Dropbox vs iCloud: Η καλύτερη επιλογή για χρήστες Mac

Είστε χρήστης Mac ή iPhone που ανησυχεί εάν το Dropbox ή το iCloud αξίζει περισσότερο την επένδυσή σας; Εμείς εδώ στο Cloudwards αισθανόμαστε τον πόνο σας. Η προσπάθεια επιλογής των αγαπημένων αποθήκευσης στο cloud είναι λίγο εμμονή μας. Ευτυχώς για εσάς, έχουμε αναπτύξει μια απλή μέθοδο για να διευκολύνουμε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων:


Τους κάνουμε να πολεμούν.

Σε αυτό το άρθρο, θα κάνουμε μια υπηρεσία εναντίον της άλλης για να δούμε ποιος βγαίνει στην κορυφή. Θα μετρήσουμε τις δύο υπηρεσίες σε σχέδια και κρίσιμα χαρακτηριστικά όπως συγχρονισμό, κοινή χρήση και ασφάλεια. Εάν το iCloud δεν είναι δικό σας, μπορείτε επίσης να δείτε τη λίστα με άλλες εναλλακτικές λύσεις Dropbox.

Έχουμε συγκρίνει το iCloud με άλλες υπηρεσίες στο παρελθόν, ιδίως το IDrive, όπου δεν βγήκε πολύ καλά. αυτή τη φορά δεν είναι πολύ διαφορετικό, καθώς στο τέλος προτιμούμε το Dropbox, ακόμα κι αν απλώς επειδή προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι η απόφαση νοκ-άουτ που θα ήταν πριν από μερικά χρόνια, καθώς το iCloud έχει κάνει μερικές σοβαρές βελτιώσεις τον τελευταίο καιρό.

The Battle: Dropbox εναντίον iCloud

Κατά τη διάρκεια των πέντε γύρων, θα συγκρίνουμε το Dropbox και το iCloud από σημείο προς σημείο για να δούμε ποιος ικανοποιεί τους χρήστες του χρειάζεται το καλύτερο. Τα λεμε στην αλλη πλευρά. Αν θέλετε να δείτε την κριτική βίντεο για το iCloud, μπορείτε να την βρείτε παρακάτω. Έχουμε επίσης μια γραπτή κριτική Dropbox.

Γύρος πρώτος: Τιμολόγηση και σχέδια

Πρώτα απ ‘όλα, ας ρίξουμε μια ματιά σε ποια από τις δύο υπηρεσίες θα σας δώσει το καλύτερο χτύπημα για τα χρήματά σας.

Dropbox

Το Dropbox προσφέρει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα σχεδίου:

 • Βασικό: 2 GB
 • Pro: 1 TB
 • Επιχείρηση: Απεριόριστη
 • Επιχείρηση: Απεριόριστη

Το βασικό πρόγραμμα είναι δωρεάν. Ωστόσο, πολλές σημαντικές λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες, εκτός εάν κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή επί πληρωμή. Θα τα καλύψω στον τρίτο γύρο.

Τα προγράμματα Pro και Business μπορούν να εγγραφούν είτε από μήνα σε μήνα είτε σε ετήσια βάση. Με ένα ετήσιο πρόγραμμα, θα εξοικονομήσετε λίγο στη συνολική τιμή – αλλά όχι πολύ. Σημειώστε ότι το πρόγραμμα 1TB είναι αρκετά προσιτό σε σύγκριση με άλλα.

Τα επιχειρηματικά σχέδια δεν διατίθενται στον ιστότοπο του Dropbox. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους για μια προσφορά.

Τόσο οι χρήστες Basic όσο και Pro μπορούν να κερδίσουν επιπλέον χώρο παραπέμποντας σε άλλους. Οι βασικοί χρήστες μπορούν να παραπέμπουν φίλους για να κερδίσουν επιπλέον 500MB ανά παραπομπή, έως και 16 GB. Οι επαγγελματίες χρήστες λαμβάνουν 1 GB ανά παραπομπή, έως 32 GB.

iCloud

Το iCloud προσφέρει στους χρήστες δωρεάν χώρο αποθήκευσης 5 GB. Για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας για τα iPhone και τα iPad τους, αυτό μπορεί να είναι αρκετό. Όταν δεν είναι, η Apple προσφέρει πολλές μηνιαίες επιλογές συνδρομής:

Χώρος αποθήκευσηςΜηνιαίο κόστος
50 GB0,99 $
200 GB2,99 $
1 TB9,99 $
2 TB9,99 $

Μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε:

 • Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για τις Η.Π.Α. οι παγκόσμιες τιμές κυμαίνονται έντονα
 • Δεν υπάρχουν εκπτώσεις για εγγραφή για ένα ολόκληρο έτος
 • Το iCloud δεν προσφέρει επιχειρηματικά σχέδια
 • Το iCloud δεν προσφέρει μπόνους παραπομπής

Επίσης, ο χώρος σας iCloud μοιράζεται με αντίγραφα ασφαλείας συσκευών iOS, τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud και το email email σας.

Στρογγυλές σκέψεις

Όσον αφορά τα σχέδια, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Dropbox έναντι του iCloud είναι ότι φιλοξενεί μικρομεσαίες επιχειρήσεις με απεριόριστο επιχειρηματικό σχέδιο. Το iCloud, εν τω μεταξύ, διατίθεται αποκλειστικά με γνώμονα το άτομο.

Ωστόσο, από αυτή την άποψη, λάμπει πραγματικά. Η πολυτέλεια του να μην χρειάζεται να μεταβείτε απευθείας σε λογαριασμό 1TB είναι κάτι που δεν προσφέρει το Dropbox – και οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες cloud -. Η ευελιξία του να πρέπει να ξοδεύετε μόνο σύμφωνα με τις ανάγκες σας θα ωφελήσει τον μέσο χρήστη περισσότερο από μια επιχείρηση που ένα σχέδιο θα έχει.

Νικητής Γύρου Ένα: iCloud

Δεύτερος γύρος: Συγχρονισμός

Η δυνατότητα ενημέρωσης όλων των αρχείων σας σε όλες τις συσκευές σας είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που δεν προσφέρουν όλες οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Πώς κάνουν το Dropbox και το iCloud?

Dropbox

Το Dropbox προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας. Όπως κάθε καλή υπηρεσία αποθήκευσης cloud, αυτό ξεκινά με τη δυνατότητα συγχρονισμού περιεχομένου σε όλες τις συσκευές.

Οι υποστηριζόμενες πλατφόρμες επιφάνειας εργασίας περιλαμβάνουν:

 • Mac: Snow Leopard και υψηλότερο
 • Windows: Vista και νεότερες εκδόσεις
 • Διανομές Linux πολύ μακριά

Το κινητό που υποστηρίζεται προσφέρεται για:

 • iPhone / iPad: iOS 8 και νεότερες εκδόσεις
 • Android: OS 4.1 και νεότερη έκδοση
 • Windows Phone: 8.0 και νεότερη έκδοση

Το Dropbox εκτελεί συγχρονισμούς σταδιακά, οι οποίοι διατηρούν τα πράγματα ομαλά. Η υπηρεσία ελαχιστοποιεί επίσης τις επιπτώσεις στο εύρος ζώνης με αυτόματη ρύθμιση των μεταφορτώσεων συγχρονισμού στο 75% της μέγιστης ταχύτητας. Οι λήψεις ορίζονται στο 100 τοις εκατό. Μπορείτε να αλλάξετε χειροκίνητα οποιοδήποτε σύνολο ρυθμίσεων, αν θέλετε.

iCloud

Παρά το ότι έχει σχεδιαστεί για προϊόντα της Apple, το iCloud μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συγχρονισμό περιεχομένου με Windows. Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές για:

 • Mac: Yosemite και υψηλότερη
 • Windows: Windows 7 και νεότερες εκδόσεις

Ωστόσο, οι εφαρμογές για κινητά είναι διαθέσιμες μόνο για iPhone και iPad.

Οι συγχρονισμοί iCloud δεν εκτελούνται σταδιακά. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα κατά την εργασία με μεγάλα αρχεία. Επίσης, το iCloud δεν σας επιτρέπει να επιταχύνετε τις ταχύτητες συγχρονισμού.

Στρογγυλές δύο σκέψεις

Παρά το ότι διαθέτει εφαρμογή Windows, το Dropbox είναι καλύτερη επιλογή από το iCloud για τη σύνδεση των συσκευών σας. Περισσότερες πλατφόρμες σημαίνει περισσότερη προσαρμογή των προτιμήσεων της συσκευής σας. Στην πραγματικότητα, με αυξητικά στοιχεία ελέγχου μεταφόρτωσης και πεταλούδας για τη διαχείριση των ταχυτήτων συγχρονισμού, είναι πιθανώς μια καλύτερη επιλογή ακόμα κι αν είστε κάποιος που προτιμά να χρησιμοποιεί το οικοσύστημα της Apple πάνω απ ‘όλα.

Νικητής Γύρου 2: Dropbox

Γύρος τρίτος: Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων

Η κοινή χρήση αρχείων με άλλους στον οργανισμό σας, ή ακόμα και με τους φίλους σας, είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της αποθήκευσης δεδομένων στο cloud. Ποια από τις δύο υπηρεσίες μας κάνει καλύτερα εδώ?

Dropbox

Το Dropbox διευκολύνει την κοινή χρήση του περιεχομένου σας από τη διεπαφή ιστού. Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε έναν κοινόχρηστο φάκελο και να προσκαλέσετε άλλους να εργαστούν σε αυτόν ή να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο για το περιεχόμενό σας στον οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε.

Τα κοινόχρηστα στοιχεία μπορούν να περιλαμβάνουν φακέλους ή αρχεία, αλλά μόνο οι φάκελοι μπορούν να έχουν συνημμένα δικαιώματα επεξεργασίας. Τα δικαιώματα προβολής ή επεξεργασίας ρυθμίζονται κατά τη δημιουργία της κοινής χρήσης.

Υπάρχουν επιλογές για την προστασία με κωδικό πρόσβασης των συνδέσμων και την παροχή ημερομηνιών λήξης, αλλά θα χρειαστείτε τουλάχιστον λογαριασμό Pro για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες. Εάν ανησυχείτε για την απώλεια του κοινόχρηστου περιεχομένου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καρτέλες “κοινή χρήση” και “συνδέσμους” του εργαλείου ιστού για να ελέγξετε ποια πρόσβαση έχει παραχωρηθεί.

iCloud

Δεν είναι δυνατή η κοινή χρήση φακέλων που είναι αποθηκευμένοι στο iCloud. Μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία, αλλά περιορίζεστε σε αρχεία iWork. Τα αρχεία iWork είναι αυτά που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας τις εγγενείς εφαρμογές παραγωγικότητας του iCloud, τις οποίες θα αγγίξω.

Στρογγυλές τρεις σκέψεις

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε εδώ. Το Dropbox είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για διαδικτυακή συνεργασία, ενώ το iCloud είναι πολύ νησιωτικό και δεν έχει σχεδιαστεί για συνεργασία με άλλους.

Νικητής Γύρου Τριών: Dropbox

Γύρος τέταρτος: Ενσωμάτωση εφαρμογών

Η αποθήκευση δεδομένων είναι ένα πράγμα, η επεξεργασία τους είναι κάτι άλλο: πώς αντιμετωπίζουν οι δύο διεκδικητές μας την ενσωμάτωση εφαρμογών που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σύνδεση στο διαδίκτυο?

Dropbox

Το Dropbox έχει τη δική του εφαρμογή εγγενών παραγωγικότητας όπως το Google Drive, το OneDrive και το iCloud, αλλά δεν είναι τόσο ολοκληρωμένο όσο οι ανταγωνιστές του. Ωστόσο, έχει μια ισχυρή συνεργασία ενσωμάτωσης με το Microsoft Office από το 2014, το οποίο αποτελεί σημείο πώλησης για πολλούς.

Στην πραγματικότητα, το Office Online διαμορφώνεται αυτόματα στον ιστότοπο του Dropbox, οπότε δεν απαιτούνται περαιτέρω βήματα από εσάς. Τυχόν αρχεία Word, PowerPoint ή Excel που έχετε αποθηκεύσει μπορούν να ανοίξουν και να επεξεργαστούν στο Office Online, απευθείας από τη διεπαφή.

Αυτό επιτρέπει επίσης σε πραγματικό χρόνο συνεργασίες σε κοινόχρηστο περιεχόμενο.

Δεν υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο του Office Online από το Dropbox. Αλλά μπορείτε απλώς να μεταβείτε στον ιστότοπο του Office και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν. Στη συνέχεια, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτό που παραμένει μια από τις καλύτερες διαθέσιμες σουίτες παραγωγικότητας. Στη συνέχεια, μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση στο Dropbox απευθείας από το Office Online.

Σημειώστε ότι οι κανόνες είναι διαφορετικοί για λογαριασμούς Dropbox Business, οι οποίοι απαιτούν εταιρικό λογαριασμό Microsoft.

Το Dropbox έχει πολλές άλλες τεχνολογικές συνεργασίες που ενισχύουν την αξία του. Αξιοσημείωτα παραδείγματα περιλαμβάνουν εύχρηστες εφαρμογές μικρών επιχειρήσεων όπως:

 • Adobe: κοινή χρήση και προβολή αρχείων PDF
 • Slack: ανταλλαγή μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο για ομάδες
 • Asana: παρακολούθηση και διαχείριση έργων
 • IFTTT: δημιουργία και αυτοματοποίηση σχέσεων εφαρμογών

iCloud

Το iCloud έχει τις δικές του εφαρμογές παραγωγικότητας: τη δημοφιλή σουίτα iWork. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Σελίδες: για επεξεργασία κειμένου
 • Αριθμοί: για υπολογιστικά φύλλα
 • Κεντρική σημείωση: για παρουσιάσεις

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το iWork διατηρεί το δικό του έναντι του Microsoft Office. Όχι, η Apple δεν προσφέρει εφαρμογές iWork για Windows ή Android. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα πρόσβασης στο iCloud, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Ακόμα καλύτερα, η Apple επιτρέπει στις εφαρμογές τρίτων να ενσωματωθούν στο iCloud – συμπεριλαμβανομένου του Office.

Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν:

 • Goodreader: για PDF και άλλα αρχεία. περιλαμβάνει δυνατότητες σχολιασμού
 • Todo: για τη δημιουργία λιστών εργασιών
 • iA Writer: για γραφή χωρίς περισπασμούς

Μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές με δυνατότητα iCloud είναι αυτές που παράγονται από την Apple. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει Safari, Ημερολόγια, Photostream, Υπενθυμίσεις, Σημειώσεις και, φυσικά, iTunes.

Στρογγυλές Τέσσερις Σκέψεις

Παρά το ότι δεν ανέπτυξαν τις δικές τους εφαρμογές, οι άνθρωποι στο Dropbox έχουν κάνει μια καλή δουλειά αξιοποιώντας συνεργασίες που θα προσελκύσουν χρήστες που ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν την εργασία τους.

Η Apple δεν καταδιώκει τέτοιες συμμαχίες τόσο έντονα όσο το Dropbox, αλλά δεν χρειάζεται: Είναι πραγματικά καλοί στην κατασκευή λογισμικού. Επιτρέπουν στους προγραμματιστές να ενσωματωθούν στο iCloud, οπότε υπάρχουν κάποιες αξιοπρεπείς επιλογές τρίτων. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλά από τα μεγάλα ονόματα που έχετε με το Dropbox δεν είναι διαθέσιμα με το iCloud.

Τελικά, το να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη βιβλιοθήκη ενοποίησης εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Το Dropbox προσανατολίζεται περισσότερο σε ομάδες, ενώ το iCloud είναι πιο προσανατολισμένο σε άτομα.

Νικητής γύρου τεσσάρων: ισοπαλία

Γύρος πέντε: Προστασία αρχείων

Η προστασία των αρχείων σας είναι εξίσου σημαντική με την κοινή χρήση τους. Αν και το Dropbox δεν είναι πάροχος μηδενικής γνώσης, ενώ η Apple είναι, υπάρχουν και άλλα ζητήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Dropbox

Το Dropbox ακολουθεί το βιομηχανικό πρότυπο προστατεύοντας τα αρχεία διαμετακόμισης με κρυπτογράφηση TLS / SSL. Τα αρχεία που ταξιδεύουν μέσω αυτής της ασφαλούς σήραγγας είναι κρυπτογραφημένα με 128 bit AES.

Μόλις φτάσετε στο κέντρο δεδομένων, τα αρχεία σας αποκρυπτογραφούνται πριν από την αποθήκευση. Το περιεχόμενο στη συνέχεια επανακρυπτογραφείται με AES 256-bit. Ωστόσο, τα μεταδεδομένα σας (ονόματα αρχείων, ημερομηνίες, μεγέθη κ.λπ.) παραμένουν αναγνώσιμα.

Για να προστατεύσουν περαιτέρω τον λογαριασμό τους, προσφέρεται στους χρήστες η δυνατότητα ενεργοποίησης της επαλήθευσης σε δύο βήματα. Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και έναν εξαψήφιο κωδικό για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Αυτός ο κωδικός μπορεί να ληφθεί μέσω μηνύματος κειμένου ή μέσω της εφαρμογής Dropbox για κινητά.

Κανονικά, το Dropbox διατηρεί διαγραμμένα αρχεία για 30 ημέρες για να προστατεύσει τους χρήστες από τυχαία διαγραφή από τους ίδιους ή από άλλους. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις αρχείων διατηρούνται για 30 ημέρες.

Οι χρήστες του Dropbox Pro μπορούν να επιλέξουν ένα πρόσθετο συνδρομής που ονομάζεται ιστορικό εκτεταμένης έκδοσης (EVH) για 3,99 $ ανά μήνα. Η EVH αποθηκεύει διαγραμμένα αρχεία και όλες τις εκδόσεις αρχείων για έως και ένα έτος. Οι χρήστες του Dropbox Business λαμβάνουν αυτόματα απεριόριστη έκδοση αρχείου και διαγράφουν την ανάκτηση αρχείων.

Η διεπαφή ιστού περιλαμβάνει επίσης μια καρτέλα “συμβάντα” που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να παρακολουθείτε ποιες ενέργειες πραγματοποιούν οι άλλοι στο κοινόχρηστο περιεχόμενό σας.

iCloud

Όπως το Dropbox, το iCloud προστατεύει τα δεδομένα σας καθώς ταξιδεύει μεταξύ συσκευής και κέντρου δεδομένων με μια ασφαλή σήραγγα TLS / SSL χρησιμοποιώντας 128 bit AES.

Το περιεχόμενό σας αποθηκεύεται επίσης ενώ βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας στο cloud. Η Apple δεν καθιστά σαφές ποιο επίπεδο κρυπτογράφησης χρησιμοποιούν εκτός από το να πει ότι είναι τουλάχιστον 128 bit AES. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης πρέπει να είναι καλό για το άμεσο μέλλον.

Δεν μπορούσα να βρω πληροφορίες από την Apple σχετικά με το εάν κρυπτογραφούν μεταδεδομένα ή όχι. Δεν θα υποθέσω, δεδομένου ότι οι περισσότερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που δεν προσφέρουν κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης δεν κρυπτογραφούν μεταδεδομένα.

Ενώ η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης δεν είναι διαθέσιμη για όλο το περιεχόμενό σας iCloud, ισχύει για το iCloud Keychain. Το iCloud Keychain είναι διαχειριστής αποθήκευσης κωδικών πρόσβασης, αριθμών πιστωτικών καρτών και άλλων πληροφοριών στο iCloud. Η κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης εμποδίζει τους υπαλλήλους της Apple ή τους χάκερ να διαβάζουν αυτά τα δεδομένα.

Η Apple προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων ως πρόσθετη απαίτηση ασφάλειας. Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο iCloud σε μια νέα συσκευή για πρώτη φορά, θα πρέπει να δώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και έναν εξαψήφιο κωδικό. Αυτός ο κωδικός εμφανίζεται αυτόματα σε “αξιόπιστες” συσκευές.

Το iCloud σάς επιτρέπει να επαναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία για έως και 30 ημέρες. Δεν υπάρχει γενικό σύστημα εκδόσεων για το iCloud. Ωστόσο, μπορείτε να επαναφέρετε έναν περιορισμένο αριθμό εκδόσεων iWork.

Στρογγυλές Πέντε Σκέψεις

Τόσο το Dropbox όσο και το iCloud κάνουν πολύ καλή δουλειά προστατεύοντας το περιεχόμενό σας με κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Ωστόσο, και οι δύο θα τα πήγαιναν καλά κρυπτογραφώντας μεταδεδομένα χρήστη και παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα επειδή τόσο το Dropbox όσο και το iCloud έχουν υποστεί εισβολές υψηλού προφίλ. Λεπτομέρειες 68.680.741 λογαριασμών Dropbox είχαν κλαπεί το 2012, ενώ οι λογαριασμοί iCloud που ανήκαν σε πολλές διασημότητες διασπάστηκαν το 2014.

Το Dropbox κάνει καλύτερη δουλειά από το iCloud με έκδοση και διαγραμμένο έλεγχο αρχείων επεκτείνοντάς το σε όλο το αποθηκευμένο περιεχόμενό σας. Νομίζω ότι αυτό είναι λογικό να αποφασίζουμε ποια υπηρεσία προστατεύει καλύτερα το περιεχόμενο των χρηστών σήμερα.

Νικητής Γύρου Πέντε: Dropbox

Η ετυμηγορία

Το iCloud έχει διανύσει πολύ δρόμο τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά είναι σαφές για μένα ότι δεν είναι ακόμη αντικατάσταση Dropbox, ακόμη και για χρήστες Mac. Όπου είναι πιο σύντομο – συγχρονισμός και κοινή χρήση – είναι δύο από τις πιο βασικά σημαντικές πτυχές της αποθήκευσης στο cloud.

Ωστόσο, ίσως είναι λάθος να βλέπουμε το iCloud ως ανταγωνισμό για το Dropbox. Χρησιμοποιήστε το Dropbox για να βελτιώσετε τις συνεργασίες σας και να επωφεληθείτε από την ευέλικτη δομή τιμολόγησης του iCloud και μπορείτε να αξιοποιήσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Στην περίπτωση του iCloud, αυτός είναι περισσότερος χώρος αποθήκευσης για επαφές iPhone, φωτογραφίες, iTunes και άλλα στοιχεία μιας πιο προσωπικής εμπειρίας cloud.

Ακόμα, όταν πρόκειται για επενδύσεις πιο ουσιαστικά στο ένα ή το άλλο…

Νικητής: Dropbox

Πιστεύεις ότι το έχουμε καταφέρει σωστά; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map