Αναθεώρηση FlipDrive – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση FlipDrive

Η εμπειρία του FlipDrive χαρακτηρίζεται από μικρά και μεγάλα ζητήματα. Αν και έχει μερικές δυνατότητες εξαργύρωσης, σε γενικές γραμμές συνιστούμε στους χρήστες να μείνουν μακριά.

Κριτικές Cloud Storage

Εάν αναζητάτε λύσεις εκτός του κουτιού για τις ανάγκες αποθήκευσης στο cloud, ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να δώσετε στο bit player FlipDrive μια ακρόαση. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης FlipDrive, θα σας εξοικονομήσουμε λίγο χρόνο και απογοήτευση κάνοντας αυτό ακριβώς για εσάς – και ελπίζουμε να σας πείσουμε να εξετάσετε άλλες επιλογές στον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud, αντ ‘αυτού.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι το FlipDrive απλά δεν διαθέτει τις δυνατότητες που πρέπει να περιμένετε από ένα ικανό εργαλείο αποθήκευσης cloud. Η επικεφαλίδα της λίστας των χαμένων δεν είναι συγχρονισμός αρχείων, έκδοση ή κρυπτογράφηση από διακομιστή. Στην καλύτερη περίπτωση, το FlipDrive απέτυχε να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Στη χειρότερη περίπτωση, είναι μια πράξη κατάκτησης χρημάτων που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την παροχή μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας.

Προτιμούμε να δώσουμε στο FlipDrive το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και υποθέτουμε ότι είναι περισσότερη ανικανότητα από την απληστία που διέπει τα πολλά του ζητήματα. Ωστόσο, το γεγονός ότι το FlipDrive είναι επίσης ύποπτα υπερτιμημένο σε σύγκριση με πολύ καλύτερες επιλογές, δεν βοηθά στην εξάλειψη αυτής της σκέψης.     

Εάν θέλετε να διαμορφώσετε τη δική σας γνώμη για το θέμα, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό 10 GB για να του δώσετε μια περιστροφή. Εάν είστε τόσο απογοητευμένοι όσο ήμασταν, μην ανησυχείτε: υπάρχουν πολλές εξαιρετικές υπηρεσίες εκεί έξω, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στη βιβλιοθήκη κριτικής αποθήκευσης cloud.

Εναλλακτικές λύσεις για το FlipDrive

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Αν και τεχνικά μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud, το FlipDrive δεν διαθέτει πολλές από τις κοινές λειτουργίες που έχουμε συσχετίσει με αυτόν τον όρο. Θα μιλήσουμε για το τι λείπει σε μια στιγμή. Αρχικά, ας δούμε τι κάνει.

Το FlipDrive μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφόρτωση αρχείων στο cloud – δηλαδή σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να εξοικονομήσετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο, αν και όπως θα δείτε όταν συζητάμε για την τιμολόγηση, στη συνέχεια, το FlipDrive δεν προσφέρει πολλά αντί για συνολικά gigabyte.

Η εμπειρία του FlipDrive εκτελείται εξ ολοκλήρου μέσω διαδικτυακού γραφικού περιβάλλοντος. σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα εργαλεία αποθήκευσης cloud, δεν διαθέτει υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή.

Μέσα στο GUI, μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία απευθείας από το σύστημα αρχείων σας και αργότερα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε άλλη συσκευή πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό σας.

Προσφέρονται επίσης εφαρμογές για κινητά για Android και iOS. Χρησιμοποιώντας ένα από αυτά, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση εικόνων και αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο στον αποθηκευτικό χώρο FlipDrive. Οι εφαρμογές αποθηκεύουν επίσης αρχεία πολυμέσων προσωρινής αποθήκευσης για μείωση των αναγκών εύρους ζώνης, κάτι που είναι χρήσιμο εάν βρίσκεστε σε ένα πρόγραμμα δεδομένων smartphone με περιορισμένο όριο.

Το web GUI διαθέτει μια ειδική σελίδα για μεταφορτώσεις φωτογραφιών, στοιχεία επικοινωνίας και σελιδοδείκτες ιστότοπων

Το FlipDrive διαθέτει επίσης βασικές δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων, οι οποίες είναι προσβάσιμες από το GUI, αλλά θα πρέπει να είστε συνδρομητής πληρωμής για να δημιουργήσετε συνδέσμους αρχείων για χρήση από άλλους, καθώς αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στο δωρεάν πρόγραμμα 10 GB.

Η μεγαλύτερη απώλεια με το FlipDrive είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγχρονισμό αρχείων μεταξύ συσκευών. Χωρίς υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας, δεν υπάρχει φάκελος συγχρονισμού. Σχεδόν κάθε άλλη υπηρεσία στη βιβλιοθήκη κριτικών αποθήκευσης cloud προσφέρει συγχρονισμό.

Ένα άλλο κρίσιμο και συνήθως κοινό χαρακτηριστικό που λείπει από το ρεπερτόριο FlipDrive είναι η έκδοση αρχείων, η οποία σας επιτρέπει να επαναφέρετε αρχεία σε προηγούμενες καταστάσεις σε περίπτωση ανεπιθύμητων αλλαγών ή αλλοιώσεων αρχείων. Το FlipDrive επίσης δεν σας επιτρέπει να ανακτήσετε αρχεία που έχουν διαγραφεί κατά λάθος.  

Κατά τη δοκιμή της υπηρεσίας, παρατηρήσαμε επίσης πολλές παραλείψεις χαρακτηριστικών όσον αφορά την ασφάλεια. Μπορείτε να διαβάσετε αυτά που αναφέρονται στην ενότητα ασφαλείας αυτής της κριτικής.

Λάβετε υπόψη ότι ενώ ο ιστότοπος FlipDrive χαρακτηρίζει τη δυνατότητα υπηρεσιών ως εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων, δεν είναι τεχνικά μια διαδικτυακή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μεταξύ άλλων απουσιών λειτουργιών, δεν υπάρχει τρόπος προγραμματισμού αντιγράφων ασφαλείας. Έχουμε ένα άρθρο σχετικά με τις διαφορές μεταξύ της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο και του χώρου αποθήκευσης στο cloud, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Εναλλακτικά, ανατρέξτε στον καλύτερο διαδικτυακό οδηγό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για προτάσεις.

Τιμολόγηση

Υπάρχουν διάφορες συνδρομές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αν επιλέξετε να πάτε με το FlipDrive ως υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

Μας αρέσει η ποικιλία. Αυτό που δεν μας αρέσει είναι ότι το FlipDrive δεν σας δίνει πολλά στον τρόπο αποθήκευσης σε σύγκριση με άλλους παρόχους και κοστίζει πάρα πολύ. Εάν εγγραφείτε για ένα χρόνο νωρίτερα, θα λάβετε δύο μήνες δωρεάν, αλλά αυτό δεν βοηθά πολύ στη βελτίωση της αξίας του.

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα FlipDrive, για παράδειγμα, είναι το FlipDrive Pro, το οποίο σας προσφέρει μόλις 100 GB αποθηκευτικού χώρου για 10 $ ανά μήνα. Συγκρίνετε αυτό με το Sync.com, το οποίο έχει συνδρομή 2 TB για μόλις 10 $ το μήνα (διαβάστε την κριτική μας στο Sync.com).

Ακόμα και αγνοώντας το Sync.com, το οποίο είναι βέβαια η καλύτερη προσφορά στο cloud storage, το FlipDrive δεν έχει νόημα όταν πρόκειται για κατώτατη γραμμή. Κάνει το πρόγραμμα 1TB Dropbox Professional, το οποίο κοστίζει 20 $ το μήνα, μοιάζει πολύ σε σύγκριση.

Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι επίσης άσχημα. Υπάρχουν πολλές καλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης cloud για επιχειρηματικές υπηρεσίες που μπορείτε να διαβάσετε στον καλύτερο οδηγό EFSS (συγχρονισμός και κοινή χρήση αρχείων επιχείρησης).

Το FlipDrive προσφέρει δωρεάν πακέτο 10 GB. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται γενναιόδωρο, το σχέδιο συνοδεύεται από διάφορους περιορισμούς που το εμποδίζουν να προσγειωθεί στη λίστα των καλύτερων δωρεάν προγραμμάτων αποθήκευσης cloud. Αυτοί οι περιορισμοί περιλαμβάνουν μέγιστο μέγεθος αρχείου 25 MB και καμία επιλογή δημιουργίας συνδέσμων σε αρχεία για κοινή χρήση.

Ευκολία στη χρήση

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όσον αφορά την ευκολία χρήσης με το FlipDrive είναι η απουσία ενός υπολογιστή-πελάτη. Με σχεδόν οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud, μπορείτε απλά να σύρετε ένα αρχείο σε έναν ειδικό φάκελο συστήματος αρχείων και να το στείλετε στο cloud. Με το FlipDrive, πρέπει να συνδεθείτε στο διαδικτυακό GUI και να ανεβάσετε αρχεία με μη αυτόματο τρόπο.

Ένα πρόβλημα με αυτήν την προσέγγιση είναι ότι εάν κλείσετε το GUI κατά τη μεταφόρτωση αρχείων, η μεταφόρτωση δεν θα ολοκληρωθεί επειδή δεν εκτελείται πελάτης FlipDrive στο παρασκήνιο. Δεδομένου του γεγονότος ότι το FlipDrive δεν διαχειρίζεται καλά τα μεγάλα αρχεία – τουλάχιστον βάσει της δοκιμής ταχύτητάς μας, που αναλύεται στην επόμενη ενότητα – που δημιουργεί μια δυνητικά πολύ δύσκολη και απογοητευτική εμπειρία χρήστη.

Το ίδιο το GUI παίρνει περισσότερο συνηθισμένο από ό, τι θα έπρεπε. Υπάρχουν πολλές προβολές για πλοήγηση μεταξύ των οποίων, μεταξύ άλλων, “η μονάδα δίσκου μου”, “φωτογραφίες”, “επαφές” και “σελιδοδείκτες”. Το ζήτημα είναι ότι η εμπειρία χρήστη από τη μία άποψη στην άλλη αισθάνεται εντελώς διαφορετική, σχεδόν όπως αυτές ο καθένας συνδυάστηκε από μια διαφορετική ομάδα ανάπτυξης.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι η προβολή “Ο δίσκος μου” δεν διαθέτει καρτέλες πλοήγησης στο επάνω μέρος για να μεταβείτε σε άλλες προβολές, όπως κάνουν οι άλλες καρτέλες. Αντ ‘αυτού, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κουμπί μενού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.

Όλες οι σελίδες φαίνεται να τρέχουν και λίγο αργές, με πολύ μεγάλες αναμονές μεταξύ του κλικ ενός κουμπιού και της προκύπτουσας ενέργειας της σελίδας.

Ενώ η λειτουργία σελιδοδεικτών φαίνεται σαν μια έξυπνη συμπερίληψη, υπάρχουν καλύτερα σχεδιασμένα, πιο ρευστά εργαλεία εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των Σελιδοδεικτών Pocket και Google. Το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία επαφών.

Συνολικά, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταλάβουμε το FlipDrive. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι όλα αισθάνονται πολύ αδέξια σε σύγκριση με πιο απλοποιημένα εργαλεία όπως το pCloud (διαβάστε την κριτική μας στο pCloud).

Συγχρονισμός αρχείων & Μοιρασιά

Όπως αναφέρθηκε κατά την εξέταση των λειτουργιών του FlipDrive νωρίτερα, η υπηρεσία δεν προσφέρει συγχρονισμό. Αυτή είναι μια τεράστια απώλεια όταν θεωρείτε ότι σχεδόν κάθε άλλη αποθήκευση cloud συγχρονίζεται.

Μπορείτε, ωστόσο, να το χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση φακέλων και αρχείων. Αυτό γίνεται μέσω της προβολής “Ο δίσκος μου” κάνοντας κλικ στο κουμπί του αναπτυσσόμενου μενού δίπλα στο στοιχείο που θέλετε να μοιραστείτε.

Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε έναν άμεσο σύνδεσμο για να μοιραστείτε ένα αρχείο είτε να προσκαλέσετε άτομα να έχουν πρόσβαση εισάγοντας τη διεύθυνση email τους. Και οι δύο δυνατότητες κοινής χρήσης είναι αρκετά κοινές. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ένα φάκελο, δίνοντας δικαιώματα ανάγνωσης, εγγραφής και διαχείρισης σε άλλους.

Η κοινή χρήση φακέλων και αρχείων μέσω διεύθυνσης email απαιτεί από όσους μοιράζεστε να ρυθμίζουν έναν λογαριασμό FlipDrive. Η κοινή χρήση συνδέσμων θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να κατεβάσει το αρχείο.

Η προσέγγιση FlipDrive για κοινή χρήση συνδέσμων είναι πολύ χαλαρή για τα γούστα μας. Δεν υπάρχουν επιλογές για την προστασία κωδικών πρόσβασης συνδέσμων ή να τους κάνουν να λήγουν αυτόματα όπως μπορείτε με τα pCloud, Sync.com και Tresorit (διαβάστε την κριτική μας στο Tresorit).

Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να ελέγξετε γρήγορα το περιεχόμενο που έχει κοινοποιηθεί, καθιστώντας πολύ εύκολο να παραβλέψετε το περιεχόμενο. Αυτή η επίβλεψη ενισχύει την έλλειψη ασφάλειας συνδέσμου, καθιστώντας πολύ εύκολο για μη εξουσιοδοτημένα άτομα να έχουν πρόσβαση στα αρχεία σας.

Η συμβουλή μας: αν θέλετε να συγχρονίσετε ή να μοιραστείτε αρχεία, κοιτάξτε αλλού. Ο συγχρονισμός δεν είναι καθόλου επιλογή και η κοινή χρήση αρχείων FlipDrive είναι πολύ αδύνατη για να θεωρηθεί ασφαλής.

Ταχύτητα

Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια σειρά δοκιμών μεταφόρτωσης και λήψης αρχείων για να δούμε πόσο γρήγορα το FlipDrive μπορεί να χειριστεί αυτές τις λειτουργίες. Όπως συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που εξετάζουμε, αυτές οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας έναν συμπιεσμένο φάκελο 1 GB (που λειτουργεί σαν ένα μόνο αρχείο) μέσω ενός δικτύου WiFi.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν εντυπωσιακά, κυρίως επειδή δεν μπορέσαμε ποτέ να ανεβάσουμε επιτυχώς τον δοκιμαστικό φάκελο. Κάθε φορά, η μεταφόρτωση σταμάτησε μετά από περίπου δύο ώρες και δεν συνεχίστηκε ποτέ.  

Οι περισσότερες υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud που προτείνουμε είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την ίδια μεταφόρτωση σε 15 έως 30 λεπτά. Οι δοκιμές με το Dropbox, για παράδειγμα – για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο Dropbox – ανέβασαν το ίδιο αρχείο σε περίπου 15 λεπτά.

Κάποια από αυτά αναμφίβολα αποδίδονται στο γεγονός ότι εργαζόμασταν με μια αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη δοκιμή του FlipDrive, αλλά μεγάλο μέρος του πιθανότατα αφορά περιορισμένη υποδομή. Το FlipDrive διαθέτει μόνο ένα κέντρο δεδομένων, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Πραγματοποιήσαμε επίσης μεταφορτώσεις μικρότερων αρχείων και τα περισσότερα από αυτά μεταφορτώθηκαν σε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεδομένου ότι το FlipDrive δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγχρονισμό, αυτές οι ταχύτητες πρέπει να είναι καλές για γενικά. Αν είστε λάτρης της ταινίας που αναζητά κάποιο μέρος για να αποθηκεύσετε τα γιγαντιαία αρχεία πολυμέσων σας, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με το καλύτερο cloud storage για βίντεο για επιλογές που θα λειτουργήσουν πραγματικά.  

Ασφάλεια & Πολιτική απορρήτου

Το FlipDrive δεν μιλάει πολύ στον ιστότοπό του για την ασφάλεια που διαθέτει. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν φαίνεται να μιλάμε πολύ.

Το Secure HTTP (HTTPS) προσφέρει κάποια ασφάλεια μετάδοσης αρχείων, χρησιμοποιώντας SSL 128-bit. Ωστόσο, τα αρχεία σας δεν είναι κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά και δεν κρυπτογραφούνται κατά την αποθήκευση στους διακομιστές FlipDrive. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε υπάλληλος FlipDrive ή οποιοσδήποτε αποκτά μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους διακομιστές FlipDrive μπορεί να διαβάσει τα αρχεία σας χωρίς να χρειαστεί κλειδί αποκρυπτογράφησης.

Η έλλειψη κρυπτογράφησης από τον διακομιστή θα πρέπει να είναι αρκετή για να σας αποτρέψει από τη χρήση του FlipDrive για αποθήκευση αρχείων – υποθέτοντας ότι το κόστος, η χαμηλή χωρητικότητα αποθήκευσης και κανένας συγχρονισμός δεν το έχουν ήδη κάνει.

Εάν θέλετε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή, σχεδόν οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία αποθήκευσης cloud θα κάνει καλύτερη δουλειά. Ωστόσο, στο Cloudwards.net, προτιμούμε αυτές τις υπηρεσίες που προσφέρουν μια επιλογή για κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, όπως το Sync.com.

Το FlipDrive επίσης δεν προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, που είναι ένα μέσο για να βεβαιωθείτε ότι οποιοσδήποτε αποκτά τον κωδικό πρόσβασής σας δεν μπορεί να συνδεθεί στον λογαριασμό σας χωρίς να έχει επίσης τον υπολογιστή ή το smartphone σας.

Η απουσία εκδόσεων αρχείων, την οποία αναφέραμε νωρίτερα, σημαίνει επίσης λιγότερη ασφάλεια έναντι επιθέσεων ransomware, οι οποίες λειτουργούν καταστρέφοντας αρχεία. Με την έκδοση, εάν χτυπηθείτε από μια τέτοια επίθεση, μπορείτε απλά να επαναφέρετε αρχεία σε μη κατεστραμμένες εκδόσεις μόλις καταργήσετε το προσβλητικό κακόβουλο λογισμικό.

Πάνω από όλα αυτά, η πολιτική απορρήτου του FlipDrive έχει ορισμένα ενοχλητικά tidbits, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προβολής διαφημίσεων τρίτων στο διαδικτυακό GUI. Οι εταιρείες πίσω από αυτές τις διαφημίσεις μπορούν επίσης να τοποθετήσουν cookie στον υπολογιστή σας:

Οι υπηρεσίες FlipDrive Services συνάπτουν συμβάσεις με εταιρείες παροχής διαφημίσεων τρίτων μερών για την προβολή διαφημίσεων στο FlipDrive Services. Συμφωνείτε ότι αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να τοποθετούν cookie στον υπολογιστή σας και αναγνωρίζετε ότι οι Υπηρεσίες FlipDrive θα καταβάλουν εύλογες προσπάθειες για να λάβουν από τους συμβαλλόμενους διαφημιστικούς μας περιορισμούς συμβατικούς περιορισμούς για τη χρήση αυτών των cookie μόνο με σκοπό την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους για προβολή διαφημίσεων σε εμάς.

Δεν υπάρχει τίποτα καλό να πούμε για την προσέγγιση FlipDrive στην ασφάλεια. Εάν αποφασίσετε να τις χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε τουλάχιστον ότι δεν αποθηκεύετε ευαίσθητες πληροφορίες καθώς η υπηρεσία φαίνεται σαν ένας εύκολος στόχος για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Επίσης, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να αποφύγετε την υποκλοπή στο διαδίκτυο.

Ένας από αυτούς στον καλύτερο οδηγό VPN πρέπει να κάνει το κόλπο.  

Υποστήριξη

Για αυτές τις στιγμές DIY, μην υπολογίζετε να λάβετε πολύ βοήθεια από τον ιστότοπο FlipDrive. Η βάση γνώσεων περιορίζεται σε μια λεπτή σελίδα FAQ που απαντά μόνο σε βασικές ερωτήσεις. Δεν υπάρχουν άρθρα αντιμετώπισης προβλημάτων ή οδηγίες για την καθοδήγησή σας.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το FlipDrive. Δεν υπάρχουν επιλογές ζωντανής υποστήριξης όπως τηλέφωνο ή συνομιλία. όλες οι άμεσες επαφές βασίζονται στο email.

Οι τεχνικοί υποστήριξης εργάζονται 24/7 απαντώντας σε email σύμφωνα με τον ιστότοπο FlipDrive. Ωστόσο, ελέγξαμε τον χρόνο απόκρισης απενεργοποιώντας ένα δοκιμαστικό email και, περιμένουμε ακόμα.

Ένα πράγμα που μας ενόχλησε είναι ότι το FlipDrive δεν έδωσε μια αυτοματοποιημένη απάντηση που μας ενημέρωσε ότι το αίτημα υποστήριξής μας είχε ληφθεί. Προτιμούμε κάποιο επίπεδο διασφάλισης, ακόμη και με υπηρεσίες που δεν τείνουν να κάνουν τους πελάτες τους να περιμένουν αρκετές ημέρες.  

Η ετυμηγορία

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να πούμε για να προτείνουμε το FlipDrive σε οποιοδήποτε σενάριο. Ενώ το πρόγραμμα 10 GB φαίνεται γενναιόδωρο, οι περιορισμοί μεγέθους αρχείων και άλλοι περιορισμοί λειτουργιών εμποδίζουν αυτό το σχέδιο να ανταγωνιστεί με καλύτερες δωρεάν προσφορές αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων 10 GB δωρεάν αποθήκευσης cloud που μπορείτε να λάβετε από το pCloud.  

Τα προγράμματα συνδρομής είναι υπερτιμημένα και δεν παρέχουν αρκετή χωρητικότητα αποθήκευσης για σύγχρονη χρήση. Ακόμα κι αν είστε εντάξει με την έλλειψη αξίας, υπάρχει μια λίστα πλυντηρίων με άλλους λόγους για να κοιτάξετε αλλού, όπως:

  • Δεν υπάρχει συγχρονισμός αρχείων
  • Χωρίς εκδόσεις αρχείων
  • Χωρίς κρυπτογράφηση από διακομιστή
  • Χωρίς ιδιωτική κρυπτογράφηση
  • Δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
  • Αδύναμη ασφάλεια κοινής χρήσης αρχείων

Το FlipDrive επίσης δεν χειρίζεται μεγάλα αρχεία με βάση τις δοκιμές μας, με αργές ταχύτητες μεταφόρτωσης και συχνές αστοχίες.

Το καλύτερο που μπορούμε να πούμε για το FlipDrive είναι ότι είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς να μην κατασκευάσετε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Ελέγξτε την καλύτερη σύγκριση αποθήκευσης cloud για πιο χρήσιμες προτάσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική υπηρεσία για τις ακριβείς ανάγκες σας.

Φυσικά, είμαστε ευτυχείς που αποδεικνύουμε λάθος. Μπορείτε να αλλάξετε τη γνώμη μας για το FlipDrive; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me