Tresorit Review – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Tresorit

Το Tresorit είναι μια πολύ ασφαλής, ισχυρή και γρήγορη υπηρεσία αποθήκευσης cloud που κατατάσσεται εύκολα μεταξύ των καλύτερων στον κλάδο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα, ωστόσο, είναι η τιμή του, η οποία, πολύ απλά, απαγορευτική. Δείτε τι σας προσφέρει στην πλήρη αναθεώρηση Tresorit.


Κριτικές Cloud Storage

Το Tresorit είναι μία από τις πιο ασφαλείς και ιδιωτικές λύσεις αποθήκευσης cloud χάρη στην κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης και την προσέγγιση συγχρονισμού αρχείων και φακέλων. Επιπλέον, διαθέτει πολλά άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Αυτό όμως έρχεται σε τιμή και αυτή που είναι υψηλότερη από σχεδόν κάθε άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές συνεργασίας ή παραγωγικότητας λόγω της κρυπτογράφησης μηδενικής γνώσης.

Έχει επίσης ισχυρές δυνατότητες κοινής χρήσης, μαζί με επιλογές ελέγχου περιεχομένου που βοηθούν στη διατήρηση της ασφάλειας των μεριδίων σας.

Το Tresorit αξίζει μια ματιά αν εκτιμάτε την ασφάλεια και το απόρρητό σας και δεν σας πειράζει το υψηλότερο κόστος. Αν δεν είναι αυτό που χρειάζεστε, μπορείτε να βρείτε άλλες υπηρεσίες στη σελίδα κριτικών αποθήκευσης cloud. Για όσους χρειάζονται μια λύση αποθήκευσης επιχειρηματικού cloud, έχουμε επίσης έναν καλύτερο οδηγό συγχρονισμού και κοινοποίησης παρόχων αρχείων.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Tresorit, παραμείνετε σε μας καθώς προχωρούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτήν την κριτική Tresorit.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Tresorit

Χαρακτηριστικά

Το Tresorit παρέχει ασφαλή αποθήκευση cloud με έμφαση στο απόρρητο. Το θεμέλιο της προσέγγισής του είναι η ιδιωτική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο – που ονομάζεται επίσης κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης. Θα μιλήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στην ενότητα ασφαλείας παρακάτω.

Το Tresorit δεν ενσωματώνεται σε εφαρμογές τρίτων, όπως το Office Online ή το Trello, επειδή η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης δεν παίζει καλά μαζί τους, γεγονός που περιορίζει τις ευκαιρίες για αύξηση της παραγωγικότητας και της συνεργασίας με άλλους. Τουλάχιστον η δικαιολογία του βοηθά το απόρρητό σας. Για μια διαφορετική προσέγγιση, δείτε το καλύτερο cloud storage για συνεργασία.

Για τον ίδιο λόγο, δεν μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ή επεξεργασία αρχείων στο Tresorit, ούτε μπορείτε να κάνετε streaming μουσικής ή άλλων μέσων. Για παραγωγικότητα, το Google Drive, το Dropbox και το OneDrive είναι τα καλύτερα στοιχήματα. Εάν χρειάζεστε αναπαραγωγή ήχου και βίντεο, διαβάστε την καλύτερη αποθήκευση cloud για μουσική και την καλύτερη αποθήκευση cloud για άρθρα βίντεο για να δείτε ποια υπηρεσία παρέχει.

tresorit-drive

Το Tresorit μπορεί να συγχρονίσει τα αρχεία και τους φακέλους σας, αλλά διαθέτει επίσης μια δυνατότητα δίσκου δικτύου που ονομάζεται Tresorit Drive. Η διαφορά μεταξύ ενός φακέλου συγχρονισμού και μιας μονάδας δίσκου δικτύου είναι ότι οι φάκελοι συγχρονισμού αποθηκεύουν αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας και στο σύννεφο, ενώ οι μονάδες δίσκου δικτύου αποθηκεύουν μόνο αρχεία στο σύννεφο. Το Tresorit Drive είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στον σκληρό σας δίσκο.

Το Tresorit παρέχει επίσης ένα πρόσθετο για το Microsoft Outlook, το οποίο παρέχει έναν πιο ασφαλή τρόπο κοινής χρήσης αρχείων από τα συνημμένα συνημμένα email.

Για χρήστες Linux, η Tresorit προσφέρει μια απλή διεπαφή γραμμής εντολών που λειτουργεί σε σταθμούς εργασίας ή διακομιστές Linux. Έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από το γραφικό πρόγραμμα-πελάτη Tresorit, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αυτοματοποιήσετε εργασίες, όπως συγχρονισμό και αναφορά.

Το Tresorit έχει ισχυρές δυνατότητες εκδόσεων, κερδίζοντας επίσης μια θέση στην καλύτερη αποθήκευση cloud για λίστα εκδόσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για να επαναφέρετε τις αλλαγές αρχείων εάν χτυπηθείτε από ransomware, κάποιος αλλάξει κατά λάθος το αρχείο ή είναι κατεστραμμένο από σφάλμα δίσκου. Η έκδοση του Tresorit είναι απεριόριστη για λογαριασμούς επί πληρωμή εκτός από το Premium.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Tresorit

Λογότυπο Tresorittresorit.com

Ξεκινά από 1042 $ ανά μήνα για 200 GBΌλα τα πακέτα

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός φακέλου

Συγχρονισμός επιπέδου μπλοκ

Επιλεκτικός συγχρονισμός

Διαχείριση εύρους ζώνης

Συγχρονισμός οποιουδήποτε φακέλου

Κοινή χρήση αρχείων

Κοινή χρήση συνδέσμων αρχείων

Σύνδεση κωδικών πρόσβασης

Σύνδεση ημερομηνιών λήξης

Κοινή χρήση φακέλων

Δικαιώματα φακέλων

Όρια λήψης συνδέσμου

Μεταφόρτωση συνδέσμων

Παραγωγικότητα

Προεπισκοπήσεις αρχείων

Επεξεργασία αρχείων

Συνεργασία εντός εφαρμογής

Office Online

Έγγραφα Google

Εφαρμογές σημειώσεων

Αναπαραγωγή πολυμέσων

Εφαρμογές για κινητά

Διαγραφή αρχείου

Εκδόσεις

WebDAV

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
AES 256-bit

Μηδενική γνώση

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Τοποθεσία διακομιστή
ΕΕ

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Η ασφάλεια της Tresorit δεν έρχεται φθηνή, επομένως οι τιμές των προγραμμάτων επί πληρωμή δεν συγκρίνονται καλά με άλλες υπηρεσίες.

Το Premium είναι το φθηνότερο πακέτο, ωστόσο κοστίζει 10,42 $ ανά μήνα για 200 GB. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από κάποια χρέωση για 2 TB. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα 2TB του pCloud είναι μόνο 9,99 $ το μήνα. Μπορείτε να δείτε τον πλήρη πίνακα τιμών pCloud στην αναθεώρηση του pCloud. Το άλλο προσωπικό σχέδιο, το Solo, παρέχει 2 TB χώρου για 24 $ ανά μήνα. Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά τα προγράμματα επί πληρωμή έχουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Η Tresorit προσφέρει επίσης επιχειρηματικά σχέδια. Το Small Business κοστίζει 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα και σας δίνει 1 TB αποθηκευτικού χώρου για κάθε χρήστη. Η επιχείρηση είναι επί του παρόντος έκπτωση 50 τοις εκατό και κοστίζει 12 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Βελτιώνεται στο προηγούμενο σχέδιο με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως προηγμένο έλεγχο αρχείων και υποστήριξη.

Το Enterprise κοστίζει 24 $ ανά χρήστη ανά μήνα και σας επιτρέπει να έχετε περισσότερους από 100 χρήστες, να χρησιμοποιήσετε το API διαχειριστή και να εκπαιδεύσετε το προσωπικό.

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία χρήσης μπορεί να διακόψει μια υπηρεσία, ακόμη και αν έχει ισχυρά χαρακτηριστικά. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι χρήστες θα αποφύγουν μια υπηρεσία που είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ή δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Καμία από τις υπηρεσίες στην καλύτερη κατάταξη αποθήκευσης cloud δεν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία.

Τούτου λεχθέντος, το Tresorit είναι πιο περίπλοκο στη χρήση από το μέσο όρο της υπηρεσίας, επειδή ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας απαιτεί να δημιουργήσετε tresors – αυτό σημαίνει “θησαυροφυλάκιο” στα γερμανικά – και να τα συγχρονίζετε ξεχωριστά. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων, αλλά μπορεί να είναι κουραστικό για τους βασικούς χρήστες. Εάν βρεθείτε σε αυτήν την κατηγορία, δοκιμάστε το Dropbox. Διαβάστε πρώτα για την προσέγγισή του στην κριτική μας Dropbox.

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας λειτουργεί σε Windows, macOS και Linux. Η προσθήκη Linux είναι κάπως σπάνια μεταξύ των υπηρεσιών αποθήκευσης cloud. Δείτε άλλες πληροφορίες για την καλύτερη αποθήκευση cloud για Linux για άλλες επιλογές.

tresorit-desktop-my-tresor

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας είναι καθαρός και εύχρηστος. Δεν υπάρχει καμία λογική για τη γεύση, αλλά, κατά την άποψή μας, ο πελάτης Tresorit είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς στην αγορά. Το μενού στα αριστερά σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε στην πρόσφατη δραστηριότητα, τους ιχνηλάτες σας, τους κοινόχρηστους συνδέσμους, τον λογαριασμό και τις ρυθμίσεις.

tresorit-web-app

Εάν είστε εν κινήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ιστού Tresorit για πρόσβαση στις ίδιες λειτουργίες. Έχει άφθονο αρνητικό χώρο, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση φακέλων και συνδέσμων πλοήγησης. Όπως και η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, έχει ένα μενού στα αριστερά που σας βοηθά να την πλοηγηθείτε.

Επειδή πρέπει να κάνετε μεμονωμένους ανιχνευτές για συγχρονισμό αρχείων, δεν μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε περιεχόμενο στον ριζικό φάκελο του προγράμματος-πελάτη ιστού. Αυτό έχει νόημα, επειδή δεν είναι ένα tresor, αλλά η προσέγγιση είναι άτυπη.

Τούτου λεχθέντος, η εκτέλεση ενεργειών σε αρχεία και φακέλους είναι εύκολη επειδή μπορείτε απλά να κάνετε δεξί κλικ και να επιλέξετε την ενέργεια που θέλετε ή να χρησιμοποιήσετε τις τρεις κουκκίδες που εμφανίζονται όταν τοποθετείτε το δείκτη πάνω από αυτά.

Η Tresorit διαθέτει επίσης εφαρμογές για κινητά για Android και iOS. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανεβάσετε αρχεία για κινητά, όπως εικόνες και βίντεο και να αποκτήσετε πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης στο cloud. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε συνδέσμους προς το περιεχόμενό σας και να εργάζεστε εκτός σύνδεσης. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή, μπορείτε να ορίσετε ένα κλείδωμα κωδικού πρόσβασης.

Ένα quibble, ωστόσο, είναι η θέση του κουμπιού μενού. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές για κινητά από άλλες υπηρεσίες, η εφαρμογή του Tresorit δεν διαθέτει τυπικό κουμπί μενού που είναι ορατό αμέσως, αλλά το διατηρεί πίσω από τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό είναι ένα μικρό πράγμα, αλλά η ταχύτερη πρόσβαση στο μενού είναι πιο βολική.

Κοινή χρήση αρχείων & Συγχρονισμός

Η κοινή χρήση είναι μια από τις βασικές υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud και πιθανότατα θα το κάνετε συχνά. Η Tresorit βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση χάρη στις ισχυρές επιλογές ελέγχου περιεχομένου και τις δυνατότητες κοινής χρήσης. Λαμβάνετε τις ίδιες δυνατότητες κοινής χρήσης, είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Ιστού ή επιτραπέζιου υπολογιστή.

tresorit-share-φάκελος

Μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο με συγκεκριμένα άτομα μέσω email ή να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο και να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα φάκελο δημιουργώντας ένα σύνδεσμο ή προσκαλώντας χρήστες μέσω email. Εάν χρησιμοποιείτε ένα email για να μοιραστείτε ένα φάκελο, οι παραλήπτες θα πρέπει να εγγραφούν για λογαριασμό Tresorit. Τα αρχεία μπορούν να κοινοποιηθούν μόνο με έναν σύνδεσμο και δεν έχουν αυτήν την απαίτηση.

tresorit-share-link

Μπορείτε να προστατεύσετε συνδέσμους χρησιμοποιώντας κωδικό πρόσβασης, ημερομηνία λήξης ή όριο λήψης. Οι φάκελοι έχουν τρία επίπεδα δικαιωμάτων. Είναι «διαχειριστής», οι οποίοι μπορούν να μοιράζονται, να επεξεργάζονται και να προβάλλουν. «Πρόγραμμα επεξεργασίας», το οποίο μπορεί να διαβάσει και να τροποποιήσει. και “προβολή”, η οποία μπορεί να διαβάσει μόνο.

tresorit-links-σελίδα

Υπάρχει μια προβολή “συνδέσμων” που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τους συνδέσμους που έχετε δημιουργήσει. Μια άλλη καρτέλα “επαφές” δείχνει με ποια άτομα έχετε πρόσβαση σε κοινόχρηστο φάκελο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος δημιουργίας συνδέσμων μεταφόρτωσης ή κοινοποίησης σε κοινωνικά δίκτυα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tresorit για να συγχρονίσετε περιεχόμενο μεταξύ συσκευών, αλλά σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε αρχεία μόνο στο cloud μέσω της δυνατότητας της μονάδας δίσκου δικτύου.

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, το Tresorit δεν διαθέτει ούτε έναν φάκελο συγχρονισμού. Αντ ‘αυτού, σας ζητά να δημιουργήσετε ιχνηλάτες για κάθε φάκελο που θέλετε να συγχρονίσετε.

Μπορείτε να το κάνετε από την εφαρμογή ή μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε έναν φάκελο και να επιλέξετε “δημιουργία tresor”. Εάν το δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό. Μόλις ενεργοποιηθεί, το tresor θα προστεθεί σε έναν ειδικό φάκελο συστήματος αρχείων Tresorit που ονομάζεται “synced tresors”. Για να συγχρονίσετε μόνο συγκεκριμένους φακέλους στο tresor σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα επιλεκτικού συγχρονισμού.

Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αρχεία σε οποιονδήποτε από τους ανιχνευτές σας για να τα συγχρονίσετε ή να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας, ο οποίος υποστηρίζει μεταφορά και απόθεση.

Ταχύτητα

Οι ταχύτητες μεταφοράς σας θα εξαρτηθούν από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου και πόσο κοντά βρίσκεστε σε έναν διακομιστή. Οι διακομιστές της Tresorit βρίσκονται στην Ιρλανδία και τις Κάτω Χώρες. Πραγματοποιήσαμε τις δοκιμές μας χρησιμοποιώντας σύνδεση WiFi στο Βελιγράδι της Σερβίας, με ταχύτητα μεταφόρτωσης 6 megabit ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητα λήψης 100 Mbps. Επειδή δεν ήμασταν στην άλλη πλευρά του κόσμου, τα αποτελέσματα ήταν καλά.

Η μεταφόρτωση χρειάστηκε τον ίδιο χρόνο που θα περιμέναμε, ακόμη και με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Κατά μέσο όρο 23 λεπτά για ένα αρχείο 1 GB, το οποίο είναι αρκετά γρήγορο.

Δοκιμές Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος:
Χρόνος μεταφόρτωσης00:24:0000:22:0000:23:00
Ώρα λήψης00:03:5700:04:0300:04:00

Οι ταχύτητες λήψης δεν υπέφεραν από πρόσθετο χρόνο λόγω κρυπτογράφησης, αλλά, με μέσο όρο τεσσάρων λεπτών, ήταν πιο αργές από την κανονική. Ο γρηγορότερος χρόνος που θα μπορούσαμε να περιμένουμε είναι ένα μισό λεπτό.

Το Tresorit δεν διαθέτει συγχρονισμό σε επίπεδο μπλοκ, ο οποίος θα επιταχύνει τη μεταφορά αρχείων που έχουν ήδη μεταφορτωθεί στέλνοντας μόνο τα αλλαγμένα τμήματα. Ο λόγος που δεν έχει είναι επειδή η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης δεν λειτουργεί με τη λειτουργία, αλλά ένας εκπρόσωπος μας είπε ότι έχει προγραμματιστεί.

Εάν διαπιστώσετε ότι το Tresorit παρεμβαίνει στην εργασία σας ή χρησιμοποιείτε περιορισμένο πρόγραμμα δεδομένων, μπορείτε να ορίσετε ένα όριο εύρους ζώνης δικτύου μεταβαίνοντας στην καρτέλα “δίκτυο” του μενού ρυθμίσεων στην εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές. Από προεπιλογή δεν υπάρχει όριο.

Ασφάλεια

tresorit-ασφάλεια

Το βασικό σημείο του Tresorit είναι η ασφάλεια και το κύριο χαρακτηριστικό του οπλοστασίου ασφαλείας του είναι η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης. Είναι μια από τις σπάνιες υπηρεσίες που την προσφέρει, η οποία τη βοηθά να συναντήσει μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud μηδενικής γνώσης, όπως SpiderOak ONE, MEGA και Sync.com. Η κορυφαία επιλογή μας είναι το Sync.com, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο Sync.com.

Λάβετε υπόψη ότι, αν και η Tresorit χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης για την προστασία του απορρήτου σας, δεν θα μπορεί να επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής σας εάν τον χάσετε. Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνετε, δοκιμάστε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης από το άρθρο του καλύτερου διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Το πρωτόκολλο TLS αποτρέπει την επιτυχία των επιθέσεων man-in-the-middle και η κρυπτογράφηση διασφαλίζει τα δεδομένα σας κατά τη μεταφορά και την ηρεμία. Το Tresorit χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit για να το κάνει αυτό.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων θα εμποδίσει τους εισβολείς που έχουν κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, για να ξεκινήσετε.

Τα κέντρα δεδομένων της Tresorit χρησιμοποιούν 24/7 ασφάλεια, παρακολούθηση και βιομετρική σάρωση. Συμμορφώνονται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ISO και εκτελούν το Microsoft Azure. Διαβάστε την κριτική Microsoft Azure για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Εάν κάποιος κλέψει τη συσκευή σας, μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα από αυτήν από απόσταση για να αποτρέψετε τον κλέφτη να φτάσει σε αυτήν. Εάν κακόβουλο λογισμικό καταστρέφει τα αρχεία σας και ζητά χρήματα για λύτρα, μπορείτε να αποφύγετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας εκδόσεις αρχείων για να τα ανακτήσετε επίσης.

Τα πιο ακριβά σχέδια σάς επιτρέπουν να ορίσετε πολιτικές ασφαλείας για ένα σύνολο χρηστών, καθώς και να επιτρέψετε στους διαχειριστές να παρακολουθούν τις συσκευές και να ανακαλούν την πρόσβαση από αυτές τις συσκευές.

Μυστικότητα

Το Tresorit είναι μία από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χαλαρό με το απόρρητό σας. Η έδρα της είναι στην Ελβετία φιλική προς το απόρρητο και διατηρεί τα δεδομένα σας σε διακομιστές στην Ιρλανδία και την Ολλανδία, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η υπηρεσία συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

Δεν υπάρχουν αμφισβητήσιμες ρήτρες στην πολιτική απορρήτου της Tresorit. Στην πραγματικότητα, είναι μια από τις πιο ξεκάθαρες πολιτικές που έχουμε δει. Για να διευκολύνετε τα πράγματα, τα κουμπιά στην κορυφή του οδηγούν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Εάν τους δυσκολεύεστε να διαβάσετε, υπάρχουν κουτιά που δίνουν «εν συντομία» εξήγηση στα δεξιά.

Σύμφωνα με την πολιτική, η Tresorit δεν διατηρεί κλειδιά κρυπτογράφησης ή κωδικούς πρόσβασης σε μη κρυπτογραφημένη μορφή, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης θα διατηρήσει ανέπαφο το απόρρητό σας.

Εάν πιστεύετε ότι τα δεδομένα σας δεν είναι σωστά, μπορείτε να ζητήσετε από την Tresorit να παράσχει τις πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να τις ελέγξετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να διορθώσετε τις ανακρίβειες ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν αυτό δεν σας ικανοποιεί, υπάρχει και η επιλογή να το διαγράψετε.

Εάν βρίσκεστε σε μια χώρα όπου ισχύει ο GDPR, έχετε επιπλέον δικαιώματα, όπως ευρύτερη διαγραφή δεδομένων και αιτήματα για διακοπή της επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

tresorit-chat-υποστήριξη

Η Tresorit διαθέτει υποστήριξη συνομιλίας και email για όλα τα σχέδια, αλλά η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο για επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Η υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά ένας εκπρόσωπος της Tresorit μας διαβεβαίωσε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο. Στείλαμε μερικές ερωτήσεις στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης και λάβαμε απάντηση μέσα σε δύο ώρες.

tresorit-γνώση-βάση

Πριν επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη της Tresorit, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη βάση γνώσεων. Χωρίζεται σε κατηγορίες που διευκολύνουν την εύρεση απαντήσεων σε κοινά προβλήματα. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε την ερώτησή σας.

Η ετυμηγορία

Η Tresorit διαθέτει ισχυρή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά τα πληρωμένα σχέδιά της είναι ακριβά λόγω αυτού. Ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας του είναι επίσης πιο περίπλοκος από ό, τι άλλες υπηρεσίες. Η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης το εμποδίζει να λειτουργεί με εφαρμογές τρίτων.

Ωστόσο, έχει εντυπωσιακές ταχύτητες συγχρονισμού, μαζί με ισχυρές επιλογές κοινής χρήσης και ελέγχου περιεχομένου. Η εξυπηρέτηση πελατών της είναι από τις πιο ικανές που έχουμε δοκιμάσει επίσης.

Όσοι δεν πειράζουν να πληρώνουν περισσότερα για ισχυρή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής θα είναι ευχαριστημένοι με το Tresorit. Άλλοι πιθανότατα θα διατηρήσουν έναν από τους ανταγωνιστές του.

Τι πιστεύεις για το Tresorit; Αξίζει το κόστος; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map