Koofrin katsaus – Päivitetty 2020

Koofrin arvostelu

Koofr on erittäin turvallinen tallennuspalvelu, joka näyttää pääosin pitävän pieniä tiedostoja ja jakamalla niitä. Se kattaa tämän erittäin hyvin ja on nopea käynnistyä, mutta kolmansien osapuolien sovellukset näyttävät kaatuneen tielle. Lue koko Koofrin arvostelu kaikista tämän kunnollisen palvelun yksityiskohdista.

Cloud Storage arvostelut

Koofr sijaitsee Sloveniassa, ja sen nimi kuulostaa paljon paikalliselta sanalta pienelle matkalaukulle. Totta totta, se ei tarjoa paljon säilytystilaa, kuten jotkut parhaimmissa pilvitallennuskappaleemme isoissa nimissä tekevät, mutta se on silti kykenevä palvelu. Katsomme tarkemmin, mitä sillä on tarjottavanaan tätä tässä Koofrin katsauksessa.

Pilvitallennus antaa sinun ladata sisältösi pilveen tyhjentääksesi kiintolevyn ja tehdäksesi yhteistyötä muiden kanssa. Koofr ei ole hyvä jälkimmäiselle, joten sinun tulee viitata parhaaseen pilvitallennustilaamme yhteistyökappaleeseen. Jos et löydä tarpeitasi vastaavaa, lue lisää ehdotuksia parhaiden pilvipalvelujen vertailusta.

Koofrilla on nopea nopeus, kykenevät jakamisvaihtoehdot ja se tarjoaa hyvän käyttökokemuksen. Jos se kiinnostaa sinua, pidä kiinni, kun keskustelemme sen ominaisuuksista alla olevissa kohdissa.

Vaihtoehtoja Koofrille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Tiedostojen tallentamisen lisäksi palveluilla on usein mielenkiintoisia ja uusia ominaisuuksia, jotka täydentävät niitä. Koofrilla on Chrome-laajennus, jonka avulla voit tallentaa hyödyllisiä linkkejä, verkkosivuja, kuvia ja tekstiä verkosta yhdellä napsautuksella.

koofr-Connect-ominaisuus

Voit integroida nykyiset pilvitallennustilit, kuten Dropbox, Google Drive, Amazon Drive ja OneDrive, päästäksesi sisältöön yhden käyttöliittymän kautta. Jos et ole perehtynyt näihin palveluihin, tutustu OneDrive-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

Voit esikatsella valokuvia ja Microsoft Office -asiakirjoja (.doc, .xls ja .ppt), .pdf-tiedostoja ja toistaa tietyntyyppisiä videotiedostoja lataamatta niitä. Jos haluat muokata asiakirjoja, sinun on tehtävä se Koofrin ulkopuolella, koska se ei integroidu Google Office Suite-, Microsoft Office- tai Zoho Office Suite -sovelluksen kanssa..

Valokuvien muokkausta ei ole. Jos sinun on tehtävä se verkossa, lue paras valokuvahallintakappale useista vaihtoehdoista, joita voit käyttää.

Liukas musiikkisoitin toistaa äänitiedostosi, mutta ei salli sinun luoda soittolistoja tai lisätä kappaleita jonoon. Jos tarvitset näitä ominaisuuksia, lue paras musiikkisäilytysvarastoartikkeli.

koofr luoda uusi-txt

Muistiinpanosovellus puuttuu myös. Jos tarvitset sellaista, voit tutustua parhaaseen muistiinpanosovellusartikkeliimme. Evernote, yksi suosituimmista muistiinpanosovelluksista, on sen paras valinta, jota seuraavat OneNote ja Google Keep. Jos haluat lisätietoja, lue Evernote-arvostelu. Voit silti luoda tavalliseen tekstitiedostoon verkkokäyttöliittymän avulla, jos olet hyppysellinen.

Paikallisten kansioiden avulla voit käyttää ja jakaa tiedostoja tietokoneeltasi toiselle laitteelle siirtämättä mitään Koofrille. Tietokoneen on kuitenkin oltava online-tilassa, jotta se toimii.

hinnoittelu

Koofrilla on hyvä joustavuus suunnitelmaan, koska se tarjoaa kuusi suunnitelmaa, joista valita. Jotkut palvelut, kuten Dropbox, tarjoavat vain yhden tai kaksi suunnitelmaa. Silti Dropboxilla on joitain lunastavia ominaisuuksia, joista voit lukea Dropbox-arvosteluamme.

Ensimmäinen suunnitelma, Starter, on ilmainen ja tarjoaa 2 Gt tallennustilaa. Se on pieni määrä, mutta tarpeeksi palvelun testaamiseen.

Maksetut suunnitelmat on nimetty paitakoon mukaan, joten ensimmäinen taso on tietysti S. S. 57 sentistä kuukaudessa saat 10 Gt tallennustilaa. M maksaa 1,14 dollaria kuukaudessa 25 Gt. L-suunnitelman tilaaminen maksaa 2,28 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle 100 Gt. XL antaa sinulle 250 Gt 4,55 dollarilla kuukaudessa ja lopuksi XXL maksaa 11,38 dollaria kuukaudessa 1 Tt tilaa.

Suunnitelmat ovat kaukana markkinoiden parhaimmista tarjouksista. Voit saada enemmän tilaa vähemmällä tilaamalla Sync.com tai pCloud.

Sync.com tarjoaa 2TB 96 dollaria vuodessa, mutta et voi maksaa kuukaudessa. Voit kuitenkin tilata pCloudin maksamalla kuukausittaisen tai vuosikoron. PCloud tarjoaa 9 kt dollaria tilaa kuukaudessa tai 95,88 dollaria vuodessa. Jos olet kiinnostunut, lue Sync.com-arvostelu ja pCloud-arvostelu.

Helppokäyttöisyys

koofr-web-sovellus

Verkkokäyttöliittymä on selkeä ja siinä on paljon negatiivista tilaa, jonka avulla etsimäsi on helppo löytää. Kontrastivärit saattavat keskittyä tärkeimpiin toimintoihin.

Se toimii nopeasti ja tuntuu kuin työskentelisit pöytätietokoneen kanssa. Navigointivalikko on vasemmalla. Oikeassa yläkulmassa voit vaihtaa luettelonäkymän tai ruudunäkymän välillä tai käyttää tilisi asetuksia. Siellä on myös kirjanmerkkipainike, jonka avulla voit merkitä kansioita nopeaa käyttöä varten, ja jakopainike, jonka avulla voit jakaa sisältöä muiden kanssa.

koofr-desktop-sovellus-tervetuloa

Pöytätietokone noudattaa yleistä synkronointimallia synkronointikansion ja järjestelmäpalkin kuvakkeen avulla. Kuvake antaa sinun käyttää asetuksia ja avata synkronointikansio käymättä tiedostojenhallintasovellusta. Vasemmanpuoleisessa valikossa voit navigoida sovelluksessa ilman kiinnitystä, kun taas sovelluksen keskiosa näyttää valikon sisällön. Vasemmassa alakulmassa oleva painike avaa verkkokäyttöliittymän.

Kaikki pilviin lisäämäsi ladataan synkronointikansioon ja päinvastoin. Kun kopioit tiedoston tai kansion Koofr-synkronointikansioon, se alkaa synkronoida automaattisesti pilveen. Edistymispalkki näkyy alareunassa, mutta se on hämmentävä, koska se ei näytä lataamisen etenemistä tai jäljellä olevaa aikaa.

Koofr lisää myös pikakuvakkeen työpöydällesi, jotta voit käyttää synkronointikansioasi sitä käyttämällä. Pöytäsovellus on saatavana Windowsille, macOS: lle ja Linuxille. Jos ostat Linuxille sopivia palveluita, lue paras Linux-pilvisäilytys, kappale.

Älypuhelinsovellus on saatavana iOS: lle ja Androidille. Sitä on helppo käyttää ja käyttöliittymä on selkeä ja houkutteleva.

koofr-älypuhelin-sovellus

Kun olet kirjautunut sisään, näet valikon, jolla on samat asetukset kuin web-sovelluksessa. Sillä on kuitenkin lisävaihtoehto tiedostojen käyttämiseen offline-tilassa. Voit lähettää olemassa olevan median ja uudet valokuvat ja videot voidaan ladata automaattisesti. Jos suunnitelmasi on rajoitettu, voit rajoittaa latauksia siten, että ne tapahtuvat vain, kun käytät WiFi-verkkoa.

Tiedoston synkronointi & jakaminen

Et voi synkronoida kansioita, mutta voit kopioida tiedostoja ja kansioita napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Lisää Koofriin. Se kopioi ne Koofrin synkronointikansioon ja synkronoi ne pilveen.

Vaikka ilmaisessa suunnitelmassa ei ole valikoivaa synkronointia tiettyjen kansioiden tai tiedostojen synkronoinnin poistamiseksi käytöstä, on mahdollista ottaa Koofr-verkkoasema käyttöön. Tai vaihtoehtoisesti, voit maksaa yhdestä Koofrin maksetusta suunnitelmasta, jos valikoiva synkronointi on sinulle kaupan lakaisija. Verkkoasema tallentaa tiedostoja vain pilveen ja antaa sinun esikatsella niitä tietokoneellasi käyttämättä kiintolevytilaa.

Voit ottaa käyttöön myös synkronointikuvakkeet, jotka kertovat Koofrin synkronointikansion tiedostojen ja kansioiden tilasta. Löydät lisää synkronointiin sopivia palveluita parhaimmasta pilvitallennuksesta synkronointiartikkelissa.

Jaa-toiminnolla voit jakaa sovelluksen käyttäjien kanssa. Muut kuin jäsenet kutsutaan liittymään, kun ne lisätään.

koofr-osake-link

Voit jakaa linkkejä Facebookiin, Twitteriin, Redditiin ja Tumblriin. Toisin sanoen et voi suojata salasanalla linkkejä jakaessaan sosiaalisen median verkkosivustoille. Voit kuitenkin asettaa linkit vanhenemaan tunnissa, päivässä tai viikossa. Toisin kuin monet palvelut, Koofr mahdollistaa sisällönhallintaominaisuudet ilmaisille käyttäjille.

Jos haluat jakaa paljon, lue paras pilvitallennusjakeluartikkeli.

koofr-osake-with-ihmisiä

Jos haluat jakaa kansion, sinun on kutsuttava ihmiset syöttämällä heidän sähköpostinsa. Kun teet niin, voit antaa heille yhden tai useamman käyttöoikeuden: “voi kommentoida (ja nähdä kommentteja)”, “voi muokata”, “voi luoda latauslinkejä”, “luoda luontilatauslinkkejä” ja “hallita osuuksia”.

Koofrilla on sivu, joka näyttää, mitkä kansiot olet jakanut ja kenen kanssa, mikä on hyödyllistä seurata, jos jaat usein.

Nopeus

Testimme osoittivat, että 1 Gt: n ZIP-kansion lähettäminen vie keskimäärin noin 23 minuuttia. Yhdistimme langattoman verkon kautta Belgradissa, Serbiassa, lähetysnopeudella 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeudella 102 Mbps.

Lähetysaika on yhtä suuri kuin 1 Gt: n kansion siirtämiseen tarvittava teoreettinen aika, joten voidaan olettaa, että koet samanlaisen nopeuden, jos olet lähellä Koofrin palvelimia Saksassa.

Latausnopeus on suurempi tekijä, kun tehdään yhteistyötä jo lähetettyjen tiedostojen kanssa. Sen sijaan, että lataat koko tiedoston muokatun sen jälkeen, lohkotason synkronointi voi siirtää vain muuttuneen osan, mikä vähentää latausaikaa huomattavasti.

Koofr ei käytä lohkotason synkronointia. Tiedämme, koska latasimme tiedostoja pienen muutoksen jälkeen, eikä niitä ladattu nopeammin. Edustaja sanoi, että koska ne korvaavat sisältösi salatulla versiolla. Lisäksi Koofr ei tarjoa sovelluksia, jotka parantavat yhteistyötä.

turvallisuus & yksityisyys

Tiedostojen siirtäminen verkossa on vaara ilman asianmukaista suojausta. Sinusta voi tulla virusten, lunnasohjelmien, keskitie-hyökkäysten tai jonkun muun salasanasi varastavan kohteen kohde. Niiden estämiseksi pilvitallennuspalveluiden tulisi tarjota kaksifaktorinen todennus estääksesi luvattoman pääsyn tilillesi, käyttämään lepo- ja kuljetussalauksia sekä TLS-protokollaa suojaamaan tietojasi kuljetuksen aikana. Paras suoja yksityisyytellesi on yksityinen, päästä päähän -salaus, joka estää ketään muuta kuin lukemasta tiedostojasi.

Koofr suojaa tiedostosi siirron aikana SSL / TLS-salauksella. Valitettavasti yksityisyyden suojaamiseksi ei ole yksityistä salausta, mutta Koofrilla ei ole epäilyttäviä lausekkeita tietosuojakäytännössään, ja hänen on noudatettava yleistä tietosuoja-asetusta.

Kuten Koofrin edustaja vahvistaa, kun tiedostot saavuttavat palveluntarjoajan palvelimia, se salaa ne käyttämällä palvelinpuolen salausta AES 256-bittisellä algoritmilla, joka on yksi vahvimmista.

Voit ottaa käyttöön kaksikerroksisen todennuksen, jotta suojaat käyttöoikeustiedot tiliasetuksissa sekä “pakollisen salasanasuojauksen”.

Koofrin ISO 27001 -sertifioidut tietokeskukset sijaitsevat EU: ssa, mikä tarkoittaa, että yrityksen on noudatettava siellä voimassa olevaa lakia. Siinä käytetään redundantteja tai varmuuskopiointiteholähteitä, redundantteja tietoliikenneyhteyksiä, ympäristön valvontaa (esim. Ilmastointi ja palonsammutus) sekä turvalaitteita.

Kun tiedostosi saavuttavat palvelimen, Koofr kopioi ne ainakin kolmeen fyysisesti erilliseen sijaintiin. Metatiedot ja sisältö pidetään erillisillä kerroksilla tai jopa täysin erillisillä palvelimilla. Tämän asennuksen avulla kukaan ei voi käyttää metatietojasi sisältösi sijainnin selvittämiseksi palvelimillaan. Paikalla olevat teknikot työskentelevät ympäri vuorokauden pitääkseen järjestelmän toiminnan täydellä kapasiteetilla.

Tuki

Siellä on UKK, joka voi olla yksityiskohtaisempi ja sisältää kuvakaappauksia. Siellä on myös ”Ota yhteyttä” -lomake, jossa voit kysyä kysymyksiä. Puhelin-, chat-tuki- ja käyttäjäfoorumit eivät kuitenkaan ole käytettävissä.

Esitimme silti kysymyksen yhteyslomakkeen kautta ja saimme vastauksen tunnin sisällä. Toisin sanoen, emme voi olla varmoja siitä, kuinka kauan tuki kestää vastattaessa kysymyksiin toiselta puolelta maailmaa.

Lopulliset ajatukset

Koofr ei tarjoa kolmansien osapuolien integrointeja, jotka johtavat yhteistyöhön, vahvaan tukinfrastruktuuriin, lohkotason synkronointiin tai hyvään arvoon liittyviä tilaussuunnitelmia.

Silti, se on kunnollinen palvelu, jolla on laadunjakoominaisuudet, jonka avulla ilmaiset käyttäjät voivat suojata osuuksiaan sisällönhallintavaihtoehdoilla ja muodostaa yhteyden muihin pilvitallennuspalveluihin ja esityksiin niistä yhdessä käyttöliittymässä.

Lisäksi sen lähetysnopeus on nopea ja turvallisuus tiukka. Se suojaa tiedostojasi TLS / SSL: llä, sijoittaa ne suojattuihin tietokeskuksiin ja noudattaa GDPR: ää yksityisyyden suojaamiseksi. Kaikki tämä on kääritty virtaviivaiseen ja nautittavaan käyttökokemukseen.

Jos Koofr lisää tallennustilaa, tekee hinnoista kilpailukykyisempiä ja lisää tukea, se voi olla kilpailija pilvitallennusarvosteluistamme löytyville suositummille palveluille..

Mitä mieltä olet Koofrista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me