pCloud-katsaus – Päivitetty vuonna 2020

pCloud-arvostelu

pCloud on turvallinen ja helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit tallentaa jopa 10 Gt ilmaiseksi, tarjoaa elinikäisiä suunnitelmia jopa 2 kt: iin ja tekee tiedostojen tallentamisesta yleensä helpompaa kuin suurin osa kilpailusta. Vaikka se ei ole täysin ilman puutteita, emme epäröi suositella sitä useimmille ihmisille.


pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

pCloud on lähellä parhaan pilvitallennusluettelomme huippua, ja se voittaa usein “parhaan” artikkeleissamme. Tämä on kiitos vahvoista multimediaominaisuuksistaan, erinomaisista arvoista tilaajasuunnitelmista, tiukasta tietoturvasta ja jakamisominaisuuksista. Sitä käytetään aiemmin vain tietojen tallentamiseen Yhdysvaltoihin, mutta nyt sillä on eurooppalaiset sijainnit ja se noudattaa EU: n tietosuojamääräyksiä.

Sillä on kuitenkin haittoja, kuten heikot yhteistyövaihtoehdot ja se, että joudut maksamaan ylimääräistä yksityisen salauksen mahdollistamiseksi. Jos haluat käyttää pilvitallennusta työskentelemään ryhmässä, lue paras yhteistyöartikkeli pilvitallennustilasta. Välttääksesi yksityisen salauksen maksamisen, tutustu parhaan nolla tietämättömän pilvitallennuspalveluoppaan parhaaseen palveluun.

Jos nämä haitat eivät kuitenkaan ole sinulle tärkeä huolenaihe, kiinni kanssamme, kun keskustelemme sen mahdollisuuksista tarkemmin tässä pCloud-katsauksessa.

pCloud-arvostelut ja käyttäjien arviot

pCloud-käyttäjän arvostelut

Ehdottomasti rakastava pCloud. Ehdottomasti parempi kuin Dropbox – et ole kohdannut kaistanleveyden rajoitusongelmia kuten Dropbox. Myös nopeammin!
Jos jokin muuttuu, tarkistaa tämän viestin. Siihen asti, toistaiseksi, mene pCloud!

tony

24.3.2017 klo 20:16 –

Näytä arvostelu / kommentti

Erittäin hyvä pilvi.
Voisin lähettää tiedostooni nopeudella 10Mo / s (80Mbits)! Voit valita minkä tahansa valitsemasi kansion synkronoitavaksi, erittäin siistiä.
Verkkokäyttöliittymä ja android-sovellus ovat myös hyviä. Ainoa ongelma on ehkä tietoturva, 2FA: ta (kaksinkertainen tekijän todennus) ei ole ja tietoja ei ole salattu heidän palvelimellaan oletuksena.

Matematiikka

2016/09/15 kello 05:04 –

Näytä arvostelu / kommentti

Paras pilviohjelmisto. Helppo asettaa ja käyttää, niin paljon parempi kuin Dropbox. Suhteellisen nopea Sydneyssä, Australiassa.

Rudy

2016/07/13 klo 22.44 –

Näytä arvostelu / kommentti

Olen Kiinassa. pCloud toimii täällä erittäin hyvin. Se on erinomainen. Suosittelen sitä.

lin

2016/05/07 klo 07.45 –

Näytä arvostelu / kommentti

Minulle pCloud on paras! Olen kokeillut OneDrive, Dropbox ja GoogleDrive, mutta pidän eniten pCloudista. Sen alusta on todella käyttäjäystävällinen, heillä on hyvä tuki ja pCloud Crypto auttaa minua tuntemaan oloni turvalliseksi tiedostoissani.

Hans Zimmer

12.12.2015 klo 23.37 –

Näytä arvostelu / kommentti

Olen viettänyt viime päivät käydessäni läpi kaikki pilvipalveluntarjoajat, jotka löysin verkosta. Tarkoitan kaikkia suuria pelaajia kuten Mega, Dropbox, OneDrive jne.
Tästä hetkestä lähtien ei ole tarjoajaa, joka ylittäisi pCloudin!

surr3a1

2015/10/23 kello 00:13 –

Näytä arvostelu / kommentti

Se on todella turvallinen ja käyttäjäystävällinen. Paras koskaan olen käyttänyt…

Mert Yamac

10.10.2014 klo 11:40 –

Näytä arvostelu / kommentti

Edellinen

Seuraava

Käy pCloudissa

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot pCloudille

ominaisuudet

PCloudin tärkein ominaisuus on kyky tallentaa tiedostoja etäpaikkaan, jotta voit synkronoida ja jakaa niitä laitteiden välillä ja välttää niiden katoamista kiintolevyn toimintahäiriöissä. Kosketamme asiaa enemmän tämän pCloud-katsauksen myöhemmässä osassa. Tässä tarkastellaan mitä pCloud tarjoaa ominaisuuksia, jotka eivät ole vakiona pilvitallennuspalveluissa.

Yksi niistä, pCloud Drive, parantaa tavanomaista synkronointimallia. Sen avulla voit käyttää online-tiedostojasi ja työskennellä niiden kanssa ikään kuin ne olisivat tietokoneellasi. pCloud Drive toimii periaatteessa kuin verkkoasema, joka näyttää lataamasi tiedostot pCloudiin ottamatta tilaa kiintolevyllesi. Tämän lähestymistavan haittana on, että sinun on oltava online-tilassa, jotta pääset tiedostoihin.

pcloud-audio-soitin

pCloud on paras valinta musiikkiartikkelin parhaaseen pilvitallennustilaamme. Ei siis ole ihme, että soitin käsittelee äänitiedostoja helposti. Kuten tehokkaammat pöytäsoittimet, se voi ladata soittolistan, tallentaa nykyisen jonosi yhtenä, sekoittaa kappaleita ja toistaa soittolistan. Voit käyttää soittolistasi tien päällä pCloud-mobiilisovelluksen avulla.

Palvelun avulla voit myös esikatsella valokuvia ja toistaa videoita. Itse asiassa se tuli ensin parhaassa valokuvien ja videoiden pilvivarastossamme. Kuvien katseluohjelma voi luoda diaesityksen, ja sen avulla voit suorittaa tavallisia toimintoja, kuten poistaa, nimetä uudelleen ja kopioida. Kuvat säilyttävät tarkkuutensa kun ne ladataan, mutta voit myös ladata koon mukaisia ​​versioita.

pcloud-video-soitin

Videoiden toistaminen vaatii niiden muuntamisen web-muotoon. Sen jälkeen voit käyttää integroitua videosoitinta, joka toimii ilman kokkua. On mahdollista valita laatu – vakio tai teräväpiirto – mikä on hieno kosketus. Koska tiedostokokorajoituksia ei ole, pCloud toimii hyvin, jos haluat tallentaa HD-elokuvasi.

Kodi-käyttäjät voivat käyttää epävirallista laajennusta elokuvien suoratoistamiseen suoraan pCloudista Kodi-videosoittimessa. Lue paras Kodi-oppaan pilvivarastomme saadaksesi lisätietoja.

pCloud on WebDAV-yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää pCloud-tallennustilaa kolmansien osapuolien työkaluilla, joissa on WebDAV. MultCloud, pilvien ja pilvien välinen synkronointityökalu, on yksi esimerkki. Jos haluat lisätietoja, lue MultCloud-arvostelu.

Toisin sanoen, sinun ei tarvitse MultCloud-tiedostoa siirtääksesi pilviä pilviin, jos käytät pCloud-ohjelmaa. Palvelulla on toinen temppu hihassaan, joka on pilvistä pilviin varmuuskopio pilvipalveluille, kuten Dropbox, Google Drive ja OneDrive. Voit jopa varmuuskopioida Facebook- ja Instagram-tietosi, mikä tekee siitä erinomaisen sosiaalisen median varmuuskopiointia varten.

pCloud-ominaisuuksien yleiskatsaus

pCloud-logowww.pcloud.com

Alkaa 399 dollarista kuukaudessa 500 GBA -suunnitelmalle

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
MEILLE

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Pilvitallennusartikkeleissamme pCloud sijoittuu arvon suhteen huipulle. Se voittaa Dropboxin hinnat, mikä ei ole vaikeaa, mutta se on myös parempi kuin Amazon Drive ja Google Drive. Sen vuoksi ei ole yllättävää, että se on pilvitallennuksen parhaiden tarjousten joukossa. Jos tarvitset toista pilvitallennuspalvelua, joka tarjoaa samanlaista arvoa, lue Sync.com-arvostelu.

pCloud tarjoaa ilmaisen 2 Gt: n suunnitelman, ja rekisteröityminen vaatii vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Voit lisätä jopa 8 Gt tähän ilmaiseen suunnitelmaan suorittamalla tietyt tehtävät, kuten esimerkiksi lataamalla synkronointiohjelman ja älypuhelimen. Jokaiselle viittaamallesi ystävälle voit lisätä 1 Gt pCloud-tallennustilaa. Tämä ilmainen sopimus tekee pCloudista sopivan johtamaan parhainta ilmaista pilvitallennusartikkeliamme.

Tilausmaksun maksamiseen on useita tapoja: kuukausittain, jonka avulla voit peruuttaa milloin tahansa, mutta on pitkällä tähtäimellä kalliimpi; vuodessa, joka tarjoaa 20 prosentin alennuksen, mutta vaatii sinua maksamaan etukäteen; ja käyttöikä, joka vaatii suuren välittömän maksun, mutta säästää paljon rahaa. Niillä, jotka haluavat pysyä inkognito-tilassa, on mahdollisuus maksaa bitcoineilla.

Jos huomaat, että pCloud sopii sinulle hyvin, elinikäinen tarjous on hyvä valinta. Teknisesti se on voimassa 99 vuotta tai kunnes aloitat koiranputkea.

pCloud tarjoaa Premium 500GB -suunnitelmansa 4,99 dollaria kuukaudessa, mikä on vahva tarjous – maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa, kun se maksetaan vuosittain – mutta kohokohta on, että Premium Plus 2TB -suunnitelma maksaa vain 8 dollaria kuukaudessa vuosittaisella tilauksella.

pCloud for Family -sovelluksen avulla voit kutsua jopa viisi perheesi jäsentä käyttämään pCloudia ja määrittämään heille haluamasi tallennustilan ja jakokiintiön. Suunnitelma tarjoaa 2TB pCloud-tallennustilaa ja 2TB latauslinkin liikennettä. Jaetut kansiot vievät vain tallennustilaa kansion omistajalta.

Saat 30 päivän roskakorihistorian myös 2TB-perhesuunnitelman avulla, jonka avulla voit seurata ja palauttaa tilisi tiedostojen vanhempia versioita.

2TB-perhesuunnitelman tilaaminen edellyttää, että ansaitset 1 400 dollaria. Se on tällä hetkellä diskontattu 65 prosentilla, mikä alentaa hintaan 500 dollaria.

pCloud tarjoaa myös yritysversion. Se vaatii vähintään viisi käyttäjää ja veloittaa 544 dollaria vuodessa tai 9 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Voit myös maksaa kuukausittain, jolloin hinta olisi 56,68 dollaria kuukaudessa tai 11,34 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Helppokäyttöisyys

Pilvitallennuspalvelussa voi olla ominaisuuksia, jotka toimivat ilman kiinnitystä, mutta kaikki on turhaa, jos käyttäjäkokemus ei ole nautinnollinen ja intuitiivinen. Tämä pätee työpöytä-, verkko- ja mobiilisovellusasiakkaille. pCloud ei kuitenkaan petä.

pcloud-desktop-sovellus

Sen työpöytäsovellus noudattaa yleistä synkronointimallia ja koostuu järjestelmäpalkin kuvakkeesta ja synkronointikansiosta nimeltä pCloud Sync. Windowsissa synkronointikansio luodaan oletuksena ”asiakirjat” -kansioon. Paljon näkyvämpi on kuitenkin pCloud Drive -kansio, johon pääset käsiksi etupistekuvakkeen avulla.

Painikkeet työpöytäohjelman yläosassa helpottavat selaamista tilin yleiskatsauksen, jaettujen linkkien, pCloud Crypto -lisäosan, asetusten sekä ohje- ja tukivaihtoehtojen välillä. Tilin yleiskatsaus näyttää jäljellä olevan tallennustilan ja siinä on linkit, jotka avaavat pCloud Drive -sovelluksen, web-asiakkaan ja sen roskakorisivun. Suunnittelu tuntuu vanhentuneelta ja vaalealta, mutta se ei vähennä sitä paljon.

Asiakas toimii Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä. Itse asiassa pCloud on parhaan pilvivarastomme huipulla Linux-sijoitukselle.

pcloud-web-sovellus

Jos käytät toista tietokonetta, voit käyttää tiedostojasi pCloudin verkkosovelluksella. Näet tärkeimmät ominaisuudet sivupalkissa vasemmalla. Sisältöselain voi näyttää tiedostosi ja kansiosi luettelonäkymässä. Jokaisen tiedoston ja kansion vieressä on valintaruutu, joten voit valita ne ja suorittaa toimintoja yläosassa olevilla painikkeilla.

Vedä ja pudota -ominaisuus voisi parantaa, koska et voi lähettää tiedostoja tai kansioita vetämällä niitä mihin tahansa, kuten esimerkiksi OneDrive-sovelluksessa. Sen sijaan sinun on pudottaa ne pieneen ponnahdusikkunaan, joka tulee näytön keskelle, kun vedät sisältöä. Lue OneDrive-arvostelu, jos haluat lisätietoja sen verkkokokemuksesta.

Voit tehdä saman yksittäisille tiedostoille tai kansioille käyttämällä kolmea pistettä, jotka ilmestyvät, kun viet hiiren niiden päälle. Se toimii hyvin, mutta mieluummin käytämme hiiren kakkospainikkeella, koska se pääsisi valikkoon nopeammin. Web-asiakas on kuitenkin nopea ja helppo käyttää.

pcloud-mobiilisovellusten

Kun olet liikkeellä, voit käyttää tiedostojasi pCloud-älypuhelinsovelluksella. Mobiilisovelluksen valikon yläosassa olevien kuvakkeiden avulla voit nopeasti käyttää valokuvia, videoitasi, asiakirjoja tai musiikkia. Se voi myös ladata valokuvia ja videoita automaattisesti. Mobiilisovellus on helppo käyttää ja saatavana Androidille ja iOS: lle.

Tiedostojen synkronointi & jakaminen

Jakaminen on yksi tärkeimmistä eduista, kun lataat tiedostoja pilveen fyysisen kiintolevyn käytön sijasta. Voit jakaa tiedostoja millä tahansa kolmesta pCloud-asiakasohjelmasta. Aiomme tarkastella ensin web-asiakasohjelmaa.

pcloud-web-osake-kansio-optiot

Voit jakaa kansioita ja tiettyjä tiedostoja linkkien kautta. pCloud antaa sinun jakaa kansioita kutsumalla muita ja myöntämällä ”muokata” tai “voi katsella” käyttöoikeuksia. Vaihtoehtoisesti voit luoda lähetyslinkin muiden käytettäväksi ladataksesi suoraan kansioon tai latauslinkin, jonka avulla he voivat ladata tiedostoja.

pcloud-web-osake-link

Kun haluat jakaa tiedoston, voit luoda linkin, joka voidaan suojata salasanalla ja viimeisellä käyttöpäivämäärällä. Voit myös lyhentää sitä, mutta muista, että lyhyt versio ei ole yhtä turvallinen kuin normaali linkki, koska se on helpompi arvata. Kun jaat tiedostoa, näet sen lataustiedot tilastot-välilehdellä.

Voit jakaa linkkejä myös Facebookiin ja Twitteriin. Jos kuitenkin käytät pCloud Cryptoa, et voi jakaa salattuja tiedostoja.

PCloud-verkkosovelluksessa on ”jako” -sivu, joka näyttää, mitä olet jakanut muiden kanssa, ja ”jaettu kanssani” -näkymän, joka kertoo, mitä muut ovat jakaneet kanssasi.

pcloud-desktop-osake

Harva pilvipalvelupalvelussa on työpöytäasiakkaita, jotka voivat jakaa tiedostoja ja kansioita, mutta pCloud on yksi niistä. Kansioiden jakaminen heijastaa verkkosovelluksella käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Sama pätee tiedostojen jakamiseen, paitsi ettet näe linkkitilastoja tai suojaa osakkeitasi salasanalla tai voimassaolopäivällä.

Älypuhelinsovelluksella voit jakaa linkkejä sosiaalisen median sovelluksiin, mutta voit myös käyttää pCloudia sähköpostin lähettämiseen linkillä. Jos haluat kutsua jonkun kansioon, sinun on kuitenkin lähetettävä sähköpostia.

Voit synkronoida minkä tahansa kansion napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla ”synkronoi pCloudiin”. Se lisää sen pCloud-tiliisi ja aloittaa tiedostojen lähettämisen palvelimelle. Voit myös kopioida tiedoston olemassa olevaan synkronointikansioon. Toinen tapa on synkronoida se työpöytäohjelmasta. Sen synkronointivalikossa voit lisätä uuden synkronoinnin ja näyttää nykyiset synkronoidut kansiosi. Meillä ei ollut ongelmia synkronoinnin aikana.

Nopeus

1 Gt: n ZIP-kansion lähettäminen kesti keskimäärin noin 23 minuuttia, joka on teoriassa niin nopea kuin pystyy. Lataus kesti noin puolitoista minuuttia, mikä on nopein mitä odotimme 100 megabitin sekunnissa. pCloud ei vaikuttanut järjestelmäresursseihimme niin paljon, että emme pystyneet suorittamaan muita tehtäviä, mutta jos näin tapahtuu, voit rajoittaa nopeuksia manuaalisesti.

Käytimme Ethernet-yhteyttä Belgradissa, Serbiassa, lähetysnopeudella 6 Mbps ja latausnopeudella 100 Mbps.

TestitEnsimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:24:0000:23:0000:22:00
Lataa aika00:01:3000:01:3000:01:20

pCloud pitää palvelimet Yhdysvalloissa, joten nopeus on sitä parempi, mitä lähempänä olet sen päädatakeskuksessa Dallasissa, Texasissa. PCloud käyttää lohkotason synkronointia nopeuttamaan asioita.

turvallisuus

pCloudilla on vahva turvallisuus. Se käyttää TLS-protokollaa estämään keskitason ihmisten hyökkäykset ja salaus suojaamaan tietojasi kuljetuksen ja levossa ollessa. Kun tietosi saavuttavat tietokeskuksen, ne kopioidaan vähintään viidellä palvelimella. Tiedostot salataan AES 256-bittisellä.

pcloud-turvallisuus

Yksityinen, päästä päähän -salaus estää muita kuin sinua lukemasta tiedostojasi, mutta pCloud ei tarjoa sitä oletuksena. Sen sijaan sinun täytyy hankkia lisäosa nimeltä pCloud Crypto, joka maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa. Tämä tarkoittaa, että yritys ei kuitenkaan sisällytä yksityistä salausta suunnitelmiinsa. 3,99 dollarin käyttäminen kuukaudessa saattaa olla hyvä sijoitus, mutta puhumme siitä lisää seuraavassa osiossa.

pcloud crypto

Salaus estää palvelimen ymmärtämästä tietojasi, joten et voi luoda tiedostojen esikatseluja. pCloud tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita, mitkä tiedostot haluat salata ja lukita ja mitkä haluat jättää yksin.

pCloud käyttää kaksifaktorista todennusta estämään salasanasi varastaneet hakkerit käyttämästä tiliäsi. Silti sinun tulisi varmistaa, että sinulla on vahva salasana alusta alkaen.

yksityisyys

pCloudin pääkonttori on Sveitsissä, jossa on joitain maailman parhaimmista tietosuojalakeista. pCloud pitää tietosi Yhdysvaltain palvelimilla, mutta sen on noudatettava Sveitsin lakeja, koska se on sveitsiläinen yritys. Erityisissä tapauksissa, joissa käyttäjät rikkovat toimintatapojaan, yritys voi kuitenkin osallistua lainvalvontaviranomaisten kanssa ja tehdä yhteistyötä niiden kanssa.

Paras tapa suojata yksityisyyttäsi on käyttää nolla tietämystä koskevaa salausta, mikä ei ole ilmaista pCloudilla. 3,99 dollaria kuukaudessa koskevan salaustekniikan ostaminen on hyvä sijoitus estämään valtion virastoja hakemasta tietojasi. Olemme saaneet lukijoilta myös raportteja siitä, että pCloud selaa tiedostojasi varmistaaksesi, että mikään ei riko sen käyttöehtoja, jos et käytä Crypto-ohjelmaa.

pCloud noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta, mutta tietoihisi saattaa kuulua Yhdysvaltain pilvilakien ja -määräysten alaista, jos se on Yhdysvalloissa, ja ne korvaavat tietosuojakäytännössä ne vaatimukset, jotka vastaavat GDPR: ää..

Tällaisilla ehdoilla sinun on tiedettävä, että henkilökohtaiset tietosi ja viestisi voidaan siirtää palvelimille tai tietokantoihin, joita sijaitsevat oman osavaltion, provinssin tai maan ulkopuolella, ja niitä voidaan ylläpitää..

Yhdysvaltain tai EU: n lait eivät ehkä suojaa yksityisyyttäsi yhtä paljon kuin sijaintisi. Kun käytät pCloudia, hyväksyt, että paljastat henkilökohtaisia ​​tietoja palvelulle ja että paljastamista säätelevät Yhdysvaltojen ja EU: n sovellettavat lait.

Henkilötiedot säilyvät pCloudissa vähimmäisajan, joka tarvitaan oikeudellisten tai sääntelyvelvoitteiden ja liiketoiminnallisten tarkoitusten täyttämiseen. Henkilötiedot voivat säilyä kauemmin kuin laissa vaaditaan, jos sillä on laillisia liiketaloudellisia etuja eikä sitä ole kielletty lailla.

pCloud voi käsitellä henkilötietojasi monista syistä, jotka on sallittu tietosuojalakeissa Euroopan talousalueella ja Sveitsissä.

Jos et ole samaa mieltä siitä, kuinka pCloud käsittelee tietosi, voit pidättää suostumuksesi poistamalla pCloud-tilisi. Myös henkilökohtaiset tietosi ja tiedostosi poistetaan. Tämä vastaa “oikeutta poistaa” GDPR: stä. Löydät lisätietoja tietosuojavaihtoehdoistasi täältä.

Kun käytät pCloud-sovellusta, se kerää sinusta myös tietoja, jotka voivat sisältää IP-osoitteesi, selaintyypin ja version, käyttöjärjestelmän, viittauslähteen ja laitetiedot. Tällaiset metatiedot eivät kuitenkaan saisi riittää tunnistamaan sinua.

pCloud kerää seurantapalveluita keräämään tietoja sinusta, kuten käyntipituus, sivun katselut ja navigointipolut, vieraillut sivut ja enemmän. Löydät yksityiskohdat sen tietosuojakäytännöstä.

Metatietojen ja tilastotietojen lisäksi pCloud kerää, mikä on vakiokäytäntö, ja se noudattaa GDPR: tä. Se ei pidä paikkaansa käyttäjiä, jotka tallentavat tietonsa Yhdysvaltain palvelimille. MEGA laajentaa GDPR: n kaikkiin käyttäjiinsä, ei vain EU: n käyttäjiin. Lue MEGA-arvostelu, jotta saat lisätietoja siitä, ja kuinka nämä kaksi vertaa pCloud vs MEGA -vertailumme.

Asiakaspalvelu

pcloud-help-keskus

pCloudilla on UKK-osio, joka on jaettu luokkiin. Kaikilla on yksityiskohtaiset vastaukset yleisiin kysymyksiin. Jos et kuitenkaan löydä vastaustasi sieltä, voit pyytää pCloudin tekniseltä tuelta apua yhteyslomakkeen avulla.

Puhelin- ja chat-tukea ei ole saatavana, mutta sähköpostituki on. Se vastaa muutamassa päivässä, usein parissa tunnissa. Saimme vastauksen noin kuudessa tunnissa ilmaisella tilillä. Jos tarvitset välitöntä tukea, voit lukea siitä, kuinka muut pilvipalvelut, kuten Dropbox, käsittelevät sitä Dropbox-arvosteluamme. Lue myös pCloud vs Dropbox -teos.

Tuomio

pCloud on loistava pilvitallennuspalvelu. Sen multimediaominaisuudet auttoivat sitä pääsemään listan kärkeen parhaassa pilvivarastossamme valokuvien ja videoiden sijoittelussa. Lisäksi siinä on pCloud Drive, joka säästää tilaa kiintolevyllä, ja ominaisuus, joka voi varmuuskopioida tietosi muista palveluista.

pCloudin sovelluksia on helppo käyttää, eivätkä ne anna sinulle päänsärkyä. Voit käyttää kaikkia kolmea tiedostojen ja kansioiden jakamiseen, jotka voit suojata käyttämällä palvelun vahvoja sisällönhallintavaihtoehtoja. Synkronointi toimii myös hyvin. Sinulla ei ole ongelmia nopean nopeuden saavuttamisessa, ellei Internet-palveluntarjoajallasi ole ongelmaa tai olet kaukana palvelimesta.

Vahva suojaus auttaa pitämään virtuaalisen aseman tiedot turvassa, mutta pCloud ei sisällä oletuksena yksityistä salausta. Tietosuojakäytäntö kunnioittaa EU: n käyttäjien GDPR: ää, mutta suosittelemme Yhdysvaltojen käyttäjiä ostamaan 3,99 dollaria kuukaudessa Crypto-lisäosan, jos he haluavat tallentaa arkaluontoisia tietoja..

pCloud ei maksa omaisuutta. Itse asiassa tällä pilvitallennuspalvelulla on joitain markkinoiden parhaimmista tarjouksista, ja sen ilmainen suunnitelma on enemmän kuin tarpeellinen palvelun testaamiseen..

Mitä mieltä olet pCloudista? Se voittaa monissa luokissa, mutta riittääkö se, että voit tyhjentää kiintolevyn tai käyttämäsi virtuaalisen aseman palvelun? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit tämän pCloud-arvion.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map