Shadow Cloud Gaming -katsaus – päivitetty 2020

Shadow Cloud Gaming -katsaus

Tällä hetkellä Shadow on ainoa täysin toteutettu pilvipalvelupalvelu siellä, joten se on oletuksena paras valinta. Se tarjoaa hyvät nopeudet ja miellyttävän kokemuksen, tosin se ei ole ilman vikoja. Katso yksityiskohdat kaikesta Shadow-arvosteluesta.

Shadow on yksi tunnetuimmista pilvipalveluista ympäri, ja sillä on väite “korkean suorituskyvyn pelaamisesta, joka on kaikkien saatavilla”, joten on helppo nähdä miksi. 

Se tarjoaa huippuluokan PC-laitteistoja murto-osan kustannuksista, ja siinä on massiivinen pelikirjasto käynnistystä varten. Tässä varjoarvostelussa aiomme nähdä, onko sillä varmuuskopioita siitä, että se on parhaimmissa pilvipelipalvelulistamme. 

Onneksi sillä ei ole vain halkeamia saadakseen se luetteloon, mutta myös päästäkseen kärkeen. Shadow on tällä hetkellä lopullinen pilvipelaamiskokemus. Vaikka tekniikalla itsessään on vielä muutama vuosi, kunnes se on täysin toteutunut, Shadow tarjoaa harvinaisen katsauksen tulevaisuuteen. Se on läpi ja läpi, mitä on vaikea löytää nykyisiltä pilvipelimarkkinoilta. 

Napsauta yksinoikeuslinkkiämme saadaksesi 10 dollaria alennuksella ensimmäisestä Shadow-tilauksestasi

Se sanoi, että hinta tulee vastaamaan. Se on kallis palvelu, joka on entistä kalliimpaa ottaen huomioon, että sinun on tuotava omia pelejäsi. Silti se esittelee suorituskykyä, johon muut alustat eivät pysty selviämään, mikä on yksin pääsyn hinnan arvoinen.

shadow-Slider1

shadow-slider2

shadow-slider3

shadow-slider4

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Shadow Cloud Gaming -peleille

ominaisuudet

Varjojen houkuttelevin ominaisuus on sen konfigurointi. Useimmat pilvipelaamispalvelut tarjoavat istunnon vakiintuneella tietokoneella pelien pelaamiseksi. Useimmissa tapauksissa se on palvelin, joka on varustettu useilla huippuluokan näytönohjaimilla ja suorittimilla, ja kaikki tuetut pelit on ladattu kiintolevypaikkaan.. 

Tässä lähestymistavassa on muutama aihe. Ensinnäkin, et saa omistettuja resursseja. Samanlainen kuin jaettu web-hosting – saat lisätietoja siitä isännöintityyppien yleiskatsauksessa – pilvipelipalvelut tarjoavat paljon resursseja useille käyttäjille ja odottavat kyseisten käyttäjien jakavan ne. 

Kuinka Shadow Cloud Gaming toimii?

Jos joku sammuu liikaa tai se on vain paljon liikennettä kestävä tunti, sinulla on alajoukko kokemus. Shadowin kanssa se ei ole ongelma. Kun ostat suunnitelman, ostat todellakin omistetun pelitietokoneen – mahtuu GTX 1080 -näytönohjaimeen, 12 Gt DDR4 RAM -muistia, 256 Gt erillistä tallennustilaa ja 1 Gbps latausnopeus – etäkäyttöön.

Se on täydellinen Windows 10 -asennus, mikä tarkoittaa, että voit tehdä kaiken, mitä normaalisti voisit käyttää Windows 10 -tietokoneessa. Voit ladata suosikkiselaimesi, sekoittaa työpöydän taustakuvaan, säätää resoluutiota enintään 4 kt: n tai enemmän. Se ei ole pilvipelialusta, vaan pilvilaskentaympäristö. 

varjo-windows-asetukset

Lisäksi voit käyttää kyseistä Windows 10 -asennusta useilla laitteilla. Voit kytkeä vain yhden laitteen kerrallaan, mutta sinulla voi olla niin monta Shadow-sovelluksen asennusta kuin haluat. Se on saatavana Windowsille, macOS: lle, Ubuntulle, Androidille ja iOS: lle, eli voit käynnistää pilvipelitietokoneesi käytännössä missä tahansa. 

Valitettavasti kirjoittamishetkellä Windows on ainoa käyttöjärjestelmä, jonka voit asentaa etäkoneellesi. Shadow aikoo lisätä Linux-tukea tulevaisuudessa sen UKK: n mukaan, mutta nyt se on se. Voit kuitenkin määrittää Windows 10 -asennuksen mieleiseesi.

Shadow Cloud -pelien ominaisuuksien yleiskatsaus

Varjo Pilvipelitunnusshadow.tech

Alkaa 1199 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Platforms

Android

iOS

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

selain

Tuetut pelit

Kattavuus
tekstialue

Tuetut DRM-alustat
Kaikki

Tietopohja

Chat

Sähköposti

Puhelin

24/7 tuki

Tuetut pelit

Shadow tukee kaikkia pelejä, jotka voivat toimia Windows 10 -tietokoneella. Kuten edellä mainittiin, et itse tilaa tilaa pilvipelaamispalvelua Shadow-palvelun kautta. Pikemminkin tilaat huippuluokan tietokoneen, johon sinulla on etäkäyttö. Tästä syystä voit asentaa ja pelata mitä tahansa haluamaasi peliä, kunhan sinulla on tapa ladata kyseinen peli ilman levyä. 

Se on hieno muutos verrattuna palveluihin, kuten Blacknut, jotka tarjoavat rajoitetun pelikirjaston (lue Blacknut-arvostelu). Jopa palvelut, joilla on suuri kirjasto, kuten Vortex, eivät ole mahdollisuus verrattuna Shadow-palveluun (lue Vortex-arvostelu). Koska se lähestyy pilvipelejä, sinun ei tarvitse huolehtia DRM-alustoista.

Voit asentaa minkä tahansa sovelluksen Shadow -tietokoneeseesi niin kauan kuin se normaalisti toimisi Windows 10. Windowsissa. Torrentin ulkopuolella Shadow tarjoaa sinulle täyden 1 Gbps Internet-yhteyden, jonka voit ladata, kunnes sydämesi sisältö on. Pelipeleissä se on valtava, varsinkin jos olet DRM-free-palveluiden, kuten GOG, fani. 

Yksi pilvipelaamisen pääkysymyksistä on, miten se integroituu Steamin ja Originin kaltaisiin alustoihin. Vaikka nämä palvelut tarjoavat suurimman osan PC-peleistä, monet vanhemmat nimikkeet – esimerkiksi SWAT 4 – vaativat jonkin verran ylimääräistä emulointia ajaakseen nykyaikaisessa käyttöjärjestelmässä, kuten Windows 10. 

Se vaatii paljon koodausta, ja useimmissa tapauksissa se ei toimi. GOG: n kaltaiset alustat ovat kuitenkin tehneet kovan työn puolestasi ja tarjoavat klassisia PC-nimiä kaikilla tarvitsemillasi emuloinneilla. Koska Shadow antaa sinun ladata mitä tahansa, voit pelata näitä pelejä ilman mitään ongelmia. 

Sinun on kuitenkin rajoitettu 256 Gt. Se ei ole maailman loppua – 256 Gt voi pitää muutaman pelin -, mutta olisi ollut hienoa, että sinulla olisi enemmän tallennustilaa. Onneksi latausnopeus on erittäin nopea, joten pelien poistaminen ja uudelleenasentaminen on helppoa.

Napsauta yksinoikeuslinkkiämme saadaksesi 10 dollaria alennuksella ensimmäisestä Shadow-tilauksestasi

Hinta

Sitä ei voida kiertää: Shadow on yksi kalleimmista saatavissa olevista pilvipelialustoista. Koska hinta on 25 dollaria kuukaudessa vuodessa ja 35 dollaria kuukausittain, se on vaikea taskussa. Et kuitenkaan osta vain rajoitettua valikoimaa PC-pelejä; olet ostamassa koko tietokoneen.

Napsauta yksinoikeuslinkkiämme saadaksesi 10 dollaria alennuksella ensimmäisestä Shadow-tilauksestasi

Tämä muuttaa paljon ja tekee hinnasta paljon kohtuullisemman prosessissa. Koska Shadow tarjoaa sinulle niin paljon joustavuutta tietokoneesi kokoonpanossa ja siihen, mitä asennat siihen, hinta ei vaikuta kohtuuttomalta. Vaikka hinta olisi aivan liian korkea noin 1 000 pelikirjastolle, Shadow tarjoaa paljon enemmän. 

Lisäkustannukset saattavat olla sen arvoisia käyttökohteestasi riippuen. On tärkeätä muistaa, että Shadow-palvelun kanssa ostat tietokoneen, ei siinä toimivia pelejä. Jos aloitat tyhjästä eikä sinulla ole Steam-kirjastoa tai vastaavaa, sinun on kerättävä ylimääräistä rahaa suosikkipeleidesi ostamiseksi.

Se ei ole hienoa verrattuna palveluun, kuten PlayStation Now, joka tarjoaa yli 800 peliä PlayStationin pitkästä historiasta alle 10 dollaria kuukaudessa (jos ostat vuosisuunnitelman). Kuten PlayStation Now -katsauksessa näet, se ei toimi yhtä hyvin kuin Shadow, mutta tarjoaa suuren arvon. 

Ei ole ilmaista kokeiluversiota tai rahat takaisin -takuuta. Pikemminkin, Shadow tarjoaa 9,95 dollarin johdantokurssin ensimmäisten 10 päivän aikana. Käytät 10 dollaria, kun kirjaudut sisään, ja aloitat normaalin tilauksen 10 päivän kuluttua. 

Emme ole esittelyjakson faneja. Vaikka voi vaikuttaa siltä, ​​että olet tekemässä sopimusta alkamassa, olet ostamassa lähinnä kolmanneksen kuukauden arvoista palvelua, eli sinua veloitetaan uudelleen pian ilmoittautumisen jälkeen. 

Lisäksi, jos aiot tehdä vuosittaisia ​​sitoumuksia, käytät tosiasiallisesti enemmän ensimmäisten 10 päivän aikana. Tätä johdantokautta ei myöskään voida ohittaa, mikä on sääli. 

Helppokäyttöisyys

Ilmoittautuminen Shadowen ei ole liian vaikeaa. Kun olet valinnut kuukausittaisen tai vuosisuunnitelman ja valinnut asuinvaltion, sinua pyydetään luomaan tili, vahvistamaan sähköpostiosoite kertaluonteisella salasanalla ja antamaan palveluosoitteesi. Sen jälkeen voit valita joko esiasetetun Windows 10 -tietokoneen tai mukautetun asennuksen välillä.

varjo-sign-up

Shadow toimii vain Windows 10 -käyttöjärjestelmässä, vaikka siinä on sovelluksia MacOS-, Android-, iOS-, Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Jos kuitenkin haluat muuttaa tapaa, jolla Windows 10 asennetaan, Shadow antaa sinulle tämän vaihtoehdon. Käytimme testauksessa valmiiksi määritettyä palvelua.

Sen jälkeen sinua pyydetään asentamaan sovellus, mutta et ole vielä valmis käyttämään Varjoa. Koska Shadow tarjoaa käytännössä omistetun pelitietokoneen, jossa on täysi Windows 10 -asennus, asennuksen tekeminen vie jonkin aikaa. Onneksi se selvennettiin sähköpostissa tilauksen ostamisen jälkeen. 

Se vie kuitenkin jonkin aikaa. Maksun vahvistamisen jälkeen oli puoli tuntia ennen kuin voimme aloittaa tietokoneen käytön. Rehellisesti sanottuna tämä prosessi edustaa paremmin sitä, millaista on käyttää todellista pelitietokonetta, joten Shadowin on vaikea syyttää. Asennuksen odottamisen ja pelien lataamisen jälkeen oli kuitenkin kulunut useita tunteja ennen pelaamista. 

Paikallisessa sovelluksessa sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Shadow antaa sinulle joitain suositeltuja optimointeja, mukaan lukien kaikkien latausten ja tiedostojen jakamisen keskeyttämisen, streaming-sovellusten sulkemisen ja reitittimen 5 GHz: n kaistan valitsemisen..

shadow-login

Shadow testaa sitten kaistanleveyden ja lopuksi voit käynnistää tietokoneesi napsauttamalla “Aloita nyt” -painiketta. Tietokone käynnistyi mitoitettavan ikkunan sisällä, ja yllätykseksi se vei vähän, ettei ole aikaa. Kun lataat sen ensimmäisen kerran, Shadow näyttää pikanäppäimen päästäksesi pikavalikkoon, jota voit käyttää järjestelmän eri asetusten säätämiseen. 

shadow-käynnistys

Oletusarvoisesti sinulla on Shadow-ohjauspaneeli, linkki tukeen ja Microsoft Edge työpöydällä. Koska se on täysi tietokone, korvasimme oletusselaimen nopeasti Google Chromella (tutustu Microsoft Edge -arviointiimme ja Google Chromen arvosteluihin saadaksesi selville miksi). 

Kaikki sujui sujuvasti PC: n konfiguroinnin aikana. Hiiren syöttö oli saumatonta, ja pystyimme siirtämään osoittimen Varjon ja paikallisen istunnon välillä ilman mitään ongelmia. 

Paras osa etäkoneesta oli kuitenkin se, että voimme käyttää Windows-pikakuvakkeita. Tämä on järkevää, koska se on täydellinen asennus, mutta se oli silti yllättävää. 

Varjo kestää hetken saadaksesi käyttöönoton, mutta sinun ei tarvitse olla käytännöllinen tuona aikana. Noin noin 30 minuutin odottamisen jälkeen prosessi on saumaton, ja kun Shadow lähettää sinulle sähköpostin, jossa sanotaan, että koneesi on valmis, se todella on. Tuntui kuin käytät mitä tahansa muuta Windows 10 -tietokonetta, mikä on hienoa.

Esitys

Kuten olemme sanoneet, Shadow tuntuu aivan kuin normaali tietokone. Saatuaan vahvistusviestin olet valmis ja käynnissä muutamassa sekunnissa, ilman syöttöviivettä. Selasimme nopeasti verkkoa ja suoritimme moniajoja Windows 10: ssä ilman toista ajattelua. Varjo tuntuu paikalliselta istunnolta. 

Ainakin ainakin. Oli muutama vähäinen hikka – esimerkiksi vieritys vain vähän jäljessä -, mutta nuo asiat on helppo sivuuttaa. Näppäinrekisteröinnit rekisteröidään heti, ja hiiren osoittimellasi on sama reagointikyky kuin paikallisessa istunnossa. Pelissä se tekee valtavan eron.

Pilvipelaamisen suurin ongelma on, että se tarvitsee paljon kaistanleveyttä hyvin pienellä pingillä. Antamalla sinulle täyden Windows 10 -työpöydän, voit ladata tiedostoja, joita tarvitset etätietokoneen käyttämiseen, ja sinulla on pääsy koko istuntoon. Se, että sinulla on erillisiä resursseja, auttaa myös paljon. 

Käytännössä Shadowin järjestelmä kannattaa. Testasimme neljä peliä: Cuphead, DOOM 2016, Resident Evil 2 -versio ja Counter-Strike: Global Offensive. Cupheadista alkaen olimme järkyttyneitä siitä, kuinka nestehuopa tuntui. Vielä enemmän kuin muita pelejä, ei tuntunut siltä, ​​että pelaamme virtuaalikoneella, edes sellaisella pelillä kuin Cuphead.

varjo-höyry-asennuksia

DOOM 2016 käynnistyi ilman kiinnitystä ja pelin sisäisen suorituskyvyn seurannan avulla pystyimme todentamaan, että peli oli käynnissä 60 kuvaa sekunnissa 4K: ssa ja 120 kuvaa sekunnissa 1080p: ssä. Tulojen viivettä oli pienin, mutta ei tarpeeksi rikkoakseen kokemusta. Sama pätee Resident Evil 2 -version uusintaan. 

Counter-Strike: Globaalilla loukkaavalla oli joitain ongelmia. Pelin kulku itsessään oli hieno – testasimme muutaman kierroksen robotilla – mutta satunnainen hidastus suoratoistossa osoittautui liiaksi kilpailutilanteessa. Toisin sanoen, jos olet markkinoilla pelaamaan CS: GO: ta satunnaisesti, Shadow toimii hienosti.

Speedtest.net -sivustolla ilmoitettiin, että ping-arvo oli 9 millisekuntia, latausnopeus oli 62,07 Mbps ja lähetysnopeus oli 11,39 Mbps, mikä on paljon enemmän kuin Shadowin suositteli 15 Mbps. 

Testasimme samoja pelejä myös Androidilla, ja ne toimivat yhtä hyvin kuin työpöydällä. Android-sovelluksessa ei kuitenkaan ole mitään näytön säätimiä. Voit käyttää kosketusta hiiren osoittimeen ja vetää Android-näppäimistösi ylös, mutta siinä se on. Jos alat pelata varjolla varjosta, sinun on ostettava ohjain. 

On todella vaikea perustella muita pilvipelipalveluita, kun Shadow on pöydällä. Sen ja paikallisen pelitietokoneen välillä ei tapahdu vaihtoa toiselle – taistelukarkaisut PC-veteraanit kertovat huomattavan eron, mutta se on pirun lähellä. Hinta on korkea, mutta suorituskyky huomioon ottaen se on sen arvoinen.

Kattavuus

Shadowilla on vain kuusi tietokeskusta, mutta ne kattavat paljon maata. Yhdysvalloissa on neljä sijaintia: Dallas, Chicago, New York ja Santa Clara. Näiden keskusten avulla Shadow pystyy tarjoamaan palveluita 38 mannerosavaltiolle ohittaen Washingtonin, Idahon, Montanan, Utahin, Arizonan, Coloradon, Wyomingin, Alabaman, Georgian ja Floridan ohi.. 

Euroopassa on kaksi tietokeskusta: Pariisi ja Amsterdam. Pariisin tietokeskus kattaa Ranskan, Belgian, Luxemburgin, Sveitsin ja Yhdistyneen kuningaskunnan, mutta Amsterdamin palvelin kattaa vain Saksan. 

Koska palvelin sijaitsee Alankomaissa, oletelimme, että myös Amsterdamin palvelin kattaa sen. Shadowin kansainvälisen verkkosivuston mukaan se kuitenkin väittää, että palvelu ei ole siellä käytettävissä. 

Kuusi käytettävissä olevaa tietokeskusta tekevät paljon työtä. Onneksi keskukset on sijoitettu fiksuilla alueilla kaikkialle Yhdysvaltoihin tarjoamaan paljon kattavuutta, ja myös muutamat Euroopan maat saavat makua. Ei kuitenkaan voida kieltää mahdollisia rajoituksia yrittäessä majoittua niin monelle käyttäjälle, jolla on niin vähän tietokeskuksia. 

Toisin sanoen, Shadow ei tee palveluaan kaikille, mikä on pettymys, mutta todennäköisesti älykäs siirto. Rajoittamalla saatavuutta Shadow varmistaa, että sen tietokeskukset eivät ole liian ohuita, koska ne kattavat jo paljon maata. Silti Project xCloud tuhoaa Shadowin kattavuuden, kuten voit lukea Shadow vs Project xCloud -vertailusta.

Tuomio

Pilvipeleillä on vielä muutama vuosi, kunnes se on kaikki mitä nykyisin luvataan olevan. Shadow kuitenkin saa paljon lähempänä lupauksiaan kuin kilpailu (lue Shadow vs GeForce Now -teos). Vaikka satunnainen kokkaus voi olla liikaa kilpailupeleihin, kaikki muut tyylilajit toimivat virheetömästi. Shadow on olennainen pilvipelaamiskokemus. 

Napsauta yksinoikeuslinkkiämme saadaksesi 10 dollaria alennuksella ensimmäisestä Shadow-tilauksestasi

Varjot suorittavat harppauksia kilpailun yläpuolella. Se sanoi, että se tekee niin korkeammalla hinnalla. 

Aiotko kokeilla varjoa? Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me