Battle of The Productivity Apps – Todoist εναντίον Wunderlist εναντίον Any.Do

Σε έναν κόσμο όπου αποσπάται εύκολα από ένα νέο δημοφιλές θέμα στο Twitter ή από ένα νέο φίλτρο στο Snapchat, χρειαζόμαστε εφαρμογές παραγωγικότητας για να μας κρατούν κίνητρα και να μας βοηθήσουν να θυμόμαστε όλα όσα πρέπει να κάνουμε σε μια μέρα.


Φυσικά, υπήρχε μια στιγμή που οι άνθρωποι κρατούσαν μεγάλα ημερολόγια για καθημερινές λίστες υποχρεώσεων ή έκαναν σημειώσεις στο ημερολόγιο στο γραφείο τους, αλλά επειδή η εργασία μετατοπίστηκε σε υπολογιστές δεν έχει νόημα πια να κάνουμε μια λίστα σε χαρτί: η παραγωγικότητά μας εξαρτάται για το περιβάλλον και το ρυθμό με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα καθήκοντά μας.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας στο διαδίκτυο, συγκρίνουμε τρεις από τις πιο ικανές: Todoist, Wunderlist και Any.do.

Ενώ η μάχη είναι πολύ κοντά μέχρι το τέλος, ο νικητής είναι σαφώς Wunderlist χάρη στη δωρεάν έκδοση που διαθέτει χαρακτηριστικά.

Όχι ότι οι άλλοι δεν έχουν αξία: Το Todoist έχει μια ομαλή εφαρμογή για κινητά, ενώ το Any.do έχει μια κομψή διεπαφή ιστού και μια μοναδική επέκταση προγράμματος περιήγησης. Στο τέλος, όμως, κανένας δεν μπορούσε να δώσει στον Wunderlist έναν πραγματικό αγώνα.

Κριτήρια για την επιλογή της σωστής εφαρμογής παραγωγικότητας

Με τόσες πολλές εφαρμογές παραγωγικότητας διαθέσιμες στο διαδίκτυο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί η σωστή. Από τη μία πλευρά, μοιάζουν τόσο πολύ με τις λίστες ελέγχου και τις προθεσμίες, αλλά από την άλλη, είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Ακολουθούν ορισμένα από τα κριτήρια που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη προτού επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή παραγωγικότητας:

Διεπαφή

Εάν είστε κάποιος που διαπιστώνει ότι μια διασύνδεση χωρίς ακαταστασία σας κάνει να εστιάζετε καλύτερα και να αυξάνετε την παραγωγικότητά σας, τότε επιλέξτε μια εφαρμογή καθαρή εμφάνιση. Ενώ το Any.do έχει την πιο κομψή διεπαφή μεταξύ όλων των εφαρμογών, το Wunderlist είναι πραγματικά αυτό που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες σε μία οθόνη.

Υποστήριξη για κινητά

Δεν το μισείτε όταν δημιουργείτε μια εξαντλητική λίστα παντοπωλείων στη διεπαφή ιστού ενός εργαλείου παραγωγικότητας μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι το εργαλείο δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά; Εάν χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές κάθε μέρα, είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα εργαλείο παραγωγικότητας, το οποίο είναι πολλαπλής πλατφόρμας, ώστε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας όπου κι αν βρίσκεστε. Ευτυχώς, όλες οι εφαρμογές που εξετάζουμε σε αυτό το άρθρο έχουν εφαρμογές για κινητά.

Μοιρασιά

Εάν ο κύριος σκοπός σας για την επιλογή μιας εφαρμογής παραγωγικότητας είναι η κοινή χρήση και η ανάθεση εργασιών σε άλλους χρήστες, επιλέξτε μια υπηρεσία που καθιστά την κοινή χρήση και τη συνεργασία απρόσκοπτη. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη δωρεάν έκδοση, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή δεν έχει περιορισμούς για τον αριθμό των κοινόχρηστων χρηστών.

Για παράδειγμα, το Any.do επιτρέπει την κοινή χρήση εργασιών και λιστών σε ένα έργο κάθε φορά και το Todoist έχει όριο 5 χρηστών.

Ημερολόγιο ενοποίησης

Αφού δοκιμάσετε και τις τρεις εφαρμογές παραγωγικότητας, υπάρχει ένα πράγμα απολύτως σαφές – μια καλή εφαρμογή παραγωγικότητας θα πρέπει να έχει ενοποίηση ημερολογίου για να δημιουργεί αυτόματα συμβάντα για τις προθεσμίες κάθε εργασίας.

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές παρέχουν απρόσκοπτη ενοποίηση με το Ημερολόγιο Google και ορισμένες λειτουργούν καλά με το iCal, αλλά η σωστή για εσάς θα εξαρτηθεί από το ημερολόγιο που χρησιμοποιείτε.

Todoist εναντίον Wunderlist εναντίον Any.do – Η σύγκριση

Πώς φαίνονται λοιπόν αυτά τα κριτήρια στην πράξη; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Διεπαφή

Ας ξεκινήσουμε με το Todoist: έχει απλό λευκό και κόκκινο φόντο με τρεις άλλες επιλογές χρωμάτων. Για να αποκτήσετε περισσότερα χρώματα, θα πρέπει να αγοράσετε μια premium έκδοση.

Η διεπαφή είναι αρκετά καθαρή με μια αριστερή πλευρική γραμμή και μια επιλογή ρυθμίσεων. Στην επάνω κόκκινη γραμμή, υπάρχει ένα κουμπί συν για να προσθέσετε εργασίες αμέσως και μια γραμμή αναζήτησης.

Σε αντίθεση με τα έγχρωμα θέματα στο Todoist, το Wunderlist σάς επιτρέπει να αλλάξετε την εικόνα φόντου και το θέμα χρώματος αλλάζει μαζί της, αν και εύχομαι να επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν προσαρμοσμένες εικόνες, ακόμα κι αν ήταν premium χαρακτηριστικό.

Το Wunderlist είναι σαφώς η πιο γεμάτη με χαρακτηριστικά εφαρμογή, αλλά καταφέρνει να διατηρήσει τη διεπαφή του σχετικά απλή.

Η εφαρμογή έχει μια προβολή τριών πινάκων που είναι χρήσιμη καθώς βοηθά τους χρήστες να βλέπουν όλες τις πληροφορίες με μία κίνηση.

Το Any.do έχει μακράν την πιο ελάχιστη και κομψή διεπαφή. Το εργαλείο θέλει να διατηρήσει τα πράγματα απλά, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους χρήστες όλες τις βασικές δυνατότητες.

Μου αρέσει επίσης πώς θολώνει ολόκληρη η διεπαφή όταν γράφετε μια νέα εργασία. Αυτές οι εργασίες μπορούν να μετακινηθούν από τη μία λίστα στην άλλη με μεταφορά και απόθεση.

Νικητής – Any.do

Το Any.do έχει σαφώς το πιο κομψό και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας. Το Todoist του δίνει έναν καλό αγώνα, αλλά ο κλασικός συνδυασμός και το λευκό και το μπλε είναι ασυναγώνιστα.

Δημιουργία εργασιών και υπενθυμίσεων

Πριν ξεκινήσουμε σε αυτήν την ενότητα, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη διαφορά μεταξύ μιας εργασίας και μιας υπενθύμισης. Μια εργασία στη λίστα υποχρεώσεων είναι μια ενέργεια που δεν εξαρτάται από το χρόνο. Μπορεί να υπάρχει προθεσμία, αλλά όχι συγκεκριμένη ώρα κατά την οποία πρέπει να γίνει η εργασία.

Η υπενθύμιση είναι ένα κρίσιμο χρονικό γεγονός που πρέπει να κάνετε μόνο εκείνο το σημείο, όπως να καλέσετε κάποιον πίσω ή να κλείσετε ραντεβού γιατρού.

Για να δημιουργήσετε μια εργασία στο Todoist, πρέπει πρώτα να επιλέξετε το έργο για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε εργασίες ή να δημιουργήσετε ένα νέο έργο. Μπορείτε να προσθέσετε εργασίες μία προς μία προσθέτοντας κείμενο ή μπορείτε να προσθέσετε πολλές εργασίες αντιγράφοντας σειρές από ένα υπολογιστικό φύλλο και επικολλώντας τις μαζί.

Μόλις δημιουργηθεί η εργασία, μπορείτε να ορίσετε μια προθεσμία, προτεραιότητα, να την μετακινήσετε σε άλλο έργο ή να την αρχειοθετήσετε.

Κάνοντας κλικ στο μικρό πλαίσιο σχολίων θα ανοίξει σχόλια για την εργασία. Παρόλο που μπορεί να βλέπετε κάποιες άλλες λειτουργίες σε αυτό το πλαίσιο εκτός από τα σχόλια, όπως συνημμένα, σχόλια μέσω email και αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων, είναι στην πραγματικότητα premium χαρακτηριστικά και δεν είναι διαθέσιμα κατά τη χρήση της δωρεάν έκδοσης.

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες μπορούν επίσης να δημιουργηθούν στο Todoist ορίζοντας την ημερομηνία λήξης σε ημερήσιο, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πρόγραμμα.

Για να δημιουργήσετε δευτερεύουσες εργασίες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε τις εργασίες προς τα δεξιά. Η δυνατότητα εύκολης μεταφοράς στο Todoist σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά επίπεδα εργασιών (σημειώστε ότι οι δευτερεύουσες εργασίες μπορούν να δημιουργηθούν μόνο στην προβολή έργου και όχι σε φιλτραρισμένες προβολές).

Στο Wunderlist, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες προσθέτοντας κείμενο και πατώντας enter. Σε αντίθεση με το Todoist, δεν μπορούν να δημιουργηθούν πολλές εργασίες αντιγράφοντας σειρές από φύλλα του Excel.

Μόλις δημιουργηθεί μια εργασία, μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ σε αυτήν και μια ολόκληρη σειρά επιλογών θα ανοίξει όπως προθεσμία, υπενθύμιση, δευτερεύουσες εργασίες, σημειώσεις και συνημμένα αρχείων.

Τα αρχεία μπορούν να μεταφορτωθούν ή να προστεθούν από το Dropbox, αλλά δεν υπάρχει ενοποίηση του Google Drive. Το Wunderlist έχει όριο μεταφόρτωσης 5MB για μεταφορτώσεις αρχείων, αλλά εάν χρησιμοποιείτε το Dropbox δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με αυτό.

Οι επαναλαμβανόμενες εργασίες μπορούν επίσης να ρυθμιστούν και μου αρέσει η ευελιξία που παρέχει το Wunderlist σε σύγκριση με το Todoist.

Ερχόμενοι στο Any.do, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί συν για να προσθέσετε μια εργασία αφού ανοίξετε ένα έργο ή δημιουργήσετε ένα νέο.

Μόλις δημιουργηθεί η εργασία, μπορείτε να ορίσετε μια προθεσμία, να προσθέσετε σημειώσεις, να επισυνάψετε αρχεία, να προσθέσετε δευτερεύουσες εργασίες ή να βάλετε μια υπενθύμιση στις εργασίες. Παρόλο που το Any.do σας επιτρέπει να μοιράζεστε λίστες ή εργασίες. δεν σας επιτρέπει να αναθέσετε εργασίες σε έναν χρήστη.

Το Any.do επιτρέπει επαναλαμβανόμενες εργασίες, αλλά μπορείτε να ορίσετε την προσαρμοσμένη διάρκεια μόνο αν είστε premium χρήστης.

Νικητής – Wunderlist

Με τα αρχεία Wunderlist μπορούν εύκολα να μεταφορτωθούν είτε από τον υπολογιστή είτε από το Dropbox. Το πιο σημαντικό, το Wunderlist επιτρέπει τη ρύθμιση επαναλαμβανόμενων εργασιών σε προσαρμοσμένη διάρκεια, η οποία δεν είναι διαθέσιμη σε καμία από τις άλλες δύο εφαρμογές.

Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης του Todoist είναι πολύ γυμνή και έχει μόνο δύο δυνατότητες. Μπορείτε να δείτε όλα τα έργα και τις εργασίες του Todoist από οποιαδήποτε καρτέλα χωρίς να ανοίξετε τον ιστότοπο Todoist

Μπορείτε να προσθέσετε μια νέα εργασία κάνοντας δεξί κλικ οπουδήποτε στο πρόγραμμα περιήγησης (Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη και στις τρεις εφαρμογές).

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης του Wunderlist λειτουργεί πολύ σαν το Evernote. Βοηθά τα κλιπ δεδομένων από μια ιστοσελίδα και τα δημιουργούν σε μια εργασία. Για παράδειγμα, εάν βρείτε ένα υπέροχο δώρο για έναν φίλο σας στο Amazon, μπορείτε να κάνετε αμέσως κλιπ δεδομένων από τη σελίδα και να προσθέσετε μια υπενθύμιση για να αγοράσετε το προϊόν.

Με το Any.do, μπορείτε να ελέγξετε τις εργασίες στη λίστα ή να προσθέσετε μια νέα εργασία, αλλά το καλύτερο μέρος για την επέκταση του προγράμματος περιήγησης είναι ότι ενσωματώνεται πολύ καλά στο Gmail.

Κάθε φορά που λαμβάνετε ένα νέο email, το Any.do θα λαμβάνει αυτόματα λέξεις που μπορούν να ενεργοποιηθούν και θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε μια νέα εργασία ή υπενθύμιση. Για κάποιον σαν εμένα, που απαντά σε τουλάχιστον 20 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα, αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για να προσθέσετε υπενθυμίσεις για σημαντικά πράγματα, χωρίς να αφήσετε τη διεπαφή του Gmail.

Νικητής – Any.do

Το Todoist επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εργασίες στη λίστα τους ή να προσθέτουν μια νέα εργασία από την επέκταση του προγράμματος περιήγησης, ενώ το Wunderlist επιτρέπει την αποκοπή δεδομένων από ιστοσελίδες και την ανάθεση τους ως εργασιών.

Ενώ το Wunderlist μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο, η επέκταση του προγράμματος περιήγησής του είναι βασικά μια lite έκδοση του Evernote. Αν ήθελα να αποσπάσω δεδομένα από ιστοσελίδες και να τα αποθηκεύσω εκτός σύνδεσης, θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω το Evernote το οποίο δίνει πολλές περισσότερες επιλογές για να το κάνω αυτό.

Από την άλλη πλευρά, η ικανότητα του Any.do να επιλέγει γρήγορα λέξεις με δυνατότητα δράσης από ένα email και να δημιουργεί μια εργασία από αυτές είναι μοναδική και μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους χρήστες του Gmail.

Κοινή χρήση και συνεργασία

Στο Todoist, μπορείτε να μοιραστείτε κάθε έργο με έως και πέντε άτομα. Μπορείτε επίσης να λάβετε τον σύνδεσμο για μια συγκεκριμένη εργασία και να τον μοιραστείτε με άλλους. Αλλά ακόμη και με τον σύνδεσμο, η εργασία δεν μπορεί να προβληθεί σε δημόσια λειτουργία, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό Todoist και να έχετε πρόσβαση στην εργασία.

Για να διευκολύνει τη συνεργασία, το Todoist επιτρέπει σχόλια, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν συνημμένα αρχεία.

Το Wunderlist είναι πραγματικά εξαιρετικό όταν πρόκειται για κοινή χρήση και συνεργασία. Οι χρήστες μπορούν να εκχωρήσουν έως και 25 εργασίες σε κάθε κοινόχρηστη λίστα, να δημιουργήσουν έως και 25 δευτερεύουσες εργασίες και να ανεβάσουν αρχεία μεγέθους έως 5 MB.

Κάθε εργασία μπορεί να έχει σημειώσεις και σχόλια που σχετίζονται με αυτό, διευκολύνοντας τους χρήστες να συζητήσουν την εργασία τους απευθείας στο Wunderlist.

Για να κάνετε μια λίστα δημόσια διαθέσιμη στο Wunderlist, πρέπει απλώς να μεταβείτε στο “περισσότερα” και να επιλέξετε “δημοσίευση”.

Η δημοσίευση μιας λίστας σημαίνει ότι λαμβάνετε μια διεύθυνση URL που μπορεί να κοινοποιηθεί άμεσα σε άλλα άτομα. δεν υπάρχει ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού με το Wunderlist.

Με το Any.do, μπορείτε να μοιραστείτε ολόκληρο το έργο ή την εργασία με άλλους χρήστες. Εάν είστε ελεύθερος χρήστης, μπορείτε να μοιραστείτε μόνο μία εργασία κάθε φορά που είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα.

Ο σχολιασμός δεν είναι διαθέσιμος στο Any.do, οπότε θα πρέπει να προσαρμόσετε τις Σημειώσεις. Το Any.do επιτρέπει την προσάρτηση αρχείων απευθείας από τον υπολογιστή σας, το Google Drive και το Dropbox.

Νικητής – Wunderlist

Μια περίπτωση απλών μαθηματικών για να είμαι ειλικρινής – Το Todoist επιτρέπει την κοινή χρήση εργασιών με έως πέντε χρήστες και το Any.do επιτρέπει την κοινή χρήση εργασιών και λιστών με έναν μόνο χρήστη κάθε φορά. Με το Wunderlist, το όριο είναι 25.

Ενσωμάτωση με το iCal και το Ημερολόγιο Google

Το Todoist παρέχει άμεση ενσωμάτωση με το iCal, αλλά αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για premium χρήστες.

Αν και το IFTTT μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει τα συμβάντα του Ημερολογίου Google σε εργασίες Todoist ή το αντίστροφο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσετε το iCal με το Todoist εάν δεν είστε premium χρήστης.

Η ενσωμάτωση του ημερολογίου του Wunderlist είναι πολύ πιο εύκολη από το Todoist Το εργαλείο παρέχει έναν σύνδεσμο ημερολογίου κάτω από τις ρυθμίσεις λογαριασμού και αυτός ο σύνδεσμος επιτρέπει στο Wunderlist να ενσωματώνεται εύκολα με το iCal, το Ημερολόγιο Google και ακόμη και το Outlook.

Το Any.do δεν παρέχει τρόπο ενσωμάτωσης του iCal ή του Ημερολογίου Google.

Νικητής – Wunderlist

Το Wunderlist είναι το μόνο εργαλείο από τα τρία που παρέχει μια απλή και γρήγορη ενοποίηση με το iCal, το Ημερολόγιο Google και το Outlook. Το Todoist επιτρέπει μόνο την ενσωμάτωση iCal για premium χρήστες και το Any.do δεν παρέχει καθόλου ενοποίηση ημερολογίου.

Ενσωματώσεις τρίτων

Οι ενσωματώσεις τρίτων είναι απαραίτητες για εφαρμογές παραγωγικότητας, καθώς συμβάλλουν στο συνδυασμό της ισχύος άλλων εργαλείων και κάνουν την εργασία ακόμη πιο γρήγορη.

Εφαρμογές όπως το IFTTT και το Zapier επιτρέπουν στους χρήστες να συνδυάζουν δύο εφαρμογές μαζί, όπου ένα συμβάν σε μια εφαρμογή ενεργοποιεί μια ενέργεια από την άλλη.

Τόσο το Todoist όσο και το Wunderlist έχουν εύκολη ενσωμάτωση με IFTTT και Zapier, καθιστώντας απλή την αυτόματη προσθήκη εργασιών.

Για παράδειγμα, κάθε φορά που δημιουργείται μια νέα υπενθύμιση για iOS, μια νέα εργασία με το ίδιο όνομα θα δημιουργείται στο Wunderlist.

Ή κάθε φορά που δημιουργείται μια νέα κάρτα στο Trello, δημιουργείται μια νέα εργασία στο Todoist.

Το Any.do ενσωματώνεται στο Gmail μέσω της επέκτασης του προγράμματος περιήγησής του και διαθέτει επίσης ενσωμάτωση στο Google Now, αλλά αυτό ισχύει.

Νικητής – Σύνδεση μεταξύ Todoist και Wunderlist

Τόσο το Todoist όσο και το Wunderlist παρέχουν εύκολη ενσωμάτωση τρίτων μέσω των Zapier και IFTTT. Ο αριθμός των εφαρμογών με τις οποίες ενσωματώνεται είναι περίπου ο ίδιος. Αντίθετα, το Any.do επιτρέπει την ενοποίηση μόνο με δύο εφαρμογές Google.

Τιμές και δυνατότητες επί πληρωμή

ΤιμήΔωρεάν χαρακτηριστικάΧαρακτηριστικά επί πληρωμή
Τονωτικό28,99 $ ετησίως
 • Δημιουργήστε εργασίες
 • Δημιουργήστε έργα
 • Προσθέστε σχόλια
 • Δημιουργήστε επαναλαμβανόμενες εργασίες
 • Προσθήκη δευτερευουσών εργασιών
 • Κοινή χρήση εργασιών (έως 5)
 • Προσθέστε υπενθυμίσεις
 • Δημιουργήστε ετικέτες
 • Προσθέστε εργασίες βάσει τοποθεσίας
 • Δημιουργήστε εργασίες μέσω email
 • Συγχρονισμός εργασιών με το iCal
 • Επισυνάψτε αρχεία σε εργασίες
 • Προβολή αρχείων καταγραφής δραστηριότητας
 • Προσθέστε προσαρμοσμένα φίλτρα αναζήτησης
 • Κοινή χρήση εργασιών (έως 25)
 • Ειδοποιήσεις εργασιών
Wunderlist5 $ ανά μήνα
 • Δημιουργήστε εργασίες
 • Δημιουργήστε υπενθυμίσεις
 • Δημιουργήστε έργα
 • Προσθέστε σχόλια
 • Προσθήκη σημειώσεων
 • Επισύναψη αρχείων
 • Επαναλαμβανόμενες εργασίες
 • Προσθήκη δευτερευουσών εργασιών (έως 25)
 • Κοινή χρήση εργασιών (έως 25 χρήστες)
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας λογαριασμού
 • Μοιραστείτε απεριόριστες εργασίες
 • Δεν υπάρχει όριο στα συνημμένα αρχεία
 • Απεριόριστες δευτερεύουσες εργασίες
Οποιοδήποτε2,25 $ ανά μήνα
 • Δημιουργήστε εργασίες
 • Δημιουργήστε έργα
 • Δημιουργήστε υπενθυμίσεις
 • Δημιουργήστε επαναλαμβανόμενες εργασίες
 • Προσθέστε σχόλια
 • Προσθήκη σημειώσεων
 • Κοινή χρήση εργασιών (έως 1 χρήστης)
 • Επισύναψη αρχείων (όριο 1,5MB)
 • Μοιραστείτε εργασίες
 • Προσαρμόστε τις επαναλαμβανόμενες εργασίες
 • Υπενθυμίσεις βάσει τοποθεσίας

Το Todoist μπορεί να παρέχει τις περισσότερες δυνατότητες με την premium έκδοση, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχει την πιο περιοριστική δωρεάν έκδοση. Τα χαρακτηριστικά για τα οποία χρεώνεται επιπλέον το Todoist, παρέχονται δωρεάν από το Any.do και το Wunderlist.

Νικητής – Any.do επειδή είναι το πιο προσιτό

Το Any.do είναι η καλύτερη προσφορά, αλλά το Wunderlist προσφέρει μερικές εξαιρετικές επιλογές, παρόλο που είναι το πιο ακριβό. Ωστόσο, το Wunderlist προσφέρει επίσης τις πιο εκτεταμένες δωρεάν επιλογές, κάτι που είναι ενδιαφέρον για όσους από εμάς λειτουργούν με προϋπολογισμό.

Εφαρμογές για κινητά

Η εφαρμογή για κινητά του Todoist είναι ελάχιστη, έξυπνη και διαισθητική. Μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από το ένα έργο στο άλλο για να δείτε όλες τις εργασίες. Για να επισημάνετε μια εργασία ως ολοκληρωμένη, σύρετε από αριστερά προς τα δεξιά και για να επαναπρογραμματίσετε, σύρετε από δεξιά προς τα αριστερά.

Συνολικά, η εφαρμογή για κινητά του Todoist δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητή, όλα όσα βρίσκετε στη διεπαφή ιστού μπορούν να βρεθούν και στην εφαρμογή για κινητά.

Μόλις κατέβασα την εφαρμογή Wunderlist στο τηλέφωνό μου, παρατήρησα πόσο κομψή ήταν η διεπαφή της (πολύ καλύτερη από τη διεπαφή ιστού, για να είμαι ειλικρινής). Υπάρχει ένα κουμπί συν στη μέση για τη δημιουργία νέων εργασιών και όλα τα έργα παρατίθενται μαζί. Η ολίσθηση σε κάθε έργο παρέχει τις ακόλουθες επιλογές:

 • Ειδοποίηση ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
 • Επεξεργαστείτε το έργο
 • Διαγράψτε το έργο

Η επιλογή ειδοποίησης με εντυπωσίασε πραγματικά γιατί ούτε το Todoist ούτε το Any.do παρέχουν αυτήν την επιλογή και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για κοινόχρηστα έργα όπου λαμβάνετε πάντα ειδοποιήσεις.

Υπάρχει ένα πλαίσιο ελέγχου για να επισημάνετε κάθε εργασία ως ολοκληρωμένη και πατώντας στην εργασία ανοίγει το μενού ρυθμίσεων για αυτήν. Συνολικά, το Wunderlist έχει μια υπέροχη εφαρμογή για κινητά, αν και επιθυμώ αντί για κουτάκια, οι εργασίες θα μπορούσαν να επισημανθούν ως ολοκληρωμένες απλά.

Η εφαρμογή για κινητά του Any.do έχει μερικές δυσλειτουργίες και δεν λειτουργεί τόσο ομαλά όσο φαίνεται. Αν πατήσετε μεμονωμένες εργασίες, ανοίγετε επιλογές για αστέρι, προγραμματισμό, ρύθμιση υπενθύμισης, προσθήκη δευτερευουσών εργασιών ή κοινή χρήση της εργασίας με άλλους χρήστες. Σύροντας την εργασία από αριστερά προς τα δεξιά το επισημαίνει ως ολοκληρωμένο.

Εύχομαι όλες οι πληροφορίες για κάθε εργασία να εμφανίζονται σε μία οθόνη. Συνολικά, η εφαρμογή για κινητά του Any.do θα λειτουργήσει για εσάς εάν θέλετε απλώς να την χρησιμοποιήσετε ως εφαρμογή που πρέπει να κάνετε, αλλά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ως εργαλείο συνεργασίας έργου, ίσως θέλετε να διατηρήσετε τη διεπαφή ιστού της.

Νικητής – Todoist

Το Todoist έχει την καλύτερη διεπαφή με λειτουργίες εύκολης σάρωσης για αναβολή μιας εργασίας ή επισήμανση ως ολοκληρωμένης. Το Wunderlist έχει πλαίσια ελέγχου για να επισημάνει μια εργασία ως ολοκληρωμένη και το Any.do έχει πολλά σφάλματα.

Η ετυμηγορία

Ενώ το Todoist, το Wunderlist και το Any.do, είναι όλα καλά με τους αντίστοιχους τρόπους τους, το Wunderlist ξεχωρίζει σαφώς λόγω μιας σειράς δυνατοτήτων που παρέχει στην δωρεάν του έκδοση.

Το Todoist χρεώνει επιπλέον για την επισύναψη αρχείων, την ενσωμάτωση iCal, την κοινή χρήση εργασιών με περισσότερα από πέντε μέλη και ακόμη και τη ρύθμιση υπενθύμισης. Από την άλλη πλευρά, το Any.do δεν παρέχει καθόλου ενοποίηση ημερολογίου, επιτρέπει την κοινή χρήση με έναν μόνο χρήστη κάθε φορά και δεν επιτρέπει την προσαρμογή επαναλαμβανόμενων εργασιών.

Το Wunderlist παρέχει όλες αυτές τις δυνατότητες δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων επαναλαμβανόμενων εργασιών, ενοποίησης ημερολογίου, δημιουργίας υπενθυμίσεων και μεταφορτώσεων αρχείων. Το Any.do επιτρέπει επίσης την επισύναψη αρχείων, αλλά υπάρχει όριο αρχείων 1,5 MB, το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό. Αντίθετα, το Wunderlist έχει όριο μεταφόρτωσης αρχείων 5 MB.

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές τις εφαρμογές; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map