MediaFire Review: Onko MediaFire turvallinen vuonna 2020

MediaFire-arvostelu

MediaFire on erittäin paljas luiden säilytysratkaisu, joka ei juuri suosittele sitä paitsi alhaisesta hinnasta. Toisin sanoen, jos yksinkertainen tallennus on kaikki mitä olet koskaan halunnut, tämä Mediafire-arvostelu saattaa olla lukemisen arvoinen.


Cloud Storage arvostelut

MediaFire sukeltaa pilvitallennusmarkkinoille vaaleanpunaisella, mutta se ei voi aivan oikein pystyä seisomaan palveluissa parhaimmassa pilvitallennusvertailussa. Sillä on kohtuuhinta, samoin kuin 10 Gt ilmainen suunnitelma, jossa on hieno viiteohjelma, mutta liian monia haittoja, jotta voimme suositella sitä vakavaan käyttöön.

Suurin haittapuoli on työpöydän synkronointiohjelman puute, joka on katkottu pilvitallennuspalveluiden joukossa. Myös versiointi on yleistä, mutta MediaFire ei tarjoa sitä. Yhteistyötä tarvitsevat käyttäjät eivät myöskään ole tyytyväisiä, koska MediaFirellä ei ole alkuperäisiä tai kolmansien osapuolien tuottavuussovelluksia.

Jos tämä vikaluettelo ei estä sinua antamasta sitä kuvaa, ota meihin yhteyttä tämän MediaFire-arvosteluun.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot MediaFirelle

ominaisuudet

MediaFire flirttailee olevansa pilvisäilytyspalvelu, mutta siitä puuttuu oikean palvelun ominaisuudet. Merkittävin niistä on työpöydän synkronointiohjelma. Aikaisemmin se oli, mutta päästi eroon, jättäen vain verkko- ja mobiilisovelluksen. Voit käyttää niitä vain tiedostojen lähettämiseen ja käyttämiseen.

Lue Windows-pilvipalvelumme parhaista ja Linux-artikkeleista parhaimmista pilvitallennusmahdollisuuksista, jotka tarjoavat Windows- ja Linux-työpöytäasiakkaita. Suurin osa kummankin oppaan valinnoista tukee myös macOS-ohjelmaa.

MediaFire tarjoaa kuitenkin runsaasti tilaa kilpailukykyisin hinnoin, jos työpöydän tuen puute ei ole ratkaisu sinulle. Jokainen, joka tarvitsee vapauttaa tilaa tietokoneelleen tallentamalla tiedostoja pitkäaikaisesti, voisi hyötyä sen kohtuuhintaisesta hinnoittelusta. Lisäksi verkkosovelluksen latausnopeus on nopea.

mediafire-valokuva-esikatselu

Mobiilisovelluksen avulla voit varmuuskopioida valokuvat ja videot automaattisesti. Se hyödyttää käyttäjiä, jotka ottavat paljon kuvia. Sen puutteet estävät sitä kuitenkin tekemästä paras valokuvavarasto-opas verkkoon. Verkkosovellus antaa sinun esikatsella valokuvia, mutta ei tiedostotyyppejä, joita olemme tottuneet esikatselemaan käyttäessään muita palveluita.

Käyttäjät huomaavat, että MediaFirestä puuttuu monia muita tallennusratkaisutarjouksia, mukaan lukien tiedostoversio. Ainoa vaihtoehto tiedostojen palauttamiseen sen avulla on vetää ne roskakorista, kun olet poistanut ne.

Voit joutua ongelmiin myös, jos joudut lähettämään suuria tiedostoja. Vaikka 20 Gt: n tiedostokoko rajoittaa Microsoft OneDrive -sovellusta, se ei voi kilpailla Sync.com-sivuston kanssa, joka on paras pilvitallennustila suurimpien tiedostojen vertailuun. Sync.com ei aseta rajoitusta tiedostokokoon, joten lue Sync.com-arvosteluamme, jos se kiinnostaa sinua.

MediaFire-verkkosovelluksessa on hakupalkki, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedostot. Voit kirjoittaa tiedostonimen ja valita suodatettavat tiedostotyypit.

MediaFire ei ole hyvä yhteistyöhön, koska se ei tarjoa toimistopakettia, kuten OneDrive ja Google Drive, ja siinä ei ole sovellusintegraatioita kolmansien osapuolien palveluihin..

Mediafire-ominaisuuksien yleiskatsaus

MediaFire-logowww.mediafire.com

Alkaa 375 dollarista kuukaudessa 1000 GBA -suunnitelmalle

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
n / a

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
MEILLE

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

MediaFirellä on 10 Gt ilmainen suunnitelma, joka on paljon parempi kuin esimerkiksi OneDrive, joka tarjoaa puolet tallennustilasta. Se ei kuitenkaan auttanut MediaFirea laatimaan parhainta ilmaista pilvitallennusluetteloamme. Yksi syy tähän on se, että se poistaa tietosi, jos et pääse ilmaiseen tiliisi vuoden ajan.

Maksupalvelusopimuksille on tällä hetkellä alennettu 50 prosenttia. Niiden tilaaminen poistaa ärsyttävät mainokset, jotka ovat ilmaisella tilillä. Palkkiojärjestelmiin sisältyy myös prioriteettituki, edistyneet linkkien jakamisominaisuudet ja tiedostojen salasanasuojaus. He nostavat myös tiedostokoko 20 Gt: ään.

Vaikka sinulla on premium-tili, näet mainoksia lataussivulla, jos käytät latauksiin enemmän kuin kuukausittainen kaistanleveysraja.

Pro-suunnitelma on 5 dollaria kuukaudessa tai vastaava kuin 3,75 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuodesta, mikä on paljon. Itse asiassa se kilpailee joitain pilvitallennusluettelon parhaiden tarjouksidemme palveluista. Jos haluat kaksinkertaisen tallennustilan 96 dollaria vuodessa, sinun kannattaa kokeilla pCloudia. Lue lisää siitä pCloud-arvosteluamme.

Liiketoimintasuunnitelma sopii pienyritysten käyttäjille, joiden ei tarvitse tehdä paljon yhteistyötä, mutta on kuitenkin tallennettava tiedostojaan. Se tarjoaa oletuksena 1 Tt tallennustilaa, mutta sinulla voi olla jopa 100 Tt. Se myöntää myös jopa 100 käyttäjätiliä. Suunnitelma lisää muokattavissa olevan tuotemerkin ja pääsyn myös yksityiskohtaiseen suojauslokiin.

Jos tarvitset paljon tallennustilaa ja vahvoja yhteistyö- ja tuottavuusominaisuuksia, suosittelemme, että tutustu parhaaseen yritystiedostosynkronointiin ja jaa artikkeli saadaksesi lisää palveluja, jotka tarjoavat niitä.

Helppokäyttöisyys

mediafire-web-client

Koska työpöytäsovellusta ei ole, aiot olla vuorovaikutuksessa MediaFiren kanssa verkko- ja mobiilisovellusten avulla. Verkkosovellus on moderni ja käyttäjäystävällinen, ja siinä on hieno asettelu. Voit selata tiedostojasi poistettujen tiedostojen roskakorin avulla puun rakenteen avulla, joka on aina näkyvissä vasemmalla.

Voit esikatsella tiedostojasi ruudukko- tai luettelonäkymissä.

Voit lähettää tiedostoja vetämällä ja pudottamalla -toiminnolla, jonka avulla voit pudottaa tiedostoja mihin tahansa sivun sivulle. Voit tehdä saman myös kansioilla.

Oletussivu, jonka näet verkkosivustolle siirryttäessä, on “tiedostot”, mutta voit nähdä aktiviteettisi “viimeisellä” sivulla ja seuraamasi tiedostot..

Voit muokata yksittäisiä tiedostoja tai kansioita napsauttamalla niihin liittyvää pientä nuolimerkkiä, napsauttamalla niitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla toiminnon valikosta tai valitsemalla yhden tai useamman ja suorittamalla toiminnon ylävalikosta.

mediafire-mobiilisovellusten

Mobiilisovellusta on myös helppo käyttää, mutta sen suunnittelu on askeleen päässä muista ratkaisuista. Sen lähetyspainike ei ole yhtä näkyvä ja valikkopainike ei ole moderni ”hampurilainen” -painike, jonka avulla pääset nopeasti käyttämään tärkeimpiä vaihtoehtoja. Se sanoi, se ei anna sinulle ongelmia. Se toimii Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä.

Tiedostonjako & synkronointi

MediaFire ei pärjää hyvin synkronoinnissa. Synkronointi mobiililaitteiden välillä tapahtuu melko sujuvasti, mutta ilman kykyä synkronoida työasemiin, aiot viettää paljon aikaa lähettämällä ja lataamalla sen sijaan, että sijoitat tiedostot synkronointikansioon ja unohdat niistä..

Niin useimmat pilvitallennusarvostelujen tarjoajat tekevät sen, joten on yllättävää nähdä, että MediaFire ei tee sitä. Sitä ei voida edes pitää valvonnana, koska MediaFire tarjosi työpöytäsovelluksen kerralla, mutta lopetti sen, mikä rajoittaa palvelun potentiaalia.

mediafire jakamista

Tiedostojen jakaminen toimii kuitenkin niin kuin sen oletetaan, ja sitä on helppo käyttää. Lähetä joku linkki, jonka avulla he voivat ladata tiedoston. Voit jakaa linkin suoraan Facebookiin, Twitteriin ja muuhun sosiaaliseen mediaan. Ilman tilausta jaettavia linkkejä tuetaan mainoksilla, joten huomaa, että se ei ole puhdasta.

Jos ostat yhden premium-suunnitelmista, voit luoda kertaluonteisia linkkejä, joiden avulla voit päättää, milloin niiden voimassaolo päättyy. Voit myös tehdä kansioistasi FileDrop-tiedoston, jotta muut voivat lähettää ne suoraan kansioon.

Jos joudut suojaamaan aiemmin jaetun tiedoston, voit poistaa linkin käytöstä sulkemalla tiedoston kaikille, jotka eivät seuraa sitä.

Kansioiden jakaminen toimii kuten linkkien jakaminen, mikä tarkoittaa, että et voi kutsua muita kansioon ja antaa heille käyttöoikeuksia.

Nämä jakamisominaisuudet ovat kunnollisia, mutta kaikkien linkkien viimeinen voimassaolopäivä ja niiden suojaaminen salasanalla sekä kansioiden jakaminen olisi hyödyllisempi. Löydät palvelut, joilla on tehokkaammat jakamis- ja sisällönhallintavaihtoehdot, parhaimmasta pilvitallennusvälineestä artikkelin jakamiseen.

MediaFire antaa myös ihmisten seurata tiedostoja. Tämä kyky puhdistaa yhteistyöt, joten sinun ei tarvitse lähettää linkkejä edestakaisin, kun työskentelet jonkun kanssa pitkäaikaisesti.

Nopeus

MediaFire yllätti meidät ensimmäisessä latausyrityksessä saavuttamalla nopeuden, jonka ajattelimme olevan mahdotonta. Toinen yritys oli paremmin muiden palvelujen ja teorian mukainen. Latausnopeus oli keskimäärin 22 minuuttia ja seitsemän sekuntia 1 Gt: n ZIP-kansiolle, mikä on melko nopeaa.

Teimme testit Ethernet-yhteydellä Belgradissa, Serbiassa. Latausnopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 100 Mbps.

Latausaika oli noin kuusi kertaa hitaampaa kuin muut testaamamme palvelut. Keskimääräinen nopeus oli 12 minuuttia ja 47 sekuntia. Teoriassa sen olisi pitänyt kestää noin puolitoista minuuttia.

Ensimmäinen yritysToinen yrityskeskiarvo
Lähetysaika:00:18:0000:26:1500:22:07
Latausaika:00:11:3400:14:0100:12:47

MediaFire ei käytä lohkotason synkronointialgoritmia, joka nopeuttaisi jo lähetettyjen tiedostojen siirtoa siirtämällä vain muuttuneet osat. Se on kuitenkin odotettavissa, koska ei ole työpöytäsovellusta tiedostojen synkronointiin.

turvallisuus

Verkkomaailma voi olla pelottava paikka hakkereiden ja muiden pahantekijöiden uhkien takia. Tämä tarkoittaa, että pilvitallennuspalveluiden hyvä turvallisuus on välttämätöntä. Etsimme suojausominaisuuksia, jotka sopivat kuvaukseen.

Pilviturvallisuus perustuu protokollien ja salausten suojaamiseen tiedostoissa kuljetuksen aikana ja levossa. Niihin sisältyy TLS-yhteyskäytäntö keskeyttämään keskuudessa tapahtuvat hyökkäykset, lepo- ja kuljetussalaukset tiedostojen salaamiseksi ja yksityinen salaus yksityisyyden takaamiseksi..

Kaksikerroksinen todennus estää hakkereita, jotka ovat varastaneet salasanasi, pääsemään tiliisi. Vaikka palveluntarjoajalla olisi se, sinun tulisi antaa vahva salasana.

MediaFire ei kuitenkaan tule saamaan tietoja sen suojausominaisuuksista, joten meidän on oletettava, että se ei käytä mitään näistä. Sellaisena se kohoaa olkapäälle Yandex Diskin ja Amazon Driven kanssa. Sijoitamme Amazon Drive kuitenkin korkeammalla tasolla kuin MediaFire. Katso miksi Amazon Drive -katsauksessa.

Jos haluat vahvan tietoturvan, suosittelemme, että luet turvallisimman pilvitallennusartikkelin.

MediaFire ei myöskään ole nolla tietämystä, joten tietosi voivat olla alttiita hakkereille tai muulle ei-toivotulle käytölle. Se ei ole jotain, jota ei voida jättää huomiotta, joten sinun ei pitäisi tallentaa siihen mitään arkaluonteista.

Kehotamme sinua tarkastelemaan parhaiden nolla tietämättömien pilvipalveluidemme kokoonpanoa ongelman välttämiseksi.

yksityisyys

mediafire-yksityisyyden politiikkaa

MediaFire ei käytä väärin henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka se saa vuorovaikutuksestasi palvelun käytön aikana. Näin toimivat myös muut palvelut, mutta MediaFire sanoo, että “annat itsellesi tiedot vapaaehtoisesti, kun olet vuorovaikutuksessa [sen] mainosten kanssa”. Sisältää myös videoiden katselun. Se käyttää tietoja “osuvan ja mielenkiintoisen sisällön näyttämiseen”.

Se voi kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimiä ja sähköpostiosoitteita, jotka lisäät myös jaettuihin kansioihin ja tiedostoihin.

Se, että tietosuojakäytäntö on tekstikentässä, jolla on pieni fontti, joka vaikeuttaa lukemista, ei myöskään tue sitä. Pidämme Tresoritin käyttämästä lähestymistavasta. Sen tietosuojakäytäntö on selkeä, helppo lukea ja siinä on jopa tiivistelmä niille, jotka eivät halua lukea legalenssia. Lue lisää kyseisestä palvelusta Tresorit-arvostelut.

MediaFire lupaa olla myymättä henkilökohtaisia ​​tietojasi mainostajille. Se tekee kuitenkin yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa, jos laki sitä vaatii.

Palvelu väittää noudattavansa myös yleistä tietosuoja-asetusta, mutta emme ole nähneet GDPR: ään liittyviä oikeuksia sen tietosuojakäytännössä. Lisäksi vaatimustenmukaisuussivua ei ole päivitetty, ennen kuin GDPR tuli voimaan. Voit oppia lisää GDPR: stä GDPR-oppaamme.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on ongelma, voit tutustua tietokantaan tai ottaa yhteyttä tukeen. MediaFiren tietokanta voi olla hyödyllinen perustoiminnoissa. Se on jaettu luokkiin, mikä auttaa sinua löytämään vastauksen helposti.

Artikkelit on kirjoitettu hyvin, ja niistä on hyödyllisiä kuvakaappauksia opastamaan sinua. Monimutkaisempien tehtävien ratkaisemiseksi löydät onnellisia artikkeleita, ja MediaFire ei tarjoa käyttäjäfoorumeita, jotta voit saada apua kokeneemmilta jäseniltä. Suorat chatit ja puhelintuki eivät myöskään ole käytettävissä.

Jos et löydä vastausta, voit ottaa suoraan yhteyttä tekniseen tukeen. Teimme niin, mutta emme ole saaneet vastausta yli päivässä.

Tuomio

MediaFirellä on paljon puutteita. Sillä ei ole versiointia tai työpöydän synkronointia. Sen jakamis- ja sisällönhallintamahdollisuudet ovat rajalliset. Myöskään kolmannen osapuolen tai alkuperäisen tuottavuuden sovelluksia ei ole. Meidän on myös oletettava, että sillä ei ole suojausvaihtoehtoja, koska se ei tarjoa tietoja niistä.

Jos se on sinulle tarpeeksi, tutustu parhaaseen pilvisäilytysoppaaseemme auttaaksesi sinua valitsemaan oikea palvelu.

Se puuttuu paljon, mutta se ei lataa käsiä ja jalkaa. Myös sen lähetysnopeus on nopea. Voit käyttää ilmaisen suunnitelman 10 Gt: n tallennustilaa palvelun testaamiseen ja voit nostaa sen kunnolliseen 49 Gt: ään.

Mitä mieltä olet MediaFirestä? Onko sinulla liian monia haittapuolia sinulle vai oletko valmis kokeilemaan sitä kiitos sen kohtuulliset hinnat? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map