Blacknut Cloud Gaming Review – Παιχνίδια για την οικογένεια – Ενημερώθηκε το 2020

Αναθεώρηση Blacknut Cloud Gaming

Το Blacknut είναι λίγο απογοητευτικό καθώς προσφέρει μία από τις καλύτερες διεπαφές παιχνιδιών cloud που έχουμε δει, αλλά επίσης υποφέρει από κακή ποιότητα εικόνας και μια βαρετή βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Δείτε τι θα μπορούσε να ήταν στην πλήρη κριτική μας για το Blacknut.

Καλύτερο Cloud Gaming

Το Blacknut είναι μια μοναδική υπηρεσία cloud gaming που προσφέρει δωρεάν βιβλιοθήκη με περισσότερα από 300 παιχνίδια με τη συνδρομή σας. Επικεντρώνεται σε οικογένειες που θέλουν να μπουν στο cloud gaming, με επιλογές γονικού ελέγχου και διαθέσιμο οικογενειακό πρόγραμμα τεσσάρων ατόμων. Ωστόσο, η περιορισμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και η αμετάβλητη ποιότητα εικόνας το καθιστούν δύσκολη πώληση, οικογένεια ή όχι. 

Σε αυτήν την κριτική του Blacknut, θα δούμε αν έχει ό, τι χρειάζεται για να το καταφέρει στην καλύτερη λίστα παιχνιδιών cloud. Θα μιλήσουμε για τις δυνατότητες, τα υποστηριζόμενα παιχνίδια, την τιμή, την ευκολία χρήσης, την απόδοση και την κάλυψη πριν δώσουμε την ετυμηγορία μας.

Η χρήση του Blacknut είναι απογοητευτική, όχι επειδή οι τοπικές εφαρμογές είναι κακές – το αντίθετο, στην πραγματικότητα – αλλά επειδή η υπηρεσία δεν είναι ό, τι θα μπορούσε να είναι. Η διεπαφή και οι λειτουργίες είναι εξαιρετικές, καθιστώντας ακόμη πιο απογοητευτική την ατελείωτη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και την κακή ποιότητα βίντεο.

blacknut-slider1

blackbut-slider2

blacknut-slider3

blacknut-slider4

blacknut-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Blacknut Cloud Gaming

Χαρακτηριστικά

Το Blacknut διαθέτει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που, αν και δεν είναι προφανείς, κάνουν την εμπειρία να αισθάνεται πιο ρευστή. Έχει λάβει πολλές σημειώσεις από το Netflix όσον αφορά το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, τις οποίες θα αναφερθούμε στην ενότητα “ευκολία χρήσης” παρακάτω. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που υιοθέτησε είναι τα προφίλ. 

Όπως το Netflix, μπορείτε να διατηρήσετε όσα προφίλ στο λογαριασμό σας θέλετε. Υπάρχουν όρια στον αριθμό των οθονών που μπορούν να είναι ενεργές ανά πάσα στιγμή, αλλά όχι στα προφίλ σας. 

Επιπλέον, τα προφίλ μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το ποιος τα χρησιμοποιεί. Μπορείτε να περιορίσετε τη βιβλιοθήκη μόνο σε παιχνίδια για παιδιά, να ορίσετε έναν αριθμό PIN για λογαριασμούς και ακόμη και να προσαρμόσετε την εικόνα του προφίλ σας. 

blacknut-add-λογαριασμός

Αν και δεν αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας πολύ βαθιά, η προσθήκη προφίλ δείχνει μια καλά μελετημένη προσέγγιση που σπάνια εμφανίζεται στην αγορά παιχνιδιών cloud. Καθώς η τεχνολογία γίνεται πιο εφικτή, οι εταιρείες σπεύδουν να αγοράσουν προϊόντα που έχουν σχεδιαστική επίβλεψη, όπως το PlayStation Now. 

Η συμβατότητα είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το Blacknut. Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για Windows, macOS, Amazon Fire TV, Android, Linux και επιλεγμένες τηλεοράσεις από την Panasonic και τη Samsung. Υπάρχει μια εφαρμογή iOS σε εξέλιξη, σύμφωνα με το Blacknut, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. 

Το εύρος των υποστηριζόμενων πλατφορμών αντικατοπτρίζει την υποστήριξη του ελεγκτή. Σε υπολογιστή, τα περισσότερα παιχνίδια υποστηρίζουν χειριστήριο, πληκτρολόγιο και ποντίκι και σε κινητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χειριστήριο ή προσαρμόσιμα κουμπιά στην οθόνη. Εάν παίζετε παιχνίδια στην έξυπνη τηλεόρασή σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Amazon Fire TV ή το τηλεχειριστήριο Android TV. 

Η υποστήριξη για αυτές τις συσκευές εισόδου δεν καλύπτει παιχνίδια – δεν θα μπορείτε να παίξετε νεότερους τίτλους, όπως το Sniper: Ghost Warrior 3, με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας – αλλά εκτιμούμε ότι υπάρχει ευελιξία με τους περισσότερους τίτλους. 

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν αποθήκευση cloud – που σημαίνει ότι μπορείτε να παραλάβετε το παιχνίδι σας σε οποιαδήποτε συσκευή και να συνεχίσετε – και γονικό έλεγχο. Το Blacknut προσφέρει υποστήριξη ελεγκτή και πλατφόρμας όπως καμία άλλη υπηρεσία τυχερού παιχνιδιού cloud, με μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. 

Επισκόπηση λειτουργιών Blacknut Cloud Gaming

Λογότυπο Blacknut Cloud Gamingwww.blacknut.com

Ξεκινά από 1299 $ ανά μήνα Όλα τα σχέδια

Πλατφόρμες

Android

iOS

Παράθυρα

macOS

Πρόγραμμα περιήγησης

Υποστηριζόμενα παιχνίδια

Κάλυψη
textarea

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες DRM
ΟΧΙ

Βάση γνώσεων

Κουβέντα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τηλέφωνο

24/7 υποστήριξη

Υποστηριζόμενα παιχνίδια

Το Blacknut προσφέρει μια περιορισμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Vortex, το οποίο σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια που σας ανήκουν στο Steam ή σε άλλη πλατφόρμα DRM, το Blacknut περιλαμβάνει δωρεάν παιχνίδια (διαβάστε την κριτική Vortex). 

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται θετικό, δεν είναι. Η βιβλιοθήκη προσφέρει περισσότερους από 320 τίτλους, αλλά δεν υπάρχουν τίτλοι που ξεχωρίζουν ως πραγματικά υπέροχα παιχνίδια. 

Οποιοσδήποτε αναγνωρίσιμος τίτλος είναι είτε τίτλος Β είτε βαθμοί Α. Ο Blacknut ισχυρίζεται ότι τα νέα παιχνίδια «επιλέγονται προσεκτικά κάθε εβδομάδα», το οποίο μπορούμε να υποθέσουμε μόνο ότι τα παιχνίδια επιλέγονται ανάλογα με το ποιος θέλει να δώσει τα πράγματα δωρεάν. Η βιβλιοθήκη είναι θλιβερή σε μέγεθος και ποιότητα, σε σύγκριση με κάτι σαν το PlayStation Now (διαβάστε την κριτική μας στο PlayStation Now). 

Είναι δύσκολο να πάρουμε στα σοβαρά τον Blacknut όταν ο Garfield Kart είναι ένας από τους κορυφαίους τίτλους στην ενότητα “speed runner”. Οποιαδήποτε αναγνωρίσιμα παιχνίδια είναι επίσης υποκατάστατα ανώτερων για μεγαλύτερους τίτλους. Το Lords of the Fallen, αν και ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, είναι ένα χειρότερο Dark Souls και το Sniper: Ghost Warrior 3 δεν καρφώνει τους μηχανισμούς sniping όπως η σειρά Sniper Elite. 

Τα καλύτερα παιχνίδια εκτός εμβέλειας δεν είναι προφανή. Ένα άλλο χαμένο τηλέφωνο: Η ιστορία της Laura είναι ένα κρυφό στολίδι Steam και το Evoland 2 γιορτάζει τη μακρά ιστορία των top-down RPGs. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους είναι φτηνοί στο Steam ή / και διατίθενται σε κινητές συσκευές. Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία της βιβλιοθήκης του Blacknut είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές. 

Μερικοί από τους καλύτερους τίτλους είναι οι ρετρό. Για παράδειγμα, το Blacknut περιλαμβάνει το Metal Slug και την τριλογία Double Dragon. Ωστόσο, είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε την πληρωμή μεταξύ 13 και 20 $ για να παίξετε αυτά τα παιχνίδια, καθώς είναι μόνο μερικά δολάρια σε υπολογιστές και κινητές συσκευές.

Δεν υπάρχει τίποτα να πουλήσετε το Blacknut εκτός από μερικούς τίτλους indie και μερικά ρετρό παιχνίδια. Ryse: Ο γιος της Ρώμης είναι ο μόνος πραγματικός τίτλος τριπλού Α και που έλαβε μέτριες κριτικές. Η βιβλιοθήκη – και η υπηρεσία στο σύνολό της – εστιάζεται σε παιδιά και οικογένειες. Υπάρχουν πολλοί ώριμοι τίτλοι, αλλά δεν είναι υπέροχοι.

Τιμή

Το Blacknut είναι μια υπηρεσία cloud-gaming που επικεντρώνεται στην οικογένεια και η τιμή υποστηρίζει αυτό. Υπάρχουν δύο διαθέσιμα σχέδια και διαφέρουν μόνο στην τιμή και στον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα. Αν και η τιμή δεν είναι υψηλή – διαβάστε το σχόλιο Shadow για αυτό – φαίνεται έτσι όταν εξετάζετε τη βιβλιοθήκη.

Υπάρχει μια λίστα χαρακτηριστικών για κάθε πακέτο στη σελίδα προϊόντων του Blacknut, αλλά είναι το ίδιο, ως επί το πλείστον, μεταξύ των προγραμμάτων Family και Premium. Και οι δύο συνδρομές συνοδεύονται από ολόκληρη τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών, απεριόριστη πρόσβαση, χωρίς διαφημίσεις, γονικό έλεγχο και αποθήκευση cloud. Η μόνη διαφορά είναι ο αριθμός των οθονών. 

Τα premium σχέδια είναι καλά για μία οθόνη, που σημαίνει ανεξάρτητα από το πόσες εγκαταστάσεις του Blacknut έχετε, μόνο μία οθόνη μπορεί να χρησιμοποιεί την υπηρεσία κάθε φορά. Για 7 $ επιπλέον ανά μήνα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα έως και τέσσερις οθόνες. 

Σε κενό, η τιμή είναι καλή και γίνεται ακόμη καλύτερη από το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον παιχνίδια. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον παιχνίδια. Όπως αναφέρθηκε, η βιβλιοθήκη είναι, στην καλύτερη περίπτωση, μέτρια, οπότε δεν έχει σημασία τι χρεώνει το Blacknut. Εάν η βιβλιοθήκη παραμείνει στην τρέχουσα κατάσταση, το κόστος θα είναι πάντα πολύ υψηλό. 

Ωστόσο, αν μερικοί τίτλοι σας ενδιαφέρουν, η τιμή δεν είναι κακή. Το Blacknut είναι μία από τις, αν όχι οι μόνες, υπηρεσίες cloud-gaming που προσφέρουν ένα σχέδιο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλές οθόνες ταυτόχρονα. Υπάρχει ακόμη και μια δοκιμή 14 ημερών για να δείτε αν σας αρέσει επίσης.

Ευκολία στη χρήση

Για όλα τα σφάλματα, το Blacknut έχει μια πολύ ομαλή διαδικασία εγγραφής. Αποτελείται από τρεις οθόνες. Θα ξεκινήσετε εισάγοντας το email σας και επιλέγοντας έναν κωδικό πρόσβασης, προχωρώντας στην επιλογή του προγράμματος που θέλετε και, τέλος, εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. 

Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων της πιστωτικής μας κάρτας με το LastPass (διαβάστε την κριτική LastPass), αλλά, συνολικά, η διαδικασία ήταν ομαλή.

blacknut-εγγραφή

Τα τρία βήματα θα μπορούσαν να συμπυκνωθούν σε μία οθόνη, αλλά με το πόσο ρευστό μετακινείται ο ιστότοπος, είμαστε ικανοποιημένοι. Αφού επιβεβαιώσετε την πληρωμή, θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη λήψης που δείχνει όλες τις πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Blacknut.

blacknut-λήψη

Τέλος, μπορείτε να συνδεθείτε. Υπάρχει μια επιλογή για “δημιουργία δωρεάν λογαριασμού Blacknut” στην εφαρμογή, αλλά παρά την αναζήτηση, δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα δωρεάν πρόγραμμα. Στην εφαρμογή, έχετε επίσης την επιλογή να συνδεθείτε με το Amazon ή το Google, κάτι που δεν παρέχεται κατά την εγγραφή στον ιστότοπο. Παρά αυτές τις ασυνέπειες, η έναρξη στα Windows ήταν εύκολη. 

Η εφαρμογή είναι απλή, αλλά υπέροχα σχεδιασμένη. Τα επιλεγμένα παιχνίδια λαμβάνουν ένα στιγμιότυπο οθόνης υψηλής ανάλυσης και ένα παράθυρο βίντεο στην κορυφή, με λίστες όπως Netflix παρακάτω για διαφορετικές κατηγορίες. Το μενού, στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με το κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία, σας επιτρέπει να μεταβείτε σε κάθε κατηγορία, να δείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, να δείτε τα παιχνίδια που έχετε παίξει πρόσφατα και να αναζητήσετε.

blacknut-εφαρμογή

Στο επάνω μέρος του μενού, θα δείτε επίσης τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Κάνοντας κλικ εκεί θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη επιλογής προφίλ, όταν μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις σας και να προσθέσετε επιπλέον προφίλ. Ακόμα κι αν έχετε το σχέδιο μίας οθόνης, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα προφίλ. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε εάν πρόκειται για λογαριασμό ενηλίκων και να ορίσετε έναν αριθμό pin. 

Κάτω από την ενότητα προφίλ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας. Αν και δεν είναι εξαντλητική λίστα, το Blacknut σάς επιτρέπει να ελέγχετε το προφίλ σας απευθείας στην εφαρμογή. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας όπου κι αν βρίσκεστε, να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής σας. Μπορείτε ακόμη και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην εφαρμογή. 

ρυθμίσεις για λογαριασμό blacknut

Η εφαρμογή Android είναι εξίσου εύκολη στη χρήση και περιλαμβάνει ακόμη χειριστήρια στην οθόνη για παιχνίδια. Ωστόσο, η εφαρμογή Android διαθέτει μια πιο περιορισμένη βιβλιοθήκη. Μόνο κινητά και ρετρό παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε κινητές συσκευές, κάτι που έχει νόημα για την απόδοση σε συνδέσεις LTE. Ωστόσο, δεδομένου του τραυλισμού που βιώσαμε, υπάρχει μικρή δικαιολογία για να μην συμπεριληφθεί η πλήρης βιβλιοθήκη. 

Επιλέγοντας ένα παιχνίδι, ανεξάρτητα από το Android ή την επιφάνεια εργασίας, θα εμφανιστούν πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ για το παιχνίδι. δείτε λεπτομέρειες όπως διάρκεια, δυσκολία και πληκτρολόγια. δείτε παρόμοια παιχνίδια? και δείτε τη συμβατότητα με πλατφόρμες και ελεγκτές. 

blackbut-select-game

Για να ολοκληρώσουμε τη δοκιμή χρηστικότητάς μας, δημιουργήσαμε έναν λογαριασμό για παιδιά και περιηγηθήκαμε στη βιβλιοθήκη. Σίγουρα, όλοι οι ώριμοι τίτλοι είχαν αφαιρεθεί, αλλά και πολλοί τίτλοι κατάλληλοι για εφήβους είχαν επίσης αφαιρεθεί. Δεν υπάρχει κοκκώδης γονικός έλεγχος. είτε το εμπλέκεις είτε δεν το κάνεις.

Εκτέλεση

Πριν από τη δοκιμή, βεβαιωθήκαμε ότι πληρούσαμε την προτεινόμενη ταχύτητα λήψης 6 Mbps του Blacknut για βέλτιστη απόδοση. Χρησιμοποιώντας το Speedtest.net, μετρήσαμε την ταχύτητά μας με ping 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ρυθμό λήψης 49,17 Mbps και ρυθμό μεταφόρτωσης 21,33 Mbps. Η ταχύτητά μας ήταν πολύ γρήγορη. 

Αυτό δεν φαίνεται να είναι ο περιοριστικός παράγοντας με το Blacknut. Δοκιμάσαμε τέσσερα παιχνίδια, τρία από αυτά σε επιτραπέζιο υπολογιστή και ένα σε Android. Στην επιφάνεια εργασίας, παίξαμε Sniper: Ghost Warrior 3, Ryse: Son of Rome και Furi. Με βάση τις διαθέσιμες επιλογές γραφικών, υποθέτουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι εκδόσεις υπολογιστή και όχι θύρες κονσόλας. 

Πήγαμε αμέσως στις επιλογές γραφικών επειδή τα παιχνίδια φαινόταν τόσο κακά. Ο Φούρι ήταν εντάξει, αλλά δεδομένης της απλής αισθητικής του, αυτό έχει νόημα. Ο Sniper και ο Ryse, ωστόσο, γρήγορα μετατράπηκαν σε ένα λασπωμένο χάος με pixelated. Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις γραφικών εντός του παιχνιδιού, και τα δύο αυτά παιχνίδια έτρεχαν στα 720p, αλλά υποψιαζόμαστε ότι παραδίδονται κάτω από αυτό. 

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γραφικών – συγκεντρώσαμε την ανάλυση για να δούμε αν θα επιλύσει τα προβλήματά μας – αλλά δεν αλλάζει τον τρόπο εμφάνισης του παιχνιδιού. Θα εξακολουθείτε να έχετε την ίδια ροή pixelated ανεξάρτητα από την ανάλυση που θα επιλέξετε. 

Ωστόσο, η αλλαγή των ρυθμίσεων γραφικών επηρεάζει το παιχνίδι. Οι υψηλότερες αναλύσεις οδηγούν σε πολύ μεγαλύτερη καθυστέρηση εισόδου και χαμηλότερα καρέ, παρόλο που μοιάζουν ίδια. 

Είναι περίεργο το Blacknut να σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γραφικών καθόλου, καθώς η ροή που λαμβάνετε δεν αλλάζει στην ποιότητα. Ευτυχώς, κατά τη χρήση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων, το παιχνίδι ήταν σταθερό. Αν και υπήρχε ακόμη αισθητή καθυστέρηση εισόδου, μπορέσαμε να παίξουμε ένα πολύ ακριβές παιχνίδι όπως το Furi χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Η εμπειρία μας στα κινητά δημιούργησε περισσότερα προβλήματα. Δοκιμάσαμε το Contra με τα στοιχεία ελέγχου της οθόνης σε ένα Samsung Galaxy S9 +, δοκιμάζοντας WiFi και LTE. Ανεξάρτητα από τη σύνδεση, υπήρχε πολύ τραύμα, καθιστώντας ακόμη και τα πιο μικρά παιχνίδια χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής. 

blacknut-android

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Blacknut, φαίνεται, είναι το υλικό του. Δεδομένου του πόσο δραστικά μειώνεται η απόδοση με υψηλότερες ρυθμίσεις γραφικών, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι οι διακομιστές που φιλοξενούν τα παιχνίδια είναι χαμηλά. 

Υπάρχουν μερικές συμβουλές για αυτό. Η μείωση της απόδοσης αλλά η έλλειψη ποιότητας σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείτε απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας. λαμβάνετε μια ροή βίντεο. Εξαιτίας αυτού, η μείωση της απόδοσης δεν έχει καμία σχέση με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, αλλά μάλλον το υλικό στο οποίο λειτουργεί το παιχνίδι. 

Εξαιτίας αυτού, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα είναι το διαδίκτυο, θα έχετε μια εμπειρία υψηλότερης ποιότητας. Το Blacknut δεν προσφέρει καμία προσαρμοστική ανάλυση, που σημαίνει ότι έχετε την ίδια ποιότητα εικόνας κακής ποιότητας, ανεξάρτητα από το εάν πληρώνετε για 10 Mbps ή 1.000 Mbps. 

Τουλάχιστον, το Blacknut προσφέρει μια εμπειρία χωρίς τραύλισμα και αχρησιμοποίητη καθυστέρηση εισόδου. Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια που προσφέρονται και να τα παίξετε χωρίς να παραιτηθείτε από υπερβολική ρευστότητα. Ωστόσο, χάνετε πολύ ποιότητα στη διαδικασία. Για παράδειγμα, κατά την περιήγηση στα μενού του Sniper: Ghost Warrior 3, δεν μπορέσαμε να πούμε τη διαφορά μεταξύ ενός εικονιδίου για τα πλήκτρα “e” και “f”. 

Κάλυψη Blacknut

Το Blacknut δεν εμφανίζει δημόσια τον αριθμό των κέντρων δεδομένων του και όταν επικοινωνήσαμε μέσω email, κάποιος επέστρεψε σε εμάς και επέστρεψε γρήγορα σε αυτό. Ωστόσο, δεν παρείχαν απάντηση στην ερώτησή μας, αλλά ενημερώστε μας ότι η υπηρεσία αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένες ευρωπαϊκές χώρες. 

Ο εκπρόσωπος υποστήριξης είπε επίσης ότι «τεχνικά, μπορούμε να αναπτύξουμε την υπηρεσία παγκοσμίως μέσω της δημόσιας υποδομής cloud ή μέσω μιας ιδιωτικής προσέγγισης cloud». Δεν υπήρχε καμία διευκρίνιση σε αυτό το σημείο, αλλά δίνει μια υπόδειξη για το πώς το Blacknut εκτελεί το δίκτυό του. 

Είναι πιθανό ότι το Blacknut ενοικιάζει χώρο διακομιστή από υπάρχοντα δίκτυα cloud, κάτι που του επιτρέπει να επεκτείνεται σε οποιεσδήποτε περιοχές χρειάζεται. Αυτό θα ήταν λογικό δεδομένης της απόδοσης που είδαμε επίσης. Οι διακομιστές είναι πιθανότατα γενικής χρήσης, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν αρκετή ισχύ για να εκτελούν τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά.

Τα πιο απαιτητικά παιχνίδια – Ryse: Son of Rome and Lords of the Fallen – απαιτούν μέτριες προδιαγραφές σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα και ακόμη λιγότερο όταν τρέχουν στα 720p. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, το Blacknut διατίθεται επίσημα στις ΗΠΑ και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Εάν μένετε αλλού, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με το Blacknut πριν αγοράσετε μια συνδρομή.

Η ετυμηγορία

Το Blacknut δεν προσφέρει μια κακή εμπειρία παιχνιδιού cloud – πολύ μακριά από αυτό – στην πραγματικότητα – αλλά η περιορισμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Παρόλο που η τιμή δεν είναι κακή, αγοράζετε μια λίστα τίτλων που δεν μπορούν να κρατήσουν κερί σε σύγχρονες κυκλοφορίες. Υπάρχουν μερικά indie πολύτιμοι λίθοι και μερικά ρετρό παιχνίδια, αλλά στην απαιτούμενη τιμή, αυτό δεν είναι αρκετό. 

Εάν το Blacknut μπορούσε να υποστηρίξει πλατφόρμες DRM όπως το Steam, θα ήταν μια πολύ διαφορετική ιστορία. Ωστόσο, δεδομένου του λίγου, μέτριου τίτλου και της ποιότητας της συνεχούς ροής, είναι δύσκολο να προτείνουμε το Blacknut. 

Είναι κρίμα, δεδομένου του πόσο εξαιρετική είναι η διεπαφή χρήστη και πόσες λειτουργίες είναι διαθέσιμες.

Σκοπεύετε να επωφεληθείτε από τη δοκιμή 14 ημερών του Blacknut; Ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me