Αναθεώρηση SugarSync – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση SugarSync

Το SugarSync έχει τα θεμέλια ενός μεγάλου παρόχου αποθήκευσης cloud, αλλά έχει απλά πάρα πολλά ζητήματα για να είναι κάτι παραπάνω από μέτριο, εάν αυτό. Η διεπαφή του είναι δύσκολο στη χρήση, δεν διαθέτει το είδος των δυνατοτήτων που έχουμε αναμείνει και είναι επίσης πολύ ακριβό. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση SugarSync για τις λεπτομέρειες.


Κριτικές Cloud Storage

Το SugarSync είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud από τις Η.Π.Α. που ξεκίνησε το 2009. Θα περιμέναμε να είναι μια γυαλιστερή υπηρεσία δεδομένου των ετών που έχει πίσω της, αλλά η SugarSync βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της κατάταξης των αξιολογήσεων αποθήκευσης cloud.

Διαθέτει μια ελκυστική εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, ισχυρή πολιτική απορρήτου και αξιοπρεπείς δυνατότητες εκδόσεων, αλλά επισκιάζονται από την έλλειψη δυνατοτήτων, το clunky web client, τα ακριβά προγράμματα τιμολόγησης και την έλλειψη μηδενικής γνώσης.

Αν θέλετε να μάθετε πώς το SugarSync αντισταθμίζεται από τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, παραμείνετε σε εμάς για αυτήν την κριτική SugarSync.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το SugarSync

Χαρακτηριστικά

Όπως πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, το SugarSync σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε και να μοιράζεστε τα αρχεία και τους φακέλους σας σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των smartphone. Υποστηρίζει επίσης συσκευές αποθήκευσης συνδεδεμένες στο δίκτυο. Για να το χρησιμοποιήσετε, ωστόσο, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα επιχειρηματικά σχέδια της SugarSync, να εκτελέσετε Windows και να χαρτογραφήσετε μια μονάδα δίσκου δικτύου.

Εάν θέλετε μια λύση που προσφέρει έναν ιδιόκτητο πελάτη μονάδας δίσκου δικτύου, συμβουλευτείτε τους οδηγούς μας σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης μιας μονάδας δίσκου δικτύου cloud και το καλύτερο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για το NAS.

εφαρμογές sugarsync

Το SugarSync ενσωματώνεται σε πολλές εφαρμογές τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των Zapier, Xendo, Genius Scan και άλλων. Ωστόσο, δεν είναι μια βιώσιμη επιλογή για συνεργασία, επειδή δεν λειτουργεί με το Office Online ή τα Έγγραφα Google. Για υπηρεσίες που το κάνουν, διαβάστε το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για συνεργασία. Το Google Drive είναι η επιλογή μας για προσωπικούς χρήστες. Διαβάστε την κριτική μας στο Google Drive για να δείτε γιατί.

Ωστόσο, το SugarSync δεν μπορεί να αναπαράγει αρχεία ήχου ή βίντεο. Για αυτό, χρειάζεστε μία από τις υπηρεσίες από τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για μουσική ή τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για άρθρα βίντεο.

Το Versioning σάς επιτρέπει να διατηρείτε και να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις αρχείων. Είναι χρήσιμο όταν κάνετε μια ανεπιθύμητη αλλαγή αρχείου και θέλετε να την επαναφέρετε ή να αναιρέσετε τη ζημιά που προκλήθηκε από το ransomware. Οι χάκερ χρησιμοποιούν ransomware για να κρυπτογραφήσουν τα αρχεία σας και να ζητήσουν πληρωμή για να τα ξεκλειδώσουν, αλλά μπορείτε να αποφύγετε να πληρώσετε επαναφέροντας τα αρχεία στην προηγούμενη κατάστασή τους με έκδοση.

Η εκδοχή του SugarSync σάς επιτρέπει να διατηρείτε και να επαναφέρετε πέντε προηγούμενες εκδόσεις αρχείων. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν προστατευμένο φάκελο που διατηρεί τις τελευταίες 12 εκδόσεις αρχείων σε αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε εκδόσεις σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Σημειώστε ότι οι προστατευμένοι φάκελοι θα καταναλώσουν χώρο αποθήκευσης για κάθε αποθηκευμένο αντίγραφο.

Για μια υπηρεσία που δεν καταλαμβάνει χώρο αποθήκευσης για προηγούμενες εκδόσεις, συμβουλευτείτε τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud με εκδόσεις ή μεταβείτε στην αναθεώρηση Sync.com.

Επισκόπηση δυνατοτήτων SugarSync

Λογότυπο SugarSyncwww.sugarsync.com

Ξεκινά από 625 $ ανά μήνα για 100 GBΌλα τα πακέτα

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός φακέλου

Συγχρονισμός επιπέδου μπλοκ

Επιλεκτικός συγχρονισμός

Διαχείριση εύρους ζώνης

Συγχρονισμός οποιουδήποτε φακέλου

Κοινή χρήση αρχείων

Κοινή χρήση συνδέσμων αρχείων

Σύνδεση κωδικών πρόσβασης

Σύνδεση ημερομηνιών λήξης

Κοινή χρήση φακέλων

Δικαιώματα φακέλων

Όρια λήψης συνδέσμου

Μεταφόρτωση συνδέσμων

Παραγωγικότητα

Προεπισκοπήσεις αρχείων

Επεξεργασία αρχείων

Συνεργασία εντός εφαρμογής

Office Online

Έγγραφα Google

Εφαρμογές σημειώσεων

Αναπαραγωγή πολυμέσων

Εφαρμογές για κινητά

Διαγραφή αρχείου

Εκδόσεις

WebDAV

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
AES 256-bit

Μηδενική γνώση

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Τοποθεσία διακομιστή
ΜΑΣ

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το SugarSync είναι ακριβό, επομένως δεν έκανε τις καλύτερες προσφορές μας στη λίστα αποθήκευσης cloud. Στην πραγματικότητα, προσφέρει χειρότερες τιμές από το Dropbox, καθιστώντας το μία από τις υπηρεσίες χαμηλότερης αξίας στην αγορά.

Τα μεμονωμένα σχέδια έχουν τις ίδιες δυνατότητες, αλλά διαφέρουν ως προς τον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρουν.

Το πρώτο πακέτο είναι 7,49 $ το μήνα, αλλά προσφέρει μόνο ένα λιγοστό 100 GB αποθήκευσης cloud. Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη προσφορά εάν πληρώσετε για το έτος, οπότε η τιμή μειώνεται στα 6,25 $ ανά μήνα.

Το επόμενο πρόγραμμα παρέχει 250 GB αποθηκευτικού χώρου για 9,99 $ το μήνα. Ωστόσο, δεν μπορεί να νικήσει το pCloud ή το Sync.com. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα 2TB του pCloud στην ίδια τιμή και είναι ακόμη φθηνότερο όταν λαμβάνετε υπόψη την ετήσια έκπτωση. Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα τιμών στην αναθεώρηση pCloud για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Το πρόγραμμα 500 GB δεν προσφέρει καλύτερη αξία, αλλά το πακέτο Business 1TB είναι μια καλή προσφορά. Για έναν έως τρεις χρήστες πρέπει να πληρώνετε 55 $ ανά μήνα. Η τιμή αυξάνεται καθώς προσθέτετε χρήστες μέχρι να φτάσετε τα 10, το οποίο κοστίζει 133 $ το μήνα. Το σχέδιο συνοδεύεται από έλεγχο διαχειριστή, ζωντανή τηλεφωνική υποστήριξη και την επιλογή απομακρυσμένης διαγραφής δεδομένων από συσκευές.

Το πρόγραμμα Business Custom έχει τις ίδιες δυνατότητες, αλλά σας επιτρέπει να έχετε περισσότερους από 10 χρήστες και προσαρμοσμένο χώρο αποθήκευσης.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών σε οποιοδήποτε προσωπικό πρόγραμμα ή να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα 5 GB 90 ημερών, το οποίο δεν απαιτεί από εσάς να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Ευκολία στη χρήση

Οι υπηρεσίες έχουν μερικές φορές μια πολύπλοκη εμπειρία χρήστη που απομακρύνει τους χρήστες. Αυτό δεν ισχύει για το SugarSync συνολικά, αλλά ο πελάτης του στο web χρειάζεται δουλειά.

sugarsync-web-client

Ο πελάτης ιστού είναι λειτουργικός, αλλά αισθάνεται ξεπερασμένος επειδή ο σχεδιασμός του είναι άθλιος και η εφαρμογή σάς κάνει να κάνετε περισσότερα βήματα για να ολοκληρώσετε απλές λειτουργίες αρχείων από ό, τι πολλές υπηρεσίες. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στον ριζικό φάκελο και θέλετε να ανεβάσετε ένα αρχείο, πρέπει να αλλάξετε την περιοχή μεταφοράς και απόθεσης αντί να εμφανίζεται μόλις σύρετε ένα αρχείο.

Η μεταφορά και απόθεση λειτουργεί με παράξενο τρόπο και για άλλους φακέλους, επειδή πρέπει να σύρετε το αρχείο πάνω από το όνομα του τρέχοντος φακέλου για να το ανεβάσετε αντί να το αφήσετε οπουδήποτε σε αυτό.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το μενού στο επάνω μέρος, αλλά οι σελίδες φορτώνονται αργά. Το μενού στα δεξιά σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Δίπλα είναι μια γραμμή αναζήτησης που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση με βάση το όνομα αρχείου.

sugarsync-desktop-client

Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι πιο ελκυστική και πιο εύκολη στη χρήση. Λειτουργεί σε Windows και macOS. Για υπηρεσίες που υποστηρίζουν Linux, συμβουλευτείτε ή καλύψτε το cloud storage για τον οδηγό Linux. Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές αποτελείται από ένα εικονίδιο δίσκου συστήματος και ένα φάκελο συγχρονισμού. Αφού το εγκαταστήσετε, ο φάκελος “my SugarSync”, ο οποίος είναι ο προεπιλεγμένος φάκελος συγχρονισμού, τοποθετείται στο φάκελο “έγγραφα”.

Η διεπαφή είναι καθαρή και απλή στην πλοήγηση χρησιμοποιώντας το μενού στα αριστερά. Διαφορετικά χρώματα κάνουν καλές αντιθέσεις, επομένως είναι εύκολο να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε. Μόλις μεταβείτε σε φακέλους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλοήγηση στο breadcrumb παρόμοια με την εξερεύνηση αρχείων του λειτουργικού σας συστήματος για να επιστρέψετε. Η επάνω δεξιά γωνία σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, ενώ στην επάνω αριστερή πλευρά διατηρείται το μενού της εφαρμογής.

sugarsync-mobile-explorer

Η εφαρμογή για κινητά δεν απογοητεύει ούτε. Είναι εύκολο στη χρήση και σας δίνει την επιλογή να δημιουργείτε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Σας επιτρέπει επίσης να μοιραστείτε τα αρχεία σας και να τα αποθηκεύσετε για πρόσβαση εκτός σύνδεσης.

Κοινή χρήση αρχείων & Συγχρονισμός

Μόλις μεταφέρετε τα αρχεία σας στο διαδίκτυο, θα θέλετε να τα μοιραστείτε. Η κοινή χρήση πρέπει να είναι γρήγορη και εύκολη. Επιπλέον, θα πρέπει να μπορείτε να μοιράζεστε απευθείας στα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, άτομα και ομάδες. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να προστατεύετε τις κοινοποιήσεις σας χρησιμοποιώντας στοιχεία ελέγχου περιεχομένου, όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης, ημερομηνίες λήξης και δικαιώματα.

Ωστόσο, το SugarSync δεν διαθέτει αυτές τις δυνατότητες κοινής χρήσης προστασίας. Εάν πρέπει να διατηρήσετε τις μετοχές σας ασφαλείς, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία από τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση άρθρου.

sugarsync-share

Τούτου λεχθέντος, το SugarSync σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία χρησιμοποιώντας πελάτες στο διαδίκτυο, επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές. Ο πελάτης Ιστού σάς επιτρέπει να μοιράζεστε συνδέσμους απευθείας σε κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter και το Facebook. Μπορείτε να μοιραστείτε φακέλους με τον ίδιο τρόπο ή να προσκαλέσετε άτομα μέσω email να συνεργαστούν σε αυτούς. Όταν μοιράζεστε φακέλους με πρόσκληση, μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε άδεια για “επεξεργασία” ή “προβολή”.

Οι σελίδες “κοινή χρήση από εμένα” και “κοινή χρήση με εμένα” σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τα κοινόχρηστα αρχεία.

Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση από αυτόν κάνοντας δεξί κλικ στο αρχείο ή στο φάκελο και επιλέγοντας “αντιγραφή δημόσιου συνδέσμου”. Υπάρχει επίσης μια σελίδα “κοινή χρήση από εμένα” που δείχνει τι έχετε μοιραστεί. Αυτό είναι χρήσιμο και δεν είναι κάτι που προσφέρουν όλες οι υπηρεσίες.

Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο αντιγράφοντας έναν σύνδεσμο, στέλνοντάς το μέσω email ή χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους ανάλογα με τις εφαρμογές που έχετε στο smartphone σας.

Ταχύτητα

Το SugarSync χρειάστηκε περίπου 42 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο για να ανεβάσει έναν φάκελο με φερμουάρ 1 GB, ο οποίος είναι πολύ πιο αργός από τα 23 λεπτά που θα έπρεπε θεωρητικά να πάρει. Η λήψη χρειάστηκε δύο φορές τον χρόνο που έπρεπε, κατά μέσο όρο δύο λεπτά και πέντε δευτερόλεπτα. Εάν το SugarSync αφαιρεί υπερβολικά το εύρος ζώνης σας, μπορείτε να το πετάξετε από το μενού προτιμήσεων της εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Χρησιμοποιήσαμε μια σύνδεση ethernet στο Βελιγράδι της Σερβίας, με ταχύτητα μεταφόρτωσης 6 megabit ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητα λήψης 100 Mbps. Δεν βρισκόμασταν κοντά στους διακομιστές της SugarSync στις Η.Π.Α., αλλά αυτό δεν επηρέασε τόσο πολύ άλλες υπηρεσίες που έχουν διακομιστές εκεί, όπως το Dropbox. Ο συγχρονισμός σε επίπεδο μπλοκ θα επιταχύνει τις μεταφορές, αλλά το SugarSync δεν το χρησιμοποιεί.

Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος:
Χρόνος μεταφόρτωσης00:42:2000:42:1000:42:15
Ώρα λήψης00:02:0100:02:1000:02:05

Ασφάλεια

sugarsync-ασφάλεια

Το να έχετε καλή ασφάλεια για τα αρχεία που αποθηκεύετε στο διαδίκτυο δεν είναι αστείο. Οι χάκερ δεν θα διστάσουν να στοχεύσουν τα δεδομένα σας με ransomware ή επιθέσεις man-in-the-middle.

Μπορεί επίσης να προσπαθήσουν να κλέψουν τα διαπιστευτήριά σας.

Οι υπηρεσίες Cloud χρησιμοποιούν πολλές μεθόδους για την προστασία των δεδομένων σας από πιθανές απειλές. Για παράδειγμα, το πρωτόκολλο TLS αποτρέπει την επιτυχία των επιθέσεων man-in-the-middle, ενώ η κρυπτογράφηση ασφαλίζει τα δεδομένα σας σε διαμετακόμιση και σε ηρεμία. Η ιδιωτική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο από εσάς να διαβάζει τα αρχεία σας.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων θα εμποδίσει τους εισβολείς που έχουν κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης από την αρχή. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ισχυρό οδηγό κωδικού πρόσβασης, επειδή το SugarSync δεν προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Η υπηρεσία χρησιμοποιεί AES 256-bit για την κρυπτογράφηση των αρχείων σας σε κατάσταση ηρεμίας και του πρωτοκόλλου TLS για την προστασία τους κατά τη μεταφορά. Δυστυχώς, δεν είναι πάροχος μηδενικής γνώσης. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας θα μπορούσαν να διαβάσουν τα αρχεία σας. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες στην καλύτερη λίστα υπηρεσιών cloud zero-knowledge.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Boxcryptor για να ανακαλύψετε αρχεία και να προστατεύσετε περαιτέρω το απόρρητό σας. Διαβάστε την κριτική μας για το Boxcryptor για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το χρήσιμο πρόσθετο.

Μυστικότητα

Παρόλο που το SugarSync δεν είναι υπηρεσία μηδενικής γνώσης, δεν θα πουλήσει τις πληροφορίες σας σε διαφημιζόμενους και δεν θα ξεφύγει από την παρακολούθηση των δεδομένων σας, όπως κάνουν ορισμένοι πάροχοι. Επιπλέον, η πολιτική απορρήτου της λέει ότι δεν επιδιώκει τη συλλογή ή την επεξεργασία των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων. Εάν πρέπει να το πράξει, θα είναι σύμφωνο με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν φυλή ή εθνικότητα, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συνδικαλιστική ιδιότητα, σωματική ή ψυχική υγεία και άλλα.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για: παροχή υπηρεσιών σε εσάς, οικονομική διαχείριση, διεξαγωγή ερευνών, ερευνών, συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους και άλλους λόγους.

Η SugarSync δεν αποκαλύπτει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν είναι νομικές και κανονιστικές αρχές, εξωτερικοί σύμβουλοι ή σε σχέση με νομικές διαδικασίες.

Εάν αποφασίσετε να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, η SugarSync υπόσχεται να μην διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από το απαραίτητο.

Ως χρήστης, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Για να ζητήσετε πρόσβαση ή αντίγραφα των σχετικών προσωπικών σας δεδομένων.
 • Για να ζητήσετε διόρθωση ανακριβειών στα σχετικά προσωπικά σας δεδομένα.
 • Για να ζητήσετε, για νόμιμους λόγους:
  1. Διαγραφή των σχετικών προσωπικών σας δεδομένων.
  2. Περιορισμός επεξεργασίας των σχετικών προσωπικών σας δεδομένων.
 • Να αντιταχθείτε, για νόμιμους λόγους, στην επεξεργασία των σχετικών προσωπικών σας δεδομένων από τη SugarSync ή για λογαριασμό της.
 • Να μεταφερθούν ορισμένα σχετικά προσωπικά δεδομένα σε άλλη οντότητα, σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή, στο βαθμό που ισχύει.
 • Να υποβάλλετε καταγγελίες σε μια αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των σχετικών προσωπικών σας δεδομένων από τη SugarSync ή για λογαριασμό της.

Η πολιτική είναι ευανάγνωστη και διαθέτει ένα χρήσιμο συνοπτικό κείμενο στην κορυφή για όσους δεν τους αρέσουν τα νομικά. Συμμορφώνεται επίσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, τη νομοθεσία περί απορρήτου της ΕΕ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν στον οδηγό GDPR. Είναι καλό να γνωρίζουμε γιατί η SugarSync διατηρεί τους διακομιστές της στις Η.Π.Α., μια χώρα που δεν είναι γνωστή για το ότι διαθέτει τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου στον κόσμο.

Εξυπηρέτηση πελατών

κέντρο βοήθειας sugarsync

Η καλή τεχνική υποστήριξη είναι υψίστης σημασίας όταν η εφαρμογή δεν συμπεριφέρεται όπως θέλετε. Θα σταματήσετε πρώτα αν συμβεί αυτό με το SugarSync είναι το κέντρο βοήθειας. Χωρίζεται σε κατηγορίες που περιέχουν απαντήσεις σε πολλά θέματα. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, μπορείτε να μεταβείτε στα φόρουμ χρηστών, αλλά δεν είναι τόσο ενεργά και πολλές αναπάντητες ερωτήσεις.

Πολλές από τις ερωτήσεις στη γενική ενότητα των φόρουμ αφορούν την ακύρωση λογαριασμού επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να τερματιστεί μια συνδρομή.

Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε βοήθεια απευθείας από τη SugarSync δημιουργώντας ένα αίτημα βοήθειας ή πραγματοποιώντας μια τηλεφωνική κλήση εάν χρησιμοποιείτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Εάν είστε μεμονωμένος πελάτης SugarSync, μπορείτε να εγγραφείτε στο SugarSync Live. Το κόστος είναι 99,99 $ ετησίως και σας δίνει τη δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης από τις 6 π.μ. έως τις 5 μ.μ. PST τις καθημερινές. Η υποστήριξη μέσω email λειτουργεί και αυτές τις ώρες.

Υποβάλαμε μερικές ερωτήσεις μέσω της φόρμας αιτήματος και λάβαμε μια απάντηση σε 13 ώρες. Αυτό είναι πιο αργό από τις περισσότερες υπηρεσίες. Εάν χρειάζεστε ταχύτερες απαντήσεις και κορυφαία τεχνική υποστήριξη, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Google Drive.

Η ετυμηγορία

Το SugarSync βρίσκεται στην καλύτερη λίστα σύγκρισης αποθήκευσης cloud, αλλά απέχει πολύ από την κορυφή. Διαθέτει ένα σταθερό σύνολο χαρακτηριστικών, αλλά δεν διαθέτει καλές δυνατότητες συνεργασίας. Δεν μπορεί να προστατεύσει τις μετοχές σας όπως πρέπει. Τα ακριβά σχέδια τιμολόγησης προσθέτουν στη λίστα των μειονεκτημάτων.

Η ασφάλεια ITs είναι ισχυρή και η έλλειψη ιδιωτικής κρυπτογράφησης μετριάζεται από την ενοποίηση με το Boxcryptor. Ακόμα και αν δεν λάβετε το πρόσθετο, η πολιτική απορρήτου της SugarSync δεν έχει ύποπτες ρήτρες και συμμορφώνεται με το GDPR.

Οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές είναι ελκυστικές και εύχρηστες, κάτι που είναι καλό αν λάβουμε υπόψη την ανόητη εφαρμογή ιστού. Ωστόσο, δεν μπορούμε να επαινέσουμε τις ταχύτητες μεταφοράς. Ωστόσο, θα πρέπει να βελτιωθούν όσο πιο κοντά βρίσκεστε στους διακομιστές της SugarSync στις Η.Π.Α..

Τι πιστεύετε για το SugarSync; Έχει πάρα πολλά μειονεκτήματα για να το εξετάσετε ή βρήκατε τον αγώνα σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map