Οι καλύτερες κατασκευές Kodi

Το Kodi είναι μια δωρεάν πλατφόρμα κέντρου μέσων ανοιχτού κώδικα, με έντονο μάτι για προσαρμογή και ροή. Μπορείτε να το τροποποιήσετε με μια ποικιλία διαφορετικών πρόσθετων και θεμάτων, όπως το SportsDevil, για παράδειγμα, ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για σπορ. Ωστόσο, για να λάβετε μια δέσμη πρόσθετων ταυτόχρονα, χρειάζεστε μία από τις καλύτερες κατασκευές του Kodi.


Το Kodi build είναι μια πλήρης αναμόρφωση της πλατφόρμας. Ξεκινά με ένα ολοκαίνουργιο θέμα, που ταιριάζει με το παρασκήνιο και τα εικονίδια και βασίζεται σε ένα πακέτο προεγκατεστημένων πρόσθετων. Συνήθως, το πακέτο διαθέτει μερικά από τα καλύτερα ανεπίσημα πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών εφαρμογών ροής όπως το Covenant και το Elysium.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να λάβετε υπόψη σας τι παίρνετε πριν κάνετε λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εκδόσεις. Όλα διαθέτουν πρόσθετα που βρίσκονται σε γκρι γκρίζες περιοχές, αφήνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία σε κίνδυνο κατάσχεσης και το νομικό σας αρχείο κινδυνεύει να επισημανθεί.

Ο τρόπος με τον οποίο παρακάμπτετε και τα δύο αυτά ζητήματα είναι με ένα VPN. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο κλειδώνει όλη την επισκεψιμότητά σας πίσω από βαριά κρυπτογράφηση, έτσι ώστε να μην βλέπουν τα κρυφά μάτια τι κάνετε στο διαδίκτυο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευτείτε με το Kodi και σχετικά φθηνό για εκκίνηση. Ελέγξτε τα καλύτερα VPN μας για το Kodi για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Με την τελευταία έκδοση του Kodi και ένα VPN στο χέρι, δοκιμάσαμε τις καλύτερες κατασκευές του Kodi για να δούμε ποιες θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στα πρότυπα μας. Προτού μπορέσουμε να προσδιορίσουμε ποια θα κάνει την περικοπή, ωστόσο, πρέπει να καθορίσουμε κάποια κριτήρια.

Τι κάνει το καλύτερο για το Kodi?

Καθώς το Kodi είναι ανοιχτού κώδικα, υπάρχει αρκετά σκουπίδια που αιωρούνται και η κατηγορία build δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Από νεκρούς συνδέσμους έως clunky διασυνδέσεις, το κύριο πράγμα που αναζητήσαμε είναι ότι κάθε κατασκευή λειτούργησε.

Μόλις μια κατασκευή μπορούσε να περάσει αυτό το πολύ βασικό τεστ, προχωρήσαμε στα πράγματα που χωρίζουν τα αγόρια από τους άντρες. Το απόθεμα Kodi UI έχει διανύσει πολύ δρόμο τις τελευταίες ενημερώσεις, οπότε η αναθεώρησή του με ένα νέο θέμα είναι επικίνδυνο. Διασφαλίσαμε ότι η έκδοση έκανε κάτι στο περιβάλλον χρήστη που βελτιώθηκε στην εμφάνιση ή αύξησε σημαντικά τη χρηστικότητα. Κτίρια που έκαναν και τα δύο, όπως το SchismTV, έλαβαν βαθμούς brownie.

Στη συνέχεια, μετακινηθήκαμε στον πυρήνα του κτιρίου. Η συμπεριλαμβανόμενη δέσμη πρόσθετων κάνει ή διακόπτει μία από αυτές τις αναθεωρήσεις, οπότε μια σταθερή σύνθεση είναι κρίσιμη. Πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο καλά πρόσθετα, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από αυτά. Το τιτάνιο, για παράδειγμα, διαθέτει μια μεγάλη λίστα πρόσθετων, το καθένα με σταθερά ιστορικά στο Kodi.

Συνήθως ρίχνουμε μια ματιά στο κόστος σε αυτές τις λίστες, αλλά, ευτυχώς, κάθε έκδοση είναι δωρεάν. Έτσι, στη θέση μας, εξετάσαμε την προσβασιμότητα. Αν και δεν είναι το πιο σημαντικό κομμάτι μιας κατασκευής Kodi, το ταξίδι στις σκοτεινές γωνίες του Διαδικτύου σίγουρα δεν πρόσθεσε σημεία σε καμία είσοδο. Συνήθως, το γεγονός ότι αυτές οι κατασκευές κρύβονται είναι ένα ενδεικτικό σημάδι κακής σχεδίασης.

SchismTV

Το SchismTV κλείνει σε μια άνετη πρώτη θέση επειδή είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Όπως αναφέρθηκε στην παραπάνω ενότητα, η Ομάδα Kodi έχει κάνει πολλά με το UI 17,6 και οι περισσότερες δημιουργούν backtrack σε μια παλαιότερη, πιο ελκυστική έκδοση του λογισμικού. Το SchismTV κοιτάζει μπροστά, με μια εξαιρετική διεπαφή και βελτιωμένη χρηστικότητα για εκκίνηση.

Υπάρχει ένας τόνος προσαρμογής που μπορείτε να κάνετε και σε αυτό. Συνήθως, ένα build έρχεται μόνο με ένα θέμα, αλλά το SchismTV έρχεται με επτά. Ενώ κάθε κατασκευή εξακολουθεί να έχει την ίδια συνολική αισθητική, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη διάταξη του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη.

Η έκδοση βασίζεται στη διεπαφή Netflix, που συχνά αναφέρεται ως Kodiflix. Υιοθετεί την ευκολία χρήσης, αλλά αυξάνει την παραγωγή περιεχομένου. Η ακριβής λίστα των πρόσθετων αλλάζει ανάλογα με το τι είναι ζωντανό, αλλά οι προηγούμενες προσθήκες περιλαμβάνουν το Exodus, το Phoenix και το DandyTV.

Τζέιχακ

Ο Jayhawk δεν έχει την ίδια καθαρή εμφάνιση με το SchismTV, αλλά εξακολουθεί να είναι ώριμος με πρόσθετα. Η διεπαφή μοιάζει με το Kodi 16, με ενημερωμένες γραμματοσειρές, εικόνες φόντου και εικονίδια για να φέρει κάποια νέα αίσθηση.

Ωστόσο, το κρέας της κατασκευής είναι στα πρόσθετα. Υπάρχουν κατηγορίες για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, αθλήματα, παιδιά και, ανάλογα με την κατασκευή σας, ταινίες ενηλίκων. Και πάλι, η λίστα αλλάζει από καιρό σε καιρό, αλλά κορυφαία πρόσθετα όπως οι Goodfellas, Sports Devil και Phoenix έχουν δείξει το πρόσωπό τους σε ένα σημείο ή άλλο.

Ο Jayhawk κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα το Jawhawk Hybird, μια ριγέ έκδοση του build που λειτουργεί πιο ομαλά. Χάνετε μερικά από τα πιο εξειδικευμένα πρόσθετα, αλλά κερδίζετε μια προσωρινή προσωρινή μνήμη για μια πιο ομαλή εμπειρία.

Εκτός αυτού, υπάρχουν τρεις εκδόσεις του Jayhawk που συνοδεύουν κάθε λήψη. Παίρνετε μια έκδοση για ενήλικες, μη ενήλικες και κρυφή ενήλικες. Αυτό που ονομάζεται “X-17” είναι η κατασκευή ενηλίκων, οπότε λάβετε υπόψη σας εάν δεν θέλετε το επιπλέον περιεχόμενο.

Σπίθα

Το Spark σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στο όνομα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά γρήγορη κατασκευή, που προορίζεται για τον εξορθολογισμό της εμπειρίας Kodi και την εκτέλεση σε συσκευές με χαμηλούς πόρους όπως το Amazon Firestick (διαβάστε τον οδηγό παράπλευρης φόρτωσης Kodi εάν θέλετε να μάθετε πώς να το κάνετε). Παρά το μικρό μέγεθος 160MB, ωστόσο, αυτή η κατασκευή έρχεται με πρόσθετα.

Όπως το SchismTV, το περιβάλλον χρήστη αλλάζει εντελώς από το απόθεμα Kodi build. Όχι, δεν μοιάζει με το Netflix, αλλά αντλεί από τις εικόνες φόντου και τις μικρογραφίες υπέρ της απλής τοποθέτησης και εικονιδίων κατηγορίας.

Τιτάνιο

Εάν ο μινιμαλισμός δεν είναι δικό σας πράγμα, τότε το Τιτάνιο μπορεί να είναι για εσάς. Η διεπαφή χρήστη είναι λίγο μεγαλύτερη, με εικονίδια και εικόνες φόντου, αλλά η κατασκευή εξακολουθεί να είναι αρκετά ελαφριά για να λειτουργεί σε υλικό χαμηλών προδιαγραφών.

Το UI μοιάζει ακόμα με το Kodi 16, χτυπώντας μερικά σημεία στη λίστα. Σίγουρα βελτιώνεται σε αυτήν την εμφάνιση με τον καθαρισμό εικόνας και μεταδεδομένων, αλλά εξακολουθεί να μην ξεπερνά την εμφάνιση Kodi 17.

Ωστόσο, το εμπόριο αξίζει τον κόπο. Το τιτάνιο λειτουργεί ομαλά σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, με μια πλούσια ομάδα πρόσθετων για εκκίνηση. Μερικά που περιλαμβάνονται σήμερα είναι τα Maverick TV, cCloud και Goodfellas, με νέες εφαρμογές που προστίθενται καθώς αυξάνονται στη δημοτικότητά τους.

Misfit Mod

Εάν ρωτήσατε την αγαπημένη μας κατασκευή πριν από ένα χρόνο, το Misfit Mod θα ήταν εύκολα στην κορυφή της λίστας. Οι νέες προσθήκες σίγουρα δίνουν στο δημοφιλές build ένα τρέξιμο για τα χρήματά του, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετό να αρέσει στο Misfit να του δώσει μια θέση στα πέντε.

Όπως και οι δύο προηγούμενες καταχωρίσεις, το Misfit build επικεντρώνεται στην ομαλή λειτουργία. Η εγκατάσταση των 500mb είναι λίγο μεγάλη, θεωρώντας, αλλά η κατασκευή παρουσίασε ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Υπάρχει ακόμη και μια ελαφριά έκδοση για υλικό με χαμηλές προδιαγραφές.

Αυτή είναι ειλικρινά η μεγαλύτερη κλήρωση του Misfit Mod. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του κτιρίου, κάθε μία προσαρμοσμένη για συγκεκριμένο σκοπό. Υπάρχει το ελαφρύ, ναι, αλλά επίσης δημιουργείται ειδικά με περιεχόμενο που προσαρμόζεται στις γυναίκες, τους φανατικούς της ταινίας τρόμου και τους λάτρεις των τηλεοπτικών εκπομπών. Αυτό διατηρεί το μέγεθος εγκατάστασης χαμηλό ενώ ικανοποιεί το περιεχόμενο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Πώς να εγκαταστήσετε μια έκδοση Kodi

Η εγκατάσταση μιας έκδοσης Kodi είναι παρόμοια με την εγκατάσταση οποιουδήποτε πρόσθετου ή αποθετηρίου. Πρέπει να κατευθύνετε το Kodi προς τη διεύθυνση URL όπου είναι αποθηκευμένη η έκδοση, να κατεβάσετε τα απαιτούμενα αρχεία και, τέλος, να εγκαταστήσετε. Λίγο τρομακτικό στην αρχή, αλλά η διαδικασία είναι αρκετά απλή.

Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών

Πριν κάνετε όμως κάτι, πρέπει να ενεργοποιήσετε άγνωστες πηγές. Από προεπιλογή, το Kodi εγκαθιστά μόνο κτήρια από επίσημες τοποθεσίες, αλλά μερικά μικρά βήματα θα ανοίξουν τις πύλες πλημμύρας.

 • Κάντε κλικ στο “εικονίδιο ρυθμίσεων”
 • Μεταβείτε στις “ρυθμίσεις συστήματος”
 • Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τα “πρόσθετα”
 • Επιλέξτε το ρυθμιστικό “άγνωστες πηγές” προς τα δεξιά

Ανάλογα με την έκδοση του Kodi, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να είναι ήδη ενεργοποιημένη. Ακόμα κι έτσι, είναι καλύτερο να ελέγξετε καθώς θα παρακάμψει μερικούς πονοκεφάλους αργότερα. Μόλις ενεργοποιηθεί, δεν θα χρειαστεί ποτέ να το αγγίξετε ξανά.

Εγκατάσταση από αρχείο Zip

Περιστασιακά, θα βρείτε ένα αρχείο .zip για κατασκευές στο διαδίκτυο. Αν και δεν είναι η ευκολότερη ή πιο συνεπής μέθοδος εγκατάστασης σε αυτό το πλαίσιο, είναι καλή γνώση σε περίπτωση που ένα αποθετήριο που περιέχει το build είναι εκτός σύνδεσης.

Μόλις βρείτε και κατεβάσετε το αρχείο, ανοίξτε το Kodi και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Κάντε κλικ στο “πρόσθετα”
 • Μεταβείτε στο “Πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης” (εικονίδιο ανοιχτού πλαισίου)
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “εγκατάσταση από zip”
 • Πλοηγηθείτε και επιλέξτε το αποθηκευμένο αρχείο .zip

Θα λάβετε μια ειδοποίηση με δυνατότητα πρόσθετου και, στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε το build από μέσα στο αποθετήριο. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την επιλογή «εγκατάσταση από αποθετήριο» στο ίδιο μενού.

Εγκατάσταση από διεύθυνση URL

Ωστόσο, για συγκεκριμένες εκδόσεις, η εγκατάσταση από μια διεύθυνση URL είναι πολύ πιο εύκολη. Οι λήψεις συχνά δεν είναι διαθέσιμες για μεμονωμένες κατασκευές, όπως συνήθως στα δικά τους αποθετήρια. Δεν χρειάζεται να ψάξετε για λήψη, κάτι που είναι πλεονέκτημα.

Για να κάνετε λήψη με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να κατευθύνετε το Kodi προς τη σωστή διεύθυνση URL. Ανοίξτε το Kodi και κάντε τα εξής:

 • Κάντε κλικ στο “εικονίδιο ρυθμίσεων”
 • Μετάβαση στο “διαχειριστής αρχείων”
 • Επιλέξτε “προσθήκη πηγής” από την αριστερή στήλη
 • Κάντε κλικ “”
 • Εισαγάγετε το “URL” για το αποθετήριο που θέλετε
 • Δώσε του ένα όνομα

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την ίδια διαδικασία με την εγκατάσταση από ένα αρχείο zip και θα προχωρήσετε.

συμπέρασμα

Παρόλο που πρέπει να ειπωθεί κάτι σχετικά με την αναζήτηση για θέματα και πρόσθετα, η εγκατάσταση μιας κατασκευής Kodi είναι ένας απλός τρόπος για να λάβετε τα πάντα ταυτόχρονα. Παρά το γεγονός ότι ο Ares Wizard πηγαίνει εκτός σύνδεσης (ένα δημοφιλές σημείο για κατασκευές) εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές επιλογές.

Πριν εγκαταστήσετε τυχόν εκδόσεις, ωστόσο, είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα VPN. Ενώ τα νομικά ζητήματα επιλύονται, είναι καλύτερο να προστατευτείτε και ένα VPN μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητά σας, οπότε δεν υπάρχουν επιστολές πνευματικών δικαιωμάτων στο γραμματοκιβώτιό σας, σίγουρα, αλλά είναι επίσης καλή σιγουριά για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον Ιστό.

Αν θέλετε περισσότερα στο Kodi, φροντίστε να δείτε το αρχείο Kodi. Έχουμε τα πάντα, από σεμινάρια έως πέντε πρώτες λίστες, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους οδηγού Kodi για αρχάριους.

Ποια έκδοση εγκαταστήσατε; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map