Η καλύτερη φιλοξενία μεταπωλητών 2020: Περιορισμός αυτών των περιθωρίων

Η φιλοξενία μεταπωλητών σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια επιχείρηση γύρω από την πώληση χώρου στο Διαδίκτυο. Εσείς τιμολογείτε, πουλάτε και διατηρείτε πελάτες που έχετε ενώ ο οικοδεσπότης Ιστού ασχολείται με οποιοδήποτε υλικό ή λογισμικό στο τεχνολογικό τέλος. Ουσιαστικά, νοικιάζετε χώρο διακομιστή με χονδρικό κόστος και τον πωλείτε για κέρδος. Σίγουρα μπορεί να είναι και μια κερδοφόρα επιχείρηση.


Οι δισεκατομμύρια περίπου ιστότοποι ζουν το 2016 σχεδόν διπλασιάστηκαν κατά τη διάρκεια του 2017 και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται ανά λεπτό. Η φιλοξενία μεταπωλητών σάς επιτρέπει να αποκτήσετε το κομμάτι της πίτας, αξιοποιώντας τις ιστοσελίδες που μεταδίδονται ζωντανά κάθε δευτερόλεπτο. Ωστόσο, δεν μπορείτε να πάρετε την καλύτερη φιλοξενία ιστού για μικρές επιχειρήσεις και να την εφαρμόσετε σε μεταπωλητή. Η πώληση φιλοξενίας ιστοσελίδων απαιτεί ορισμένες συγκεκριμένες δυνατότητες, οπότε έπρεπε να καθοριστούν ορισμένα κριτήρια πριν κάνετε οποιεσδήποτε επιλογές.

Τι κάνει το Web Hosting καλύτερο για μεταπωλητές?

Όπως κάθε επιχειρηματική προσπάθεια, η πώληση web hosting απαιτεί αρκετούς πόρους. Αυτό ισχύει όσον αφορά την ισχύ του διακομιστή και τις πρόσθετες δυνατότητες, και οι δύο πρέπει να είναι κορυφαίες για να εξετάσουν οι μεταπωλητές.

Κοιτάξαμε αρχικά τυχόν πρόσθετα που περιλαμβάνονται στον οικοδεσπότη. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τη χρέωση WHMCS έως την ενσωμάτωση του cPanel, που σημαίνει ότι πρέπει να πάτε μόνο σε ένα μέρος για ό, τι χρειάζεστε. Το InMotion τα πήγε ιδιαίτερα καλά σε αυτόν τον τομέα, με προστασία Corero DDoS, αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού Patchman και λογισμικό χρέωσης WHMCS.

Στη συνέχεια, εξετάσαμε το χρόνο λειτουργίας και τη συνέπεια. Μια εγγύηση 99,9% uptime είναι απαραίτητη προϋπόθεση, με χαρακτηριστικά όπως SSD storage και HTTP / 2 διακομιστές που κατατάσσονται σε υψηλά επίπεδα. Το A2 έχει και τα δύο, δίνοντάς σας μεγάλες ταχύτητες και χρόνο λειτουργίας, καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση που πέσει κάτω από το όριο του 99,9%.

Ωστόσο, ακόμη και με εγγύηση, τα πράγματα θα πάνε στραβά. Σε περίπτωση που το κάνει, είναι απαραίτητο ένα στέρεο προσωπικό υποστήριξης. Σε πολλές περιπτώσεις, θα ενεργείτε ως μεσάζων, επικοινωνώντας με τον οικοδεσπότη Ιστού με ερωτήσεις από τους πελάτες σας. Η έγκαιρη ροή μεταξύ των δύο κόσμων σάς επιτρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στην απόκτηση νέων επιχειρήσεων.

Τέλος, εξετάσαμε το κόστος. Ενώ αυτός είναι ένας τομέας που θεωρούμε πάντα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό με τη φιλοξενία μεταπωλητών. Το σημείο της μεταπώλησης είναι να αποφέρει κέρδος, οπότε κάθε οικοδεσπότης Ιστού σε αυτήν τη λίστα έχει αρκετά χαμηλές τιμές για να το κάνει αυτό, με κάποιο περιθώριο να κουνηθεί.

Οι μεταπωλητές θα πρέπει επίσης να έχουν ισχυρή κατανόηση του WordPress, δεδομένου ότι είναι μια τόσο ισχυρή πλατφόρμα και σε πολλούς πελάτες αυτό που οι ιστότοποί τους έχουν δημιουργήσει. Φροντίστε να δείτε τους οδηγούς WordPress για να μάθετε περισσότερα. 

 • Οδηγός για αρχάριους για τη χρήση του WordPress
 • Ενδιάμεσος οδηγός για τη χρήση του WordPress
 • Προηγμένος οδηγός για τη χρήση του WordPress

1. Το Best Web Reseller Web Hosting: HostGator

Το HostGator προσφέρει μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα μεταπωλητών που έχουμε δει. Τα σχέδια είναι γεμάτα χαρακτηριστικά για τη διαχείριση των πελατών σας, την παροχή νέων υπηρεσιών και ακόμη και την υποστήριξη πελατών, όλα με αρκετά χαμηλή τιμή (που είναι ένας από τους λόγους που τα πήγε τόσο καλά στον φτηνό οδηγό φιλοξενίας ιστοσελίδων).

Παίρνετε έναν δωρεάν λογαριασμό ResellerClub με οποιοδήποτε πρόγραμμα. Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να πουλάτε 70+ gTLD και ccTLDs στους πελάτες σας με έκπτωση έως και 80%. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε εγγραφές και μεταφορές τομέα από τον λογαριασμό σας, και οι δύο στο κόστος.

Υπάρχουν αρκετά εργαλεία για την επωνυμία της επιχείρησής σας. Το HostGator περιλαμβάνει το μοναδικά σχεδιασμένο cPanel για χρήση από τους πελάτες σας, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε τη δική σας επωνυμία σε αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα καθυστερημένα σεμινάρια βίντεο του HostGator και να προσθέσετε και την επωνυμία σας σε αυτά.

Πάνω απ ‘όλα, έχετε τον πλήρη έλεγχο των πόρων που αγοράζετε και του τρόπου με τον οποίο τους κατανέμετε. Το HostGator σας δίνει την ευθύνη για τα πάντα, με πολλές επιλογές σε περίπτωση που τελειώσετε. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναβάθμιση σε άλλη βαθμίδα στα μέσα του μήνα, ώστε να μην χάνετε δυνητικούς πελάτες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το HostGator

Το HostGator είναι η πρώτη μας επιλογή για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων όσον αφορά την αξιοπιστία. Έχετε 99,9 τοις εκατό εγγύηση χρόνου λειτουργίας που η εταιρεία ακολουθεί πραγματικά. Εάν οι διακομιστές πέσουν ποτέ κάτω από αυτό το όριο, το HostGator θα σας αποζημιώσει για ολόκληρο τον μήνα.

Οι πελάτες σας θα χρησιμοποιούν το cPanel, αλλά και εσείς. Ο επανασχεδιασμός του HostGator στην κλασική εμφάνιση φιλοξενίας ιστοσελίδων κάνει θαύματα για τη χρηστικότητα. Ο πίνακας ελέγχου είναι εύχρηστος, με αρκετή ισχύ να το υποστηρίζει. Έχετε όλες τις επιλογές ενός κανονικού cPanel, με επανασχεδιασμό που είναι δύσκολο να ταιριάξετε.

Υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν στο HostGator, από τις εξαιρετικές ταχύτητες και το χρόνο λειτουργίας έως την ευκολία του cPanel. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική HostGator για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί κατατάσσουμε αυτόν τον πάροχο μεταξύ των καλύτερων ή δοκιμάστε τον εαυτό σας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

2. GreenGeeks

Πηγαίνοντας στα τακούνια του HostGator είναι ο οικολογικός οικοδεσπότης Ιστού, GreenGeeks. Αυτός ο παροχέας σάς παρέχει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, όπως αποθήκευση SSD, διακομιστές με δυνατότητα HTTP / 2 και πλήρως επεκτάσιμους πόρους.

Το βασικό του σχέδιο σάς προσφέρει 10 λογαριασμούς cPanel που είναι πλήρως λευκοί τίτλοι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας επωνυμία και χρώματα στη διεπαφή. Τα πιο ακριβά σχέδια παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερους λογαριασμούς cPanel, μειώνοντας το κόστος χαμηλότερο από μερικά δολάρια ανά λογαριασμό, ανά μήνα.

Οι πόροι που αγοράζετε είναι επίσης στον έλεγχό σας. Το GreenGeeks σάς επιτρέπει να διαθέσετε πόρους όσο θέλετε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μετακινήσετε λίγο πολύ σε έναν λογαριασμό. Έχοντας πλήρη έλεγχο σας αφήνει την ευελιξία να προσφέρετε διαφορετικά σχέδια στους πελάτες σας και να διασφαλίσετε ότι έχουν αρκετή ισχύ πίσω από τον ιστότοπό τους.

Για να διατηρήσετε όλους τους πελάτες σας οργανωμένους, το GreenGeeks περιλαμβάνει μια δωρεάν άδεια WHMCS με κάθε πρόγραμμα. Αυτό το λογισμικό χρέωσης είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, δημιουργεί και στέλνει τιμολόγια στους πελάτες σας κάθε μήνα και παρακολουθεί τις πληρωμές που επιστρέφουν.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το GreenGeeks

Το GreenGeeks είναι μοναδικό λόγω της αφοσίωσής του στη φιλική προς το περιβάλλον φιλοξενία ιστοσελίδων. Μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπόθεση, αλλά η επίσκεψη σε έναν ιστότοπο μπορεί να αντιπροσωπεύει έως και 300mg εκπομπών άνθρακα ανά δευτερόλεπτο.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη φύση της φιλοξενίας ιστού. Ωστόσο, η GreenGeeks αγοράζει τρεις φορές το ποσό της έντασης που χρησιμοποιείται σε πιστώσεις ανανεώσιμης ενέργειας. Εσείς και οι πελάτες σας θα συμβάλλετε στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα της φιλοξενίας ιστοσελίδων και θα παρέχετε περισσότερες ανανεώσιμες οδούς για άλλες υπηρεσίες cloud.

Το GreenGeeks εστιάζει σε έναν μικρό αριθμό προγραμμάτων, αλλά δίνει πλήρη προσοχή σε κάθε ένα. Τα σχέδια είναι πλήρως φορτωμένα με χαρακτηριστικά και υποστηρίζονται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Διαβάστε την κριτική GreenGeeks για να μάθετε περισσότερα ή δοκιμάστε μόνοι σας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

3. Φιλοξενία Α2

Το A2, σαν το HostGator, είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού που κάνει σχεδόν τα πάντα. Τα σχέδια μεταπωλητών είναι από τα καλύτερα της δέσμης, εξοπλισμένα με ενσωμάτωση cPanel, αποθήκευση SSD και μεγάλο αριθμό υποστηριζόμενων λογαριασμών.

Ενώ τα περισσότερα σχέδια μεταπωλητών συνοδεύονται από κάποιο είδος λογισμικού χρέωσης, το A2 σας δίνει δύο διαφορετικές επιλογές. Οι λογαριασμοί Silver και άνω έχουν την επιλογή μεταξύ WHMCS ή Blesta για τη διαχείριση λογαριασμών. Το WHMCS είναι πολύ δημοφιλές σε μια μεγάλη κοινότητα για την επίλυση προβλημάτων και το Blesta είναι εντελώς ανοιχτού κώδικα, επιτρέποντάς σας να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έχετε επίσης την επιλογή μεταξύ διακομιστή Windows ή Linux. Η επιλογή του λειτουργικού σας συστήματος ανοίγει νέες δυνατότητες για λογισμικό, ανάλογα με το τι θέλετε να προσφέρετε. Το Linux είναι βασισμένο σε cPanel και PHP ενώ τα Windows χρησιμοποιούν πυρήνες Plesk και .NET.

Κάθε σχέδιο έχει αξιοπρεπή πόρους επίσης. Το A2 ξεκινά με υποστήριξη για έως και 40 λογαριασμούς και αυξάνεται από εκεί. Παρόλο που ενδέχεται να μην υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος για την πλήρωση όλων αυτών των λογαριασμών αρχικά, είναι εύκολο να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει η φιλοξενία A2

Το A2 είναι από τους ταχύτερους οικοδεσπότες ιστού που δοκιμάσαμε. Οι βασικές ταχύτητες βοηθούνται από την αποθήκευση SSD, με πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για την προβολή περιεχομένου. Προσφέρει επίσης έναν διακομιστή “turbo” που μπορεί να υπερηφανεύεται για ταχύτητες έως και 20 φορές πιο γρήγορες από τις κανονικές.

Η υποστήριξη είναι εξαιρετική και στο A2. Έχετε τη συνηθισμένη σειρά ζωντανής συνομιλίας, email και τηλεφωνικής υποστήριξης, με την προσθήκη μιας πλούσιας βάσης γνώσεων. Επιπλέον, υπάρχουν μερικοί οδηγοί για να ξεκινήσετε με τους οποίους μπορείτε να κατευθύνετε τους πελάτες σας για βασικές ερωτήσεις.

Το A2 έχει 15 χρόνια ιστορικό συνέπειας και ποιότητας στον χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική φιλοξενίας A2 για να μάθετε περισσότερα ή εγγραφείτε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

4. InMotion

Το InMotion έχει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων, αλλά δεν έχουν όλοι ίση μεταχείριση. Λίγα αποδυναμώνονται ενώ άλλοι ευδοκιμούν, αλλά, ευτυχώς, τα σχέδια μεταπωλητών ταιριάζουν στην τελευταία κατηγορία. Έχετε την επιλογή μεταξύ έξι διαφορετικών διαμορφώσεων, με πολλές δυνατότητες από τη χρέωση έως τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Το κύριο σημείο πώλησης της InMotion είναι η διαφάνεια. Είναι προϊόν λευκής ετικέτας, που σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε τους πόρους του με το όνομά σας μπροστά. Το InMotion θα λειτουργεί στο παρασκήνιο, οπότε δεν υπάρχει σύγχυση με την επιχείρησή σας ή την αξιοπιστία της.

Το τέλος των πόρων είναι επίσης εντυπωσιακό. Όλοι οι διακομιστές μεταπωλητών είναι εξοπλισμένοι με αποθήκευση SSD και προστασία δεδομένων RAID-6 (για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το τι είναι RAID). Αυτό σας δίνει τις ταχύτερες ταχύτητες για μεταφορά δεδομένων, διατηρώντας παράλληλα τον πλεονασμό.

Εκτός πόρων, οι μεταπωλητές λαμβάνουν μερικά επιπλέον καλούδια. Θα λάβετε έναν δωρεάν λογαριασμό με το eNom, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε όνομα τομέα και εγγραφή SSL στους πελάτες σας και το λογισμικό χρέωσης WHMCS. Θα στέλνει αυτόματα τιμολόγια, θα συλλέγει πληρωμές (με φόρους) και θα παρακολουθεί όλους τους τρέχοντες πελάτες σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει η φιλοξενία InMotion

Το InMotion προσφέρει και πολλά άλλα προνόμια στους πελάτες του. Έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που έχουμε δει από έναν οικοδεσπότη Ιστού. Ακόμα και με το προσωπικό που χωρίζεται σε διαφορετικά τμήματα, δεν είναι ποτέ δύσκολο να βρεις απάντηση. Για παράδειγμα, στις δοκιμές μας, ένα μέλος του προσωπικού πωλήσεων κατάλαβε και θα μπορούσε να παρέχει υποστήριξη και σε θέματα τεχνολογίας.

Το σχέδιό σας ταιριάζει επίσης με χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η προστασία και η κατάργηση του κακόβουλου λογισμικού Patchman θα καθαρίζει συνεχώς τον διακομιστή σας για τυχόν κακόβουλο λογισμικό και θα καραντίνα οτιδήποτε είναι ύποπτο. Επιπλέον, η προστασία Corero DDoS θα σταματήσει τις βίαιες επιθέσεις σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να πλημμυρίσει τον διακομιστή σας (διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τις επιθέσεις DDoS για να μάθετε περισσότερα).

Το InMotion προσφέρει σχεδόν τα πάντα. Πρόσθετο λογισμικό περιλαμβάνεται ή διατίθεται για αγορά, με πολλές μοναδικές δυνατότητες που είναι ήδη έτοιμες. Διαβάστε την αναθεώρηση InMotion για όλες τις σκέψεις μας, ή δοκιμάστε τη δική μας με μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

5. SiteGround

Το SiteGround είναι η νούμερο ένα επιλογή μας για την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για το WordPress και, για πολλούς από τους ίδιους λόγους, μπαίνει και σε αυτήν τη λίστα. Το SiteGround προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία ιστοσελίδων σε χαμηλή τιμή, με εξαιρετική υποστήριξη για εκκίνηση.

Τα σχέδια μεταπωλητών του λειτουργούν λίγο διαφορετικά από άλλους κεντρικούς υπολογιστές. Αγοράζετε πιστώσεις αντί ενός μηνιαίου ή ετήσιου προγράμματος. Κάθε πίστωση παρέχει ένα έτος υπηρεσίας μεταπωλητή και μπορείτε να αγοράσετε όσα θέλετε ανά πάσα στιγμή. Δεν λήγουν ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την ανανέωση ενός λογαριασμού όποτε θέλετε.

Αυτή η προσέγγιση λειτουργεί πολύ καλύτερα από άλλους που περιορίζουν τους πόρους σας ανάλογα με το σχέδιό σας. Κάθε λογαριασμός μεταπωλητή προορίζεται για έναν μόνο ιστότοπο, που σημαίνει ότι προσφέρετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε καθέναν από τους πελάτες σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσφέρετε τρία χρόνια φιλοξενίας και να αγοράσετε τρεις πιστώσεις για έναν πελάτη και να δώσετε επτά πιστώσεις για επτά χρόνια σε έναν άλλο.

Είναι λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά είναι το είδος της ευελιξίας που είναι ιδανικό για τους μεταπωλητές. Αντί να δημιουργήσετε έναν καθολικό λογαριασμό, μπορείτε να τροποποιήσετε κάθε σχέδιο ώστε να ταιριάζει σε ό, τι ο πελάτης λαμβάνει.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το SiteGround

Εκτός από τη μοναδική προσέγγιση της φιλοξενίας μεταπωλητών, υπάρχουν πολλά άλλα να σας αρέσουν το SiteGround. Έχετε την επιλογή να προσθέσετε λευκή ετικέτα στον λογαριασμό σας, πράγμα που σημαίνει ότι καταργείται όλη η επωνυμία SiteGround και μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας στη θέση του.

Οι πελάτες σας λαμβάνουν επίσης μια ωραία λίστα χαρακτηριστικών. Κάθε ιστότοπος διαθέτει δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, με τα προηγούμενα 30 αντίγραφα ασφαλείας να διατηρούνται σε αρχείο και ένα δωρεάν Cloudflare CDN για τη βελτίωση των ταχυτήτων και τον μετριασμό των επιθέσεων DDoS. Όλοι οι διακομιστές είναι ενεργοποιημένοι με HTTP / 2 και ταιριάζουν με χώρο αποθήκευσης SSD, έτσι ώστε οι πελάτες σας να έχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το SiteGround είναι εύκολα μια από τις καλύτερες επιλογές μεταπώλησης με ολοκληρωμένα σχέδια, υπέροχο προσωπικό υποστήριξης και σταθερές ταχύτητες. Διαβάστε την κριτική SiteGround για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον οικοδεσπότη ή δοκιμάστε μόνοι σας με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

συμπέρασμα

Με έναν κορυφαίο web host στο χέρι, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μια επιχείρηση που πωλεί χώρο στο Διαδίκτυο. Δεν υπάρχουν πολλοί πάροχοι που να αφήνουν χώρο σε διακομιστές με σκοπό τη μεταπώληση. Ωστόσο, ακόμη και μεταξύ των μικρών ομάδων, αυτοί οι πέντε πάροχοι είναι οι καλύτεροι.

Με ποιο σχέδιο μεταπωλητή ακολουθείτε; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map