4Sync-arvostelu – päivitetty 2020

4Sync-arvostelu

4Synch on melko mielenkiintoinen pilvitallennuspalvelu, joka näyttää keskittyvän pääasiassa mediatiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen. Se tekee tästä hyvää työtä, kuten kuvaamme tässä 4Sync-katsauksessa, mutta joustavuuden puute tekee siitä houkuttelemattoman monille käyttäjille.

Cloud Storage arvostelut

4Sync ei ole sinun suorittamasi pilvitallennuspalvelu. Se on yksinkertaisempi kuin suurin osa ja keskittyy mediatiedostojen tallentamiseen. Tämä ei tarkoita, että et voi tallentaa muita tyyppejä, mutta palvelussa ei ole sovelluksia, jotka toimivat heidän kanssaan. Tässä 4Sync-katsauksessa annamme sinulle syvällisen kuvan sen ominaisuuksista ja kerromme sinulle, mitä puuttuu.

Vaikka se ei ole yksi parhaimmista pilvitallennuspalveluistamme, se saattaa olla haastaja parhaalle pilvitallennustilalle valokuvien ja videoiden luettelossa. 4Sync ei kuitenkaan voi vastaaa pCloud-arvoa, joka on luettelossa ensisijainen, joten lue pCloud-arvostelu, jos haluat tallentaa valokuvia ja videoitasi edullisesti.

4Syncillä on nopea synkronointinopeus ja hyvät synkronointi- ja jakamisasetukset, mutta sitä on parannettava muissa luokissa. Jäljellä olevasta artikkelista aiomme keskustella ominaisuuksista yksityiskohtaisesti ja kertoa niiden suorituskyvystä.

Vaihtoehdot 4Sync: lle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

4Sync on suunniteltu auttamaan sinua tallentamaan tärkeät tiedostot pilveen ja käyttämään niitä missä tahansa, kotona tai tien päällä. Voit synkronoida verkko-, pöytä-, mobiili- ja tablet-laitteiden välillä.

Voit varmuuskopioida tietokoneesi tietyssä määrin käyttämällä sitä, mutta sinun pitäisi käyttää siihen pilvivarmuuskopiopalvelua. Jos haluat tietää enemmän erosta, lue selitys. Jos haluat varmuuskopioida tietokoneesi, tutustu parhaaseen online-varmuuskopioluetteloomme.

4sync-web-image-esikatselu

4Sync keskittyy median toistoon ja antaa sinun katsella valokuvia pikkukuvanäkymässä, jotta löydät nopeasti tarvitsemasi. Voit kiertää yksittäisiä valokuvia tai katsella niitä kaikkia diaesityksenä. Toiset voivat kiinnittää kommentteja jaettuihin valokuviin ja antaa ajatuksiasi tietyistä kuvan alueista, mikä on hieno palautteen saamiseksi.

Voit myös asettaa palvelun käsittelemään kuvakaappauksia, minkä vuoksi palvelu lataa ne automaattisesti tietokoneeltasi.

4sync-web-musiikki-soitin

Liukas musiikkisoitin aukeaa, kun osut pilvien äänitiedostojen toistoon. Sillä on vakioominaisuuksia, joita voit odottaa musiikkisoittimelta, kuten soittolistojen luominen, kappaleiden lisääminen jonoon ja sekoitus. Voit myös jakaa soittolistan. Kun kutistat sen ikkunan, pienempi pysyy työalueesi yläpuolella ja näyttää nykyisen kappaleen.

Jos haluat tietää kuinka paljon tilaa ja liikennettä olet käyttänyt, tutustu tilisi tilastosivulle. Se voi näyttää nykyisen tai edellisen kuukauden liikenteenkulutuksesi. Voit myös nähdä suosituimmat tiedostosi latausten lukumäärän mukaan viimeisestä päivästä edelliseen 14 päivään.

4Sync-ominaisuuksien yleiskatsaus

4Sync-logoen.4sync.com

Alkaa 825 dollarista kuukaudessa 10000 GBA -suunnitelmalle

Synkronointi

Synkronoi kansio

Lohkotason synkronointi

Valikoiva synkronointi

Kaistanleveyden hallinta

Synkronoi mikä tahansa kansio

Tiedostonjako

Tiedostolinkin jakaminen

Linkki salasanat

Linkki vanhenemispäivät

Kansioiden jakaminen

Kansion käyttöoikeudet

Linkin latauksen rajoitukset

Lataa linkit

tuottavuus

Tiedostojen esikatselut

Muokkaa tiedostoja

Sovelluksen sisäinen yhteistyö

Office Online

Google Docs

Muistiinpanot App

Median toisto

Mobiilisovellukset

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

versiointi

WebDAV

turvallisuus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla

Zero Knowledge

Kahden tekijän todennus

Palvelimen sijainti
Kanada

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Vapaa suunnitelma

hinnoittelu

Monet palvelut tarjoavat useita suunnitelmia, joista voit valita, mikä lisää joustavuutta ja antaa sinulle suunnitelman, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Näin ei kuitenkaan ole 4Syncin tapauksessa. Sillä on vain yksi suunnitelma: Premium.

Se tarjoaa 1 Tt tallennustilaa ja 10 Tt kaistanleveyttä kuukaudessa, johon voit lisätä tarvittaessa. Jos valitset maksaa kuukaudessa, sinun on annettava ruokaa 16,99 dollaria. Se on 203,88 dollaria vuodessa. Saat 50 prosentin alennuksen, jos maksat vuoden etukäteen, joka 99 dollarilla vastaa 8,25 dollaria kuukaudessa.

Voit maksaa vain 8 dollaria kuukaudessa saadaksesi 2TB Sync.com-palvelun kautta. pCloud on lähellä 2TB: tä 9,99 dollarilla kuukaudessa tai 96 dollaria vuodessa, ja Amazon Drive veloittaa 60 dollaria vuodessa 1 TB: lta. Jos he kiinnostuvat kiinnostuksestasi, lue Sync.com-arvostelu ja Amazon Drive -katsaus tai lue kaikki suosituimmista pilvitallennuspalvelujen tarjouksissamme olevista suosituimmista kohteista.

4Sync ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, mutta tarjolla on ilmainen 60 päivän kokeilujakso, joka on huomattavasti pidempi kuin mitä muut palvelut tarjoavat. Voit pidentää oikeudenkäyntiä yhdellä kuukaudella jokaisesta viittaamastasi ystävästä, ja he puolestaan ​​saavat lisäkuukauden. Jos he tilaavat Premium-palvelun, saat vielä kaksi kuukautta.

Kun kokeilusi päättyy, sinulla on 30 päivää päivittää Premium-versioon tai tilisi poistetaan käytöstä.

Käyttäjäkokemus

4Sync-pilveen tallennettuihin tiedostoihin pääsee käsiksi monilla tavoilla. Voit käyttää työpöytäohjelmaa, verkkosovellusta tai älypuhelimen sovellusta.

4sync-desktop-asetukset

Työpöytäsovellus koostuu synkronointikansiosta ja ilmaisinalueen kuvakkeesta. Haluamme kuitenkin nähdä synkronointikansion tiedostojen kuvakkeita, jotka osoittavat niiden tilan, mutta ne näkyvät vain, jos poistat kansion tai tiedoston synkronoinnista. Pöydän käyttöliittymä tuntuu vanhentuneelta, mutta se on selkeä ja helppo navigoida.

Siellä on kuvake, joka avaa verkkosovelluksen myös oletusselaimessasi.

Se on saatavana Windowsille ja macOS: lle, mutta ei Linuxille. Jos sinun on työskenneltävä Linuxissa, lue paras pilvitallennuspaikka Linuxille.

4sync-web-ui

Verkkosovellus näyttää tiedostosi pikkukuvana tai luettelona. Se tuntuu myös vanhentuneelta, mutta se on miellyttävä ja helppo käyttää. Yläosassa olevat painikkeet auttavat sinua suorittamaan yhteiset toiminnot nopeasti, ja vasemmalla oleva navigointi noudattaa yleistä puurakennetta, jotta et hämmentyisi. Voit siirtyä yksinkertaiseen näkymään, joka piilottaa kaikki paitsi tärkeät ominaisuudet myös keskittymisen helpottamiseksi.

4sync-mobiili-ui

Voit käyttää suurin osa samoista ominaisuuksista mobiilisovelluksessa. Yläosassa on hakupalkki, jonka avulla voit suodattaa tiedostoja ja joukon kuvakkeita navigointia varten. Niiden avulla voit käyttää tiedostojasi, ladata kamerasta, nähdä mitä on jaettu kanssasi, tallentaa tiedostoja offline-työhön ja tarkistaa syötteesi ja tilisi asetukset. Asetuksissa voit ottaa valokuvien automaattisen lataamisen käyttöön.

Mobiilisovellus on saatavana Androidille tai iOS: lle.

Tiedoston synkronointi & jakaminen

Synkronointi ja jakaminen ovat tärkeitä pilvitallennukselle, koska ne ovat ensisijaisia ​​mekanismeja, joiden avulla voit siirtää tallennustilaa pilveen, käyttää sitä eri laitteista ja jakaa sen.

4sync-sync-kansio

Pöytätietokone noudattaa yleistä synkronointimallia synkronointikansionsa ja järjestelmälokerokuvakkeensa kanssa. Kuvake antaa sinun käyttää asetuksia ja avata synkronointikansio käymättä tiedostojenhallintasovellusta.

Kaikki synkronointikansioon lisäämäsi synkronoidaan pilveen ja kaikki pilveen lisäämäsi ladataan synkronointikansioon..

Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää synkronointikansiota, koska 4Sync antaa sinun synkronoida minkä tahansa kansion. Jos et halua tehdä niin, voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa kansiota tai tiedostoa ja kopioida sen synkronointikansioon. Voit synkronoida vain valitut kansiot, mutta niiden synkronoiminen ei poista niitä. Se vain katkaisee yhteyden eteenpäin. Voit sulkea pois yksittäiset tiedostot lisäämällä ne ohitusluetteloon.

Voit hienosäätää synkronointia myös tiedostojen poistamisen yhteydessä. Kun tiedosto poistetaan verkosta, voit poistaa sen automaattisesti työpöydältäsi, asettaa sen kysymään, pitäisikö sen tehdä niin tai palauttaako palvelimen tiedosto paikalliselta koneelta..

Synkronoinnin lisäksi työpöytäsovelluksella voit jakaa tiedostosi Facebookissa tai Twitterissä tai luoda linkin, jonka voit kopioida ja liittää. Voit jakaa linkin, joka lataa tiedoston, tai linkin, joka avaa osion, 4Syncin web-käyttöliittymässä. Lisäksi voit saada HTML- tai foorumikoodin, jos haluat upottaa jaon. Linkin salasanaa tai viimeistä voimassaolopäivää ei kuitenkaan voida asettaa.

Voit asettaa kansiosi yksityiseksi, jos et halua jakaa sitä tai julkistaa sitä, jotta kaikki kutsutut voivat käyttää sitä. Lisäksi voit asettaa luvat kutsuttamillesi henkilöille “vain katsella” tai “ladata ja muokata”. Voit suojata kansiosi jakamalla asettamalla salasanan ja tekemällä siitä osan aliverkkotunnuksesta. Iframe-HTML-tunniste on myös käytettävissä upottamaan se myös widgetiksi.

4sync-web-osake

Verkkosovellus antaa sinun tehdä samoin, mutta antaa sinulle mahdollisuuden lyhentää jakamislinkkiä ja lähettää sen myös sähköpostitse. Voit jakaa kansiot Facebookissa, mutta sinun on muodostettava yhteys Twitteriin asetusvalikossa jakaaksesi niihin.

Voit käyttää mobiilisovellusta tiedostojen ja kansioiden jakamiseen asennettujen sovellusten, kuten WhatsApp, Slack ja Skype, kanssa. Voit vaihtoehtoisesti lähettää linkin.

Vaikka 4Syncillä on hyvät jakamisominaisuudet, se ei ole lähellä parhaiden pilvitallennuspalveluiden tarjoajia jakamisluettelossa..

Nopeus

1 Gt: n pakatun testikansion lähettäminen kesti keskimäärin noin 23 minuuttia. Yhteytemme tehtiin langattoman verkon kautta Belgradista, Serbiasta. Lähetyksen nopeus oli 6 megabittiä sekunnissa ja latausnopeus 102 Mbps.

Lähetysaika on yhtä suuri kuin 1 Gt: n kansion siirtämiseen tarvittava teoreettinen aika, joten voimme päätellä, että koet nopeammin, mitä lähempänä olet 4Syncin palvelimia. Oletetaan, että he ovat Yhdysvalloissa, koska yritys sijaitsee Kaliforniassa, mutta yksi sen politiikoista esti tukitiimin paljastamasta kyseisiä tietoja.

Nopeus on suurempi tekijä, kun tehdään yhteistyötä jo lähetettyjen tiedostojen kanssa. Sen sijaan, että lataat koko tiedoston muokatun sen jälkeen, lohkotason synkronointialgoritmi voi siirtää vain muuttuneen osan, mikä vähentää latausaikaa huomattavasti. Valitettavasti havaitsimme, että 4Sync ei käytä sitä, koska testitiedostojamme eivät ladanneet nopeammin sen jälkeen kun muutimme niitä.

turvallisuus & yksityisyys

Jos tallennat tiedostojasi verkossa ilman riittävää suojausta, olet vähintäänkin uhkapeli. Hakkerit saattavat lyödä sinua lunastusohjelmilla, siepata tiedostosi siirron aikana keskeisillä ihmisillä tapahtuvilla hyökkäyksillä tai varastaa salasanasi..

Estääkseen, että pilvitallennuspalveluissa tulisi käyttää lepo- ja kuljetussalauksia, TLS-protokolla suojaa tietojasi siirron aikana ja kaksifaktorinen todennus estääksesi luvattoman pääsyn tilillesi. Paras suoja yksityisyytellesi on yksityinen, päästä päähän -salaus, joka estää ketään muuta kuin lukemasta tiedostojasi.

Valitettavasti 4Sync ei tule julkaisemaan sen turvallisuutta. Tiedämme, että voit suojata tiedostoja SSL: n avulla tiedostojen siirron aikana tietokoneelta palvelimelle ja sallia HTTPS-yhteyden suojata yhteyden tarvittaessa.

Palvelu ei käytä kaksifaktorista todennusta, joten varmista, että luot vahvan salasanan.

Tietosuojakäytännössään 4Sync toteaa keräävänsä vain metatietoja ja muita tilastoihin liittyviä tietoja, ellet kirjaudu siihen Googlen, Facebookin tai Twitterin kautta. Siinä tapauksessa se kerää henkilötietosi. Tiedostojesi yksityisyyttä ei silti ole taattu, kuten Tresorit, yksi parhaista nollatietopalveluista..

Tuki

4Syncin tuki koostuu UKK: sta ja lomakkeesta, jonka avulla voit lähettää viestin teknisen tuen ryhmälle. Puhelin- tai chat-tukea ei ole. UKK on helppo käyttää, koska se on jaettu osiin: “yleinen”, “Windows”, “Mac”, “Android” ja “iPhone”.

Olemme lähettäneet tukitiimille viestin, jossa on muutama kysymys, ja he vastasivat pari päivää myöhemmin. Emme ole saaneet vahvistusviestiä siitä, että he ovat saaneet viestin, joka olisi helpottanut odottamista.

Tuomio

4Sync on kunnollinen palvelu, joka tarjoaa helpon tavan tallentaa ja esikatsella musiikkia, videoita ja kuvatiedostoja. Voit saada palautetta muilta kuvasi kommenttitappeilla. Videosoitin toistaa elokuvasi ilman kiinnitystä, kun taas soittimen avulla voit nauttia musiikkikokoelmastasi pilvestä.

Käyttäjäkokemus on kunnollinen, mutta tuntuu vanhentuneelta verrattuna esimerkiksi Dropboxiin. Jakaminen on mahdollista, mutta siinä ei ole sisällönhallintavaihtoehtoja. Synkronointinopeudet ovat verrattavissa joihinkin siellä oleviin nopeampiin palveluihin, mutta samaa ei voida sanoa turvallisuudesta, koska 4Synciltä puuttuu monia vaihtoehtoja muilta palveluntarjoajilta, joita pidämme itsestäänselvyytenä.

Palvelun on myös parannettava sen arvoa joko alentamalla hintaa tai lisäämällä säilytystilaa. Silti, jos et halua maksaa vuodesta, se on hyvä paikka tallentaa mediatiedostosi. Muussa tapauksessa tutustu pilvitallennusarvosteluihimme muiden palveluiden suhteen.

Mitä mieltä olet 4Syncistä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me