. Ακύρωση, Επανάληψη, Αποτυχία?
 • Ο τομέας δεν βρέθηκε

Μπορεί επίσης να δείτε περίεργους χαρακτήρες στα ονόματα αρχείων, εάν το διαμέρισμα σας έχει προβλήματα. Ή, το σύστημα αρχείων του διαμερίσματος μπορεί απλώς να εμφανίζεται ως “RAW”.

Παρόλο που τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων μπορούν συχνά να κάνουν τη δουλειά, μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι είναι αλεξίσφαιρα. Πολύ συχνά, τα διαγραμμένα δεδομένα δεν μπορούν να ανακτηθούν εάν έχουν ήδη αντικατασταθεί από άλλα αρχεία. Επίσης, μερικές φορές τα διαμερίσματα έχουν καταστραφεί τόσο άσχημα που δεν μπορούν να αποθηκευτούν τα δεδομένα σας.

Το να βασίζεστε σε ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων για να σας σώσει από την απώλεια δεδομένων δεν είναι η καλύτερη πορεία δράσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν θεωρείτε ότι τα πιο αξιόπιστα εργαλεία κοστίζουν 75 $ και άνω. Οι λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Cloud προσφέρουν πρακτικά εγγυημένη ανάκτηση. Επιπλέον, πολλές από τις καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud κοστίζουν μόνο περίπου $ 5 το μήνα.

Διαδικασία αναθεώρησης λογισμικού αποκατάστασης δεδομένων

Ο αριθμός διαθέσιμων εργαλείων ανάκτησης δεδομένων αριθμούς σε δεκάδες. Ορισμένα είναι ισχυρά βοηθητικά προγράμματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες πληροφορικής και άλλους χρήστες ενέργειας, ενώ άλλα είναι απλά εργαλεία προϋπολογισμού που ενδέχεται να ανακτήσουν ένα διαγραμμένο αρχείο σε μια πρέζα.

Σχετικά με τον Joseph Gildred

Το να δουλεύω με δεδομένα και να αναλύω λογισμικό είναι η ζωή μου εδώ και χρόνια. Ως πρώην αναλυτής δεδομένων, έχω εκτελέσει, βελτιώσει και σχεδιάσει διαδικασίες διαχείρισης δεδομένων και λειτουργίες ανάκτησης δεδομένων και για τα δύο VLDBs (πολύ μεγάλες βάσεις δεδομένων) και για μικρότερα συστήματα. Ως αναλυτής διασφάλισης ποιότητας, αξιολογώ εργαλεία τόσο για την εμπειρία του χρήστη όσο και για τη γενική αποδοτικότητα.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου, χρησιμοποιώ συχνά εργαλεία ανάκτησης δεδομένων για να τραβήξω δεδομένα από αποτυχημένη και κατεστραμμένη αποθήκευση. Ως εκ τούτου, γνωρίζω τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων. Αναζητώ πάντα τα καλύτερα εργαλεία και λύσεις για οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση και κατά τη διάρκεια αυτής της ενημέρωσης, θα μοιραστώ μαζί σας μερικά από τα ευρήματά μου.

Για να βρούμε τις καλύτερες επιλογές ανάκτησης που μπορούν να χειριστούν σχεδόν οποιοδήποτε σενάριο απώλειας δεδομένων, εξετάσαμε τις δυνατότητες και τα σχέδια τιμών, ενώ πραγματοποιήσαμε επίσης προκαταρκτικούς ελέγχους. Μόνο τότε καταλήξαμε σε μια χούφτα υπηρεσιών που θεωρήσαμε ότι απαιτήθηκε βαθύτερη αναθεώρηση προκειμένου να κάνουμε τις καλύτερες προτάσεις στους αναγνώστες μας.

Αυτή η βαθύτερη αναθεώρηση περιελάμβανε τη χρήση μιας μπαταρίας σαρώσεων για τη μέτρηση της χρηστικότητας και της αποτελεσματικότητας κάθε εργαλείου αποκατάστασης δεδομένων Συγκεκριμένα, εξετάσαμε:

 • Μπορεί το εργαλείο να ανακτήσει τα δοκιμαστικά αρχεία που δημιουργήσαμε και διαγράψαμε?
 • Μπορεί το εργαλείο να ανακτήσει ένα διαμέρισμα που δημιουργήσαμε και διαγράψαμε?
 • Πόσο διαρκούν οι γρήγορες και βαθιές σαρώσεις?
 • Πόσο μπορεί να προσαρμοστεί η διαδικασία (όπως σάρωση για συγκεκριμένους τύπους αρχείων)?
 • Πόσο εύκολο είναι να ταξινομήσετε το ανακτημένο περιεχόμενο?
 • Πόσο φιλικός προς τον χρήστη είναι ο οδηγός του εργαλείου γενικά?

Πέρα από αυτές τις ερωτήσεις, ρίξαμε επίσης μια πιο προσεκτική ματιά στα σύνολα δυνατοτήτων με ιδιαίτερη προσοχή σε πράγματα όπως:

 • Ανάκτηση εξωτερικού σκληρού δίσκου
 • Ανάκτηση μονάδας flash και κάρτας SD
 • Ανάκτηση RAID
 • Κλωνοποίηση και ανάκτηση από εικόνες δίσκου
 • Δίσκοι εκκίνησης συστήματος

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, εξετάζουμε επίσης τις δυνατότητες υποστήριξης πελατών κάθε υπηρεσίας ανάκτησης δεδομένων. Διαβάζουμε τους οδηγούς χρήσης, τις συχνές ερωτήσεις, τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων και μεταβιβαστούμε σε φόρουμ χρηστών, εάν υπάρχουν. Εξετάσαμε επίσης κανάλια άμεσης υποστήριξης όπως email, τηλέφωνο και ζωντανή συνομιλία, και θέσαμε διάφορες δοκιμαστικές ερωτήσεις για να μετρήσουμε τον χρόνο απόκρισης και την ακρίβεια.

Καλύτερο λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων για Windows

Κατά τη διάρκεια αυτού του τμήματος, θα εξετάσουμε την ανάκτηση δεδομένων υπολογιστή με Windows για να πετύχουμε τις καλύτερες επιλογές. Οι τρεις κορυφαίες επιλογές μας σε αυτό το τμήμα είναι αρκετά ταιριαστά εργαλεία υψηλής τεχνολογίας. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές για τις οποίες θα θέλατε να γνωρίζετε πριν κάνετε την επιλογή σας.

Κορυφαία τρία

Αυτά είναι τα τρία αγαπημένα μας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με κανένα από αυτά.

Stellar Data Recovery Professional

Ξεκινά από 50 $ ανά μήνα. Διαβάστε την αναθεώρηση Stellar Data Recovery για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Η τιμή Stellar Data Recovery ξεπερνά τα περισσότερα άλλα εργαλεία ανάκτησης των Windows, αν και είναι σύμφωνη με τα υπόλοιπα τρία κορυφαία μας. Ωστόσο, με βάση την εμπειρία μας με αυτό, κανένα άλλο εργαλείο δεν δικαιολογεί τόσο το κόστος του.

Κατατάξαμε αυτό το εργαλείο νούμερο ένα λόγω όχι μόνο του υπέροχου οδηγού και της εξαιρετικής απόδοσης, αλλά επειδή η λίστα χαρακτηριστικών του ξεπερνά εύκολα τον ανταγωνισμό.

Έχετε όλες τις βασικές επιλογές που πρέπει να περιμένετε από οποιοδήποτε εργαλείο ανάκτησης, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων γρήγορης και βαθιάς σάρωσης για την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων και χαμένων ή απρόσιτων διαμερισμάτων.

Στις δοκιμές μας, το Stellar ανέκτησε με επιτυχία όλα τα διαγραμμένα “τυχαία” αρχεία μας και ανέκτησε ένα διαγραμμένο διαμέρισμα. Μια γρήγορη σάρωση επέστρεψε τα αρχεία μας και έτρεξε σε λίγα λεπτά. Οι βαθιές σαρώσεις ενός διαμερίσματος 518 GB και ο σκληρός δίσκος 1TB μας έτρεξαν λίγο από τη μεγάλη πλευρά σε σύγκριση με τα ανάλογα PC που εκδόθηκαν από τους EaseUS και Cleverfiles, αλλά ξεπέρασαν εύκολα το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου πεδίου.

Εκτός από την ανάκτηση δεδομένων από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, το Stellar κάνει το ίδιο για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, μονάδες flash USB, κάρτες SD και ακόμη και λύσεις οπτικής αποθήκευσης.

Οι δυνατότητες standout που δεν προσφέρονται συνήθως περιλαμβάνουν τη δυνατότητα σάρωσης ανά τύπο αρχείου και ταξινόμηση κατά τύπο αρχείου όταν ολοκληρωθεί η σάρωση. Ενώ υποστηρίζονται οι περισσότεροι τύποι αρχείων, μπορείτε ακόμη και να ορίσετε νέους δίνοντας στο εργαλείο μερικά δείγματα για να μάθετε.

Μια μεγάλη απώλεια που αξίζει να επισημανθεί: Η ανάκτηση αποθήκευσης RAID απαιτεί μια ακριβή άδεια «τεχνικών».

Prosoft Engineering Data Rescue PC4

Ξεκινά από 99 $ για μια άδεια ζωής. Διαβάστε την αναθεώρηση της Prosoft Engineering Data Rescue για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Το Prosoft Engineering Data Rescue δεν μετρά αρκετά μέχρι το Stellar όταν πρόκειται για επιλογές ανάκτησης. Δεν μπορείτε να σαρώσετε με συγκεκριμένους τύπους αρχείων ή να διδάξετε το εργαλείο για την ανάκτηση νέων τύπων αρχείων. Επίσης, σε αντίθεση με το Stellar, πρέπει να περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η σάρωση για προεπισκόπηση και ανάκτηση αρχείων.

Τούτου λεχθέντος, αυτή η καταχώρηση είναι ακόμη μίλια μπροστά από τα περισσότερα άλλα λογισμικά ανάκτησης δεδομένων και κάνει μερικά πράγματα που η Stellar δεν κάνει.

Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων από συσκευές αποθήκευσης RAID. Από τη φύση τους, οι συσκευές αποθήκευσης RAID δεν πρέπει συχνά να απαιτούν ανάκτηση δεδομένων. Είναι «περιττοί» για να σας προστατεύσουν από την απώλεια δεδομένων. ατυχήματα, ωστόσο, μπορούν πάντα να συμβούν και πάντα στις χειρότερες στιγμές.

Μια άλλη δυνατότητα που δεν υποστηρίζεται από το Stellar που μας αρέσει στο Data Rescue είναι ότι το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε δεδομένα ενός μηχανήματος όταν το διαμέρισμα εκκίνησης είναι κατεστραμμένο.

Διαφορετικά, το Data Rescue μετρά πολύ παρόμοιο με το Stellar, καθώς και την επόμενη αγαπημένη μας επιλογή, EaseUS.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να εκτελείτε γρήγορες και βαθιές σαρώσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αυτές οι σαρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων ή την πρόσβαση σε κατεστραμμένα, διαγραμμένα ή μορφοποιημένα διαμερίσματα. Εκτός από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, μπορείτε να ανακτήσετε δεδομένα από εξωτερικούς δίσκους, κάρτες SD και αφαιρούμενα μέσα. Ωστόσο, η ανάκτηση οπτικών μέσων δεν είναι επιλογή.

Η ανάκτηση δεδομένων PC4 απέδειξε έναν πολύ λεπτομερή αλγόριθμο σάρωσης στις δοκιμές μας, ικανός να ανακτήσει όλα τα δοκιμαστικά αρχεία μας και το δοκιμαστικό μας διαμέρισμα. Μόλις βρεθεί, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση όλων πριν από την τελική ανάκτηση για να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που θέλετε.

Έτρεξε λίγο περισσότερο από το Stellar, αλλά όχι πολύ. Ωστόσο, είχαμε κάποια προβλήματα με σημαντικά μεγαλύτερους χρόνους σάρωσης χωρίς να επανεκκινήσουμε πρώτα τον δοκιμαστικό υπολογιστή μας, κάτι που δεν αντιμετωπίζαμε με άλλες υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων.

EaseUS Pro + WinPE

Ξεκινά από 99,90 $ για μια άδεια ζωής. Διαβάστε την αναθεώρηση του Οδηγού ανάκτησης δεδομένων EaseUS για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Στοχεύσαμε την άδεια EaseUS Pro + WinPE επειδή περιλαμβάνει εκκινήσιμα μέσα για την ανάκτηση δεδομένων από υπολογιστές που δεν θα ξεκινήσουν. Ωστόσο, εάν είστε εντάξει χωρίς αυτήν την επιλογή, η αγορά μόνο του Οδηγού ανάκτησης δεδομένων EaseUS θα σας εξοικονομήσει 30 $. Αυτή η μείωση των τιμών μπορεί να είναι αρκετός λόγος για ορισμένους να ακολουθήσουν αυτήν τη λύση στα δύο κορυφαία μας.

Ο λόγος που το κατατάξαμε τρίτο ήταν κυρίως λόγω του ότι το EaseUS Pro δεν μπορεί να κάνει πλήρη σάρωση σκληρού δίσκου. Μπορείτε να σαρώσετε μόνο κατατμήσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Ωστόσο, κατά καιρούς ενδέχεται το EaseUS να μην μπορεί να εντοπίσει ένα χαμένο διαμέρισμα. Όταν συμβεί αυτό, η πλήρης σάρωση της μονάδας δίσκου είναι η καλύτερη πορεία δράσης.

Τρεις άλλες λειτουργίες που βρήκαμε ότι λείπουν ήταν η αδυναμία σάρωσης ανά τύπο αρχείου, η προσθήκη νέων τύπων αρχείων και η ανάκτηση οπτικού χώρου αποθήκευσης. Το ίδιο το λογισμικό δεν υποστηρίζει επίσης την κλωνοποίηση, αλλά το EaseUS διαθέτει ένα δωρεάν εργαλείο αντιγραφής δίσκου για αυτό.

Πέρα από αυτό, η εμπειρία χρήστη είναι πολύ ωραία, με μια έξυπνη διεπαφή που φαίνεται και αισθάνεται επαγγελματική. Ένα πράγμα που ξεχώρισε είναι ότι το EaseUS έπιασε αμέσως το διαγραμμένο διαμέρισμά μας, πριν καν εκτελέσουμε σάρωση.

Η διαδικασία με το EaseUS είναι λίγο διαφορετική καθώς εκτελεί αυτόματα μια γρήγορη σάρωση πρώτα και στη συνέχεια εκτελεί μια βαθιά σάρωση. Άλλες λύσεις σάς δίνουν την επιλογή να εκτελέσετε το ένα ή το άλλο. Δεδομένου ότι η γρήγορη σάρωση εκτελείται σε δύο δευτερόλεπτα και μπορείτε να περιηγηθείτε και να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων που έχουν ανακτηθεί ενώ εκτελείται η βαθιά σάρωση, αυτό το ερώτημα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ένας τομέας όπου το EaseUS ξεχωρίζει στις δύο κορυφαίες υπηρεσίες μας (ειδικά Data Rescue) είναι το πόσο εύκολο είναι να ταξινομήσετε τα ανακτημένα δεδομένα. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αρχεία με βάση τη δομή του αρχείου σας ή να περιορίσετε τα πράγματα με βάση τον τύπο αρχείου.

Όσον αφορά τις πρόσθετες επιλογές ανάκτησης, το EaseUS υποστηρίζει εξωτερική μονάδα δίσκου, αφαιρούμενα μέσα και ανάκτηση RAID, αλλά όχι ανάκτηση οπτικών μέσων.

Συνολικά, βρήκαμε επίσης το EaseUS να είναι το ταχύτερο από τις τρεις κορυφαίες υπηρεσίες, ενώ εκτελεί εξίσου καλή σάρωση.

Δρομέας

Ενώ τα εργαλεία που παρουσιάζονται από τους Stellar, Prosoft Engineering και EaseUS είναι αυτά που θα προσελκύσουν τους περισσότερους ανθρώπους, δεν θα κάνουμε τους αναγνώστες μας δίκαιοι χωρίς να αναφέρουμε μερικές άλλες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να είναι προτιμότερες από ορισμένους χρήστες για καλοί λόγους.

Τρυπάνι δίσκου CleverFiles

Ξεκινά από $ 49 για άδεια ενός έτους και 68 $ για άδεια ζωής. Διαβάστε την αναθεώρηση CleverFiles Disk Drill για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CleverFiles Disk Drill πιθανότατα μας εξέπληξε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων που δοκιμάσαμε. Το CleverFiles πιθανότατα δεν είναι τόσο γνωστό στους κύκλους πληροφορικής όσο οι τρεις πρώτοι διεκδικητές μας επειδή δεν προσφέρει εμπορικές άδειες. Ωστόσο, για τους περισσότερους καταναλωτές, μπορεί να είναι εξίσου καλό.

Δύο δυνατότητες που λείπουν από αυτήν την υπηρεσία είναι η εκκίνηση δίσκου εκκίνησης για μη εκκίνηση μηχανών, οι προεπισκοπήσεις μικρογραφιών και η δυνατότητα καθορισμού νέων τύπων αρχείων για σάρωση. Επίσης, δεν μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένους φακέλους αρχείων για σάρωση όπως μπορείτε με το Stellar .

Ένα πράγμα που μας άρεσε, ωστόσο, είναι ότι το CleverFiles όχι μόνο μας έδωσε επιλογές για σάρωση υπαρχόντων κατατμήσεων, αλλά εντοπίστηκε αυτόματα και ας σαρώσουμε το διαγραμμένο διαμέρισμα.

Πέρα από αυτό, το CleverFiles παρουσιάζει μια ισχυρή σειρά προνομίων που περιλαμβάνει εξωτερική μονάδα δίσκου, αφαιρούμενα μέσα, κάρτα SD και ανάκτηση οπτικών δίσκων.

Ανάκτηση δεδομένων Wondershare

Ξεκινά από 39,95 $ για μια άδεια ζωής. Διαβάστε την αναθεώρηση Wondershare Data Recovery για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Ο οδηγός Wondershare Data Recovery είναι απλός, αλλά προσφέρει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες για να προσαρμόσετε τις σαρώσεις, όπως τη δυνατότητα σάρωσης ανά τύπο αρχείου και τη σάρωση συγκεκριμένων φακέλων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σαρώσετε ένα διαμέρισμα με ετικέτα ή να τραβήξετε δεδομένα από τον πίνακα διαμερισμάτων για να εντοπίσετε χαμένα διαμερίσματα.

Υπάρχουν λίγες λειτουργίες που λείπουν για τις οποίες μπορεί να ενδιαφέρεστε ή όχι για κλωνοποίηση, ανάκτηση RAID και ανάκτηση οπτικού χώρου αποθήκευσης. Ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο το Wondershare δεν θα προσελκύσει χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση δεδομένων από μηχανήματα που δεν εκκινούν και οι σαρώσεις χρειάζονται πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (13 ώρες για ένα terabyte).

Επίσης, το Wondershare δεν διευκολύνει τη λήψη υποστήριξης από το γραφείο βοήθειας, λόγω της μη ζωντανής συνομιλίας και των αργών χρόνων απόκρισης μέσω email (στην περίπτωσή μας δύο εβδομάδες).

Ontrack EasyRecovery

Ξεκινά από 79 $ για άδεια ενός έτους. Διαβάστε την αναθεώρηση Ontrack EasyRecovery για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Το Ontrack EasyRecovery προσφέρει μια απλή εμπειρία ανάκτησης με μερικές ωραίες δυνατότητες οδηγού. Ένα από τα αγαπημένα μας ήταν πόσο εύκολο το έκανε να διαλέξει το ανακτημένο περιεχόμενο με ταξινόμηση τύπου αρχείου και λειτουργία προεπισκόπησης μικρογραφιών.

Το λογισμικό υπολείπεται με μερικούς μεγάλους τρόπους, ωστόσο, εμποδίζοντας το να εξασφαλίσει υψηλότερη θέση στην κατάταξή μας.

Για πρώτη φορά, οι βαθιές σαρώσεις μας χρειάστηκαν δύο φορές περισσότερο από τις προηγούμενες επιλογές. Συνδυάζοντας αυτό το ζήτημα, το EasyRecovery δεν σας δίνει τη δυνατότητα σάρωσης ανά τύπο αρχείου. Επιπλέον, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα σάρωσης αργότερα αν αποφασίσετε να αναβάλλετε την ανάκτηση. Τέλος, το EasyRecovery δεν συνοδεύεται από CD αποκατάστασης ή δυνατότητες κλωνοποίησης.

GetData Recover My Files

Ξεκινά από $ 69 για άδεια ενός έτους. Διαβάστε την αναθεώρηση GetData Recover My Files για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Το GetData Recover My Files έχει την εμφάνιση ενός ισχυρού, στιλβωμένου εργαλείου ανάκτησης δεδομένων σχεδιασμένο για ειδικούς. Απογοητευτήκαμε λοιπόν ότι η πλήρης σάρωση του σκληρού δίσκου ενός terabyte χρειάστηκε 17 ώρες για να ολοκληρωθεί. Αυτό είναι πιο αργό από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία δοκιμάσαμε.

Ωστόσο, η σάρωση έκανε τη δουλειά. Επιλογές όπως η δυνατότητα σάρωσης ανά τύπο αρχείου μπορεί να μειώσει το χρόνο, επίσης, αλλά μπορεί να μην είναι αρκετά καλή για ορισμένους χρήστες.

Το Recover My Files μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικές μονάδες δίσκου, μονάδες flash USB και κάρτες SD. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε δεδομένα από υπολογιστές που δεν ξεκινούν. Η ανάκτηση αποθήκευσης RAID απαιτεί μια πιο ακριβή «επαγγελματική» άδεια.

GetDataBack Simple

Ξεκινά από 79 $ για μια άδεια ζωής. Διαβάστε την απλή κριτική GetDataBack για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Αν και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο οι τρεις καλύτερες επιλογές μας, το GetDataBack Simple εκτελεί μια αρκετά γρήγορη σάρωση και κατάφερε να ανακτήσει όλα τα αρχεία μας. Ο λόγος για τον οποίο κατατάσσεται χαμηλά στη λίστα μας είναι επειδή η εμπειρία χρήστη υπολείπεται σε σύγκριση με τις περισσότερες λύσεις ανάκτησης.

Λείπουν βασικές επιλογές όπως η δυνατότητα σάρωσης ανά τύπο αρχείου, η ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τύπο αρχείου και η αποθήκευση αποτελεσμάτων σάρωσης. Το Simple επίσης δεν μπορεί να εκτελέσει σάρωση ενός πλήρους σκληρού δίσκου: περιορίζεστε στη σάρωση μεμονωμένων τόμων.

Επίσης, ο σχεδιασμός της διεπαφής δεν είναι πολύ διαισθητικός, ένα πρόβλημα που επιδεινώνεται από τα χρώματα που αποσπούν την προσοχή και τη σύγκρουση. Για το κόστος, θα περιμέναμε κάτι λίγο πιο γυαλισμένο.

Piriform Recuva Pro

Ξεκινά από 19,99 $ για άδεια ενός έτους. Διαβάστε την αναθεώρηση Piriform Recuva Pro για την πλήρη εικόνα.

Προηγούμενος

Επόμενο

Το Piriform Recuva Pro παίρνει πολλή προσοχή χάρη στις τιμές του προϋπολογισμού του. Παρόλο που θα χρειαστεί να πληρώσετε την τιμή των 19,99 $ για υποστήριξη, διατίθεται επίσης μια δωρεάν έκδοση του Recuva. Ωστόσο, ενώ η τιμολόγηση είναι προφανώς ελκυστική, τείνετε να λαμβάνετε αυτό που πληρώνετε με αυτό το εργαλείο ανάκτησης.

Λείπουν πολλές δυνατότητες που βρέθηκαν με πιο προηγμένα εργαλεία. Δεν μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα σάρωσης ανά τύπο αρχείου ή να αποθηκεύσετε σαρώσεις για μελλοντική ανάκτηση. Η κλωνοποίηση και η ανάκτηση από μη εκκίνηση μηχανών δεν είναι ούτε επιλογές. Επίσης, ακόμη και όταν πληρώνετε για το Recuva, το δίκτυο υποστήριξής του είναι αρκετά ρηχό και δεν προσφέρει ζωντανή βοήθεια.

Το κύριο πρόβλημα με το Recuva Pro, ωστόσο, είναι ότι δεν μπορεί να ανακτήσει χαμένα ή διαγραμμένα διαμερίσματα. Δεδομένου ότι η ανάκτηση διαμερισμάτων είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να ξοδέψετε χρήματα σε ένα εργαλείο ανάκτησης, αυτή είναι μια μεγάλη απεργία εναντίον της Recuva, αν και εξηγεί τη χαμηλή τιμή.

Αν όμως επαναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία, η Recuva κάνει καλή δουλειά. Οι σαρώσεις είναι γρήγορες και ο μάγος φαίνεται υπέροχος. Καταφέραμε να ανακτήσουμε όλα τα δοκιμαστικά αρχεία μας και να τα προβάλλουμε πριν από την ανάκτηση.

Καλύτερη ανάκτηση δεδομένων για Mac

Τα περισσότερα από τα καλύτερα εργαλεία ανάκτησης που εξετάσαμε περιλάμβαναν επίσης εκδόσεις Mac. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων και διαμερισμάτων σε υπολογιστές iMac, MacBook Pro, Air, Mac Mini και Mac Pro.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δυνατότητες και το κόστος είναι διαφορετικά για αυτά τα αναλογικά Mac, οπότε αποφασίσαμε να δώσουμε στους χρήστες Mac ένα διαφορετικό σύνολο κατατάξεων για αναφορά. Ωστόσο, δεν θα ξοδέψουμε πολύ χρόνο για το λογισμικό Mac, καθώς η γενική εμφάνιση και λειτουργία αυτών των εργαλείων είναι συγκρίσιμη με τις εκδόσεις υπολογιστών.

Prosoft Engineering Data Rescue 4

Ξεκινά από 99 $ για μια άδεια ζωής.

Το Data Rescue 4 κατατάσσεται ως η καλύτερη επιλογή μας για Mac OS, παρά την δεύτερη θέση στις λίστες υπολογιστών μας. Αυτό συμβαίνει επειδή το λογισμικό Mac διαθέτει μερικές επιπλέον δυνατότητες. Η λίστα περιλαμβάνει το FileIQ, το οποίο επιτρέπει στο εργαλείο να μάθει νέους τύπους αρχείων και το Bootwell, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια δευτερεύουσα μονάδα εκκίνησης.

Ανάκτηση δεδομένων Stellar Mac

Ξεκινά από 50 $ ανά μήνα.

Εκτός από την ανάκτηση δεδομένων από το Mac σας, το Mac Data Recovery μπορεί να τραβήξει δεδομένα από το Time Machine και τις κρυπτογραφημένες μονάδες δίσκου. Το εργαλείο είναι εξίσου ελκυστικό με το αντίστοιχο του υπολογιστή και εξίσου κατάλληλο για καταναλωτές και επαγγελματίες πληροφορικής.

Οδηγός ανάκτησης δεδομένων EaseUS για Mac Pro

Ξεκινά από 89,95 $ για μια άδεια ζωής.

Αυτή η έκδοση του Οδηγού αποκατάστασης δεδομένων για Mac δεν συνοδεύεται από εκκινήσιμα μέσα, τα οποία μπορούν να ανακτήσουν δεδομένα από Mac που δεν θα εκκινήσουν. Αν θέλετε αυτό, υπάρχει μια πιο ακριβή έκδοση 129 $. Η εφαρμογή φαίνεται και λειτουργεί τέλεια, αλλά κατατάσσεται στην τρίτη θέση για τους ίδιους λόγους με τον αντίστοιχο υπολογιστή.

Δεν μπορείτε να σαρώσετε για συγκεκριμένους τύπους αρχείων και δεν μπορείτε να σαρώσετε ολόκληρο τον σκληρό σας δίσκο, μόνο διαμερίσματα. Επίσης, δεν μπορείτε να διδάξετε στο EaseUS τη σάρωση νέων για νέους τύπους αρχείων. Ωστόσο, αυτά δεν είναι τεράστια προβλήματα, και αν δεν χρειάζεστε εκκινήσιμα μέσα, η επιλογή του EaseUS από το Stellar και το Prosoft Engineering θα σας εξοικονομήσει δέκα δολάρια, τουλάχιστον.

Τρυπάνι δίσκου CleverFiles για Mac

Ξεκινά από 89 $ για άδεια ενός έτους, 118 $ για άδεια ζωής.

Το Disk Drill για Mac περιορίζεται κάπως από την ικανότητά του να “ανακτά” μόνο τύπους αρχείων 200-plus και σε αντίθεση με τις δύο κορυφαίες επιλογές, δεν μπορείτε να προσθέσετε νέους τύπους αρχείων. Επιπλέον, η άδεια ζωής διαρκεί περίπου 20 $ περισσότερο.

Ωστόσο, η έκδοση Mac του Disk Drill προσφέρει μερικά ωραία προνόμια εκτός από τις τυπικές δυνατότητες ανάκτησης. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Υγεία δίσκου: Παρακολούθηση SMART για να παραμείνετε ενημερωμένοι για πιθανά ζητήματα σκληρού δίσκου
 • Εκκαθάριση Mac: Ανάλυση και βελτιστοποίηση χώρου στο δίσκο
 • Διπλότυπο εύρημα: Εύρεση και κατάργηση διπλών αρχείων
 • Μονάδα ανάκτησης: Δημιουργήστε μια μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης για ανάκτηση δεδομένων
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων: Δημιουργήστε έναν κλώνο byte-by-by οποιουδήποτε διαμερίσματος

Καλύτερες εργαλειοθήκες ανάκτησης δεδομένων για επαγγελματίες πληροφορικής

Εάν είστε επαγγελματίας πληροφορικής, η σουίτα ανάκτησης δεδομένων αποτελεί σημαντική επένδυση στην επιτυχία σας. Οι εμπορικές ομαδοποιημένες άδειες σάς επιτρέπουν να ανακτάτε δεδομένα σε υπολογιστές άλλων ατόμων, είτε πρόκειται για υπολογιστές είτε για Mac.

Οι περισσότερες από τις λύσεις ανάκτησης δεδομένων που εξετάσαμε δεν προσφέρουν τέτοια λειτουργικότητα. Στην πραγματικότητα, μόνο οι πωλητές που προσγειώθηκαν στις τρεις πρώτες μας εταιρείες, Stellar, Prosoft Engineering και EaseUS. Αυτό μιλάει για την καθιερωμένη θέση τους ως κορυφαίες επιλογές για επαγγελματίες τεχνικούς.

Εργαλείο Stellar Data Recovery Tool

ΠακέτοΤιμή
Bundle-Stellar Data Recovery Toolkit-Τεχνικός499 $
Τεχνικός ανάκτησης δεδομένων των Windows299 $
Τεχνικός ανάκτησης δεδομένων Mac349 $
Τεχνικός αποκατάστασης δεδομένων Linux199 $

Όχι μόνο αποκτάτε άδεια ζωής, το Stellar Data Recovery Toolkit περιλαμβάνει λογισμικό για ανάκτηση Linux. Ακόμα και χωρίς αυτό το πρόσθετο μπόνους, η προσφορά της Stellar πιθανότατα θα είχε προσγειωθεί στην κορυφαία στάση μας με βάση τη συνδυασμένη ποιότητα του λογισμικού PC και Mac.

Τα εργαλεία της Stellar προσφέρουν ευρύτερες επιλογές ανάκτησης από οποιονδήποτε άλλο προγραμματιστή. Η άδεια χρήσης του κιτ εργαλείων σάς επιτρέπει επίσης να ανακτήσετε δεδομένα από αποθήκευση RAID, κάτι που το κανονικό λογισμικό υπολογιστή δεν διαθέτει.

Prosoft Engineering Drive Genius 4, Data Rescue 4 & Δεδομένα διάσωσης PC3

ΠακέτοΤιμή
Data Rescue 4, Drive Genius 4, & Υπολογιστής διάσωσης δεδομένων 3499 $
Οδηγήστε το Genius 4 & Διάσωση δεδομένων 4399 $
Διάσωση δεδομένων 4 & Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων 3399 $
Υπολογιστής διάσωσης δεδομένων 3 & Σκουπίστε τα MediaTools699 $
Data Rescue 4, Data Rescue PC 3 & Σκουπίστε τα MediaTools899 $

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει το Drive Genius 4, ένα διαγνωστικό εργαλείο για τον εντοπισμό και τη διόρθωση προβλημάτων σκληρού δίσκου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε δεδομένα τόσο από υπολογιστή όσο και από Mac, αλλά η άδεια χρήσης είναι καλή μόνο για ένα χρόνο, κάτι που είναι ένας μεγάλος λόγος για να επιλέξετε Stellar, αντί.

Prosoft Eng. διαθέτει, ωστόσο, πολλές άλλες δέσμες επαγγελματικών αδειών, κάτι που μπορεί να προσελκύσει ορισμένους. Αυτές περιλαμβάνουν προσφορές με το MediaTools Wipe, το οποίο είναι ένα εργαλείο που σκουπίζει τις μονάδες δίσκων εντελώς καθαρά από δεδομένα.

Τεχνικός Οδηγός ανάκτησης δεδομένων EaseUS

ΠακέτοΤιμή
Τεχνικός ανάκτησης δεδομένων PC και Mac598 $
Υπολογιστής τεχνικού ανάκτησης δεδομένων499 $
Τεχνικός ανάκτησης δεδομένων Mac499 $

Όπως η Stellar, η αγορά του πακέτου τεχνικού EaseUS σάς παρέχει μια άδεια ζωής για απεριόριστους υπολογιστές, επομένως είναι ένα κόστος που θα επιβαρυνθείτε μόνο μία φορά. Από την άλλη πλευρά, είναι πιο ακριβό κατά διακόσια δολάρια από το Stellar και δεν είναι τόσο καλό εργαλείο.

Άλλες επιλογές για τεχνικούς πληροφορικής περιλαμβάνουν ξεχωριστές άδειες για υπολογιστές και Mac, αλλά είναι ακριβές.

Τα καλύτερα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων για Android

Τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων Android σάς επιτρέπουν να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα κειμένου, στοιχεία επικοινωνίας, εικόνες και άλλο περιεχόμενο από το τηλέφωνό σας. Σε γενικές γραμμές, λειτουργούν συνδέοντας το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας μέσω USB. Ωστόσο, ορισμένα εργαλεία σάς δίνουν επίσης μια εφαρμογή για την ανάκτηση δεδομένων απευθείας από το τηλέφωνο.

Wondershare Dr. Fone για Android

Κόστος: 49,95 $

Επικεφαλής της λίστας μας είναι ο Dr. Fone για Android. Ο Δρ Fone μπορεί να ανακτήσει τυχαία διαγραμμένα δεδομένα και δεδομένα από τηλέφωνα με κενές ή μη ανταποκρινόμενες οθόνες.

Ο Δρ Fone έχει μερικές πρόσθετες δυνατότητες εκτός από την ανάκτηση δεδομένων που βοηθούν στην κατάταξή του μπροστά από το EaseUS MobiSaver παρά την υψηλότερη τιμή του. Αυτά περιλαμβάνουν ριζοβολία, ξεκλείδωμα SIM, αφαίρεση οθόνης κλειδώματος και διαγραφή δεδομένων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων τηλεφώνου στον υπολογιστή σας.

Οι διαδικασίες λειτουργούν αυτόματα και η διεπαφή είναι όμορφη και διαισθητική.

Προσέξτε να εισαγάγετε τις πληροφορίες του μοντέλου της συσκευής με ακρίβεια όταν εκτελείτε μια ανάκτηση, ωστόσο, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να καταστρέψει το τηλέφωνό σας με ακατάλληλο τρόπο, καθιστώντας το άχρηστο για οτιδήποτε εκτός από το να λειτουργεί ως βάρος χαρτιού.

EaseUS MobiSaver για Android Pro

Κόστος: 39,95 $.

Το MobiSaver για Android Pro κατατάσσεται ως το καλύτερο καθαρό εργαλείο ανάκτησης δεδομένων Android που εξετάσαμε λόγω της δυνατότητάς του να σαρώσει και να ανακτήσει γρήγορα πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Το λογισμικό μπορεί να ανακτήσει δεδομένα και δεδομένα που έχουν διαγραφεί κατά λάθος από ριζωμένα τηλέφωνα. Σας δίνει τη λειτουργία προεπισκόπησης, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τα αρχεία για να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτά που θέλετε πριν από την ανάκτηση.

Το κατατάξαμε χαμηλότερο από το Wondershare εν μέρει επειδή δεν κάνει κάποια από τα άλλα πράγματα όπως το rooting ή το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας.

Το άλλο ζήτημα είναι ότι το τηλέφωνό σας πρέπει πραγματικά να ριζωθεί πριν από την ανάκτηση, ενώ το Wondershare δεν μοιράζεται αυτόν τον περιορισμό. Η λανθασμένη εκκίνηση του τηλεφώνου σας μπορεί να οδηγήσει σε τούβλα, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε.

Ανάκτηση δεδομένων Android Jihisoft

Κόστος: 49,95 $.

Το JihiSoft Android Data Recovery σάς επιτρέπει να ανακτάτε δεδομένα χωρίς να ριζώνετε το τηλέφωνό σας και παρέχει μια απλή διαδικασία ανάκτησης. Οι σαρώσεις εκτελούνται γρήγορα και μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων πριν από την πλήρη ανάκτηση. Το κατατάξαμε ελαφρώς χαμηλότερο από το EaseUS λόγω του κόστους και επειδή ο οδηγός δεν είναι τόσο καλός. ακόμα, είναι πολύ κοντά.

Τα καλύτερα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων προϋπολογισμού

Εάν είστε δεσμευμένοι και με προϋπολογισμό, αυτά τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Μπορεί να μην προσφέρουν όλες τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες των κορυφαίων λύσεων, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να ανακτήσουν τα δεδομένα που έχουν διαγραφεί κατά λάθος και να έχουν πρόσβαση τουλάχιστον σε μη συναρμολογημένα διαμερίσματα.

Τρυπάνι δίσκου CleverFiles

Ξεκινά από 49 $ για άδεια ενός έτους.

Εάν δεν χρειάζεστε μακροπρόθεσμη άδεια, η προσφορά CleverFiles $ 49 έχει τόσες δυνατότητες όσο και επωνυμίες που κοστίζουν δύο φορές περισσότερο. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα σάρωσης ανά τύπο αρχείου και ανάκτησης δεδομένων από εξωτερικούς δίσκους, αφαιρούμενα μέσα, κάρτες SD και οπτικά μέσα.

Ανάκτηση δεδομένων WonderShare

Ξεκινά από 39,95 $ για μια άδεια ζωής.

Το WonderShare κοστίζει 10 $ λιγότερο από το CleverFiles και διαθέτει σχεδόν τόσες δυνατότητες. Οι πιο αξιοσημείωτες απώλειες είναι η κλωνοποίηση και η ανάκτηση οπτικών μέσων. Ο πρωταρχικός λόγος που το κατατάξαμε χαμηλότερο, ωστόσο, είναι ότι οι σαρώσεις CleverFiles εκτελούνται πολύ πιο γρήγορα: μια πλήρης σάρωση σκληρού δίσκου με το Cleverfiles χρειάστηκε μόλις τρεις ώρες κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, ενώ η WonderShare πήρε 13.

Ωστόσο, έχετε μια άδεια χρήσης διάρκειας ζωής με το WonderShare, οπότε έχετε περισσότερο χρόνο να περιμένετε.

Αστρικό σπίτι

Ξεκινά από 50 $ ανά μήνα.

Το Stellar Home διαφέρει από το Stellar Professional κυρίως επειδή δεν μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από σκληρούς δίσκους RAW. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων και δεδομένων σε απρόσιτα διαμερίσματα. Έτσι, εξακολουθεί να καλύπτει τα περισσότερα σενάρια ανάκτησης και θα σας εξοικονομήσει 40 $.

Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων

Χρειάζεστε μια υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων ή είναι αρκετό λογισμικό?
Το λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων μπορεί να ανακτήσει δεδομένα τόσο αποτελεσματικά όσο μια υπηρεσία ανάκτησης δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει ανάκτηση από δεδομένα από μηχανήματα που δεν εκκινούνται λόγω προβλήματος με το διαμέρισμα εκκίνησης. Η μόνη φορά που πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία είναι εάν έχετε μια μονάδα δίσκου που έχει αποτύχει φυσικά.

Είναι όλα τα δεδομένα ανακτήσιμα?
Όχι. Όταν διαγράφετε αρχεία από τον υπολογιστή σας ή διαγράφεται ένα διαμέρισμα, υπάρχει πιθανότητα τα δεδομένα να αντικατασταθούν από νέα αρχεία. Εάν συμβεί αυτό, δεν θα μπορείτε να το επαναφέρετε.

Τι γίνεται αν διαμορφώσω τον σκληρό δίσκο μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω ακόμα λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων?
Το πιο καλό λογισμικό αποκατάστασης, όπως το Stellar, μπορεί να ανακτήσει δεδομένα ακόμα και αν ο σκληρός δίσκος σας έχει μορφοποιηθεί. Και πάλι, ωστόσο, εάν έχετε αντικαταστήσει τα δεδομένα σας με νέα δεδομένα, αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Τι χρεώνει μια εταιρεία υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων?
Οι υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων συνήθως τιμολογούνται με βάση τη σοβαρότητα του ζητήματος. Μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Η αλυσίδα ηλεκτρονικών προϊόντων Best Buy, για παράδειγμα, χρεώνει μεταξύ 200 και 1500 $ για επαγγελματική ανάκαμψη.

Τι κοστίζει η ανάκτηση δεδομένων?
Τα καλύτερα εργαλεία που εξετάσαμε – Stellar, Prosoft Engineering και EaseUS – κόστισαν περίπου $ 100 για το κορυφαίο λογισμικό υπολογιστή τους. Υπάρχουν μερικές φθηνότερες επιλογές εκεί έξω, όπως το Cleverfiles και το Wondershare, αν και δεν είναι τόσο καλές.

Χρειάζομαι Χρειάζομαι ακόμα δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας cloud εάν έχω λογισμικό αποκατάστασης?
Ναί! Η ανάκτηση δεδομένων δεν είναι ποτέ σίγουρη, ενώ η ανάκτηση των δεδομένων σας από το cloud είναι. Επίσης, η ανάκτηση αντιγράφων ασφαλείας στο cloud είναι πολύ πιο γρήγορη και μπορεί να γίνει από άλλον υπολογιστή. Εάν έχετε ένα καλό πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξοδέψετε χρήματα για λογισμικό αποκατάστασης.

Περίληψη Κριτικές για το καλύτερο λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων

Κατά την αρχική μας έρευνα Cloudwards.net σχετικά με τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων, εντυπωσιάσαμε και οι δύο από τον αριθμό των καλών διαθέσιμων εργαλείων και πόσο καλύτερα ήταν τα υπέροχα εργαλεία από την επόμενη βαθμίδα.

Το Stellar Data Recovery Pro βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξής μας, το οποίο παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό χρηστικότητας, λειτουργιών και επιδόσεων οποιουδήποτε εργαλείου δοκιμάσαμε. Παρόλο που είναι πιο ακριβές από τις χαμηλότερες επιλογές, οι δυνατότητές του αξίζουν το κόστος, ακόμη και αν δεν λάβετε υπόψη το γεγονός ότι συνοδεύεται από άδεια ζωής. Ευχόμαστε μόνο να μην χρειαστεί να πληρώσουμε επιπλέον για ένα CD ανάκτησης.

Κοντά στα τακούνια του ήταν η Prosoft Engineering. Παρόλο που το Data Rescue PC4 δεν προσφέρει σχεδόν τόσες επιλογές προσαρμογής για να προσαρμόσετε τη σάρωση σας, συνοδεύεται από ανάκτηση RAID – κάτι που θα έπρεπε να αγοράσετε την ακριβή έκδοση “Enterprise” του Stellar για να κάνετε.

Η ολοκλήρωση των πρώτων τριών είναι το EaseUS. Το χάσμα μεταξύ της EaseUS και των δύο αγαπημένων μας εμπορικών σημάτων υπάρχει σχεδόν αποκλειστικά λόγω της αδυναμίας του να σαρώσει τον πλήρη σκληρό σας δίσκο ταυτόχρονα. Εάν όχι για αυτό το γεγονός, μπορεί να το κατατάξουμε νούμερο ένα.

Θα παραλείψαμε να αναφέρουμε για τελευταία φορά ότι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα αρχεία σας είναι πάντα διαθέσιμα σε εσάς είναι να επενδύσετε σε ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud. Τέτοια εργαλεία είναι φθηνά και γενικά διαθέτουν επιλογές για ανάκτηση διαγραμμένου περιεχομένου εντός μιας δεδομένης χρονικής περιόδου. Ωστόσο, εάν είστε δεσμευμένοι και δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας, τα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων σε αυτήν τη συλλογή είναι το καλύτερο στοίχημά σας για τη διάσωση των δεδομένων σας.

Φυσικά, θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς τις εμπειρίες σας με οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία. Λοιπόν, ενημερώστε μας για τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me