Jumpshare-arvostelu – Päivitetty 2020

Jumpshare-arvostelu

Jumpshare on yksi parhaista jaetuista palveluista, joita olemme tarkistaneet, jos vain se tarjoaisi koko enchiladan…


Cloud Storage arvostelut

Tiedostojen jakaminen on kaikkien pilvitallennuspalvelujen keskeisiä ainesosia, mutta harvat eivät tee sitä melkein yhtä hyvin kuin tämän katsauksen aihe, Jumpshare.

Tietysti jotkut saattavat väittää, että Jumpshare-ohjelmaa ei luokitella lainkaan pilvitallennusratkaisuksi, vaan keskitetyksi pilvitiedostojen jakamispalveluksi, kuten WeTransfer. Tämä johtuu siitä, että Jumpshare -sovellusta ei voida käyttää tiedostojen synkronointiin laitteiden välillä, joka on toinen yleinen pilvitallennusominaisuus.  

Jumpshare -sovelluksella voidaan kuitenkin tyhjentää tilaa kiintolevylläsi sekä ilmaisella 2 Gt: n että maksetulla 1 Tt: n suunnitelmilla. Erinomaisten tiedostojenjakoominaisuuksien, kuten linkkiparlamenttien ja jakoaikataulun, lisäksi Jumpshare tarjoaa myös räätälöityjä ulkoasuja ja analysointityökaluja, jotka tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun SMB: lle, joka haluaa edistää brändinsä.

Onko se, että Jumpshare sopii paremmin tarpeisiisi kuin Dropbox tai jokin parhaista Dropbox-vaihtoehdoista, on kysymys, johon sinun on viime kädessä vastattava itse. Tämän Jumpshare-arvion aikana tarjoamme kuitenkin toivottavasti kaiken tarvittavan sen selvittämiseksi, onko paras liikkeesi hyppääminen Jumpshare-vankkavaunulle vai ei.

Älä unohda tutustua myös parhaaseen pilvisäilytysoppaaseemme joihinkin vaihtoehtoisiin pilvitallennuspalveluihin, jotka tarjoavat tiedostojen synkronoinnin lisäksi myös erinomaiset tiedostojen jakamisominaisuudet.

Vaihtoehtoja Jumpshare-sovellukselle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Jumpshare -sovellusta voidaan käyttää parhaiten tiedostojen jakamispalveluna, vaikka sitä voidaan käyttää pilvien tallennukseen ja tiedostojen siirtämiseen pilveen tyhjentääksesi työpöydälläsi. Totta, emme voi ajatella pilvitallennuspalvelua, joka ei salli tiedostojen jakamista monien online-varmuuskopiopalvelujen ohella, mutta harvat tekevät sen yhtä kauniisti kuin Jumpshare.

Suurin osa eduista, jotka tekevät Jumpshare-ohjelmasta loistavan sisällön jakamiselle, vaativat maksetun tilaussuunnitelman, josta voit lukea seuraavassa hinnoitteluosiossa. Monille pk-yrityksille, jotka haluavat kohtella tuotekuvaaan ja pitää immateriaalioikeuksiaan turvassa, Jumpshare Plus tulee olemaan kustannusten arvoinen.

Tarkennamme tiedostojen jakamisprosessia myöhemmin tässä katsauksessa, mutta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kansioiden jakaminen, tiedostojen linkittäminen, linkkien salasanat, jakoaikataulu ja lähetyslinkit, jotta muut voivat laittaa tiedostoja pilvitallenteeseesi. Jumpshare-tiedostossa on myös epätavallinen ominaisuus, nimeltään ”itsensä tuhoaminen”, joka aiheuttaa tiedostojen poiston tietyn päivän kuluttua. Se on pommi.

Jumpshare Plus antaa sinun myös jakaa rajoittamattoman koon tiedostoja ja kasvattaa käytettävissä olevaa kaistanleveyttä 40 kertaa ilmaisen suunnitelman verran. Tarkemmin sanottuna ilmaiset käyttäjät saavat 5 Gt latauskaistanleveyttä kuukaudessa, kun tilaajat saavat 200 Gt.

Jumpshare Analytics

Toinen etuna Jumpshare-ohjelmiston käytöstä verrattuna tyypilliseen pilvitallennuspalveluun on, että siinä on hienoja analyysivaihtoehtoja tiedostojen jakamisen ja muun toiminnan seuraamiseksi. Se on hieno työkalu ammattilaisille seurataksesi sisällön käyttöä markkinointiin, turvallisuuteen tai muihin tarkoituksiin.

Tämän lisäksi voit muokata Jumpshare-URL-osoitettasi vastaamaan yritystäsi tai henkilökohtaista nimeäsi ja merkitä Jumpshare-tilisi yrityksen logolla..  

Kuten useimmissa pilvitallennuspalveluissa, myös poistettujen tiedostojen palautus ja versiointi ovat mukana. Tiedostoversioinnin avulla voit palata aiempiin tiedostoihin, jos ei-toivottuja muutoksia. Jumpshare pitää rajoittamattoman määrän tiedostoversioita, mutta vain 30 päivän ajan. Samoin poistettuja tiedostoja säilytetään 30 päivän ajan ennen niiden poistamista pysyvästi Jumpshare-roskakorista.

Vaikka Jumpshare on täynnä tiedostojen jakamisominaisuuksia, joita et löydä useimpien pilvitallennuspalveluiden kanssa, Jumpshare ei tee tiedostojen synkronointia, toista yleistä pilvitallennusominaisuutta. Jos tarvitset sitä, tutustu parhaimpaan pilvitallennustilaan synkronointiluettelon avulla.

Siitä huolimatta, että sinulla ei ole synkronointiominaisuuksia, Jumpshare-ohjelmalla on työpöytäohjelma, ja siinä hyvä. Se ei vain säästää sinua kirjautumasta verkkoon tiedostojen jakamiseksi, vaan se sisältää sekä kuvakaappauksen että näytön tallennusominaisuudet. Vaikka ne eivät ole riittävän hienostuneita luetteloomme parhaista näytönkaappausohjelmistoista, ne ovat silti erittäin käteviä ominaisuuksia ja sisällytetty kauniisti Jumpshare-kokemukseen.  

Pöytätietokoneella on myös muistiinpanotoiminto, jolla voidaan kirjoittaa nopeaa muistiinpanoa, sekä ääninauhuri. Asiakkaat ovat saatavana Windowsille ja MacOS: lle. Siellä on myös iPhone-sovellus, jonka Android-sovellus on ilmoitettu olevan matkalla.

Pilvitallennuspalvelulle, joka ei synkronoi tiedostoja, Jumpshare on täynnä ominaisuuksia, jotka ovat sekä yleisiä että harvinaisia, joten se on valinnan arvoinen tarpeidesi mukaan. Synkronointikansion kanssa ei ole kysymys siitä, kuuluuko Jumpshare keskusteluun parhaan pilvitallennuspalvelun suhteen.  

hinnoittelu

Monien, jotka vain etsivät Jumpshare-ohjelmasta perustiedostonjako-työkalua, pitäisi olla hienosti käyttämättä Jumpshare-sovelluksen ilmaista versiota, josta saat 2 Gt pilvitallennustilaa. Jos tämä ei vähennä sitä sinulle, jos haluat lisää tallennustilaa ja täyden Jumpshare-kokemuksen, sinun on ostettava Jumpshare Plus -tilauksesi.

Jumpshare Plus sisältää 1 kt tallennustilaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Kyse on Google Driven ja Dropboxin kustannuksista, mutta ei aivan yhtä hyvä kauppa kuin Sync.com ja pCloud. Molemmat tarjoavat 2TB: n suunnitelmat noin 8 dollaria kuukaudessa.

Tallennustila ei ole kuitenkaan kaikki mitä tilauksella saat. Tämän Jumpshare-katsauksen edellisessä osassa yksityiskohtaisesti esitetyt ominaisuudet lisäävät sen perusarvoa, joten mielestämme se on kustannusten arvoinen.   

Haluamme nähdä mukavan viittausohjelman, jolla lisätään tallennustilaa sekä ilmaisiin että maksettuihin tileihin, mutta muuten Jumpshare Plus tarjoaa täysin hyväksyttävän arvon pienyritysten omistajille ja muille, jotka etsivät tiedostojako-työkalua täydentääkseen tuotekuvaaan.

Helppokäyttöisyys

Jumpshare-tiliin kirjautuminen vie muutaman minuutin, jonka jälkeen voit kirjautua tiliisi verkossa käyttääksesi Jumpshare-käyttöliittymää. Verkko-käyttöliittymässä on harva muotoilu, mikä on hyvä asia käyttäjäkokemuksen suhteen

Siirtymislinkit on lueteltu vasemmalla reunalla, sivulla on runsaasti välilyöntejä, jotta sinut ei häiritä. Jokainen linkki johtaa erilaiseen GUI-näkymään, mukaan lukien: yleinen toiminta, lataukset, suosikit, jaettu, analytiikka ja roskakorit.

Yleinen aktiviteetinäkymä antaa sinulle nopean yleiskatsauksen kaikesta tapahtuvasta, kun taas suosikkinäkymässä pääset käsiksi tiedostoihin, jotka olet merkinnyt suosikeiksi, mikä säästää sinua metsästämästä niitä.

Analyysinäkymä, joka on saatavana vain Jumpshare Plus -tilaajille, helpottaa erilaisten käyttäytymisten seuraamista yritystietojen saamiseksi. Analyysipisteitä ovat suosituimmat viittaajat, suosituimmat tiedostot, näkymien kokonaismäärä ja lataukset.

Kuten aiemmin todettiin, siellä on myös työpöytäohjelma, jonka avulla voit suorittaa monia samoja toimintoja kuin voit käyttää online-käyttöliittymää, mikä säästää sinua kirjautumasta sisään joka kerta, kun haluat jakaa jotain

Vaikka et pääse käyttämään joitain ominaisuuksia työpöytäsovelluksen avulla, kuten analytiikka, voit käyttää asiakasohjelmaa kansioiden ja tiedostojen lähettämiseen, kuvakaappauksien ja näytön tallenteiden sieppaamiseen sekä muistiinpanojen ja äänitallenteiden muodostamiseen..

Voit sanoa, että Jumpshare lataa ruudunkaappaukset automaattisesti pilveen työpöydän asiakasasetuksista, jolloin sinun ei tarvitse tehdä sitä manuaalisesti. Konfiguroitavat pikanäppäimet ovat myös käytettävissä nopeasti suorittamaan toimintoja, kuten asiakkaan avaaminen, jakaminen sähköpostitse ja näytön nauhoittaminen.  

Kaiken kaikkiaan Jumpshare-kokemus on suunniteltu erittäin hyvin. Vaikka minimalistinen suunnittelu- ja automatisointivaihtoehto sisältää useita ominaisuuksia, se estää asioista tunkeutumasta ylös, mikä on mitä tahansa pilvetyökaluista..

Tiedostonjako & Synkronointi

Tiedostojen jakamisesta on pääosin kyse Jumpshare-ohjelmasta, ja niin kauan kuin olet Jumpshare Plus-tilaaja, se suorittaa tällä alueella samoin kuin mitä tahansa muuta palvelua, jota voimme ajatella.

Voit jakaa online-käyttöliittymästä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa tiedostoa päästäksesi toimintovalikkoon.

Tämän valikon ”jaa” -vaihtoehto antaa sinun jakaa tiedostoja tietyille henkilöille heidän sähköpostiosoitteidensa perusteella, jopa 100, Jumpshare Plus -tilauksella.

Voit myös luoda kansioon tai tiedostoon osoittavan URL-linkin, joka voidaan jakaa manuaalisesti. Linkkejä voidaan myös lyhentää, mikä sopii erinomaisesti sosiaaliseen mediaan, koska lyhennetyt linkit näyttävät paremmalta ja vievät vähemmän merkkejä.

Sisällönhallinnan kannalta linkit voidaan tehdä väliaikaisiksi, hyviksi vain muutamaksi päiväksi, joten sinun ei tarvitse muistaa poistaa niitä itse käytöstä. Voit myös poistaa linkkien lataamisen käytöstä, mikä tarkoittaa, että muut voivat tarkastella vain tiedostojasi. Voit asettaa linkit vanhenemaan myös tietyn määrän näkymiä tai latauksia.

Toinen hyödyllinen ohjausominaisuus luvattoman pääsyn rajoittamiseksi on itsetuhoava ominaisuus, joka poistaa tiedostot automaattisesti linkkien vanhentumisen sijaan.

Jumpshare Link -salasanat

Linkkien salasanoja ei voi määrittää kuten muulla Cloudwards.net-tiedostonjako-suosikilla Sync.com (tässä on Sync.com-arvostelu), mutta voit asettaa erikseen salasanan mihin tahansa tiedostoon käyttämällä “lukita” -vaihtoehtoa, joka on saatavana tiedostovalikko. Tämä lähestymistapa toimii, vaikka olisi helpompaa vain vierittää ominaisuus linkin asetuksiin.

Jos jaat sähköpostiosoitteella, Jumpshare-sovelluksessa on erittäin hieno ”ajoitus” -vaihtoehto, jonka avulla voit suunnitella osakkeita myöhempää päivämäärää varten, josta pidimme melko vähän.

Monet näistä web-GUI-ominaisuuksista ovat saatavilla työpöytäohjelman kautta. Verkkokäyttöliittymällä on kuitenkin lisäetu tarjoamalla ”jaettu” näkymä, jossa voit kuitenkin tarkistaa, mitä tiedostoja ja kansioita jaat parhaillaan.  

Tilaajat voivat myös ottaa työpöytäilmoitukset käyttöön, jotta ne varoittavat sinua, kun tiedostoja tarkastellaan tai ladataan tai kun joku jakaa tiedoston kanssasi, mikä on kätevää.

Yleensä tarkistamme tämän segmentin aikana myös pilvivarastojen synkronointiominaisuudet. Jumpshare-tiedostossa ei kuitenkaan ole tätä ominaisuutta. Muokkasimme tästä osiosta pisteitä jonkin verran tästä johtuen, mutta otimme myös huomioon, että Jumpshare on ensisijaisesti tiedostojen jakamispalvelu ja todella hyvä siinä.

Nopeus

Yleensä tässä pilvitallennuskatsauksen osassa testataan synkronointinopeutta. Koska Jumpshare ei kuitenkaan synkronoi tiedostoja, testasimme vain sen lataus- ja latausnopeudet web-käyttöliittymän kautta.

Suorittamamme testit olivat 1 Gt: n testitiedostolla, joka oli pakattu kansio, joka koostui muista monista muista tiedostotyypeistä. Testit suoritettiin WiFi-yhteydellä, jonka latausnopeus oli 26,79 Mbps ja lähetysnopeus 33,72 Mbps.

Tässä ovat Jumpshare-nopeustesteidemme tulokset:

Jumpshare-testi: Yksi testi: Keskimääräinen:
Tallennettu:10 minuuttia10 minuuttia10 minuuttia
Ladata:12,5 minuuttia12 minuuttia12,25 minuuttia

Tulokset ovat melko hyviä, mikä johtuu todennäköisesti osittain siitä, että Jumpshare käyttää Amazon Web Services (AWS) -sovellusta tiedostojen isännöintiin, pilviinfrastruktuuripalveluun, jolla on erinomaiset resurssit.

Parhaimmillaan 30 Mbit / s-yhteys voi siirtää 1 Gt: n tiedoston noin viidessä minuutissa. Vaikka aikamme olivat kaksinkertaiset tai enemmän, suoritimme testauksen myös Kaakkois-Aasiasta. Jos asut lähempänä Virginia AWS -datakeskusta ja sinulla on parempi Internet-yhteys, voit odottaa paljon nopeampaa.

turvallisuus

Ottaen huomioon tietorikkomukset ja muut verkkorikollisuustapaukset, jotka näyttävät leviävän rutiininomaisesti otsikoihin nykyään, pilviturvallisuus ja yksityisyys ovat aina lukijoiden suosittuja aiheita. Jumpshare toteuttaa melkoisesti toimenpiteitä tiedostojesi suojaamiseksi, mutta voi mennä pidemmälle.  

Olemme yksityiskohtaisesti joitain näistä toimenpiteistä, kuten tiedoston salasanasuojaus, kun puhuimme tiedostojen jakamisesta aiemmin. Toinen keskeinen tietoturvavaihe, jonka Jumpshare on toteuttanut, on salata lähettämäsi tiedostot sekä siirtovaiheessa että levossa, palvelinpuolelta.

Käytetty salausprotokolla on AES, joka on Yhdysvaltain kansallisen tekniikan ja standardien instituutin suosittelema protokolla ja jota useimmat pilvipalvelut käyttävät nykyään. Erityisesti Jumpshare käyttää 256-bittistä AES: ää, joka kaikilla tileillä ei ole vielä raakavoimaansa murtautunut, ja itse asiassa sen tekeminen vaatii miljardeja vuosia.

Jumpshare-ohjelmalla ei valitettavasti ole vaihtoehtoa kaksikerroiseen todennukseen. Tämä on melko iso neiti, koska vaikka salausavaimia saattaa olla mahdoton murtata, heikot salasanat eivät ole, ja jopa vahvat salasanat voidaan varastaa. Kaksitekijäinen todennus vähentäisi tätä ongelmaa.

Myöskään Jumpshare-ohjelmalla ei ole vaihtoehtoa yksityiseen, päästä päähän -salaukseen tai nolla tietämykseen. Tämä tarkoittaa, että yritys hallitsee salausavainta ja voi salata tiedostosi laillisista syistä. Jos olet rikollinen päämies tai yksinkertaisesti yksityisyyden puolustaja, haluat monet tutustua parhaaseen nolla tietämättömän pilvitallennusoppaamme.

Jumpshare ei ylläpidä omaa tietokeskustaan, kuten mainittiin. Sen sijaan yritys on rakentanut palvelunsa Amazon Web Services -alustalla käyttämällä Virginiassa sijaitsevaa AWS-datakeskusta.

Se on sekä hyvää että huonoa. Yhtäältä suuret yritykset, kuten Amazon ja Microsoft, ovat houkuttelevampia kohteita verkkorikollisuudelle. Toisaalta Amazonin tietokeskuksia hallitaan hyvin ja niitä pidetään erittäin turvallisina. Loppujen lopuksi nämä ovat samoja laitteita, joihin Amazon tallentaa omat tiedot.

Jumpshare ei ole HIPAA-yhteensopiva, sikäli kuin voimme kertoa, mikä tarkoittaa, että yritys ei allekirjoita kanssasi liikekumppanisopimusta. Suurimmalla osalla HIPAA-vaatimusten mukaisia ​​pk-yrityksiä olisi parempi tarkastella parhainta EFSS-opastamme.

Tuki

Jumpshare tarjoaa tukea 24 tuntia arkipäivinä. Saatavana on useita sähköpostiosoitteita, mukaan lukien yleisiä kysymyksiä, teknistä apua ja liiketoiminnan kehittämistä koskevat osoitteet.

Lähetimme testisähköpostin Jumpshare-vastausajan mittaamiseksi, ja saimme järkyttyä saada vastaus vain seitsemässä minuutissa, Cloudwards.net-tietue. Mikä vielä entistä vaikuttavampaa, on se, että sisällytimme tutkimukseemme useita kysymyksiä, ja niihin ei vastattu vain, niihin vastattiin kappalemuodossa ja täydellisissä lauseissa..

Vaikka Jumpshare ei tarjoa reaaliaikaista tukea puhelimitse tai chatin välityksellä, nopea sähköpostin vastausaika ja kykenevät tukiteknikot kompensoivat sen.

Saatavilla on myös tukisivusto, josta löydät sivut yleistä tukea varten, Jumpshare Plus -ominaisuudet, Mac, iOS ja Windows. Jokainen sivu sisältää usein kysytyt kysymykset kuin erillisiä tukiartikkeleita. Nämä sivut ovat riittävän hyvin kirjoitettuja, mutta suosisimme enemmän segmentointia ja mahdollisuutta etsiä artikkeleita avainsanojen perusteella.

Myös Jumpshare-blogi sekä Twitter- ja Facebook-sivut ovat saatavilla pysyäkseen ajan tasalla kehityksestä.

Vaikka Jumpshare-tuki on oikeastaan ​​melko heikko, annoimme sille kuitenkin keskimääräistä korkeamman pistemäärän perustuen siihen, kuinka nopeat ja perusteelliset sähköpostiviestit näyttävät olevan.

tuomio

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun arvioimme Jumpshare-ohjelmaa, jonka päätimme ottaa vastaan, kun useat lukijat todistivat sen erinomaisuudesta. Vaikka meillä oli jonkin verran skeptisyyttä, koska Jumpshare-ohjelmaa ei voida käyttää tiedostojen synkronointiin, yleinen kokemus oli paljon virkistävämpi kuin odotimme..

Jumpshare ei ole Dropbox-klooni. Vaikka useat muut pilvitallennuspalvelut ovat yrittäneet tehdä oman asiansa, harvat eivät vedä sitä yhtä hyvin kuin Jumpshare. Tämä johtuu siitä, että Jumpshare näyttää todella houkuttelevan tiettyä markkinarakoa, joka on pk-yrityksiä, jotka haluavat jakaa tiedostoja ja näyttää hyvältä tekemällä sitä.

Linkkien salasanat, ajoitus, tiedostojen tuhoaminen ja vastaavat ominaisuudet tekevät Jumpshare-ohjelmasta ihanteellisen immateriaalioikeuksien hallitsemiseksi. Mukautetut logot ja analytiikka ovat sen sijaan loistavat brändinrakennuksessa. 

Vaikka haluaisimme nähdä, että Jumpshare parantaa lähestymistapaa tietoturvaan kaksifaktorisella todennuksella ja yksityisellä salauksella, niin kauan kuin ryhdyt luomaan vahvat salasanat ja hyödyntämään sen sisällönhallintaominaisuuksia, palvelun tulisi pitää tiedostosi turvallisina.

Tärkeintä on, että ensimmäinen Jumpshare-katsaus sujui hyvin, ylittäen joukon parhaita pilvitallennuspalveluita, joita on saatavana useilla avainalueilla. Suosittelemme ehdottomasti kokeilua, vaikka joudut ostamaan 1 Tt tilauksen saadaksesi ominaisuuksia, jotka erottavat sen toisistaan.

Mikä on jumpshare-ottelu? Jos voit ajatella parempaa pilvipalvelua tiedostojen jakamiseen, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map