Hogyan nézze meg a Netflix-et a tévében 2020-ban

A Netflix forradalmasította a filmek és TV-műsorok fogyasztási módját. Többé nem kell beállítanunk egy csatornát egy adott órában, és 10 percnyi hirdetést kell átnéznünk a kedvenc filmjük megtekintéséhez.


A Netflix-en keresztüli streaming kiváló minőségű, hirdetésmentes, igény szerinti tartalmat jelent bármilyen eszközön, beleértve a tévét is. Ha nem biztos benne, hogyan nézheti meg a Netflix-et a tévében a nappali kanapéján, olvassa el tovább.

Netflix App az intelligens TV-n

Ha van intelligens TV-je, szerencséje van. A Netflixnek dedikált alkalmazása van szinte minden intelligens TV operációs rendszerben. Ennek ellenére először ellenőriznie kell, hogy csatlakozik-e az internethez.

okos TV

A legtöbb esetben ki kell nyitnia az eszköz beállításait, meg kell keresnie a „hálózat” vagy a „kapcsolatok” fület, rá kell kattintania, és WiFi-vel kell csatlakoznia. Időnként ezt nem is kell tennie, mert az internetszolgáltatók vezetékes vonalon keresztül csatlakoznak az intelligens TV-hez az internethez, amikor az útválasztót beállítják.

Ha nem találja a WiFi hálózatot az eszközbeállítások lapon, akkor az lehet, hogy egy régebbi eszközzel foglalkozik. Néhány korai intelligens TV-nek adapterre van szüksége a vezeték nélküli hálózathoz való csatlakozáshoz. Fogd meg az egyiket, és jó leszel menni.

Miután csatlakozik az internethez, nyissa meg a TV-készülék alkalmazáspiacát, töltse le a Netflix alkalmazást, jelentkezzen be fiókjába, és élvezze a szolgáltatást. Ha még nem rendelkezik fiókkal, regisztrálhat a Netflix TV alkalmazáson keresztül, de nem javasoljuk, mert ezt telefonon vagy laptopon könnyebb megtenni..

Hogyan juthat el Netflix az intelligens TV-hez

 1. Nyissa meg a TV-készülék beállításait
 2. Nyissa meg az alkalmazáspiacot
 3. Telepítse a Netflix alkalmazást
 4. Adja meg a fiók hitelesítő adatait, vagy nyissa meg
 5. Élvezze a show-t

Csatlakozás a laptophoz

Ha nem tudsz unatkozni egy fantasztikus intelligens TV vásárlásával, akkor továbbra is megnézheti a Netflixet egy szokásos TV-ről, csatlakoztatva azt a laptopjához. Ezt nem bonyolult megtenni. Csak HDMI kábelekre és sok türelemre van szüksége. 

hordozható számítógép

Azonosítsa a számítógép és a TV HDMI-portjait. Dugja be a kábelt mindkét aljzatba, nyissa meg a TV „jel” vagy „forrás” menüjét, és válassza ki a megfelelő HDMI jelet. Ha egynél több portja van, akkor azokat számozni kell. Miután módosította a beállításokat, a tévékészüléknek streamálni kell a laptop képernyőjét, tehát csak jelentkezzen be a Netflixbe a számítógépről, és kezdje el a legfrissebb kiadásokat.

Ennek ellenére a folyamat valószínűleg nem megy zavartalanul. Türelemre lesz szükség, mert amikor két régebbi eszköz csatlakoztatásáról beszélünk, kompatibilitási problémák merülhetnek fel, különösen, ha az egyik ilyen készüléket az Apple gyártja.

Ha a Netflix részben vagy teljesen nem érhető el az Ön országában, ne aggódjon. A virtuális magánhálózat használatával továbbra is élvezheti a szolgáltatást. További információkért olvassa el a Netflix roundup legjobb VPN-jét és a Netflix VPN-tilalom legyőzésének útmutatóját..

Csatlakoztasson egy laptopot a TV-hez

 1. Szerezzen be HDMI kábelt
 2. Csatlakoztassa a HDMI-t a laptophoz és a TV-hez
 3. Nyisd ki a Netflix-et

Google Chromecast

A Google Chromecast egy kicsi eszköz, amely a kompatibilitási problémák megoldására készült. Olcsó és gyors a Netflix telepítése. 

Netflix-chromecast

Ehhez dugja be a Chromecastot a TV-készülék USB-portjába vagy egy fali aljzatba, hogy bekapcsolja. Ezután csatlakoztassa a HDMI porthoz, és csatlakoztassa okostelefonját vagy táblagépét a Chromecasthoz a Google Home alkalmazásban. 

Figyelje a Netflix-et a kézi eszközről, és a jobb felső sarokban megjelenik egy streaming gomb. Koppintson rá, válassza ki a TV-ből a megfelelő HDMI-forrást, és ha minden jól megtörtént, a videó lejátszásának el kell kezdődnie a nagy képernyőn. 

A lejátszást a kézi eszközről vezérelheti, de ne aggódjon az akkumulátor túlzott felhasználása miatt. Kikapcsolhatja az eszközt, és a Netflix folytatja az adatfolyam továbbítását. A kiterjedt áttekintés érdekében olvassa el a Netflix Chromecaston történő megtekintésének útmutatóját.

Technikai szempontból ezt megteheti egy iOs-eszközről is, de ezt bármilyen szoftverfrissítés megváltoztathatja. Ennek ellenére továbbra is fedeztünk, mert az Apple TV segítségével a TV-jéből nézheti a Netflixet.

Nézze meg a Netflix-et a tévében a Chromecaston keresztül

 1. Csatlakoztassa a Chromecastot a TV-hez
 2. A telefonhoz vagy táblagéphez hozzáférhet a Chromecasthoz
 3. A webhely eléréséhez használja a Netflix mobilalkalmazást
 4. Élvezze a filmjét

Netflix & Apple TV

Az Apple TV drágább, mint a Chromecast, de még néhány előnnyel jár, mint például a saját alkalmazásközpontja.

Netflix-AppleTV

A Netflix nézéséhez ugyanazzal a HDMI kábellel kell csatlakoztatnia a TV-jét, csatlakoztassa és válassza ki a megfelelő forrást. Innentől olyan, mintha új operációs rendszert telepített volna a nagy képernyőn.

Csak az Apple TV távvezérlőjével keresse meg a Netflix alkalmazást, és kövesse ugyanazokat a lépéseket, mint a szokásos intelligens TV használata esetén. Az egyetlen különbség az, hogy a lejátszáshoz az Apple távirányítóját kell használni. 

Ha Apple TV-t vásárolt, és feliratkozott a Netflixre, csak azért, hogy észrevegye, hogy a kedvenc műsor nem szerepel ott, akkor olvassa el a Kodi oldalsó letöltési útmutatóját. Megtanulja, hogyan kell telepíteni a Kodi-t egy Apple TV-hez, így hozzáférést biztosít további tartalmakhoz.

Nézze meg a Netflix-et az Apple TV-n

 1. Szerezzen be HDMI kábelt
 2. Csatlakoztassa a HDMI-t a laptopjához és az Apple TV-hez
 3. Nyisd ki a Netflix-et

roku & Netflix

A Netflix tévén a Roku készülékkel történő nézésének folyamata hasonló a Chromecast vagy az Apple TV használatához.

Netflix-roku

Az egyetlen különbség az, hogy a Roku csatlakoztatható Ethernet dobozhoz vagy útválasztóhoz. Ez javítja a Netflix munkamenetét, ha gyenge internetkapcsolat van, mert az eszköz közvetlenül kommunikál a hálózattal, minimalizálva a lehetséges késést.

Másrészről, a Roku nehézkes a Chromecasthoz és az Apple TV-hez képest, mivel a frissítések sok időt vesznek igénybe, és az első beállítás bonyolultabb. Hozzon létre egy Roku fiókot, döntsön a nyelvi preferenciákról stb.

Ha Roku átugorta érdeklődését, de nem a Netflix típus vagy, akkor vannak alternatívák. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a Kodi Roku használatáról szóló útmutatónkat.

Videójáték konzol

A videojáték-konzolok a Commodore 64 óta hosszú utat jelentenek. A PlayStation és az Xbox sokkal több felhasználható, mint csupán a Call of Duty lejátszása..

Például a Netflixet a TV-jén játszhatják le. Ehhez egyszerűen állítsa be a konzolt, keresse meg a Netflix alkalmazást a dedikált alkalmazásközpontban, töltse le és jelentkezzen be. Ne felejtse el, hogy bármi gépelés a videojáték-vezérlővel nagyon nehéz lehet.

A videojáték-konzol használata nem a legjobb megoldás, ezért csak azt javasoljuk, ha már rendelkezik ilyennel, és nem zavarhatja meg a Chromecast vagy az Apple TV vásárlását..

Végső gondolatok

Javasoljuk, hogy élvezze a Netflix-et egy intelligens TV-n, mert ez a legegyszerűbb módja annak, hogy mindent beállítson. Ha elmarad az otthoni szórakoztató beruházásoktól, elkészítheti működését laptop, Chromecast, Apple TV, Roku vagy akár videojáték-konzollal is..

Ahhoz, hogy még jobb legyen, feltétlenül olvassa el a legjobb Netflix hackeket. Megtanulja a legjobb hivatkozásokat, megtudhatja, hogyan szabhatja testre a feliratokat, és megtanulja, hogyan kérheti meg a show-kat a platformon. Másrészről, ha Kodi hihetetlen, ne felejtse el ellenőrizni a Kodi tudásközpontot.

Élvezed a Netflixet egy nagy képernyőn? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map