ThunderDrive-arvostelu – Päivitetty 2020

ThunderDrive-arvostelu

Tätä katsausta kokonaisuudessaan ei ole päivitetty syyskuusta 2019 lähtien, mutta lukuisten lukijoiden raporttien jälkeen, sekä alla olevissa kommentteissa että sähköpostitse, olemme päättäneet peruuttaa jo alustavan suosituksen ThunderDrivestä. Sen nopeudella, hinnoittelupolitiikalla ja tuella on yksinkertaisesti liian monia ongelmia jatkaaksemme, sillä palveluntarjoajan kanssa ei ole mitään selvää. 


ThunderDrive on pilvitallennuspalvelu, joka näyttää ikään kuin ryntäisi tiensä markkinoille. Siltä puuttuu kriittisiä ominaisuuksia, kuten työpöytä- ja mobiililaitteita, mutta ne ovat töissä. Muita puuttuvia ominaisuuksia ovat kaksifaktorinen todennus, yksityinen salaus ja tiedostojen versiointi. Lisäksi siitä puuttuu ohjeartikkeleita ja oppaita, jotka auttaisivat sinua ratkaisemaan havaitsemasi ongelmat. 

Ikään kuin tämä ei riittäisi, ThunderDrive ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota, mikä on selvästi omituista ottaen huomioon, että tämä on yleinen käytäntö muille markkinoilla oleville palveluille. Jos et halua käyttää rahaa, lue paras pilvivarastomme suurilla ilmaisilla suunnitelmilla. Suurin osa sen palveluista on esitelty parhaassa pilvitallennusvertailussa.

Silti, ThunderDrive ei ole ilman yläpuolellaan. Sillä on hinnoittelusuunnitelmat, jotka kilpailevat markkinoiden parhaimmista palveluista, vahva tietosuojakäytäntö, joka tyydyttää vaativimmatkin käyttäjät, kovettuneet tietokeskukset pitävät tietosi turvassa tunkeilijoilta ja nopean siirtonopeuden.

Pysy kanssamme, jos haluat nähdä kuinka ThunderDrive hinnat ovat alla olevassa kahdeksassa eri kategoriassamme. 


★★★ 10 Gt ilmaiseksi

Vaihtoehtoisesti voit tutustua parhaaseen Thunderdrive-vaihtoehtoiseen pCloudiin, jossa on 10 Gt ilmaista tallennustilaa. 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot ThunderDrivelle

ominaisuudet

ThunderDrive on harvinainen peto, ei siksi, että sen laatuominaisuudet tekisivät siitä erottua, vaan siksi, että siitä puuttuu edes tavallisia. Voimme katsoa, ​​että ThunderDrive näyttää olevan käynnissä oleva työ, mutta Icedrive on myös uusi ja merkitsee lisää ruutuja. Katso Icedrive-arvosteluamme nähdäksesi kuinka Icedrive toimii.

ThunderDriven selvin haittapuoli on minkäänlaisen työpöydän tai mobiilisovelluksen puuttuminen. Saatat sanoa, että kaiken siirtäminen verkossa on hyvä valinta, mutta Web-asiakkaan lisäksi on tärkeätä käyttää sovelluksia. ThunderDriven etenemissuunnitelman mukaan sovellukset on tarkoitus julkaista vuoden 2019 jälkipuoliskolla..

Tällaisten sovellusten avulla voit synkronoida tiedostoja automaattisesti reaaliajassa laitteiden välillä, pitämällä tiedostot ajan tasalla ja estämällä sinua tekemään sitä manuaalisesti. Mobiiliasiakkaat yleensä antavat sinun tehdä saman matkalla.

Kaikissa parhaan pilvitallennusoppaamme kuuluvissa palveluissa on nämä sovellukset, joten tarkista, jos et halua kaipata näitä niittitoimintoja.

ThunderDrive-tiedostosta ei kuitenkaan puututa tiedostojen jakamista, joten voit käyttää sitä jakamaan online-tiedostoja ystävien kanssa. Se on helpompaa kuin käyttää USB-tikkuja, ulkoisia asemia tai muita laitteita niiden lähettämiseen. 

ThunderDrive antaa sinun jakaa linkin kautta tai kutsua ihmisiä kansioon. Puhumme lisää näistä ominaisuuksista alla olevassa jakamisosassa.

ukkosen haku-vaihtoehto

Siellä on hakupalkki, jonka avulla voit nopeasti löytää tiedostosi tai kansiosi. Se on yleinen ominaisuus, mutta pidämme siitä, kuinka ThunderDrive antaa sinun selata yleisimpiä tiedostotyyppejä valitsemalla tyypin hakupalkin alla olevasta valikosta. Voit myös valita nähdäksesi vain kansiot.

ThunderDrive ei voi esikatsella Office-tiedostoja, mutta se voi tehdä sen PDF-tiedostoille. Se ei voi myöskään muokata tiedostoja. Tämä johtuu siitä, että se ei integroidu Office Onlineen, Google Docsiin tai mihinkään muuhun valmistajaan. 

Jos etsit tuotetta, joka on online-tuottavuusvoimala, sinun pitäisi kokeilla Boxia, koska se integroituu Office Onlineen ja Googlen Office Suite -sovellukseen. Voit lukea lisää sen tuottavuusominaisuuksista laatikkokatsauksestamme. Jos tämä ei auta, tutustu yhteistyöluettelomme parhaaseen pilvivarastoon.

Ei ole yllättävää, että ThunderDrivellä ei ole myöskään integroitua muistiinpanosovellusta. Jos tarvitset sitä, lue ideoita paras muistiinpanosovellusartikkeli. Korkeimmin pilvitallennuspalveluun kytketty sovellus on Microsoft OneNote. Jos haluat lisätietoja siitä, lue OneNote-arvostelu.

Thunder-image-esikatselu

ThunderDrive antaa sinun esikatsella kuvia, mutta ei tarjoa ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä paljon muuta niiden kanssa. Jos tarvitset sitä, voit oppia näistä palveluista parhaassa valokuvalliset online-tallennustilamme.

ThunderDrive ei myöskään tarjoa tiedostoversioita, jotka suojaavat lunasuojaohjelmia tai vahingossa tapahtuvia tiedostojen muutoksia ja poistoja. Jos tämä on ominaisuus, jota tarvitset, lue paras pilvisäilytys version Roundup-versioksi. Voit myös tutustua ransomware -suojausvinkkeihimme.

ThunderDrive-ominaisuuksien yleiskatsaus

ThunderDrive-logothunderdrive.eu

Alkaa 500 dollaria kuukaudessa 500 GBA -suunnitelmalle

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
N / A

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
MEILLE

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

ThunderDrivellä ei ole ilmaista suunnitelmaa tai edes kokeiluversiota, mikä on harvinainen lähestymistapa pilvitallennuspalveluun. Pyydä käyttäjiä tilaamaan pelkästään sokean uskon kautta ei ole hyvä liiketoimintastrategia. Kaksi hinnasuunnitelmaa kuitenkin tasoittavat jonkin verran tätä kaipausta.

Pro-suunnitelman avulla voit tallentaa jopa 2 kt tietoja 10 dollaria kuukaudessa, joka on 120 dollaria vuodessa. Joudut kuitenkin maksamaan kokonaisen vuoden, koska kuukausittaista tilaamista ei ole. ThunderDrive ei myöskään tarjoa vuotuista alennusta, ja olet rajoitettu myös 2TB kuukausittaiseen kaistanleveyteen.

Jos et tarvitse niin paljon tilaa, voit tilata Henkilökohtaisen suunnitelman, joka antaa sinulle 500 Gt tallennustilaa ja saman verran kaistanleveyttä 60 dollaria vuodessa. Jos huomaat, että ThunderDrive sopii erinomaisesti, voit myös tilata kahden suunnitelman elinikäiset versiot. Pr Lifetime on 1 200 dollaria, kun taas henkilökohtainen elinaika on 600 dollaria.

Nämä hinnat voivat pysyä mukana markkinoiden kilpailukykyisimmissä palveluissa, kuten pCloud ja Sync.com. Sanomme “kilpailla”, mutta ThunderDrive ei pysty vastaamaan niiden arvoa, vaikka ero on pieni. 

pCloudilla on samat kuukausittaiset hinnat, mutta se antaa sinulle alennuksen, jos maksat koko vuoden eikä rajoita kaistanleveyttä. Lisäksi pCloudin elinkaaren hinnat ovat edullisempia. Saat lisätietoja pCloud-arvosteluistamme.

Kuten ThunderDrive, myös Sync.com ei anna sinun maksaa kuukaudessa, vaan vain vuodessa etukäteen. Molemmat suunnitelmat ovat kuitenkin halvempia kuin ThunderDrive. Samoin kuin pCloud, myös Sync.com tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit testata palvelun ennen tilaamista. Jos olet kiinnostunut Sync.comista, lue Sync.com-arvostelu.

Helppokäyttöisyys

Koska ThunderDrivellä on vain web-asiakasohjelma, sen pitäisi toimia ilman kiinnitystä, ja se toimii. Se on myös nopea ja helppo käyttää. Samoin kuin muiden palveluiden web-asiakkaat, siinä on vasemmalla puolella navigointipalkki, näyttää tiedostot ja kansiot keskimmäisessä ruudussa ja antaa sinulle niiden yksityiskohdat oikealla sivupalkilla..

ukkosen web-client

Vasemmalla sivupalkilla voit navigoida aseman, kanssasi jaetun sisällön, viimeisimpien ja suosikkikohteiden ja roskakorin välillä. Voit käyttää sen kahta painiketta myös tiedostojen lähettämiseen tai kansion luomiseen. 

Sinun ei tarvitse käyttää hankalia painikkeita tiedostojen lähettämiseen. Sen sijaan voit vain vetää ja pudottaa niitä. Kun olet tehnyt tämän, näet siirtoikkunan, joka näyttää kuinka paljon aikaa lähetys kestää. Ajastin on mukava kosketus, jota kaikilla palveluilla ei ole.

Keskimmäisessä osassa voit esikatsella tiedostoja ja kansioita luettelo- tai ruudukkonäkymässä. Lisäksi voit vaihtaa tietosivupalkkia ja suorittaa toimintoja, kuten siirtää, nimetä uudelleen, kopioida, ladata ja paljon muuta. 

Kuten olemme maininneet, tällainen helppokäyttöisyys ei koske työpöytä- tai mobiilisovelluksia, koska ThunderDrivellä ei ole niitä. Ohje, kunnes mobiilisovellus tulee esiin, on sinun käyttää ThunderDrive web-selaimella.

Tiedostonjako & synkronointi

Tiedostojen jakaminen ja synkronointi ovat keskeisiä pilvitallennusominaisuuksia, koska ne määrittävät, kuinka aiot ladata tiedostoja pilveen ja jakaa ne sitten. 

ThunderDrive antaa sinun käyttää ominaisuuksiaan jakamiseen verkkoyhteyden ollessa yhteydessä, mutta jakaminen työpöydältä ja matkapuhelimelta puuttuu ilmeisistä syistä. Jos jakaminen on tärkeää ja haluat saada enemmän vaihtoehtoja, mukaan lukien jakaminen eri laitteista, lue paras pilvitallennusjakeluoppaamme.

ukkosen jaettavia-link

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita web-asiakasohjelmasta luomalla jaettavan linkin. Ennen kuin teet sen, voit muokata linkkiä, jotta päättymispäivämäärä, salasana, muokkaaminen poistettu käytöstä ja lataus estetty. Se on vahva joukko sisällönhallintaominaisuuksia. Kun olet luonut linkin, voit kopioida ja liittää sen tai lähettää sen suoraan Facebookiin, Twitteriin ja Googleen+.

ukkosen osake-kansiot

Kansion jakaminen edellyttää hiiren kakkospainikkeella kansion valitsemista ja huonosti nimettyä ”hallita ihmisiä” -vaihtoehtoa. Sen jälkeen näet ikkunan, jonka avulla voit kirjoittaa lisättävien ihmisten sähköpostiosoitteet ja määrittää heille käyttöoikeustasot, mukaan lukien “voi muokata”, “voi ladata” ja “voi tarkastella”.

Jos kyse on kokonaisen tuotteen katsauksesta eikä sellaisenaan meneillään olevasta tuotteesta, puhutaan työpöytäsovelluksen synkronoinnin eri vaihtoehdoista ja siitä, kuinka hyvin ne toimivat. Tässä tapauksessa voidaan kuitenkin sanoa, että synkronointia ei ole olemassa. Jos tarvitset synkronointia, tutustu parhaaseen pilvitallennustilaan synkronointivertailun kanssa muihin vaihtoehtoihin.

Nopeus

Tietoja ThunderDrivestä on niukasti, eikä heidän tietokeskuksensa sijainnista tule julkaistu. Etäisyys palvelimiin, oletettavasti, ei kuitenkaan vaikuttanut koetuloksihimme paljon. Suoritimme testin Wi-Fi-yhteyden kautta Belgradissa, Serbiassa, latausnopeudella 7,95Mbps ja latausnopeudella 118,58Mbps.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:26:1200:19:1600:22:44
Lataa aika00:02:0300:01:2800:01:46

Latausaikamme oli keskimäärin 22 minuuttia ja 44 sekuntia ladataksesi 1 Gt: n testikansio, joka on noin kolme minuuttia enemmän kuin odotamme aikaa ilman yläpuolella. Latausnopeus oli samanlainen, koska kesti noin 30 sekuntia enemmän kuin teoriassa pitäisi kestää. Silti nämä ovat hyviä tuloksia.

ThunderDrivella ei ole tapaa kuristaa siirtonopeuksia estääkseen niitä ottamasta liikaa tietosuunnitelmastasi, mikä on odotettavissa, koska työpöytäohjelmaa ei ole. Samaa voidaan sanoa myös lohkotason tiedostojen kopioinnin puutteesta, mikä auttaisi nopeuttamaan seuraavien latausten siirtoa.

turvallisuus

ThunderDriven tietoturva-osiossa sanotaan, että se käyttää lepotilassa ja kuljetuksen aikana tapahtuvaa salausta (lue salausartikkelin kuvaus), mutta siinä ei mainita minkälaista. Pyysimme asiasta tukea, mutta he ohjasivat meidät takaisin turvallisuusosastoon.

Toivomme silti, että se käyttää AES 256-bittistä, koska tämä on salausstandardi. Tiedämme, että ThunderDrive käyttää TLS / SSL-protokollaa suojataksesi kuljetettavia tiedostoja ja käyttää HTTPS-protokollaa viestinnän kanssa palvelimen kanssa. 

Koska heillä ei ole työasemaohjelmaa, tiedämme myös, että ThunderDrive ei voi tarjota yksityistä, päästä päähän -salausta. (Jos haluat tietää lisätietoja siitä, lue artikkeli nolla tietämyksestä pilvessä ja sen toiminnasta.)

Salaus ei ole kaikki, koska tietyt salasanat eivät voi vaarantaa jopa kaikkein turvallisimpia järjestelmiä. Siksi kaksifaktorinen todennus on tärkeää. Jos se on käytettävissä ja käytössä, se edellyttää suojakoodin antamista kirjautumistietojesi lisäksi kirjautuessasi tuntemattomasta tietokoneesta. Valitettavasti ThunderDrive ei tarjoa sitä.

ThunderDrive on kuitenkin erittäin varovainen, kuinka se tallentaa tietosi tietokeskuksiin. Se käyttää tarpeettomia Tier-IV-laitteita, jotka ovat SOC-2: n ja ISO 27001 -yhteensopivia. Tietokeskuksissa työskentelee koko vuoden ajan, ja paikan päällä oleva turvallisuushenkilöstö suojaa luvattomalta tunkeutumiselta. 

Muita turvatoimenpiteitä ovat turvakamerat, biometriset lukijat ja kaksifaktoriset (tai uudemmat) todennusmekanismit, joilla varmistetaan pääsy rakennukseen.

Tämä on vahva joukko toimenpiteitä, jotka suojaavat fyysiseltä tunkeutumiselta. Jos ohjelmistosuojauksen kuvaus kuulostaa kuitenkin epämääräiseltä, voit lukea muista palveluista, jotka tulevat lisää niiden tietoturvamenetelmistä turvallisimmassa pilvitallennustilassa.

yksityisyys

ThunderDrive ei tarjoa yksityistä salausta, mikä on paras tapa varmistaa käyttäjien yksityisyys, joten meidän on luotettava ThunderDriven tietosuojakäytännön lauseisiin käyttäjän oikeuksien suojaamiseksi. Heti batin jälkeen on selvää, että se on EU: n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen. 

Se on laki, joka vahvistaa käyttäjien yksityisyyttä verkkotietojen suhteen. Se on pakollinen EU: ssa toimiville yrityksille, mutta monet ympäri maailmaa työskentelevät pilvipalveluntarjoajat noudattavat sen vaatimuksia. Jos haluat lisätietoja siitä, lue GDPR-oppaamme.

ThunderDrive kerää tietosi, kun jaat tietosi sen kanssa, esimerkiksi kun syötät tietoja yhteyslomakkeeseen. Jos syötät tietosi yhteyslomakkeeseen, ThunderDrive tallentaa nämä tiedot vastatakseen sinulle, mutta se ei jaa niitä ilman lupaasi. Lisäksi sen järjestelmä tallentaa automaattisesti muut tiedot, kun käyt verkkosivustolla. 

Nämä tiedot, nimeltään ”metatiedot”, sisältävät teknisiä tietoja, kuten selaimesi tyyppi, IP-osoite, käyttöjärjestelmä tai aika, jona sivustoon päästiin. ThunderDrive käyttää näitä tietoja palveluidensa suorittamiseen ja varmistamiseen.

ThunderDrive käyttää myös evästeitä palvelun räätälöimiseksi sinulle. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka eivät ole tietoturvaongelmia, mutta jos haluat hallita niitä selaimessa, voit tehdä niin.

Jos otat yhteyttä ThunderDriveen sähköpostitse, puhelimitse tai faksilla, ThunderDrive tallentaa pyyntösi ja asiaankuuluvat henkilötiedot, mutta kuten yhteyslomakkeessa, ThunderDrive ei jaa sitä ilman nimenomaista suostumustasi..

Samoin kuin ThunderDrive kerää tietoja, kun rekisteröidyt palveluun tai postitat kommentteja. Tämä kaikki kuuluu pilvitallennuspalvelun normaalin toiminnan piiriin eikä sisällä mitään epäilyttävää.

ThunderDrive käyttää Google Analyticsia ja Google-mainoksia, jotka analysoivat kiinnostuksesi ja tarjoavat osuvia mainoksia evästeiden avulla. Voit kuitenkin vastustaa Google Analyticsin tekemää uudelleenmarkkinointia ja asettaa selaimesi estämään Google Ads -evästeet.

GDPR: n mukaisesti sinulla on oikeus vastustaa tietojen keruuta erityistapauksissa, oikeus kirjata valitus valvontaviranomaiseen, oikeus tietojen siirrettävyyteen, jonka avulla voit siirtää kerättyjä tietoja ThunderDrive sinulle tai kolmannelle osapuolelle ja oikeus vaatia käsittelyrajoituksia tietyissä tapauksissa.

Kaiken kaikkiaan emme löytäneet epäilyttäviä lausekkeita tai sanamuotoa, ja tietosuojakäytäntö on samanlainen kuin muiden palvelujen ja se on myös GDPR: n mukainen. Tämän mielessä sinun pitäisi tuntea olosi turvalliseksi henkilökohtaisissa tiedoissasi.

Asiakaspalvelu

ThunderDrivellä ei ole usein kysyttyjä kysymyksiä, käyttäjäfoorumia tai tietokantaa. Ainoa mitä voit tehdä, on ottaa yhteyttä tukeen sähköpostitse tai yhteyslomakkeella. Lisäksi ei ole mitään tapaa syöttää yhteyslomaketta web-asiakasohjelmasta. Sen sijaan sinun on avattava toinen selain-välilehti ja löydettävä linkit kotisivun alaosasta. Plussapuolella voit myös käyttää chat-vaihtoehtoa ottaaksesi yhteyttä tukeen.

Otamme yhteyttä tukeen ja saimme neljän tunnin kuluessa vastauksen, joka on nopeampi kuin monet palvelut. Silti vastaus oli niukkaa ja ohjasi meitä turvaosioon, johon todennäköisesti olisi vastaus meille. Toivoimme yksityiskohtaisempaa vastausta, joka rikastuttaisi tietoturvan osiosta jo löydettyä salaustasoa.

ukkosen kysymykset

Ei opetusohjelmia, ohjeartikkeleita, videoita tai vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin on iso ikävyys, mutta toivomme, että palvelu käsittelee niitä tulevaisuudessa.

Tuomio

ThunderDrive on ruudullinen palvelu. Se toimii hyvin tietyissä kategorioissa, kuten hinta, turvallisuus ja yksityisyys, mutta epäonnistuu monissa. Merkittävin on minkä tahansa työpöytä- tai mobiilisovelluksen puute. Tämä tarkoittaa, että tiedostoja ei voi synkronoida helposti useiden laitteiden välillä tai jakaa työpöydällä tai mobiililaitteella. Myös kaksitekijäinen todennus puuttuu.

Tiedostoversio ja yksityinen salaus ovat joitain ominaisuuksia, joita olemme odottaneet ylimmän tason palveluista, mutta ThunderDrive puuttuu myös niistä. Silti työpöytä- ja mobiililaitteet ovat töissä ja muut ominaisuudet ovat oletettavasti niiden takana.

Valon puolella ThunderDrivellä on hienot hinnasuunnitelmat, vahva tietosuojakäytäntö, kovettuneet tietokeskukset, yhteensopiva jakaminen, nopea nopeus ja käyttäjäystävällinen web-asiakas. Ottaen huomioon, että se, mikä siellä toimii, merkitsee sitä, että ThunderDrive on hieno palvelu teoksissa, mutta julkaistiin aivan liian pian. Aika näyttää, pystyykö ThunderDrive hyödyntämään potentiaalinsa.

Mitä mieltä olet ThunderDrivestä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map