Αναθεώρηση ThunderDrive – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση ThunderDrive

Αυτή η κριτική στο σύνολό της δεν έχει ενημερωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά μετά από αρκετές αναφορές από τους αναγνώστες, τόσο στα παρακάτω σχόλια όσο και ανά ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αποφασίσαμε να αποσύρουμε την ήδη δοκιμαστική πρότασή μας για το ThunderDrive. Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα με τις ταχύτητες, την τιμολογιακή πολιτική και την υποστήριξή μας για να συνεχίσουμε όπως τίποτα δεν συμβαίνει με αυτόν τον πάροχο. 


Το ThunderDrive είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που φαίνεται σαν να έσπευσε στην αγορά. Δεν διαθέτει κρίσιμα χαρακτηριστικά, όπως υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές, αλλά αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη. Άλλες λειτουργίες που λείπουν είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, η ιδιωτική κρυπτογράφηση και η έκδοση αρχείων. Επιπλέον, δεν διαθέτει άρθρα βοήθειας και σεμινάρια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε. 

Σαν να μην ήταν αρκετό, το ThunderDrive δεν προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα ή δοκιμή, κάτι που είναι παράξενο, δεδομένου ότι αυτό είναι κοινή πρακτική για άλλες υπηρεσίες στην αγορά. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, διαβάστε τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο στο cloud με δωρεάν δωρεάν σχέδια. Οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες εμφανίζονται στην καλύτερη σύγκριση αποθήκευσης cloud.

Ακόμα, το ThunderDrive δεν είναι χωρίς τα πλεονεκτήματά του. Διαθέτει σχέδια τιμολόγησης που ανταγωνίζονται τις κορυφαίες υπηρεσίες της αγοράς, μια ισχυρή πολιτική απορρήτου που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, τα σκληρυμένα κέντρα δεδομένων θα διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή από εισβολείς και γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς.

Μείνετε μαζί μας αν θέλετε να δείτε πώς η ThunderDrive κοστίζει στις οκτώ διαφορετικές κατηγορίες παρακάτω. 


★★★ 10 GB δωρεάν

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε το καλύτερο εναλλακτικό pCloud Thunderdrive με 10 GB δωρεάν χώρο αποθήκευσης. 

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το ThunderDrive

Χαρακτηριστικά

Το ThunderDrive είναι ένα σπάνιο θηρίο, όχι επειδή τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του το κάνουν να ξεχωρίζει, αλλά επειδή στερείται ακόμη και των τυπικών. Θα μπορούσαμε να το αποδώσουμε στο γεγονός ότι το ThunderDrive φαίνεται να είναι ένα έργο σε εξέλιξη, αλλά το Icedrive είναι επίσης νέο και επιλέγει περισσότερα πλαίσια. Για να δείτε την απόδοση του Icedrive, διαβάστε την κριτική μας στο Icedrive.

Το πιο προφανές μειονέκτημα του ThunderDrive είναι η έλλειψη οποιασδήποτε εφαρμογής επιτραπέζιου ή κινητού. Ίσως να πείτε ότι η μετακίνηση όλων στο διαδίκτυο είναι μια καλή επιλογή, αλλά είναι σημαντικό να έχετε εφαρμογές εκτός από τον πελάτη ιστού. Τούτου λεχθέντος, σύμφωνα με τον χάρτη πορείας του ThunderDrive, οι εφαρμογές έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το τελευταίο εξάμηνο του 2019.

Τέτοιες εφαρμογές σάς επιτρέπουν να συγχρονίζετε αυτόματα αρχεία σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις συσκευές, διατηρώντας τα αρχεία ενημερωμένα και δεν σας επιτρέπουν να το κάνετε χειροκίνητα. Οι πελάτες κινητής τηλεφωνίας συνήθως σας επιτρέπουν να κάνετε το ίδιο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Όλες οι υπηρεσίες στον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud διαθέτουν αυτές τις εφαρμογές, οπότε ελέγξτε αν δεν θέλετε να χάσετε αυτές τις βασικές λειτουργίες.

Ωστόσο, το ThunderDrive δεν διαθέτει κοινή χρήση αρχείων, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τα διαδικτυακά σας αρχεία με φίλους. Αυτό είναι πιο βολικό από τη χρήση USB stick, εξωτερικών δίσκων ή άλλων συσκευών για την αποστολή τους. 

Το ThunderDrive σάς επιτρέπει να κάνετε κοινή χρήση μέσω συνδέσμου ή να προσκαλέσετε άτομα στο φάκελό σας. Θα μιλήσουμε περισσότερα για αυτές τις λειτουργίες στην ενότητα κοινής χρήσης παρακάτω.

επιλογή βροντής-αναζήτησης

Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε γρήγορα το αρχείο ή το φάκελό σας. Αυτή είναι μια κοινή λειτουργία, αλλά μας αρέσει το πώς το ThunderDrive σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στους πιο συνηθισμένους τύπους αρχείων επιλέγοντας έναν τύπο από το μενού που ανοίγει κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να βλέπετε μόνο φακέλους.

Το ThunderDrive δεν μπορεί να κάνει προεπισκόπηση αρχείων του Office, αλλά μπορεί να το κάνει για αρχεία PDF. Δεν μπορεί να επεξεργαστεί αρχεία. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ενσωματώνεται στο Office Online, στα Έγγραφα Google ή σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων τρίτων. 

Αν ψάχνετε για ένα προϊόν που είναι μια ηλεκτρονική μονάδα παραγωγικότητας στο διαδίκτυο, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Box, επειδή ενσωματώνεται στο Office Online και στο Google Suite Office. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες παραγωγικότητάς του στην αναθεώρηση Box. Εάν αυτό δεν σας ταιριάζει, συμβουλευτείτε τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για τη λίστα συνεργασίας.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ThunderDrive δεν διαθέτει ούτε ενσωματωμένη εφαρμογή σημειώσεων. Εάν το χρειάζεστε, διαβάστε το άρθρο για τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων για ιδέες. Η εφαρμογή με την υψηλότερη κατάταξη που είναι συνδεδεμένη σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud είναι το Microsoft OneNote. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε την κριτική μας στο OneNote.

thunder-image-preview

Το ThunderDrive σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση εικόνων, αλλά δεν προσφέρει δυνατότητες που σας επιτρέπουν να κάνετε πολλά περισσότερα μαζί τους. Εάν το χρειάζεστε, μπορείτε να μάθετε για αυτές τις υπηρεσίες στον καλύτερο κατάλογο διαδικτυακών αποθηκευτικών χώρων για φωτογραφίες.

Το ThunderDrive επίσης δεν προσφέρει εκδόσεις αρχείων, η οποία προστατεύει από ransomware ή τυχαίες αλλαγές και διαγραφές αρχείων. Εάν αυτή είναι μια λειτουργία που χρειάζεστε, διαβάστε τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο στο cloud για τη συλλογή εκδόσεων. Μπορείτε επίσης να δείτε τις συμβουλές προστασίας ransomware.

Επισκόπηση δυνατοτήτων ThunderDrive

Λογότυπο ThunderDrivethunderdrive.eu

Ξεκινά από 500 $ ανά μήνα για 500 GBΌλα τα πακέτα

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός φακέλου

Συγχρονισμός επιπέδου μπλοκ

Επιλεκτικός συγχρονισμός

Διαχείριση εύρους ζώνης

Συγχρονισμός οποιουδήποτε φακέλου

Κοινή χρήση αρχείων

Κοινή χρήση συνδέσμων αρχείων

Σύνδεση κωδικών πρόσβασης

Σύνδεση ημερομηνιών λήξης

Κοινή χρήση φακέλων

Δικαιώματα φακέλων

Όρια λήψης συνδέσμου

Μεταφόρτωση συνδέσμων

Παραγωγικότητα

Προεπισκοπήσεις αρχείων

Επεξεργασία αρχείων

Συνεργασία εντός εφαρμογής

Office Online

Έγγραφα Google

Εφαρμογές σημειώσεων

Αναπαραγωγή πολυμέσων

Εφαρμογές για κινητά

Διαγραφή αρχείου

Εκδόσεις

WebDAV

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
ΟΧΙ

Μηδενική γνώση

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Τοποθεσία διακομιστή
ΜΑΣ

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το ThunderDrive δεν διαθέτει δωρεάν πρόγραμμα ή ακόμη και δοκιμαστική, η οποία είναι μια σπάνια προσέγγιση για μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Το να ζητάτε από τους χρήστες να εγγραφούν μόνο στα τυφλά δεν είναι καλή επιχειρηματική στρατηγική. Τούτου λεχθέντος, τα δύο σχέδια τιμολόγησης αντισταθμίζουν κάπως αυτό το χάσμα.

Το πρόγραμμα Pro σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε έως και 2 TB δεδομένων για 10 $ ανά μήνα, που ανέρχονται σε 120 $ ετησίως. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε για ένα ολόκληρο έτος, καθώς δεν υπάρχει επιλογή μηνιαίας συνδρομής. Το ThunderDrive επίσης δεν παρέχει ετήσια έκπτωση και περιορίζετε επίσης στα 2 TB μηνιαίου εύρους ζώνης.

Εάν δεν χρειάζεστε τόσο πολύ χώρο, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε στο Προσωπικό πρόγραμμα, το οποίο σας προσφέρει 500 GB αποθηκευτικού χώρου και το ίδιο ποσό εύρους ζώνης για 60 $ ετησίως. Εάν διαπιστώσετε ότι το ThunderDrive είναι ιδανικό, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε εκδόσεις διάρκειας ζωής των δύο προγραμμάτων. Το Pro Lifetime είναι 1.200 $, ενώ το Personal Lifetime είναι $ 600.

Αυτές οι τιμές μπορούν να συμβαδίσουν με μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες στην αγορά, όπως το pCloud και το Sync.com. Λέμε «ανταγωνιστείτε», αλλά το ThunderDrive δεν μπορεί να ταιριάζει με την αξία τους, παρόλο που η διαφορά είναι μικρή. 

Το pCloud έχει τις ίδιες μηνιαίες τιμές, αλλά σας δίνει έκπτωση εάν πληρώνετε για ολόκληρο το έτος και δεν περιορίζετε το εύρος ζώνης σας. Επιπλέον, οι τιμές διάρκειας ζωής του pCloud είναι πιο προσιτές. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο pCloud.

Όπως το ThunderDrive, το Sync.com δεν σας επιτρέπει να πληρώνετε ανά μήνα, αλλά μόνο ανά έτος εκ των προτέρων. Ωστόσο, και τα δύο σχέδιά της είναι φθηνότερα από τα ThunderDrive’s. Επίσης, όπως το pCloud, το Sync.com διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα, το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν εγγραφείτε. Εάν σας ενδιαφέρει το Sync.com, διαβάστε την κριτική μας στο Sync.com.

Ευκολία στη χρήση

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ThunderDrive έχει μόνο ένα πρόγραμμα-πελάτη Ιστού, θα πρέπει να λειτουργεί χωρίς εμπόδια και το κάνει. Είναι επίσης γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Παρόμοια με τους πελάτες ιστού από άλλες υπηρεσίες, έχει μια γραμμή πλοήγησης στην αριστερή πλευρά, εμφανίζει τα αρχεία και τους φακέλους σας στο κεντρικό τμήμα του παραθύρου και σας δίνει τα στοιχεία τους στη δεξιά πλευρική γραμμή.

thunder-web-client

Η αριστερή πλευρική γραμμή σάς επιτρέπει να πλοηγηθείτε μεταξύ της μονάδας δίσκου σας, του περιεχομένου που μοιράζεστε μαζί σας, των πρόσφατων και αγαπημένων στοιχείων και του κάδου απορριμμάτων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δύο κουμπιά για να ανεβάσετε αρχεία ή να δημιουργήσετε ένα φάκελο. 

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το δυσκίνητο κουμπί για να ανεβάσετε αρχεία. Αντ ‘αυτού, μπορείτε απλώς να τα μεταφέρετε και να τα αποθέσετε. Μόλις το κάνετε, θα δείτε ένα παράθυρο μεταφοράς που δείχνει πόσο χρόνο θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση. Ο χρονοδιακόπτης είναι μια ωραία πινελιά, την οποία δεν έχουν όλες οι υπηρεσίες.

Το κεντρικό τμήμα σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων και φακέλων σε προβολή λίστας ή πλέγματος. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε την πλευρική γραμμή πληροφοριών και να εκτελέσετε ενέργειες, όπως μετακίνηση, μετονομασία, αντιγραφή, λήψη και άλλα. 

Όπως αναφέραμε, αυτή η ευκολία χρήσης δεν επεκτείνεται στις εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές ή κινητές συσκευές, επειδή το ThunderDrive δεν τις διαθέτει. Μια λύση μέχρι να βγει η εφαρμογή για κινητά είναι να έχετε πρόσβαση στο ThunderDrive χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Κοινή χρήση αρχείων & Συγχρονισμός

Η κοινή χρήση αρχείων και ο συγχρονισμός είναι βασικές δυνατότητες αποθήκευσης στο cloud, επειδή καθορίζουν πώς θα ανεβάσετε τα αρχεία σας στο cloud και, στη συνέχεια, θα τα μοιραστείτε.. 

Το ThunderDrive σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές του για κοινή χρήση ενώ είστε συνδεδεμένοι στον Ιστό, αλλά λείπει η κοινή χρήση από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας για προφανείς λόγους. Εάν η κοινή χρήση είναι σημαντική και θέλετε να έχετε περισσότερες επιλογές, όπως κοινή χρήση από διαφορετικές συσκευές, διαβάστε τον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση.

κεραυνός-κοινόχρηστος σύνδεσμος

Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία και φακέλους από τον πελάτη ιστού δημιουργώντας έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο. Πριν το κάνετε αυτό, μπορείτε να τροποποιήσετε τον σύνδεσμο για να έχετε ημερομηνία λήξης, κωδικό πρόσβασης, απενεργοποιημένη επεξεργασία και απενεργοποιημένη λήψη. Αυτό είναι ένα ισχυρό σύνολο λειτουργιών ελέγχου περιεχομένου. Μόλις δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο, μπορείτε να τον αντιγράψετε και να τον επικολλήσετε ή να τον δημοσιεύσετε απευθείας σε Facebook, Twitter και Google+.

thunder-share-folder

Η κοινή χρήση ενός φακέλου απαιτεί να κάνετε δεξί κλικ σε έναν φάκελο και να επιλέξετε την επιλογή “διαχείριση ατόμων” με το κακό όνομα. Μετά από αυτό, θα δείτε ένα παράθυρο που σας επιτρέπει να εισαγάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων που θέλετε να προσθέσετε και να τους εκχωρήσετε επίπεδα άδειας, όπως “δυνατότητα επεξεργασίας”, “δυνατότητα λήψης” και “δυνατότητα προβολής”.

Εάν αυτή ήταν μια αναθεώρηση ενός πλήρους προϊόντος και όχι ενός έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα συζητούσαμε για τις διάφορες επιλογές συγχρονισμού πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή και πόσο καλά λειτουργούν. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι ο συγχρονισμός δεν υπάρχει. Εάν χρειάζεστε συγχρονισμό, συμβουλευτείτε τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud με σύγκριση συγχρονισμού για ορισμένες άλλες επιλογές.

Ταχύτητα

Οι πληροφορίες σχετικά με το ThunderDrive είναι αραιές και δεν θα κυκλοφορούσαν σχετικά με την τοποθεσία των κέντρων δεδομένων τους. Ωστόσο, η απόσταση από τους διακομιστές, πιθανώς, δεν επηρέασε πολύ τα αποτελέσματα των δοκιμών μας. Πραγματοποιήσαμε τη δοκιμή μας μέσω σύνδεσης Wi-Fi στο Βελιγράδι, Σερβία, με ταχύτητα μεταφόρτωσης 7,95Mbps και ταχύτητα λήψης 118,58Mbps.

Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος:
Χρόνος μεταφόρτωσης00:26:1200:19:1600:22:44
Ώρα λήψης00:02:0300:01:2800:01:46

Ο μέσος χρόνος φόρτωσής μας ήταν κατά μέσο όρο 22 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα για τη μεταφόρτωση του δοκιμαστικού δοκιμαστικού φακέλου 1 GB, ο οποίος είναι περίπου τρία λεπτά περισσότερο από τον χρόνο που θα περιμέναμε χωρίς επιβάρυνση. Η ταχύτητα λήψης ήταν παρόμοια, διότι χρειάστηκαν περίπου 30 δευτερόλεπτα περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε στη θεωρία. Ωστόσο, αυτά είναι καλά αποτελέσματα.

Το ThunderDrive δεν έχει κανέναν τρόπο να επιταχύνει τις ταχύτητες μεταφοράς για να τους αποτρέψει να πάρουν πάρα πολύ από το πρόγραμμα δεδομένων σας, κάτι που αναμένεται, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την έλλειψη αντιγραφής αρχείων σε επίπεδο μπλοκ, κάτι που θα βοηθούσε στην επιτάχυνση της μεταφοράς μεταγενέστερων μεταφορτώσεων.

Ασφάλεια

Η ενότητα ασφαλείας του ThunderDrive λέει ότι χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση at-rest και in-transit (διαβάστε την περιγραφή του άρθρου κρυπτογράφησης), αλλά δεν αναφέρει τι είδους. Ζητήσαμε υποστήριξη για αυτό, αλλά μας παραπέμψαν στην ενότητα ασφαλείας.

Ωστόσο, ελπίζουμε ότι χρησιμοποιεί AES 256-bit, καθώς αυτό είναι το πρότυπο κρυπτογράφησης. Γνωρίζουμε ότι το ThunderDrive χρησιμοποιεί TLS / SSL για την προστασία αρχείων κατά τη μεταφορά και χρησιμοποιεί HTTPS για την προστασία της επικοινωνίας σας με τον διακομιστή του. 

Επειδή δεν έχουν υπολογιστή-πελάτη, γνωρίζουμε επίσης ότι το ThunderDrive δεν μπορεί να παρέχει ιδιωτική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. (Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τη μηδενική γνώση στο cloud και πώς λειτουργεί.)

Η κρυπτογράφηση δεν είναι το παν, επειδή ορισμένος αποτυχημένος κωδικός πρόσβασης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τα πιο ασφαλή συστήματα. Γι ‘αυτό ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι σημαντικός. Εάν είναι διαθέσιμο και ενεργοποιημένο, απαιτείται να εισαγάγετε έναν κωδικό ασφαλείας εκτός από τα διαπιστευτήρια σύνδεσης κατά τη σύνδεση από έναν άγνωστο υπολογιστή. Δυστυχώς, το ThunderDrive δεν το παρέχει.

Τούτου λεχθέντος, το ThunderDrive φροντίζει ιδιαίτερα για το πώς αποθηκεύει τις πληροφορίες σας στα κέντρα δεδομένων του. Χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις Tier-IV που είναι περιττές και SOC-2 και ISO 27001 συμβατές. Τα κέντρα δεδομένων στελεχώνονται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και το προσωπικό ασφαλείας επιτόπου προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένη είσοδο. 

Άλλα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν κάμερες ασφαλείας, βιομετρικούς αναγνώστες και μηχανισμούς ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (ή μεγαλύτεροι) που εξασφαλίζουν την πρόσβαση στο κτίριο.

Αυτό είναι ένα ισχυρό σύνολο μέτρων που προστατεύουν από τη φυσική εισβολή. Ωστόσο, εάν η περιγραφή της προστασίας του λογισμικού ακούγεται ασαφής, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με άλλες υπηρεσίες που είναι πιο προσεχείς σχετικά με τις μεθόδους ασφαλείας τους στην πιο ασφαλή ενημέρωση αποθήκευσης cloud.

Μυστικότητα

Το ThunderDrive δεν παρέχει ιδιωτική κρυπτογράφηση, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί το απόρρητο των χρηστών, επομένως πρέπει να βασιστούμε σε ρήτρες στην πολιτική απορρήτου του ThunderDrive για να βοηθήσουμε στην προστασία των δικαιωμάτων των χρηστών. Τούτου λεχθέντος, αμέσως μετά το ρόπαλο είναι σαφές ότι συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ. 

Είναι ένας νόμος που ενισχύει το απόρρητο των χρηστών όσον αφορά τα διαδικτυακά δεδομένα. Είναι υποχρεωτικό για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ, αλλά πολλοί πάροχοι αποθήκευσης cloud που εργάζονται σε όλο τον κόσμο συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε τον οδηγό GDPR.

Το ThunderDrive συλλέγει τα δεδομένα σας ως αποτέλεσμα της κοινοποίησης των δεδομένων σας σε αυτό, για παράδειγμα όταν εισάγετε πληροφορίες σε μια φόρμα επικοινωνίας. Εάν εισαγάγετε τα στοιχεία σας σε μια φόρμα επικοινωνίας, το ThunderDrive αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες για να σας απαντήσει, αλλά δεν θα τα κοινοποιήσετε χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Επιπλέον, το σύστημά του καταγράφει αυτόματα άλλα δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό του. 

Αυτά τα δεδομένα, που ονομάζονται “μεταδεδομένα”, περιέχουν τεχνικές πληροφορίες, όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησης ιστού, η διεύθυνση IP, το λειτουργικό σύστημα ή ο χρόνος πρόσβασης στον ιστότοπο. Το ThunderDrive χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για την εκτέλεση και τη διασφάλιση των υπηρεσιών του.

Το ThunderDrive χρησιμοποιεί επίσης cookies για να κάνει την υπηρεσία προσαρμοσμένη σε εσάς. Τα cookie είναι μικρά αρχεία κειμένου που δεν αντιπροσωπεύουν πρόβλημα ασφαλείας, αλλά αν θέλετε να τα διαχειριστείτε από το πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να το κάνετε.

Εάν επικοινωνήσετε με το ThunderDrive μέσω email, τηλεφώνου ή φαξ, το αίτημά σας μαζί με σχετικά προσωπικά δεδομένα θα αποθηκευτεί από το ThunderDrive, αλλά, όπως στην περίπτωση της φόρμας επικοινωνίας, το ThunderDrive δεν θα το κοινοποιήσει χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Παρόμοιο με αυτό, το ThunderDrive συλλέγει πληροφορίες όταν εγγραφείτε στην υπηρεσία ή δημοσιεύετε σχόλια. Όλα αυτά βρίσκονται στο πλαίσιο της κανονικής λειτουργίας για μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud και δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα ύποπτο.

Το ThunderDrive χρησιμοποιεί το Google Analytics και το Google Ads που αναλύουν το ενδιαφέρον σας και παρέχουν σχετικές διαφημίσεις χρησιμοποιώντας cookie. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να αντιταχθείτε στο επαναληπτικό μάρκετινγκ που πραγματοποιείται από το Google Analytics και να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να απορρίπτει τα cookie του Google Ads.

Σε συμμόρφωση με το GDPR έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη συλλογή δεδομένων σε ειδικές περιπτώσεις, το δικαίωμα καταγραφής παραπόνου με εποπτικό φορέα, το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα δεδομένα που συλλέγει το ThunderDrive σε εσάς ή σε τρίτο μέρος και το δικαίωμα να απαιτήσουν περιορισμούς επεξεργασίας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Συνολικά, δεν μπορούσαμε να βρούμε ύποπτες ρήτρες ή διατυπώσεις και η πολιτική απορρήτου είναι παρόμοια με εκείνη άλλων υπηρεσιών και συμμορφώνεται επίσης με το GDPR. Έχοντας αυτό κατά νου, θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Το ThunderDrive δεν διαθέτει συχνές ερωτήσεις, φόρουμ χρηστών ή γνώση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω email ή φόρμας επικοινωνίας. Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος εισαγωγής της φόρμας επικοινωνίας από τον πελάτη ιστού. Αντίθετα, πρέπει να ανοίξετε μια δεύτερη καρτέλα προγράμματος περιήγησης και να εντοπίσετε τους συνδέσμους στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας. Στη θετική πλευρά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή συνομιλίας για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.

Επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη και λάβαμε μια απάντηση εντός τεσσάρων ωρών, η οποία είναι ταχύτερη από πολλές υπηρεσίες. Ωστόσο, η απάντηση ήταν σύντομη και μας παραπέμπει στο τμήμα ασφαλείας το οποίο, πιθανώς, θα είχε μια απάντηση για εμάς. Ελπίζαμε για μια πιο λεπτομερή απάντηση που θα εμπλουτίσει τις πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο κρυπτογράφησης που έχουμε ήδη βρει στην ενότητα ασφαλείας.

βροντές-ερωτήσεις

Κανένα σεμινάριο, άρθρα βοήθειας, βίντεο ή απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις δεν είναι μεγάλη απώλεια, αλλά ελπίζουμε ότι η υπηρεσία θα αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Η ετυμηγορία

Το ThunderDrive είναι μια καρώ υπηρεσία. Κάνει εξαιρετική σε ορισμένες κατηγορίες όπως η τιμή, η ασφάλεια και το απόρρητο, αλλά αποτυγχάνει σε πολλές άλλες. Το πιο αξιοσημείωτο είναι η έλλειψη πελάτη σε επιτραπέζιο ή κινητό. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος συγχρονισμού των αρχείων σας εύκολα σε πολλές συσκευές ή κοινή χρήση από επιτραπέζιο ή κινητό. Λείπει επίσης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Η έκδοση αρχείων και η ιδιωτική κρυπτογράφηση είναι μερικές από τις δυνατότητες που περιμένουμε από τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αλλά το ThunderDrive τους λείπει επίσης. Παρόλα αυτά, οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες λειτουργίες πιθανώς βρίσκονται πίσω τους.

Από τη φωτεινή πλευρά, το ThunderDrive διαθέτει υπέροχα σχέδια τιμολόγησης, μια ισχυρή πολιτική απορρήτου, σκληρυμένα κέντρα δεδομένων, δυνατότητα κοινής χρήσης, γρήγορες ταχύτητες και φιλικό προς τον χρήστη πελάτη Ιστού. Θεωρώντας ότι αυτό που λειτουργεί λειτουργεί καλά, σημαίνει ότι το ThunderDrive είναι μια εξαιρετική υπηρεσία στο έργο, αλλά αυτό που κυκλοφόρησε πολύ νωρίς. Ο χρόνος θα πει εάν το ThunderDrive θα ανταποκριθεί στις δυνατότητές του.

Τι πιστεύετε για το ThunderDrive; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map