Tresorit-katsaus – päivitetty 2020

Tresorit-arvostelu

Tresorit on erittäin turvallinen, tehokas ja nopea pilvien tallennuspalvelu, joka kuuluu helposti alan parhaimpiin. Suurin haittapuoli on kuitenkin sen hinta, joka on yksinkertaisesti kohtuuton. Katso, mistä se saa sinut täydellisessä Tresorit-arvosteluissamme.

Cloud Storage arvostelut

Tresorit on yksi turvallisimmista ja yksityisimmistä pilvitallennusratkaisuista, koska sen tietämättömyys on suojattu ja lähetetty tiedostojen ja kansioiden synkronointiin. Lisäksi siinä on monia muita suojausominaisuuksia.

Se tulee kuitenkin hintaan, ja se on korkeampi kuin melkein kaikki muut pilvitallennuspalvelut. Toinen haittapuoli on, että yhteistyö- tai tuottavuussovelluksia ei ole, koska se ei sisällä tietämystä.

Sillä on myös vahvat jakamismahdollisuudet, samoin kuin sisällönhallintavaihtoehdot, jotka auttavat pitämään osakkeet turvassa.

Tresorit on tarkastelun arvoinen, jos arvostat turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi etkä huomioi korkeampia kustannuksia. Jos se ei kuitenkaan ole sitä, mitä tarvitset, löydät muut palvelut pilvitallennusarvostelujen sivulta. Niille, jotka tarvitsevat yrityksen pilvitallennusratkaisua, meillä on myös paras yritystiedostojen synkronointi- ja jakajaoppaat.

Jos haluat tietää enemmän Tresoritista, pidä kiinni, kun tarkastelemme tarkemmin tätä Tresorit-arvostelua.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Tresoritille

ominaisuudet

Tresorit tarjoaa suojatun pilvitallennuksen keskittyen yksityisyyteen. Sen lähestymistavan perusta on yksityinen, päästä päähän -salaus – jota kutsutaan myös nolla tietämyksen salausksi. Puhumme siitä yksityiskohtaisemmin alla olevassa suojausosassa.

Tresorit ei integroidu kolmansien osapuolten sovelluksiin, kuten Office Online tai Trello, koska nolla tietämys salaa ei pela niiden kanssa, mikä rajoittaa mahdollisuuksia lisätä tuottavuutta ja yhteistyötä muiden kanssa. Ainakin sen tekosyy auttaa yksityisyyttäsi. Erilaisesta lähestymistavasta on paras yhteistyöpala pilvipalvelumme.

Samasta syystä et voi esikatsella tai muokata tiedostoja Tresoritissa, etkä voi suoratoistaa musiikkia tai muuta mediaa. Tuottavuuden parantamiseksi Google Drive, Dropbox ja OneDrive ovat parhaat vetoja. Jos tarvitset ääni- ja videotoistoa, lue paras pilvisäilytys musiikkia varten ja paras pilvitallennus videoartikkeleihin nähdäksesi, mikä palvelu sitä tarjoaa..

tresorit-drive

Tresorit voi synkronoida tiedostot ja kansiot, mutta siinä on myös verkkoaseman ominaisuus nimeltään Tresorit Drive. Ero synkronointikansion ja verkkoaseman välillä on se, että synkronointikansiot tallentavat tiedostoja ja kansioita tietokoneellasi ja pilvessä, kun taas verkkoasemat tallentavat tiedostoja vain pilvessä. Tresorit-asema on hyvä tapa säästää tilaa kiintolevyllä.

Tresorit tarjoaa lisäosan myös Microsoft Outlookille, joka tarjoaa turvallisemman tavan jakaa tiedostoja kuin tavalliset sähköpostin liitteet.

Tresorit tarjoaa Linux-käyttäjille yksinkertaisen komentoriviliittymän, joka toimii Linux-työasemilla tai palvelimilla. Siinä on vähemmän ominaisuuksia kuin graafisessa Tresorit-asiakasohjelmassa, mutta voit käyttää sitä automatisoimaan tehtäviä, kuten synkronointia ja raportointia.

Tresoritilla on myös vahvat versiointimahdollisuudet, ansaitsemalla sille parasta pilvitallennustilaa versiointiluetteloon. Voit käyttää versiointia tiedostojen muutosten peruuttamiseen, jos ransomware joutuu, joku muuttaa tiedostoa vahingossa tai se on vioittunut levyvirheen vuoksi. Tresoritin versiointi on rajoittamaton muille kuin Premium-tilille.

Tresorit-ominaisuuksien yleiskatsaus

Tresorit-logotresorit.com

Alkaa 1042 dollaria kuukaudessa 200 GBA -suunnitelmalle

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
EU

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Tresoritin turvallisuus ei ole halpaa, joten sen maksettujen suunnitelmien hinnat eivät ole verrattavissa muihin palveluihin.

Premium on halvin suunnitelma, mutta se maksaa 10,42 dollaria kuukaudessa 200 Gt. Se on enemmän kuin jonkin verran 2 Tt: n veloitusta. Esimerkiksi pCloudin 2TB-suunnitelma on vain 9,99 dollaria kuukaudessa. Voit nähdä täydellisen pCloud-hinnoittelutaulukon pCloud-arvosteluamme. Toinen henkilökohtainen suunnitelma, Solo, tarjoaa 2TB tilaa 24 dollaria kuukaudessa. Ilmaista ohjelmaa ei ole, mutta maksutetuilla suunnitelmilla on ilmainen kokeilujakso.

Tresorit tarjoaa myös liiketoimintasuunnitelmia. Pienyritys maksaa 20 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa jokaiselle käyttäjälle. Liiketoiminta on tällä hetkellä 50 prosenttia pois ja maksaa 12 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Se parantaa edellistä suunnitelmaa lisäominaisuuksilla, kuten edistyneellä tiedostonhallinnalla ja tuella.

Yritys maksaa 24 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja antaa sinulle yli 100 käyttäjää, käyttää admin-sovellusliittymää ja antaa henkilöstölle koulutusta.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys voi rikkoa palvelun, vaikka siinä olisi vahvoja ominaisuuksia. Syynä tähän on se, että käyttäjät estävät palvelun, jota on vaikea käyttää tai joka ei toimi niin kuin sen oletetaan. Mikään parhaan pilvitallennuspalvelumme palveluista ei kuulu tähän luokkaan.

Tresorit on kuitenkin monimutkaisempi käyttää kuin keskimääräinen palvelu, koska työpöytäohjelma vaatii sinua luomaan tresorit – eli saksankielisen holvin – ja synkronoimaan ne erikseen. Se ei ole rakettitiede, mutta se voi olla väsyttävää pääkäyttäjille. Jos löydät itsesi tähän luokkaan, kokeile Dropboxia. Tutustu sen lähestymistapaan ensin kuitenkin Dropbox-katsauksessa.

Pöytätietokone toimii Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Linux-lisäys on melko harvinainen pilvitallennuspalveluissa. Katso muut vaihtoehdot parhaasta Linux-pilvitallennuksesta.

tresorit-desktop-my-Tresor

Pöytätietokone on selkeä ja helppo käyttää. Maun kirjanpitoa ei ole, mutta silmämme mukaan Tresorit-työpöytäasiakas on yksi markkinoiden houkuttelevimmista. Vasemmalla olevassa valikossa voit navigoida viimeaikaisiin aktiviteetteihin, väriaineeseesi, jaettuihin linkkeihin, tiliin ja asetuksiin.

tresorit-web-sovellus

Jos olet liikkeellä, voit käyttää Tresorit-verkkosovellusta samoihin ominaisuuksiin. Siinä on paljon negatiivista tilaa, mikä tekee kansioiden ja navigointilinkkien löytämisen helpommaksi. Kuten työpöytäsovelluksessa, sen vasemmalla puolella on valikko, joka auttaa sinua navigoimaan siinä.

Koska tiedostojen synkronoimiseksi sinun on tehtävä yksittäisiä treerejä, et voi vetää ja pudottaa sisältöä web-asiakkaan juurikansioon. Sillä on järkeä, koska se ei ole tresori, mutta lähestymistapa on epätyypillinen.

Toimenpiteiden suorittaminen tiedostoihin ja kansioihin on helppoa, koska voit napsauttaa niitä hiiren kakkospainikkeella ja valita haluamasi toiminnon tai käyttää kolmea pistettä, jotka ilmestyvät, kun viet niiden päälle..

Tresoritilla on myös mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Niitä voidaan käyttää siirtämään mobiilitiedostoja, kuten kuvia ja videoita, ja pääsemään pilvivarastoosi. Sen avulla voit myös luoda linkkejä sisältöön ja työskennellä offline-tilassa. Jos haluat varmistaa, että vain sinä pääset sovellukseen, voit asettaa pääsykoodin lukituksen.

Yksi hölynpöly on kuitenkin valikkopainikkeen sijainti. Toisin kuin muiden palveluiden mobiilisovellukset, Tresoritin sovelluksessa ei ole normaalia valikkopainiketta, joka on heti näkyvissä, vaan se pitää sen oikean yläkulman kolmen pisteen takana. Se on pieni asia, mutta pääsy valikkoon nopeammin on helpompaa.

Tiedostonjako & synkronointi

Jakaminen on yksi pilvitallennuspalveluiden niitteistä, ja aiot tehdä sen usein. Tresorit on parhaiden jaettavien pilvitallennuspalvelujen luettelossa vahvojen sisällönhallintavaihtoehtojen ja jakamisominaisuuksien ansiosta. Saat samat jakamisominaisuudet riippumatta siitä, käytätkö verkko- tai pöytäsovellusta.

tresorit-osake-kansio

Voit jakaa sisältöä tietyille henkilöille sähköpostitse tai luoda linkin ja kopioida ja liittää sen. Voit jakaa kansion luomalla linkin tai kutsumalla käyttäjiä sähköpostitse. Jos jaat kansion sähköpostitse, vastaanottajien on rekisteröitävä Tresorit-tili. Tiedostoja voidaan jakaa vain linkin kanssa, eikä heillä ole tätä vaatimusta.

tresorit-osake-link

Voit suojata linkkejä salasanalla, voimassaolopäivällä tai latausrajalla. Kansioilla on kolme käyttöoikeustasoa. Ne ovat ”manageria”, joka voi jakaa, muokata ja tarkastella; ”Toimittaja”, joka osaa lukea ja muokata; ja ”view”, joka pystyy vain lukemaan.

tresorit-linkit-sivulle

Siellä on “linkit” -näkymä, jonka avulla voit seurata luomiasi linkkejä. Toinen välilehti, ”yhteystiedot”, näyttää ne ihmiset, joille olet jakanut kansion käyttöoikeudet. Latauslinkkejä ei voi luoda tai jakaa sosiaalisiin verkostoihin.

Voit käyttää Tresorit-sovellusta sisällön synkronointiin laitteiden välillä, mutta sen avulla voit myös tallentaa tiedostoja vain pilveen verkon asemaominaisuuden kautta..

Toisin kuin muut pilvitallennuspalvelut, Tresoritilla ei ole yhtä synkronointikansiota. Sen sijaan se pyytää sinua luomaan tresorit jokaiselle kansiolle, jonka haluat synkronoida.

Voit tehdä sen sovelluksesta tai napsauttaa hiiren kakkospainikkeella kansiota ja valita ”luoda treisori”. Jos luot sen sovelluksen avulla, synkronointi on otettava käyttöön. Kun se on päällä, tresori lisätään erityiseen Tresorit-tiedostojärjestelmän kansioon nimeltään ”synkronoidut treresit”. Voit synkronoida vain tresorisi tietyt kansiot käyttämällä valikoivaa synkronointitoimintoa.

Voit kopioida ja liittää tiedostoja mihin tahansa treressiin synkronoidaksesi ne tai käyttää työpöytäohjelmaa, joka tukee vetämistä ja pudottamista.

Nopeus

Siirtonopeutesi riippuvat Internet-palveluntarjoajastamme ja siitä, kuinka lähellä olet palvelimelle. Tresoritin palvelimet ovat Irlannissa ja Alankomaissa. Teimme testimme käyttämällä WiFi-yhteyttä Belgradissa, Serbiassa. Latausnopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 100 Mbps. Koska emme olleet toisella puolella maailmaa, tulokset olivat hyviä.

Lähettäminen kesti saman määrän odotettavissa olevaa aikaa, jopa päästä päähän -salauksessa. Se keskimäärin 23 minuuttia 1 Gt-tiedostolle, mikä on melko nopeaa.

TestitEnsimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:24:0000:22:0000:23:00
Lataa aika00:03:5700:04:0300:04:00

Latausnopeuksille ei aiheutunut lisäaikaa salauksen takia, mutta neljän minuutin keskimääräisellä nopeudella ne olivat hitaampia kuin pitäisi olla. Nopein aika, jonka voimme odottaa, on minuutti ja puoli.

Tresorit-ohjelmassa ei ole lohkotason synkronointia, mikä nopeuttaisi jo ladattujen tiedostojen siirtoa lähettämällä vain muutetut osat. Syy sillä ei ole, koska nolla tietämys salaus ei toimi ominaisuuden kanssa, mutta edustaja kertoi meille, että se on suunniteltu.

Jos huomaat, että Tresorit häiritsee työtäsi tai olet rajoitetulla tietosuunnitelmalla, voit asettaa verkon kaistanleveyden rajan siirtymällä työpöytäsovelluksen asetusvalikon “verkko” -välilehdelle. Oletuksena ei ole mitään rajoituksia.

turvallisuus

tresorit-turvallisuus

Tresoritin avainkohta on turvallisuus, ja sen suoja-arsenaalin pääpiirteenä on nolla tietämyssalaus. Se on yksi harvoista palveluista, jotka tarjoavat sitä, ja joka auttaa sitä kolaamaan olkapäitä parhaiden nolla tietämättömien pilvien tallennuspalveluiden, kuten SpiderOak ONE, MEGA ja Sync.com, kanssa. Suosituin siellä on Sync.com, josta voit lukea Sync.com-arvosteluamme.

Muista, että vaikka Tresorit käyttää tietämättömän salausta yksityisyyden suojaamiseen, se ei voi palauttaa salasanasi, jos kadotat sen. Jos haluat olla varma, että et halua, kokeile salasananhallintaa parhaista salasananhallintaartikkeleista.

TLS-protokolla estää keskellä olevat hyökkäykset onnistumasta, ja salaus turvaa tietosi siirron aikana ja levossa. Tresorit käyttää tätä varten AES 256-bittistä salausta.

Kaksikerroksinen todennus estää hakkereita, jotka ovat varastaneet salasanasi, pääsemään tiliisi. Silti, aluksi, varmista, että sinulla on vahva salasana.

Tresoritin tietokeskukset käyttävät ympärivuorokautista turvallisuutta, valvontaa ja biometristä skannausta. Ne ovat uusimpien ISO-standardien mukaisia ​​ja ajavat Microsoft Azure -sovellusta. Lue lisätietoja palvelusta Microsoft Azure -katsauksessa.

Jos joku varastaa laitteen, voit pyyhkiä sen tietoja etäältä, jotta varas ei pääse siihen. Jos haittaohjelma vioittaa tiedostojasi ja pyytää lunastusrahoja, voit välttää maksamisen myös hakemalla tiedostoversiota tiedostojen hakemiseen..

Kalliimpien suunnitelmien avulla voit määritellä tietosuojakäytäntöjä joukolle käyttäjiä sekä antaa järjestelmänvalvojille mahdollisuuden seurata laitteita ja peruuttaa näiden laitteiden käyttöoikeudet.

yksityisyys

Tresorit on yksi turvallisimmista pilvitallennuspalveluista, mutta se ei tarkoita, että se ei ole yksityisyytesi suhteen. Sen pääkonttori on yksityisyyttä edistävässä Sveitsissä ja se pitää tietosi Irlannin ja Alankomaiden palvelimilla, joten voit olla varma, että palvelu noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta.

Tresoritin tietosuojakäytännössä ei ole kyseenalaisia ​​lausekkeita. Itse asiassa se on yksi selkeimmistä käytännöistä, joita olemme nähneet. Asioiden helpottamiseksi sen yläosassa olevat painikkeet ohjaavat sinut tiettyihin kysymyksiin. Jos ne ovat vaikeita lukea, on ruutuja, jotka selittävät ”pähkinänkuoressa” oikealla.

Käytännön mukaan Tresorit ei pidä salausavaimia tai salasanoja salaamattomassa muodossa, joten voit olla varma, että nolla tietämyksen salaus pitää yksityisyytesi ennallaan..

Jos luulet tietosi olevan virheellisiä, voit pyytää Tresoritia toimittamaan tiedot, jotta voit tarkistaa ne. Voit sitten korjata epätarkkuudet tai muuttaa henkilötietojasi. Jos tämä ei tyydy sinua, voit myös poistaa sen.

Jos olet maassa, jossa GDPR: ää sovelletaan, sinulla on lisäoikeuksia, kuten tietojen laajempi poistaminen ja pyynnöt tietojen käsittelyn lopettamiseksi.

Asiakaspalvelu

tresorit-chat-tuki

Tresorit tarjoaa chat- ja sähköpostitukea kaikille suunnitelmille, mutta puhelintuki on saatavana vain yrityksille ja yrityksille. Tukipalvelua ei ole saatavana ympäri vuorokauden, mutta Tresorit-edustaja vakuutti meille sähköpostissa, että se työskentelee ympäri vuorokauden. Lähetimme pari kysymystä teknisen tuen ryhmälle ja saimme vastauksen vain kahden tunnin sisällä.

tresorit-tieto-base

Ennen kuin otat yhteyttä Tresoritin tekniseen tukeen, voit tutustua tietokantaan. Se on jaettu luokkiin, joiden avulla on helppo löytää vastauksia yleisiin ongelmiin. Jos tämä ei auta, voit etsiä kysymyksesi hakupalkista.

Tuomio

Tresoritilla on vahva tietoturva ja yksityisyys, mutta sen maksetut suunnitelmat ovat sen vuoksi kalliita. Sen työpöytäasiakas on myös monimutkaisempi kuin muiden palveluiden. Sen nolla tietämys salaus estää sitä toimimasta kolmansien osapuolten sovellusten kanssa.

Se on kuitenkin vaikuttava synkronointinopeus, samoin kuin vahvat jakamis- ja sisällönhallintavaihtoehdot. Sen asiakaspalvelu on myös kykyjämme, joita olemme testanneet.

Ne, jotka eivät halua maksaa enemmän vahvasta turvallisuudesta ja yksityisyydestä, ovat tyytyväisiä Tresoritiin. Toiset pysyvät todennäköisesti yhden kilpailijansa kanssa.

Mitä mieltä olet Tresoritista? Onko se kustannuksen arvoinen? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map