Öt legjobb VPN-szolgáltatás a pattogatott kukorica időben 2020-ban

A Popcorn Time egy ingyenes streaming program, amelyet „Netflix kalózfilmekhez” neveznek. Ez lehetővé teszi filmek és TV-műsorok azonnali és problémamentes nézését, de ellentmondásos forrásokból. A többplatformos BitTorrent kliens tartalmat húz a torrentokról, és a beépített médialejátszóban játssza le, így a Popcorn Time csákányok egyik legjobb VPN-jének használata kötelező.. 


Valószínűleg hallottál a kínzásról, amely önmagában nem illegális, de az a kérdés, hogy belemerítette-e a lábujjait a kalózkodás homályos vizeibe. A torrenting a fájlmegosztás egyik formája, de a torrent webhelyeken található tartalom nagy része szerzői jogvédelem alatt álló anyag, és annak letöltésével megsérti a törvényt.

Most, mivel a Popcorn Time filmeket közvetít és mutat be közvetlenül a torrentokból, kockázatos helyzetbe hagyja Önt, hacsak nem tesz óvintézkedéseket. A szerzői jogi törvények országonként eltérőek, néhányukban szigorúak csak azokra, akik megosztják az ilyen tartalmat. 

Ezért kell virtuális magánhálózatot használnia, hogy elrejtse magát. Ha sietsz, hogy a pattogatott kukorica áradjon, javasoljuk a legjobb VPN használatát, az ExpressVPN használatát..

A legjobb VPN a pattogatott kukorica időben

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Windscribe
 5. IPVanish
 6. TunnelBear

Hogyan választottuk meg a legjobb pattogatott kukorica VPN-ket

Észre fogja venni, hogy a legtöbb VPN ugyanazokat a szolgáltatásokat csomagolja papírra, ám ezeket nem valósították meg azonos módon. Noha az egyik gyors sebességgel járhat, a biztonsági osztályon ez nem feltétlenül jó. Annak érdekében, hogy megvédje magát és a lehető legjobb élményben részesítse a tartalmat a Popcorn Idő alatt, a választott VPN-nek meg kell felelnie az alábbi kritériumoknak..

Biztonság

Az erőteljes biztonság feltétlenül szükséges, ha kínzó területen tartózkodik. Ez nemcsak az online veszélyekkel, például a számítógépes bűnözéssel szemben védett, hanem rejti az IP-címét is, így nem lehet nyomon követhető. Érdemes egy olyan VPN-t választani, amelybe beépített kill kapcsoló van, mivel ez teljesen megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN megbukik, rejtett téged tartva..

Magánélet

Ügyeljen arra, hogy a szolgáltató értékelje a magánélet védelmét is. A szigorú bejelentkezési tilalomra vonatkozó politika azt jelenti, hogy nem lesz nyilvántartás arról, hogy mit tettél online, ami jó a szerzői jogi törvényeknél.

Sávszélesség és P2P szerverek

A sávszélesség-felhasználás ellenőrzése torrent közben olyan, mintha egy Pac-Man játékot nézelne. Gyorsan megeszik, tehát érthető, hogy sok szolgáltató még a torzítást sem engedi meg. Annak ellenére, hogy nem közvetlenül zaklatja, a legjobb, ha a VPN-szolgáltató engedélyezi a peer-to-peer forgalmat és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, hogy ne maradjon rövid.

Sebesség

A VPN sebessége szintén szerepet játszik a Popcorn Time nézhetőségében. Ha lassú sebességgel választ, akkor szerencsések lesznek, hogy túljutnak a betöltési képernyőn. A gyors sebesség segít betölteni a tartalmat, és lehetővé teszi, hogy a popcorn időt tisztességes felbontással nézzék meg.

Egyszerű használat

Könnyű használatát figyelembe kell venni, különösen akkor, ha kevés ismerete van a VPN használatáról. Számos olyan VPN található, amelyek könnyedén elindíthatják tapasztalataikat, a gyors letöltés és az egyszerű csatlakoztatás gomb után. Ha még inkább a testreszabhatóságot keresi, akkor továbbra is meg kell tudnia gondolni a beállításokat.

Ár

Lehet, hogy az ár nem az első dolog, ami beugrik a fejedbe, de nagyon eltérő lehet. Gondoskodnia kell arról, hogy az megfeleljen-e a költségvetésének.

1. ExpressVPN

Tekintettel arra, hogy az ExpressVPN népszerű választás a Cloudwards.net webhelyen, és mivel az a legjobb streaming VPN, ez valószínűleg nem meglepő, hogy a Popcorn Time számára a legfontosabb helyet adott rá. Ez lehetővé teszi a torzítást és kiváló biztonságot nyújt, hogy rejtve tartsa magát, valamint az alapértelmezés szerint engedélyezett ölés kapcsolóval. Ezen felül szigorú bejelentkezési szabályok vannak érvényben. 

Nem kell figyelnie a sávszélesség-használatot, mivel a támogatás korlátlan, és ez a leggyorsabb VPN a piacon.

expressvpn-review-server-navigáció

Könnyen telepíthető és használható. Ha Ön kezdő, akkor nem kell aggódnia, hogy megbirkózzon vele, mivel van egy nagy „be” kapcsoló a csatlakozáshoz. Az ismeretek azonban saját igényeikhez igazíthatják. Erről bővebben az ExpressVPN áttekintésben olvashat.

Az ExpressVPN drága csomag, de megéri a pénzt. A csapás tompításához 30 napos pénz-visszatérítési garancia van, amely időt ad a kipróbálásra. Továbbá, ha a kalózkodás nem az ön dolga, akkor ez nagyon jól működik a BBC iPlayer-rel.

2.NordVPN

A NordVPN egy újabb nagyszerű választás, főleg azért, mert ez a legjobb torzító VPN. A legkiválóbb biztonságot használja a dupla hop-kiszolgálókkal együtt, amelyek alapvetően nagyobb védelmet nyújtanak a kapcsolatokhoz. 

A kill kapcsoló készen áll, és szilárd bejelentkezési tilalmának politikája van. Szolgáltatási minősége hasonló az ExpressVPN-hez, amint az az ExpressVPN és a NordVPN összehasonlításában olvasható.

Korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és jó a sebessége, bár nagy távolságon is lassulhat. Könnyen kezelhető, és gyorsan kapcsolatba léphet is. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésre a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

nordvpn-review-interfész

Ár-szempontból a NordVPN jobban megfelelhet Önnek, mint a legjobb választásunk, ha szigorú költségvetéssel rendelkezik. Jó ár-érték arányt kínál pénzének, de a havi terv nem a legjobb választás. A hosszabb tervek végül olcsóbban készülnek, és van egy 30 napos visszatérítési ablak, ha nem tetszik..

3. CyberGhost

Következő lépés a CyberGhost. Ez egy jó szolgáltatás, amely tisztességes biztonságot nyújt a védelme érdekében. Van egy kill kapcsolóval, de más VPN szolgáltatókkal ellentétben állandóan engedélyezve van. Egyrészt ez nagyszerű, mert nem kell megjegyeznie, hogy be kell kapcsolnia, de másrészt kár, hogy nincs ellenőrzése felett. A CyberGhost szintén nem naplózza az online tevékenységeit.

CyberGhost-review-terpesztett ui

Korlátlan sávszélességet kap, és sebessége gyors. Ugyanakkor, hasonlóan a NordVPN-hez, sebességét befolyásolhatja az Ön és a szerver közötti távolság. A frissített felülete sokkal élvezetesebbé tette a felhasználói élményt, és használatakor semmilyen probléma nem lehet. Feltétlenül olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

A CyberGhost olcsó, de hosszú távú tervet kell választania, hogy a legnagyobb értéket láthassa. Hétnapos ingyenes próbaverzió érhető el Android és iOS rendszereken. Sajnos az asztali felhasználók csak egy napos próbaverziót kapnak. Ennek ellenére van pénz-visszatérítési garancia arra, hogy visszatérjen, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használ.

4. Szélírás

Azt is javasolhatjuk a Windscribe-t. Nagyvonalú ingyenes tervet kínál, bár nem rendelkezik a fizetett terv összes csengőjével és sípjával. Nagy biztonsággal és a beépített gyilkossági kapcsolóval láthatja el mindkét tervet. A kill kapcsolót azonban zavarosan „tűzfalnak” hívják, tehát ügyeljen erre. 

Számos adatvédelmi funkcióval rendelkezik, de bizonyos információkat naplózott. Ennek ellenére a megőrzött információk nem tartalmaznak valódi értéket, és nem vonhatók vissza Önhöz, amint azt a Windscribe áttekintésünkben olvashatja. Sebessége elég jó a legtöbb tevékenységhez, és rendelkezik egy apró interfésszel, amely mind kezdőknek, mind pedig a technikáknak egyaránt megfelelő.

windscribe-review-kapcsolt

A tervek közötti különbségek különösen a sávszélesség tekintetében észlelhetők. A fizetett csomag esetében ez korlátlan, míg az ingyenes csomag havi 2 GB-os támogatást nyújt Önnek, amely 10 GBP-ig növelhető, ha érvényes e-mailt jelent meg a regisztrációkor. A határérték növelésére is van mód.

Az ingyenes terv semmi, amit szimatolni kell – ez még a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások összehasonlításában is a legfontosabb helyet foglalja el -, de jobb lenne, ha korlátlan sávszélességet biztosítana.. 

Ennek olcsóbb módjaként használhatja a Windscribe „Terv készítése” opciót. Ezzel hozzáadhat egy szerverhelyet és korlátlan adatot, mindössze 2 dollárért havonta.

Ha úgy dönt, hogy az egész disznóba megy, akkor a fizetett terv jobban működik, ha hosszabb előfizetéssel jár. Nincs hivatalos visszatérítési politika, de a vásárlástól számított három napon belül kérheti egyet. Ez szűknek tűnhet, főleg mivel nincs ingyenes próbaverzió, de előbb használhatja az ingyenes tervet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tetszik.

5. IPVanish

Az IPVanish méltányos választás a popcorn idő biztonságos elérése érdekében, bár egyes területeken ritkán jelentkezik, főleg, ha a legjobban választjuk (olvassa el az ExpressVPN vs. IPVanish darabot). Biztonsága jó, különféle protokoll lehetőségek közül lehet választani, és mellékelve van egy kill kapcsoló is. 

IPVanish-Server-List

Nincs naplózási politikája, de az IPVanish korábbi műveletei megkérdőjelezhetővé teszik. Az IPVanish korábban naplókat adott át az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának, így érdemes szem előtt tartani. Nem vagyunk biztosak benne, hogy az adatvédelmi politikája hogyan tart fenn most, de ez határozottan megrontotta hírnevét. Olvassa el az IPVanish áttekintést további információkért.

Ezen kívül az IPVanish a legtöbb szerveren jó sebességgel rendelkezik (bár a NordVPN legyőzi), és nincs sávszélesség-korlát. A beállítás és a használat szintén könnyű, így nincs probléma. A havi költség átlagos, és hosszabb terveknél csak kismértékű megtakarítást láthat. Hétnapos pénz-visszatérítési garancia van érvényben, bár nem az Ön számára.

6. TunnelBear

Utolsó válogatásunk az TunnelBear, amelynek jó biztonsága van szilárd titkosítási szinttel, de be van kapcsolva ebben a beállításban, így nem módosíthatja. Tartalmaz egy „VigilantBear” elnevezésű kapcsolót, és rendelkezik naplózásgátló politikával. Az TunnelBear minimális mennyiségű információt gyűjt, de nem azonosítható, és a szolgáltatás fejlesztésére szolgál.

Korlátlan sávszélességgel rendelkezik, és a felület felhasználóbarát, de erről bővebben az TunnelBear áttekintésünkben olvashat. A sebesség különböző szerverek között változhat, de ezeknek rendben kell lenniük.

Tunnelbear-Client

A TunnelBear ingyenes tervet kínál, amely nem olyan jó, mint a Windscribe, de ez mégis tisztességes. Havonta azonban csak 500 MB adatot fog megkapni vele, és ez elég gyorsan elfogyasztódik. Növelheti a korlátot olyan kis feladatokkal, mint például az TunnelBear tweetje, de ez még mindig nem elég.

Mivel a fizetett terv az egyetlen lehetőség a korlátlan sávszélesség elérésére, pénzt takaríthat meg, ha a havi előfizetés helyett az éves előfizetést választja. Nincs visszatérítési ablak. Ezeket eseti alapon kínálják fel, ezért kapcsolatba kell lépnie az TunnelBear-rel, ha azt akarja. Az ingyenes tervet azonban először kipróbálhatja.

Mi a pattogatott kukorica idő?

Bár valószínűleg megismerkedett a bevezetőből, pontosan megtudjuk, mi a popcorn idő. Bárki letöltheti a popcorn időt. Ez egy ingyenes program, amely lehetővé teszi a filmek vagy TV-műsorok könnyű megtekintését. 

A BitTorrent kliensnek van integrált médialejátszója, és miután kiválasztotta, hogy mit szeretne nézni, húzza a tartalmat a torrentokból és lejátssza azokat. Ennek során menti a torzulást, amikor a torrent letöltését várja, és esetleg kideríti, hogy rossz tojás. Azonnal és HD formátumban megnézheti.

A Popcorn Time ingyenesen letölthető Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszereken, így sok választási lehetősége van arra, hogy melyik készüléket használja. 

A popcorn idő biztonságos? Miért van szüksége popcorn idő VPN-re?

Gyakori a „a popcorn időbiztos” kérdése. A válasz kissé igen és nem. Mivel a Popcorn Time torrenteket használ – amelyek többnyire szerzői joggal védett tartalmat tartalmaznak – a VPN használata védelemhez nem bátor. A szerzői jogi törvények országonként eltérőek, de általában nem jó ötlet ilyen tartalmat védelem nélkül letölteni vagy megtekinteni. 

VPN használatával az Ön IP-címét minden egyéb személyes adattal együtt elrejtik. Ráadásul, anélkül, hogy tevékenységeit naplózhatná és visszakeresheti Önnel. Ha az Ön országában a törvények szigorúak, forró vízben találhatja magát. 

Röviden: egy VPN gondoskodik arról, hogy névtelen maradjon és nyomon követhetetlen maradjon, így annyi popcorn-idő áll rendelkezésére, amennyit csak akar..

A popcorn idő használata Android vagy iOS VPN segítségével

Csakúgy, mint a nagyobb streaming platformok, a Popcorn Time a mobil eszközökre fordította figyelmét. Töltse le a Popcorn Time alkalmazást közvetlenül a készülékére, és élvezze az asztali verzióhoz hasonló élményt. 

Ne feledje, hogy továbbra is ugyanazt a folyamatot használja a tartalmak levonására a torrentokból. Érdemes megbizonyosodnia arról, hogy Wi-Fi-kapcsolaton van-e használatakor, különben izmos adatszámlával járhat. 

IOS-felhasználók számára a kezdeti Popcorn Time alkalmazás megkövetelte, hogy az eszköz börtönbe kerüljön. Szerencsére erre már nincs szükség, sokkal kevesebb gondot okoz. A Popcorn Time Android verziójának jobb, ha letölti a Popcorn Time APK-t egyenesen a hivatalos webhelyről, mivel nem mindig érhető el a Google Play áruházban.

Popcorn Time Mobile és VPN-k

Ha úgy dönt, hogy a mobilkészüléket a Popcorn Time használatához használja, akkor ellenőrizze, hogy telepítve van-e a megfelelő VPN. A fent felsorolt ​​VPN-ek közül sok teljesíti a feladatot, és az ExpressVPN továbbra is a legjobb választás az ilyen eszközök számára, de a legjobb mobilhálózati VPN-hez a többi választás is beletartozik..

Például a VyprVPN nem szerepel ebben a listában, de van a legjobb mobil alkalmazások között – olvassa el a VyprVPN áttekintésünket -, és ez az egyik legjobb Android VPN VPN. A privát internet-hozzáférés jó választás, ha kedvező VPN-élményt akar alacsony áron, amint azt a PIA-áttekintésünkben olvashatja. Vessen egy pillantást az iPhone-ra vonatkozó legjobb VPN-re is.

Popcorn idő és ingyenes VPN szolgáltatók

Mivel a Popcorn Time online használata ingyenes módot kínál a filmek és show-k nézéséhez, valószínűleg azon gondolkodik, vajon a VPN-hez hasonlóan nulla-e a költségek. Rengeteg ingyenes VPN van, amelyek csábíthatnak téged, és néhányuk közülük sem túl rossz, de feltétlenül tartsa fenn az őrségét, ha úgy dönt, hogy ingyenes VPN-t használ a popcorn idő számára.

Először is, a piac tele van úgynevezett VPN-ekkel, amelyek valójában nem védnek meg téged. Néhányan arra várnak, hogy felkapaszkodjanak a következő áldozatokra a telepítőben lévő rosszindulatú programokkal. Mások egyszerűen csak nem működnek, hanem nyomon követik az Ön adatait.

A legjobb víruskereső szoftver segíthet az ingyenes VPN-k által felvetett biztonsági kérdésekben, de vannak más hiányosságok is, amelyekre gondolkodni kell. A legrosszabb ingyenes VPN-útmutatónk tartalmaz néhány példát arra, hogy milyen rosszak lehetnek.

legkedvezőtlenebb szabad VPN-hola-vpn

Mindezek mellett, még ha megfelelő tiszta VPN-t is talál, a szolgáltatással szemben valamilyen korlátozás is fennáll, például a sávszélesség korlátozása. A legjobb, ha jó hírű szolgáltatást nyújtunk, ha a biztonsága és az adatai veszélyben vannak, és a fizetett VPN azt jelenti, hogy más módon nem próbálnak pénzt szerezni tőled..

A popcorn idő érvénytelen adathordozó-hiba

A Popcorn Time közösség felhasználói bejelentették, hogy hibát kaptak a tartalom adatfolyamának megkísérlése közben. Úgy tűnik, hogy egyes esetekben „érvénytelen adathordozó” hiba jelenik meg, amikor megpróbálnak filmet vagy műsort nézni. Bár a Cloudwards.net-nál nincs személyes tapasztalatunk ezzel kapcsolatban, úgy tűnik, hogy ennek lehet néhány oka. 

A leggyakoribb bűnösök az antivírus szoftver vagy a tűzfalak. Megakadályozhatják a Popcorn Time hozzáférését a P2P megosztási webhelyekhez, ahonnan a Popcorn Time megkapja a tartalmát. A beállítások egyszerű módosítása révén a felhasználók folytathatták a gőzölésüket. 

Azok a tényleges lépések, amelyeket meg kell tennie a beállítások kiigazításához, attól függ, hogy melyik víruskeresőt vagy tűzfalat használja, de attól függ, hogy felsorolja-e a Popcorn Időt, vagy teljesen letiltja-e a szoftvert, bár utóbbi nem javasoljuk.

Hogyan kell a popcorn időt engedélyezni a tűzfalon

Ha az alapértelmezett Windows vagy macOS tűzfal okozza a problémát, kövesse az alábbi lépéseket.

A popcorn idő engedélyezése a Windows 10 rendszeren

 1. Gépelje be a „tűzfalat” a tálcán található keresősávba
 2. Kattintson a „Windows Defender tűzfal” elemre.
 3. A bal oldali menüben kattintson az „Alkalmazás vagy szolgáltatás engedélyezése a Windows Defender tűzfalon keresztül” elemre.
 4. Az „engedélyezett alkalmazás” ablakban kattintson a „beállítások módosítása” elemre.
 5. Jelölje be a pattogatott kukorica idő melletti négyzetet
 6. Kattintson az „OK” gombra a beállítások mentéséhez

Popcorn idő engedélyezése a MacOS X rendszeren

 1. Az Apple menüben kattintson a „rendszerbeállítások” elemre.
 2. Kattintson a „biztonság” vagy a „biztonság” elemre & adatvédelem ”ikonra
 3. Válassza a tűzfal fület
 4. A preferencia panelen kattintson a zár ikonra, és írja be a rendszergazda nevét és jelszavát
 5. Kattintson a „tűzfal beállításai” elemre.
 6. Kattintson az „alkalmazás hozzáadása” gombra
 7. Válassza a pattogatott kukorica időt, mint alkalmazást, amelyet engedélyezni szeretne
 8. Kattintson az „add” elemre
 9. Kattintson az „OK” gombra a beállítások mentéséhez

Néhány pattogatott kukorica időbeli alternatívája

Ha a Popcorn Idő nem számít az Ön számára, íme néhány alternatíva. 

Fizetett streaming szolgáltatások

Ha inkább más módszert használ a műsorok és filmek nézésére, akkor van néhány további lehetőség közül választhat. 

A fizetett streaming szolgáltatások rengeteg jó tartalommal rendelkeznek, amelyek a mai napig a legnépszerűbb, díjnyertesebb műsorokat rendezik meg. Például, a Netflix kedveli a Stranger Things-t, és a Csodálatos Mrs. Maisel az Amazon Prime Video-on.

Más streaming szolgáltatások, mint például a Hulu és a HBO Now, csábító könyvtárakkal is rendelkeznek, de csak az Egyesült Államokban érhetők el. Szerencsére a VPN-k nagyszerűek a geoblokkok megkerülésére. Ha olyan VPN-kiszolgálót választ az országban, ahol ezek a szolgáltatások elérhetőek, akkor úgy fog kinézni, mintha fizikailag ott lennél. 

Ez különösen akkor jó, ha utazik vagy költözött, mivel a szokásos módon folytathatja előfizetéseit. Ez azt is lehetővé teszi, hogy hozzáférjen olyan tartalomhoz, amely a jelenlegi országában nem érhető el. A legjobb VPN a Hulu számára és a legjobb VPN a HBO Now darabjai segíthetnek.

Ráadásul a Netflix könyvtára minden országban különbözik a szerzői jogok és a licencszerződések miatt. A VPN használatával megronthatja a tartózkodási helyét, és más országok könyvtáraiba is bejuthat. Csak győződjön meg arról, hogy olyan VPN-t választott, amely átjuthat a Netflix VPN-detektorán. A Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikkben felsorolunk néhányat, amelyek teljesítik a feladatot. 

Streaming tartalom a Kodi-val

Ha másfajta módon szerez valamilyen ingyenes pattogatott kukoricát, akkor a Kodi jó választás. A Kodi egy nyílt forráskódú szoftver, amely médiafájlok tárolására és rendezésére használható, de filmek és TV-műsorok ingyenes streamingjeként is használható. Nagyon könnyű használni, és az induláshoz használhatja a Kodi útmutatónkat.

A filmek és a műsorok streamingjéhez telepítenie kell a tárolókat és azok kiegészítőit. Ezek a kiegészítők hozzáféréssel biztosítanak egy csomó tartalmat, és listánk van a legjobb Kodi-tárolókhoz és a legjobb Kodi-kiegészítőkhöz, amelyeket megnézhet.

Hangsúlyozzuk azonban, hogy bár a Kodi jelenlegi formájában legális, a kiegészítők némelyike ​​illegális tartalmat tartalmaz. Például a Covenant egy népszerű kiegészítő, de hozzáférést biztosít a kalóz tartalmakhoz, így van némi Kodi popcorn-ideje. Nem fogjuk megmondani, mit kell tennie, de ha úgy dönt, hogy ezeket használja, akkor ellenőrizze, hogy a legjobb VPN-t használja-e a Kodi listánkon.

torrentezés-

Bár a Popcorn Idő választja az összes kínzó üzletet az Ön számára, inkább egyedül csinálhatja. Rengeteg torrent webhely érhető el, például a The Pirate Bay, és ha gyors keresést végez rajta, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megtalálja azt, amit keres.

Van néhány dolog, amit érdemes megjegyezni, ha ezen az úton haladsz. Egyrészt nem tudjuk annyira hangsúlyozni, hogy a szerzői jogok által védett tartalmak tornyosítása sérti a törvényt, és sok bajba kerülhet. Győződjön meg arról, hogy rejtve marad egy VPN-vel, mint például a torrenting legfontosabb választása, a NordVPN.

Nem szabad elfelejtenie, hogy a zaklatás egy sor online veszélyt hozhat a küszöbén. A fájlokat rosszindulatú tartalmakkal tehetik meg, és csak arra várnak, hogy megfertőzzék a számítógépet.

A VPN segíthet ebben, de a legfontosabb az, hogy telepítsen egy jó víruskeresőt. Javasoljuk a Bitdefender használatát, mivel ez valós időben megvédi Önt. A Bitdefender Antivirus áttekintésünk további részleteket tartalmaz.

Végső gondolatok

A pattogatott kukorica ideje nagyszerű választás azok számára, akik azonnali, ingyenes hozzáférést akarnak a legújabb és a legjobb filmekhez vagy műsorokhoz. Ez egy egyszerű letöltés, és kiváló alternatívát kínál a fizetett opciókhoz, ha szűk költségvetéssel rendelkezik. Ennek ellenére vannak bizonyos kockázatok a szolgáltatással kapcsolatban.

Ha van tapasztalata a Popcorn Time használatával, vagy úgy gondolja, hogy elmulasztottunk valamit, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Nézze meg a többi VPN cikket és a szórakoztató részt is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map