Κριτική δημοσίευσης – Ένα νέο είδος υπηρεσίας – Ενημερώθηκε το 2020

Κριτική δημοσίευσης

Το Publist είναι μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία, καθώς σας επιτρέπει να διαχειριστείτε άλλα σύννεφα, προσφέροντας παράλληλα και δικό του χώρο. Το αν λειτουργεί είναι μια άλλη ερώτηση, όμως, και κατεβαίνουμε σκληρά "κάπως." Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για όλους για όλες τις λεπτομέρειες αυτής της νέας υπηρεσίας.


Κριτικές Cloud Storage

Το Publist είναι ένα διαφορετικό είδος υπηρεσίας, σε σύγκριση με αυτό που συνήθως εξετάζουμε στις ενότητες cloud storage και backup. Έχει ως στόχο να βελτιώσει τη συνεργασία, να διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων, να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων λόγω δυσλειτουργιών υλικού και να βοηθήσει στην εκκαθάριση χώρου στον σκληρό σας δίσκο μεταφέροντας αρχεία στο cloud.

Ωστόσο, το Publist ορίζει επίσης ένα διαφορετικό είδος προβλήματος και βοηθά στην επίλυσή του. Φανταστείτε ότι χρησιμοποιείτε πολλές από τις διαφορετικές υπηρεσίες cloud στην καλύτερη σύγκριση αποθήκευσης cloud. Ίσως να το κάνετε αυτό επειδή μια υπηρεσία παρέχει το καλύτερο online αντίγραφο ασφαλείας για φωτογραφίες, μια άλλη είναι η καλύτερη αποθήκευση cloud για ομάδες, ενώ η τρίτη είναι η καλύτερη αποθήκευση cloud για το σπίτι.

Η χρήση πολλαπλών υπηρεσιών αποθήκευσης cloud καθιστά δύσκολη τη διαχείριση του περιεχομένου σας. Εκεί μπαίνει ο Publist. Λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για το περιεχόμενό σας που διανέμεται μεταξύ διαφορετικών αποθηκευτικών χώρων cloud και παρόχων υποδομής ως υπηρεσία. 

Εάν χρειάζεστε μια υπηρεσία για να φιλοξενήσετε τα αρχεία σας, διαβάστε το καλύτερο cloud IaaS για τη συγκέντρωση αρχείων φιλοξενίας. Επιπλέον, εάν θέλετε τη δυνατότητα να τραβήξετε περιεχόμενο από το ένα σύννεφο στο άλλο πάνω από αυτό που προσφέρει ο Publist, διαβάστε τη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες διαχείρισης cloud-to-cloud.

Τούτου λεχθέντος, το Publist έχει πολλές δυνατότητες, αλλά πρέπει να βελτιωθεί για να ανταποκριθεί σε αυτό. Τα χαρακτηριστικά είναι περιορισμένα αυτή τη στιγμή, αλλά πολλά βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα σχέδια τιμολόγησης δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των σχεδίων με την καλύτερη αξία. Η υποστήριξη πελατών πρέπει επίσης να επεκταθεί. Το μειονέκτημα είναι ότι έχει γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς, ισχυρή ασφάλεια και ισχυρή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Θα αναφερθούμε παρακάτω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για εκδότες

Χαρακτηριστικά

δημοσιεύσεις-διαθέσιμες εφαρμογές

Επειδή το Publist λειτουργεί ως κέντρο σύνδεσης και διαχείρισης διαφορετικών υπηρεσιών cloud, αναμένεται να έχει ένα διαφορετικό σύνολο λειτουργιών σε σύγκριση με τις τυπικές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Λειτουργεί με τα πιο δημοφιλή από αυτά, όπως Dropbox, Google Drive, OneDrive και Box. Ίσως είστε εξοικειωμένοι με τα πρώτα τρία, αλλά αν δεν γνωρίζετε για το Box, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική μας στο Box.

Για να συνδεθείτε σε μια εφαρμογή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “+ Σύνδεση” στην αριστερή πλευρική γραμμή, επιλέξτε μια εφαρμογή που θέλετε να προσθέσετε και κάντε κλικ στο σύνδεσμο “+ εγκατάσταση”. Είναι απλό και εύκολο. 

Πάνω από τις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, το Publist μπορεί να συνδεθεί με άλλες εφαρμογές, όπως Trello, Slack και DocuSign. Προς το παρόν, ο Publist μπορεί να συνδεθεί σε 12 διαφορετικές εφαρμογές, αλλά 34 ακόμη εφαρμογές βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εάν χρησιμοποιείτε το Slack, θα επωφεληθείτε από τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για σύγκριση Slack. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το Trello, συμβουλευτείτε την κριτική μας στο Trello.

Προς το παρόν, ο Publist μπορεί να κάνει προεπισκόπηση μόνο των διαδικτυακών σας αρχείων – όπως αρχεία PDF, εικόνας και Office – αλλά η ενότητα Συχνές ερωτήσεις αναφέρει ότι η δυνατότητά του “επεξεργασία” έρχεται σύντομα. Εάν δεν είστε έτοιμοι να περιμένετε, συμβουλευτείτε τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο στο cloud για τη συλλογή πληροφοριών για μερικές ιδέες. 

Ωστόσο, εάν συνδεθείτε στο Google Drive, μπορείτε να δημιουργήσετε Έγγραφα Google, Φύλλα και Παρουσιάσεις απευθείας από το Publist. Λειτουργεί χωρίς εμπόδια, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την προεπισκόπηση αρχείων. Το Google Drive έχει μια πολιτική ασφάλειας που απαιτεί από εσάς να προσθέτετε αρχεία από το Publist με μη αυτόματο τρόπο, αλλά όταν κάνετε κλικ στο κουμπί “σύνδεση αρχείων Google Drive”, δεν συμβαίνει τίποτα.

εκδόσεις-αποθήκευση-επιλογές

Εάν δεν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud και αποθηκεύετε μόνο το περιεχόμενό σας σε έναν πάροχο, το Publist υποστηρίζει επίσης. Προς το παρόν, αυτό περιλαμβάνει μόνο το Amazon S3, αλλά ο Publist θα υποστηρίξει σύντομα το Backblaze B2, το Google Cloud Storage και το DigitalOcean Spaces. 

Εάν πρέπει να διαχωρίσετε λογικά τα αρχεία και τους φακέλους σας σε μια νέα μονάδα δίσκου, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε μια νέα μονάδα cloud Publist. Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις αναφερόμενες υπηρεσίες μπορούν να συμβουλευτούν τα ξεχωριστά σχόλια Amazon S3, Backblaze B2 και Google Cloud.

Δημοσίευση Cloud Storage

Παρόλο που το Publist μπορεί να συνδεθεί σε πολλές εφαρμογές, υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud και υπηρεσίες φιλοξενίας, αυτό δεν είναι το μόνο που κάνει. Το Publist παρέχει επίσης έναν ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης cloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσετε τα αρχεία και τους φακέλους σας.

Σε αντίθεση με τις τυπικές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, το Publist δεν διαθέτει εφαρμογή για υπολογιστές που θα σας επέτρεπε να συγχρονίσετε αρχεία με το cloud. Έρχεται όμως, σύμφωνα με τον χάρτη πορείας του Publist. Το ίδιο ισχύει για τις εφαρμογές Android και iOS του Publist, οι οποίες λείπουν αυτήν τη στιγμή. 

Άλλες επερχόμενες λειτουργίες περιλαμβάνουν διαγραφή διαγραμμένων αρχείων, ενσωματωμένα πολυμέσα και προηγμένη αναπαραγωγή πολυμέσων. Για υπηρεσίες που είναι ιδανικές για μουσική και βίντεο, διαβάστε την καλύτερη αποθήκευση cloud για μουσική και την καλύτερη αποθήκευση cloud για συγκεντρώσεις βίντεο.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για την έκδοση αρχείων, οπότε αν το χρειάζεστε, διαβάστε τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης στο cloud για κομμάτι εκδόσεων. Δεν υπάρχει ούτε υποστήριξη για το WebDAV, αλλά ο εκπρόσωπος του εκδότη μας ενημέρωσε ότι εργάζονται σε αυτό. 

Εάν δεν γνωρίζετε τι είναι το WebDAV, συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για το WebDAV. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες και τα άρθρα αποθήκευσης cloud, επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη αποθήκευσης cloud.

Επισκόπηση δυνατοτήτων δημοσίευσης

Λογότυπο δημοσίευσηςpublist.app

Ξεκινά από 167 $ ανά μήνα για 10 GBΌλα τα πακέτα

Συγχρονισμός

Συγχρονισμός φακέλου

Συγχρονισμός επιπέδου μπλοκ

Επιλεκτικός συγχρονισμός

Διαχείριση εύρους ζώνης

Συγχρονισμός οποιουδήποτε φακέλου

Κοινή χρήση αρχείων

Κοινή χρήση συνδέσμων αρχείων

Σύνδεση κωδικών πρόσβασης

Σύνδεση ημερομηνιών λήξης

Κοινή χρήση φακέλων

Δικαιώματα φακέλων

Όρια λήψης συνδέσμου

Μεταφόρτωση συνδέσμων

Παραγωγικότητα

Προεπισκοπήσεις αρχείων

Επεξεργασία αρχείων

Συνεργασία εντός εφαρμογής

Office Online

Έγγραφα Google

Εφαρμογές σημειώσεων

Αναπαραγωγή πολυμέσων

Εφαρμογές για κινητά

Διαγραφή αρχείου

Εκδόσεις

WebDAV

Ασφάλεια

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
AES 256-bit

Μηδενική γνώση

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Τοποθεσία διακομιστή
ΜΑΣ

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Δωρεάν πακέτο

Τιμολόγηση

Το Publist διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που ονομάζεται Basic, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε την υπηρεσία προτού αποφασίσετε να χωρίσετε με τα χρήματα που κερδίσατε. Παρέχει 10 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου και, όπως όλα τα άλλα σχέδια, απεριόριστες μονάδες δίσκου.

Το Starter είναι το πρώτο πρόγραμμα επί πληρωμή και κοστίζει 4,99 $ το μήνα, αλλά μειώνεται στα 3,99 $ το μήνα εάν πληρώνετε για το έτος. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς ανά εφαρμογή και παρέχει 50 GB αποθηκευτικού χώρου. 

Η τιμή δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική. Συγκριτικά, άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, όπως το Icedrive, σας δίνουν 1 TB αποθηκευτικού χώρου στην ίδια τιμή. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στην κριτική μας στο Icedrive.

Το επόμενο σχέδιο, το Personal, αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στα 500 GB αλλά επίσης αυξάνει την τιμή στα 9,99 $ ανά μήνα. Η ετήσια τιμή κοστίζει 95,88 $, η οποία είναι διπλάσια από την τιμή που ζητά το pCloud για το πακέτο 500 GB. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις τιμές του pCloud στην αναθεώρησή μας στο pCloud.

Το τελικό πρόγραμμα σας δίνει 1 TB χώρου αποθήκευσης για 14,99 $ ανά μήνα ή 179,88 $ εάν πληρώσετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων. Αυτό δεν είναι μεγάλη σε σύγκριση με το πρόγραμμα 2TB του Sync.com, το οποίο είναι 96 $ ετησίως. Βυθιστείτε περισσότερο στις τιμές του Sync.com στην κριτική μας στο Sync.com.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, το Publist έχει προστιθέμενη αξία, όσον αφορά το να σας επιτρέπει να εργάζεστε με πολλές επιλογές αποθήκευσης cloud, υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων και άλλες εφαρμογές. Το ποσό που θα βγείτε από αυτό θα καθορίσει τελικά πόσο πολύτιμο είναι το Publist για εσάς.

Ευκολία στη χρήση

publist-web-client

Όταν εξετάζουμε την ευκολία χρήσης, συνήθως το κάνουμε σε όλες τις πλατφόρμες που μπορεί να χρησιμοποιεί μια υπηρεσία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τους πελάτες ιστού και επιτραπέζιων υπολογιστών, μαζί με εφαρμογές για κινητά για Android και iOS. Από αυτές τις πλατφόρμες, το Publist έχει μόνο την πρώτη.

Ο πελάτης ιστού του εκδότη χωρίζεται σε “μονάδες cloud” και “συνδεδεμένες εφαρμογές” στην αριστερή πλευρική γραμμή. Το Cloud Drives είναι οι αποθηκευτικοί σας χώροι στο Publist και όλοι μοιράζονται το όριο αποθηκευτικού χώρου σας. 

Οι συνδεδεμένες εφαρμογές, προφανώς, αντιπροσωπεύουν το συνδεδεμένο χώρο αποθήκευσης στο cloud, τη φιλοξενία αρχείων και άλλες υπηρεσίες. Αυτή η διαίρεση καθιστά σαφές ποια αρχεία βρίσκονται στον αποθηκευτικό χώρο του Publist και ποια αποθηκεύονται με άλλες υπηρεσίες. 

Συνολικά, ωστόσο, το Publist είναι σαφές και ελκυστικό. Δεν θα μπερδευτείτε ως προς το πού βρίσκεστε ή τι πρέπει να κάνετε, χάρη στα κουμπιά ενεργειών που είναι εύκολο να εντοπιστούν. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών βρίσκεται στην κορυφή της εφαρμογής. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για εναλλαγή μεταξύ προβολών πλέγματος και λίστας, αναζήτηση στα αρχεία σας και δημιουργία και μεταφόρτωση νέων φακέλων και αρχείων. 

Για να εκτελέσετε ενέργειες σε ένα μεμονωμένο αρχείο ή φάκελο, πρέπει να κάνετε κλικ στις τρεις κουκκίδες δίπλα του. Το μενού που ανοίγει σάς επιτρέπει να μετονομάσετε, να διαγράψετε και να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων μεταξύ άλλων ενεργειών. Εάν ανοίξετε το μενού μεμονωμένων ενεργειών κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας, ορισμένες ενέργειες ενδέχεται να είναι ασαφείς. 

Ένα άλλο πρόβλημα αφορά τη μεταφόρτωση. Μπορείτε να το κάνετε με μεταφορά και απόθεση ενός αρχείου από τον υπολογιστή σας ή από μια συνδεδεμένη υπηρεσία στην πλαϊνή γραμμή ή κάνοντας κλικ στο κουμπί μεταφόρτωσης. Χρησιμοποιήσαμε τη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης από τον υπολογιστή αρκετές φορές, αλλά δεν λειτούργησε πάντα.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι το Publist τοποθετεί αυτόματα ένα σημάδι επιλογής δίπλα σε αρχεία που αποθηκεύονται με επιτυχία. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε ορισμένους χρήστες, γιατί φαίνεται ότι είναι επιλεγμένα όλα τα αρχεία. Ωστόσο, όταν θέλετε να επιλέξετε πολλά αρχεία, πρέπει να κάνετε “ctrl + αριστερό κλικ” ή “cmd + αριστερό κλικ”, ανάλογα με την πλατφόρμα σας.

Κοινή χρήση και συγχρονισμός αρχείων

Όπως και στην προηγούμενη κατηγορία, η ενότητα “κοινή χρήση αρχείων και συγχρονισμός” αφορά μόνο την κοινή χρήση αρχείων, επειδή ο Publist δεν διαθέτει εφαρμογή για υπολογιστές που να μπορεί να συγχρονίσει αρχεία.

δημοσίευση-σύνδεση-κοινή χρήση

Είναι εύκολο να μοιράζεστε αρχεία ή φακέλους με το Publist. Απλώς πρέπει να πατήσετε την ενέργεια “κοινή χρήση” από το μενού μεμονωμένων ενεργειών ή να επιλέξετε το αρχείο ή το φάκελο που θέλετε να μοιραστείτε και να κάνετε κλικ στο κουμπί “κοινή χρήση” από το επάνω μενού. Τούτου λεχθέντος, η κοινή χρήση είναι στοιχειώδης επειδή σας δίνει μόνο έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο, τον οποίο μπορείτε να αντιγράψετε.

Δεν υπάρχει επιλογή για κοινή χρήση μέσω email ή απευθείας σε κοινωνικό δίκτυο. Λείπουν επίσης οι επιλογές ελέγχου περιεχομένου, όπως προστασία με κωδικό πρόσβασης, όρια λήψης συνδέσμου και ημερομηνίες λήξης. 

Δεν υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε συνδέσμους μεταφόρτωσης ή να δείτε όλες τις κοινοποιήσεις σας σε ένα μέρος. Ωστόσο, υπάρχει μια “πύλη κοινής χρήσης συνδέσμου”. Εάν χρειάζεστε προηγμένες δυνατότητες κοινής χρήσης, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να συμβουλευτείτε τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για κοινή χρήση.

Ταχύτητα

Ο Publist χρησιμοποιεί διακομιστές Amazon AWS στην ανατολική και δυτική ακτή των ΗΠΑ για την αποθήκευση δεδομένων. Όσο πιο κοντά είστε στους διακομιστές τους, τόσο καλύτερες θα είναι οι ταχύτητές σας. Δοκιμάσαμε τις ταχύτητες μεταφοράς του Publist από το Βελιγράδι, τη Σερβία, οπότε δεν βρισκόμασταν ακριβώς στη γειτονιά, αλλά αυτό δεν επηρέασε πολύ τις ταχύτητές μας. Τούτου λεχθέντος, οι ταχύτητες μεταφοράς εξαρτώνται επίσης από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας.

Για να δοκιμάσουμε την υπηρεσία, χρησιμοποιήσαμε μια σύνδεση ethernet με ταχύτητα μεταφόρτωσης 9,76 Mb / s και ταχύτητα λήψης 101,19 Mb / s. Με αυτές τις ταχύτητες, θα πρέπει να περιμένουμε ότι ο δοκιμαστικός φάκελος 1 GB θα ανεβάσει σε περίπου 14 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα και θα γίνει λήψη σε 1 λεπτό και 24 δευτερόλεπτα, χωρίς επιβάρυνση.

Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος:
Χρόνος μεταφόρτωσης00:14:4200:13:4300:14:13
Ώρα λήψης00:01:0000:01:0300:01:02

Ο εκδότης αψήφησε τις προσδοκίες, επειδή ανεβάσαμε το αρχείο μας με μέσο χρόνο 14 λεπτών και 13 δευτερολέπτων, ενώ η λήψη χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό και δύο δευτερόλεπτα.

Επειδή το Publist δεν διαθέτει πρόγραμμα-πελάτη υπολογιστή, δεν μπορεί να επιταχύνει τις ταχύτητες μεταφοράς ή να χρησιμοποιήσει την αντιγραφή αρχείων σε επίπεδο μπλοκ, κάτι που θα βοηθούσε στην επιτάχυνση της μεταφοράς μεταγενέστερων μεταφορτώσεων. Λείπει επίσης η επιλογή ενεργοποίησης μεταφορτώσεων πολλαπλών νημάτων, για τον ίδιο λόγο.

Ασφάλεια

ασφάλεια των εκδοτών

Το Publist προστατεύει όλα τα αρχεία σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES-256 bit και επιτρέπει στον συνεργάτη υποδομής του, την Amazon, να χειρίζεται ιδιωτικά κλειδιά για αυτά. Εξαιτίας αυτού, δεν παρέχει ιδιωτική κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης. 

Ωστόσο, αυτή η λειτουργία βρίσκεται στον χάρτη πορείας ανάπτυξης του Publist. Εάν η ιδιωτική κρυπτογράφηση είναι απαραίτητη για εσάς, συμβουλευτείτε την καλύτερη συλλογή αποθήκευσης cloud μηδενικής γνώσης για υπηρεσίες που την υποστηρίζουν.

Το Publist χρησιμοποιεί HTTPS, το οποίο περιλαμβάνει SSL για την ασφάλεια των δεδομένων σας κατά τη μεταφορά και τις αλληλεπιδράσεις σας με αυτό μόλις φτάσει στους διακομιστές του Publist. Δεν υπάρχει υποστήριξη WebDAV, αλλά ένας εκπρόσωπος μας ενημέρωσε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι εργάζονται σε αυτό.

Αυτές οι μέθοδοι δεν θα σας προστατεύσουν από κάποιον που θα ήθελε να σπάσει τον αδύναμο κωδικό πρόσβασής σας, αλλά θα γίνει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Εάν τον ενεργοποιήσετε, πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό ασφαλείας εκτός από τα κανονικά διαπιστευτήριά σας κατά τη σύνδεση από έναν άγνωστο υπολογιστή. Αυτό αποκλείει την πρόσβαση του λογαριασμού σας σε όσους ενδέχεται να έχουν κλέψει τα διαπιστευτήριά σας.

Τα κέντρα δεδομένων AWS της Amazon υποβάλλονται σε ελέγχους τρίτων, ελέγχουν σημεία πρόσβασης χρησιμοποιώντας συστήματα ανίχνευσης, περιορίζουν την πρόσβαση με βάση την αρχή του ελάχιστου δικαιώματος, διατηρούν αρχεία καταγραφής πρόσβασης, εκτελούν έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων και διατηρούν την παρακολούθηση 24/7, μεταξύ άλλων μέτρων.

Η ασφάλεια του κέντρου δεδομένων διασφαλίζει επίσης ότι οι εγκαταστάσεις έχουν σκληρυνθεί έναντι περιβαλλοντικών απειλών – όπως πλημμύρες, πυρκαγιές και σεισμοί – χρησιμοποιώντας αυτόματους αισθητήρες, εξοπλισμό απόκρισης και μέτρα πλεονασμού δεδομένων, σε περίπτωση που όλα τα άλλα αποτύχουν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Amazon στην αναθεώρηση του Amazon S3.

Μυστικότητα

Ο Publist δεν διαθέτει ιδιωτική κρυπτογράφηση, που είναι μια από τις αγαπημένες μας δυνατότητες, επειδή προστατεύει το απόρρητό σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βασιστείτε στην πολιτική απορρήτου του Publist, οπότε εμβαθύνουμε σε αυτήν για να δούμε πόσο ισχυρό είναι.

Η πρώτη παραγγελία της επιχείρησης είναι να δει ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγει ο Publist. Αυτό ξεκινά με τη συλλογή των πληροφοριών που παρέχετε κατά την εγγραφή, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, το email σας και άλλα. Όλα αυτά είναι ωραία και συνεπή με άλλες υπηρεσίες. 

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε πληροφορίες παρέχοντας στον Publist ρητή άδεια πρόσβασης στις πληροφορίες σας που είναι αποθηκευμένες σε άλλες υπηρεσίες ή εφαρμογές αποθήκευσης cloud. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η κύρια λειτουργία του Publist περιστρέφεται γύρω από τη σύνδεση άλλων εφαρμογών, δεν είναι τίποτα να ανησυχείτε.

Εκτός από αυτές τις πληροφορίες, το Publist μπορεί επίσης να συλλέγει δεδομένα σχετικά με χρήστες από δημόσιες προσβάσιμες πηγές και μεταδεδομένα σχετικά με τις επισκέψεις σας στο Publist, οι οποίες περιλαμβάνουν τις ιστοσελίδες που είδατε, τους συνδέσμους που κάνατε κλικ και άλλα δεδομένα που σχετίζονται με αυτό. Επιπλέον, ενδέχεται να συλλέξει ορισμένες τυπικές πληροφορίες προγράμματος περιήγησης, όπως τον τύπο του προγράμματος περιήγησής σας, τη διεύθυνση IP και τους χρόνους πρόσβασης.

Η συλλογή δημόσιων πληροφοριών δεν αποτελεί συνήθη πρακτική, αλλά, τελικά, είναι δημόσιες πληροφορίες. Η συλλογή μεταδεδομένων είναι φυσιολογική και πολλές υπηρεσίες το χρησιμοποιούν για τη λήψη μετρήσεων που τους βοηθούν να βελτιώσουν τα προϊόντα τους. Ο εκδότης το κάνει για τους ίδιους λόγους και μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει ανάλυση των πληροφοριών σας με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών του.

Κοινοποίηση δεδομένων δημοσίευσης

Στη συνέχεια, ελέγξαμε εάν οι δημοσιεύσεις του Publist συγκέντρωσαν πληροφορίες με τρίτα μέρη. Ο εκδότης μπορεί να χρησιμοποιήσει ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγονται για να προσαρμόσει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε εσάς, αλλά αυτά τα δεδομένα δεν σας αναγνωρίζουν προσωπικά. Επιπλέον, ο Publist μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσει μαζί σας. 

Ενδέχεται να λαμβάνετε έρευνες ή διαφημιστικά μηνύματα κατά καιρούς. 

Είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι ο Publist δεν πωλεί, ενοικιάζει, μισθώνει ή αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία. Επιπλέον, μόνο ο Publist και οι ελεγχόμενες θυγατρικές και συνεργάτες του θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες σας δεν θα αποκαλυφθούν σε κανένα τρίτο μέρος χωρίς τη συγκατάθεσή σας. 

Ο εκδότης μπορεί επίσης να προσλάβει εταιρείες για την παροχή περιορισμένων διοικητικών και επικοινωνιακών υπηρεσιών, οι οποίες ενδέχεται να απαιτούν την αποκάλυψη των προσωπικών σας στοιχείων σε αυτές. Αυτές οι εταιρείες έχουν άδεια να το αποκτήσουν αποκλειστικά με σκοπό την παροχή της υπηρεσίας τους. 

Όπως πολλοί άλλοι, το Publist πρέπει να συμμορφώνεται με το νόμο, οπότε μπορεί να έχει πρόσβαση ή / και να αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία του λογαριασμού σας χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. 

Λόγοι για αυτό μπορεί να είναι η συμμόρφωση με τη νομική διαδικασία, η επιβολή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή η συμμόρφωση με πτώχευση, συγχώνευση, απόκτηση, μεταφορά ελέγχου ή κάτι παρόμοιο.

Ο Publist συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, έναν νόμο της ΕΕ που ορίζει και προστατεύει τα δικαιώματα των ατόμων σχετικά με τα διαδικτυακά τους δεδομένα. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Publist τηρεί, επειδή πολλές εταιρείες που λειτουργούν εκτός ΕΕ επιλέγουν να το πράξουν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον οδηγό GDPR μας.

Χάρη σε αυτόν τον νόμο, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

 • Το δικαίωμα διαγραφής, που σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας με το Publist ανά πάσα στιγμή
 • Το δικαίωμα ενημέρωσης, το οποίο σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές του Publist και να ενημερώνετε τις πληροφορίες που διατηρεί ο Publist ανά πάσα στιγμή
 • Το δικαίωμα πρόσβασης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν ποια δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον Publist
 • Το δικαίωμα αντίρρησης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αντιτίθενται στην επεξεργασία ορισμένων δεδομένων
 • Το δικαίωμα επανεξέτασης των αυτοματοποιημένων αποφάσεων και των προφίλ, που μπορεί να περιλαμβάνουν αυτόματο αποκλεισμό χρηστών

Συνολικά, δεν βρήκαμε ύποπτες ρήτρες ή λέξεις στην πολιτική απορρήτου. Ο Publist λέει ότι θα σεβαστεί την πολιτική απορρήτου, ανεξάρτητα από το πού αποθηκεύονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία τα δεδομένα. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η έδρα του Publist βρίσκεται στις ΗΠΑ, η οποία δεν διαθέτει τους καλύτερους νόμους και κανονισμούς cloud.

Εξυπηρέτηση πελατών

εκδότης-επικοινωνία-υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών συνήθως περιλαμβάνει φόρουμ χρηστών, βάση γνώσεων και συχνές ερωτήσεις. Ο εκδότης έχει μόνο το τελευταίο. Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να στείλετε ένα ερώτημα στην ομάδα υποστήριξης.

Η σελίδα Συχνές ερωτήσεις είναι αραιή και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν άρθρα βοήθειας, σεμινάρια ή βίντεο είναι μεγάλη απώλεια. Επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη και λάβαμε μια απάντηση σε περισσότερο από μία ημέρα, γεγονός που καθιστά τον Publist μία από τις πιο αργές υπηρεσίες για να απαντήσει σε μια ερώτηση μέσω email. Ας ελπίσουμε ότι το Publist μπορεί να επιλύσει αυτές τις αδυναμίες στο μέλλον.

Η ετυμηγορία

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Publist έχει τη χρήση του, εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς αποθήκευσης με εφαρμογές. Πόσοι χρήστες έχουν στην πραγματικότητα αυτή η ανάγκη είναι μια διαφορετική ερώτηση εντελώς και αυτή που είναι πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου.

Τούτου λεχθέντος, το Publist ενσωματώνεται με πολλές υπηρεσίες αυτή τη στιγμή, αλλά υπόσχεται περισσότερες ενοποιήσεις στο μέλλον, τόσο με υπηρεσίες cloud όσο και με άλλες εφαρμογές. Ωστόσο, ο κατάλογος των υποσχέσεων είναι πιο εκτεταμένος, συμπεριλαμβανομένων άλλων χαρακτηριστικών που λείπουν αυτήν τη στιγμή.

Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είναι οι υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές που λείπουν, δεν υπάρχουν δικαιώματα ή δυνατότητες ελέγχου περιεχομένου κατά την κοινή χρήση αρχείων και φακέλων και δεν υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού αρχείων από την επιφάνεια εργασίας. 

Επιπλέον, στην υποστήριξη πελατών λείπουν άρθρα βοήθειας, φροντιστήρια και βίντεο. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να λάβετε απάντηση σε ερωτήματα. Οι τιμές των εκδοτών δεν συγκαταλέγονται στις πιο ανταγωνιστικές. Επιπλέον, ο πελάτης ιστού έχει κάποια σφάλματα που χρειάζονται διόρθωση.

Ωστόσο, το Publist διαθέτει ισχυρή ασφάλεια και απόρρητο, μαζί με γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς. Εκτός από αυτό, προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για τη Δημοσίευση, οπότε ο καθοριστικός παράγοντας είναι εάν πρέπει να ενσωματώσετε πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud και εφαρμογές σε ένα μέρος. Εκτός αυτού, ο χρόνος θα πει εάν ο Publist θα ανταποκριθεί στις δυνατότητές του.

Τι πιστεύετε για το Publist; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map