Legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára 2020-ban: 8 szolgáltató, akik átjutnak

A BBC iPlayer 2007-ben indult, és a British Broadcasting Corporation streaming szolgáltatása. Jó keveréke az élő TV-nek, a sporteseményeknek, a filmeknek és az igény szerinti műsoroknak, így utazás közben élvezheti kedvenc eseményeit. Ha azonban nem tartózkodik az Egyesült Királyságban, akkor a hozzáféréshez a BBC iPlayer egyik legjobb VPN-jét kell használnunk..

A BBC népszerű televíziós hálózat a brit közönség számára. Rengeteg tartalommal rendelkezik, ide értve néhányat, például dokumentumfilmeket, drámákat, sportokat és híreket. Sok embernek köszönhetően a vezetékvágásnak, vagy folyamatos streaming megoldásra van szükségük, ezért a hálózatnak ésszerűnek mutatta be saját online streaming platformját.

A BBC összes csatornáját online lehet nézni, de a BBC iPlayer rugalmasságot biztosít azoknak az embereknek, akik nem képesek nézni egy műsort a műsor sugárzása közben. Szinte az összes műsor elérhető egy ideig egy műsorszolgáltatás után, igény szerint. Ezenkívül hozzáférést biztosít élő eseményekhez, exkluzív anyagokhoz és a BBC-levéltár tartalmaihoz.

A BBC által sugárzott anyagot azonban csak a brit szemnek vagy legalább az Egyesült Királyság lakóinak szánják, és műszakilag Önnek TV-engedélyt kell vásárolnia, hogy kábelben vagy online nézhesse. Ez megad egy pár apró akadályt, hogy átugorhasson, mielőtt hozzáférhetne. 

Ha siet a BBC One élő közvetítés megszerzése az Egyesült Királyságon kívül, az ExpressVPN a legjobb VPN-választás a szolgáltatásba való belépéshez.

A legjobb VPN-k a BBC iPlayer számára

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. Windscribe
  5. ProtonVPN
  6. Ivacy
  7. VyprVPN
  8. Hotspot pajzs

Mi teszi a VPN-t a legjobbnak a BBC iPlayer számára

Néhány szempontot figyelembe kell venni, amikor kiválasztják a legjobb VPN-t a BBC iPlayer számára. A VPN-áttekintésünkben szereplő számos szolgáltató nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, de ez nem azt jelenti, hogy képesek lesznek a platformon való elérésre, valamint a csatlakozásuk után is jól teljesítenek. Az alábbi kritériumok határozzák meg a lehetséges VPN-választási lehetőségeket.

Első Geoblocks

Fő prioritás annak biztosítása, hogy a VPN bejuthasson a BBC iPlayerbe. Ha nem tudja megtenni, akkor nincs értelme ezt választani. A streaming platformok gyakran elég intelligensek ahhoz, hogy észleljék, mikor használ VPN-t, de vannak olyanok, amelyek észrevétlenül maradhatnak. 

Szerencsére azonban nem olyan nehéz feladat, mint a Netflix tilalmának átlépése (ehhez segítségért olvassa el a Netflixhez tartozó legjobb VPN-cikket).

Az összes általunk választott VPN bejuthat a BBC iPlayerbe, bár néhányukkal a hozzáférés előtt előfordulhat, hogy különféle szerverekkel kell játszania. Biztosítania kell azt is, hogy a VPN-nek szerverei vannak-e az Egyesült Királyságban is. Vannak, akik külön díjat kínálnak egy dedikált IP-címet, de ez megbízhatóbbnak bizonyulhat. 

Sebesség

A VPN sebessége fontos a streaminghez. Ha ez lassú, akkor nem fog nagyszerű tapasztalatot szerezni a hosszú töltési időkről és a bosszantó pufferelésről. Nem minden válogatásunk a lehető leggyorsabb VPN-szolgáltatás, ám ezek még mindig elég jók a megfigyeléshez. 

Sávszélesség

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a VPN sávszélesség-korlátját. Hasznos választani a korlátlan sávszélességet tartalmazó készüléket, mert ha egy korlátozott értéket választ, akkor örökké szem előtt tartja ezt. Amint eléri a korlátozást, a VPN nem működik, és kíváncsi maradni, hogy mi történt Dr. Who végén.

Egyszerű használat

A VPN felhasználóbarát jellege fontos, főleg ha újszülött vagy. Nagyon jó egy egyszerű felület a gyorscsatlakozás gombra, de mivel szüksége van egy brit szerverre, akkor azt is megkönnyíti, hogy könnyen kiválaszthasson egy adott szervert. Ha kicsit technikusabb, akkor érdemes lehet egy VPN-t, amelynek bizonyos beállításaival gondolni kell.

Ár

Habár van néhány nagyszerű választás, akkor fizetnie kell, ha az összes csengő és síp szerepel a VPN-szolgáltatásban. Ráadásul néhány ingyenes VPN nem jó ötlet, mivel a legrosszabb ingyenes VPN-cikkben olvashatjuk. Az árak, a kedvezmények és az előfizetési feltételek szolgáltatónként változnak, ezért érdemes választani egyet, amelyben jól érzi magát.

1. ExpressVPN

Rendszeres olvasóink valószínűleg azt sejtették, hogy az ExpressVPN lesz a VPN-szolgáltatók legfontosabb versenyzője a BBC iPlayer számára, főleg mivel ez a mi streaming streaming VPN. 

Áttörheti a BBC iPlayer akadályait kibocsátás nélkül és több régióban. Ráadásul számos szerver közül választhat az Egyesült Királyságban, így lehetősége van különféle brit IP-címek kipróbálására a hozzáféréshez.

ExpressVPN-Website

ExpressVPN-Regisztráció

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-Tunnel-opciók

ExpressVPN-Full-App

Előző

Következő

Ha nem akarja letölteni az alkalmazást, és inkább a böngészőből szeretne adatfolyamot közvetíteni, akkor az Express VPN az egyik legjobb VPN Chrome-válogatáshoz, tehát azt mondhatja, hogy ez a legjobb VPN a BBC iPlayer Chrome-hoz.  

Sebessége a leggyorsabb, amit teszteltünk, ahogy az ExpressVPN áttekintésünkből olvashatjuk, ami azt jelenti, hogy megszakítás nélkül nézhet teljes HD és 4K felbontással. Korlátlan sávszélességgel is érkezik, így a pattogatott kukorica ideje nem lesz rövid. 

Kiváló választás kezdőknek, mivel ez az egyik legkönnyebben használható VPN, de a technikus gondolkodású emberek a beállításokkal is játszhatnak. A felület közepén van egy nagy „összeköttetés” gomb, de az adott kiszolgálót a „hely választása” gombra kattintva is könnyedén kiválaszthatja..

Az ExpressVPN hátránya az ára. Elég drága, mint más VPN-ekhez képest, de nagyon sok energiát kapsz a dolgodért. Kap egy teljes csomag jótékony funkciókat, valamint egy egyszerű utat a BBC iPlayerbe. Pénzt takaríthat meg, ha hosszabb tervet választ, plusz egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, így nincs vesztenivalója.

2. NordVPN

Egy másik megfelelő választás a NordVPN. Könnyen feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását, bár a legjobb teljesítmény érdekében néhány különféle szervert kell kipróbálnia. 

Ha viszont kiválaszt egy jó szervert, akkor jó tapasztalatokkal fog rendelkezni, amint azt a legjobb VPN for Amazon Prime Video című cikkben láthatjuk. A streaming tapasztalatunkról a NordVPN beszámolónkban olvashat bővebben.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Előző

Következő

Noha nagyon gyors, bizonyos szerverek lassabbak, főleg azok, amelyek messzebb vannak. Tehát, ha belépsz például Ausztráliába, előfordulhat, hogy a sebessége kissé csökken. Ugyanakkor könnyű kiválasztani egy adott szervert, és közel 600 közül lehet választani az Egyesült Királyságban. Ráadásul nincs sávszélesség-korlátozás, amely miatt csalódni lehet, és egyszerűen használható. 

Lehet, hogy a NordVPN jobb választás, ha pénztárcája porral köpködik. Havi ára nem túl jó, de a hosszabb tervek összességében nagyon jó eredményeket mutatnak. Ha attól tart, hogy ilyen hosszú időre vállalkozik, van egy 30 napos visszatérítési ablak a helyén.

3. Cyberghost

Következő lépésben megvan a CyberGhost. A szerverek streaming platformokat szentelnek, és akadályok nélkül bejuthatnak a BBC iPlayerbe. Hatalmas szerver számmal rendelkezik (5600 az írás idején), tehát nem volt meglepő, hogy észrevettem, hogy közel 500 ilyen ember található az Egyesült Királyságban. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Előző

Következő

Megfelelő sebességgel rendelkezik, de amint azt a CyberGhost áttekintésből elolvashatja, ugyanolyan távolsági merüléseket szenvedhet, mint amit az NordVPN okoz. Nincsenek olyan sávszélesség-korlátok, amelyek miatt aggódni kell, és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik. Kiválaszthatja, hogy melyik szerverhez szeretne könnyedén csatlakozni, főleg mivel választhatott egyet kifejezetten a BBC iPlayer számára. 

Egy dolog, amit érdemes megjegyezni, az a tény, hogy a CyberGhost nagyszerű biztonságával állandóan engedélyezve van a gyilkos kapcsoló. A gyilkos kapcsoló megszakítja a kapcsolatot, ha a VPN meghibásodik, ami jó, de streaming esetén előfordulhat, hogy hirtelen megszakad a BBC iPlayer nézése..

A havi díj nem jó, de a hosszabb tervek végül olcsóbbak. Ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre, de csak egy napot kap az asztalon, míg a mobil eszközök hét napot kapnak. Van is pénz-visszafizetési garancia a szokásos előfizetésekkel.

4. Szélírás

A Windscriptet BBC BBC iPlayer közvetítésére is használhatja. Fizett a streaminghez készített Windflix szervereket, de a Windscribe beszámolónk tesztelésénél azt találtuk, hogy a BBC iPlayer-hez is hozzáférhetünk az ingyenes szerverein, és ez valószínűleg a legjobb ingyenes VPN a BBC iPlayer számára..

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Előző

Következő

Az ingyenes tervvel hozzáférést kap az Egyesült Királyság szervereihez, így kicsit körül tud játszani, ha bármilyen problémája van. A végén választott terv valóban attól függ, hogy milyen funkciókat szeretne belefoglalni.

Ingyenes terve nagylelkű, még a legjobb ingyenes VPN címet is elveszve, ám nyilvánvalóan nem minden harangdal és síppel jár. 

Például, mind az ingyenes, mind a fizetett Pro csomag korlátlanul egyidejű kapcsolatokat kap, de az ingyenes csomag havi 2 GB-os sávszélességre korlátozódik. Vannak módok ennek növelésére, anélkül, hogy egyenesen a teljes fizetett opcióra kellene ugrani. 

Egyrészt, ha érvényes e-mailt ír be a feliratkozáskor, akkor automatikusan 10 GB-ot kap a 2 GB-os helyett, ám a „terv elkészítése” funkció révén országokat is felvehet, ideértve az egyes Windflix szerver helyeket is. Minden egyes hozzáadott szerverhez további 10 GB-os adatot kap, vagy további korlátlan adat opciót adhat hozzá további 1 dollárért.. 

A sebessége rendben van és jó az adatfolyamhoz, de mások gyorsabbak. A kezdőknek tetszeni fog az egyszerű felület. Könnyű belátni, hogy hol kell lennie, és gond nélkül választhat egy szervert.

Ha úgy dönt, hogy a fizetett tervet követi, a havi ár nem a legjobb választás. A hosszabb tervek végül pénzt takarítanak meg. Nincs visszatérítési politika, de ha a vásárlástól számított három napon belül visszatérítést kér, akkor azt kiállítják.

5. ProtonVPN

A ProtonVPN egy jó szolgáltatás, amelyet csak néhány szolgáltatás csökkent. Képes probléma nélkül bejutni a BBC iPlayerbe, de sebessége befolyásolja a teljesítményt. Nem lassúak, de nem is nagyon gyorsak. 

A ProtonVPN beszámolónk tesztelése közben azt tapasztaltuk, hogy a BBC iPlayernek örökre szüksége volt a terhelésre. Ez azonban attól a szervertől függ, amelyen tartózkodik, ezért érdemes lehet játszani. Az Egyesült Királyságban vannak szerverek, de csak akkor férhet hozzá hozzájuk, ha a legmagasabb szintű tervekkel jár. 

protonvpn-műszerfal-csúszka-1

protonVPN-interfész-csúszka-2

protonvpn-profilok-csúszka-3

protonvpn-settings-csúszka-4

protonvpn-split-alagút-csúszka-5

Előző

Következő

Minden terv korlátlan sávszélességet tartalmaz, beleértve a szabad tervet. Ennek ellenére az ingyenes terv csak az Egyesült Államokban, Japánban és Hollandiában található kiszolgálókhoz fér hozzá, tehát a BBC iPlayer számára ez nem lehetséges. Az Egyesült Királyság szerverei az összes fennmaradó tervhez elérhetők, de mindegyiknek megvannak a maga előnyei is.

Az alapterv két kapcsolatot hoz létre. A Plus csomag öt csatlakozással és a Secure Core, streaming és Tor szerverek használatával érkezik. A Plus terv tisztességes ára és előnyei egyre népszerűbb opcióvá teszik, főleg mivel a top Visionary terv túl magasra emeli az árat..

Ráadásul a legmagasabb szintű tervvel csak 10 kapcsolatot kap, és titkosított e-mail szolgáltatást is igénybe vehet, és ez nem indokolja az áremelkedést. Sokkal jobb, ha inkább az első választásunkra, az ExpressVPN-re megy.

Annak ellenére, hogy van egy ingyenes terv, amelyet technikailag felhasználhat a szolgáltatás kipróbálására, továbbra is van egy 30 napos visszatérítési ablak a további nyugalom érdekében.

6. Ivacy

A következő választásunk az Ivacy. Ez jó választás egy olcsó streaming VPN-hez, de van néhány bosszúság, amelyet ki kell küzdenie, ha ezt választja. Például képes bejutni a BBC iPlayerbe, és rendelkezik egy streaming szerver dedikált listájával, de nem mindig működnek az első próbálkozáson, amint az az Ivacy beszámolónkban olvasható.

Ivacy-Slider1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Előző

Következő

Ennek ellenére 58 brit szerverrel rendelkezik, így a legjobb élmény megszerzéséig azokon körül tud ugrani. A sebessége lenyűgöző, de a streaming szerverekhez hasonlóan következetlenek is. Korlátlan sávszélességet kapsz.

A felülete furcsa. Úgy tűnik, hogy egyszerűen használható, de a valóságban át kell ugrani néhány karika felett, hogy a dolgok felkészüljenek. Amint megkaptad, rendben kell lenned, és a streaming szerverek mind egy lapon vannak. 

Ára méltányos, és a hosszabb előfizetések hosszú távon jobban működnek. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia érvényben van, de ha a havi tervet választja, akkor csak egyhetes visszatérítési ablaka lesz..

7. VyprVPN

A VyprVPN a következő. Ez egy jó VPN, különösen a biztonsága szempontjából, de remek streaming tulajdonságai is vannak róla. A VyprVPN áttekintésünkben észreveszi, hogy az összes streaming szolgáltatásba bejuthatott a denevér után. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Előző

Következő

Saját Chameleon protokollja készen áll arra, hogy segítsen a BBC iPlayer elérésében, mivel elrejti azt a tényt, hogy még VPN-t is használ, de tesztelésünk során nem volt rá szükség. Az Egyesült Királyság szerverei készen állnak, és a BBC iPlayer kiadás nélkül elérhető.

Ennek ellenére vannak olyan területek, amelyek enyhítik a VyprVPN-t. Sebessége nem a legjobb, de hogy igazságos legyen, nem engedte, hogy lelassítsuk a streaming teljesítményt. Ráadásul, ha bármilyen problémája merül fel, ügyfélszolgálata kissé lassú, és az élő csevegést egy AI képviselője vezeti. Korlátlan sávszélességet és könnyű kezelőfelületet kaphat. 

A VyprVPN árazása a választott tervtől függ. A Standard csomag három kapcsolattal rendelkezik, míg a Premium csomag öt kapcsolattal és annak Chameleon protokolljának használatával. 

Ezen felül választhat a havi vagy az éves előfizetés közül. Az éves díj megfizethetőbbé teszi. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia is érvényben van.

8. Hotspot pajzs

Utolsó választásunk a Hotspot Shield, mert szolgáltatásának van néhány megkérdőjelezhető aspektusa. Szerverei vannak az Egyesült Királyságban, és a Hotspot Shield áttekintésünk tesztelése során bejuthatott a BBC iPlayerbe. 

HotSpot-Shield-VPN-homepage-2019

Saját Catapult Hydra protokollja elsősorban a gyors kapcsolat megteremtésére összpontosít. Miközben a visszahozott számadatok kiválónak tűntek, ez nem érezte így magát. Több alkalommal néhány hosszú próbálkozásra volt szükség, hogy kapcsolatba kerüljünk egy szerverrel, és a tényleges sebesség nem volt következetes. 

Korlátlan sávszélességet kap, és van egy ingyenes csomag, amely napi 500 MB adatot biztosít Önnek. Csak néhány maroknyi amerikai szerverhez fér hozzá, azaz a BBC iPlayerhez nem férhet hozzá. 

Interfészének jó elrendezése van, és könnyen kezelhető. A beállítási menü megkönnyíti a VPN konfigurálását a saját preferenciáira is.

A Hotspot Shield ára általában egy VPN-re vonatkozik, de hosszabb előfizetés választásával pénzt spórolhat meg. A visszatérítési politikát illetően azt nem közvetlenül reklámozzák a weboldalon, de amikor megtekintettük a GYIK-t, láttuk, hogy 45 napon belül kérheti az ügyfélszolgálathoz fordulást..

BBC iPlayer Geoblocks

A geoblokkok az egyik akadály, amelyen át kell menniük, és ezek egy nagyon gyakori kérdés. A legtöbb streaming szolgáltatás regionális korlátozásokkal rendelkezik a szerzői jogok és a licencszerződések miatt. Ezért csatlakoznia kell a BBC iPlayerhez egy brit IP-címmel.

Ha más országból próbál csatlakozni, akkor egy hibaüzenet jelenik meg, amely azt mondja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”

Ekkor segíthet egy virtuális magánhálózat. Ez segít elkódolni a helyét, és úgy fog kinézni, mintha az Egyesült Királyságból érkezik a BBC iPlayer-hez. Csak annyit kell tennie, hogy a VPN használatával kiválasztja az Egyesült Királyság IP-címét, mielőtt megnyitja a BBC iPlayer alkalmazást. Vannak más előnyök is, mint például a biztonság és a magánélet.

Plusz, mivel a BBC-t az Egyesült Királyság háztartásai által fizetendő licencdíjból finanszírozzák, akkor esetleg „meg kell erősítenie”, hogy van. Felbukkanhat egy értesítés, amely szerint TV hozzáférés szükséges a hozzáféréshez, de egyszerűen rákattinthat a „Televíziós engedélyem van” elemre, és elérheti a platformot. Nem kell igazolnia a brit TV engedélyt.

Ha az irányítószám megadását kéri – az Egyesült Királyságnak megfelelő irányítószámot -, írja be az Egyesült Királyság irányítószámát, amelyet a Google-on talál. Minden rendben lesz, feltéve, hogy csatlakozik egy brit szerverhez.

BBC streaming tervek

Korábban a BBC iPlayer programjai csak 30 napig álltak rendelkezésre. 2019 augusztusában azonban az Ofcom jóváhagyta a BBC azon tervét, hogy legalább egy évig ott tartsa a programokat.

Ráadásul a BBC nemrégiben egyesítette erőit az ITV-vel, hogy elindítson egy új, BritBox nevű streaming szolgáltatást, amely 2017-ben vált elérhetővé az Egyesült Államokban és a következő évben Kanadában. Az Egyesült Királyságban azonban csak 2019. november 7-én indították.

Sok BBC és ITV program költözik a BritBox-ba, miután televízión közvetítették őket, és befejezték az idejét a műsorszolgáltatók felzárkózási szolgáltatásán, így esetleg a legjobb BBC műsorok sorába kerülhet.. 

Néhány show azonban független produkciós társaságok által készül, így eladhatók egy másik streaming szolgáltatásra, hasonlóan ahhoz, ami a Peaky Blinders-rel történt. 

Még a 4-es csatorna is be van kötve, és néhány show-t fog nyújtani a szolgáltatás számára. Van néhány exkluzív tartalom a BritBox-szal is.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy segítettünk megtalálni a legjobb VPN szolgáltatást a BBC iPlayer számára. Függetlenül attól, hogy BBC híreket közvetít, vagy meg szeretné nézni a legjobb BBC műsorokat, a fenti ajánlások lehetővé teszik a BBC online nézését. Ne feledje azonban, hogy az egyes VPN-ek esetében a teljesítmény eltérő, ezért ne feledje ezt. 

Az ExpressVPN a legjobban elérhető a BBC iPlayerhez külföldön, és a BBC rádió iPlay-jére is működik. Könnyedén ingyenesen nézheti az Egyesült Királyság tévét az Egyesült Királyságon kívül, mivel probléma nélkül bejuthat a BBC iPlayerbe. Ráadásul a gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség kellemes élményt nyújt. Ezenkívül a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthet.

Ha tapasztalata van egy BBC iPlayer adatfolyam betöltése egy másik országból, VPN-sel, tudassa velünk erről az alábbi megjegyzés szakaszban. Nézze meg a többi VPN-cikket és streaming-archívumunkat is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me