Icedrive-arvostelu – Paljon ilmaista tallennustilaa – päivitetty 2020

Icedrive-arvostelu

Icedrive on uusi tallennuspaikalle, mutta osoittaa jo suurta lupausta nopeilla nopeuksillaan ja helppokäyttöisyydellä. Siinä on karkeita reunoja, mutta et vain voi käyttää 10 Gt vapaata tilaa nyt, voit? Katso yksityiskohdat täydellisestä Icedrive-arvosteluesta.


Cloud Storage arvostelut

Icedrive lanseerattiin tammikuussa 2019. Koska kyse on uudesta palvelusta, siinä ei ole ominaisuuksia, mutta oletamme, että töitä on enemmän. Se tarjoaa ilmaisen 10 Gt: n suunnitelman ja kilpailukykyiset hinnat auttaakseen sitä saamaan palan kakkosta, joka parhaimmilla pilvitallennuspalveluilla on.

Ilmainen tarjous ja houkuttelevat premium-suunnitelmat saattavat auttaa kääntämään päätä, mutta Icedrivellä on myös vahva tietoturva, nopea nopeus, keskimääräiset jakamisominaisuudet ja kunnollinen asiakastuki. Synkronointiprosessi voisi kuitenkin käyttää lisäominaisuuksia. Sama voidaan sanoa työpöytäohjelmasta. Tietosuojakäytännöstä puuttuu myös joitain mitä haluamme nähdä.

Jos tämä ei kuulosta kaupan purkajalta ja haluat tietää, kuinka Icedrive löytää paikan auringon alla, kiinni, kun tutustumme tämän Icedrive-katsauksen yksityiskohtiin. Muussa tapauksessa tutustu parhaimpaan pilvitallennusvertailuomme vaihtoehtoihin.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Icedrivelle

ominaisuudet

Koska Icedrive aloitti toiminnan äskettäin, on kohtuullista, että siinä ei ole niin paljon ominaisuuksia vyön alla kuin kilpailijoillaan. Se tarjoaa kuitenkin jakamisominaisuuksia ja synkronointiominaisuuden, vaikkakaan ei tavanomaista.

Synkronointi auttaa siirtämään tiedostoja pilveen, jolloin voit välttää niiden katoamista kiintolevyn toimintahäiriöistä, ja jakaa -toiminnolla voit lähettää tiedostoja muille ihmisille. Icedrive ei käytä Dropboxin kehittämää tavanomaista synkronointimallia. Jos haluat nähdä kuinka Dropbox synkronoituu, lue Dropbox-arvostelu.

Icedrive asentaa sen sijaan verkkoaseman, joka näyttää pilvitiedostot ja antaa sinun synkronoida tiedostoja pilveen ja laitteisiisi.

Verkkoaseman etuna on, että voit käyttää online-tiedostoja tietokoneelta synkronoimatta niitä ensin. Tämä säästää kiintolevyn tilaa ja aikaa. Haittana on kuitenkin se, että et pääse tiedostoihin, jos olet offline-tilassa.

Icedrive ei kuitenkaan poista kiintolevytilan tarvetta, koska se käyttää välimuistijärjestelmää, joka nopeuttaa online-tiedostojen käyttöä tallentamalla ne kiintolevylle. Et voi sammuttaa sitä, mutta voit vähentää käyttämänsä tilan määrään 1 Gt. Voit myös tyhjentää sen milloin tahansa.

Tämä lähestymistapa on samanlainen kuin pCloud, joka on niittisäilytyspalvelu monissa artikkeleissamme. Vaikka Icedrive käyttää vain verkkoasemaa, pCloudissa on verkkoasema ja synkronointikansio. Itse asiassa se voi synkronoida minkä tahansa kansion. Jos haluat, lue pCloud-arvostelu.

Puhumme lisää siitä, kuinka Icedrive synkronoi ja jakaa alla olevassa vastaavassa osiossa.

Icedrive ja Office

Icedrive voi esikatsella Office- ja .pdf-tiedostoja, mutta se ei integroidu Microsoft Office Online -palvelun, Googlen toimistopaketin tai minkään muun valmistajan asiakirjaeditorin, kuten OnlyOffice tai Zoho Docs, kanssa. Box integroituu Office Online- ja Googlen toimistopakettiin. Lue lisää sen tuottavuusominaisuuksista laatikkokatsauksesta. Jos se ei sovellu, tutustu yhteistyöluetteloon parhaasta pilvitallennustilamme.

Icedrivellä ei myöskään ole integroitua muistiinpanosovellusta. Jos tarvitset sovelluksen muistiinpanoihin, tutustu parhaisiin muistiinpanosovellusartikkeleihimme. Microsoft OneNote integroituu Microsoft OneDriveen ja on vertailussa kolmas. OneDrive on kykenevä pilvipalvelu, ja saat lisätietoja siitä OneDrive-arvosteluamme.

ice-drive-image-esikatselu

Voit käyttää Icedriveä myös kuvien esikatseluun, mutta et voi tehdä paljon muuta. Jos haluat lisää kuvaominaisuuksia, sinun tulisi oppia parhaista valokuvallisten online-tallennustilamme palveluista.

Icedrive ei tarjoa tiedostoversioita, jotka auttavat sinua lunasuojaohjelmien tai tiedostojen vahingossa tapahtuvien muutosten ja poistojen estämisessä. Jos tämä on ominaisuus, jota tarvitset, lue paras pilvisäilytys version Roundup-versioksi.

Vaikka Icedrivesta puuttuu useita niittitoimintoja, sen mobiilisovelluksessa on ominaisuus, jota useimmissa pilvitallennuspalveluissa ei ole: mobiilivarmuuskopio. Suurin osa pilvitallennuspalveluista voi varmuuskopioida valokuvat ja videot automaattisesti, mutta Icedriven älypuhelinsovelluksen avulla voit myös varmuuskopioida asiakirjat ja äänitiedostot.

Lisäksi IceDrivellä on yksityinen, päästä päähän -salaus, josta puhumme tarkemmin ”turvallisuus” -osiossa.

Icedrive-ominaisuuksien yleiskatsaus

Icedrive-logoicedrive.net

Alkaa 167 dollarista kuukaudessa 150 GBA -suunnitelmalle

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
twofish

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
MEILLE

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Ennen kuin tilaat jonkin Icedriven kolmesta premium-suunnitelmasta, voit luoda tilin ja saada 10 Gt ilmaiseksi, jonka avulla voit nähdä, kuinka Icedrive toimii. Se on vähintäänkin runsas tarjous.

Jos 20 Gt vapaata tilaa ei kuitenkaan vähennä sitä sinulle, voit tilata minkä tahansa kolmesta premium-suunnitelmasta kilpailukykyisellä hinnalla. 

Ensimmäinen suunnitelma on Lite, joka tarjoaa 150 Gt tallennustilaa ja 250 Gt kuukausittain kaistanleveyttä. Et voi kuitenkaan maksaa kuukaudessa. Sen sijaan joudut maksamaan 19,99 dollaria vuodesta etukäteen.

Se on sama hinta kuin Google Driven 100 Gt: n suunnitelma. Google Drivella on silti enemmän suunnitelmia ja jotkut tarjoavat enemmän kuin Icedrive tarjoaa. Jos tarvitset paljon enemmän tallennustilaa, lue Google Drive -katsaus hinnoittelutiedoista.

Icedriven seuraavalla suunnitelmalla Pro on kuukausittain ja vuosittain vaihtoehtoja. Se on 4,99 dollaria kuukaudessa, mutta jos maksat vuodesta, saat alennuksen, joka alentaa hinnan 49,99 dollariin vuodessa. Suunnitelma tarjoaa 1 Tt tallennustilaa ja 2 Tt kuukausittain kaistanleveyttä.

Se on loistava tarjous, ja se voittaa Amazon Driven 1TB-suunnitelman, joka on 60 dollaria vuodessa. Amazon Drivessa on kuitenkin paljon suunnitelman joustavuutta, joten jos se sopii sinulle, lue Amazon Drive -katsaus.

Jos tarvitset vielä enemmän, viimeinen vaihtoehto on Pro + -suunnitelma. Se antaa sinulle 5 Tt tallennustilaa ja 8 Tt kuukausittain kaistanleveyttä. Se on 17,99 dollaria kuukaudessa tai 179,99 dollaria vuotuisella alennuksella.

Kuten pCloud, myös Icedrivellä on elinikäisiä tarjouksia, jotka on tällä hetkellä alennettu. Elinikäinen lisenssi edellyttää, että maksat vain kerran. Lite on 59 dollaria, Pro on 149 dollaria ja Pro + on 499 dollaria. 

Vaikka nämä suunnitelmat ovat arvokkaita, pCloudin elinkaaren hinnat ovat 175 dollaria 500 Gt ja 350 dollaria 2 Tt. 2TB-suunnitelma tarjoaa vähemmän kuin Pro +, mutta se on parempi tarjous käyttäjille, jotka eivät tarvitse 5TB. Tosin ne, jotka tekevät, saavat enemmän rahoistaan ​​Icedriven mukana.

Helppokäyttöisyys

Sinun on rekisteröidyttävä Icedrive-tilille, jotta voit siirtää tiedostoja pilveen. Voit tehdä sen käyttämällä verkkosovellusta, mobiilisovellusta tai työpöytäohjelmaa. 

Pöytätietokone toimii vain Windowsissa. Linux-tuen puute ei ole yllättävää, mutta macOS-tuen puute on. Jos tarvitset yhtä tai toista, lue ideoita paras pilvitallennus Macille ja paras pilvitallennus Linuxille. Kun olet asentanut työpöytäohjelman, se kehottaa asentamaan aseman, joka edellyttää vain napsauttaa painiketta.

ice-drive-desktop-asetukset

Toisin kuin eräät pilvitallennuspalvelut, Icedrivellä on ohut työpöytäohjelma. Se koostuu verkkoasemasta ja ilmaisinalueen kuvakkeesta. Järjestelmäkuvakekuvakkeen avulla voit irrottaa aseman tai käyttää asetuksia. Asetusten avulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä perusasetukset, kuten Icedriven kytkemisen päälle käynnistyksen yhteydessä, päivitysten tarkistamisen ja välimuistin tyhjentämisen..

Muista vaihtoehdoista puuttuu kuitenkin huomattavasti, kuten linkki, joka avaa web-asiakkaan, ohjeosasto tai palkki, joka näyttää, kuinka paljon tilaa sinulla on jäljellä. Jos napsautat kuvaketta, se avaa Icedrive-verkkokansion. Pöytätietokone on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, mutta sillä pitäisi olla vielä joitain lisävaihtoehtoja, jotta se olisi hyödyllisempi.

ice-drive-web-client

Web-asiakas on yksinkertainen ja selkeä. Voit käyttää vasemmalla olevaa navigointivalikkoa selataksesi tiedostojasi, salattuja kansioita, kanssasi jaettuja tiedostoja, äskettäin ladattuja tiedostoja ja poistettuja tiedostoja. Oikeassa alakulmassa on hyödyllinen palkki, joka näyttää kuinka paljon tilaa sinulla on jäljellä. Jos tiedostoja on paljon, voit löytää tiettyjä tiedostoja yläreunan hakupalkin avulla.

Icedrive-asetukset

Napsauttamalla tilisi nimeä oikeassa yläkulmassa pääset valikkoon, jonka avulla voit avata tilisi asetukset, tilastot ja sovellukset sekä saada apua. Tili-valikon Tietosuoja-välilehti on yllättävä, koska voit käyttää sitä tiliin liittyvien henkilökohtaisten tietojen lataamiseen tai poistamiseen. Useimmat palvelut edellyttävät, että lähetät sähköpostin.

ice-drive-mobiilisovellusten

Älypuhelinsovellus ei katoa resepistä, jota useimmat pilvitallennuspalvelut käyttävät. Kun syötät sovelluksen, näet tiedostosi ja kansiosi, jotka voit järjestää ruudukko- tai luettelonäkymissä. Oikeassa alakulmassa oleva + -painike antaa sinun luoda kansion, lähettää tiedoston tai kansion ja ottaa kuvan, joka lähetetään suoraan pilveen.

Voit käyttää vasemmalla olevaa hampurilainen-kuvaketta navigoidaksesi kanssasi jaetuissa tiedostoissa, salatussa tallennustilassa, uusimmissa, suosikkeissa ja roskakorissa. Voit käyttää myös hyödyllistä varmuuskopio-ominaisuutta, asetuksia ja ohjeita. 

Tiedostoja ei voi merkitä offline-käyttöä varten, mutta Icedrive siirtyy offline-tilaan, jos siirryt offline-tilaan. Sen avulla voit selata vain tiedostoja, mutta et voi esikatsella niitä. Automaattinen valokuvien ja videoiden lataus puuttuu myös. 

Icedriven käytöstä koettu kokemus on sujuva, mutta siitä puuttuu macOS-tuen ja yhteisten ominaisuuksien puute, jota olemme odottaneet älypuhelinsovelluksista. Koska Icedrive on uusi palvelu, toivomme, että tulevat päivitykset korjaavat nämä asiat.

Tiedostonjako & synkronointi

Pilvitallennuspalvelujen pääpiirteet ovat tiedostojen jakaminen ja synkronointi, koska ne määrittävät, miten aiot lähettää tietosi pilveen ja jakaa ne heti, kun siellä on. Icedrivessä on perustiedot tiedostojen jakamisominaisuuksista, joihin pääset web-asiakasohjelmasta tai mobiilisovelluksesta. Jos sinun on jaettava työpöydältä, lue paras pilvitallennus-opas.

ice-drive-osake-by-email

Web-asiakas antaa sinun jakaa tiedostoja luomalla jakamislinkin, jonka voit kopioida ja liittää tai lähettää sähköpostitse. Jos luot linkin, voit suojata sitä asettamalla viimeisen käyttöpäivän ja salasanan. Latausrajaa ei kuitenkaan voida asettaa. Voit poistaa julkisen linkin käytöstä, mutta se ei ole sama ominaisuus.

Kansioiden jakaminen toimii samalla tavalla, mikä tarkoittaa, että et voi kutsua ihmisiä käyttämään kansiota ja antamaan heille erilaisia ​​käyttöoikeuksia.

Siellä on ”jaettu kanssani” -sivu, jolla pääset käsiksi kanssasi jaetuihin tiedostoihin ja kansioihin, mutta mikään sivu ei näytä sitä, mitä olet jakanut muiden kanssa. Lataa linkkejä, jotka antaisivat muille mahdollisuuden ladata tiedostoja tallennustilasi, puuttuvat myös. Kumpaakaan ei voi jakaa suoraan sosiaalisiin verkostoihin.

Mobiilisovelluksella on samat jakamisominaisuudet, mutta se rikastaa niitä ketjun linkkikuvakkeella, joka kertoo jaetut tiedostot ja kansiot.

ice-asema-verkko-asema

Kuten mainittiin, synkronointikansiota ei ole. Icedriven verkkoaseman avulla voit synkronoida tiedostoja työpöytäohjelmasta. Kaikki siihen sijoittamasi synkronoidaan pilveen. Toisin sanoen, et tiedä kuinka kauan kestää, ennen kuin tietosi synkronoidaan pilveen. Tiedosto- ja kansiokuvakkeiden lisääminen ilmoittamaan siirron tilasta auttaisi tässä.

Latasimme useita kansioita verkkoaseman avulla, mutta ne eivät näy automaattisesti web-asiakasohjelmassa, kun siirto oli valmis. Piti päivittää asiakas manuaalisesti saadaksemme asiakkaan saataville. Mobiilisovellus näytti heille heti lataamisen jälkeen, mutta jouduimme myös päivittämään sen manuaalisesti yhdessä kerralla.

Synkronointikansio ei ole käytettävissä, joten et voi synkronoida mitään kansiota tietokoneeltasi. Sen vuoksi odotimme pystyvän kopioimaan tiedostoja ja kansioita Icedriven verkkokansioon käyttämällä hiiren kakkospainikkeella vaihtoehtoa, mutta sellaista ei ole.

Emme kokeneet viivettä tai roikkuvaa synkronointiprosessin aikana, mutta verkkoasema vaatii työtä, jotta se olisi käyttäjäystävällisempi. Tiedostojen jakamista voitaisiin parantaa myös lisäämällä kansioiden käyttöoikeudet, lähetyslinkit, latausrajoitukset ja jakaminen työpöydältä.

Nopeus

Icedrivellä on palvelimia Yhdysvalloissa ja EU: ssa. Mitä lähempänä olet sen palvelimia, sitä parempi siirtonopeutesi on. Ne riippuvat kuitenkin myös Internet-palveluntarjoajastasi.

Olimme lähellä EU: n palvelimia, koska suoritimme testit Ethernet-yhteydellä Belgradissa, Serbiassa. Latausnopeus oli 9,84 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 105,45 Mbps.

Ensimmäinen yritys: Toinen yrityskeskiarvo:
Lähetysaika:00:15:1000:14:0800:14:39
Latausaika:00:01:1100:01:1900:01:15

Latausaikamme oli keskimäärin 14 minuuttia ja 39 sekuntia, mikä on melkein tarkka aika, jonka sen teoriassa pitäisi kulua ilman yläpuolella. Latausnopeus oli vielä parempi, saavuttaen keskimäärin minuutin ja 15 sekuntia, mikä on nopeaa ja odottamiamme aikaa.

Siirtonopeuksia ei voida vähentää, jotta ne eivät ota liikaa tietosuunnitelmasi. Myöskään lohkotason synkronointia ei ole, mikä auttaisi nopeuttamaan seuraavien latausten siirtoa.

turvallisuus

Toisin kuin useimmat pilvitallennuspalvelut, jotka käyttävät Rijndael AES -algoritmia tietojen salaamiseen, Icedrive käyttää Twofish-algoritmia. Se oli yksi Advanced Encryption Standard -prosessin finalisteista, mutta voittajaksi valittiin Rijndael-algoritmi. 

Twofish-algoritmin salaus ei kuitenkaan ole heikko ja riippuu suuresti siitä, kuinka hyvä Icedriven sovellus on. AES-algoritmilla on etuna, koska se on saanut huomattavasti enemmän huomiota vuosien varrella, mikä tarkoittaa, että sillä on hienostuneita toteutuksia markkinoilla.

Icedrive käyttää salattua salasanaasi 256-bittisten avainten luomiseen, jotka ovat saman pituisia kuin AES 256-bittiset. Se tuottaa ne asiakaspuolella eikä siirrä niitä palvelimilleen, mikä tarkoittaa, että vain sinulla on pääsy niihin. Se tekee siitä yksityisen, päästä päähän -salauksen.

Jos olet ilmainen käyttäjä, et kuitenkaan salaa etua. Se on varattu käyttäjille, jotka tilaavat Icedriven premium-suunnitelmat. TLS / SSL-protokolla suojaa siirrettäviä tiedostojasi hyökkäyksiltä, ​​kuten keskitason ihmisten hyökkäyksiltä, ​​vaikka olisit ilmainen käyttäjä.

Icedrivellä ei ole kaksifaktorista todennusta, joten sinun on luotava vahva salasana.

yksityisyys

On hienoa, että yksityinen salaus suojaa yksityisyyttäsi, mutta tietosuojakäytännössä on otettava huomioon lähettämäsi henkilökohtaiset tiedot.

” Palvelu noudattaa myös kaikkia Yhdistyneen kuningaskunnan lakeja ja käyttäjän yksityisyyttä koskevia vaatimuksia. 

Tietosuojakäytännössä sanotaan, että Icedriveen tai Icedriven omistajiin yhteyttä käyttävät käyttäjät “toimittavat pyydetyt henkilökohtaiset tiedot omalla vastuullaan”. Siinä sanotaan myös, että henkilötietosi pidetään yksityisinä ja säilytetään turvallisesti, kuten vuoden 1998 tietosuojalaissa on yksityiskohtaisesti kuvattu. 

Yhteystietosi käytetään tilaamaan sinut sähköpostitse uutiskirjeohjelmiin, mutta vain jos annat luvan.

Tietosuojakäytäntö ei ole niin yksityiskohtainen kuin jotkut olemme nähneet. Se ei esimerkiksi sano, kerääkö Icedrive lisätietoja, kuten metatietoja. Tresorit-tarkastelun lukema ”tietosuoja” -osio on esimerkki vahvemmasta lähestymistavasta.

Icedrive on kuitenkin yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen. Lisätietoja siitä on GDPR-oppaassa.

Icedrive käyttää yksityistä salausta, joten se ei pääse tiedostojesi sisältöön. Lisäksi sanotaan, että se ei jaa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, joita anat kolmansien osapuolten kanssa. 

Silti on huolestuttavaa lukea, että käyttäjät toimittavat Icedrivelle yhteystiedot omalla vastuullaan. Toisaalta Icedrive sanoo pitävänsä tällaiset tiedot turvallisina ja yksityisinä. Tämä ei ole paras kuvaus käyttäjien yksityisyyden suojelemisesta, ja koska puuttuu yksityiskohdat siitä, kerääkö Icedrive metatietoja, merkitsemme sen ikäväksi.

Asiakaspalvelu

ice-drive-tuki-sivulta

Jos kohtaat ongelman, voit auttaa Icedriven tukisivua ratkaisemaan ongelman. Se on jaettu useisiin luokkiin, mutta jos siitä ei ole apua, voit hakea siitä myös. Artikkeleita ei ole paljon, mutta ne ovat selkeitä. Oletettavasti Icedrive lisää lisää, kun se kasvaa.

Jos et löydä vastausta, voit ottaa yhteyttä Icedriven joukkueeseen luomalla lipun tai Skypen kautta osoitteessa support_66327. Yhteystietosivulla sanotaan, että joukkue vastaa 24–48 tunnissa, mutta saimme vastauksen kolmen tunnin sisällä. Se on melko nopeaa, mutta se ei ole yllättävää, koska Icedriven pääkonttori on Euroopassa. Tukea ei kuitenkaan ole ympäri vuorokauden.

Tuomio

Icedrive on kykenevä palvelu, jonka ominaisuuksien puute todennäköisesti johtuu sen käynnistämisestä suhteellisen hiljattain. Sen ilmeisin plus on, että se tarjoaa 20 Gt ilmaisen suunnitelman ja premium-suunnitelmat, jotka ovat arvokkaita. Se on myös yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta siitä puuttuu ominaisuuksia, jotka tekisivät siitä käyttäjäystävällisemmän.

Tiedostojen jakamisesta ja synkronoinnista puuttuvat ominaisuudet, joita pilvitallennusarvioiden parhaimmissa pilvitallennuspalveluissa on. Icedriven siirtonopeudet eivät pettynyt, mutta ei ole olemassa maailmanlaajuista palvelinverkkoa, joka takaa tällaisen nopeuden käyttäjille ympäri maailmaa.

Pidämme siitä, että Icedrive tarjoaa yksityisen salauksen, vaikkakin palkkapalvelun takana. Kahden tekijän todennuksen puute on kuitenkin tärkeä ikävyys.

Turvallisuuden lisäksi myös tietosi yksityisyys on tärkeä. Emme löytäneet hälyttäviä lausekkeita tietosuojakäytännöstä, mutta yksityiskohtien puute häiritsee. Viimeinkin Icedriven tukitiimi vastasi nopeasti kyselyyn.

Mitä mieltä olet Icedrivestä? Luuletko, että se on vaivan arvoista vahvan tietoturvan, hyvän siirtonopeuden ja loistavien tilaustarjousten ansiosta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map