Blacknut Cloud Gaming Review – Pelit perheelle – Päivitetty 2020

Blacknut Cloud Gaming -katsaus

Blacknut on pettymys, koska se tarjoaa yhden parhaista pilvipelirajapinnoista, mitä olemme nähneet, mutta kärsii myös heikosta kuvanlaadusta ja tylsästä pelikirjastosta. Katso mitä Blacknut-arvostelumme olisi voinut olla.


Paras pilvipelaaminen

Blacknut on ainutlaatuinen pilvipelipalvelu, joka tarjoaa yli 300 pelikirjaston ilmaiseksi tilaamallasi. Se on keskittynyt perheisiin, jotka haluavat päästä pilvipeleihin. Vanhempainvalvontavaihtoehdot ja neljän hengen perhesuunnitelma ovat saatavilla. Rajoitettu pelikirjastot ja heikko kuvanlaatu tekevät siitä kuitenkin vaikean myyntiä, perhettä vai ei. 

Tässä Blacknut -arvostelussa aiomme nähdä, onko sillä mitä tarvitaan, jotta se pääsee parhaaseen pilvikäytäntöluetteloomme. Puhumme ominaisuuksista, tuetuista peleistä, hinnasta, helppokäyttöisyydestä, suorituskyvystä ja kattavuudesta ennen tuomion antamista.

Mustapähkinän käyttö on pettymys, eikä siksi, että paikalliset sovellukset ovat huonoja – päinvastoin päinvastoin -, vaan koska palvelu ei ole kaikkea mitä se voisi olla. Käyttöliittymä ja ominaisuudet ovat erinomaiset, mikä tekee pelien vähäisestä kirjastosta ja heikosta videon laadusta sitäkin kauheampaa.

blacknut-Slider1

blackbut-slider2

blacknut-slider3

blacknut-slider4

blacknut-slider5

Edellinen

Seuraava

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Blacknut Cloud Gaming -peleille

ominaisuudet

Mustapähkinällä on runsaasti erinomaisia ​​ominaisuuksia, jotka, vaikkakaan eivät ole ilmeisiä, tekevät kokemuksesta tuntuvamman. Se on ottanut Netflixiltä paljon muistiinpanoja suunnittelusta ja toiminnallisuudesta, joita käsittelemme alla olevassa ”helppokäyttöisyys” -osiossa. Yksi keskeisistä ominaisuuksista, joita se hyväksyi, on profiilit. 

Netflixin tavoin voit ylläpitää tililläsi niin monta profiilia kuin haluat. Näyttöjen lukumäärälle, joka voi olla aktiivinen milloin tahansa, on rajoitettu, mutta ei profiileissasi. 

Lisäksi profiileja voidaan mukauttaa riippuen siitä, kuka niitä käyttää. Voit rajoittaa kirjaston vain lasten peleihin, asettaa tilien PIN-numeron ja jopa mukauttaa profiilikuvasi. 

blacknut-add-tilin

Vaikka se ei muuta palvelun toimivuutta liian syvästi, profiilien lisääminen osoittaa hyvin harkitun lähestymistavan, jota pilvipelaamismarkkinoilla nähdään harvoin. Kun tekniikka saavutetaan paremmin, yritykset kiirehtivät markkinoille tuotteilla, joilla on suunnittelun valvonta, kuten PlayStation Now. 

Yhteensopivuus on valtava plus myös Blacknutille. On saatavana sovelluksia Windowsille, macOS: lle, Amazon Fire TV: lle, Androidille, Linuxille ja tietyille televisioille Panasonicista ja Samsungista. Blacknutin mukaan kehitteillä on iOS-sovellus, mutta sitä ei ole vielä julkaistu. 

Tuettujen alustojen valikoima heijastaa ohjaimen tukea. PC: llä useimmat pelit tukevat ohjainta, näppäimistöä ja hiirtä, ja mobiililaitteissa voit käyttää ohjainta tai muokattavia näytön painikkeita. Jos haluat pelata pelejä älytelevisiossasi, voit käyttää myös Amazon Fire TV: tä tai Android TV -kaukosäädintä. 

Näiden syöttölaitteiden tuki ei sisällä span-pelejä – et voi pelata uudempia nimikkeitä, kuten Sniper: Ghost Warrior 3, television kaukosäätimelläsi – mutta arvostamme, että useimpien nimikkeiden joustavuus. 

Muita ominaisuuksia ovat pilvisäästöt – mikä tarkoittaa, että voit noutaa pelin millä tahansa laitteella ja jatkaa – sekä lapsilukko. Blacknut tarjoaa ohjaimien ja alustojen tukea, kuten mikään muu pilvipelipalvelu, ja sen varmuuskopioimiseksi on hyödyllisiä ominaisuuksia. 

Blacknut Cloud -pelaamisominaisuuksien yleiskatsaus

Blacknut Cloud Gaming -logowww.blacknut.com

Alkaa 1299 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Platforms

Android

iOS

Windows

Mac käyttöjärjestelmä

selain

Tuetut pelit

Kattavuus
tekstialue

Tuetut DRM-alustat
N / A

Tietopohja

Chat

Sähköposti

Puhelin

24/7 tuki

Tuetut pelit

Blacknut tarjoaa rajoitetun pelikirjaston. Toisin kuin Vortex, jonka avulla voit pelata omia pelejä Steamillä tai muulla DRM-alustalla, Blacknut sisältää kuitenkin pelejä ilmaiseksi (lue Vortex-arvostelu). 

Vaikka se saattaa vaikuttaa positiiviselta, niin ei ole. Kirjastossa on yli 320 nimikettä, mutta mikään nimike ei ole todella hieno peli. 

Tunnistettavat otsikot ovat joko B-luokan india- tai kaksois-A-nimikkeitä. Blacknut väittää, että uudet pelit valitaan “huolellisesti joka viikko”, minkä voimme vain olettaa tarkoittavan, että pelit valitaan sen perusteella, kuka haluaa antaa tavaroitaan ilmaiseksi. Kirjasto on kooltaan ja laadultaan säälittävä verrattuna PlayStation Nyt -tyyppiseen (lue PlayStation Now -katsaus). 

Mustapähkinää on vaikea ottaa vakavasti, kun Garfield Kart on yksi nopeuden juoksija -osiossa parhaista nimikkeistä. Tunnistettavat pelit ovat myös korvaavia kappaleita suuremmillekin nimikkeille. Lords of Fallen, vaikkakin kunnollinen peli, on huonompi Dark Souls, ja Sniper: Ghost Warrior 3 ei kynnä snipping-mekaniikkaa kuten Sniper Elite -sarja.. 

Parhaat pelit valikoimasta eivät ole ilmeisiä. Toinen kadonnut puhelin: Lauran tarina on piilotettu Steam-helmi, ja Evoland 2 juhlii ylhäältä alas suuntautuvien RPG-pelien pitkää historiaa. Suurin osa näistä nimikkeistä on kuitenkin Steamissa halpaa ja / tai saatavana mobiililaitteilla. Suurin osa Blacknutin kirjastosta on itse asiassa saatavana mobiililaitteilla. 

Jotkut parhaimmista nimikkeistä ovat retro. Blacknut sisältää esimerkiksi Metal Slug- ja Double Dragon -trilogian. Kuitenkin on vaikea perustella 13 – 20 dollarin maksamista näiden pelien pelaamiseksi, koska ne ovat vain muutamia dollareita tietokoneissa ja mobiililaitteissa.

Muutaman indie-nimikkeen ja joidenkin retro-pelien ulkopuolella ei ole mitään myytävää Blacknutia. Ryse: Rooman poika on ainoa todellinen triple-A-titteli, ja se sai keskinkertaisia ​​arvosteluja. Kirjasto – ja palvelu kokonaisuutena – on keskittynyt lapsiin ja perheisiin. Aikuisia nimikkeitä on paljon, mutta ne eivät ole hienoja.

Hinta

Blacknut on perhekeskeinen pilvipelaamispalvelu, ja hinnoittelu tukee sitä. Saatavana on kaksi suunnitelmaa, ja ne eroavat vain hinnasta ja laitteiden määrästä, joita voit käyttää kerralla. Vaikka hinta ei ole korkea – lue siitä Shadow-arvostelu, – se näyttää siltä, ​​kun tarkastellaan kirjastoa.

Jokaisella suunnitelmalla on luettelo ominaisuuksista jokaisella Blacknut-tuotesivulla, mutta ne ovat pääosin samat Perhe- ja Premium-suunnitelmien välillä. Molemmissa tilauksissa on koko pelikirjasto, rajoittamaton käyttöoikeus, ei mainoksia, lapsilukko ja pilvi-tallennukset. Ainoa ero on näyttöjen määrä. 

Premium-suunnitelmat ovat hyviä yhdelle näytölle, mikä tarkoittaa, kuinka monta Blacknut-asennusta sinulla on, vain yksi näyttö voi käyttää palvelua kerrallaan. Lisää 7 ​​dollaria kuukaudessa, voit päivittää Family-suunnitelmaan, jonka avulla voit käyttää jopa neljä näyttöä samanaikaisesti. 

Tyhjiössä hinta on hyvä, ja se on entistäkin parempi siitä, että sinun ei tarvitse ostaa lisäpelejä. Et voi kuitenkaan ostaa ylimääräisiä pelejä. Kuten mainittiin, kirjasto on parhaimmillaan keskinkertainen, joten ei todellakaan ole väliä kuinka paljon Blacknut-maksut peritään. Jos kirjasto pysyy nykyisessä tilassaan, kustannukset ovat aina liian korkeat. 

Toisin sanoen, jos muutama nimike kiinnittää kiinnostuksesi, hinta ei ole huono. Mustapähkinä on yksi, ellei ainoa, pilvipelipalveluista, joka tarjoaa suunnitelman, jonka avulla voit käyttää useita näyttöjä samanaikaisesti. Siellä on jopa 14 päivän kokeiluversio nähdäksesi, pidätkö siitäkin.

Helppokäyttöisyys

Kaikista vikoistaan ​​Blacknutilla on erittäin sujuva ilmoittautumisprosessi. Se koostuu kolmesta näytöstä. Aloitat kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasanan, siirtymällä sitten valitsemaan haluamasi suunnitelman ja lopuksi antamalla luottokorttitietosi. 

Meillä oli pieni hikka, kun luottokorttitietojasi täytettiin automaattisesti LastPassilla (lue LastPass-arvostelu), mutta kaiken kaikkiaan prosessi oli sujuva..

blacknut-kirjautumisen

Nämä kolme vaihetta voitaisiin tiivistää yhdeksi näytöksi, mutta olemme tyytyväisiä verkkosivuston liikkuvuuden suhteen. Kun olet vahvistanut maksun, sinut tuodaan latausnäyttöön, joka näyttää kaikki käyttöympäristöt, joita voit käyttää Blacknutin kanssa.

blacknut ladata

Lopuksi voit kirjautua sisään. Sovelluksessa on mahdollisuus luoda “ilmainen mustapähkinätili”, mutta hakuista huolimatta emme löytäneet ilmaista suunnitelmaa. Sovelluksessa sinulla on myös mahdollisuus kirjautua sisään Amazonilla tai Googlella, mikä ei ole vaihtoehto, jota myönnetään kirjautumalla verkkosivustolle. Näistä epäjohdonmukaisuuksista huolimatta Windowsin aloittaminen oli helppoa. 

Sovellus on yksinkertainen, mutta hienosti suunniteltu. Esitellyt pelit saavat korkean resoluution kuvakaappauksen ja videoikkunan yläosassa, alla olevat Netflix-tyyppiset luettelot eri kategorioille. Valikossa, johon pääsee vasemman yläkulman painikkeella, voit siirtyä jokaiseen luokkaan, katsella suosikkipelejäsi, nähdä äskettäin pelattuja pelejä ja etsiä.

blacknut-sovellus

Valikon yläosassa näet myös sähköpostiosoitteesi. Napsauttamalla sitä, pääset profiilinvalintanäyttöön, kun voit tarkastella asetuksiasi ja lisätä uusia profiileja. Vaikka sinulla olisi yhden näytön suunnitelma, voit lisätä uusia profiileja. Lisäksi voit valita, onko kyseessä aikuisten tili, ja asettaa PIN-numero. 

Profiili-osan alla voit käyttää asetuksiasi. Vaikka Blacknut ei ole tyhjentävä luettelo, voit hallita profiilisi suoraan sovelluksessa. Voit muuttaa suunnitelmaa riippumatta siitä, missä olet kuukaudessa, päivittää salasanasi ja muuttaa maksutapaa. Voit jopa peruuttaa tilauksesi sovelluksessa. 

blacknut-tilin asetuksista

Android-sovellus on yhtä helppokäyttöinen ja sisältää jopa pelien näytön säätimet. Android-sovelluksella on kuitenkin rajoitetumpi kirjasto. Vain mobiili- ja retro-pelejä on saatavana mobiililaitteilla, mikä on järkevää suorittaa LTE-yhteydet. Kokeneemme pilkkailun vuoksi on kuitenkin vain pieni syy siihen, että koko kirjastoa ei sisällytetä. 

Pelin valitseminen, riippumatta Androidista tai työpöydältä, tuo paljon hyödyllistä tietoa. Voit nähdä pelin trailerin; tarkastele yksityiskohtia, kuten kesto, vaikeudet ja näppäimistöt; nähdä samanlaisia ​​pelejä; ja tarkastella yhteensopivuutta alustojen ja ohjaimien kanssa. 

blackbut-valitse-peli

Käytettävyystestauksen täydentämiseksi teimme lasten tilin ja selasimme kirjastoa. Totta, kaikki kypsät nimikkeet oli poistettu, mutta myös monet teini-ikäisille sopivat nimikkeet oli poistettu. Vanhempien valvontaa ei ole rakeista; joko harjoitat sitä tai et.

Esitys

Ennen testausta varmistimme, että noudatimme Blacknutsin suosittelemaa 6 Mbps: n latausnopeutta parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Speedtest.net -sovelluksella mittasimme nopeutemme 9 millisekunnin pingillä, latausnopeudella 49,17 Mbps ja lähetysnopeudella 21,33 Mbps. Nopeus oli paljon nopeaa. 

Se ei näytä olevan rajoittava tekijä Blacknutin kohdalla. Testasimme neljä peliä, joista kolme työpöydällä ja yksi Androidilla. Pöydällä soitimme Sniper: Ghost Warrior 3, Ryse: Rooman poika ja Furi. Saatavilla olevien grafiikkavaihtoehtojen perusteella oletamme, että nämä pelit ovat pikemminkin PC-versioita kuin konsoli-portteja. 

Menimme heti grafiikkavaihtoehtoihin, koska pelit näyttivät niin huonoilta. Furi oli hieno, mutta koska se on yksinkertainen esteettinen, se on järkevää. Sniper ja Ryse muuttuivat kuitenkin nopeasti pikseloituneeksi, mutaiseksi sotkuksi. Pelin sisäisten grafiikka-asetusten mukaan molemmat pelit olivat käynnissä nopeudella 720p, mutta epäilemme, että niitä toimitetaan alle. 

Voit muuttaa grafiikka-asetuksia – räjäytimme päätöslauselman nähdäksemme, ratkaiseeko se ongelmamme – mutta se ei muuta pelin näyttötapaa. Saat silti saman pikseloidun virran valitsemallasi tarkkuudella. 

Grafiikka-asetusten muuttaminen vaikuttaa kuitenkin peliin. Suuremmat resoluutiot johtavat huomattavasti enemmän syöttöviiveeseen ja matalampiin kehysasteisiin, vaikka näyttävät samalta. 

On outoa, että Blacknut antaa sinun muuttaa grafiikka-asetuksia ollenkaan, koska saamasi streamin laatu ei muutu. Onneksi oletusasetuksia käytettäessä pelattavuus oli vakaa. Vaikka syöttöviive oli edelleen havaittavissa, pystyimme pelaamaan erittäin tarkkaa peliä kuten Furi ilman mitään ongelmia. 

Mobiili kokemuksemme aiheutti enemmän ongelmia. Kokeilimme Contraa Samsung Galaxy S9 +: n näytönohjaimilla, testaamalla WiFi- ja LTE-yhteyksiä. Ei ole väliä yhteydestä huolimatta, paljon kokotusta oli, mikä tekee jopa kaikkein vaatimattomimmat pelit toistamatta. 

blacknut-android

Näyttää siltä, ​​että suurin ongelma Blacknut on sen laitteisto. Koska suorituskyky dramaattisesti heikkenee korkeampien grafiikka-asetusten kanssa, voidaan olettaa vain, että pelejä ylläpitävät palvelimet ovat alitehoisia.. 

Tähän on muutamia vinkkejä. Suorituskyvyn heikentyminen, mutta laadun puute tarkoittaa, että et käytä etäistuntoa. saat videon suoratoiston. Tämän vuoksi suorituskyvyn heikkenemisellä ei ole mitään tekemistä Internet-yhteytesi kanssa, vaan pikemminkin laitteistoon, jolla peliä pelataan. 

Tästä syystä, riippumatta siitä kuinka nopea internet on, sinulla on alaosakokemus. Mustapähkinä ei tarjoa minkäänlaista mukautuvaa resoluutiota, mikä tarkoittaa, että saat saman kusta huono kuvanlaadun riippumatta siitä, maksatko 10 Mbps tai 1000 Mbps. 

Ainakin Blacknut tarjoaa kokemuksen, joka ei sisällä kokkaamista ja käyttökelvottomia syöttöviiveitä. Voit pelata tarjolla olevia pelejä ja pelata niitä luopumatta liiallisesta joustavuudesta. Menetät kuitenkin paljon laatua prosessissa. Esimerkiksi selatessasi Sniper: Ghost Warrior 3 -valikoita, emme pystyneet ilmoittamaan eroa e- ja f-näppäinten kuvakkeiden välillä.. 

Mustapähkinä kattavuus

Blacknut ei julkisesti näytä tietokeskuksien määrää, ja kun otimme yhteyttä sähköpostitse, joku palasi takaisin meihin ja palasi nopeasti takaisin siihen. He eivät kuitenkaan antaneet vastausta kysymykseemme, mutta kertoivat meille, että palvelu on tällä hetkellä saatavana Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Mitään erityistä Euroopan maata ei mainittu. 

Tukipalvelun edustaja sanoi myös, että “teknisesti voimme ottaa palvelun käyttöön maailmanlaajuisesti julkisen pilviinfrastruktuurimme tai yksityisen pilvipalvelun kautta”. Tästä kohdasta ei tehty mitään selvitystä, mutta se antaa vihjeen siitä, kuinka Blacknut käyttää verkkoa. 

On todennäköistä, että Blacknut vuokraa palvelintilaa olemassa olevista pilvipalveluista, minkä ansiosta se voi laajentua tarvittaviin alueisiin. Tämä olisi järkevää ottaen huomioon myös nähmämme esitys. Palvelimet ovat todennäköisesti yleiskäyttöisiä, joilla pitäisi olla riittävästi voimaa useimpien mobiilipelien ajamiseen.

Vaativimmat pelit – Ryse: Rooman poika ja Lords of Fallen – vaativat vaatimattomia määrityksiä nykypäivän standardien mukaan ja vielä vähemmän silloin, kun ne suoritetaan nopeudella 720p. Blacknut on saatavuuden suhteen virallisesti saatavana Yhdysvalloissa ja useimmissa Euroopan maissa. Jos asut muualla, on parasta ottaa yhteyttä Blacknutiin ennen tilauksen ostamista.

Tuomio

Blacknut ei tarjoa huonoa pilvipelaamista – itse asiassa kaukana siitä -, mutta rajallisesta pelikirjastosta on vaikea päästä yli. Vaikka hinta ei ole huono, ostat luettelon nimikkeistä, jotka eivät pysty pitämään kynttilää nykyaikaisiin julkaisuihin. On olemassa muutamia indie-jalokiviä ja joitain retropelejä, mutta kysyntähintaan se ei riitä. 

Jos Blacknut pystyisi tukemaan Steamin kaltaisia ​​DRM-alustoja, se olisi paljon erilainen tarina. Harvinaisten, keskinkertaisten nimikkeiden ja osavirtavirtalaadun vuoksi on kuitenkin vaikea suositella Blacknutia. 

Se on sääli, kun otetaan huomioon, että käyttöliittymä on erinomainen ja kuinka monta ominaisuutta on käytettävissä.

Suunnitteletko hyödyntääksesi Blacknutin 14 päivän kokeilua? Kerro meille kokemuksestasi alla olevissa kommenteissa. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map