FlipDrive-arvostelu – päivitetty 2020

FlipDrive-arvostelu

FlipDrive-kokemusta uhkaavat suuret ja pienet asiat. Vaikka siinä on muutama lunastava ominaisuus, suosittelemme käyttäjiä pysymään poissa.

Cloud Storage arvostelut

Jos etsit laatikkoratkaisuja pilvitallennustarpeitasi varten, saatat olla houkutus antaa bittipelaajalle FlipDrive koe. Säästämme tämän FlipDrive-tarkastelun aikana aikaa ja turhautumista tekemällä vain sen puolestasi – ja toivottavasti vakuuttamme sinut harkitsemaan muita vaihtoehtoja parhaassa pilvitallennusoppaassa, sen sijaan.

Tärkeintä on, että FlipDrivella ei yksinkertaisesti ole ominaisuuksia, joita sinun pitäisi odottaa kykenevältä pilvien tallennustyökalulta. Poissaololuettelon otsikko ei sisällä tiedostojen synkronointia, versiointia tai palvelinpuolen salausa. Parhaimmillaan FlipDrive ei ole onnistunut kehittymään ajan myötä. Pahimmassa tapauksessa se on rahanotto-operaatio, joka ei oikeastaan ​​välitä täydellisen palvelun tarjoamisesta.

Pidän parempana antaa FlipDrivelle epäilyn hyöty ja olettaa, että se on enemmän epäpätevyys kuin ahneus monien aiheidensa taustalla. Se tosiasia, että FlipDrive on myös epäilyttävän ylihintainen verrattuna paljon parempiin vaihtoehtoihin, ei kuitenkaan auta ajattelemaan tätä ajatusta.     

Jos haluat muodostaa oman mielipiteesi asiasta, voit rekisteröidä 10 Gt ilmaisen tilin antaaksesi sen pyörittää. Jos olet pettynyt kuin olimme, ei hätää: siellä on paljon hienoja palveluita, joista voit lukea pilvitallennusarviointikirjastossamme.

Vaihtoehdot FlipDrivelle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Vaikka FlipDrive on teknisesti pilvipalvelupalvelu, siinä ei tosiasiassa ole monia yleisiä piirteitä, jotka olemme tulleet liittämään kyseiseen termiin. Puhumme siitä, mitä puuttuu hetkessä. Ensin katsotaanpa mitä se tekee.

FlipDrive-sovellusta voidaan käyttää tiedostojen lähettämiseen pilveen – eli etäpalvelimeen. Ensisijainen tavoite on säästää tilaa kiintolevyllä, vaikka kuten näet, kun keskustelemme hinnoittelusta, seuraavana FlipDrive ei tarjoa paljon gigatavujen tapaan.

FlipDrive-kokemusta käytetään kokonaan web-käyttöliittymän kautta; toisin kuin useimmat muut pilvien tallennustyökalut, siinä ei ole työpöytäohjelmaa.

Graafisen käyttöliittymän sisällä voit lähettää tiedostoja suoraan tiedostojärjestelmästäsi ja käyttää niitä myöhemmin mistä tahansa muusta laitteesta kirjautumalla tiliisi.

Tarjolla on myös mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Kumpaa tahansa käyttämällä voit esikatsella kuvia ja toistaa musiikkia ja videoita FlipDrive-tallennustilassa. Sovellukset välimuistiin tallentavat myös mediatiedostot kaistanleveyden vähentämiseksi, mikä on hyödyllistä, jos käytät rajattua älypuhelimen tietosuunnitelmaa.

Web-käyttöliittymässä on oma sivu valokuvien lataamista, yhteystietoja ja verkkosivustojen kirjanmerkkejä varten

FlipDrivessa on myös tiedostojen jakamisen perusominaisuuksia, joihin pääsee käyttöliittymästä, mutta sinun on oltava maksaava tilaaja luodaksesi tiedostolinkkejä muiden käytettäväksi, koska tätä ominaisuutta ei ole saatavana 10 Gt ilmaisessa paketissa.

FlipDriven suurin hukka on se, että sitä ei voida käyttää tiedostojen synkronointiin laitteiden välillä. Ilman työpöytäohjelmaa ei ole synkronointikansiota. Lähes kaikki muut palvelut pilvitallennusarvostelukirjastoissamme tarjoavat synkronoinnin.

Toinen FlipDrive-ohjelmistosta puuttuva kriittinen ja yleensä yleinen ominaisuus on tiedostojen versiointi, jonka avulla voit palauttaa tiedostot aiempiin tiloihin, jos tapahtuu ei-toivottuja muutoksia tai tiedostovaurioita. FlipDrive ei myöskään anna sinun palauttaa vahingossa poistettuja tiedostoja.  

Palvelua testattaessa havaitsimme myös useita räikeitä ominaisuuksien puutteita turvallisuuden suhteen. Voit lukea niistä, jotka ovat tämän katsauksen suojausosassa.

Huomaa, että vaikka FlipDrive-verkkosivusto hyödyntää palveluiden kykyä tiedostojen varmuuskopiointityökaluna, se ei ole teknisesti online-varmuuskopiointiratkaisu. Muiden puuttuvien ominaisuuksien joukossa ei ole mitään tapaa ajoittaa varmuuskopioita. Meillä on artikkeli verkkovarmuuskopion ja pilvitallennuksen eroista, jos haluat lisätietoja.

Tai tutustu parhaaseen online-varmuuskopio-oppaaseemme ehdotuksia varten.

hinnoittelu

Voit valita useita tilauksia, jos valitset FlipDriven kanssa pilvitallennuspalvelusi.

Pidämme lajikkeesta. Emme pidä siitä, että FlipDrive ei anna sinulle paljon varastotilaa verrattuna muihin tarjoajiin, ja maksaa liikaa tämän lisäksi. Kirjautumalla vuodeksi etukäteen saat kaksi kuukautta ilmaiseksi, mutta se ei auta paljoa parantamaan sen arvoa.

Esimerkiksi suosituin FlipDrive-suunnitelma on FlipDrive Pro, joka verkottaa sinulle vain 100 Gt tallennustilaa 10 dollaria kuukaudessa. Vertaa tätä Sync.com-verkkoon, jolla on 2TB-tilaus vain 10 dollaria kuukaudessa (lue Sync.com-arvosteluamme).

Vaikka jättäisimmekin huomioimatta Sync.com-sivuston, joka tosin saattaa olla paras ratkaisu pilvien varastoinnissa, FlipDrive-ohjelmalla ei vain ole järkeä loppupäässä. Se tekee 1TB Dropbox Professional -suunnitelmasta, joka maksaa 20 dollaria kuukaudessa, vaikuttavan hyvältä verrattuna.

Liiketoimintasuunnitelma on myös edullisesti hinnoiteltu; on tarjolla monia parempia pilvitallenteita yrityspalveluille, joista voit lukea parhaassa EFSS (yritystiedostojen synkronointi ja jakelu) -oppaassa.

FlipDrive tarjoaa ilmaisen, 10 Gt: n paketin. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa anteliaalta, suunnitelmaan liittyy useita rajoituksia, jotka estävät sitä laskeutumasta paikalle parhaiden ilmaisten pilvien varastointisuunnitelmien luettelossamme. Nämä rajoitukset sisältävät enimmäiskoko 25 Mt tiedoston, eikä mitään vaihtoehtoa luoda linkkejä tiedostoihin jaettavaksi.

Helppokäyttöisyys

FlipDriven helppokäyttöisyyden suurin ongelma on työpöytäohjelman puuttuminen. Lähes minkä tahansa muun pilvitallennuspalvelun avulla voit vain vetää tiedoston erityiseen tiedostojärjestelmäkansioon ja lähettää sen pilveen. FlipDriven avulla sinun on kirjauduttava online-käyttöliittymään ja lähetettävä tiedostoja manuaalisesti.

Tämän lähestymistavan ongelma on, että jos suljet käyttöliittymän tiedostojen lataamisen aikana, lataus ei onnistu, koska FlipDrive-asiakasohjelma ei ole käynnissä taustalla. Koska FlipDrive ei käsittele suuria tiedostoja hyvin – ainakin seuraavassa osiossa yksityiskohtaisesti kuvatun nopeustestauksen perusteella -, siitä on erittäin vaikeaa ja turhauttavaa käyttökokemusta.

Itse GUI vie enemmän tottumista kuin pitäisi. Navigoinnissa on useita näkymiä, kuten ”oma asema”, ”valokuvat”, ”yhteystiedot” ja ”kirjanmerkit”. Ongelmana on, että käyttökokemus yhdestä näkökulmasta toiseen tuntuu täysin erilaiselta, melkein kun erilaiset kehitysryhmät ovat koonneet ne jokaiselle.

Suurin ero on, että My Drive -näkymässä ei ole navigointivälilehtiä yläreunassa siirtyäksesi muihin näkymiin kuten muut välilehdet. Sen sijaan sinun on käytettävä sivun oikeasta yläkulmasta löytyvää valikkopainiketta.

Kaikki sivut näyttävät myös olevan hiukan hitaita, ja painikkeen napsautuksen ja tuloksena olevan sivutoiminnan välillä on pitkät pitkät odotukset..

Vaikka kirjanmerkkitoiminto näyttää älykkäältä sisällyttämiseltä, siellä on paremmin suunniteltuja, sujuvampia työkaluja, kuten Pocket ja Google Bookmarks. Sama pätee yhteyshenkilöihin.

Kaiken kaikkiaan FlipDriven selvittäminen ei vie kauan. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että se kaikki tuntuu erittäin kömpelöltä verrattuna virtaviivaisempiin työkaluihin, kuten pCloud (lue pCloud-arvostelu).

Tiedostojen synkronointi & jakaminen

Kuten mainittiin, kun tarkistimme FlipDrive-ominaisuuksia aiemmin, palvelu ei tarjoa synkronointia. Se on hetkellinen kaipaus, kun ajatellaan, että melkein kaikki muut pilvitallenteet synkronoituvat.

Voit kuitenkin käyttää sitä jakamaan sekä kansioita että tiedostoja. Tämä tapahtuu Oma asema -näkymän kautta napsauttamalla jaettavan kohteen vieressä olevaa avattavaa valikkopainiketta.

Voit joko luoda suoran linkin tiedoston jakamiseen tai voit kutsua ihmisiä käyttämään sitä syöttämällä heidän sähköpostiosoitteensa. Molemmat jakoominaisuudet ovat melko yleisiä. Voit myös jakaa kansion myöntämällä luku-, kirjoitus- ja hallintaoikeudet muille.

Kansioiden ja tiedostojen jakaminen sähköpostiosoitteen kautta edellyttää, että ne, joiden kanssa jaat, määrittävät FlipDrive-tilin. Linkin jakaminen antaa kuka tahansa ladata tiedoston.

FlipDrive-lähestymistapa linkkien jakamiseen on aivan liian löysä makujemme kannalta. Salasanojen suojaamiseksi tai linkkien vanhentamiseksi automaattisesti ei ole vaihtoehtoja, kuten voit käyttää pCloudia, Sync.comia ja Tresoritia (lue Tresorit-arvostelu).

Myöskään jaettua sisältöä ei voida tarkistaa nopeasti, joten sisällön unohtaminen on liian helppoa. Tämä valvonta vahvistaa linkkiturvallisuuden puutetta, minkä vuoksi luvattomien muiden on helppo käyttää tiedostojasi.

Neuvomme: jos haluat synkronoida tai jakaa tiedostoja, etsi muualta. Synkronointi ei ole lainkaan vaihtoehto, ja FlipDrive-tiedostonjako on yksinkertaisesti liian räikeä pitääkseen turvallisena.

Nopeus

Päätimme suorittaa sarjan tiedostojen lataus- ja lataustestejä nähdäksemme, kuinka nopeasti FlipDrive pystyy käsittelemään näitä toimintoja. Kuten kaikki pilvitallennuspalvelut, joita tarkistamme, nämä testit suoritettiin käyttämällä 1 Gt: n pakattua kansiota (joka toimii kuin yksi tiedosto) WiFi-verkon kautta.

Tulokset eivät olleet vaikuttavia, lähinnä siksi, että emme koskaan pystyneet lähettämään testikansioamme onnistuneesti. Joka kerta, lataus pysähtyi noin kahden tunnin kuluttua eikä koskaan jatkunut.  

Useimmat suosittelemamme pilvitallennuspalvelut pystyvät suorittamaan saman lähetyksen 15–30 minuutissa. Esimerkiksi Dropbox-testit – joista voit lukea Dropbox-arvosteluamme – latasivat saman tiedoston noin 15 minuutissa.

Jotkut näistä johtuvat epäilemättä siitä tosiasiasta, että työskentelimme hitaalla Internet-yhteydellä testaamalla FlipDrive-ohjelmaa, mutta suurin osa siitä tehdään todennäköisesti rajoitetulle infrastruktuurille. FlipDrivellä on vain yksi datakeskus, joka sijaitsee New Yorkissa.

Lähetimme myös pienempiä tiedostoja, ja suurin osa niistä lähetettiin noin 30 sekunnissa. Koska FlipDrive -sovellusta ei voida käyttää synkronointiin, näiden nopeuksien tulisi olla yleisiä. Jos olet elokuvaharrastaja, joka etsii jonkin aikaa jättiläismäisten mediatiedostojesi sijoittamista varten, tutustu artikkeliin videon parhaasta pilvitallennuksesta vaihtoehtoja, jotka todella toimivat.  

turvallisuus & Tietosuojakäytäntö

FlipDrive ei puhu verkkosivuillaan paljon olemassa olevista turvallisuuksista. Se voi johtua siitä, että ei näytä olevan paljon puhuttavaa.

Suojattu HTTP (HTTPS) tarjoaa jonkin verran tiedostojen siirtoturvaa 128-bittisellä SSL: llä. Tiedostojasi ei kuitenkaan ole salattu kuljetuksen aikana, eikä niitä salaa, kun ne tallennetaan FlipDrive-palvelimille. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa FlipDrive-työntekijä tai kuka tahansa, joka saa luvattoman pääsyn FlipDrive-palvelimille, voi lukea tiedostojasi ilman salauksen avainta.

Palvelinpuolen salauksen puuttumisen pitäisi riittää estämään sinua käyttämästä FlipDrive-tiedostoa tiedostojen tallentamiseen – olettaen kustannukset, alhainen tallennuskapasiteetti ja synkronointia ei ole vielä tehty.

Jos todella haluat varmistaa tiedostojesi turvallisuuden, melkein kaikki muut pilvitallennuspalvelut tekevät paremman työn. Cloudwards.net-sivustossa suosimme kuitenkin palveluita, kuten Sync.com, jotka tarjoavat vaihtoehdon nolla tietotaidon salaukselle.

FlipDrive ei myöskään tarjoa kaksifaktorista todennusta, joka on tapa varmistaa, että kuka tahansa, joka saa salasanasi, ei voi kirjautua tiliisi ilman, että sillä on myös tietokonetta tai älypuhelinta.

Aikaisemmin mainitut tiedostoversioiden puuttuminen merkitsee myös vähemmän turvallisuutta ransomware-hyökkäyksiltä, ​​jotka toimivat vioittamalla tiedostoja. Jos sinulla on tällainen hyökkäys, versioinnin avulla voit vain palauttaa tiedostot korruptoitumattomiin versioihin, kun olet poistanut loukkaavan haittaohjelman..

Kaiken tämän lisäksi FlipDrive-tietosuojakäytännössä on huolestuttavia vinkkejä, mukaan lukien oikeus näyttää kolmansien osapuolien mainoksia online-käyttöliittymässä. Näiden mainosten takana olevat yritykset voivat myös laittaa evästeitä tietokoneellesi:

FlipDrive Services tekee sopimuksia kolmansien osapuolten mainostavia yrityksiä varten mainosten näyttämiseksi FlipDrive Services -palvelussa. Hyväksyt sen, että nämä yritykset voivat laittaa evästeitä tietokoneellesi, ja tunnustat, että FlipDrive Services pyrkii kohtuullisin keinoin saadakseen mainostavia sopimuskumppaneitamme sopimusrajoituksia käyttämään näitä evästeitä vain tarkoituksenaan täyttää heidän mainostamisvelvoitteensa meille.

FlipDrive-lähestymistapaan turvallisuuteen ei oikeastaan ​​ole mitään sanottavaa. Jos päätät käyttää sitä, varmista ainakin, että et tallenna arkaluontoisia tietoja, koska palvelu vaikuttaa helpoalta verkkorikollisuuden kohteelta. Harkitse myös VPN-palvelun käyttöä online-salakuuntelun estämiseksi.

Yhden parhaan VPN-oppaassamme olleiden tulisi tehdä temppu.  

Tuki

Älä luota saamaan paljon apua FlipDrive-verkkosivustolta noilla DIY-hetkillä. Tietokanta on rajoitettu ohuelle UKK-sivulle, jolla vastataan vain peruskysymyksiin. Ei ole vianetsintää tai ohjeartikkeleita, jotka opastaisivat tietäsi.

Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi, sinun on otettava suoraan yhteyttä FlipDriveen. Ei ole live-tukivaihtoehtoja, kuten puhelin tai chat; kaikki suora yhteyshenkilöt luottavat sähköpostiin.

Tukiteknikot työskentelevät ympäri vuorokauden vastaamalla sähköposteihin FlipDrive-verkkosivuston mukaan. Tarkistimme vastausajan kuitenkin ampumalla testisähköpostin, ja odotamme vieläkin.

Yksi asia, joka hämmentää meitä, on se, että FlipDrive ei antanut automaattista vastausta, joka kertoi meille, että tukipyyntömme oli vastaanotettu. Suosimme jonkin verran varmuutta, jopa sellaisilla palveluilla, joilla ei ole tapana pitää asiakkaitaan odottamassa useita päiviä.  

Tuomio

Ei todellakaan voi sanoa, että suosittelemme FlipDriveä missään tilanteessa. Vaikka 10 Gt: n suunnitelma näyttää anteliaalta, tiedostokokorajoitukset ja muut ominaisuusrajoitukset estävät suunnitelmaa kilpailemasta parempien ilmaisten tallennustilatarjousten kanssa, mukaan lukien 10 Gt ilmaista pilvivarastoa, jonka voit saada pCloudista.  

Tilaussuunnitelmat ovat ylihinnoiteltuja, eivätkä ne tarjoa tarpeeksi tallennuskapasiteettia nykyaikaiseen käyttöön. Vaikka sinulla ei ole mitään arvoa, on pyykkilista muista syistä etsiä muualta, mukaan lukien:

  • Ei tiedostojen synkronointia
  • Ei tiedostoversiota
  • Ei palvelinohjaista salausta
  • Ei yksityistä salausta
  • Ei kaksifaktorista todennusta
  • Heikko tiedostojenjaon suojaus

FlipDrive ei myöskään käsittele suuria tiedostoja hyvin testauksemme perusteella, hitaalla latausnopeudella ja usein epäonnistumisilla.

Paras asia, jonka voimme sanoa FlipDrive-ohjelmasta, on, että se on hieno esimerkki siitä, miten pilvitallennuspalvelua ei rakenneta. Katso parhaasta pilvitallennusvertailusta hyödyllisempiä suosituksia, jotka auttavat sinua löytämään ihanteellisen palvelun juuri sinun tarpeitasi varten.

Tietysti olemme iloisia siitä, että todistetaan väärin. Voitko kääntää mielipiteemme FlipDrive-ohjelmasta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.  

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me