Woelkli-arvostelu – päivitetty 2020

Woelkli arvostelu

Woelkli on erinomainen pilvitallennuspalvelu, joka tarjoaa suojan, helpon käytön ja nopeuden. Tähän liittyy kuitenkin haittapuoli, että suunnitelmilla on vähän joustavuutta ja ne ovat melko kalliita. Lue yksityiskohtainen täydellinen Woelkli-arvostelu.


Cloud Storage arvostelut

Woelkli perustuu Nextcloudiin, joka on ohjelmisto, joka auttaa sinua rakentamaan ja ylläpitämään omaa pilvitallennetta. Oman pilven rakentamisella on etuja, kuten se, että voit hallita sitä ja pitää yksityisyytesi ennallaan. Jos olet kiinnostunut sellaisesta IT-akrobatiasta, lue paras DIY-pilvivarastotyökalujen artikkeli.

Woelkli: n pääkonttori on Sveitsissä, jossa on joitain maailman parhaimmista tietosuojalakeista. Palvelulla on vahvat tietoturvaominaisuudet, koska se perustuu Nextcloudiin. Lisäksi se sisältää alkuperäisiä sovelluksia ja integrointeja, jotka tekevät siitä hyvän vaihtoehdon yhteistyötä haluaville.

Web-asiakas toimii hyvin ja on intuitiivinen ja houkutteleva. Sama voidaan sanoa mobiilisovellukselle, mutta työpöytäsovellus tarvitsee työtä. Woelklilla on vahvat suojausominaisuudet, kuten nolla tietämys salaus. Myös sen synkronointinopeus on nopea. Hinnoittelu ei kuitenkaan ole sen vahvuuksien joukossa.

Woelkli on yksi markkinoiden kalleimmista palveluista. Se yhdessä sen kanssa, että se ei tarjoa paljon tallennustilaa, tekee siitä huonon arvon.

Woelkli-katsauksessa aiomme tutkia palvelun yksityiskohtia, joten ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää enemmän siitä. Muussa tapauksessa tutustu parhaimpaan pilvitallennusvertailuomme vaihtoehtoihin.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Woelkli

ominaisuudet

Minkä tahansa pilvitallennusratkaisun keskeiset ominaisuudet ovat synkronointi ja jakaminen. Synkronointi pilveen auttaa sinua välttämään tiedostojen katoamista kiintolevyn toimintahäiriöistä. Jakaminen auttaa sinua lähettämään ne muille ihmisille. Tarkastellaan tarkemmin, miten Woelkli käsittelee alla olevan osan ohjeita. Tässä tarkastellaan ominaisuuksia, jotka eivät ole yleisiä pilvitallennuspalvelujen keskuudessa.

Woelkli ei integroidu Office Onlineen tai Googlen toimistopakettiin, mutta se toimii kollegojensa, OnlyOffice Online Editorin ja Collabora Online Officen kanssa. Nämä palvelut ovat päällekkäisiä monien toimintojen kanssa, mutta ne eroavat tuetuissa muodoissa. Käytettävistäsi muodoista riippuen tarvitset vain yhden niistä.

woelkli-only-toimisto

Se on onnea, koska joudut maksamaan integroidaksesi heidät Woelkliin. Collabora Online Office on 20,12 dollaria kuukaudessa 20 samanaikaista yhteyttä varten. OnlyOffice Online Editor Community Edition tarjoaa saman määrän yhteyksiä samalla hinnalla. OnlyOffice Online Editor Enterprise Edition tarjoaa 50 yhteyttä 80,49 dollaria kuukaudessa.

woelkli-collabora-verkossa

Löydät parhaiden yhteistyöhön tarkoitettujen pilvivarastojen luettelosta palvelut, jotka eivät vaadi sinun maksaa online-toimittajille.

woelkli-valokuva-esikatselu

Voit esikatsella valokuvia mukavalla, tavallisella esikatselulaitteella, jota on helppo käyttää. Verkkosovelluksen avulla voit myös luoda albumeja ja jakaa niitä ystävien ja perheen kanssa. Voit myös toistaa videoita. Jos sinun on tallennettava paljon valokuvia ja videoita, lue opas parhaaseen kuvien ja videoiden online-tallennustilaan.

Jos tarvitset lisää vaihtoehtoja, mukaan lukien offline-kuvan järjestäjät, lue paras valokuvahallintaohjelmistoartikkeli.

Woelkli ei osu kaikkia merkkejä multimedian suhteen, koska se ei pysty toistamaan äänitiedostoja, joten musiikin harrastajien tulee etsiä vaihtoehtoinen palvelu musiikkilistan parhaasta pilvisäilytysjärjestelmästämme.

Versiointi on kuitenkin käytettävissä. Sen avulla voit palauttaa tiedostosi aiempaan versioon, jos teet virheen tai ransomware aiheuttaa korruptiota.

woelkli-notes

Woelkli sisältää integroidun Notes-sovelluksen, jota voit käyttää web-asiakasohjelmasta. Sen vaihtoehdot ovat perustiedot, joten se ei vastaa parhaan muistiinpanosovellusartikkelimme sovelluksia. Microsoft OneNote integroituu Microsoft OneDrive -sovelluksen kanssa ja on luettelon paras valinta. Lue lisää siitä Microsoft OneDrive -katsauksessa.

Voit myös työskennellä tehtävien kanssa Tehtävät-sovelluksen avulla. Sen avulla voit luoda, muokata ja synkronoida niitä. Lisäksi voit asettaa muistutuksia, merkitä tehtävät tärkeiksi ja lisätä kommentteja niihin. Tehtävät voidaan jakaa käyttäjille, jotka kuuluvat samaan monen käyttäjän tiliin.

Woelkli toimii WebDAV: n kanssa, joten voit käyttää tiedostojasi synkronoimatta niitä. WebDAV: n avulla pääset tilillesi etäasemana, jotta pääset niihin tarvitsematta ladata niitä paikallisesti. Se on hyödyllistä, kun joudut säästämään tilaa. Jos et tunne WebDavia, lue WebDAV-opas.

Jos sinulla on paljon yhteystietoja ja tarvitset tapa tallentaa ne, voit käyttää Yhteystiedot-sovellusta. Tallentamisen lisäksi voit myös järjestää ja synkronoida ne työpöydän ja mobiililaitteiden välillä. Voit tehdä saman tapahtumille Kalenteri-sovelluksen avulla. Jos sinulla on paljon tiedostoja, voit etsiä niitä hakukentän avulla.

hinnoittelu

Woelklillä on 1 Gt ilmainen tallennustila, joka ei tee siitä sopivaa liittyä parhaan ilmaisen pilvitallennusartikkelimme palveluihin. Se riittää, että tunnet palvelun ja päätät, toimiiko se sinulle.

Yhden käyttäjän ja monen käyttäjän suunnitelmien hinnat eivät sisällä 7,7 prosentin arvonlisäveroa. Yhden käyttäjän tilaussuunnitelmat ovat markkinoiden kalleimpia.

Jos sinulla on 10 Gt tallennustilaa, sinun on laitettava 7,54 dollaria. pCloud Premium 2TB tarjoaa 2 kt tallennustilaa, joka vastaa 8 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuoden etukäteen. Lue lisää siitä pCloud-arvosteluamme.

Woelkli-seuraava suunnitelma, taso C2, kaksinkertaistaa hinnan ja kasvattaa tallennustilasi viisi kertaa raskaaseen 50 Gt: aan. Sen muut suunnitelmat eivät tee paljon paremmin.

Myös liiketoimintasuunnitelmat ovat kalliita, eivätkä ne tarjoa riittävästi tallennustilaa liiketoiminnan tarpeisiin. Ensimmäinen suunnitelma alkaa 10 Gt: llä 402,45 dollarilla vuodessa tai 33,53 dollarilla kuukaudessa, mikä saattaa riittää yhdelle yrityskäyttäjälle, joka työskentelee enimmäkseen asiakirjojen kanssa. Taso C6 tarjoaa 100 Gt, mutta se on 8 dollaria kuukaudessa enemmän. Suurin suunnitelma antaa sinulle 500 Gt ja maksaa 83 dollaria kuukaudessa.

Rajoittamattomien käyttäjien hankkiminen kiinteään hintaan on paljon, mutta Woelkli ei tarjoa paljon tallennustilaa. Monien käyttäjien pelaamisen ansiosta pieni tallennustila loppuu nopeasti. Muiden yrityspilvien tallennuspalveluiden avulla voit maksaa käyttäjää kohden, mikä voi olla kalliimpaa, jos niitä on paljon, mutta se on myös joustavampi. Ne tarjoavat myös enemmän säilytystilaa.

Yksi tällainen palvelu on Sync.com. Sen Business Pro -suunnitelma maksaa 5 dollaria käyttäjää kohti ja tarjoaa jokaiselle 1 Tt tilaa. Voit lukea lisää Sync.com: n suunnitelmista Sync.com-katsauksessa. Jos sinulla on paljon käyttäjiä, joiden on tehtävä yhteistyötä, on parasta tutustua parhaiden yritystiedostojen synkronointiin ja jakaa palveluntarjoajien luettelo, vaikka.

Jos et tiedä mitä ominaisuuksia tarvitset, paras pilvisäilytysoppaamme auttaa sinua valitsemaan palvelun.

Helppokäyttöisyys

woelkli-web-client

Woeklin verkkoasiakas on houkutteleva, intuitiivinen ja helppo käyttää. Se on myös nopeaa. Kun käytät sitä, näet tiedostosi luettelo- tai ruudukkonäkymässä. Tämä johtuu siitä, että Tiedostot-sovellus on valittu oletuksena. Voit vaihtaa sovellusten välillä vasemmassa yläkulmassa olevan luettelon avulla. Sen sovellukset voivat näyttää toiminnot, galleriat, yhteystiedot, kalenterin, muistiinpanot ja tehtävät.

Kun olet Tiedostot-sovelluksessa, vasemmanpuoleisessa valikossa voit navigoida kaikkien tiedostojen, viimeaikaisten tiedostojen, suosikkejen ja jaettujen tiedostojen välillä. Oikeassa yläkulmassa on tilivalikko, ilmoitukset, yhteystiedot ja hakupalkki, joka aloittaa haun heti, kun aloitat kirjoittamisen.

Plus-painikkeella voit lähettää tiedostoja tai luoda kansion tai tekstitiedoston. Voit ladata myös vetämällä ja pudottamalla, mutta se ei aina toiminut meille. Suorittaaksesi toiminnot yksittäisessä tiedostossa, napsauta kolme pistettä ja valitse toiminto. Se on hieno lähestymistapa, mutta suosimme nopeampaa tapaa napsauttaa tiedostoa tai kansiota hiiren kakkospainikkeella.

Voit tehdä saman useille tiedostoille tai kansioille valitsemalla ne ja valitsemalla toiminnon ylhäältä.

woelkli-desktop-client

Pöytätietokoneen käyttö on toinen asia, koska Woelkli perustuu Nextcloudiin, ja se vaatii suorittamaan lisävaiheet. Kun olet asentanut Nextcloudin, sinun on muodostettava yhteys Woelkliin. Voit tehdä sen kirjoittamalla Woelkli-palvelimen osoitteen, käyttäjänimesi ja salasanasi. Tällä sivulla on saatavana oppaita eri käyttöjärjestelmille.

Vaikka yhdistämisvaiheet ovat yksinkertaisia, jotkut pääkäyttäjät saattavat mieluummin selkeämmän lähestymistavan. Voit saada sellaisen MEGA: n avulla, joka tarjoaa hyvän käyttökokemuksen käyttämästäsi asiakkaasta riippumatta. Lisätietoja siitä MEGA-arvosteluissa.

Woelkli-asiakas noudattaa Dropboxin kehittämää yleistä synkronointimallia, mikä tarkoittaa, että sillä on järjestelmäpalkin kuvake ja synkronointikansio. Voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella tarjotinkuvaketta avataksesi valikon, jonka avulla voit avata Nextcloud-synkronointikansion tai web-asiakkaan. Voit käyttää myös sovelluksia web-asiakasohjelmasta, nähdä viimeisimmät muutokset ja keskeyttää synkronoinnin samasta valikosta.

Kun avaat asiakkaan, näet luomasi yhteyden. Tässä tapauksessa se on yksi yhteys Woelkliin. Sovelluksessa on helppo navigoida yläreunassa olevien välilehtien avulla, jotka näyttävät yhteydet, toiminnot, yleiset asetukset ja verkkoasetukset.

woelkli-mobile-client

Älypuhelinsovellus on samanlainen kuin muiden pilvitallennuspalveluiden sovellukset. Kun avaat sen, näet luettelon kaikista tiedostoistasi ja kansioistasi sekä plus-kuvakkeen, jonka avulla voit lähettää tiedostoja, ottaa valokuvan ja ladata sen sekä ladata sisältöä muista sovelluksista.

Voit käyttää vasemmalla olevaa hampurilainen-kuvaketta päästäksesi jakoihin, ilmoituksiin, valokuviin, määrittämään automaattiset lataukset, tarkastelemaan poistettuja tiedostoja ja muuta.

Tiedostonjako & synkronointi

woelkli-web-osake

Voit jakaa tiedostoja verkko-, työpöytä- tai mobiilisovellusten avulla. Verkkosovelluksen avulla voit jakaa tiedostoja kutsumalla käyttäjiä ja asettamalla oikeat käyttöoikeudet ja asetukset. Voit tehdä saman, kun luot linkin. Ainoa tiedostolupa on “voi muokata”, mutta voit poistaa lataukset käytöstä, mikä jäljittelee “vain näkymä” -oikeutta. Kansiot käyttävät samoja vaihtoehtoja.

Haluaisimme, että lupavaihtoehdot olisi erillisessä ikkunassa, jotta käyttäjien olisi helpompaa määrittää ne.

Voit parantaa tiedostojen suojausta asettamalla myös salasanan tai viimeisen käyttöpäivän. Voit myös liittää muistiinpanon vastaanottajaan. Jos et enää tarvitse latauslinkkiä, voit poistaa sen.

”Jaa” -sivulla näkyy, mitä olet jakanut muiden kanssa, mitä muut ovat jakaneet kanssasi, mitä olet jakanut linkin kautta ja poistasi.

Jos haluat jakaa kansioita tai tiedostoja työpöytäohjelmalla, mene synkronointikansioon ja napsauta hiiren kakkospainikkeella tiedostoa tai kansiota, jonka haluat jakaa. Valitse sitten valikosta yksi Nextcloudia vastaavista vaihtoehdoista. Voit kopioida linkin leikepöydälle, lähettää sen sähköpostitse tai jakaa suoraan asiakkaalta, mikä antaa sinun käyttää samoja vaihtoehtoja web-asiakasohjelmasta.

Muista, että jakaminen suoraan edellyttää, että sinulla on yhteystietoja Nextcloudissa.

Mobiilisovelluksen avulla voit luoda linkin kopioidaksesi ja liittääksesi sen tai kutsuaksesi käyttäjiä tai ryhmiä. Voit myös jakaa linkin lähettämiseen mitä tahansa älypuhelimen yhteensopivaa sovellusta.

woelkli-desktop-synkronointi

Voit käyttää työpöytäohjelmaa synkronoidaksesi kaikki tiedostot tai kansiot pilvestä tai vain muutamat. Lisäksi voit valita tiedostojärjestelmästäsi kansiot, jotka haluat synkronoida pilveen. Kummankin operaation tekeminen on helppoa, mutta ne voidaan tehdä tyylikkäämmällä tavalla.

Yritimme synkronoida testikansiomme, mutta saimme virheen, jonka mukaan meillä ei ollut tarpeeksi tallennustilaa, vaikka meilläkin. Emme kokeneet saman ongelman lataamista web-asiakkaan kautta. Muut tiedostot testikansioidemme lisäksi synkronoitiin ilman ongelmia. Katso paras pilvitallennuspalvelumme jakamista käsittelevästä artikkelista nähdäksesi, kuinka muut pilvitallennuspalvelut käsittelevät jakamista.

Nopeus

Woelkli pitää tiedostosi Sveitsin palvelimilla. Tästä syystä siirtonopeutesi ei riipu vain Internet-palveluntarjoajastasi, vaan myös siitä, kuinka lähellä olet Alppien niittyillä.

Olimme suhteellisen lähellä suurimpaan osaan maailmaa, kun suoritimme testit Ethernet-yhteydellä Belgradissa, Serbiassa. Lähetyksen nopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 100 Mbps.

Lähettäminen kesti enemmän aikaa kuin sen pitäisi teoriassa olla ja keskimäärin 25 minuuttia, mikä on edelleen melko nopeaa. Latausnopeus oli vielä parempi, ja kello oli keskimäärin minuutti ja 20 sekuntia, mikä on yksi parhaimmista testituloksista, joita meillä on ollut.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:25:0000:25:3200:25:16
Lataa aika00:01:1800:01:2100:01:20

Oletuksena Woelkli lähettää ja lataa tiedostoja rajoittamatta kaistanleveyttä. Jos suunnittelet rajoitettua suunnitelmaa tai tarvitset vain rajoittaa kaistanleveyttä lisätäksesi järjestelmäresursseja, voit kuristaa nopeutta menemällä asiakkaan “verkko” -välilehteen.

Woelkli ei käytä lohkotason synkronointia, koska se häiritsisi sen nollatiedon toteutusta.

turvallisuus

Hyvän tietoturvan saaminen ei ole valinnaista, koska Internetissä on paljon verkkorikollisia. Woelkli-tietoturva perustuu Nextcloudin suojausominaisuuksiin, jotka ovat valtavia. Tärkein heistä on nolla tietämyksen salaus, mikä tarkoittaa, että Woelkli ei pysty lukemaan tiedostojasi. Tutustu muihin nolla tietämyksen palveluihin lukemalla paras nolla tietämättömyyden pilvitallennuspalveluartikkeli.

Oletuksena Woelkli poistaa salasanan palautuksen käytöstä nolla-tietotarpeidensa mukaisesti. Jos haluat pystyä palauttamaan salasanasi, sinun on otettava se käyttöön niin tilisi asetusten ”suojaus” -sivulla. Jos kuitenkin teet niin, et enää suojaudu yksityisellä salauksella.

Woelkli käyttää TLS-protokollaa suojaamaan siirrettäviä tiedostoja rikkomuksilta, kuten ihminen keskellä -hyökkäyksiltä, ​​ja AES 256-bittinen salaus, joka sekoittaa tiedostot levossa.

Myös Woelkli on kaksifaktorinen todennus. Se on loistava ominaisuus estää salasanasi varastaneet vahingolliset henkilöt pääsemästä tilillesi. Voit myös pyytää kirjautumiseen salasanan ja aikapohjaisen kerta-avaimen. Siksi sinun ei pitäisi luottaa siihen. Sen sijaan sinun tulisi ensin varmistaa, että sinulla on vahva salasana.

Pro-käyttäjät voivat skannata tiedostojaan ClamAV: lla laitteiden suojaamiseksi viruksilta, troijalaisilta ja muilta.

yksityisyys

Oriented.net omistaa Woelkliä, ja sen tietosuojakäytännössä sanotaan, että henkilökohtaisten tietojen keruu vaaditaan vain, kun lähetät pyynnön jollakin sen hakemuslomakkeesta, soitat saadaksesi lisätietoja sen palveluista tai tuotteista tai kommunikoidessasi teknisen tuen kanssa.

Oriented.net ei myy tai luovuta henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansien osapuolien tytäryhtiöille tai muille kuin tytäryhtiöille missään olosuhteissa, paitsi jos laki vaatii sen oikeuksien ja omaisuuden suojelemista.

Koska Woelkli perustuu Nextcloudiin, tarkistimme myös Nextcloudin tietosuojakäytännön. Se sanoo, että Nextcloud Files, joka on Woelkli-perusta, kommunikoi vain palvelimien kanssa eikä lähetä tietoja seuraavaan osoitteeseen nextcloud.com.

Nextcloud on myös yhdenmukainen yleisen tietosuoja-asetuksen kanssa, joka on EU: n kansalaisten yksityisyyden suojakattolaki. Voit oppia lisää siitä GDPR-oppaasta.

Koska Woelkli käyttää yksityistä salausta, mikä tarkoittaa, että tiedostosi on salattu omalla yksityisellä salausavaimella, sillä ei ole pääsyä tiedostojesi sisältöön. Lisäksi sanotaan, että se ei jaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, joita antaisit kolmansille osapuolille.

Yksityinen salaus on paras tapa varmistaa yksityisyytesi, mutta haluamme silti nähdä omaa yksityisyydensuojakäytäntöä, joka on yksityiskohtainen ja helppo lukea, jotta käyttäjät voisivat varmistaa, millaisia ​​tietoja Woelkli kerää ja miten se käyttää niitä. Hyvä esimerkki tällaisesta käytännöstä on Tresoritin tietosuojakäytäntö. Voit lukea lisää siitä Tresorit-arvosteluamme.

Asiakaspalvelu

woelkli-help

Woelkli ei tarjoa tukea ilmaisille käyttäjille, mutta se tarjoaa puhelin- ja sähköpostitukea Pro-käyttäjille aukioloaikoina. Ennen kuin otat suoraan yhteyttä Woelkliin, voit selvittää kysymykseesi sen UKK: n ja Nextcloud-käyttöoppaan. UKK on vähäinen, mutta helppo lukea, ja se auttaa sinua yleisissä asioissa. Kuvien tai videoiden vastaukset olisivat kuitenkin hyödyllisiä.

Nextcloud-käsikirja on jaettu luokkiin, jotta on helpompaa löytää vastauksia kysymyksiisi. Jos tämä ei auta, vasemmalla on hakupalkki, jota voit käyttää. Halusimme nähdä omistettuja artikkeleita Woelkliin, tosin, kuten monilla muillakin pilvitallennuspalveluilla on.

Otamme yhteyttä tekniseen tukeen ilmaisena käyttäjänä ja saimme vastauksen parin päivän kuluttua. Tämä on hidas vastaus, mutta on odotettavissa, kun otetaan huomioon Woelkli, että se ei tue ilmaista suunnitelmaa.

Tuomio

Woelkli on vahva palvelu, jolla on useita haittoja. Sillä on kunnollinen asiakaspalvelu, mukaan lukien sähköposti ja puhelintuki. Nämä kaksi vaihtoehtoa ovat kuitenkin käytettävissä vain maksaville asiakkaille. Maksetut suunnitelmat ovat Woelkli-suurin virhe, koska se on yksi markkinoiden kalleimmista palveluista.

Voimme sanoa, että hinta on perusteltu ottaen huomioon sen vahvat ominaisuusjoukot, mutta se kääntäisi silmän silmälle palveluihin, jotka vastaavat tai ylittävät sen ominaisuudet tekemättä sinun maksamaan käsiä ja jalkaa ja tarjoamaan ilmaisia ​​yhteistyölisäosia. On hienoa, että Woelkli tarjoaa yksityisen salauksen yhdessä muiden suojausominaisuuksien kanssa. Myös sen siirtonopeudet ovat erinomaiset.

Saatavana on myös hyviä jakamis- ja sisällönhallintaominaisuuksia, samoin kuin tarvittavat synkronointiominaisuudet. Myös Woelkli-käyttäjän käyttökokemus on tyydyttävä, ja verkkosovelluksen käyttö on helppoa.

Mitä mieltä olet Woelklistä? Perusteleeko se korkean hinnan tai aiotko etsiä edullisempaa ratkaisua? Löydät sen pilvitallennusarvosteluistamme. Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map