Sync.com-arvostelu – Päivitetty 2020

Sync.com-arvostelu

Epäilemättä Cloudwards.netin suosikki tallennuspalveluiden tarjoaja, Sync.com tarjoaa helpon käytön, nopeuden ja turvallisuuden kohtuulliseen hintaan. Siinä on myös mukava ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit testata sitä, ja se tulee ulos laatikosta, johon sisältyy nolla tietämys salaus. Lue kaikki yksityiskohdat täydellisessä Sync.com-katsauksessa.


Cloud Storage arvostelut

Sync.com perustettiin vuonna 2011 yksityisyyttä edistävässä Kanadassa ja se on paras pilvipalveluntarjoajamme. Se ei sovellu yhteistyöhön, kuten jotkut parhaimmista pilvitallennuksista, koska sen painopiste on nolla tietoturvallisuudessa, joka ei sovi hyvin kolmansien osapuolten sovellusten kanssa.

Sync.comin tietoturva on huippuluokkaa, mikä heijastuu sen sisällönhallintavaihtoehdoissa, jotka suojaavat jaettuja tiedostoja ja kansioita.

Tämä ei tarkoita, että Sync.com olisi täydellinen: sen verkko- ja työasemaohjelmat toimivat hyvin, mutta he hyötyisivät pienestä lakalta. Verkkosovelluksella on joitain turmeltuneita toimintoja, ja työpöytäohjelma tuntuu hieman vanhentuneelta. Se ei kuitenkaan estä Sync.com-verkkoa tarjoamasta vahvoja jakamismahdollisuuksia. Palvelu hyötyy Kanadan tietosuojalakeista, eli sinun ei tarvitse huolehtia yksityisyydestäsi.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Sync.com-sivustolle

ominaisuudet

Koska Sync.com on tiukasti lähestynyt tietoturvaa, se ei pääse kolmansien osapuolien sovellusten, kuten Microsoftin, Asanan, Slackin ja Trellon, sovellusliittymiin. Tämä tarkoittaa, että se ei integroidu heidän kanssaan hyödyntääkseen heidän tuottavuuttaan ja yhteistyöominaisuuksiaan. Suojauksen priorisointi on hyvä tekosyy siksi, että meillä ei ole kolmansien osapuolten sovelluksia, kuten esimerkiksi Google Drive tai Dropbox.

Jos tarvitset sitä, lue kuitenkin Google Drive -katsaus ja Dropbox-katsaus nähdäksesi, mitä tuottavuusvälineitä ja ominaisuuksia ne tarjoavat.

Voit käyttää Sync.com: n Business Solo- ja Business Pro -suunnitelmia esikatselemaan Office-tiedostoja, .pdfs, yhteystietoja ja muuta selaimessa.

sync.com-holvissa-ominaisuus

Toisin kuin synkronointikansiossa, joka varmuuskopioi pilvessä ja vie tilaa siellä ja kiintolevyllä, Holvin avulla voit tallentaa tiedostoja ja kansioita synkronoimatta niitä muihin laitteisiin. Se on loistava ominaisuus, jos haluat varmuuskopioida tai säästää tilaa.

Sync.comin versiointiominaisuudet, jotka antavat sinun palauttaa tiedostojen muutokset, jos onnettomuus tai korruptio johtuu levyvirheestä tai lunastusohjelmistosta, ovat myös huomionarvoisia. Ilmaiset tilit voivat peruuttaa 30 päivää, ja premium-tileillä ei ole rajoituksia. Siksi Sync.com sijoittui ensimmäiseksi parhaimmassa pilvitallennustilassa versiointiartikkelissa.

Se on myös paras valinta parhaiden pilvitallennustilojen joukosta suurille tiedostoille, koska se ei rajoita tiedoston kokoa tai latauksia.

Sync.com-ominaisuuksien yleiskatsaus

Sync.com-logowww.sync.com

Alkaa 500 dollaria kuukaudessa 1000 GBA -suunnitelmaa kohti

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
Kanada

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Sync.com-sivustolla on joitain markkinoiden parhaimmista hinnoittelusuunnitelmista. Itse asiassa ainoa kilpailija siihen on pCloud. Lue pCloud-arvostelu, jos tarvitset vaihtoehtoista palvelua edulliseen hintaan.

Et voi maksaa kuukaudessa, mutta sillä ei pitäisi olla merkitystä, koska vuotuiset sopimukset ovat kilpailukykyisiä. Esimerkiksi Dropboxin 1 kt: n suunnitelma maksaa 2 dollaria enemmän vuodessa kuin Sync.com: n Personal Pro 2TB: n suunnitelma, mutta tarjoaa puolet tallennustilasta. Sync.comin toinen henkilökohtainen suunnitelma, Pro Personal 500GB, on myös hyvä hinta, 49 dollaria vuodessa.

Business Solo -suunnitelma on hieno, jos olet yhden miehen yritys. 96 dollaria vuodessa saat 2 kt tallennustilaa, ensisijainen sähköpostituki, erilaisten sääntöjen noudattaminen ja 99,9 prosentin käyttöaikatakuu.

Business Pro ja Business Pro Advanced vaativat vähintään kaksi käyttäjää. Ne tarjoavat vastaavasti 1 Tt tai 10 Tt tallennustilaa. Business Pro tarjoaa hallintatyökaluja, kuten monen käyttäjän hallintakonsolin ja keskitetyn laskutuksen. Business Pro Advanced -palvelussa on yksi ominaisuus, jota vastaavalla ei ole: live-chatin lisääntyminen.

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöisyys on tärkeä luokka, koska se määrittelee kuinka nautittavaa on palvelun käyttö. Palveluiden tulisi olla yksinkertaisia ​​ja intuitiivisia käyttää. Houkuttelevan suunnittelun tulisi tehdä kokemuksesta vieläkin houkuttelevampi. Tämän pitäisi olla totta työpöytä-, verkko- ja mobiilisovelluksissa.

Vaikka Sync.com päivitti äskettäin verkkosovellustaan, parantamisen varaa on.

sync.com-sync-web-sovellus

Web-asiakas näyttää tiedostosi luettelo- tai ruudukkonäkymässä. Voit vaihtaa nopeasti niiden välillä ja etsiä niitä suodattimen avulla. Vasemmassa yläkulmassa on linkit Holviin, jakamis- ja tapahtumasivuihin ja oikeassa yläkulmassa tilit ja ohjevalikot.

Oikealla puolella on toimintavalikko, joka vaihtelee sen mukaan, mitä olet valinnut tiedostoluettelosta. Voit suorittaa samat toiminnot napsauttamalla kolmea tiedostoon tai kansioon liittyvää pistettä. Valikkoon pääsy hiiren kakkospainikkeella olisi kuitenkin nopeampaa ja helpompaa.

Toinen huono tavalla erottuva suunnitteluvaihtoehto on tapa, jolla lataus toimii. Jos päätät ladata tiedoston, siirron päätyttyä ikkuna avautuu ja pyytää sinua tallentamaan sen. Tulos on sama kuin perinteisessä lataustavassa, mutta se on silti hämmentävä.

Tiedostojen tai kansioiden siirtäminen on myös hankalaa, koska et voi vetää ja pudottaa niitä. Pikemminkin, sinun on siirrettävä niitä valikkovaihtoehdolla. Vedä ja pudota -ominaisuus on käytettävissä, kun tiedostoja ladataan Web-asiakasohjelmaan, mutta se vaatii napsauttamalla “Lataa”, jotta vedä ja pudota-alue otetaan käyttöön, vetämällä tiedosto siihen, sen sijaan että pudottaisit tiedostoa mihin tahansa..

Ne saattavat tuntua vähäisiltä, ​​mutta siellä on parempia lähestymistapoja, mukaan lukien OneDrive’s. Lue OneDrive-arvosteluistamme nähdäksesi kuinka tämä palvelu tekee sen ja sen vaikuttavan joukon yhteistyösovelluksia. Jos tarvitset enemmän yksityisyyttä kuin OneDrive tarjoaa, mutta haluat silti hyvää käyttömukavuutta, lue MEGA: sta MEGA-arvosteluamme.

sync.com-sync-kansiot

Pöytätietokone on samanlainen kuin monet muut ratkaisut. Se noudattaa tavanomaista synkronointimallia, joka koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta ja synkronointikansiosta. Voit käyttää tarjotinkuvaketta päästäksesi synkronointikansioon, määrityksiin tai web-asiakasohjelmaan. Asetusikkuna on vaalea, mutta se näyttää kaiken, mitä sinun täytyy tietää selkeästi.

Pitämme silti mieluummin nähdä ohjauskeskuksen ikkunan, joka antaa täydellisen yleiskuvan tilistäsi.

sync.com-desktop-asetukset

Pöytätietokone toimii Windowsissa ja macOSissa, mutta ei Linuxissa. Tutustu pingviinin kanssa hyvin pelaamaan pilvitallennuspalveluihin lukemalla paras artikkeli Linuxin pilvitallennustilasta.

sync.com-mobile

Mobiilisovellus on saatavana Androidille ja iOS: lle. Se on samanlainen kuin muiden pilvitallennuspalvelujen tarjoajien sovellukset. Voit käyttää sitä päästäksesi samoihin ominaisuuksiin kuin web-asiakas. Jos otat kameran lähettämisen käyttöön, voit lähettää valokuvia ja videoita pilveen automaattisesti. Voit käyttää tiedostoja myös offline-tilassa.

Sovellus sisältää pääsykoodin lukituksen, sormenjälkitunnistuksen ja mahdollisuuden estää pääsy muihin sovelluksiin, kun pääsykoodi on käytössä.

Tiedostonjako & synkronointi

Pilvitallennuspalvelujen keskeiset ominaisuudet ovat tiedostojen synkronointi ja jakaminen, koska ne määrittävät, kuinka aiot peilata tietosi pilvessä ja jakaa ne, kun siirrät sinne.

Jakaminen verkkosovelluksen kautta on ilmeisin valinta, ja Sync.com tekee siitä hienon työn. Kun siirrät hiiren kansion tai tiedoston päälle, painike, jonka avulla voit jakaa, tulee näkyviin. Voit jakaa myös valitsemalla tiedoston tai kansion ja napsauttamalla jakaa sivupalkki-valikossa.

sync.com jakamista

Voit jakaa tiedoston linkkinä, jonka Sync.com salaa, jopa ilmaisella tilillä. Voit lähettää sen kahdella tavalla: sähköpostitse tai kopioida ja liittää.

sync.com jakamiseen-asetukset

Kumpi valitset, voit suojata osuutesi ottamalla käyttöön sisällönhallintavaihtoehdot. Voit asettaa salasanan ilmaisella tilillä, joka on vähintäänkin harvinaista. Lisäksi voit poistaa linkin lopettaa jakamisen tai ottaa käyttöön parannetun yksityisyyden.

Sync.com: n parannettu tietosuoja

Parannettu tietosuoja mahdollistaa jaetun linkin salauskotelon päästä toiseen. Huomaa, että se ei tue tiedostoja, jotka ovat suurempia kuin 500 Mt, vanhemmat selaimet ja Safari mobile. Tukittomien selainten linkkien vastaanottajat näkevät virheen yrittäessään käyttää heitä. Voit estää parannetun yksityisyyden käytöstä. Jos teet niin, SSL-protokolla suojaa tiedostosi kuljetuksen aikana.

Parannetun yksityisyyden lisäksi premium-tilaajat pääsevät päättymispäiviin, tiedostopyyntöihin, joissa on lähetyslinkit, latausrajoitukset, vain esikatselutila asiakirjoille ja kuville, sähköposti-ilmoitukset linkkitoiminnoista ja lataustilastot.

Sähköposti-ilmoituksista on apua, jos haluat seurata jakeidesi tapahtumia, eikä toimittaja tarjoa tätä ominaisuutta. Vain esikatselu -tila on hyödyllinen, jos haluat näyttää tiedoston sisällön sallimatta sen jakamista.

Voit myös luoda ryhmäkansioita web-asiakasohjelman avulla. Sen avulla voit hallita käyttäjän tai kansion käyttöoikeuksia rakeisilla käyttöoikeuksilla, kuten vain luku- ja luku-kirjoitus.

Siellä on linkkisivu, joka näyttää mitä olet jakanut muiden kanssa, mutta ei yhtäkään, joka osoittaisi, mitä muut ovat jakaneet sinulle..

Jos haluat jakaa työpöydän asiakasohjelmasta, voit käyttää sitä linkin jakamiseen, joka kopioi sen leikepöydälle, mutta ei ilmoita sinulle siitä, tai ”hallita synkronointilinkkiä”, joka avaa verkkosovelluksen, jotta voit jakaa se sieltä.

Mobiilisovellus ei jää muiden Sync.com-asiakkaiden jälkeen. Voit käyttää sitä tiedostojen lähettämiseen liitteenä puhelimen sovellusten kautta, mutta tiedoston lataaminen edellyttää ensin. Jos et halua tehdä niin, voit käyttää ”hallita linkkiä” -vaihtoehtoa. Sen avulla voit lähettää linkin tai kopion leikepöydälle. Voit suojata linkin salasanalla tai poistaa sen lopettaaksesi jakamisen.

Kaikkien näiden ominaisuuksien kanssa ei ole ihme, että Sync.com on parhaan pilvitallennustilamme yläosassa jakamista varten.

sync.com-sync-kansiot

Voit synkronoida tiedostoja synkronointikansion avulla, mutta et voi synkronoida muita kansioita. Mitä voit tehdä, on kuitenkin valita toinen kansio toimimaan synkronointikansiona. Jos sinun on tallennettava tiedostoja tai kansioita verkossa synkronoimatta, voit valita “kopioi holviin” hiiren kakkospainikkeella. Lisäasetukset-välilehti työpöydän ohjauspaneelista antaa sinun poistaa kansiot synkronoinnista.

Tutustu parhaaseen synkronointipilvivarastomme artikkeliin joistain vaihtoehdoista.

Nopeus

Sync.com-palvelimet sijaitsevat Ontariossa, Kanadassa. Siirtonopeus riippuu siitä, kuinka lähellä olet heille, sekä Internet-palveluntarjoajaasi. Emme olleet lähellä testien suorittamisessa, koska käytimme WiFi-yhteyttä Belgradissa, Serbiassa. Latausnopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 100 Mbps.

Lähettäminen kesti melkein kaksi kertaa odotettavissa olevan ajan. Päästä päähän -salaus ja etäisyys palvelimeen hidastivat lähettämistä. Tulokset olivat nopeita.

Lataus ei kärsi paljon salauksesta, mutta se oli silti paljon hitaampaa kuin sen olisi pitänyt olla, keskimäärin 18 minuuttia ja 35 sekuntia..

TestitEnsimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:40:0000:41:0000:41:00
Lataa aika00:17:4200:19:0000:18:35

sync.com-verkko-asetukset

Oletuksena Sync.com lähettää ja lataa tiedostoja rajoittamatta kaistanleveyttä. Jos suunnittelet rajoitettua suunnitelmaa tai synkronointiprosessi häiritsee muuta toimintaa, voit kurottaa nopeutesi napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Sync.com-tehtäväpalkkikuvaketta ja valitsemalla ”asetukset”. Valitse “verkko” -välilehti asettaaksesi lähetys- ja latausnopeuden rajoitukset.

Sync.com ei käytä lohkotason synkronointia sen tietämättömän toteutuksen takia, mutta edustaja ilmoitti meille sähköpostitse, että ominaisuus on töissä.

turvallisuus

sync.com-turvallisuus

Sync.com on yksi markkinoiden turvallisimmista pilvitallennuspalveluista. Itse asiassa se on turvallisimman pilvitallennusluettelomme kärjessä. Se on paras valinta myös parhaiden nolla tietämättömien pilvien tallennuspalveluiden joukossa. Sen sitoutuminen turvallisuuteen menee niin pitkälle, että et voi edes palauttaa salasanaasi sähköpostitse, ellet salli tilisi ominaisuuksia.

Sync.com suojaa siirrettäviä tiedostoja TLS-protokollalla rikkomuksilta, kuten keskellä oleva ihminen, ja salaukselta, joka suojaa tietoja siirron aikana ja levossa. Sync.com käyttää salausta, joka on AES 256-bittinen.

Salausavaimet on suojattu myös RSA 2048-bitillä. Kun tietosi saavuttavat palvelimen, ne replikoituvat useissa tietokeskuksissa. Tietokeskukset täyttävät tai ylittävät SOC Type-2 -standardin ja käyttävät RAID-arkkitehtuuria estääkseen palvelinvikojen aiheuttamasta tietojen menetystä.

Zero-tietoturva estää muita kuin sinua lukemasta tiedostojasi, mutta Sync.com ei pysty palauttamaan salasanaasi, jos kadotat sen. Tämä tarkoittaa, että tallennustilasi lukitaan, etkä pääse tiedostoihin. Voit poistaa nollatiedon käytöstä, mutta parempi tapa on käyttää salasananhallintaa. Zero-information on käytettävissä ilmaiseksi tiliksi, mikä on harvinaista.

Sync.com-palvelussa on myös kaksifaktorinen todennus. Se on loistava ominaisuus estää hakkereita, jotka ovat varastaneet salasanasi, pääsemään tiliisi. Silti sinun tulisi varmistaa, että sinulla on vahva salasana alusta alkaen. Kun tämä asetus on käytössä, sinun on annettava erityinen suojakoodi joka kerta, kun kirjaudut sisään. Voit saada koodin sähköpostitse tai puhelimesi Google Authenticatorin kautta.

yksityisyys

Tällaisen vahvan tietoturvan kanssa on hienoa nähdä, että yksityisyyttä ei ole jälkikäteen ajateltu. Ontariossa sijaitsevat Sync.com-palvelimet kuuluvat Kanadan kuluttajaystävällisen yksityisyyden suojan piiriin, jota säätelevät henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskevat lait..

Sync.com: n tietosuojakäytännössä hahmotellaan 10 pääperiaatetta: vastuuvelvollisuus, tarkoitusten yksilöinti, suostumus, keräyksen rajoittaminen, käytön rajoittaminen, tarkkuus, suojatoimenpiteet, avoimuus, henkilökohtainen pääsy ja noudattamisen haastaminen. Käytäntö on lukemisen arvoinen. Vain Tresorit voi sovittaa sen, joten jos haluat vaihtoehtoisen palvelun, jolla on vahva yksityisyys, lue Tresorit-arvostelu.

Sen lisäksi, että Sync.com on Kanadan sääntöjen mukainen, se noudattaa käyttäjiensä yleistä tietosuojamääräystä Euroopan unionissa. Lisätietoja siitä on GDPR-oppaassa.

Asiakaspalvelu

Sync.com: llä on ohjekeskus, joka näyttää suosituimmat kysymykset yläosassa ja jakaa loput kategorioihin, mikä helpottaa etsimäsi löytämistä. Siellä on myös hakukenttä, jos et halua selata vastausta yksin. Monissa vastauksissa on videoita, joiden avulla voit seurata ratkaisua.

sync.com-tuki

Jos et löydä vastausta, voit ottaa yhteyttä Sync.comiin verkkosivun kautta, joka ohjaa sinut tekniseen tukeen, myyntiin tai yleiseen tukeen. Tukipalvelun pääajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8.00–2.00. EST.

Sellaisten aikojen ulkopuolella on tuki hätätilanteille. Pro-tilaajat saavat etusijalle tuen, joka ei maksa maksavia tilaajia. Sähköposti- tai chat-tukea ei ole, mutta se on yleistä käsitellessäsi muita kuin EFSS-ratkaisuja.

Sync.com-sivustolla ei myöskään ole käyttäjäfoorumia, mutta se ei ole yllättävää, koska sillä ei ole niin paljon käyttäjiä kuin joillakin sen suosituimmista kilpailijoista.

Lähetimme muutaman kysymyksen nähdäksemme kuinka nopeasti saisimme vastauksen. Se tuli noin neljässä tunnissa, mikä on hieno tulos ottaen huomioon, että olimme kokeilutilillä.

Tuomio

Sync.com on vähintäänkin vahva palvelu. Jos arvostat yksityisyyttäsi ja tietoturvasi, sinun ei pitäisi etsiä kauemmas. Se tulee kuitenkin hintaan, koska Sync.com uhraa synkronointinopeuden synkronointiturvallisuuden vuoksi. Zero-tieto estää sitä myös toimimasta kolmansien osapuolten sovellusten kanssa. Sen käyttökokemus vaatii myös enemmän työtä.

Sitä vastoin turvallisuuden jakaminen on vahvaa, ja sen tietosuojakäytännössä ei ole epäilyttäviä lausekkeita. Itse asiassa se on selkeämpi ja perusteellisempi kuin olemme nähneet useimpien muiden pilvitallennusratkaisujen kanssa. Jakaminen tapahtuu hyvin, ja sillä on tehokkaat sisällönhallintavaihtoehdot. Lisäksi sen hinnasuunnitelmat ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin pilvitallennusarvosteluihimme.

Mitä mieltä olet Sync.comista? Onko sen hinta, turvallisuus ja yksityisyys houkuttelevat sinua tarpeeksi vai mieluummin työskentelet muiden valmistajien sovellusten kanssa käyttämällä vähemmän turvallisia pilvitallennuspalveluita?

Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map