Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για τις φωτογραφίες 2020: Αποσπάσματα με ασφάλεια

Εκτιμάται ότι τραβήχτηκαν περίπου 1,2 δισεκατομμύρια φωτογραφίες το 2017, περίπου το 85 τοις εκατό τραβήχτηκε με smartphone. Αυτό το είδος ζήτησης οδηγεί την τεχνολογία προς τα εμπρός και τα smartphone διαθέτουν πλέον ξεχωριστές κάμερες για διαφορετικές χρήσεις και βελτιωμένους φακούς. Εξαιτίας αυτού, έχουμε φωτογραφίες υψηλότερης ποιότητας, αλλά χρησιμοποιούν περισσότερο χώρο αποθήκευσης.


Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να συγκεντρώσετε μια τεράστια συλλογή φωτογραφιών, η οποία θα είναι ευκολότερο να διατηρηθεί από τις αναλογικές φωτογραφίες, αλλά θα είναι επίσης ευκολότερο να χάσετε, επειδή κάποιος μπορεί να κλέψει το τηλέφωνό σας ή μπορεί να σπάσει.

Η αποθήκευση φωτογραφιών στον υπολογιστή σας δεν είναι αξιόπιστη, διότι ο σκληρός δίσκος μπορεί να καταρρεύσει, μια δυσλειτουργία λογισμικού θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε τα αρχεία σας, μια πράξη της φύσης θα μπορούσε να καταστρέψει τον υπολογιστή ή θα μπορούσατε να διαγράψετε κατά λάθος τις φωτογραφίες σας. Το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων δεν είναι 100% σίγουρο και οι μονάδες στερεάς κατάστασης δεν είναι αξιόπιστες, επειδή αντιμετωπίζουν περισσότερα σφάλματα δεδομένων.

Εάν θέλετε να είστε βέβαιοι ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι ασφαλείς, θα πρέπει να τις δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στο cloud, εκτός από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε τοπικό επίπεδο. Αυτός είναι ο κανόνας 3-2-1 για τη διατήρηση των δεδομένων σας ασφαλή. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σωστό πάροχο αντιγράφων ασφαλείας cloud, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα καλύτερα online αντίγραφα ασφαλείας για φωτογραφίες.

Αξιολογήσαμε τους παρόχους στην καλύτερη διαδικτυακή σύγκριση αντιγράφων ασφαλείας για να βρούμε τα πιο κατάλληλα για αρχεία εικόνας. Προτού φτάσουμε στη λίστα των παρόχων, θα μιλήσουμε για τους παράγοντες που εξετάσαμε κατά τη δημιουργία του.

Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για τις φωτογραφίες 2020

Τι κάνει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για φωτογραφίες

Η τιμή θα είναι τα κορυφαία κριτήριά μας, γιατί είναι καλύτερο αν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών φωτογραφιών με φτηνό τρόπο. Προτιμάται η ευελιξία του προγράμματος, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, είναι επίσης προτιμότερο. Επιπλέον, είναι υπέροχο εάν ο πάροχος προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα ή δωρεάν δοκιμή, διότι σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν αποφασίσετε να πληρώσετε με τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας.

Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε ποιες λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι διαθέσιμες και αν υπάρχουν προσαρμοσμένες ειδικά για φωτογραφίες.

Η υπηρεσία δεν πρέπει να είναι περίπλοκη στη χρήση. Οι περισσότεροι χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών πιθανώς πρέπει να το κάνουν και να συνεχίσουν. Για να επιτευχθεί αυτό, η υπηρεσία πρέπει να έχει μια απλή και ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Θα πρέπει επίσης να λειτουργεί στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και να διευκολύνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά αρχείων.

Η μεταφορά φωτογραφιών μπορεί να διαρκέσει πολύ, αλλά πόσο καιρό εξαρτάται από το εύρος ζώνης σας, πόσο κοντά είστε σε έναν διακομιστή και την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Είναι καλύτερο αν η υπηρεσία διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών, διότι αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να είστε κοντά σε έναν. Είναι επίσης υπέροχο εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το διαθέσιμο εύρος ζώνης για το αντίγραφο ασφαλείας σας και τον αλγόριθμο αντιγραφής σε επίπεδο μπλοκ.

1. IDrive

Το IDrive είναι μια βετεράνη υπηρεσία που βρίσκεται στην κορυφή της καλύτερης λίστας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Έχει ανταγωνιστικές τιμές, ισχυρές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, προεπισκόπηση φωτογραφιών και αξιοπρεπείς ταχύτητες.

Το IDrive έχει δύο σχέδια κατάλληλα για προσωπικούς χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας πολλών φωτογραφιών. Το πρώτο πρόγραμμα παρέχει 2TB εφεδρικού χώρου για 52,12 $ ετησίως και το δεύτερο παρέχει 5TB για 74,62 $ ετησίως. Και τα δύο προγράμματα έχουν έκπτωση 50 τοις εκατό, αλλά πρέπει να πληρώσετε για ένα ή δύο χρόνια νωρίτερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας απεριόριστου αριθμού συσκευών.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Πάνω από τον εφεδρικό χώρο, το IDrive παρέχει 2TB ή 5TB χώρου συγχρονισμού. Αυτό δημιουργεί συνολικά 4 TB ή 10 TB χώρο για να εργαστεί.

Το IDrive, σε αντίθεση με τις περισσότερες εφεδρικές υπηρεσίες, προσφέρει δωρεάν πακέτο 5 GB. Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών σας, αλλά αρκεί να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Για να χρησιμοποιήσετε τον χώρο συγχρονισμού του IDrive, πρέπει να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό. Αφού το κάνετε, το IDrive θα δημιουργήσει ένα φάκελο συγχρονισμού στον σκληρό σας δίσκο και κάθε αρχείο που θα αλλάξει σε αυτά τα αρχεία θα συγχρονιστεί με το cloud και τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας και να ορίσετε δικαιώματα πρόσβασης μέσω email.

Εάν έχετε ήδη πολλές φωτογραφίες στους λογαριασμούς σας στο Facebook και στο Instagram, μπορείτε να αναπνέετε εύκολα επειδή το IDrive μπορεί επίσης να τις δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας.

Το IDrive σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων εξωτερικών συσκευών. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας σε τοπικές συσκευές, όπως αποθήκευση συνδεδεμένο στο δίκτυο ή εξωτερικές μονάδες δίσκου. Αυτή η στρατηγική ονομάζεται υβριδική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η χρήση του θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τον κανόνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 3-2-1.

Η λειτουργία “πραγματική αρχειοθέτηση” είναι ιδιαίτερα χρήσιμη επειδή μπορεί να διατηρήσει τις φωτογραφίες σας στο σύννεφο ακόμα και αν τις διαγράψετε από τον υπολογιστή σας.

Το “χρονοδιάγραμμα” είναι ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό. Εμφανίζει τις αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας στον πελάτη ιστού. Λειτουργεί όπως θα έπρεπε όταν ενεργοποιείτε την αυτόματη μεταφόρτωση φωτογραφιών στο τηλέφωνό σας. Εάν το κάνετε, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας, συμπεριλαμβανομένων των νέων λήψεων, θα δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας στο cloud.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το IDrive

Ο πελάτης Ιστού είναι απλός και διαισθητικός. Η αρχική σελίδα εμφανίζει το φάκελο συγχρονισμού, τις κοινοποιήσεις, τα αντίγραφα ασφαλείας και τα ιστολόγια ιστού. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση των συνδεδεμένων συσκευών σας. Η προεπισκόπηση φωτογραφίας είναι επίσης διαθέσιμη.

Λειτουργεί σε Windows και macOS, αλλά όχι σε Linux. Εάν το χρειάζεστε, διαβάστε το καλύτερο online αντίγραφο ασφαλείας για Linux. Τούτου λεχθέντος, οι χρήστες Linux που προτιμούν το IDrive μπορούν να χρησιμοποιούν σενάρια ή τον πελάτη Ιστού για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

Η εφαρμογή για κινητά είναι απλή και ευχάριστη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο χρονοδιάγραμμα των φωτογραφιών σας, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για να βρείτε άτομα στις φωτογραφίες σας. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του smartphone σας. Αυτό το βοήθησε να δημιουργήσει το καλύτερο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για λίστα κινητών.

Το IDrive δεν είναι γρήγορο στις αρχικές μεταφορτώσεις, αλλά οι επόμενες είναι πολύ πιο γρήγορες χάρη στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ταχυμεταφορών που ονομάζεται IDrive Express για να ανακτήσετε τα αρχεία σας. Είναι δωρεάν μία φορά το χρόνο για προσωπικούς χρήστες. Εάν θέλετε να μάθετε τις λεπτομέρειες, διαβάστε την κριτική IDrive.

Έχουμε τοποθετήσει το IDrive στην κορυφή χάρη στα φθηνά του σχέδια που προσφέρουν μεγάλο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας εξωτερικής μονάδας δίσκου, εφαρμογή για κινητά που μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κοινωνικών μέσων και χρονοδιάγραμμα φωτογραφιών.

2. Πίσω φλόγα

Το Backblaze αποτελεί μέρος της εφεδρικής αγοράς από το 2007 και είναι η δεύτερη στη διαδικτυακή λίστα εφεδρικών κριτικών. Οι σημαντικότεροι συντελεστές είναι η ευκολία χρήσης, το φθηνό πρόγραμμα τιμολόγησης και ο απεριόριστος χώρος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Υπάρχει μόνο ένα πρόγραμμα για προσωπική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και κοστίζει 6 $ το μήνα και παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το Backblaze σάς επιτρέπει να πληρώνετε ανά μήνα και όχι ανά έτος. Εάν πληρώσετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων, μπορείτε να μειώσετε την τιμή στα 5 $ ανά μήνα ή ακόμα και λιγότερο εάν πληρώσετε για δύο. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε το Backblaze πριν εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το Backblaze δεν διαθέτει λειτουργίες που προσανατολίζονται στις φωτογραφίες, αλλά εξακολουθεί να ισχύει το κύριο πλεονέκτημά της, η απλή και απλή απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Χάρη σε αυτό, βρίσκεται στην κορυφή της καλύτερης απεριόριστης λίστας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Το Backblaze σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας δημιουργώντας έναν σύνδεσμο. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του αντιγράφου ασφαλείας χρησιμοποιώντας την επιλογή του Bacbklaze για να κληρονομήσετε τις καταστάσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη ιστού για να εντοπίσετε τον υπολογιστή σας εάν κάποιος τον κλέψει. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν έκδοση, συνεχή και εξωτερική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της μονάδας δίσκου.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Backblaze

Ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας διευκολύνει τη δημιουργία ενός προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επειδή δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε αυτό που δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας. Ωστόσο, μπορείτε να εξαιρέσετε αρχεία που δεν είναι φωτογραφίες ή φακέλους που δεν τα περιέχουν από την καρτέλα εξαίρεσης του μενού ρυθμίσεων. Ο υπολογιστής-πελάτης του Backblaze λειτουργεί σε Windows και macOS.

Ο πελάτης Ιστού είναι επίσης απλός στη χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, να τα επαναφέρετε, να δείτε τι έχετε μοιραστεί και να εντοπίσετε τον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή για κινητά είναι επίσης απλή και έχει τις ίδιες αρχές σχεδίασης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε στο αντίγραφο ασφαλείας σας και να δείτε τι έχετε επαναφέρει από το σύννεφο, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας.

Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα, όπου το Backblaze διατηρεί τους διακομιστές του, τόσο καλύτερες είναι οι ταχύτητές σας. Το Backblaze διαθέτει ένα εργαλείο πρόβλεψης που μας λέει ότι το Backblaze είναι τόσο γρήγορο όσο οι περισσότερες υπηρεσίες. Ωστόσο, πρέπει να διαβάσετε την κριτική Backblaze για λεπτομέρειες σχετικά με την ταχύτητα μεταφοράς.

3. Jottacloud

Το Jottacloud είναι μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud που βασίζεται στη Νορβηγία και έχει επίσης χαρακτηριστικά υπηρεσιών αποθήκευσης cloud. Διαθέτει μια ειδική εφαρμογή Φωτογραφίες και είναι επίσης φθηνή.

Το προσωπικό σχέδιο του Jottacloud παρέχει απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Είναι 7,92 $ το μήνα, αλλά η τιμή μειώνεται στα 6,59 $ το μήνα εάν πληρώσετε για το έτος που είναι 79,19 $. Αυτή είναι μια αξιοπρεπής τιμή, αλλά είναι πιο ακριβό από αυτό που πρέπει να πληρώσετε εάν χρησιμοποιείτε Carbonite ή Backblaze.

jotta-restore-έναρξη

Εάν χρειάζεστε ένα πρόγραμμα για πολλούς χρήστες, το οικογενειακό πρόγραμμα θα ταιριάζει στο λογαριασμό. Μπορεί να φιλοξενήσει πέντε χρήστες με εφεδρικό χώρο 5 TB. Είναι 11,36 $ το μήνα ή 9,46 $ το μήνα εάν πληρώνετε για ένα έτος που είναι 113,61 $. Πριν εγγραφείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα 5 GB για να δοκιμάσετε το Jottacloud.

Η εφαρμογή Jottacloud Photos σάς επιτρέπει να ανεβάζετε και να διαχειρίζεστε φωτογραφίες με τρόπο προσαρμοσμένο για αρχεία πολυμέσων. Επιπλέον, η εφαρμογή δεν συμπιέζει τις φωτογραφίες σας. Υποστηρίζει επίσης πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της RAW. Το Jottacloud Photos σάς επιτρέπει να δημιουργείτε άλμπουμ και να μοιράζεστε απευθείας και στο Facebook ή στο Twitter.

Το Jottacloud παρέχει επίσης ένα διαδικτυακό αρχείο, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες σε αυτό εάν χρειαστεί να ελευθερώσετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Εάν δεν χρειάζεται να εκκαθαρίσετε χώρο, μπορείτε να μετακινήσετε φωτογραφίες στον φάκελο συγχρονισμού του Jottacloud για να τις συγχρονίσετε με τις άλλες συσκευές σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν οι Jottacloud

Ο υπολογιστής-πελάτης του Jottacloud λειτουργεί σε Windows και macOS, αλλά όχι σε Linux. Δεν είναι όμορφο, αλλά είναι απλό και σαφές. Ωστόσο, σας κάνει να επιλέξετε αρχεία για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω του συστήματος αρχείων σας ή σύροντάς τα και αποθέτοντάς τα.

Ο πελάτης ιστού είναι ένα διαφορετικό θέμα, επειδή είναι γρήγορος και πιο φιλικός προς τον χρήστη. Αυτό ισχύει και για την εφαρμογή για κινητά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών, αλλά όχι για τα δεδομένα του κινητού σας. Ωστόσο, μπορεί να κάνει τις φωτογραφίες διαθέσιμες για χρήση εκτός σύνδεσης, να τις συγχρονίσετε με τις συσκευές σας και να ελευθερώσετε χώρο αρχειοθετώντας τις στο cloud.

Τα κέντρα δεδομένων του Jottacloud βρίσκονται στη Νορβηγία, επομένως η ταχύτητά σας θα εξαρτηθεί από το πόσο κοντά είστε σε αυτά. Ήμασταν κοντά και αυτό αντικατοπτρίστηκε στην κριτική μας στο Jottacloud. Μπορείτε να επιταχύνετε τις μεταφορές σας εάν ενεργοποιήσετε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών νημάτων, αλλά λείπει η αντιγραφή σε επίπεδο μπλοκ.

4. Zoolz Home Cloud Backup

Το Zoolz Home Cloud Backup είναι ένα προϊόν της Genie9, μιας εταιρείας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι υπέροχο για τους οικιακούς χρήστες, αλλά τα φθηνά προγράμματα συνδρομής και οι λειτουργίες φωτογραφιών το καθιστούν ιδιαίτερα καλό για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών.

Το Zoolz Home Cloud Backup έχει δύο σχέδια για να διαλέξετε: Οικογένεια και Βαριά. Οι τιμές έχουν μειωθεί για λίγο. Με την έκπτωση, το οικογενειακό πρόγραμμα είναι 39,95 $ ετησίως και παρέχει 1TB εφεδρικού χώρου για πέντε υπολογιστές και χρήστες. Το βαρύ σχέδιο σας επιτρέπει να κάνετε το ίδιο, αλλά αυξάνει τον χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε 4TB. Είναι 99,95 $ ετησίως.

Πελάτης οικιακής επιφάνειας εργασίας Zoolz

Αυτόματη επιλογή Zoolz Home

Πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το Zoolz Home

Βελτιστοποίηση πόρων Home Zoolz

Zoolz Home Online Interface

Προηγούμενος

Επόμενο

Εάν δεν είστε σίγουροι αν το Zoolz Home Cloud Backup είναι κατάλληλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, η οποία συνοδεύεται από 50 GB αποθηκευτικού χώρου για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

Το Zoolz Home Cloud Backup μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για μορφές RAW και να δημιουργήσει προεπισκοπήσεις εικόνων στον υπολογιστή-πελάτη του στο web. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “vaults” για να ανεβάσετε φωτογραφίες στον λογαριασμό σας στο Zoolz. Η μεταφόρτωση σε ένα “θησαυροφυλάκιο” θα μετακινήσει τις φωτογραφίες σας στο cloud, κάτι που σας εξοικονομεί χώρο στο σκληρό δίσκο. Ωστόσο, η προσθήκη ενός «θησαυροφυλακίου» είναι 400 $ ετησίως. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με άλλους.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Zoolz Home Cloud Backup

Ο πελάτης ιστού του Zoolz Home Cloud Backup είναι απλός. Η προβολή του πίνακα ελέγχου εμφανίζει τους ενεργούς υπολογιστές σας, την κατάσταση του λογαριασμού, τον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείτε και τις ειδοποιήσεις συστήματος. Εάν θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση των φωτογραφιών σας, μπορείτε να το κάνετε από την καρτέλα “ο υπολογιστής μου”.

Εάν βρίσκεστε εν κινήσει, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone για Android ή iOS.

Η εφαρμογή προκαλεί σύγχυση επειδή η αρχική της οθόνη δεν εμφανίζει τις επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή μια επιλογή εκκίνησης αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας για τις φωτογραφίες σας. Δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας καθώς τις τραβάτε, κάτι που είναι περίεργο.

Το Zoolz Home Cloud Backup χρησιμοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών του Amazon S3. Εάν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτή η υπηρεσία, διαβάστε την κριτική μας στο Amazon S3. Ωστόσο, το Zoolz Home Cloud Backup έχει μέσες ταχύτητες μεταφόρτωσης και αργές ταχύτητες λήψης.

Τούτου λεχθέντος, το multi-threaded backup και ένας αλγόριθμος μεταφοράς επιπέδου μπλοκ είναι διαθέσιμοι για να το επιταχύνουν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Zoolz Home Cloud Backup, διαβάστε την κριτική Zoolz Home Cloud Backup.

5. Αρχική σελίδα BigMIND

Το BigMIND Home είναι μια νέα online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από την εταιρεία που δημιούργησε το Zoolz Home Cloud Backup. Διαθέτει δυνατότητες που η παλαιότερη υπηρεσία δεν έχει, και πολλές από αυτές περιστρέφονται γύρω από φωτογραφίες. Τα προγράμματα τιμολόγησης του BigMIND Home δεν έχουν μεγάλη αξία, αλλά είναι εντάξει εάν δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός τεράστιου αριθμού φωτογραφιών και πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πολλών συσκευών.

Πριν πληρώσετε, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε τι είναι το BigMIND Home. Παρέχει 5 GB εφεδρικού χώρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός υπολογιστή, μιας εξωτερικής μονάδας δίσκου και δύο φορητών συσκευών.

Πίνακας ελέγχου επιτραπέζιου υπολογιστή BigMIND

Επιλογές σύνδεσης BigMIND

Έξυπνη επιλογή BigMIND

Πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας BigMIND

BigMIND Online Εξερεύνηση αρχείων

Προηγούμενος

Επόμενο

Εάν αποφασίσετε ότι το BigMIND Home είναι μια καλή επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία premium σχέδια. Όλα απαιτούν από εσάς να πληρώσετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων. Το Προσωπικό πρόγραμμα θα σας αποφέρει 35,88 $ ετησίως, που θα μειωθούν στα 2,99 $ ανά μήνα, για 100 GB εφεδρικού χώρου για έναν χρήστη, τρεις υπολογιστές και τρεις φορητές συσκευές.

Το οικογενειακό πρόγραμμα είναι 6,99 $ ανά μήνα και αυξάνει τον εφεδρικό χώρο στα 500 GB για τρεις χρήστες, εννέα υπολογιστές και έξι φορητές συσκευές. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων εξωτερικών δίσκων. Είναι μια σταθερή συμφωνία, αλλά θα μπορούσε να είναι φθηνότερη.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Family Plus, το οποίο σας προσφέρει 1TB. Και πάλι, υπάρχουν φθηνότερες προσφορές για αυτό το χώρο. Το σχέδιο υποστηρίζει έως και πέντε χρήστες και μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας για 15 υπολογιστές και απεριόριστες εξωτερικές μονάδες δίσκου και κινητές συσκευές.

Αυτό που εξαργυρώνει τις απότομες τιμές του BigMIND Home είναι τα χαρακτηριστικά πολυμέσων του. Εάν έχετε πολλές φωτογραφίες, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εύρεση συγκεκριμένης φωτογραφίας, επειδή το BigMIND Home εξάγει τα μεταδεδομένα τους, τα οποία σας επιτρέπουν να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης κατά επέκταση, κυρίαρχο χρώμα, διαστάσεις, ημερομηνία λήψης, ετικέτες, μέγεθος αρχείου και άλλα.

Επιπλέον, οι λειτουργίες AI του BigMIND Home σαρώνουν τις φωτογραφίες σας και σας επιτρέπουν να τις αναζητάτε για κείμενο, πρόσωπα ή πράγματα. Όταν βρίσκει άτομα ή πράγματα, σας επιτρέπει να επισυνάψετε ένα όνομα σε αυτά. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο στο κινητό.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια περιγραφή εικόνας χρησιμοποιώντας το AI του BigMIND Home. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε αναζήτηση στις εικόνες σας με βάση την περιγραφή. Δεν είναι πάντα ακριβές, αλλά λειτουργεί αρκετά καλά για απλά αντικείμενα.

Το BigMIND Home μπορεί να συνδεθεί στο Google Drive, το Dropbox, το Microsoft OneDrive, το Instagram, το Facebook και το Box, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας σε αυτά.

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των φωτογραφιών σας στο διαδίκτυο και να τις μοιραστείτε με άλλους. Χάρη σε όλες αυτές τις λειτουργίες, το BigMIND Home συγκρίνεται καλά με τις υπηρεσίες στην καλύτερη αποθήκευση cloud για τη λίστα φωτογραφιών και βίντεο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το BigMIND Home

Ο υπολογιστής-πελάτης του BigMIND Home είναι εύχρηστος και σας επιτρέπει να επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες σας για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με ένα μόνο κλικ.

Ο πελάτης Ιστού είναι σαφής και διαισθητικός. Εμφανίζει τις συνδεδεμένες συσκευές σας, τα πρόσφατα μεταφορτωμένα μέσα, ένα γράφημα πίτας που περιγράφει λεπτομερώς τους τύπους δεδομένων σας και πολλά άλλα.

Η ενότητα ταχύτητας στην κριτική του BigMIND Home δείχνει ότι η υπηρεσία είναι ταχύτερη από τον μέσο όρο στην αρχική μεταφόρτωση. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών νημάτων. Επιπλέον, οι μεταγενέστερες μεταφορτώσεις θα επωφεληθούν από τον αλγόριθμο αντιγραφής αρχείων σε επίπεδο μπλοκ.

Τελικές σκέψεις

Το IDrive είναι η κορυφαία επιλογή μας επειδή είναι φθηνό και παρέχει πολύ χώρο αποθήκευσης. Μπορεί να συγχρονίσει και να μοιραστεί φωτογραφίες, να τις προεπισκοπήσει με τη λειτουργία “χρονοδιάγραμμα”, να τις δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας μόλις τις τραβήξετε σε φορητές συσκευές και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων συσκευών.

Τούτου λεχθέντος, δεν έχει το Backblaze είναι καλύτερη επιλογή.

Εάν χρειάζεστε έναν ειδικό διαχειριστή φωτογραφιών και άλλες επιλογές που σχετίζονται με τη φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Jottacloud, το οποίο σας παρέχει απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για μερικά δολάρια περισσότερο από το Backblaze.

Έχουμε δώσει έμφαση στην αξία περισσότερο από τις λειτουργίες φωτογραφιών, επειδή δεν θα χρειαστούν όλοι πρόσβαση σε αυτές. Ωστόσο, εάν τα χρειάζεστε, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το Zoolz Home Cloud Backup ή το BigMIND Home.

Προέρχονται από την ίδια εταιρεία, αλλά το Zoolz Home Cloud Backup σας δίνει περισσότερο χώρο με λιγότερα. Εάν χρειάζεστε λειτουργίες με τεχνολογία AI και πολλές επιλογές φιλτραρίσματος φωτογραφιών, το BigMIND Home είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud και σχετικές λειτουργίες στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αντιγράφων ασφαλείας.

Τι πιστεύετε για τη λίστα μας; Χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα για τις φωτογραφίες σας; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map