JustCloud-arvostelu – päivitetty 2020

JustCloud-arvostelu

JustCloud tarjoaa pettymyskokemuksen, joka saattaa muuttua katastrofaaliseksi. Cloudwards.net suosittelee tämän palvelun käyttämättä jättämistä, selvitä miksi.

Cloud Storage arvostelut

JustCloud on ylivoimainen pettymys: sen ominaisuusjoukko on erittäin rajallinen ja se on naurettavan kallista verrattuna mihinkään muihin parhaisiin tallennus- ja varmuuskopiointipalveluntarjoajiimme. Jos se ei ollut tarpeeksi huono, käyttäjät ovat ilmoittaneet, että heidän tiedostojensa puuttui yksinkertaisesti palvelimilta, kun he tarvitivat niitä.

Vaikka me täällä Cloudwards.net-sivustossa me mieluummin lukijamme päättelemmekin oman mielensä, rikkomme omaa sääntöämme ja suosittelemme voimakkaasti tämän palvelun käyttämistä. Jos olet silti valmis antamaan sille kuvan, käy Justcloudissa ja kirjaudu sisään, saat 1 Gt tallennustilaa ja 15 Mt synkronointitilaa ilmaiseksi.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja JustCloudille

ominaisuudet

JustCloud ei juurikaan erottele joukosta. Se tarjoaa varmuuskopion ja pilvitallennuksen hybridiä yhdessä sovelluksessa.

Varmuuskopiointipalvelu on kuitenkin melko epäluotettava ja synkronointipalvelu on heikosti integroitu ja turhauttavaa käyttää. JustCloud sallii myös jakamisen, mutta vain muiden JustCloud-käyttäjien kanssa ja heitä on hyvin vähän.

Jopa kaikkein perusominaisuuksia, joita voit odottaa pilvitallennuspalvelulta – kuten kansioiden videotiedostojen automaattinen synkronointi tai yli 1 Gt: n tiedostojen lähettäminen – ovat lisäominaisuudet, jotka on ostettava kalliilla vuosikustannuksilla.

Jopa ”asetukset” -painike avaa suosituksen tilisi päivittämiseen ennen lähettämistä oikeaan asetusvalikkoon.

hinnoittelu

JustCloudin hinnoittelu on poikkeuksellisen jyrkkä. Jopa suuret suunnitelmat, joihin sisältyy pitkäaikainen sitoutuminen, ovat kalliimpia kuin Google Driven kaltaisten tarjoajien ensimmäinen säilytysaste (saat lisätietoja Google Drive -katsauksesta).

Voit jopa käyttää palvelua, kuten Backblaze (Backblaze-arvostelu), rajoittamattomaan varmuuskopiointiin ja käyttää riippumatonta pilvitallennusratkaisua päivittäisiin tarpeisiin halvemmalla hinnalla kuin maksat JustCloudista.

JustCloudin hinnoittelu, joka alkaa yli 0,14 dollaria / Gt, ei vain ole kilpailukykyinen markkinoilla, joilla suurin osa muista parhaista pilvitallennuspalveluistamme tarjoaa suunnitelmia, jotka alkavat 0,02 dollaria / Gt ja ovat sieltä halvempia.

Vaikka ensimmäisen gigatavun ilmainen hankkiminen on tavallaan mukavaa, se on parempia verrattuna minkä tahansa parhaan ilmaisen pilvipalveluntarjoajan tarjoamaan.

Helppokäyttöisyys

JustCloudia ei voida käyttää tuntematta kuin se taistelisi. Synkronointikansio ei integroitu tietokoneesi tiedostorakenteeseen, ominaisuuteen, joka on melko vakio pilvitallennusratkaisuille, joten se on saatavana vain JustCloud-asiakasohjelman kautta.

Lisäksi tiedoston avaaminen JustCloudista lähettää sen latauskansioon. Tämä tarkoittaa, että tehtyjen muutosten tallentamiseksi joudut lisäämään tiedoston manuaalisesti JustCloudiin uudelleen. Lisää tämä turhautuminen vetämällä ja pudottamalla ei toimi jatkuvasti käyttöliittymässä.

Et voi myöskään siirtää kansioita JustCloud-sovellukseen, pakottaen sinut suorittamaan kaikki tiedostojen hallinta synkronointikansion käyttöliittymässä, mikä on melko vaikeata käyttää.

Jos haluat tarkastella varmuuskopioita, alkuperäisessä sovelluksessa ei edes ole mahdollista tehdä niin. ”Omat tiedostot” -painike vie sinut verkkokäyttöliittymään, joka näyttää myös aika vanhentuneelta ja jota ei yleensä ole synkronoitu.

Varmuuskopioimani tiedostot eivät yleensä näy. Sen sijaan sivu ilmoittaisi, että en ollut varmuuskopioinut yhtään tiedostoa. Tästä huolimatta ilmoittaisi edelleen, että olin poissa tilasta ja joudut ostamaan lisää.

Tiedostonjako & synkronointi

Voit jakaa tiedostoja JustCloudilla, mutta vain muiden JustCloud-käyttäjien kanssa. Jakamiskehotteessa todetaan, että linkki sallii pääsyn, mutta tämä linkki johtaa suoraan sivulle, jolla tili luodaan. Tämä voi olla erittäin turhauttavaa, jos aiot jakaa yhden tiedoston nopeasti jonkun kanssa.

Synkronointi ei myöskään ole täysin toiminnallista. Versiointia ei ole, koska tiedostot on ladattava manuaalisesti aina, kun muokkaat niitä synkronointikansiosta. Tämä tarkoittaa myös, että jos jotain tapahtuu muokkaustesi aikana, sinun on palattava viimeisimpään lataukseen eikä viimeisimpään tallennukseen.

Tämä on toisin kuin hyvämaineisimmissa tallennusratkaisuissa, jotka synkronoidaan automaattisesti aina tallentaessasi. Yksinkertaisen tosiasian, että epäonnistunut asema voi tuhota työsi, pitäisi pitää sinut poissa tästä palvelusta.

Nopeus

Latausnopeus näyttää aluksi olevan varsin käyttökelpoinen. Kun yhteys oli 29,86Mbps alas ja 6Mbps ylös, noin 1 Gt: n kansio valmistui varmuuskopiointiin suhteessa 1:15.

Minulla ei kuitenkaan ollut tapaa vahvistaa tätä nopeutta, koska tiedosto ei koskaan esiintynyt JustCloudin online-käyttöliittymässä edes sen 24 tunnin kuluttua, jonka ilmoituksen mukaan se saattaa viedä.

Lataus- ja latausnopeudet vaikuttavat nopeilta, vaikka niitä on vaikea vahvistaa, mutta tiedostojen tosiasialliseen synkronointiin kuluva aika mitataan päivissä eikä sekunteissa..

turvallisuus & yksityisyys

JustCloud väittää käyttävänsä “265-bittistä salausta”. 256-bittinen salaus, jonka JustCloud todennäköisesti tarkoittaa sen käyttävän, on hieno ominaisuus, mutta huolenaiheesi voivat kasvaa muista syistä kuin pelkästään huolimattomasta markkinoinnista..

JustCloud toteaa, että käyttäjien tietoja voidaan jakaa kolmansien osapuolten yritysten kanssa mainostarkoituksiin. JustCloudilla on myös pääsy tiedostoihisi, joten jos heidät koskaan hakkeroidaan tai heille annetaan oikeusmääräys, tietosi ovat vaarassa.

Se ei vain suojaa yksityisyyttäsi heikosti, JustCloud myös menee pois tieltään välttääkseen vastuuta. JustCloud toteaa tietosuojakäytännössään, että he “eivät voi taata täydellistä turvallisuutta”. Tai mitä tahansa tietoturvaa: emme suosittele pitämään kaikkea edes herkkää JustCloudin palvelimilla.

Asiakaspalvelu

Saatat odottaa, että jos tuotetta on niin vaikea käyttää, saatat pystyä ainakin etsimään, kuinka sitä käytetään, mutta JustCloudin dokumentaatio on erittäin rajallinen. Verkkosivustosta on vain vähän apua, eikä yhteisöfoorumilla ole apua muilta käyttäjiltä.

Puhelintuki ei ole parempi: vaikka JustCloud ylpeilee 24 tunnin vastausajalla sähköpostitse – mikä on parempi kuin monet muut palvelut – saamasi tuki ei ole kannattavaa. Esimerkkejä siitä, että JustCloud on vain kauhea asiakkailleen, mukaan lukien jatkuvat sähköpostit tilauksen jälkeen ja jatkuvat puhelut.

JustCloud jopa syytti yksityistä käyttäjää palvelun käyttämisestä liiketoimintaan, ja sitten eteni nostaa palvelunsa hintaa ilman lupaa. Vastausaika ei ole kaikki: jos he ovat vain turhaa roskapostia, se ei ole sen arvoista.

Tuomio

Huono yksityisyys ja tietoturva, käytännössä ei integrointia laitteisiisi, kyseenalainen luotettavuus ja mojova hintalappu, JustCloud ei vain ole viisas sijoitus kenelle tahansa missä tahansa tilanteessa.

Tarvitsetpa pilvitallennusta tai varmuuskopiota, sinun on parasta lukea parhaat pilvitallennusarvostelut tai tutustua artikkeliimme parhaista online-varmuuskopiointipalveluista ja valita jokin muu palveluntarjoaja. Kirjaimellisesti mikä tahansa muu on parempi tarjous kuin JustCloud.

Onko sinulla kokemuksia JustCloudista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me