Κριτική Bitcasa – Απεριόριστη αποθήκευση και συγχρονισμός Cloud

Έχουμε ακούσει πολλά για το Bitcasa. Η δυσοίωνη απεριόριστη υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού cloud που υπόσχεται να λύσει όλα τα προβλήματά σας με το cloud. Ενώ υπάρχουν πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, δεν υπάρχει ακόμη καμία που να προσφέρει απεριόριστο συγχρονισμό αρχείων. Ακούγεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό, ωστόσο, το έχουν κάνει. 


Από εδώ και στο εξής μπορείτε να έχετε επίσημη πρόσβαση και να αγοράσετε το Bitcasa για τις προσωπικές σας ανάγκες αποθήκευσης στο cloud. Όντας απεριόριστο, είναι αδύνατο να εξαντληθεί ο χώρος. Φυσικά, το “απεριόριστο” είναι απλώς μάρκετινγκ ακατάπαυστων που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα αρχεία θέλετε, χωρίς να αντιμετωπίζετε περιορισμούς από την πλευρά των παρόχων. Καμία υπηρεσία στον κόσμο δεν θα μπορούσε πραγματικά να αποθηκεύσει απεριόριστο αριθμό δεδομένων. Κοινή λογική, σωστά; Αλλά αξίζει να αναφερθεί – ποτέ δεν ξέρετε τι πιστεύουν οι άνθρωποι.

 • 10 GB Δωρεάν αποθήκευση στο cloud 
 • Τώρα μόνο 69 $ ετησίως για απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και συγχρονισμό
 • Χρησιμοποιήστε το και στο κινητό σας

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές ωραίες υπηρεσίες, που περιορίζουν ορισμένες δυνατότητες, για παράδειγμα, εύρος ζώνης κάνοντας τις μεταφορές αρχείων εξαιρετικά αργή. Το Bitcasa φαίνεται να μένει μακριά από τέτοιες εμπειρίες χρηστών που αναστέλλουν πρακτικές που παρέχουν μια πραγματική απεριόριστη λύση. 

Bitcasa Infinite Drive
Αναθεώρηση Bitcasa

Το Bitcasa διαθέτει εφαρμογές για υπολογιστές για Windows, Mac και Linux (σε άλφα). Η διεπαφή για το Bitcasa είναι ελάχιστη. Το Bitcasa ενσωματώνεται στο σύστημα αρχείων που εμφανίζεται ως μονάδα δίσκου, με ένα γράμμα μονάδας δίσκου «I» στα Windows ή μια αγαπημένη τοποθεσία στο Mac.

Η άπειρη μονάδα δίσκου είναι ο λόγος για τον οποίο η Bitcasa θέλει να «Σκάψετε τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στο Bitcasa Infinite Drive για να ελευθερώσετε χώρο στον υπολογιστή και το τηλέφωνό σας».

Πώς να ξεκινήσετε με το Bitcasa

Κατεβάστε το Bitcasa για Windows στον ιστότοπό τους

Η εγκατάσταση του Bitcasa είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εγκατάστασης από τη σελίδα λήψης του Bitcasa.

Μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να λάβετε έναν δωρεάν μήνα απεριόριστου χώρου αποθήκευσης πριν εγκαταστήσετε τον πελάτη ή μπορείτε να εγγραφείτε στο Bitcasa από το λογισμικό μετά την εγκατάσταση.

Αφού συνδεθείτε για πρώτη φορά, υπάρχει μια γρήγορη εισαγωγή.

Στο τέλος του σεμιναρίου, το Bitcasa σας ζητά να επιλέξετε τους φακέλους που θέλετε να αντικατοπτρίσετε.

Όπως υποδηλώνει η εικόνα, οι φάκελοι που ορίζετε να αντικατοπτρίζονται θα αποθηκεύονται στο διαδίκτυο χωρίς να αλλάζουν τίποτα σχετικά με τον τρόπο που υπάρχει ήδη στον σκληρό σας δίσκο, εκτός σύνδεσης. Μην ανησυχείτε εάν δεν είστε σίγουροι για τους φακέλους που θα επιλέξετε, μπορείτε πάντα να αντικατοπτρίζετε περισσότερο φάκελο αργότερα (ή να σταματήσετε να αντικατοπτρίζετε για αυτό το θέμα).

Επιλέξτε τον λογαριασμό σας και ξεκινήστε να αντικατοπτρίζετε αρχεία στο Cloud

Bitcasa στην επιφάνεια εργασίας σας

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στο Bitcasa χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή-πελάτη, μπορείτε απλά να σπρώξετε τα αρχεία σας στο Infinite Drive ή να “αντικατοπτρίσετε” τα αρχεία σας στην άπειρη μονάδα δίσκου.

Όταν αντιγράφετε αρχεία στην άπειρη μονάδα δίσκου Bitcasa, τα αρχεία μεταφορτώνονται στο cloud. Είναι τόσο απλό, το Bitcasa κάνει όλη την περίπλοκη δουλειά στο πίσω μέρος. Όμως, η αντιγραφή αρχείων στο Infinite Drive στην εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές απαιτεί μερικές φορές αρκετό χρόνο για να το αντιγράψετε τοπικά. Εάν τα αρχεία είναι πολύ μεγάλα, ενδέχεται να χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος για τη μεταφόρτωση ακόμα και μετά την αντιγραφή των αρχείων. Το εικονίδιο του δίσκου συστήματος σας δείχνει πόσα δεδομένα δεν έχουν ακόμη φορτωθεί.

Αντιγράψτε τα αρχεία σας στη νέα σας απεριόριστη μονάδα δίσκου

Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή φάκελο για να το αντιγράψετε απευθείας στον ριζικό κατάλογο της μονάδας Bitcasa Infinite στα Windows.

Το Mirroring, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί μόνο ένα αντίγραφο των αρχείων που υπάρχουν φυσικά στον υπολογιστή. ουσιαστικά δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία μέσω φακέλου με το όνομα “Mirrored Folders” στη μονάδα δίσκου Bitcasa.

Για να αντικατοπτρίσετε έναν φάκελο, κάντε δεξί κλικ σε ένα φάκελο και κάντε κλικ στο “Αντίγραφο αυτού του φακέλου στο Bitcasa”. Και πάλι, μπορείτε να δείτε την πρόοδο της μεταφόρτωσης κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο του δίσκου συστήματος. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο μενού για να σταματήσετε να αντικατοπτρίζετε έναν φάκελο.

Παράθυρο προτιμήσεων ρυθμίσεων Bitcasa
Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, η διεπαφή του Bitcasa είναι απλοϊκή. Θα έλεγα ότι η διεπαφή είναι σχεδόν ανύπαρκτη, επειδή το μόνο παράθυρο που θα συναντούσε ένας χρήστης είναι το παράθυρο Ρυθμίσεις, η Bitcasa προσπαθεί να διατηρήσει τη διεπαφή απλή αφήνοντας όλα τα περίπλοκα πράγματα να δουλέψουν πίσω από τα παρασκήνια.

Ακριβώς όπως η αντιγραφή αρχείων στο Bitcasa, η πρόσβαση στα αρχεία σας είναι εξαιρετικά εύκολη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας ανοίγοντας τα απευθείας από το Infinite Drive. Εάν η ροή δεν είναι το πράγμα σας ή δεν υποστηρίζεται από το μέγεθος του σωλήνα εύρους ζώνης, μπορείτε να αντιγράψετε τα αρχεία σε μια τοποθεσία στη φυσική σας μονάδα δίσκου και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά μετά τη λήψη τους.

Ο κατάλογος “Φάκελοι που αντικατοπτρίζονται” στο Infinite Drive περιέχει όλους τους φακέλους που αντικατοπτρίζονται από όλες τις συσκευές σας. Οι φακέλοι που αντικατοπτρίζονται ταξινομούνται ανά συσκευή προέλευσης. Όλοι οι φακέλοι που αντικατοπτρίζονται σε αυτόν τον κατάλογο είναι μόνο για ανάγνωση, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να αντιγράψετε μόνο τα αρχεία από τους φακέλους τους.

Το Bitcasa εμφανίζει τους φακέλους που αντικατοπτρίζονται

Διεπαφή Web Bitcasa

Η διεπαφή ιστού, ή «πρόσβαση στο διαδίκτυο», όπως το θέτει η Bitcasa, είναι το ορατό πρόσωπο του Bitcasa. Σε σύγκριση με τη σχεδόν ανύπαρκτη διεπαφή των εφαρμογών επιτραπέζιου υπολογιστή, η ευχάριστα επίπεδη και σκοτεινή διεπαφή ιστού της διαδικτυακής πύλης έχει σχεδόν

Διαθέτει πέντε προβολές – Φάκελος, Μουσική, Βίντεο, Φωτογραφίες και Έγγραφα όπως οι εφαρμογές για κινητά, η πρόσβαση στο Διαδίκτυο παρέχει έναν εύκολο τρόπο ανάκτησης δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στο Bitcasa μέσω των περισσότερων από τα νεότερα προγράμματα περιήγησης.

Περιηγηθείτε στα αρχεία σας παντού από τη διεπαφή ιστού

Εκτός από την ικανότητα να ανεβάζετε αρχεία ή να διαγράφετε αρχεία ή φακέλους, η διαδικτυακή πύλη επιτρέπει κυρίως πρόσβαση μόνο για ανάγνωση, επιτρέποντάς σας να κατεβάζετε αρχεία, να βλέπετε έγγραφα στο πρόγραμμα περιήγησης και να παίζετε τραγούδια ή βίντεο. Ωστόσο, η Bitcasa υπαινίσσεται ότι η επεξεργασία εγγράφων ενδέχεται να είναι δυνατή στο μέλλον.

Ροή της μουσικής συλλογής σας με το Bitcasa

Εκδόσεις αρχείων 

Η πρόσβαση στον ιστότοπο της Bitcasa δεν διαθέτει δυνατότητες στη διεπαφή επιφάνειας εργασίας ή κινητού. Η πανίσχυρη δυνατότητα ιστορικού αρχείων, για παράδειγμα, είναι προσβάσιμη μέσω αναπτυσσόμενων μενού. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να επιστρέψετε σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, για να ανακτήσετε προηγούμενες εκδόσεις αρχείων ή ακόμη και αρχεία που έχουν διαγραφεί (Για όσους αρέσουν τα άπειρα διαγραμμένα αρχεία διατήρησης όπως το Crashplan και το OpenDrive έχουν). Μπορείτε να ανατρέξετε στην ακριβή ώρα και λεπτό της έκδοσης του αρχείου που θέλετε να κατεβάσετε.

Bitcasa σε κινητές συσκευές και άλλες συσκευές

Το Bitcasa διαθέτει εφαρμογές για iOS, υποστηρίζοντας το iPhone και το iPad. για Android, υποστηρίζοντας όλες τις συσκευές Android. και επίσης στο Windows Store, για όλες τις συσκευές Windows RT, Windows 8 και Windows 8 Pro.

Το Bitcasa υποστηρίζει φορητές συσκευές

Η εφαρμογή Bitcasa Android παρέχει απλό και εύκολο τρόπο πρόσβασης σε αρχεία εν κινήσει. Το σεμινάριο και η ρύθμιση για την αρχική σύνδεση παρέχουν μια γρήγορη και σχεδόν ολοκληρωμένη επισκόπηση του πελάτη. Με μια διεπαφή όμοια με την πύλη ιστού, η επίπεδη εφαρμογή με σκοτεινό θέμα έχει τις πέντε προβολές φακέλων, εγγράφων, φωτογραφιών, μουσικής και βίντεο παρόμοια με την πύλη ιστού στην αρχική οθόνη. Επιπλέον, το κορυφαίο κολλώδες σχήμα πλακιδίων δείχνει το πιο πρόσφατο αρχείο που άνοιξε ή κατεβάστηκε, καθώς και μια επιλογή για την προβολή αγαπημένων αρχείων (ή με αστέρι).

Η Bitcasa συνειδητοποίησε ότι το όνειρο του σκληρού δίσκου μόνο για σύννεφο δεν είναι πολύ εφικτό για ένα κινητό τηλέφωνο, οπότε το αστέρι ενός αρχείου στην επάνω δεξιά γωνία επιτρέπει στα αρχεία να έχουν πρόσβαση εκτός σύνδεσης (μια τέτοια δυνατότητα δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη για τους υπολογιστές-πελάτες).

Αποκτήστε πρόσβαση στις φωτογραφίες του κινητού σας εν κινήσει
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη δομή φακέλων στην προβολή φακέλων της εφαρμογής. Μαζί με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, το Bitcasa επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε άλλα αρχεία χρησιμοποιώντας την προϋπάρχουσα εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο Android. Επειδή δεν έχουν όλα τα τηλέφωνα Android ενσωματωμένα προγράμματα προβολής αρχείων ή εξερευνητές, η Bitcasa υιοθέτησε την προσέγγιση ότι δεν ήταν σε θέση να “κατεβάσει” τα αρχεία. Τα αρχεία μπορούν είτε να ανοίξουν απευθείας από τον Ιστό είτε να αποθηκευτούν ως αγαπημένα και να προβληθούν ξανά, εντοπίζοντάς τα στην εφαρμογή για κινητά. Εάν δεν σκάψετε μέσα στη δομή του φακέλου σας, δεν είναι εύκολο να βρείτε τα αρχεία χρησιμοποιώντας άλλο εξερευνητή αρχείων ή πλοηγό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα εάν θέλετε να προβάλετε ορισμένα αρχεία χωρίς να ανοίξετε το Bitcasa ή να χρησιμοποιήσετε μια μη προεπιλεγμένη εφαρμογή (Το Bitcasa μπορεί να ανοίξει το αρχείο μόνο εάν υπάρχει μια προεπιλεγμένη συσχέτιση αρχείων).

Εκτός από αυτό, το Bitcasa μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ροή μουσικής και βίντεο από τον άπειρο χώρο αποθήκευσης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή σύνδεσης της κάμερας με το Bitcasa – αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στο Bitcasa να μεταφορτώνει περιοδικά όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο κινητό (είτε σε 3G είτε εάν έχει επιλεγεί, μόνο WiFi). Ακριβώς όπως ο τρόπος λήψης αντιγράφων ασφαλείας της κάμερας στο iCloud σε συσκευές iOS, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο «αντικατοπτρίζονται» σε έναν φάκελο «Μεταφορτώσεις» που δημιουργήθηκε στη ρίζα του Infinite Drive όταν έχει επιλεγεί η επιλογή.

Η ασφάλεια

Το Bitcasa αρχικά φάνηκε να είναι μια υπηρεσία με κρυπτογράφηση “zero-knowledge”, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της ίδιας της Bitcasa, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ή ακόμη και να έχει ιδέα για τα αρχεία που έχετε ανεβάσει στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Google Drive ή το Dropbox, όπου ο πάροχος μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία σας σε σπάνιες περιπτώσεις (για παράδειγμα νομικές καταστάσεις), η Bitcasa λέει ότι «Κανείς στο Bitcasa δεν μπορεί να δει τα δεδομένα σας. Δεν μπορούμε καν να δούμε τα ονόματα αρχείων. Το μόνο που βλέπουμε είναι σταγόνες κρυπτογραφημένων δεδομένων. Δεν γνωρίζουμε καν ποιος τους κατέχει. “
Έτσι, ακόμη και αν τους ζητήθηκε από την κυβέρνηση να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα ενός ατόμου, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να βοηθήσουν ούτως ή άλλως.

Επί του παρόντος, ο ιστότοπος δηλώνει απλώς ότι η Bitcasa χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση “AES-256” την οποία αποτελεί το πρότυπο στρατιωτικής κρυπτογράφησης. Υπήρξαν άλλες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των χρηστών στην μπλογκόσφαιρα και σε άλλα μέρη σχετικά με τους αλγόριθμους που χρησιμοποιήθηκαν. σύστημα που αναπτύσσεται για την αποκρυπτογράφηση δεδομένων μέσω της διαδικτυακής πύλης ή της εφαρμογής για κινητά και τα κενά του ίδιου του συστήματος κρυπτογράφησης (γνωστό ως συγκλίνουσα κρυπτογράφηση). Πολλά έχουν απαντηθεί και πολλά παραμένουν αναπάντητα. Η ασφάλεια της Bitcasa ακούγεται αξιοπρεπής τουλάχιστον σε χαρτί, αλλά χωρίς να πραγματοποιηθεί ολοκληρωμένος έλεγχος ή / και πιστοποίηση τρίτων, έχουμε το δικαίωμα να είμαστε σκεπτικοί για τους ισχυρισμούς ασφαλείας που διατυπώνονται από την Bitcasa.

Η Bitcasa ισχυρίζεται ότι έχει εκκρεμεί διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εξηγώντας ίσως γιατί οι λεπτομέρειες της ασφάλειας δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως.

Η τεχνολογία

Ίσως να αναρωτιέστε “Πώς μπορεί η Bitcasa να μου προσφέρει πραγματικά άπειρο χώρο αποθήκευσης για 10 $ το μήνα;” Η απάντηση έγκειται στην τεχνολογία διπλής αναπαραγωγής τους. Το Bitcasa αποθηκεύει μόνο ένα αντίγραφο κάθε αρχείου που είναι αποθηκευμένο στο Bitcasa από οποιονδήποτε χρήστη. Το Bitcasa εξηγεί ότι χρησιμοποιούν το hash του ίδιου του αρχείου ως το κλειδί για την κρυπτογράφηση του αρχείου, οπότε με αυτόν τον τρόπο, δύο πανομοιότυπα αρχεία θα είναι πανομοιότυπα ακόμη και μετά την κρυπτογράφηση, με μόνο τους χρήστες που το έχουν ανεβάσει να έχουν πρόσβαση στα κλειδιά για αποκρυπτογραφήστε τα αρχεία που έχουν ανεβάσει.

Τα μειονεκτήματα

Το Bitcasa διαθέτει ασφάλεια, αποθήκευση με άπειρο όχι μόνο για τους επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές σας, αλλά και για τις φορητές συσκευές σας. τι θα μπορούσε να λείπει στο Bitcasa; Αυτό ήταν το πρώτο ερώτημά μου, όταν έκανα πρώτη φορά το Bitcasa.

Το Bitcasa μπορεί να προβλέψει τι θα έχετε πρόσβαση (ή ροή) αργότερα, αλλά εκπληκτικά δεν θα θυμάστε τα αρχεία στα οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Το Bitcasa δεν διαθέτει συγχρονισμό αρχείων, με την πιο αληθινή έννοια της λέξης. δεν μπορεί να διατηρήσει αρχεία εκτός σύνδεσης. Επειδή μπορεί να διατηρήσει μόνο ένα αντίγραφο μόνο για ανάγνωση (αντίγραφο ασφαλείας) των αρχείων στον υπολογιστή σας στο cloud ή να διατηρήσει ένα μόνο αντίγραφο στην άπειρη μονάδα δίσκου, το Bitcasa δεν σας επιτρέπει να εργάζεστε στα ίδια αρχεία σε πολλούς υπολογιστές όταν ” είσαι εκτός σύνδεσης.

Αφήνοντας την εννοιολογική πλευρά των μειονεκτημάτων, υπάρχουν ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με τη χρηστικότητα. Η «προβολή μουσικής» είτε στην διαδικτυακή πύλη είτε στις εφαρμογές για κινητά απαιτούν να δημιουργηθεί μια «προσωρινή μνήμη» (παρόμοια με την προσωρινή μνήμη μικρογραφίας στα συστήματα Windows). Είχα περίπου 500 GB δεδομένων κατά την αναθεώρηση και λιγότερο από 50 GB όλων των δεδομένων ήταν μουσική – η διαδικτυακή πύλη για περισσότερο από 10 λεπτά για να φορτώσω αυτήν τη λίστα μουσικών αρχείων που είχα (σε μία σελίδα). Ζητήματα όπως αυτό προκύπτουν πιθανώς λόγω της φύσης της κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από το Bitcasa.

Η σταθερότητα των εφαρμογών είναι επίσης μια ανησυχία που δεν έχει ακόμη ληφθεί πλήρως υπόψη, οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές συντρίβονται περιστασιακά, αν και η νεότερη έκδοση με βελτιώσεις κυκλοφορεί συνεχώς από την Bitcasa για να διορθώσει σφάλματα. Ο υπολογιστής-πελάτης της επιφάνειας εργασίας μεταβαίνει από ένα σφάλμα κάθε πέντε λεπτά σε απολύτως μηδενικό σφάλμα στον υπολογιστή μου. Ο υπολογιστής-πελάτης Android για κινητά από την άλλη πλευρά εξακολουθεί να μου κλείνει το τηλέφωνο ή είναι κάποτε κολλημένος για πάντα στη φόρτωση.

Με τέτοιες αδυναμίες, το Bitcasa πιθανότατα δεν μπορεί να είναι το δικό σας μέγεθος που ταιριάζει σε όλες τις λύσεις για να αντικαταστήσει όλες τις υπάρχουσες υπηρεσίες αποθήκευσης αρχείων, συγχρονισμού και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκεί έξω.

Οι προοπτικές

Το Bitcasa διαθέτει έναν αξιοπρεπή συνδυασμό τεχνολογίας, χρηματοδότησης, οράματος, χρηστικότητας και σχεδιασμού. αλλά ορισμένες λεπτομέρειες που κυμαίνονται από μικρά σφάλματα έως την πλήρη χρηστικότητα σε ορισμένες καταστάσεις δεν έχουν ληφθεί υπόψη. Το Bitcasa οραματίζεται να σκοτώνει όλους τους σκληρούς δίσκους για να διατηρεί όλα τα δεδομένα σας στο cloud. αλλά είτε με την ποιότητα των συνδέσεων στο Διαδίκτυο είτε με προβλήματα με την ίδια την υπηρεσία Bitcasa, το ουτοπικό όνειρο απέχει πολύ από το να επιτευχθεί.

Μέχρι τότε, το Bitcasa μπορεί να είναι μια κανονική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αρχειοθέτησης και αποθήκευσης αρχείων. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε την τρέχουσα λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή αποθήκευσης με το Bitcasa?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map