Κριτική 4Sync – Ενημερώθηκε το 2020

Επισκόπηση 4Sync

Το 4Synch είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα υπηρεσία αποθήκευσης cloud που φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως στην αποθήκευση και κοινή χρήση αρχείων πολυμέσων. Κάνει καλή δουλειά σε αυτό, όπως περιγράφουμε σε αυτήν την κριτική 4Sync, αλλά η έλλειψη ευελιξίας το καθιστά ελκυστικό για πολλούς χρήστες.


Κριτικές Cloud Storage

Το 4Sync δεν είναι η υπηρεσία αποθήκευσης cloud του τρένου. Είναι απλούστερο από τα περισσότερα και επικεντρώνεται στην αποθήκευση αρχείων πολυμέσων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε άλλους τύπους, αλλά η υπηρεσία δεν διαθέτει εφαρμογές που να λειτουργούν μαζί τους. Σε αυτήν την κριτική 4Sync, θα σας δώσουμε μια αναλυτική ματιά στις δυνατότητές της και θα σας πούμε τι λείπει.

Αν και δεν είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, μπορεί να είναι υποψήφιος για την καλύτερη αποθήκευση cloud για τη λίστα φωτογραφιών και βίντεο. Το 4Sync δεν μπορεί να ταιριάξει με την τιμή του pCloud, το οποίο όμως παίρνει την πρώτη θέση σε αυτήν τη λίστα, οπότε διαβάστε την κριτική μας για το pCloud εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας για μια συμφωνία.

Το 4Sync έχει γρήγορες ταχύτητες συγχρονισμού και καλές επιλογές συγχρονισμού και κοινής χρήσης, αλλά χρειάζεται βελτίωση σε άλλες κατηγορίες. Για το υπόλοιπο αυτού του άρθρου, θα συζητήσουμε λεπτομερώς τις λειτουργίες και θα σας πούμε πώς αποδίδουν.

Εναλλακτικές λύσεις για το 4Sync

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Χαρακτηριστικά

Το 4Sync έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να αποθηκεύετε τα σημαντικά αρχεία σας στο cloud και να έχετε πρόσβαση σε αυτά οπουδήποτε, στο σπίτι ή εν κινήσει. Μπορείτε να συγχρονίσετε μεταξύ ιστού, επιτραπέζιου υπολογιστή, κινητού και tablet.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας σε κάποιο βαθμό χρησιμοποιώντας τον, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud για αυτό. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη διαφορά, διαβάστε την εξήγησή μας. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας, συμβουλευτείτε την καλύτερη ηλεκτρονική λίστα αντιγράφων ασφαλείας.

Προεπισκόπηση 4sync-web-image-preview

Το 4Sync εστιάζει στην αναπαραγωγή πολυμέσων και σας επιτρέπει να προβάλλετε τις φωτογραφίες σας σε προβολή μικρογραφιών, ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να περιστρέψετε μεμονωμένες φωτογραφίες ή να τις δείτε σε μια προβολή διαφανειών. Άλλοι μπορούν να καρφιτσώσουν σχόλια στις κοινόχρηστες φωτογραφίες σας και να δώσουν τις σκέψεις τους σε συγκεκριμένες περιοχές της εικόνας, κάτι που είναι εξαιρετικό για τη λήψη σχολίων.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την υπηρεσία να χειρίζεται στιγμιότυπα οθόνης, γεγονός που το καθιστά αυτόματα να τα ανεβάζει από τον υπολογιστή σας.

4sync-web-music-player

Ένα λεπτό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής εμφανίζεται όταν παίζετε αναπαραγωγή στα αρχεία ήχου σας στο cloud. Διαθέτει τις τυπικές δυνατότητες που θα περιμένατε από ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής, της προσθήκης τραγουδιών στην ουρά και της τυχαίας αναπαραγωγής. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη λίστα αναπαραγωγής σας. Όταν συμπτύξετε το παράθυρο για αυτό, ένα μικρότερο παραμένει πάνω από την περιοχή εργασίας σας και εμφανίζει το τρέχον τραγούδι.

Αν θέλετε να μάθετε πόσος χώρος και επισκεψιμότητα έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα στατιστικών στοιχείων στο λογαριασμό σας. Μπορεί να δείξει την κατανάλωση κίνησης για τον τρέχοντα ή τον προηγούμενο μήνα. Μπορείτε επίσης να δείτε τα πιο δημοφιλή αρχεία σας με τον αριθμό των λήψεων από την τελευταία ημέρα έως τις προηγούμενες 14 ημέρες.

Επισκόπηση δυνατοτήτων 4Sync

Λογότυπο 4Syncen.4sync.com

Ξεκινά από 825 $ ανά μήνα για 10000 GBΌλα τα πακέτα

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός φακέλου

Συγχρονισμός επιπέδου μπλοκ

Επιλεκτικός συγχρονισμός

Διαχείριση εύρους ζώνης

Συγχρονισμός οποιουδήποτε φακέλου

Κοινή χρήση αρχείων

Κοινή χρήση συνδέσμων αρχείων

Σύνδεση κωδικών πρόσβασης

Σύνδεση ημερομηνιών λήξης

Κοινή χρήση φακέλων

Δικαιώματα φακέλων

Όρια λήψης συνδέσμου

Μεταφόρτωση συνδέσμων

Παραγωγικότητα

Προεπισκοπήσεις αρχείων

Επεξεργασία αρχείων

Συνεργασία εντός εφαρμογής

Office Online

Έγγραφα Google

Εφαρμογές σημειώσεων

Αναπαραγωγή πολυμέσων

Εφαρμογές για κινητά

Διαγραφή αρχείου

Εκδόσεις

WebDAV

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης

Μηδενική γνώση

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Τοποθεσία διακομιστή
Καναδάς

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Πολλές υπηρεσίες προσφέρουν πολλά σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, γεγονός που αυξάνει την ευελιξία και σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για το 4Sync. Έχει μόνο ένα σχέδιο: Premium.

Παρέχει 1 TB αποθηκευτικού χώρου και 10 TB εύρους ζώνης ανά μήνα, στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε εάν χρειαστεί. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε ανά μήνα, θα πρέπει να πληρώσετε 16,99 $. Αυτό είναι 203,88 $ ετησίως. Θα λάβετε έκπτωση 50 τοις εκατό εάν πληρώσετε για ένα έτος εκ των προτέρων, το οποίο, στα 99 $, ισοδυναμεί με 8,25 $ το μήνα.

Μπορείτε να πληρώσετε μόλις 8 $ το μήνα για να λάβετε 2 TB με το Sync.com. Το pCloud κλείνει με 2 TB για 9,99 $ το μήνα ή 96 $ το χρόνο και το Amazon Drive χρεώνει 60 $ το χρόνο για 1 TB. Αν σας ενδιαφέρει, διαβάστε την κριτική Sync.com και την αναθεώρηση Amazon Drive ή διαβάστε για όλες τις κορυφαίες επιλογές μας στη λίστα με τις καλύτερες προσφορές σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Το 4Sync δεν προσφέρει δωρεάν πακέτο, αλλά υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 60 ημερών, η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από ό, τι προσφέρουν άλλες υπηρεσίες. Μπορείτε να παρατείνετε τη δοκιμή κατά ένα μήνα για κάθε φίλο που αναφέρεστε και με τη σειρά τους, λαμβάνουν έναν επιπλέον μήνα. Εάν εγγραφούν στο Premium, θα λάβετε επιπλέον δύο μήνες.

Μόλις ολοκληρωθεί η δοκιμαστική περίοδος, έχετε 30 ημέρες για αναβάθμιση σε Premium ή ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί.

Εμπειρία χρήστη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι πρόσβασης στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο σύννεφο 4Sync. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή-πελάτη, την εφαρμογή ιστού ή την εφαρμογή smartphone.

Ρυθμίσεις 4sync-desktop

Η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές αποτελείται από ένα φάκελο συγχρονισμού και ένα εικονίδιο με το δίσκο συστήματος. Αυτό που θέλουμε να δούμε, ωστόσο, είναι εικονίδια σε αρχεία του φακέλου συγχρονισμού που εμφανίζουν την κατάστασή τους, αλλά αυτά εμφανίζονται μόνο εάν καταργήσετε έναν φάκελο ή ένα αρχείο από το συγχρονισμό. Η διεπαφή της επιφάνειας εργασίας φαίνεται παλιά, αλλά είναι ξεκάθαρη και εύκολη στην πλοήγηση.

Υπάρχει επίσης ένα εικονίδιο που ανοίγει την εφαρμογή ιστού στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Είναι διαθέσιμο για Windows και macOS, αλλά όχι για Linux. Εάν πρέπει να εργαστείτε σε Linux, διαβάστε την καλύτερη αποθήκευση cloud για το κομμάτι Linux.

4sync-web-ui

Η εφαρμογή ιστού εμφανίζει τα αρχεία σας σε προβολές μικρογραφιών ή λιστών. Αισθάνεται επίσης χρονολογημένο, αλλά είναι ευχάριστο και εύκολο στη χρήση. Τα κουμπιά στην κορυφή σάς βοηθούν να εκτελείτε κοινές ενέργειες γρήγορα και η πλοήγηση στα αριστερά ακολουθεί την κοινή δομή δέντρου, ώστε να μην μπερδεύεστε. Μπορείτε να μεταβείτε σε μια απλή προβολή, η οποία κρύβει όλα εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει να εστιάσετε επίσης.

4sync-mobile-ui

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες από τις ίδιες δυνατότητες στην εφαρμογή για κινητά. Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης στην κορυφή που σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα αρχεία σας και ένα σύνολο εικονιδίων για πλοήγηση. Σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας, να ανεβάζετε από την κάμερά σας, να βλέπετε τι μοιράζεται μαζί σας, να αποθηκεύουν αρχεία για εργασία εκτός σύνδεσης και να ελέγχουν τη ροή και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες μεταφορτώσεις για τις φωτογραφίες σας.

Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για Android ή iOS.

Συγχρονισμός αρχείων & Μοιρασιά

Ο συγχρονισμός και η κοινή χρήση είναι σημαντικοί για την αποθήκευση στο cloud, επειδή είναι οι κύριοι μηχανισμοί που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο cloud, να έχετε πρόσβαση σε αυτόν από διαφορετικές συσκευές και να τον μοιράζεστε.

4sync-sync-folder

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας ακολουθεί το κοινό μοντέλο συγχρονισμού με το φάκελο συγχρονισμού και το εικονίδιο του δίσκου συστήματος. Το εικονίδιο σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις προτιμήσεις και να ανοίξετε το φάκελο συγχρονισμού χωρίς να περάσετε από την εφαρμογή διαχείρισης αρχείων.

Οτιδήποτε τοποθετήσετε στο φάκελο συγχρονισμού θα συγχρονιστεί με το σύννεφο και οτιδήποτε τοποθετήσετε στο σύννεφο θα ληφθεί στον φάκελο συγχρονισμού.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το φάκελο συγχρονισμού, καθώς το 4Sync σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε οποιονδήποτε φάκελο. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε οποιονδήποτε φάκελο ή αρχείο και να επιλέξετε να το αντιγράψετε στο φάκελο συγχρονισμού. Μπορείτε να συγχρονίσετε μόνο επιλεγμένους φακέλους, αλλά ο συγχρονισμός τους δεν τους διαγράφει. Απλώς απενεργοποιεί τη σύνδεση προς τα εμπρός. Για να εξαιρέσετε μεμονωμένα αρχεία, μπορείτε να τα προσθέσετε σε μια λίστα παράβλεψης.

Μπορείτε επίσης να συντονίσετε τον συγχρονισμό όταν διαγράφετε αρχεία. Όταν ένα αρχείο διαγραφεί στον Ιστό, μπορείτε να το διαγράψετε αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας σας, να το ρυθμίσετε να ρωτά αν θα πρέπει να το κάνει ή να επαναφέρετε το αρχείο στον διακομιστή από τον τοπικό υπολογιστή σας.

Εκτός από το συγχρονισμό, η εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τα αρχεία σας στο Facebook ή στο Twitter ή να δημιουργείτε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε. Μπορείτε να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο που κατεβάζει το αρχείο ή έναν που ανοίγει το μερίδιο σας στη διεπαφή ιστού του 4Sync. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε έναν κώδικα HTML ή φόρουμ εάν θέλετε να ενσωματώσετε την κοινή χρήση. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή να ορίσετε κωδικό πρόσβασης συνδέσμου ή ημερομηνία λήξης.

Μπορείτε να ορίσετε τον φάκελό σας σε ιδιωτικό εάν δεν θέλετε να τον κοινοποιήσετε ή να τον δημοσιοποιήσετε ώστε να επιτρέπεται σε όλους όσους έχουν προσκληθεί να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε δικαιώματα για άτομα που προσκαλείτε να “βλέπουν μόνο” ή “μεταφόρτωση και επεξεργασία”. Μπορείτε να προστατέψετε την κοινή χρήση φακέλων ορίζοντας έναν κωδικό πρόσβασης και να τον ορίσετε ως υποτομέας. Η ετικέτα iframe HTML είναι διαθέσιμη για ενσωμάτωση και ως widget.

4sync-web-share

Η εφαρμογή ιστού σάς επιτρέπει να κάνετε το ίδιο, αλλά σας δίνει την επιλογή να συντομεύσετε τον σύνδεσμο κοινής χρήσης και να τον στείλετε και μέσω email. Μπορείτε να μοιραστείτε φακέλους στο Facebook, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε στο Twitter από το μενού ρυθμίσεων για να τους μοιραστείτε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να μοιραστείτε αρχεία και φακέλους με εγκατεστημένες εφαρμογές, όπως το WhatsApp, το Slack και το Skype. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε έναν σύνδεσμο.

Παρόλο που το 4Sync έχει καλές δυνατότητες κοινής χρήσης, δεν πλησιάζει τους παρόχους στις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση λίστας.

Ταχύτητα

Χρειάστηκαν περίπου 23 λεπτά κατά μέσο όρο για τη μεταφόρτωση ενός δοκιμασμένου φακέλου 1 GB. Η σύνδεσή μας έγινε μέσω WiFi εκτός Βελιγραδίου, Σερβίας με ταχύτητα μεταφόρτωσης 6 megabit ανά δευτερόλεπτο και ταχύτητα λήψης 102 Mbps.

Ο χρόνος μεταφόρτωσης ισούται με τον θεωρητικό χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά ενός φακέλου 1 GB, οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα αντιμετωπίσετε γρηγορότερες ταχύτητες όσο πιο κοντά είστε στους διακομιστές του 4Sync. Υποθέτουμε ότι βρίσκονται στις ΗΠΑ επειδή η εταιρεία εδρεύει στην Καλιφόρνια, αλλά μία από τις πολιτικές της εμπόδισε την ομάδα υποστήριξης να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες.

Η ταχύτητα είναι ένας μεγαλύτερος παράγοντας κατά τη συνεργασία σε αρχεία που έχουν ήδη μεταφορτωθεί. Αντί να ανεβάζετε ολόκληρο το αρχείο αφού το τροποποιήσετε, ένας αλγόριθμος συγχρονισμού σε επίπεδο μπλοκ μπορεί να μεταφέρει μόνο το τμήμα που άλλαξε, γεγονός που μειώνει σημαντικά το χρόνο μεταφόρτωσης. Δυστυχώς, διαπιστώσαμε ότι το 4Sync δεν το χρησιμοποιεί, καθώς τα δοκιμαστικά αρχεία μας δεν ανέβηκαν γρηγορότερα αφού τα τροποποιήσαμε.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Εάν αποθηκεύετε τα αρχεία σας στο διαδίκτυο χωρίς να έχετε επαρκή ασφάλεια, παίρνετε το στοίχημα, για να πείτε το λιγότερο. Οι χάκερ μπορεί να σας χτυπήσουν με ransomware, να αναχαιτίσουν τα αρχεία σας κατά τη μεταφορά τους με επιθέσεις man-in-the-middle ή να κλέψουν τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για να αποφευχθεί ότι οι υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud θα πρέπει να χρησιμοποιούν κρυπτογραφήσεις σε κατάσταση ηρεμίας και κατά τη μεταφορά, το πρωτόκολλο TLS για την προστασία των δεδομένων σας κατά τη μεταφορά και τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Η καλύτερη προστασία για το απόρρητό σας είναι η ιδιωτική, κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, η οποία δεν επιτρέπει σε κανέναν εκτός από εσάς να διαβάζει τα αρχεία σας.

Δυστυχώς, το 4Sync δεν πρόκειται για την ασφάλειά του. Γνωρίζουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε SSL για την προστασία αρχείων κατά τη μεταφορά από τον υπολογιστή σας σε διακομιστή και να επιτρέψετε στο HTTPS να ασφαλίσει τη σύνδεσή σας, όπου ισχύει.

Η υπηρεσία δεν χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Στην πολιτική απορρήτου του, το 4Sync δηλώνει ότι συλλέγει μόνο μεταδεδομένα και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με στατιστικά στοιχεία, εκτός εάν εγγραφείτε για αυτό μέσω Google, Facebook ή Twitter. Σε αυτήν την περίπτωση, συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, το απόρρητο των αρχείων σας δεν είναι εγγυημένο, όπως συμβαίνει με το Tresorit, μια από τις καλύτερες υπηρεσίες μηδενικής γνώσης.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του 4Sync αποτελείται από ένα FAQ και μια φόρμα που σας επιτρέπει να στείλετε ένα μήνυμα στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Δεν υπάρχει υποστήριξη τηλεφώνου ή συνομιλίας. Οι συχνές ερωτήσεις είναι εύχρηστες καθώς χωρίζονται σε ενότητες: “γενικά”, “Windows”, “Mac”, “Android” και “iPhone”.

Στείλαμε ένα μήνυμα με μερικές ερωτήσεις στην ομάδα υποστήριξης και απάντησαν μερικές ημέρες αργότερα. Δεν έχουμε λάβει email επιβεβαίωσης που να λέει ότι έλαβαν το μήνυμά μας που θα διευκόλυνε την αναμονή.

Η ετυμηγορία

Το 4Sync είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία που παρέχει έναν εύκολο τρόπο αποθήκευσης και προεπισκόπησης των αρχείων μουσικής, βίντεο και εικόνας. Μπορείτε να λάβετε σχόλια από άλλους για τις εικόνες σας με καρφίτσες σχολίων. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο θα αναπαράγει τις ταινίες σας χωρίς εμπόδια, ενώ το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής σάς επιτρέπει να απολαύσετε τη μουσική συλλογή σας από το σύννεφο.

Η εμπειρία του χρήστη είναι αξιοπρεπής, αλλά αισθάνεται χρονολογημένη σε σύγκριση με, για παράδειγμα, το Dropbox. Η κοινή χρήση είναι δυνατή, αλλά δεν διαθέτει επιλογές ελέγχου περιεχομένου. Οι ταχύτητες συγχρονισμού είναι συγκρίσιμες με μερικές από τις ταχύτερες υπηρεσίες εκεί έξω, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για την ασφάλεια, επειδή το 4Sync δεν διαθέτει πολλές επιλογές από άλλους παρόχους που θεωρούμε δεδομένες.

Η υπηρεσία πρέπει επίσης να βελτιώσει την αξία της, είτε μειώνοντας την τιμή της είτε αυξάνοντας τον αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, εάν δεν σας πειράζει να πληρώνετε για ένα χρόνο, είναι ένα καλό μέρος για την αποθήκευση των αρχείων πολυμέσων σας. Διαφορετικά, δείτε τις κριτικές cloud storage για άλλες υπηρεσίες.

Τι πιστεύετε για το 4Sync; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map