ADrive-arvostelu – päivitetty 2020

ADrive-arvostelu

Halvalla ja monipuolisella pilvitallennusyrityksellä ADrivellä on liian monia ongelmia, jotta voimme suositella sitä kenellekään.


Cloud Storage arvostelut

ADAnna lupaukset yli ja antaa vähemmän.

Sen väitetään tarjoavan lukuisia arvokkaita ominaisuuksia, mutta niiden toteutus on vain rikki. Mikä on toiminnallinen, osoittaa potentiaalin, mutta palvelua vähentävät tietoturva- ja tietosuojakysymykset, kauhea käyttäjäkokemus ja joidenkin kaikkein perustoimintojen, kuten automaattisen synkronoinnin, epäonnistuminen..

ADrivellä on SCP, SFTP, Rsync ja WebDAV-tuki, vakaa nopeus ja toimii sekä varmuuskopiona että pilvisäilönä, joten jos nämä ovat välttämättömiä ominaisuuksia, se saattaa silti olla kokeilun arvoinen. ADrive tarjoaa 60 päivän ilmaisen kokeilujakson, ilman luottokorttia, joten voit päättää itse ADrive-palvelusta.

Jatka lukemista nähdäksesi missä ADrive toteuttaa lupauksensa ja missä se laskee. Katso toinen tallennusratkaisu, joka tukee SFTP: tä ja WebDAV: ta, katso Livedrive-arvostelu. Mitä tahansa muuta palvelua varten, katso artikkeli parhaista pilvitallennuspalveluista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaikka ADrivessä on muutama kätevä ominaisuus, siinä on niin monia ongelmia, että on vaikea suositella. Suuri osa ADriven lupauksista vain ei toimi.

Vaihtoehdot ADrivelle

ominaisuudet

Jos vierailet ADrivessa, löydät pitkän luettelon erittäin lupaavista ominaisuuksista. Kyky tehdä tiedostojen kanssa yhteistyötä saumattomasti, mahdollisuus työskennellä Microsoft Office -asiakirjojen kanssa Zohon kanssa selaimessa ja kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien tuki kuulostaa hyvältä, mutta ADrive ei seuraa.

Yhteistyö on katkennut. Yritettäessä käyttää jaettua kansiota palautetaan vain virhe ”hakemistoa ei ole”. Selaimen sisäinen muokkaus on myös rikki: napsauttamalla ”edit with Zoho” ei tee mitään. Jos haluat näitä ominaisuuksia, sinun on etsittävä jotain Google Drivea (katso Google Drive -arvostelu), jolla on vahva yhteistyötuki ja toimistopaketti, tai Microsoft OneDrive (katso OneDrive-arvostelu), jos Office Online on pakollinen -omistaa.

Vaikka ADrive on toiminnallinen Windowsissa ja Androidissa, iOS-sovellus on poistettu sovelluskaupasta. ADrive väittää työskentelevänsä Adrive-sovelluksen palauttamiseksi Apple App Storesta, mutta on mahdotonta tietää, kuinka kauan tämä vie.

Myös macOS-sovelluksessa oli ongelmia. Paketti on ladattavissa ADriven verkkosivustolta, mutta se ei asennu siististi. Ensinnäkin, ADrive ei ole tunnistettu kehittäjä, mikä tarkoittaa, että yritys ei ole ottanut aikaa ilmoittautua Applessa varmistaakseen, että sen ohjelmistot toimivat oikein macOS: n kanssa.

Toiseksi, kun yritin asentaa sovelluksen macOS: iin, tapahtui virhe. Testasin sekä High Sierra beetaa että OS X El Capitania samaan tulokseen.

ADrive kuitenkin toteuttaa lupauksensa Windows-yhteensopivuudesta. Windows 10: n asennus noudattaa tavallista prosessia napsauttamalla jatka-painiketta, kunnes se on valmis.

ADriven epäonnistuneiden lupausten vuoren lisäksi on joitain ominaisuuksia, jotka todella toimivat. Esimerkiksi linkkien jakamisessa on kaikki ominaisuudet, joita etsimme täältä Cloudwards.net. Voit valita latausrajan, viimeisen käyttöpäivän ja salasanan kaikille jaettaville tiedostoille.

ADriven Windows-asiakasohjelmassa on myös joitain työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä huolimatta siitä, että he eivät mainosta ADriven verkkosivustossa. Voit asettaa ADrive -sovelluksen synkronoimaan tai varmuuskopioimaan kaikki tietokoneesi kansiot ja tekemään sen muokattavissa olevilla asetuksilla. Kokeneet käyttäjät saattavat myös olla hyödyllisiä SCP-, FTP-, SFTP-, Rsync- ja WebDAV-tuki.

hinnoittelu

ADrive väittää verkkosivustollaan olevan “alan halvimmat suunnitelmat”. Vaikka tämä ei pidä paikkansa mistään, mutta pisin sitoumus, hinnoittelu on kohtuullinen. Se on silti kalliimpi kuin monet muut parhaista pilvitallennuspalveluiden tarjoajista.

Vapaa suunnitelma olisi ollut myös mukava nähdä, mutta ADrive sulki aikaisemman 50 Gt: n suunnitelman. On kuitenkin ilmainen 60 päivän kokeiluversio, joten sinun ei tarvitse sitoa rahaa ennen kuin olet käyttänyt sitä.

Täältä löydät lisätietoja yrityksen hinnoittelusta.

ADriven monipuolisuus on myös mukava nähdä. Voit räätälöidä tallennuspakettisi tarpeisiisi ja tilata maksuja kuukausittain, vuodessa, kahdessa tai kolmessa vuodessa. Koska ADriven suunnitelmat ovat muuttuneet aikaisemmin, sinun tulee olla varovainen allekirjoittamalla jotain niin pitkäksi ajaksi kuin kolme vuotta.

Helppokäyttöisyys

ADrive on painajainen käytettäväksi. Puolet mainostetuista ominaisuuksista eivät yksinkertaisesti toimi jollain ominaisuudella. Jotkut vaihtoehdot puuttuvat. Toiset eivät vain käyttäydy kunnolla.

Esimerkiksi versiointi on käyttökelvoton. Jos napsautat tiedostojen palauttamista, sinut avataan valikkoon, jossa voit valita päivämäärän, johon palaat. Tässä valikossa ei kuitenkaan ole päivämääriä, joista valita.

Sinulla on myös mahdollisuus “esikatsella uutta välilehteä” valituille tiedostoille, mutta se vain lataa tiedoston. Mitä työ tekee, on usein vaikea käyttää.

Käyttöliittymä näyttää hyvin vanhentuneelta, etenkin selaimessa. ADrivellä on kaksi selaimen lataajaa: toinen ei tue kansioita, kun taas toinen vaatii sinun sallimaan sovelmat ja käyttämään Javaa, vanhentunutta lähestymistapaa, jota kilpailu välttää.

Tiedostonjako & synkronointi

ADriven synkronointi on teknisesti toimiva, ja kyky synkronoida muita kansioita kuin olemassa oleva ”ADriveSync” -kansio on käytännöllinen käytettäessä olemassa olevia tiedostorakenteita. Se epäonnistuu kuitenkin merkittävästi muihin palveluihin verrattuna, kuten voit lukea Sync.com-katsauksestamme tai pCloud-arvosteluista.

ADrive-synkronointi enintään 15 minuutin välein. Yksi suurimmista pilvitallennusratkaisujen eduista on, että vaikka tietokoneesi rikkoisi, kun olet keskellä tehtävää, viimeinen tallennus ei ole menetetty. Voit tehdä arvokkaita muutoksia tiedostoon 15 minuutissa. Tämän menettäminen, koska ADrive ei suorita automaattista synkronointia, kuten useimmat palvelut, aiheuttaisi suurta turhautumista.

Kun otat huomioon täysin rikkoutuneen yhteistyöominaisuuden, ADrivestä tulee vaikea myydä. Jos voit sivuuttaa nämä ongelmat, ADrivessä on mukautettava linkkien jakaminen, jonka avulla voit pitää linkkisi suojattuina salasanalla, viimeisellä käyttöpäivämäärällä ja latausrajalla.

Nopeus

ADriven nopeudet ovat vaikuttavia. Testaamiseksi käytin tavallista noin 1 Gt: n Cloudwards-testikansiota, jonka yhteys oli 92,86 Mt / s alas ja 11,90 Mt / s. Tässä ovat tulokset:

1031 Mt: n testitiedosto:
Latausaika: Latausnopeus: Latausaika:
Latausnopeus:
Koe 1:745s11.1Mb / s397s20.8Mb / s
Koe 2:775s10.6Mb / s423s19.5Mb / s
Keskiverto:760s10.9Mb / s410-koodia20.2Mb / s

Lataamisen aikana ADrive oli melkein kyllästynyt verkkooni. Lataus oli hiukan vähemmän vaikuttava, vaikka alle seitsemän minuutin lyöminen osoittaa, että ADriven nopeudet ovat edelleen erittäin käyttökelpoisia.

turvallisuus & yksityisyys

ADrive on pohjimmiltaan kasa punaisia ​​lippuja turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen. Heti ilmoittautumisen jälkeen oli selvää, että turvallisuus ei ole etusijalla. Sisäänkirjautumissivua ei salattu. Palvelulla olisi vakiona olla HTTPS-kirjautumissivu, mutta ADrive valitsi HTTP. Tämä tarkoittaa, että käyttöoikeustietosi voivat olla haavoittuvia.

Vaikka VPN: n käyttö voi pitää sinut turvassa tällaisissa tapauksissa, tämä ei ole sinun huolesi pilvipalvelua käytettäessä. Oli huolestuttavaa myös, että ADrive valitsi salasanan palauttamista koskevat turvallisuuskysymykset. Turvallisuuskysymykset ovat vanhentuneita ja epävarmoja.

ADrivessä ei myöskään ole mainintaa tietojen salaamisesta levossa. ADriven ilmoittaman tietoturvan laajuus on salaamalla siirrettävät tiedostot TLS: llä. Huolet eivät myöskään lopu tähän.

Me Cloudwards.net-sivustossa suosittelemme varovaisuutta käyttäessäsi palveluntarjoajaa, joka ei ole nolla tietävää, koska jopa hyvät aikomukset voivat johtaa tietoturvaloukkauksiin, jos palveluntarjoaja on hakkeroitu tai pakotettu tuomioistuimeen. ADrive ei kuitenkaan edes näytä haluavan katsoa yksityisyyttäsi.

ADrive pidättää oikeuden tarkastaa tiedostosi, jos se epäilee väärinkäyttöäsi jostakin syystä. ADrive toteaa palvelusehdoissaan, että sillä on yksinomainen harkintavalta siihen, miten tietojasi siirretään ja käytetään, mikä antaa palvelulle paljon valtaa tiedostojesi suhteen..

ADriven tietoturva on vähäistä ja yksityisyys on erittäin huolestuttavaa. Aivan ainoa asia, jonka ADrive sai oikein tällä osastolla, ei ole henkilökohtaisten tietojen myyminen mainostajille. Se on vähän lohdutusta palvelun kanssa, jota muuten tulisi käyttää vain niille, jotka eivät ole huolissaan turvallisuudesta ja yksityisyydestä.

Asiakaspalvelu

ADrive tarjoaa nopean asiakastuen. Pyyntöihini vastattiin kaikki samana päivänä. Joidenkin palveluiden odotusajat ovat vähintään kolme päivää, tämä on hienoa. Vastaukset ovat hyödyllisiä, ellei erityisen laajoja. Jos kysyt, saat vastauksia. Jos et ole varma mitä kysyä, se voi viedä kauemmin.

ADrive tarjoaa myös puhelintukea ja käyttäjäfoorumin. Käyttäjäfoorumia on parannettava. Kuten suurin osa ADriven verkkosivustosta, se näyttää hirveästi vanhentuneelta. Se edellyttää myös tiliä, joka ei sisällä vain itsesi lähettämistä, vaan muiden ihmisten viestien tarkastelua. Tällä seinällä voi olla jotain tekemistä yhteisön toiminnan puuttumisen kanssa.

ADrive-ryhmässä on kuitenkin tiimin jäseniä, jotka seuraavat aktiivisesti foorumeita ja vastaavat viesteihin. Lähettäminen joidenkin palveluntarjoajien foorumeille voi tuntua huutavan tyhjyyteen, mutta ADriven avulla sinut ainakin kuullaan, vaikka yhteisön jäsenillä ei olisi tarpeeksi todellista keskustelua.

Tuomio

ADrive ei ole huippuosaaminen millään alalla. Sen tuki on kunnollinen. Sen nopeudet ovat kunnossa. Se ei myöskään ole kovin kallista. Mutta on myös muita palveluntarjoajia, joilla on parempi tuki. On myös muita palveluntarjoajia, jotka vastaavat ja ylittävät ADrive-nopeuden. Huolimatta kohtuuhintaisesta hinnoittelusta, se ei edelleenkään ole useimmissa tapauksissa halvin ratkaisu.

ADrive on pitkä luettelo rikkoutuneista ominaisuuksista, joten se on kova myynti. Sen tarjoama SFTP- ja WebDAV-tuki on varmasti tärkeä joillekin edistyneille käyttäjille, mutta se ei myöskään ole ainutlaatuinen. Livedrivellä on myös nämä ammattimaiset ominaisuudet, vaikkakaan ilman pieniä tallennusvaihtoehtoja.

Tämän lisäksi ADriven yksityisyyden ja turvallisuuden puuttumisen tulisi olla suurimpana huolenaiheena useimmille käyttäjille. Ellei tietosi ole millään tavalla arkaluontoisia, ADrive ei vain leikkaa niitä.

Siellä voi olla joitain kapeita tapauksia, jotka ADrive täyttää, mutta useimmille käyttäjille on parempia tarjouksia muualla. Soveltuuko ADrive erityistarpeisiisi vai etsitkö muualta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map