SugarSync -katsaus – päivitetty 2020

SugarSync-arvostelu

SugarSyncillä on loistavan pilvitallennusyrityksen perusta, mutta siinä on yksinkertaisesti liian monia asioita olla enemmän kuin keskinkertaisia, jos niin. Sen käyttöliittymää on vaikea käyttää, siitä puuttuu sellaisia ​​ominaisuuksia, joita olemme odottaneet, ja se on myös melko kallis. Lue yksityiskohdat täydellisestä SugarSync-arvosteluesta.

Cloud Storage arvostelut

SugarSync on Yhdysvaltojen pilvitallennuspalvelu, joka lanseerattiin vuonna 2009. Odotamme sen olevan kiillotettu palvelu, kun otetaan huomioon sen takana olevat vuodet, mutta SugarSync on lähellä pilvitallennusarvostelujemme alaosaa.

Sillä on houkutteleva työpöytäsovellus, vahva tietosuojakäytäntö ja kunnolliset versiointimahdollisuudet, mutta niitä varjoa ominaisuuksien puute, näppärä web-asiakasohjelma, kalliit hinnasuunnitelmat ja nolla tietämyksen puute..

Jos haluat oppia, kuinka SugarSync pärjää parhaita pilvitallennuspalveluita vastaan, ota meihin yhteyttä tähän SugarSync-arvosteluun.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot SugarSyncille

ominaisuudet

Kuten monet pilvitallennuspalvelut, SugarSync antaa sinun synkronoida ja jakaa tiedostoja ja kansioita laitteiden välillä, mukaan lukien älypuhelimet. Se tukee myös verkkoon liitettyjä tallennuslaitteita. Jotta sitä voidaan käyttää, sinun on kuitenkin tilattava yksi SugarSyncin liiketoimintasuunnitelmista, suoritettava Windows ja kartoitettava verkkoasema.

Jos haluat ratkaisun, joka tarjoaa patentoidun verkkoaseman asiakasohjelman, tutustu oppaisiimme, kuinka määrittää pilvipalvelinasema ja paras online-varmuuskopio NAS: lle.

SugarSync-sovellukset

SugarSync integroituu monien muiden valmistajien sovellusten kanssa, kuten Zapier, Xendo, Genius Scan ja muut. Se ei kuitenkaan ole kannattava valinta yhteistyölle, koska se ei toimi Office Online- tai Google Docs -sovellusten kanssa. Lue palveluista, jotka toimivat, paras yhteistyöartikkeli pilvivarastosta. Google Drive on valinta henkilökohtaisille käyttäjille. Lue Google Drive -arvostelu, niin näet syyn.

SugarSync ei kuitenkaan voi toistaa ääni- tai videotiedostoja. Tätä varten tarvitset yhden palveluista parhaimmasta musiikin pilvitallennustilasta tai parhaasta videoiden artikkeleiden pilvitallennuksesta.

Versioinnin avulla voit pitää ja palauttaa tiedostojen aiemmat versiot. Se on hyödyllistä, kun teet tiedostoa ei-toivotulla tavalla ja haluat palauttaa sen tai kumota ransomware-ohjelmiston vahingot. Hakkerit käyttävät ransomware-ohjelmia tiedostojen salaamiseen ja vaativat maksua niiden avaamiseksi, mutta voit välttää maksamisen palauttamalla tiedostot aiempaan tilaansa versioimalla.

SugarSyncin versioinnin avulla voit pitää ja palauttaa viisi aiempaa tiedostoversiota. Jos tämä ei riitä sinulle, voit luoda suojatun kansion, joka pitää tiedostossa 12 viimeistä versiota. Voit tallentaa versioita päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Huomaa, että suojatut kansiot kuluttavat tallennustilaa jokaiselle tallennetulle kopiolle.

Jos haluat palvelun, joka ei vie tallennustilaa aiemmille versioille, tutustu parhaisiin pilvitallennuspalveluihimme versioinnin kanssa tai siirry Sync.com-arvosteluun.

SugarSync-ominaisuuksien yleiskatsaus

SugarSync-logowww.sugarsync.com

Alkaa 625 dollarista kuukaudessa 100 GBA-koko suunnitelmalle

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
MEILLE

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

SugarSync on kallis, joten se ei tehnyt parhaita tarjouksia pilvitallennusluettelossa. Itse asiassa se tarjoaa huonompia hintoja kuin Dropbox, joten se on yksi markkinoiden alhaisimmista palveluista.

Yksittäisillä suunnitelmilla on samat ominaisuudet, mutta ne eroavat tarjoamiensa tallennustilojen määrästä.

Ensimmäinen suunnitelma on 7,49 dollaria kuukaudessa, mutta se tarjoaa vain vähäisen 100 Gt pilvitallennustilaa. Saat paremman tarjouksen, jos maksat vuodesta, jolloin hinta laskee 6,25 dollariin kuukaudessa.

Seuraava suunnitelma tarjoaa 250 Gt tallennustilaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Se ei kuitenkaan voi voittaa pCloudia tai Sync.comia. Voit esimerkiksi tilata pCloudin 2TB-suunnitelman samalla hinnalla, ja se on vielä halvempaa, kun otat huomioon vuosittaisen alennuksen. Tutustu hinnoittelutaulukkoomme pCloud-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja siitä.

500 Gt: n suunnitelma ei tarjoa parempaa vastinetta, mutta Business 1TB -suunnitelma on kohtuullinen sopimus. Yhdestä kolmeen käyttäjää joudut maksamaan 55 dollaria kuukaudessa. Hinta nousee, kun lisäät käyttäjiä, kunnes saat 10, joka maksaa 133 dollaria kuukaudessa. Suunnitelmassa on järjestelmänvalvojan hallinta, suora puhelintuki ja mahdollisuus pyyhkiä tietoja laitteista etäyhteyden kautta.

Business Custom -suunnitelmassa on samat ominaisuudet, mutta sillä voi olla yli 10 käyttäjää ja mukautettu tallennustila.

Voit testata palvelun käyttämällä ilmaista 30 päivän kokeiluversiota millä tahansa henkilökohtaisella suunnitelmalla tai käyttää ilmaista 90 päivän 5 Gt: n suunnitelmaa, joka ei edellytä luottokorttitietojesi syöttämistä.

Helppokäyttöisyys

Palveluilla on joskus monimutkainen käyttökokemus, joka kääntää käyttäjät pois. Näin ei ole SugarSyncin tapauksessa, mutta sen web-asiakas tarvitsee työtä.

SugarSync-web-client

Verkkosovellus on toimiva, mutta tuntuu vanhentuneelta, koska sen muotoilu on vaalea ja sovellus saa sinut suorittamaan enemmän vaiheita suorittaaksesi yksinkertaisia ​​tiedostoja kuin useat palvelut. Esimerkiksi, jos olet juurihakemistossa ja haluat lähettää tiedoston, sinun on vaihdettava vetämis- ja pudotusaluetta sen sijaan, että se vain näkyy, kun vedät tiedoston.

Vedä ja pudota toimii myös omituisella tavalla myös muissa kansioissa, koska sinun on vetämällä tiedosto nykyisen kansion nimeen ladataksesi sen sen sijaan, että pudottaisit sitä mihin tahansa kohtaan..

Voit navigoida sovelluksessa ylävalikossa, mutta sivut latautuvat hitaasti. Oikealla olevassa valikossa voit käyttää tilisi asetuksia ja muuttaa niitä. Sen vieressä on hakupalkki, jonka avulla voit etsiä tiedostonimen perusteella.

SugarSync-desktop-client

Pöytäsovellus on houkuttelevampi ja helpompi käyttää. Se toimii Windowsissa ja macOS: issa. Tutustu Linuxia tukeviin palveluihin tai etsi paras Linux-käyttöjärjestelmässä oleva pilvitallennus. Pöytäsovellus koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta ja synkronointikansiosta. Kun olet asentanut sen, ”my SugarSync” -kansio, joka on oletussynkronointikansiosi, sijoitetaan “asiakirjat” -kansioon..

Käyttöliittymä on selkeä ja helppo navigoida vasemmalla olevan valikon avulla. Eri värit antavat hyvät kontrastit, joten etsimäsi on helppo havaita. Kun olet mennyt kansioihin, voit käyttää paluunäppäintä samalla tavalla kuin käyttöjärjestelmän tiedostojen tutkijat. Oikeassa yläkulmassa voit käyttää tiliäsi, kun vasemmassa yläkulmassa on sovellusvalikko.

SugarSync-mobiili-Explorer

Mobiilisovellus ei myöskään petä. Sitä on helppo käyttää ja se antaa sinulle mahdollisuuden varmuuskopioida valokuvasi ja videosi automaattisesti. Sen avulla voit myös jakaa tiedostoja ja tallentaa ne offline-käyttöä varten.

Tiedostonjako & synkronointi

Kun olet siirtänyt tiedostosi verkossa, haluat jakaa ne. Jakamisen tulisi olla nopeaa ja helppoa. Lisäksi sinun pitäisi voida jakaa suoraan suurille sosiaalisille verkostoille, yksilöille ja ryhmille. Sinun pitäisi myös pystyä suojaamaan osakkeesi sisällönhallinnalla, kuten salasanasuojauksella, voimassaolon päättymispäivillä ja käyttöoikeuksilla.

SugarSyncissä ei kuitenkaan ole niitä jakavien suojaustoimintojen ominaisuuksia. Jos sinun on pidettävä osakkeesi turvassa, sinun kannattaa käyttää artikkelin jakamiseen parhaan pilvivarastomme palvelua.

SugarSync-osake

SugarSync antaa sinun jakaa tiedostoja verkko-, työpöytä- ja mobiilisovellusten avulla. Verkkosovelluksen avulla voit jakaa linkkejä suoraan sosiaalisiin verkostoihin, kuten Twitteriin ja Facebookiin. Voit jakaa kansioita samalla tavalla tai kutsua ihmisiä sähköpostitse yhteistyöhön niiden kanssa. Kun jaat kansiot kutsun perusteella, voit antaa luvan muokata tai katsella.

”Minä jakan” ja “jakanut kanssani” -sivut auttavat sinua seuraamaan jaettuja tiedostoja.

Jos käytät työpöytäohjelmaa, voit jakaa sen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tiedostoa tai kansiota ja valitsemalla ”kopioi julkinen linkki”. Siellä on myös ”jakan minä” -sivu, joka näyttää mitä olet jakanut. Se on hyödyllistä, eikä se ole jotain, jota kaikki palvelut tarjoavat.

Mobiilisovelluksen avulla voit jakaa sisältöä kopioimalla linkin, lähettämällä sen sähköpostitse tai käyttämällä muita menetelmiä älypuhelimesi sovellusten mukaan.

Nopeus

SugarSync kesti keskimäärin 42 minuuttia ja 15 sekuntia ladataksesi 1 Gt: n zip-kansion, mikä on paljon hitaampaa kuin 23 minuuttia, jonka sen teoriassa pitäisi kestää. Lataus kesti kaksi kertaa niin paljon kuin pitäisi, keskimäärin kaksi minuuttia ja viisi sekuntia. Jos SugarSync vie liian paljon kaistanleveyttäsi, voit kurottaa sen työpöytäsovelluksen asetusvalikosta.

Käytimme Ethernet-yhteyttä Belgradissa, Serbiassa, lähetysnopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 100 Mbps. Emme olleet lähellä SugarSyncin palvelimia Yhdysvalloissa, mutta sillä ei ollut niin paljon vaikutusta muihin palveluihin, joilla on siellä palvelimia, kuten Dropbox. Lohkotason synkronointi nopeuttaisi siirtoja, mutta SugarSync ei käytä sitä.

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:42:2000:42:1000:42:15
Lataa aika00:02:0100:02:1000:02:05

turvallisuus

SugarSync-turvallisuus

Verkossa tallentamasi tiedostojen hyvä suojaaminen ei ole vitsi. Hakkerit eivät epäröi kohdistaa tietosi ransomware-ohjelmilla tai keskitason ihmisten hyökkäyksillä.

He saattavat yrittää varastaa myös kirjautumistietosi.

Pilvipalvelut käyttävät monia menetelmiä tietojen suojaamiseksi mahdollisilta uhilta. Esimerkiksi TLS-protokolla estää keskellä olevat ihmishyökkäykset onnistumasta, kun taas salaus suojaa tietosi kuljetuksessa ja levossa. Yksityinen, päästä päähän -salaus estää muita kuin sinua lukemasta tiedostoja.

Kaksikerroksinen todennus estää hakkereita, jotka ovat varastaneet salasanasi, pääsemään tiliisi. Silti sinun tulisi varmistaa, että sinulla on vahva salasana alusta alkaen. Sinun tulisi käyttää vahvaa salasana-oppaamme, koska SugarSync ei tarjoa kaksifaktorista todennusta.

Palvelu käyttää AES 256-bittistä tiedostoja salaamiseen levossa ja TLS-protokollaa suojaamaan niitä kuljetuksen aikana. Valitettavasti se ei ole nolla tietämyksen tarjoaja. Tämä tarkoittaa, että yrityksen työntekijät voivat lukea tiedostojasi. Tämän välttämiseksi voit kokeilla mitä tahansa parhaan nolla tietämyksen pilvipalvelulistamme olevaa palvelua.

Voit käyttää Boxcryptoria tiedostojen sekoittamiseen ja yksityisyyden suojaamiseen. Tutustu Boxcryptor-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja hyödyllisestä lisäosasta.

yksityisyys

Vaikka SugarSync ei ole nolla tietämyspalvelu, se ei myy tietojasi mainostajille eikä poistu tietäsi tarkkailemaan, kuten jotkut palveluntarjoajat tekevät. Lisäksi sen tietosuojakäytännössä sanotaan, että sen tarkoituksena ei ole kerätä tai käsitellä arkaluonteisia henkilötietojasi. Jos se tarvitsee niin, se on sovellettavan lain mukainen.

Arkaluonteisiin henkilötietoihin kuuluvat rotu tai etnisyys, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset, ammattiliittojen jäsenyys, fyysinen tai henkinen terveys ja muut.

Henkilötietojesi käsittelyyn tarvitaan: palvelujen tarjoaminen sinulle, varainhoito, kyselyjen suorittaminen, tutkimukset, sovellettavien lakien noudattaminen ja muut syyt.

SugarSync ei paljasta henkilötietojasi kolmansille osapuolille, elleivät he ole lakien ja sääntelyviranomaisten, ulkoisten neuvonantajien tai oikeudellisten menettelyjen yhteydessä.

Jos päätät lopettaa tilisi, SugarSync lupaa olla säilyttämättä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen.

Käyttäjänä sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Voit pyytää pääsyä tai kopioita asiaankuuluviin henkilötietoihisi.
  • Pyydä merkityksellisten henkilötietojen epätarkkuuksien korjaamista.
  • Pyydä laillisista syistä:
    1. Asiaankuuluvien henkilötietojesi poistaminen.
    2. Asiaankuuluvien henkilötietojesi käsittelyn rajoittaminen.
  • Vastustaa laillisilla perusteilla asiaankuuluvien henkilötietojesi käsittelyä SugarSyncin tai sen puolesta.
  • Tiettyjen asiaankuuluvien henkilötietojen siirtäminen toiselle yksikölle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa soveltuvin osin.
  • Valitusten tekeminen tietosuojaviranomaiselle, joka koskee asiaankuuluvien henkilötietojesi käsittelyä SugarSyncissä tai sen puolesta.

Käytäntö on helppo lukea, ja sen yläosassa on hyödyllinen tiivistelmä niille, jotka eivät pidä legaleesta. Se on myös EU: n tietosuojalain yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen. Voit oppia lisää siitä GDPR-oppaasta. Se on hyvä tietää, koska SugarSync pitää palvelimiaan Yhdysvalloissa, maassa, jota ei tunneta olevan maailman parhaimmista tietosuojalakeista.

Asiakaspalvelu

SugarSync-help-keskus

Hyvä tekninen tuki on ensiarvoisen tärkeää, kun sovellus ei käyttäydy haluamallasi tavalla. Ensin lopetat, jos niin tapahtuu, kun SugarSync on ohjekeskus. Se on jaettu luokkiin, jotka sisältävät vastauksia moniin kysymyksiin. Jos siitä ei ole apua, voit käydä käyttäjäfoorumeilla, mutta ne eivät ole niin aktiivisia ja moniin kysymyksiin ei vastata..

Monet foorumien yleisen osan kysymyksistä käsittelevät tilin peruuttamista, koska tilauksen lopettaminen voi olla vaikeaa.

Voit kuitenkin saada apua suoraan SugarSynciltä luomalla apupyynnön tai soittamalla puhelun, jos käytät liiketoimintasuunnitelmaa. Jos olet yksittäinen SugarSync-asiakas, voit tilata SugarSync Liven. Hinta on 99,99 dollaria vuodessa, ja se antaa sinulle puhelintuen kello 6–5.00. PST arkisin. Sähköpostituki toimii myös noina aikoina.

Kysyimme pari kysymystä pyyntölomakkeen kautta ja saimme vastauksen 13 tunnissa. Se on hitaampaa kuin useimmat palvelut. Jos tarvitset nopeampia vastauksia ja huippuluokan teknistä tukea, kokeile Google Drivea.

Tuomio

SugarSync on parhaassa pilvitallennusvertailuluettelossa, mutta se on kaukana huipusta. Sillä on vakaa ominaisuusjoukko, mutta siitä puuttuu hyvät yhteistyöominaisuudet. Se ei myöskään voi suojata osakkeitasi niin hyvin kuin sen pitäisi. Sen kalliit hinnasuunnitelmat lisäävät haittojen luetteloa.

IT-tietoturva on vahvaa, ja sen puutetta yksityiseen salaukseen vähentää integraatio Boxcryptorin kanssa. Vaikka et saa lisäosaa, SugarSyncin tietosuojakäytännössä ei ole epäilyttäviä lausekkeita ja se noudattaa GDPR: ää.

Pöytäkoneet ja mobiilisovellukset ovat houkuttelevia ja helppokäyttöisiä, mikä on hyvää ottaen huomioon heikko verkkosivusto. Emme voi kuitenkaan ylistää siirtonopeutta. Niiden pitäisi kuitenkin mennä paremmin, mitä lähempänä olet SugarSyncin palvelimia Yhdysvalloissa.

Mitä mieltä olet SugarSyncistä? Onko sillä liian paljon haittoja, jotta voit harkita sitä tai oletko löytänyt vastaavuutesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me