Το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για κινητά 2020: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εν κινήσει

Τα smartphone είναι παντού και μπορούν να κρατήσουν περισσότερα δεδομένα από ποτέ. Είναι γεμάτες φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, μηνύματα και άλλα. Το να χάσετε το τηλέφωνο, να το κλέψετε ή να ξεχάσετε να το αφήσετε στην παραλία πριν πάτε για κολύμπι είναι πολύ πιο δαπανηρό από την τιμή του.


Για να αποφύγετε την απώλεια των δεδομένων σας, μπορείτε να τα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από το smartphone χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Εάν είστε νέοι στο θέμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του Android. Διαθέτει την εγγενή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Android και το IDrive της Google, η οποία είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για υπολογιστές.

Το IDrive είναι η κορυφαία επιλογή μας και οι ιδιόκτητες εφαρμογές για Android και iOS δεν έκαναν το κόψιμο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε ορισμένους αναγνώστες, αλλά θα μιλήσουμε για το γιατί κάναμε το Google παρακάτω. Πριν ξεκινήσουμε την κατάταξή μας, θα συζητήσουμε τα κριτήρια επιλογής μας, τα οποία ελπίζουμε ότι θα κάνουν τη διαδικασία μας πιο ξεκάθαρη.

Εάν έχετε σκοντάψει εδώ αναζητώντας αποθήκευση cloud, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για ιδέες. Εάν δεν γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ αποθήκευσης στο cloud και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, διαβάστε την εξήγησή μας.

Το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για κινητά 2020

Τι κάνει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για κινητά

Εάν διαβάσετε την κριτική μας στο Google Drive, θα μάθετε ότι μας αρέσουν οι δυνατότητες συνεργασίας της πλατφόρμας, αλλά δεν μας αρέσει η προσέγγιση της εταιρείας για την ασφάλεια και το απόρρητο. Η Google έχει δεσμευτεί να βοηθήσει την επιτήρηση της κυβέρνησης μέσω του έργου PRISM της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ. Μπορεί να μην είχε πολλές επιλογές, αλλά το θέμα ισχύει.

Πέρα από αυτό το σκιερό ιστορικό απορρήτου, η Google διατηρεί το δικαίωμα να σαρώσει και να αναλύσει το περιεχόμενό σας για στοχευμένο μάρκετινγκ στους όρους και τις προϋποθέσεις της.

Μπορείτε να πάρετε το θέμα στα χέρια σας χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως το Boxcryptor (διαβάστε την κριτική μας στο Boxcryptor) για να κρυπτογραφήσετε αρχεία στο smartphone σας, αλλά αποφασίσαμε να παραμείνουμε σε διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που έχουν ισχυρή ασφάλεια και απόρρητο και δεν μοιράζουμε το Google πλησιάζω.

Η ενσωματωμένη ασφάλεια είναι πολύ πιο βολική και θα είστε βέβαιοι ότι οι εισβολείς δεν θα έχουν πρόσβαση στα αρχεία σας. Λάβαμε υπόψη εάν η υπηρεσία προσέφερε κρυπτογράφηση για το αντίγραφο ασφαλείας σας και αν ήταν μηδενική. Η μηδενική γνώση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν εκτός από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των απατεώνων εργαζομένων, να διαβάσουν τα αρχεία σας.

Το κλείδωμα κωδικού πρόσβασης είναι καλό να το έχετε επίσης, επειδή άλλα άτομα δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο σας ακόμα κι αν έχουν το τηλέφωνό σας.

Εξετάσαμε την ποιότητα της εφαρμογής όταν πρόκειται για ευκολία στη χρήση, επειδή μια πολύπλοκη εμπειρία χρήστη μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και να παραβλέπονται αρχεία για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το αντίθετο προτιμάται, γι ‘αυτό αναζητήσαμε μια ευχάριστη και διαισθητική εμπειρία χρήστη.

Λάβαμε επίσης υπόψη τι μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας της υπηρεσίας. Παρόλο που υπηρεσίες όπως το pCloud, το Sync.com και άλλες καταχωρίσεις στον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για φωτογραφίες και τα καλύτερα άρθρα αποθήκευσης cloud για βίντεο ενδέχεται να προσφέρουν αυτόματη μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο για την κινητή συσκευή σας, οι διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προσφέρουν ιδανικά ευρύτερη προστασία.

Τα μηνύματα κειμένου, οι επαφές, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων εφαρμογών είναι δυνατότητες που αναζητήσαμε σε διάφορους βαθμούς επιτυχίας.

Όλοι θέλουμε να δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας περισσότερο και να πληρώνουμε λιγότερα, έτσι ψάχναμε από τις υπηρεσίες που εξετάσαμε. Επιπλέον, όσο περισσότερα χαρακτηριστικά παρέχουν τα καλύτερα. Είναι καλό εάν η υπηρεσία διαθέτει επίσης δωρεάν πρόγραμμα ή δοκιμή. Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν σχέδια με απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Το τελευταίο κριτήριο είναι η ποικιλομορφία πλατφόρμας, που σημαίνει ότι δώσαμε ένα νεύμα σε εφαρμογές που μπορούν να λειτουργήσουν και να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας. Σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές στο Google Play και το App Store που μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας μόνο του κινητού σας, ορισμένες εφεδρικές υπηρεσίες στη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο μπορούν να κάνουν και τα δύο. Λέμε μερικά επειδή έπρεπε να συμπεριλάβουμε το G Cloud και το Degoo, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στη λίστα μας.

1. Best Online Backup for Mobile: IDrive

Στιγμιότυπο οθόνης_20190218-155532_IDrive στο διαδίκτυο

Δεν είναι περίεργο το IDrive να είναι η κορυφαία επιλογή μας, επειδή είναι η συνολική καλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό είναι χάρη στην εξαιρετική του αξία και χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Η υπηρεσία παρέχει προστασία μηδενικής γνώσης σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών. Το επίπεδο κρυπτογράφησης είναι AES 256-bit, το οποίο, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, δεν μπορεί να σπάσει. Έχει επίσης κλειδαριά κωδικού πρόσβασης. Εάν το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να εισαγάγετε έναν τετραψήφιο κωδικό πρόσβασης για να εισαγάγετε το IDrive σε κινητό.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα μεγάλο, κόκκινο κουμπί “δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας” που σας μεταφέρει σε ένα μενού όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Από εκεί, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες μεταφορτώσεις κάμερας, οι οποίες λειτουργούν για εικόνες και βίντεο. Η εφαρμογή έχει αξιοσέβαστη βαθμολογία 4,2 αστέρων στο Google Play store και πάνω από 1 εκατομμύριο λήψεις.

Είναι εύκολο να δημιουργείτε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλου του περιεχομένου ενός δεδομένου τύπου. Απλώς αγγίξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα του στην εφαρμογή.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, κείμενα, αρχεία καταγραφής κλήσεων και ημερολόγιο στο Android. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο στο iOS, εκτός από κείμενα και αρχεία καταγραφής κλήσεων. Εάν τα αρχεία που θέλετε δεν εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “άλλα αρχεία” για να επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία. Το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων λειτουργεί καλά, αλλά θα ωφεληθεί από την προσθήκη της επιλογής φακέλων.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για κινητά με IDrive πραγματοποιείται μόνο μία φορά την ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι επιλογή. Αυτό είναι ενοχλητικό, ειδικά επειδή μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση του προγράμματος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας, ώστε οι εφεδρικές λειτουργίες να μην μασούν τη μηνιαία κατανομή δεδομένων σας. Ωστόσο, ένα αντίγραφο ασφαλείας την ημέρα είναι ο κανόνας για τις εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για κινητά, οπότε το IDrive δεν είναι μόνο του.

Μπορείτε να περιορίσετε τη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όταν φορτίζετε το τηλέφωνό σας, επίσης, εάν δεν θέλετε να παρεμβαίνει στη χρήση σας.

Είναι ενδιαφέρον ότι το IDrive σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας παρατεταμένο πάτημα σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο για τον οποίο έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό θα ενεργοποιήσει το μενού κοινής χρήσης, όπου μπορείτε να εισαγάγετε τις διευθύνσεις email των παραληπτών σας, μαζί με ένα μήνυμα. Μπορείτε επίσης να δείτε τα αρχεία σας εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό για να συγχρονίσετε αρχεία σε όλες τις συσκευές σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το IDrive

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε πολλά για να απολαύσετε το IDrive επειδή οι τιμές του είναι ανταγωνιστικές. Είναι από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud.

Το IDrive Personal έχει δύο παραλλαγές. Το πρώτο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε έως και 2 TB περιεχομένου για 52 $ ετησίως. Το δεύτερο σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε 5 TB για 75 $. Παίρνετε επίσης 2TB ή 5TB χώρου συγχρονισμού, ανάλογα με το που επιλέγετε, δημιουργώντας συνολικά 4 TB ή 10 TB χώρο. Επιπλέον, και οι δύο σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων συσκευών.

Εάν έχετε μια επιχείρηση, το επιχειρηματικό σχέδιο IDrive θα ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Ξεκινά από 75 $ για απεριόριστες συσκευές και χρήστες και παρέχει 250 GB εφεδρικού χώρου. Μπορείτε να αυξήσετε το χώρο έως και 12,5 TB. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε μηνιαία για όλα εκτός από τα δύο φθηνότερα επιχειρηματικά σχέδια.

Πριν αποφασίσετε να εγγραφείτε μακροπρόθεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο παρέχει 5 GB διαδικτυακού χώρου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Το IDrive λειτουργεί σε Windows, macOS και Linux, η κατασκευή είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που υποστηρίζουν και τα τρία. Η εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας έχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης επειδή το IDrive απαιτεί από εσάς να επιλέξετε μη αυτόματα αρχεία για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε αντίθεση με απεριόριστες υπηρεσίες, οι οποίες δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση IDrive.

2. G Cloud

Screenshot_20190218-155610_G Cloud

Όχι, το G Cloud δεν είναι εφαρμογή Google, αν και μπορεί να γίνει κατανοητό. Δεν δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας στο Google Drive, αλλά μάλλον στο Amazon Web Services. Δεν συγκαταλέγεται στις καλύτερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, επειδή δεν μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας, αλλά προστατεύει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

Το G Cloud χρησιμοποιεί AES 256-bit για κρυπτογράφηση των αρχείων σας, αλλά δεν διαθέτει ιδιωτική κρυπτογράφηση. Υπάρχει μια δυνατότητα κλειδώματος κωδικού πρόσβασης που βοηθά επίσης στην προστασία του λογαριασμού σας.

Η εφαρμογή ανοίγει με την αρχική καρτέλα, η οποία δείχνει πόσος αποθηκευτικός χώρος έχετε χρησιμοποιήσει. Για να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα “δεδομένα” και να επιλέξετε συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους. Μόλις το κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αρχική καρτέλα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τα δεδομένα που χρειάζεστε. Η εφαρμογή είναι ξεκάθαρη και δεν θα σας κάνει να ξύσετε το κεφάλι σας ενώ προσπαθείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Οι χρήστες στο Play Store της Google είναι ευχαριστημένοι με την ποιότητα της εμπειρίας και των λειτουργιών του χρήστη, επειδή η εφαρμογή έχει βαθμολογία 4,6 και πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις.

Το G Cloud σάς επιτρέπει να επιλέξετε πολλούς τύπους δεδομένων για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων επαφών, αρχείων καταγραφής κλήσεων, εγγράφων, ρυθμίσεων συστήματος, δεδομένων προγράμματος περιήγησης, φωτογραφιών και βίντεο. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τους τύπους αρχείων που επιλέγει το G Cloud για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το προηγμένο μενού ρυθμίσεων. Οι κατηγορίες που μπορείτε να επεξεργαστείτε περιλαμβάνουν φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και έγγραφα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη κατηγορία για να προσθέσετε ή να διαγράψετε έναν τύπο αρχείου.

Όπως και με το IDrive, δεν υπάρχει συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά μπορείτε να αναγκάσετε να εκτελέσετε αντίγραφα ασφαλείας εάν χρειαστεί, να το ορίσετε σε αυτόματη μεταφόρτωση κατά τη φόρτιση ή να ορίσετε ένα πρόγραμμα. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να ορίσετε μια συγκεκριμένη ώρα, ημέρα και επίπεδο μπαταρίας που απαιτούνται για την εκτέλεση αντιγράφων ασφαλείας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το G Cloud

Λαμβάνετε μόνο 1 GB δωρεάν αντιγράφων ασφαλείας με το G Cloud, αλλά μπορείτε να κερδίσετε έως και 10 GB με παραπομπές. Εάν χρειάζεστε περισσότερα, το G Cloud διαθέτει απεριόριστο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που κοστίζει μόνο 3,99 $ ανά μήνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πέντε συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των iPhone. Τα δεδομένα μπορούν να μετεγκατασταθούν μεταξύ αυτών των συσκευών με ένα μόνο πάτημα.

Εάν δεν χρειάζεστε απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ετήσιο πρόγραμμα 100 GB για 11,99 $.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, η οποία θα σας επέτρεπε να προστατεύσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας, αλλά αυτό είναι ένα μικρό μειονέκτημα, επειδή το G Cloud είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων για κινητά.

3. Degoo

Στιγμιότυπο οθόνης_20190218-155627_Degoo

Το Degoo λειτουργεί σε συσκευές Android και iOS, καθώς και σε Windows και macOS, αλλά δεν μπορούμε να το προτείνουμε λόγω των αδέξια σχεδιαστικών αποφάσεων και της έλλειψης ενός προγραμματιστή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις αδυναμίες του στην επιφάνεια εργασίας στην αναθεώρηση Degoo. Για καλύτερες εναλλακτικές λύσεις που υποστηρίζουν τα Windows, διαβάστε το καλύτερο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για το άρθρο των Windows.

Ωστόσο, το Degoo χρησιμοποιεί AES 256-bit για την κρυπτογράφηση των αρχείων σας και παρέχει ιδιωτική κρυπτογράφηση με το πρόγραμμα Premium. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να επιλέξετε μια φράση πρόσβασης και να μεταφορτώσετε αρχεία στον “μυστικό φάκελο”.

Η εμπειρία κινητού Degoo είναι πολύ καλύτερη από την επιφάνεια εργασίας. Ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με άλλες εφαρμογές σε κινητά, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να προκαλεί σύγχυση, διότι απαιτεί από εσάς να ολοκληρώσετε περισσότερα βήματα για να ξεκινήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας από ό, τι είναι απαραίτητο. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, βλέπετε την καρτέλα “η ροή μου”, η οποία εμφανίζει φωτογραφίες και βίντεο από το τηλέφωνό σας.

Για να επιλέξετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα “το μενού των αρχείων μου” και να πατήσετε τον μπλε κύκλο για μεταφόρτωση από εκεί. Μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε αρχεία ή φακέλους, αλλά όχι συγκεκριμένους τύπους αρχείων.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ανοίξετε το μενού στα δεξιά και να πατήσετε “οι μεταφορτώσεις μου”. Η κατηγορία αυτόματων μεταφορτώσεων σάς επιτρέπει να ανεβάζετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα έγγραφα και τη μουσική σας. Δεν διατίθενται SMS, επαφές, ημερολόγιο και άλλοι τύποι δεδομένων.

Αυτό δεν εμπόδισε το Degoo να έχει βαθμολογία 4,5 αστέρων και πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store. Το γεγονός ότι σας παρέχει 100 GB online εφεδρικού χώρου, που είναι πολύ περισσότερο από άλλες υπηρεσίες, βοήθησε με αυτό.

Όπως και οι δύο προηγούμενες εφαρμογές, το Degoo δεν έχει συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά δεν σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τα αντίγραφα ασφαλείας. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι να το ρυθμίσετε να λειτουργεί μόνο όταν είναι συνδεδεμένο σε WiFi ή μόνο κατά τη φόρτιση.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Degoo

Το Degoo μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας και, στη συνέχεια, συρρικνώνοντάς τις όταν τις βλέπετε στο τηλέφωνό σας. Οι φωτογραφίες πλήρους μεγέθους θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για πρόσβαση στο Degoo.

Μπορείτε να προσθέσετε στον ελεύθερο εφεδρικό χώρο των 100 GB παραπέμποντας φίλους. Μπορείτε να κάνετε παραπομπές μέχρι να φτάσετε τα 500 GB, κάτι που είναι αρκετά γενναιόδωρο. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα σε απεριόριστες συσκευές. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας κάθε 90 ημέρες, ωστόσο, ή το Degoo θα διαγράψει τα δεδομένα σας.

Αν αυτό σας απασχολεί, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα 2 TB για 10 $ ανά μήνα. Μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών πριν εγγραφείτε. Ωστόσο, είναι το ίδιο ποσό αποθήκευσης που προσφέρει το IDrive για το διπλάσιο της τιμής.

Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει πολλά και η εμπειρία του χρήστη δεν μειώνει πολλά από τη συνολική εντύπωση.

4. Αρχική σελίδα BigMIND

Στιγμιότυπο οθόνης_20190218-155545_BigMIND

Το BigMIND Home είναι μια άλλη online υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από την εταιρεία που δημιούργησε το Zoolz Home Backup και το G Cloud. Είναι παρόμοιο με το G Cloud, αλλά έχει νέες δυνατότητες στους υπολογιστές και τους υπολογιστές-πελάτες για κινητές συσκευές που δεν το αντιστοιχεί. Ωστόσο, η εμπειρία του χρήστη δεν ταιριάζει αρκετά με το G Cloud.

Το BigMIND Home θα φροντίσει καλά τα αρχεία σας επειδή χρησιμοποιεί μηδενική γνώση AES 256-bit για να τα κρυπτογραφήσει σε κατάσταση ηρεμίας.

Η εφαρμογή για κινητά ξεκινά με επιλεγμένη την καρτέλα “ανακάλυψη”. Δεν μας έδειξε τίποτα, ανεξάρτητα από το τι ανεβάσαμε. Για να επιλέξετε αυτό που θέλετε να ανεβάσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μενού στα αριστερά και να πατήσετε “επιλογή δεδομένων”.

Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε επαφές, αρχεία καταγραφής κλήσεων, φωτογραφίες, μηνύματα, βίντεο και άλλους τύπους αρχείων. Μετά από αυτό, πρέπει να πατήσετε το κουμπί “αποθήκευση” για να αποθηκεύσετε την επιλογή σας. Στη συνέχεια, θα δείτε την καρτέλα “ταμπλό”, η οποία σας επιτρέπει να ανεβάσετε πατώντας “Μεταφόρτωση τώρα”. Ένα απλό κουμπί αποστολής στο παράθυρο επιλογής δεδομένων θα έκανε τη διαδικασία πιο βολική.

Το BigMIND Home δεν συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, με πάνω από 10.000 λήψεις στο Play Store. Ωστόσο, έχει βαθμολογία 4,6 αστέρων.

Δεν έχει συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά μπορείτε να το ρυθμίσετε να λειτουργεί κατά τη φόρτιση, σε ένα πρόγραμμα ή όταν είστε συνδεδεμένοι σε WiFi. Μπορείτε να ορίσετε το πρόγραμμα για μια συγκεκριμένη ώρα, ημέρα και επίπεδο μπαταρίας.

Το BigMIND Home μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα και πράγματα στις φωτογραφίες σας, οπότε σας επιτρέπει να τα φιλτράρετε ανά κατηγορία. Όταν εντοπίζει πρόσωπα, μπορείτε να προσθέσετε ονόματα σε αυτά, ώστε να μπορείτε να αναζητάτε άτομα πιο εύκολα. Το ίδιο ισχύει και για τα πράγματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BigMIND Home για να συνδεθείτε σε εφαρμογές κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook και το Instagram, και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που έχετε σε αυτά. Η λειτουργία δεν περιορίζεται μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά λειτουργεί επίσης με υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως Box, Google Drive, Dropbox και OneDrive.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το BigMIND Home

Το BigMIND Home έχει πολλά premium σχέδια. Το 16 GB είναι 99 σεντ ανά μήνα και σας επιτρέπει να έχετε έναν χρήστη που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας τριών φορητών συσκευών και τριών υπολογιστών. Το πρόγραμμα των 100 GB σάς επιτρέπει να κάνετε το ίδιο με 2,99 $ ανά μήνα. Το πρόγραμμα 500 GB κοστίζει 6,99 $ ανά μήνα και μπορεί να φιλοξενήσει τρεις χρήστες, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας για εννέα υπολογιστές και έξι φορητές συσκευές.

Το τελικό σχέδιο προσφέρει 1TB εφεδρικού χώρου για πέντε χρήστες. Μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων φορητών συσκευών και υπολογιστών και να μεταδώσει βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Είναι 12,99 $ ανά μήνα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα 5 GB για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν εγγραφείτε. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να πείσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν και να λάβουν 1 GB επιπλέον χώρου για κάθε άτομο που το κάνει.

Το BigMIND Home δεν έχει την καλύτερη αξία, αλλά διαθέτει ισχυρές δυνατότητες και μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί για επιτραπέζιους υπολογιστές στην κριτική Home BigMIND.

5. Αντίγραφο ασφαλείας SOS Online

Στιγμιότυπο οθόνης_20190218-155632_SOS

Το SOS Online Backup είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία, αλλά το κόστος συνδρομής είναι ακριβό, τουλάχιστον. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας smartphone, επειδή μπορείτε να επιλέξετε ένα φθηνότερο πακέτο. Θα μιλήσουμε περισσότερα για την παρακάτω τιμή, αλλά ας μιλήσουμε πρώτα για την ασφάλεια.

Η εφαρμογή δεν κρυπτογραφεί αρχεία από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και σας προτείνουμε να το κάνετε. Το SOS Online Backup χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το κλειδί σας, γεγονός που το καθιστά μηδενικό.

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, βλέπετε μια απλή αρχική σελίδα με την επιλογή «προστασία» που σας επιτρέπει να επιλέξετε κατηγορίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας εικόνων, βίντεο, μουσικής και δεδομένων εφαρμογών αυτόματα και να επιλέξετε οποιονδήποτε άλλο φάκελο ή αρχείο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό για μηνύματα κειμένου ή αρχεία καταγραφής κλήσεων.

Η σχεδίαση είναι ξεπερασμένη και δεν είναι τόσο διαισθητική όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα μας.

Οι χρήστες του Play Store συμφωνούν με τη θέση που καταλαμβάνει το SOS Online Backup σε αυτήν τη λίστα, δίνοντάς του βαθμολογία 3,8 αστέρων. Ο αριθμός των λήψεων είναι πάνω από 10.000.

Δεν υπάρχει συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα ή να το περιορίσετε στην εκτέλεση μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι σε WiFi. Εάν επιλέξετε να προγραμματίσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε το αντίγραφο ασφαλείας να εκτελείται σε μια συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία ή κάθε μέρα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το SOS Online Backup

Υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα 5 GB και δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για τους λογαριασμούς premium. Σας συμβουλεύουμε να το δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, επειδή τα premium σχέδια είναι από τα χειρότερα στην εφεδρική αγορά. Για μόνο 50 GB εφεδρικού χώρου, πρέπει να βγάζετε 4,99 $ το μήνα ή 44,99 $ το χρόνο. Τα άλλα σχέδια δεν είναι καλύτερα, αλλά αν θέλετε την πλήρη λίστα, διαβάστε την κριτική SOS Online Backup.

Τελικές σκέψεις

Δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές εφαρμογές για να διαλέξετε, επομένως έπρεπε να συμπληρώσουμε τις τάξεις συμπεριλαμβάνοντας το SOS Online Backup. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε ακόμα να διαλέξετε και να επιλέξετε γιατί οι άλλες εφαρμογές είναι καλές.

Το IDrive είναι η κορυφαία επιλογή μας επειδή τα σχέδιά του έχουν μεγάλη αξία, έχει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων συσκευών και να παρέχει μια ισχυρή εμπειρία χρήστη.

Η δεύτερη επιλογή μας, το G Cloud, δεν διαθέτει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, και γι ‘αυτό βρίσκεται πίσω από το IDrive. Παρόλα αυτά, προσφέρει απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόνο 3,99 $ και είναι ευχάριστο στη χρήση.

Το Degoo είναι η καλύτερη επιλογή εάν δεν θέλετε να πληρώσετε μια δεκάρα, επειδή προσφέρει έναν πλούσιο δωρεάν χώρο αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας 100 GB. Το πρόγραμμα Premium δεν είναι φθηνό, αλλά έχει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης. Ωστόσο, το Degoo δεν μπορεί να ανεβάσει SMS ή επαφές και η διεπαφή για κινητά χρειάζεται εργασία.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για το BigMIND Home επειδή η εφαρμογή μπορεί να προκαλεί σύγχυση κατά καιρούς, αλλά προσφέρει ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Δεν είναι φθηνό, αλλά οι τιμές του είναι πολύ καλύτερες από την τελευταία μας επιλογή, SOS Online Backup.

Τι πιστεύετε για το ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για κινητά; Σας αρέσει η κορυφαία επιλογή μας ή ακουμπάτε στο δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει η Degoo; Εάν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία που χάσαμε, τι είναι; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map