MiMedia-katsaus – päivitetty 2020

MiMedia-arvostelu

MiMedia on mielenkiintoinen palvelu, joka keskittyy pääasiassa mediatiedostoihin. Se tarjoaa käyttäjille paljon, mukaan lukien melko ystävällinen hinnoittelujärjestelmä, mutta sen käyttöliittymässä ja tukijärjestelmässä voitaisiin käyttää tiettyjä parannuksia.


Cloud Storage arvostelut

MiMedia on henkilökohtainen pilvitallennusyritys, joka keskittyy valokuvien, videoiden, musiikin ja asiakirjojen tallentamiseen. Se lanseerattiin vuonna 2010 auttamaan sinua järjestämään ja hallitsemaan muistiasi ja asiakirjoja sisältäviä tiedostoja. Tässä MiMedia-katsauksessa katsotaan, kuinka yritys onnistui tekemään sen ja mitä muita ominaisuuksia se tarjoaa, jotta siitä tulisi hyvä Dropbox-vaihtoehto.

Sillä on hyvä lähetysnopeus, mielenkiintoisia ominaisuuksia ja kohtuullinen hinnoittelu, mutta MiMedian on parannettava tukeaan ja käyttökokemusta, jos se haluaa kilpailla parhaiden pilvitallennuspalvelujen tarjoajien kanssa. Jos haluat tietää enemmän, lue eteenpäin. Aiomme mennä yksityiskohtaisemmin palvelun tiettyihin osa-alueisiin ja antaa lopuksi ajatuksemme.

Vaihtoehdot MiMedialle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Pilvitallennuspalvelut helpottavat työsi siirtämistä pilveen, tiedostojen jakamista ja yhteistyötä muiden kanssa. Ne vähentävät myös riippuvuutta kiintolevystäsi, joka voi rikkoutua tai kaatua.

MiMedia antaa sinun ladata asiakirjoja, mutta et voi muokata niitä tai tehdä niistä yhteistyötä. Palvelut keskittyvät enemmän mediatiedostoihin. Jos tarvitset pilvien tallennuspalvelua, joka on hyvä valokuvien ja videoiden kanssa, mutta joka tukee myös monia muita tiedostotyyppejä ja tarjoaa paljon ominaisuuksia, lue paras valokuvien ja videoiden pilvivarasto.

Jos haluat mieluummin ohittaa luettelon ja lukea suosituimmista tuotteista, tutustu pCloud-arvosteluamme.

Kun lähetät valokuvia, MiMedia näyttää ne valokuvasivulla. Voit lajitella ne vain ottamispäivämäärän ja lisäyspäivän mukaan. Suodatin voi valita kaikki valokuvat tai vain suosikkisi, jotka merkitset napsauttamalla sydänkuvaketta.

Voit lisätä valokuviin myös kuvatekstejä.

mimedia-Webb-sovelluksen edellisvuosiin

Jos napsautat vuotta ”valokuvat” -sivun vasemmassa yläkulmassa, näet valokuvasi lajiteltuina kuukauden ja vuoden mukaan. Niille pääsy voi kuitenkin olla tuskaa. Sovellus navigoi meidät toiseen vuoteen kuin se, jota napsautimme.

Oikeassa yläkulmassa olevan hakukuvakkeen avulla voit etsiä valokuvia nimen perusteella. Päävalikossa on useita ominaisuuksia: “suosikit”, “tämä päivä”, “löydä”, “kokoelmat” ja “MiDrive”. “Suosikit” esittelee suosikkimediaasi.

”Tämä päivä” näyttää animaation, joka koostuu valokuvassasi, jotka on otettu tietyllä päivällä taustamusiikin mukana.

“Discover” skannaa tunnisteesi ja näyttää valokuvasi ryhmissä niiden mukaan. Se näyttää myös Google-kartan, jonka meidän mielestämme on tarkoitus olla missä olet ottanut valokuvat, mutta ominaisuus on edelleen kehitteillä.

“Kokoelma” ryhmittelee valokuvasi ja videosi, kun taas “MiDrive” on tila, jossa voit lähettää tiedostoja ja kutsua käyttäjiä. Aiomme puhua siitä enemmän alla olevassa jakamisluokassa. Voit jättää kommentteja valokuviin ja muokata niiden asettelua.

Kun napsautat kuvaa, voit nähdä sen suurennettuna ja muokata sitä. Valokuvien muokkausta on vain yksi vaihtoehto: kiertäminen. Oletetaan, että se on mediatiedostoille omistettu palvelu, odotimme sen olevan perusmuokkausvaihtoehtoja. Muilla sovelluksilla on ne, mukaan lukien Flickr ja 500px, jotka molemmat ovat parhaiden valokuvahallintasovellusluetteloissamme.

Suurennetun valokuvan avulla voit jakaa sen, lisätä sen MiDriveen tai kokoelmaan, hallita sen tunnisteita, ladata tai poistaa sen.

MiMedia-työpöytäsovelluksen avulla voit myös määrittää lähteet pilvestä työpöydän taustakuvalle. Taustakuvien vaihtamisen aikaväli voi olla niin pieni kuin 10 sekuntia tai yhden päivän. Sama koskee näytönsäästäjää.

hinnoittelu

Hinnoittelu on parasta, jos palvelulla on hyviä arvoja, mikä tarkoittaa, että saat paljon dollarista. Lisää tallennustilaa vähemmän, useita suunnitelmia ja ja monia ominaisuuksia ovat kaikki hyviä indikaattoreita siitä, että saat hyvää vastinetta. Jos halvat suunnitelmat ovat tärkein huolenaihe, katso parhaat tarjoukset pilvien varastoinnissa.

Haluamme nähdä myös ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion, joten voit testata palvelun. MiMedialla on neljä suunnitelmaa, jotka eroavat tarjoamiensa tallennustilojen määrästä.

Ilmainen paketti, nimeltään Starter, tarjoaa 10 Gt tallennustilaa. Se ei ole paljon, mutta riittää tallentamaan joitain mediatiedostojasi ja tuntemaan palvelun.

Seuraava, Basic, veloittaa 7,99 dollaria kuukaudessa tai 85 dollaria vuodessa, ja antaa sinulle 500 Gt tallennustilaa.

Jos tarvitset lisää, voit tilata Plus-suunnitelman, joka tarjoaa 1TB 9,99 dollaria kuukaudessa tai 100 dollaria vuodessa. Tämä on hyvä arvo, mutta Sync.com, pilvitallennuksen yleisin valinta, tarjoaa 2TB 96 dollaria vuodessa. Lisätietoja siitä, lue Sync.com-arvostelu.

MiMedialla on oma 2TB-suunnitelmansa, nimeltään Premium, mutta se maksaa 15,99 dollaria kuukaudessa tai 160 dollaria vuodessa. Se on kaukana markkinoiden parhaasta arvosta.

Helppokäyttöisyys

MiMedia on saatavana Androidille, iOS, Windows ja macOS. Siellä on myös verkkosovellus, jolla on moderni käyttöliittymä, joka on houkutteleva ja helppo käyttää.

Etusivulla näkyy kokoelma valokuvia päävalikon takana. Valikko on lähellä sivun keskustaa ja näyttää vaihtoehdot. Vasemmalla puolella on ladattavien tiedostojen tyypit. Yksi napsauttamalla sinut siirretään kyseistä tiedostoa vastaavalle sivulle. Oikealla puolella voit käyttää ominaisuuksia ja käyttäjäprofiilia.

Kun siirryt etusivulta, valikko muuttuu vasemmassa yläkulmassa olevaksi painikkeeksi, joka näyttää vaihtoehdot, kun viet hiirellä sen päälle. Houkutteleva vedä ja pudota -ominaisuus on helppo ladata tiedostoja.

Lataus tapahtuu oikealla puolella olevien ilmoitusten muodossa, jotka eivät kata työaluetta, joten voit jatkaa työskentelyä odottaessasi sen lopettamista.

Valokuvien selaaminen ei ole kuitenkaan yhtä sujuvaa kuin se voisi olla, koska kuvien pikkukuvat näyttävät ensin epäselvältä ja vievät sekunnin ajan terävöittää tarpeeksi, jotta näet todellisen kuvan.

Valokuvien poistaminen ei ole paljon parempi, koska sinun on valittava jokainen manuaalisesti, mikä on tylsiä ja suorastaan ​​kauhistuttavaa, jos sinulla on paljon tekemistä. Google Photos -palvelun avulla voit valita valokuvia ja poistaa niiden valinnan käyttäjäystävällisellä tavalla, joten tarkista se, jos haluat paremman käyttökokemuksen.

Videoiden toistaminen toimii ilman kiinnitystä, mutta samaa ei voida sanoa musiikista. Et voi napsauttaa kappaletta soittaaksesi sitä. Sen sijaan sinun on valittava se ja lisättävä sitten jonoon. Tämän lisäksi kappale ei alkanut soittaa meille.

Tiedoston synkronointi & jakaminen

mimedia-desktop-sovellus-start

Voit synkronoida vain valokuvia, videoita, musiikkia ja asiakirjoja, ja työpöytäsovellus etsii niitä automaattisesti. Se valitsee kaikki löytämänsä tiedostot ja antaa sinulle mahdollisuuden sulkea yksittäiset tai tiedostotyypit valitsemalla yläreunassa olevat painikkeet. Voit asettaa parametrit automaattista poissulkemista varten asetusvalikossa.

mimedia-desktop-sovellus lataa sisällön

Voit lähettää valokuvia tietokoneeltasi, sosiaalisesta mediasta ja muista pilvivarastoista. Mahdollisia lähteitä ovat Dropbox, Facebook, Flickr, Google ja Instagram. Yritimme Flickriä ja takertuimme Valitse kansiot -valikkoon. Kun yritimme Googlea, mitään ei tapahtunut. Riittää, kun sanotaan, että ulkoisista lähteistä lähettäminen vaatii korjaamista.

Pöytäsovellus ei noudata klassista synkronointimallia, koska siellä ei ole erityistä synkronointikansiota. Sen sijaan MiMedia etsii tuettuja tiedostoja ja näyttää luettelon kansioista, jotka sisältävät ne. Ne on ennalta valittu oletuksena, mutta voit valita.

Voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa kansiota järjestelmätiedostojen hallintaohjelmassa ja valita MiMedian “Lataa kerran” -vaihtoehdon. Se toimii kuin kansion synkronointi muiden palveluiden kanssa. 

Jos haluat “synkronoida” sisältösi, sinun on valittava pieni rataskuvake työpöytäsovelluksessa, siirry kohtaan “lataukset” ja napsauttamalla “lataa nyt”.

mimedia-Webb-app-osake

Voit jakaa yhden tai useita valokuvia Facebookissa tai Twitterissä tai sähköpostitse.

mimedia-new-midrive

Jos sinun on tehtävä yhteistyötä muiden kanssa, voit luoda MiDrive-sovelluksen, joka on kuin kokoelma valokuvasi, jonka avulla voit kutsua ihmisiä siihen.

mimedia-Webb-app-midrive

Nopeus

525 Mt: n valokuvien lähettäminen kesti keskimäärin 12 minuuttia, mikä on niin nopeasti kuin teoreettisesti mahdollista. Yhteytemme tehtiin langattoman verkon kautta Belgradista, Serbiasta. Lähetyksen nopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 102 Mbps.

Ensimmäisessä kokeilumme pari valokuvaa viivästyi, mutta ne ladattiin riippumatta.

turvallisuus & yksityisyys

Verkossa työskentelemällä, mukaan lukien tiedostojen tallentaminen pilveen, on riskejä. Kun tiedostot ovat online-tilassa, hakkerit ja muut pahantahot eivät epäröi kohdistaa niihin. Tämä tarkoittaa, että hyvä turvallisuus on välttämätöntä.

Pilviturvallisuus käyttää monia protokollia ja salauksia tiedostojen suojaamiseen kuljetuksessa ja levossa. Niihin sisältyy TLS-yhteyskäytäntö keskeyttämään keskuudessa tapahtuvat hyökkäykset, kaksifaktorinen todennus käytön estämiseksi, jos joku varastaa kirjautumistietosi, sekä yksityinen, päästä päähän -salaus, joka varmistaa yksityisyytesi pitämällä ketään muuta kuin lukemaan tiedostot.

MiMedia ei käytä monia näistä, mutta se salaa tiedostot siirron aikana 128-bittisen SSL-salauksen avulla. Kun palvelimella on tarpeeton arkkitehtuuri, se suojaa tietosi onnettomuuksilta.

Yhtiö sitoutuu myös yksityisyyteen sanomalla, että vain henkilö, jolla on käyttöoikeustietosi, voi käyttää tietojasi, joten muista luoda vahva salasana tai käyttää yhtä parhaista salasanahallinnoijista.

Tuki

mimedia-tuki

MiMedialla on usein kysytyt kysymykset, jotka on jaettu useisiin osiin, mikä on helppo löytää etsimäsi. Osioihin sisältyy “tili”, “turvallisuus”, “mobiilisovellus” ja muuta. Sivun yläreunassa oleva palkki antaa sinun kirjoittaa kysymyksesi suodattaaksesi aiheita. Sanotaan myös, että voit “kysyä” kysymyksen, mutta ei ole mitään lomaketta, jotta sitä voitaisiin lähettää tukitiimille.

Toisin sanoen on olemassa muoto, johon voit päästä siirtymällä “meistä” -sivulle ja napsauttamalla “tavoita meitä” -linkkiä. Sivu osoitti muutamia virheitä, kun avasimme sen ja ilmoitti, että meidän on tehtävä korjauksia ennen kysymyksen esittämistä, mutta se ei tehnyt selväksi, mitä ne olivat.

Puhelin- ja chat-tukea ei mainita, joten oletamme, että niitä ei ole saatavana.

Lopulliset ajatukset

MiMedia on palvelu, jonka avulla voit käsitellä mediatiedostoja ja asiakirjoja. Siinä on ominaisuuksia, joiden avulla voit suodattaa ne ja luoda kokoelmia. MiDrive on mielenkiintoinen, koska sen avulla voit kutsua muita kokoelmaan ja saada heidän palautetta.

Käytön helppous vaatii kuitenkin työtä. Perustoiminnot, kuten valokuvien poistaminen ja valitseminen, ovat työtä, valokuvien selaaminen on työlästä ja musiikin soittaminen ei toimi.

Et kuitenkaan kovin hidas latausnopeus MiMedian kanssa. Suojaus on kunnollista. Suojaa mediaasi siirron aikana ja redundantti palvelinarkkitehtuuri tiedostojesi suojaamiseksi. Samaa ei voida sanoa tuesta, sillä siinä on vain UKK ja yhteyslomake, joka ei toimi.

Jos tarvitset huippuluokan palvelun median käsittelemiseen, sinun tulee etsiä pilvitallennusarvostuksiamme, mutta jos sinulla ei ole paljon tiedostoja, sinun on ladattava ne nopeasti ja et häiritse muutamaa virkeä, anna MiMedia laukaus.

Mitä mieltä olet MiMediasta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map