SecureSafe Review – Ενημερώθηκε το 2020

Επανεξέταση SecureSafe

Στοχεύοντας σχεδόν αποκλειστικά σε άτομα που θέλουν να αποθηκεύσουν μικρά αρχεία και κωδικούς πρόσβασης με ασφάλεια, το SecureSafe φαίνεται να θέλει να παραδώσει ταυτόχρονα τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης και την ασφαλή αποθήκευση. Τα αποτελέσματα, πρέπει να πούμε, είναι μάλλον ανάμεικτα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη αναθεώρηση SecureSafe.


Κριτικές Cloud Storage

Το SecureSafe κυκλοφόρησε το 2008 από την εταιρεία DSwiss AG με έδρα τη Ζυρίχη. Δημιουργεί ψηφιακά θησαυροφυλάκια που παρέχουν ισχυρή ασφάλεια στο διαδίκτυο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ξεχωριστό από άλλους παρόχους αποθήκευσης cloud. Σε αυτήν την κριτική SecureSafe, θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτές, καθώς και στις άλλες δυνατότητες της υπηρεσίας.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, κάτι που μπορεί να ταιριάζει σε ανταγωνισμό με τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως και το Tresorit με έδρα την Ελβετία (διαβάστε την κριτική μας στο Tresorit).

Το SecureSafe δεν αρέσει στις υπηρεσίες mainstream cloud storage, καθώς δεν προσφέρει πολύ χώρο, δυνατότητες κοινής χρήσης ή συνεργασίας. Αντίθετα, το SecureSafe απευθύνεται σε χρήστες που πρέπει να αποθηκεύουν με ασφάλεια μικρά αρχεία και κωδικούς πρόσβασης. Εάν αυτό σας ενοχλεί, διαβάστε καθώς θα καλύψουμε λεπτομερώς και τις δύο κατηγορίες. Διαφορετικά, συμβουλευτείτε τη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Εναλλακτικές λύσεις για το SecureSafe

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud σάς επιτρέπουν να επεκτείνετε πέρα ​​από τις δυνατότητες του σκληρού σας δίσκου και να συνεργάζεστε με άλλους. Το SecureSafe για προσωπικούς χρήστες δεν λειτουργεί έτσι, επειδή ο χώρος αποθήκευσης είναι περιορισμένος.

Μοιάζει περισσότερο με ένα μικρό χρηματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τα αρχεία και τους κωδικούς πρόσβασης. Εάν πρέπει να βελτιώσετε την ομαδική σας εργασία, διαβάστε το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για συνεργασία. Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία με πολύ χώρο αποθήκευσης, διαβάστε την καλύτερη αποθήκευση cloud για τεμάχια μεγάλων αρχείων.

ασφαλής-ασφαλής-ομάδα-ασφαλής-δημιουργία

Το “team safe” σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα με ασφάλεια σε άλλα μέλη της ομάδας. Διαθέτει πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας για τα οποία θα συζητήσουμε περισσότερα στην ενότητα ασφαλείας.

safe-safe-passwords-safe-1

Το SecureSafe περιλαμβάνει έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που σας επιτρέπει να εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης σε ένα αρχείο .csv ή να προσθέτετε κωδικούς πρόσβασης με μη αυτόματο τρόπο. Μόλις το κάνετε, θα μπορείτε να αντιγράψετε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας με ένα κλικ ή να ανοίξετε έναν ιστότοπο που σχετίζεται με αυτά και το SecureSafe θα αντιγράψει τον κωδικό πρόσβασής σας στο πρόχειρο για να επικολλήσετε.

safe-safe-passwords-add

Μπορείτε να διαχωρίσετε τους κωδικούς πρόσβασης σε κατηγορίες και να δείτε την ισχύ κάθε μεμονωμένου κωδικού πρόσβασης. Μας αρέσει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν ταιριάζει με τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

safe-safe-mail-in

Εάν πρέπει να διατηρήσετε το email σας ασφαλές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mail-In, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε email, συμπεριλαμβανομένων συνημμένων, απευθείας στο ιδιωτικό χρηματοκιβώτιο. Απλώς καθορίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail-In και στείλτε email σε αυτήν. Εναλλακτικά, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο κρυπτογράφησης των email σας.

Μόλις σταλεί, το μήνυμα θα είναι στη θυρίδα ασφαλείας σας. Μπορείτε να ορίσετε τις ειδοποιήσεις ώστε να λαμβάνουν αμέσως όταν λαμβάνεται ένα email ή μία φορά την ημέρα, την εβδομάδα ή το μήνα. Η προεπιλεγμένη προβολή Mail-In εμφανίζει όλα τα αρχεία, αλλά μπορείτε να το φιλτράρετε για να βλέπετε έγγραφα μόνο αν θέλετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να φιλτράρετε για άλλους τύπους αρχείων.

Εάν εργάζεστε με πολλά αρχεία .pdf και εικόνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής .pdf και εικόνας για προεπισκόπηση τους στο διαδίκτυο, γεγονός που καθιστά περιττή τη λήψη τους.

Επισκόπηση δυνατοτήτων SecureSafe

Λογότυπο SecureSafewww.securesafe.com

Ξεκινά από 150 $ ανά μήνα για 1 GBΌλα τα πακέτα

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός φακέλου

Συγχρονισμός επιπέδου μπλοκ

Επιλεκτικός συγχρονισμός

Διαχείριση εύρους ζώνης

Συγχρονισμός οποιουδήποτε φακέλου

Κοινή χρήση αρχείων

Κοινή χρήση συνδέσμων αρχείων

Σύνδεση κωδικών πρόσβασης

Σύνδεση ημερομηνιών λήξης

Κοινή χρήση φακέλων

Δικαιώματα φακέλων

Όρια λήψης συνδέσμου

Μεταφόρτωση συνδέσμων

Παραγωγικότητα

Προεπισκοπήσεις αρχείων

Επεξεργασία αρχείων

Συνεργασία εντός εφαρμογής

Office Online

Έγγραφα Google

Εφαρμογές σημειώσεων

Αναπαραγωγή πολυμέσων

Εφαρμογές για κινητά

Διαγραφή αρχείου

Εκδόσεις

WebDAV

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
256-bit

Μηδενική γνώση

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Τοποθεσία διακομιστή
ΕΕ

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το SecureSafe προσφέρει τέσσερα σχέδια για ιδιωτικούς χρήστες: Δωρεάν, Pro, Silver και Gold. Δωρεάν παρέχει 100 MB αποθηκευτικού χώρου και ασφαλή κωδικό πρόσβασης για 50 κωδικούς πρόσβασης.

Ξεκινώντας με το πρόγραμμα Pro, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, να αποθηκεύσετε απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης και να χρησιμοποιήσετε αποθηκευτικό χώρο 1 GB. Κοστίζει 1,50 $ το μήνα.

Το Silver είναι 4 $ το μήνα και προσφέρει 20 GB, απεριόριστους κωδικούς πρόσβασης και χρήση του ασφαλούς προγράμματος προβολής .pdf και εικόνας.

Εκτός από τις προηγούμενες λειτουργίες, το Gold αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο σας στα 100 GB για 12,50 $ ανά μήνα και σας επιτρέπει να το αναβαθμίσετε εάν χρειάζεστε περισσότερα.

Ενώ τα σχέδια δεν προσφέρουν πολύ χώρο αποθήκευσης, δεν είναι ακριβά, οπότε παρέχουν αξιοπρεπή αξία. Αν ψάχνετε για σχέδια που προσφέρουν πολύ αποθηκευτικό χώρο με φτηνό τρόπο, διαβάστε τις καλύτερες προσφορές μας στο cloud storage ή μεταβείτε απευθείας στην αναθεώρηση Sync.com και στην κριτική pCloud, καθώς και οι δύο εμφανίζονται σε αυτήν τη λίστα.

Το SecureSafe προσφέρει επίσης επιχειρηματικά σχέδια. Το σχέδιο για ένα μεμονωμένο έργο σας δίνει 10 GB επεκτάσιμου χώρου αποθήκευσης για 4 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Εάν εγγραφείτε για μια εταιρεία, θα επωφεληθείτε περισσότερο από το πρόγραμμα For Companies. Προσφέρει 100 GB χώρου αποθήκευσης εταιρείας και 10 χώρους εργασίας, οι οποίοι μπορούν να αυξηθούν εάν χρειαστεί.

Και τα δύο επιχειρηματικά σχέδια έχουν πολλές δυνατότητες, όπως έκδοση, διαχείριση μελών και περιοδικό δραστηριοτήτων. Για μια πλήρη λίστα, κάντε κλικ εδώ.

Ευκολία στη χρήση

Ο υπολογιστής-πελάτης ακολουθεί το κοινό μοντέλο συγχρονισμού που αναπτύχθηκε από το Dropbox. Χρησιμοποιεί ένα φάκελο συγχρονισμού που εμφανίζει το περιεχόμενο cloud και σας επιτρέπει να ανεβάσετε νέα αρχεία αντιγράφοντάς τα σε αυτό. Το εικονίδιο του δίσκου συστήματος σας επιτρέπει να ανοίξετε γρήγορα το φάκελο συγχρονισμού και να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις.

Δυστυχώς, ο πελάτης λειτουργεί σε Windows 7 και νεότερα και macOS, αλλά όχι σε Linux. Εάν χρειάζεστε αποθήκευση cloud για Linux, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις στην καλύτερη αποθήκευση cloud για κομμάτι Linux.

safe-safe-desktop-ρυθμίσεις

Οι ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να αλλάξετε τη συχνότητα συγχρονισμού και πόσο καιρό πριν κλειδώσει η ασφάλεια του κωδικού πρόσβασης. Η δραστηριότητα ασφαλούς αρχείου σάς δείχνει ένα ιστορικό λειτουργιών, όπως “δημιουργία τοπικού φακέλου”, “λήψη” και “μεταφόρτωση”.

safe-safe-desktop-file-safe

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο και τις ρυθμίσεις του κωδικού πρόσβασης από το εικονίδιο του δίσκου συστήματος, αλλά πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα “ασφαλές αρχείο” για να εισαγάγετε τους συγχρονισμένους φακέλους σας, κάτι που προσθέτει ένα περιττό βήμα. Για να το αποφύγετε, σας συνιστούμε να ελέγξετε την κριτική μας στο Dashlane ή την κριτική 1Password.

Η διεπαφή είναι καθαρή και έχει χρώματα σε αντίθεση που σας βοηθούν να εντοπίσετε αυτό που ψάχνετε. Ωστόσο, τα εικονίδια για την εμφάνιση της κατάστασης συγχρονισμού των αρχείων σας δεν είναι διαθέσιμα.

ασφαλής-ασφαλής-web-ui

Η διεπαφή Ιστού είναι επίσης ελκυστική, καθαρή και διαισθητική. Θα προσαρμοστείτε γρήγορα σε αυτήν, επειδή μοιάζει με έναν διαχειριστή αρχείων επιφάνειας εργασίας. Υπάρχει μια δομή δέντρου στα αριστερά που σας βοηθά να πλοηγηθείτε, μια λίστα αρχείων στα δεξιά και μια πλευρική γραμμή που σας δίνει μια ανάλυση των αρχείων σας ανά τύπο. Περιέργως, ανέφερε ένα αρχείο .mp4 ως έγγραφο.

Ένα άλλο ερώτημα είναι η αδυναμία διαγραφής αρχείων από την προβολή “όλα τα αρχεία”. Το SecureSafe σάς κάνει να μεταβείτε στην προβολή “εγγράφων” για να το κάνετε. Αν θέλετε μια πιο διαισθητική εμπειρία, μπορείτε να δείτε την κριτική μας στο Google Drive.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης ή ένα κουμπί για μεταφόρτωση. Όταν ανεβάζετε σε έναν κενό φάκελο, θα δείτε “σύρετε τα αρχεία σας εδώ” στην περιοχή όπου μπορείτε να αποθέσετε το αρχείο σας. Ωστόσο, δεν θα μεταφορτωθεί εάν το ρίξετε κάτω από αυτήν την περιοχή. Ωστόσο, το κουμπί λειτουργεί σαν γοητεία. Εάν χρειάζεστε μια πιο εξελιγμένη εμπειρία χρήστη, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας για το Dropbox.

Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Είναι εύκολο στη χρήση και εμφανίζει τις απαραίτητες πληροφορίες με σαφή τρόπο. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων .pdf, βίντεο και κειμένου, αλλά όχι εγγράφων του Office. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα.

Διαθέτει επίσης μια υπηρεσία αυτόματης συμπλήρωσης που συμπληρώνει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας κατά τη σύνδεση σε μια εφαρμογή ή ιστότοπο. Πρέπει να σαρώσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να το χρησιμοποιήσετε, όπως και με το LastPass (διαβάστε την κριτική LastPass).

Συγχρονισμός αρχείων & Μοιρασιά

Ο συγχρονισμός και η κοινή χρήση αρχείων είναι σημαντικές δυνατότητες των υπηρεσιών αποθήκευσης cloud. Το SecureSafe κάνει αξιοπρεπή δουλειά με κοινή χρήση, αλλά όχι συγχρονισμό. Μπορείτε να μοιραστείτε τα αρχεία σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία SecureSend κάνοντας δεξί κλικ και επιλέγοντας “ασφαλή αποστολή”, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε με φακέλους.

ασφαλής-ασφαλής-ασφαλής-αποστολή

Μπορείτε να επισυνάψετε ένα μήνυμα στον παραλήπτη και να ορίσετε μια περίοδο λήξης συνδέσμου μεταξύ 10 λεπτών και ενός μήνα. Εάν είστε συνδρομητής Silver ή Gold, μπορείτε να επισυνάψετε έναν κωδικό πρόσβασης στον σύνδεσμο και να λάβετε μια ειδοποίηση όταν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά.

Μπορείτε να δείτε τις μετοχές σας στη σελίδα “στάλθηκε”. Εμφανίζει τη διεύθυνση email του παραλήπτη, την ημερομηνία λήξης για τον σύνδεσμό σας, τον αριθμό των λήψεων και σας επιτρέπει να καταργήσετε το μερίδιο σας. Ωστόσο, υπάρχουν υπηρεσίες που προσφέρουν περισσότερες επιλογές για κοινή χρήση. Διαβάστε το καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση άρθρου, αν αυτό χρειάζεστε.

ασφαλής-ασφαλής-συγχρονισμός-φάκελος

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα διάστημα συγχρονισμού που μπορεί να είναι τόσο σύντομο όσο πέντε λεπτά ή όσο οκτώ ώρες. Μπορείτε να αντιγράψετε αρχεία στο φάκελο συγχρονισμού, αλλά δεν θα ξεκινήσουν να συγχρονίζονται αυτόματα εκτός του διαστήματος που έχετε ορίσει. Θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “συγχρονισμός” στην καρτέλα “ασφαλές αρχείο”.

Η έλλειψη εικονιδίων που εμφανίζουν την κατάσταση των αρχείων σας καθιστά δύσκολο να καταλάβετε τι έχει και δεν έχει συγχρονιστεί.

Ταχύτητα

Χρειάστηκε περίπου μισό λεπτό κατά μέσο όρο για να ανεβάσετε ένα αρχείο 60MB, το οποίο ισούται με το θεωρητικό χρόνο που πρέπει να χρειαστεί. Χρησιμοποιήσαμε σύνδεση WiFi εκτός Βελιγραδίου, Σερβίας με ταχύτητα μεταφόρτωσης 5 megabit ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητα λήψης 102 Mbps.

Ο συγχρονισμός σε επίπεδο μπλοκ επιταχύνει τη μεταφορά αρχείων που έχουν ήδη μεταφορτωθεί μεταφέροντας μόνο το αλλαγμένο τμήμα, αλλά, δυστυχώς, το SecureSafe δεν το παρέχει. Για εκπληκτικές δυνατότητες συγχρονισμού αρχείων, επιλέξτε μία από τις υπηρεσίες στην καλύτερη αποθήκευση cloud με λίστα συγχρονισμού.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη χρήση του cloud storage Η καλύτερη προστασία από τους χάκερ που κλέβουν τον κωδικό πρόσβασής σας, τις επιθέσεις man-in-the-middle και ransomware είναι η κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας και εν κινήσει και η καλή ασφάλεια του κέντρου δεδομένων. Είναι ακόμη καλύτερο εάν χρησιμοποιεί ιδιωτική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για την προστασία του απορρήτου σας.

Το SecureSafe δίνει ιδιαίτερη προσοχή για να παρέχει ισχυρή ασφάλεια. Χρησιμοποιεί AES 256-bit για την κρυπτογράφηση των αρχείων σας πριν από τη μεταφόρτωση και την ανάπαυση, καθώς και SSL με το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά.

Μπορείτε ακόμη και να αποτρέψετε την πρόσβαση στα αρχεία σας ορίζοντας ότι τα κρυπτογραφημένα αρχεία είναι προσβάσιμα μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι. Όταν αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή-πελάτη της επιφάνειας εργασίας, οι κρυπτογραφημένοι φάκελοί σας θα φαίνονται άδειοι. Αυτό είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό εάν, για παράδειγμα, κάποιος κλέψει τον φορητό υπολογιστή σας.

Η υπηρεσία διαθέτει μια πολυεπίπεδη κρυπτογραφική αρχιτεκτονική που είναι ανοιχτά διαθέσιμη και έχει δοκιμαστεί από τρίτους.

ασφαλής-ασφαλής-τοπική-κρυπτογράφηση

Για μέγιστη ασφάλεια και απόρρητο, το SecureSafe δεν αποθηκεύει ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατό με τις μηδενικές γνώσεις, επομένως κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα σας. Το μειονέκτημα είναι ότι η υπηρεσία δεν μπορεί να επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής σας εάν τον χάσετε.

Τα αρχεία σας αποθηκεύονται σε δύο κέντρα δεδομένων στην Ελβετία. Το ένα βρίσκεται σε μια πρώην στρατιωτική αποθήκη βαθιά στα βουνά. Επειδή βρίσκονται στην Ελβετία, τα αρχεία σας εμπίπτουν στην προστασία των ελβετικών νόμων περί απορρήτου, οι οποίοι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο.

Τα αρχεία αντιγράφονται τρεις φορές και αποθηκεύονται και στα δύο κέντρα δεδομένων. Τα κέντρα χρησιμοποιούν 24/7 παρακολούθηση και έχουν αυτόματους συναγερμούς. Υποβάλλονται επίσης σε εξωτερικούς ελέγχους ευπάθειας από κορυφαίους ειδικούς ασφαλείας για να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

Το SecureSafe προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία του λογαριασμού σας σε περίπτωση που κάποιος κλέψει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Επιπλέον, οι επιχειρηματικοί χρήστες λαμβάνουν εκδόσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να έχετε πολλές εκδόσεις του ίδιου αρχείου και σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα αρχεία σας εάν χτυπηθείτε από μια επίθεση ransomware.

Υποστήριξη

Δεν υπάρχει φόρουμ χρηστών για διαβούλευση, αλλά υπάρχουν χρήσιμα εκπαιδευτικά βίντεο και σαφείς ερωτήσεις. Οι συνδρομητές Pro, Silver και Gold μπορούν να στείλουν email στην υποστήριξη χρησιμοποιώντας τη φόρμα υποστήριξης. Μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο συνδρομής σας σε Pro ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το δωρεάν πρόγραμμα, οπότε το δοκιμάσαμε και λάβαμε μια απάντηση μια μέρα αργότερα.

ασφαλής-ασφαλής-υποστήριξη-μορφή

Η συνομιλία και η τηλεφωνική υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμα, οπότε αν έχετε έκτακτη ανάγκη, θα κολλήσετε περιμένοντας ένα email.

Η ετυμηγορία

Το SecureSafe είναι μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία με μερικές νέες δυνατότητες – χρηματοκιβώτια ομάδας και κωδικού πρόσβασης – αλλά δεν είναι ανταγωνιστική με άλλες υπηρεσίες όσον αφορά τις τυπικές λειτουργίες.

Η κοινή χρήση έχει καλό έλεγχο περιεχομένου, αλλά δεν διαθέτει κοινή χρήση φακέλων, κάτι που θα διευκόλυνε την κοινή χρήση πολλών αρχείων. Ο συγχρονισμός είναι παρόμοιας ποιότητας. Λειτουργεί καλά, αλλά δεν συγχρονίζεται αυτόματα και απαιτεί από εσάς να το κάνετε χειροκίνητα ή να περιμένετε να ξεκινήσει το διάστημα συγχρονισμού. Η μεταφόρτωση δεν καθυστερεί ή καθυστερεί, αλλά λείπει ο συγχρονισμός σε επίπεδο αποκλεισμού.

Η υπηρεσία λάμπει σε μια κατηγορία, ωστόσο, και αυτή είναι η ασφάλεια. Το SecureSafe διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ιδιωτική κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και αξιόπιστα κέντρα δεδομένων στην Ελβετία. Το αν η ισχυρή ασφάλεια και μια δίκαιη τιμή αρκούν για να δοκιμάσετε την υπηρεσία εξαρτάται από εσάς. Εάν όχι, σας προτείνουμε να δείτε τις άλλες κριτικές αποθήκευσης cloud.

Τι πιστεύετε για το SecureSafe; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map