Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για μαθητές το 2020: Εξοικονόμηση βαθμών

Σε αντίθεση με τις δημοφιλείς πεποιθήσεις, το κολέγιο δεν αφορά μόνο το πάρτι, τις αδελφότητες, τους πόνους και τον ελεύθερο χρόνο. Ένα μεγάλο μέρος του μελετά. Πολλές σπουδές απαιτούν να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή ή να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, αλλά οι υπολογιστές ενδέχεται να δυσλειτουργούν, αφήνοντάς σας χωρίς τις σημειώσεις, τις αναφορές και τα δοκίμια σας. Για να το καταπολεμήσουμε αυτό. έχουμε συγκεντρώσει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για μαθητές, με το Backblaze να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.


Το ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας σάς βοηθά να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας υπολογιστών και των εξωτερικών δίσκων. Εάν το κάνετε αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο σκληρός δίσκος διακόπτεται ή άλλες δυσλειτουργίες λογισμικού δεν θα επηρεάσουν τα αρχεία σας. Το αντίγραφο ασφαλείας δεν μετακινεί τα αρχεία σας στο cloud, επομένως δεν θα εξοικονομήσει χώρο. Αντίθετα, αντικατοπτρίζει τη δομή των αρχείων σας στο cloud.

Το Cloud storage, από την άλλη πλευρά, σας κάνει να χρησιμοποιείτε έναν κεντρικό φάκελο, που ονομάζεται “φάκελος συγχρονισμού”, για να συγχρονίσετε τα αρχεία σας στο cloud. Αυτή είναι η κύρια διαφορά μεταξύ των αντιγράφων ασφαλείας cloud και των υπηρεσιών αποθήκευσης cloud. Ωστόσο, ορισμένες εφεδρικές υπηρεσίες στη λίστα μας διαθέτουν συγχρονισμό και κοινή χρήση αρχείων, οι οποίες είναι βασικές δυνατότητες αποθήκευσης στο cloud.

Ωστόσο, δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις ιδιόκτητες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να επωφεληθείτε περισσότερο από το cloud storage από το cloud backup, διαβάστε τις καλύτερες υπηρεσίες cloud storage. Αν θέλετε μια γρήγορη σύγκριση, διαβάστε το άρθρο JustCloud εναντίον Backblaze εναντίον SugarSync.

Εάν το κύριο κριτήριό σας κατά την επιλογή ενός αντιγράφου ασφαλείας cloud είναι η τιμή, διαβάστε το φθηνότερο άρθρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο. Πραγματοποιήσαμε τις επιλογές μας για μαθητές, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας επιλογής μας, από την καλύτερη ηλεκτρονική λίστα εφεδρικών αντιγράφων μας. Πριν ξεκινήσουμε με την υποβάθμιση, ας μιλήσουμε για τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για την κατάταξή τους.

Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για μαθητές 2020

Αυτό που κάνει το Online Backup το καλύτερο για τους μαθητές

Η αξία είναι το κύριο κριτήριό μας, επειδή οι περισσότεροι μαθητές έχουν έλλειψη μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι αξιοποιείτε στο έπακρο το ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για φτηνά. Όσο πιο φθηνά σχέδια η υπηρεσία προσφέρει τόσο το καλύτερο γιατί αυτό αυξάνει τις πιθανότητες εύρεσης κατάλληλου. Δωρεάν σχέδια θα λειτουργήσουν για μερικούς, οπότε θα τα εξετάσουμε επίσης. Εάν θέλετε δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαβάστε το καλύτερο δωρεάν online άρθρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Η υπηρεσία δεν πρέπει να είναι δύσκολη στη χρήση. Η δημιουργία του σχεδίου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας θα πρέπει να είναι εύκολη, όπως και τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας και ανάκτηση. Οι υπολογιστές-πελάτες πρέπει να εργάζονται στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και η υπηρεσία πρέπει να διαθέτει εφαρμογές ιστού και κινητών. Η συνολική εμπειρία χρήστη πρέπει να είναι αρκετά διαισθητική ώστε να μην χρειάζεται να ζητήσετε υποστήριξη.

Λειτουργίες πέρα ​​από τα διαδικτυακά εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι επίσης χρήσιμα. Αναζητούμε λειτουργίες όπως συγχρονισμό και κοινή χρήση, οι οποίες σας βοηθούν να συνεργαστείτε με άλλους χρησιμοποιώντας πολλές συσκευές και εκδόσεις αρχείων, οι οποίες σας βοηθούν να ανακτήσετε προηγούμενες εκδόσεις αρχείων εάν κάνετε κάποιο λάθος ή χτυπηθείτε από ransomware.

Η ταχύτητα είναι το τελευταίο κριτήριό μας και είναι σημαντικό λόγω του γρήγορου τρόπου ζωής των μαθητών. Η αρχική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα διαρκέσει συνήθως πολύ χρόνο. Πόσο καιρό εξαρτάται από την υποδομή της εφεδρικής υπηρεσίας που χρησιμοποιείτε, πόσο κοντά βρίσκεστε σε έναν από τους διακομιστές της και στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου. Το αντίγραφο ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ είναι ένα πλεονέκτημα επειδή επιταχύνει τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας.

1. Καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για μαθητές: Backblaze

Το Backblaze αποτελεί μέρος της εφεδρικής αγοράς από το 2007 και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες. Είναι επίσης στην κορυφή των διαδικτυακών κριτικών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ένας σημαντικός συντελεστής σε αυτό είναι ότι παρέχει απλή και εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για έναν υπολογιστή.

Το πρόγραμμα τιμολόγησης είναι απλό, διότι έχει μόνο ένα πακέτο, το οποίο προσφέρει απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για μία συσκευή για 6 $ ανά μήνα. Μπορείτε να το μειώσετε σε 5 $ ανά μήνα εάν πληρώσετε για το έτος εκ των προτέρων. Οι περισσότερες υπηρεσίες δεν προσφέρουν δυνατότητα πληρωμής ανά μήνα, επομένως η ευελιξία του Backblaze είναι ένα πλεονέκτημα. Εάν δεν είστε σίγουροι για το Backblaze, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή 15 ημερών για να τη δοκιμάσετε.

Backblaze-Slider1

Backblaze-Slider2

Backblaze-Slider3

Backblaze-Slider4

Backblaze-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε το εφεδρικό σας πρόγραμμα, επειδή δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε πόσα ή τι δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας. Η εφαρμογή του Backblaze για επιτραπέζιους υπολογιστές έχει μια ελάχιστη σχεδίαση που δεν θα σας κατακλύζει με επιλογές. Η κατάσταση του αντιγράφου ασφαλείας σας είναι απλή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις προηγμένες επιλογές χρησιμοποιώντας το κουμπί “Ρυθμίσεις”.

Τούτου λεχθέντος, δεν θα χρειαστεί να το χάσετε εκτός εάν η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν λειτουργεί όπως έπρεπε, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας. Ο πελάτης Ιστού είναι επίσης εύχρηστος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε τα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, να τα επαναφέρετε, να δείτε τι έχετε μοιραστεί και να εντοπίσετε τον υπολογιστή σας.

Ο υπολογιστής-πελάτης του Backblaze λειτουργεί σε Windows και macOS, αλλά όχι σε Linux. Για υποστήριξη της Penguin, διαβάστε το καλύτερο online αντίγραφο ασφαλείας για το άρθρο Linux. Ο πελάτης κινητής τηλεφωνίας ακολουθεί το ίδιο σχέδιο. Είναι εύκολο στη χρήση και το μενού στα αριστερά σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στο αντίγραφο ασφαλείας σας και να δείτε τι έχετε επαναφέρει από το σύννεφο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Backblaze

Το μειονέκτημα να είναι μια απλή υπηρεσία στη χρήση είναι ότι το Backblaze δεν έχει πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, αυτά που έχουν είναι χρήσιμα. Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη Ιστού. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δημιουργώντας έναν σύνδεσμο που μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σε ένα κοινωνικό δίκτυο. Η έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη, αλλά αποθηκεύει μόνο τις εκδόσεις από τις προηγούμενες 30 ημέρες.

Ο πελάτης Ιστού σάς επιτρέπει επίσης να εντοπίσετε τον υπολογιστή σας εάν ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα χαρτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος κλέψει τον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Backblaze για να τον βοηθήσετε να τον βρείτε.

Το Backblaze δεν περιορίζει τις ταχύτητές σας, οπότε όσο πιο κοντά βρίσκεστε στα κέντρα δεδομένων της στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα τόσο καλύτερη θα είναι η ταχύτητά σας. Σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις μεταφοράς και τις ταχύτητες πεταλούδας και χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο μεταφοράς επιπέδου μπλοκ, ο οποίος λειτουργεί μεταφέροντας μόνο τα τμήματα αλλαγής αρχείων και όχι ολόκληρα αρχεία, για να επιταχύνετε τα αντίγραφα ασφαλείας μετά την αρχική.

Εάν θέλετε να επιτύχετε υψηλότερες ταχύτητες, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των εφεδρικών σπειρωμάτων που εκτελείτε. Υπάρχει ένα χρήσιμο εργαλείο που ελέγχει πόσο γρήγορα είναι η σύνδεσή σας στο κέντρο δεδομένων του Backblaze για να σας δώσει μια εκτίμηση για το πώς θα λειτουργήσει το αντίγραφο ασφαλείας σας.

Το Backblaze είναι μια ισχυρή υπηρεσία που παρέχει απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για φθηνά. Είναι επίσης απλό και διαισθητικό στη χρήση. Επιπλέον, έχει χρήσιμες λειτουργίες, όπως έκδοση αρχείων, κοινή χρήση και χαρτογράφηση. Εάν η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι αργή, το Backblaze σάς δίνει τη δυνατότητα να το επιταχύνετε. Χάρη σε αυτό, κερδίζει την πρώτη θέση στη λίστα μας. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική Backblaze.

2. IDrive

Το IDrive κυκλοφόρησε το 1995, το οποίο είναι αρχαίο από τεχνολογική άποψη. Σε αντίθεση με την κορυφαία επιλογή μας, δεν παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων συσκευών με φθηνό τρόπο. Έχει ακόμη και ένα δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο είναι σπάνιο μεταξύ των διαδικτυακών υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Παρέχει μόνο 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, αλλά αυτό μπορεί να είναι αρκετό για ορισμένους μαθητές. Αρκεί να δοκιμάσετε και την υπηρεσία.

Το IDrive έχει δύο σχέδια για προσωπικούς χρήστες. Το ένα παρέχει 2TB εφεδρικού χώρου και το άλλο παρέχει 5TB. Πρέπει να πληρώσετε για ένα ή δύο χρόνια εκ των προτέρων, επειδή δεν υπάρχει επιλογή για συνδρομή από μήνα σε μήνα.

IDrive-Client-Backup-Slider1

IDrive-Client-Restore-Slider2

IDrive-Client-Scheduler-Slider3

IDrive-Client-Sync-Slider4

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Για να αντισταθμιστεί αυτό, το IDrive παρέχει το 2TB ή 5TB χώρου συγχρονισμού πάνω από τον εφεδρικό σας χώρο. Αυτό σημαίνει ότι παίρνετε 4 TB ή 10 TB χώρο για να εργαστείτε, ανάλογα με τη συνδρομή που αγοράζετε. Τα σχέδια έχουν έκπτωση 50 τοις εκατό.

Το IDrive δεν είναι μια υπηρεσία κλικ-και-ξεχάστε. Καλύπτει τον εφεδρικό σας χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε αρχεία με βάση την τοποθεσία. Αυτό απαιτεί από εσάς να διαβάσετε την ιεραρχία αρχείων και να ελέγξετε τα αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Επιπλέον, το IDrive έχει πολλές επιλογές που μπορούν να τροποποιηθούν, πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα για τους χρήστες mainstream στην αρχή.

Ωστόσο, η εφαρμογή ιστού είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Η προεπιλεγμένη σελίδα εμφανίζει το αντίγραφο ασφαλείας σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για προεπισκόπηση των συνδεδεμένων συσκευών, του φακέλου συγχρονισμού, των κοινόχρηστων στοιχείων και των αρχείων καταγραφής ιστού.

Η εφαρμογή για κινητά είναι διαισθητική και έχει ελάχιστο σχεδιασμό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας και στο χρονοδιάγραμμα των φωτογραφιών σας. Μπορεί επίσης να επαναφέρει τα αρχεία σας και να επιτρέψει στην αναγνώριση προσώπου να αναλύσει άτομα από τις φωτογραφίες σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το IDrive

Το IDrive δεν είναι χαρακτηριστικό. Χρησιμοποιεί τη μέθοδο “πραγματική αρχειοθέτηση”, η οποία διατηρεί τα αρχεία σας στο cloud, ακόμα και αν τα διαγράψετε στον υπολογιστή σας. Αυτό είναι χρήσιμο αν θέλετε να εκκαθαρίσετε χώρο στη μονάδα δίσκου σας. Επιπλέον, η έκδοση του IDrive διατηρεί έως και 30 προηγούμενες εκδόσεις όλων των αρχείων που έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας στον λογαριασμό σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες συγχρονισμού και κοινής χρήσης. Όπως οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, η δυνατότητα συγχρονισμού του IDrive δημιουργεί ένα φάκελο στον υπολογιστή σας, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγχρονίσετε αρχεία στο cloud. Κάθε φορά που τοποθετείτε ή επεξεργάζεστε ένα αρχείο στο φάκελο συγχρονισμού, η αλλαγή θα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Το IDrive δεν συγκαταλέγεται στις ταχύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και δεν μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των αντιγράφων ασφαλείας, όπως η κορυφαία επιλογή μας. Όσο πιο κοντά βρίσκεστε στις ΗΠΑ, όπου το IDrive διατηρεί τους διακομιστές του, τόσο καλύτερες θα είναι οι ταχύτητές σας. Ωστόσο, χρησιμοποιεί αντίγραφο ασφαλείας σε επίπεδο μπλοκ για να επιταχύνει τα επόμενα αντίγραφα ασφαλείας.

Έχουμε τοποθετήσει το IDrive πίσω από το Backblaze επειδή είναι πιο δύσκολο στη χρήση και πιο αργό από το Backblaze. Ωστόσο, το IDrive είναι φθηνό, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων συσκευών και να συγχρονίσετε και να μοιραστείτε τα αρχεία σας. Διαβάστε την κριτική IDrive για να μάθετε περισσότερα.

3. Αρχική σελίδα BigMIND

Το BigMIND Home επιτρέπει σε έναν ή περισσότερους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας πολλών υπολογιστών και συσκευών. Δεν έχει τόσο καλή αξία όσο οι δύο πρώτες επιλογές μας, αλλά αντισταθμίζει σε άλλες πτυχές.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να χρησιμοποιήσετε το BigMIND Home επειδή διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας ενός υπολογιστή, μιας εξωτερικής μονάδας δίσκου και δύο φορητών συσκευών χρησιμοποιώντας 5 GB χώρου εφεδρικού χώρου. Βεβαίως, δεν υπάρχει αρκετός χώρος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά μπορεί να είναι αρκετός για ορισμένους. Επιπλέον, σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να αποφασίσετε αν αξίζει τα χρήματα που κερδίσατε σκληρά.

Πίνακας ελέγχου επιτραπέζιου υπολογιστή BigMIND

Επιλογές σύνδεσης BigMIND

Έξυπνη επιλογή BigMIND

Πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας BigMIND

BigMIND Online Εξερεύνηση αρχείων

Προηγούμενος

Επόμενο

Εάν πιστεύετε ότι το BigMIND Home είναι κατάλληλο για εσάς, μπορείτε να επιλέξετε τρία premium σχέδια. Όλα απαιτούν να πληρώνετε ετησίως. Το Προσωπικό πρόγραμμα είναι 35,88 $ ετησίως, το οποίο μεταφράζεται σε 2,99 $ ανά μήνα, αλλά πληρώνεται ετησίως και σας δίνει έναν ελάχιστο χώρο αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας 100 GB για έναν χρήστη και τρεις υπολογιστές.

Το οικογενειακό πρόγραμμα κοστίζει 6,99 $ το μήνα και παρέχει 500 GB αποθηκευτικού χώρου για τρεις χρήστες, εννέα υπολογιστές και έξι φορητές συσκευές. Είναι μια καλύτερη συμφωνία, αλλά μάλλον δεν προσφέρει αρκετό χώρο για πολλούς χρήστες.

Μπορείτε να λάβετε 1 TB χώρου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud για 12,99 $ εγγράφοντας το πρόγραμμα Family Plus. Αυτός είναι ένας αξιοπρεπής χώρος, αλλά δεν είναι η καλύτερη συμφωνία για αυτό. Το σχέδιο σάς επιτρέπει να μοιράζεστε με τέσσερις ακόμη χρήστες σε 15 υπολογιστές και απεριόριστες φορητές συσκευές.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το BigMIND Home

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας είναι απλός, ελκυστικός και εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με μια ματιά, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, του χρόνου που έχει περάσει από το τελευταίο αντίγραφο ασφαλείας, πότε θα ξεκινήσει ο επόμενος και πόσος χώρος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χρησιμοποιείται. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τα επιλεγμένα δεδομένα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας και να επαναφέρετε αρχεία.

Το κουμπί πάνω αριστερά σάς επιτρέπει να εκκινήσετε τον πελάτη ιστού. Η προεπιλεγμένη προβολή του είναι ο πίνακας ελέγχου, ο οποίος εμφανίζει τις συνδεδεμένες συσκευές σας, την εφεδρική επισκεψιμότητα, ένα γράφημα πίτας που περιγράφει λεπτομερώς τους τύπους δεδομένων σας, τη ροή δραστηριότητας, τα πολυμέσα σας και τον χώρο αποθήκευσης που έχετε χρησιμοποιήσει. Μπορεί να είναι συντριπτικό στην αρχή, αλλά είναι σαφές και εύκολο στη χρήση.

Η εφαρμογή για κινητά είναι κάπως συγκεχυμένη στη χρήση σε σύγκριση με εφαρμογές από άλλες υπηρεσίες, επειδή πρέπει να εκτελέσετε περισσότερα βήματα για να επιλέξετε δεδομένα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας σας, να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για το τηλέφωνό σας και να διαγράψετε το τηλέφωνό σας από βίντεο και εικόνες για τα οποία έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για να εξοικονομήσετε χώρο.

Το BigMIND Home είναι γρήγορο, αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερη ταχύτητα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών νημάτων, η οποία θα επιτρέπει στην υπηρεσία να χρησιμοποιεί όλο το διαθέσιμο εύρος ζώνης δικτύου. Μπορείτε να δείτε τον πίνακα ταχύτητας και την απόδοση του BigMIND Home σε άλλες κατηγορίες στην κριτική του BigMIND Home.

4. Αληθινή εικόνα Acronis

Το Acronis True Image μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας, αλλά διαθέτει επίσης πολλές δυνατότητες. Είναι μια καλή επιλογή όταν πρέπει να προστατεύσετε πολλούς υπολογιστές, αλλά το σύστημα τιμολόγησης δεν είναι το ίδιο με τις πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Το προχωρημένο σχέδιο παρέχει 250 GB εφεδρικού χώρου και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός υπολογιστή για 49,99 $ ετησίως. 500 GB αποθηκευτικού χώρου είναι 69,99 $ και η τιμή αυξάνεται καθώς προσθέτετε χώρο αποθήκευσης και υπολογιστές. Το πρόγραμμα Premium ξεκινά από 1 TB για 99,99 $ και λήγει σε 5 TB για 259,95 $ ανά έτος, το οποίο είναι ακριβό.

Acronis-True-Image-Backup-Setup-Slider1

Acronis-True-Image-Destination-Slider2

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3

Acronis-True-Image-Settings-Slider4

Acronis-True-Image-Tools-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η πρώτη έκδοση του προγράμματος για προχωρημένους θα πρέπει να είναι αρκετή για τους περισσότερους μαθητές. Η τιμή του μειώνεται στα 4,16 $ το μήνα, κάτι που είναι πολύ καλή. Πριν εγγραφείτε, χρησιμοποιήστε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ό, τι χρειάζεστε από το Acronis True Image.

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας λειτουργεί σε Windows και macOS, αλλά όχι σε Linux. Έχει μοντέρνο και απλό σχεδιασμό. Αν και το Acronis True Image δεν είναι απεριόριστη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η επιφάνεια εργασίας σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή αντί να επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους. Είναι γρήγορο, αλλά χρειάζεται περισσότερος χώρος. Για εξοικονόμηση χώρου, μπορείτε να εξαιρέσετε αρχεία από το αντίγραφο ασφαλείας σας.

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τον ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου από τον πελάτη. Εμφανίζει τις συνδεδεμένες συσκευές σας και σας επιτρέπει να κάνετε επαναφορές. Μπορείτε επίσης να δείτε το αρχείο σας, την κατάσταση αποθήκευσης, το περιεχόμενο που έχετε μοιραστεί με άλλους και να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο συγχρονισμού σας.

Οι εφαρμογές smartphone λειτουργούν σε Android και iOS. Είναι εύχρηστα και σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του κινητού σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Acronis True Image

Το Acronis True Image παρέχει ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελευθερώσετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το συγχρονισμό για να αντικατοπτρίσετε αρχεία στις άλλες συσκευές σας. Η έκδοση του Acronis True Image σάς επιτρέπει να διατηρείτε 20 προηγούμενες εκδόσεις αρχείων και μπορείτε να πείτε στο Acronis True Image πότε να διαγράψετε παλαιότερες εκδόσεις.

Επιπλέον, ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σύστημά σας, να μεταφέρετε το σύστημα αρχείων σας σε έναν νέο υπολογιστή, να δημιουργήσετε εκκινήσιμα μέσα και να διαγράψετε παλιά δεδομένα. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε εργαλεία τρίτων κατασκευαστών που αναπτύχθηκαν από την κοινότητα χρηστών του Acronis True Image. Οι λάτρεις των κοινωνικών μέσων μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Acronis True Image για να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας και στους λογαριασμούς τους στο Facebook και στο Instagram.

Το Acronis True Image διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών, το οποίο το βοηθά να επιτυγχάνει καλύτερες ταχύτητες από τις υπηρεσίες που διαθέτουν διακομιστές σε μία μόνο περιοχή. Χάρη σε αυτό, είναι ταχύτερη από τις περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Έχει επίσης έναν αλγόριθμο αντιγραφής αρχείων σε επίπεδο μπλοκ που επιταχύνει τις μεταγενέστερες μεταφορτώσεις. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το σχόλιο Acronis True Image.

5. Καρβονίτης

Το Carbonite αποτελεί μέρος της εφεδρικής αγοράς από το 2005. Είναι υπέροχο για χρήστες που θέλουν απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για έναν ή περισσότερους υπολογιστές και δεν τους πειράζει να πληρώνουν περισσότερα για να το αποκτήσουν. Σε αντίθεση με τις περισσότερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η Carbonite διαθέτει τρία απεριόριστα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Basic, Plus και Prime. Σας επιτρέπουν μόνο να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός εσωτερικού σκληρού δίσκου.

βήμα-αποκατάστασης καρβονίτη

Το Basic είναι 71,99 $ ετησίως και παρέχει απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας για γυμνά οστά. Το Plus προσθέτει αντίγραφα ασφαλείας εξωτερικής μονάδας δίσκου και αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας βίντεο για 111,99 $ ετησίως. Η Prime κοστίζει 149,99 $ ετησίως και διαθέτει υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών εκτός από τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Plus.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε 5 τοις εκατό αν εγγραφείτε σε δύο χρόνια ή 10 τοις εκατό αν εγγραφείτε για τρία. Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε εάν το Carbonite είναι κατάλληλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή 15 ημερών για να βεβαιωθείτε.

Ο υπολογιστής-πελάτης Carbonite λειτουργεί σε Windows και macOS, αλλά όχι σε Linux. Είναι απλό στη χρήση και πρέπει να ολοκληρώσετε μόνο ένα βήμα για να δημιουργήσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας. Το Carbonite επιλέγει τους πιο συνηθισμένους τύπους αρχείων για συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Εάν είναι εντάξει, μπορείτε απλώς να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χωρίς να παίζετε.

Το χρώμα Carbonite κωδικοποιεί τα αρχεία σας, ώστε να μπορείτε να δείτε την κατάστασή τους στον εξερευνητή αρχείων με μια ματιά.

Ο πελάτης Ιστού της Carbonite είναι άσχημος αλλά λειτουργικός. Η κύρια σελίδα του δείχνει τους υπολογιστές που έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και σας επιτρέπει να προβάλλετε ή να επαναφέρετε τα αρχεία σας, να προσθέσετε έναν υπολογιστή ή να επανεγκαταστήσετε το Carbonite.

Η εφαρμογή για κινητά είναι ελάχιστη και απλή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας σας και να αποθηκεύσετε αρχεία από το αντίγραφο ασφαλείας σας για πρόσβαση εκτός σύνδεσης.

Άλλοι λόγοι μας αρέσουν οι καρβονίτες

Το Carbonite δεν είναι πλούσιο σε δυνατότητες, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών που έχετε τραβήξει με το τηλέφωνό σας. Παρέχει επίσης αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βίντεο, απομακρυσμένη πρόσβαση σε αρχεία και εκδόσεις, η οποία δεν λειτουργεί σε macOS. Επιπλέον, όλα τα σχέδια, εκτός από τα φθηνότερα, μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Το Carbonite διατηρεί τουλάχιστον τις τρεις πιο πρόσφατες εκδόσεις ενός αρχείου, ανεξάρτητα από την ηλικία. Επιπλέον, διατηρεί ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες εκδόσεις όχι μεγαλύτερες από τρεις μήνες. Τα διαγραμμένα αρχεία διατηρούνται για 30 ημέρες. Μπορείτε να μάθετε τις λεπτομέρειες της έκδοσης στην κριτική μας για το Carbonite.

Ο Carbonite πήρε πολύ χρόνο για να μεταφέρει αρχεία στη δοκιμή μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τις πιο αργές υπηρεσίες που δοκιμάσαμε. Τούτου λεχθέντος, οι ταχύτητές σας θα είναι καλύτερες όσο πιο κοντά βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Δεν μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των εφεδρικών σπειρωμάτων για να αυξήσετε την ταχύτητα, αλλά μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση του διαδικτύου Carbonite εάν παρεμποδίζει την εργασία σας.

Τελικές σκέψεις

Οι υπηρεσίες στη λίστα μας επιλέγονται από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ικανές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά τις κατατάξαμε με βάση κριτήρια που θα ήταν κατάλληλα για μαθητές. Η αξία είναι το κύριο μέλημά μας, ακολουθούμενη από ευκολία χρήσης, δυνατότητες και ταχύτητα.

Έχοντας αυτό κατά νου, το Backblaze πήρε το πρώτο. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι φθηνό, απεριόριστο και εύκολο στη χρήση. Το IDrive είναι δεύτερο επειδή είναι πιο περίπλοκο στη χρήση, αργό και όχι απεριόριστο. Άλλες υπηρεσίες είναι επίσης καλοί υποψήφιοι ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αντιγράφων ασφαλείας.

Τι πιστεύετε για τις επιλογές μας; Συμφωνείτε ότι το Backblaze είναι η καλύτερη επιλογή; Χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map