Καλύτερο Cloud Storage για Enterprise 2020

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud έχουν αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία δέκα χρόνια και έχουν γίνει εξαιρετικά οικονομικά αποδοτικές. Αυτό τους καθιστά πρωταρχικές επιλογές για εταιρείες σε επίπεδο επιχειρήσεων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά το cloud. Και είμαστε εδώ σήμερα, για να παρουσιάσουμε τους πέντε κορυφαίους παρόχους cloud για το 2020.


Στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν, η μόνη επιλογή που είχαν οι επιχειρήσεις για αποθήκευση δεδομένων ήταν να αγοράσουν, να ρυθμίσουν και να διαχειριστούν τους ιδιωτικούς διακομιστές αποθήκευσης ή τις εκμεταλλεύσεις τους. Αλλά αυτή η μέθοδος είχε πολλά μειονεκτήματα.

Πρώτον, το φυσικό υλικό κοστίζει πάρα πολλά χρήματα. Δεύτερον, διαβρώθηκε τα κέρδη μιας επιχείρησης αυξάνοντας τα γενικά έξοδα, όπως το κόστος προσωπικού και συντήρησης, και έτρωγε πολύ χρόνο προσπαθώντας να διαχειριστεί μια προσαρμοσμένη εσωτερική υποδομή.

Σήμερα, ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραστικά. Οι τεχνολογίες αποθήκευσης στο cloud έχουν γίνει τόσο αποτελεσματικές και πανταχού παρούσες που πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα μεταβαίνοντας στο cloud.

Η κορυφαία επιλογή μας σε αυτήν τη λίστα είναι η Egnyte. Χαιρόμασταν που βλέπουμε λειτουργίες που διευκολύνουν τους επαγγελματίες πληροφορικής να διαχειρίζονται αρχεία υπαλλήλων, να ορίζουν δικαιώματα και να ελέγχουν την υπηρεσία καταλόγου Active Directory Διαβάστε παρακάτω για τη λίστα γεμίσματος των υπηρεσιών μας.

Καλύτερο Cloud Storage για Enterprise 2020

1. Egnyte

Το Egnyte είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις, ειδικά επειδή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις επιχειρήσεις. Το Egnyte επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν κεφαλίδες μηνυμάτων, λογότυπα, ακόμη και τη διεύθυνση URL ενός τόμου αποθήκευσης στο cloud.

Η επωνυμία είναι μια σημαντική πτυχή για τις επιχειρήσεις, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα λειτουργικά οφέλη που πρέπει να σκεφτούμε. Παρόλο που η Egnyte διαθέτει χρήσιμες δυνατότητες κοινής χρήσης και συνεργασίας, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται απρόσκοπτα πληροφορίες, η ασφάλεια έχει ιδιαίτερη σημασία.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το Egnyte

Εκτός από την τυπική κρυπτογράφηση, περιλαμβάνουν επίσης δικαιώματα πρόσβασης χρηστών και ομάδων, τα οποία είναι απαραίτητα για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται λειτουργικές μονάδες όπως το νομικό τμήμα, το τμήμα HR, το λογιστικό τμήμα, το τμήμα δημοσίων σχέσεων και το τμήμα πληροφορικής.

intro.mobile.access.egnyte
intro.mobile.access.egnyte

Το Egnyte εξοικονομεί επίσης πολύ χρόνο στους διαχειριστές, επιτρέποντάς τους να εφαρμόζουν άδειες πρόσβασης σε ομάδες χρηστών ταυτόχρονα, και τις χρονικές σημάνσεις του συστήματος ελέγχου των δραστηριοτήτων των χρηστών.

Διαβάστε την κριτική

2. Tresorit

Η κύρια πρόταση πώλησης της Probalby Tresorit είναι ότι τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στην Ευρώπη, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για εταιρείες που πρέπει να παραμείνουν συμβατές με το GDPR και απλά ανησυχούν για την αποθήκευση των δεδομένων τους σε διακομιστές των ΗΠΑ. 1

Tresorit-αρχική σελίδα-2019

Τιμολόγηση: από περίπου. 10 $ ανά μήνα ανά χρήστη για ομάδες με περισσότερους από 10 χρήστες και περίπου 1 TB αποθηκευτικές ανάγκες. Οι εταιρικοί πελάτες πληρώνουν περίπου. 25 $ ανά χρήστη, αλλά αποκτήστε περισσότερες δυνατότητες, όπως πρόσβαση API. 

Διεύθυνση URL: www.tresorit.com

3. Κουτί

Το Box διαθέτει επίσης αυστηρούς μηχανισμούς ασφαλείας. Όχι μόνο παρέχουν εργαλεία για τη διαχείριση των αδειών χρήστη, αλλά είναι επίσης πάροχος ασφαλείας μηδενικής γνώσης. Για επιχειρήσεις που πρέπει να διατηρήσουν τη συμμόρφωση με το HIPAA, το Box δεν θα σας απογοητεύσει.

Η αρχική έκδοση της υπηρεσίας τους κοστίζει μόνο 5,00 $ ανά χρήστη ανά μήνα, αλλά οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο για το πακέτο Business, το οποίο κοστίζει 15,00 $ ανά χρήστη, ανά μήνα.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το κουτί

Το Box παρέχει ορισμένες δυνατότητες αποκλειστικά για εταιρικούς πελάτες, όπως ασφαλή συνεργασία, εργαλεία διαχείρισης έργων και σύνολα κανόνων για αυτοματοποίηση ροής εργασίας.

Το Box προσφέρει επίσης εργαλεία ενσωμάτωσης που συνδυάζονται όμορφα με άλλες υπηρεσίες, όπως τα Έγγραφα Google και θα σας επιτρέψουν να έχετε προσαρμοσμένα λογότυπα επωνυμίας, κεφαλίδες μηνυμάτων και τη διεύθυνση URL, για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική εμφάνιση.

Διαβάστε την κριτική

4. Citrix Sharefile

Το Sharefile είναι η λύση αποθήκευσης cloud της εταιρικής κλάσης Citrix και είναι γνωστές στον εμπορικό κλάδο λογισμικού και υπηρεσιών. Οι αξιοσημείωτες δυνατότητες του Sharefile περιλαμβάνουν ένα σύστημα ελέγχου που δημιουργεί αναφορές δραστηριότητας, ενοποίηση με Ενιαία σύνδεση, ειδοποιήσεις λήψης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Αυτό μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για την εκτύπωση ενός εγγράφου, την υπογραφή του και τη σάρωση στο σύννεφο. Αν και έχουν όριο μεγέθους αρχείου, το όριο είναι αρκετά μεγάλο (10 GB), το οποίο θα πρέπει να φιλοξενήσει τους περισσότερους εταιρικούς χρήστες.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το Citrix Sharefile

Για την προστασία των δεδομένων των επιχειρήσεων, δημιούργησαν ιστότοπους αποκατάστασης καταστροφών τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη. Εξασφαλίζουν επίσης τη μεταφορά δεδομένων με κρυπτογράφηση AES-256-bit και SSL / TLS (αν και δεν είναι πάροχος μηδενικής γνώσης).

Ανασκόπηση Citrix ShareFile

Όχι μόνο βελτιώνει την παραγωγικότητα με δυνατότητες συνεργασίας, αλλά βοηθούν επίσης στην εξοικονόμηση χρόνου, με τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής (RightSignature).

Διαβάστε την κριτική

5. Dropbox για επιχειρήσεις

Το Dropbox για επιχειρήσεις έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από την υπηρεσία μεμονωμένων χρηστών και δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό. Για αρχάριους, η επιχειρηματική έκδοση του Dropbox έχει απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Dropbox για επιχειρήσεις

Και σε αντίθεση με την υπηρεσία μεμονωμένου χρήστη, η επιχειρηματική υπηρεσία περιλαμβάνει εργαλεία που βοηθούν τους διαχειριστές να ελέγχουν τους λογαριασμούς χρηστών και τα δικαιώματα πρόσβασης ομάδας, το οποίο αποτελεί βασικό στοιχείο της σύγχρονης ασφάλειας των επιχειρήσεων. Αυτά τα εργαλεία μπορούν ακόμη και να περιορίσουν την πρόσβαση των χρηστών σε συγκεκριμένους φακέλους, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να οργανώσει δεδομένα σε λειτουργικές μονάδες όπως νομικές, IT, HR κ.λπ..

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το κουτί

Η έκδοση ενός χρήστη επιτρέπει την ανάκτηση αρχείων μόνο για έως και 30 ημέρες. Όμως, η επιχειρηματική έκδοση διαθέτει απεριόριστη ανάκτηση αρχείων και εκδόσεις, οπότε μην ανησυχείτε!

Επιχειρηματική κριτική Dropbox

Παρόλο που παρέχουν δυνατότητες κοινής χρήσης και συνεργασίας για την ενίσχυση της παραγωγικότητας, κλειδώνουν την πρόσβαση αρχείων με συνδέσμους με κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, το Dropbox για επιχειρήσεις διαθέτει εργαλεία ενσωμάτωσης για το Office 365.

Διαβάστε την κριτική

Τα οφέλη του Cloud Storage οφέλη για τις επιχειρήσεις

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις περισσότερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud είναι η έλλειψη επαρκών ελέγχων ασφαλείας. Σίγουρα, πολλές υπηρεσίες cloud που έχουν σχεδιαστεί για άτομα περιλαμβάνουν μηχανισμούς λήξης ώρας και ημερομηνίας, που ελέγχουν πότε ένας εξωτερικός χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αρχεία, αλλά αυτή η λύση είναι ανεπαρκής.

Επειδή οι επιχειρήσεις χειρίζονται συχνά ευαίσθητες πληροφορίες πελατών από νομικά τμήματα, ιατρικές πρακτικές, ακόμη και εταιρείες τεχνολογίας. Εάν υπήρχε διαρροή δεδομένων και η πληροφορία γίνεται αντιληπτή από ακούσια μέρη, οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πραγματικά επιζήμιες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ύπαρξη επαρκών ελέγχων ασφαλείας είναι τόσο κρίσιμη με τις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Με τα παραπάνω, οι περισσότερες λύσεις αποθήκευσης cloud εταιρικού επιπέδου περιέχουν μια δομή λογαριασμού, σύμφωνα με την οποία ο διαχειριστής έχει υψηλό βαθμό ελέγχου σε ποια αρχεία έχουν πρόσβαση οι μεμονωμένοι χρήστες.

Επιπλέον, οι καλύτερες υπηρεσίες εταιρικού επιπέδου επιτρέπουν στους διαχειριστές να συγκεντρώνουν χρήστες σε λειτουργικές ομάδες, επιτρέποντάς τους έτσι να εφαρμόζουν πολιτικές ομάδας και δικαιώματα πρόσβασης, για καλύτερη διαχείριση και ασφάλεια. Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα, αυτές οι λύσεις αποθήκευσης cloud παρέχουν ακόμη και εργαλεία ελέγχου. Κάθε επιχείρηση θα καταλάβει πόσο πολύτιμοι είναι οι έλεγχοι για έναν οργανισμό και θα βοηθήσει τους διαχειριστές να βρουν τρύπες στις διαμορφώσεις άδειας χρήστη.

Η καλύτερη χρονική στιγμή ελέγχου συστημάτων σφραγίζει κάθε δραστηριότητα χρήστη. Από τις μεταφορτώσεις αρχείων, τις λειτουργίες ανάγνωσης και εγγραφής, ο διαχειριστής θα μπορεί να ελέγχει ό, τι κάνει κάθε χρήστης με μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud. Αυτές τις μέρες, οι επιχειρήσεις χρειάζονται αποθήκευση cloud για να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τις σχέσεις με τους συνεργάτες τους, να βελτιώνουν την παραγωγικότητα και να παρέχουν πρόσβαση σε κινητά.

Μερικά από τα οφέλη είναι τα εξής:

 • Βελτιωμένη πρόσβαση σε απομακρυσμένα αρχεία
 • Βελτιωμένη παραγωγικότητα μέσω συνεργασίας
 • Βελτιωμένες σχέσεις πελατών μέσω κοινής χρήσης δεδομένων
 • Πολυεπίπεδη ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης & ομαδικά στοιχεία ελέγχου
 • Εξαλείφει την ανάγκη φιλοξενίας εσωτερικών κέντρων δεδομένων 
 • Μειωμένη επιβάρυνση διαχείρισης των πόρων πληροφορικής

συμπέρασμα

Το cloud storage για επιχειρήσεις προσφέρει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με τη δημιουργία, την εφαρμογή και τη διαχείριση μιας εσωτερικής υποδομής αποθήκευσης. Βοηθά στην άρση του βάρους της διαχείρισης, προσφέροντας συνεργασία, ασφαλή κοινή χρήση αρχείων και βελτιωμένη παραγωγικότητα.

Μέσω μιας κεντρικής υπηρεσίας cloud. Φροντίζοντας τις απαιτήσεις ασφάλειας και αποκατάστασης καταστροφών, οι επιχειρήσεις μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – τη λειτουργία της επιχείρησης.

Το IT είναι μια υπηρεσία υποστήριξης που μπορεί να μειώσει την κατώτατη γραμμή μιας επιχείρησης, αλλά το cloud storage θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώσει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της εργασίας των εργαζομένων. Τι πιστεύετε για τις πέντε πρώτες επιλογές μας; Μοιραστείτε οποιεσδήποτε σκέψεις ή ιδέες έχετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map