Hogyan nézhetünk milliárdokat 2020-ban: intrika és hatalmi játék

Szereplők Damian Lewis és Paul Giamatti, a Billions egy epikus hatalmi küzdelem történetét mutatja be a milliárd dolláros fedezeti alap kezelője, Bobby Axelrod (Lewis) és a megvetett szövetségi ügyész, Chuck Rhoades (Giamatti) között, akinek nem telik el, hogy kezet szennyezzen a céljainak elérése érdekében. Tanulja meg, hogyan kell online milliárdokat nézni, és fedezze fel, ki jön ki a tetején.


A show elvonultatja Önt a drága autók, a manhattani penthouse-k és a világszínvonalú éttermek világába, amelyet a gazdagok és a hatalmasok gyakran használnak. Nincsenek sem jó fiúk, sem rossz fiúk, csak a szürke árnyalatai, mivel mind a tőzsdei ügynökök, mind az ügyészek inkább hajlandók hajlamosak lenni, és néha egyenesen megsértik a törvényt, amikor az igényeiknek megfelel.

Mindezt kiegészíti a gyors és szellemes párbeszéd, amelyet kulturális referenciák kísérnek a Starship Troopers-tól a Pulp Fictionig. Rengeteg kamion van, sok valós milliárdos és híresség maguk játsszák a játékot, és szilárdabb módon helyezik el a show-t saját valóságunkba. 

Noha a hivatkozások és a kamionok néha túl orrba kerülhetnek, a show továbbra is lenyűgöző pillantást vet az emberi viselkedésre magas szintű helyzetekben.

Milliárdok nagy sikert arattak egész futásuk során, és a show a közelmúltban indította a negyedik évadot, ez év elején, és az 5. évad várhatóan valamikor 2020 márciusában esik le. Íme, hogyan kaphat meg minden előző fellépést azelőtt..

Hogyan lehet online milliárdokt nézni

A milliárdokat a Showtime hozza létre, és a négy évszak megfigyelésének egyetlen módja a saját platformján, a Showtime Anytime. Annak érdekében, hogy milliárdokat közvetlenül a forrásból szerezzen, 10,99 dolláros előfizetési díjat kell fizetnie. A platformhoz való hozzáféréshez szükség van egy amerikai IP-címre is, mivel a szolgáltatást kizárólag az amerikai nézők kínálják.

Milliárd-Showtime

Az első három évszak elérhető a Netflix-en is egyes ázsiai és latin-amerikai országokban. A Netflix ugyanakkor elég jó a VPN-ek felismerésére és blokkolására, tehát meg kell kerülni a Netflix VPN-tilalmát, amely a Netflix számára a legjobb VPN-t használja, és milliárdnyi adatot nézhet a streaming szolgáltatáson..

Milliárd-Netflix

Ha VPN-t használ, akkor például a dél-koreai IP-címre vagy egy mexikói IP-címre való váltással hozzáférést biztosít a műsorhoz.

Milliárd-Amazon

Ezenkívül milliárd dollárt vásárolhat az Amazon Prime Video-on, epizódonként 2,99 dollárért, vagy szezononként 9,99 dollárért. Ha még nem ismeri az Amazon streaming platformját, akkor olvassa el az Amazon Prime Video megtekintésével kapcsolatos útmutatónkat. Ha előfizet a szolgáltatásra, akkor az első évadot is ingyen nézheti, bár a műsor befejezéséhez másutt kell menned.

Hogyan nézhetjük online milliárdok ingyen

Ha nem akar költeni készpénzt milliárdok nézésére, fedezetünk van. Megvizsgáltuk mind a Putlocker, mind a CouchTuner szoftvert, és mindkét streaming webhelynek linkei vannak az összes epizódra, általában több tükrrel elérhetők. Bizonyos linkek és tükrök megszakadtak, de amennyire meg tudtuk mondani, az összes epizódnak legalább egy működő tükörrel rendelkeznie kellett.

Milliárd-Putlocker

Az ilyen webhelyek azonban kissé homályosak, és főleg pop-up hirdetésekkel finanszírozzák, ezért győződjön meg arról, hogy telepítette az egyik legjobb pop-up blokkolót. Vannak olyan rosszindulatú programok is, amelyek miatt az ingyenes streaming webhelyek használata miatt aggódni kell, tehát lépjen a legjobb víruskereső szoftverek listájához, ha nincs telepítve semmi, vagy frissítést keres.

Milliárd-Couchtuner

Mint mindig, azt javasoljuk, hogy csatlakozzon egy VPN-en keresztül, amikor olyan illegális webhelyeken folyik stream, így nézze át a legjobb VPN-lehetőségek listáját, ha még nem tette meg.

Hogyan lehet milliárd nézni a Kodi-n

A Kodi egy másik módja annak, hogy online milliárdokig nézzék online. Ha még nem találkozott a platformon, akkor az induláshoz olvassa el a Kodi útmutatónkat. A legegyszerűbb megsemmisítés érdekében a Kodi lehetővé teszi a tárolók (vagy a repók, ahogy a jó gyerekek hívják őket) telepítését és a kiegészítőket, amelyek hatalmas médiakönyvtárakat tartalmaznak, szinte bármilyen műsorral vagy filmvel, amelyre gondolsz..

Milliárd-Poseidon

A megfelelő tároló megtalálása azonban trükkös lehet, tehát megtaláljuk az Ön kényelme érdekében a legjobb Kodi-tárolók listáját. Miután letöltötte a megfelelő repo-t, folytathatja a legjobb Kodi-kiegészítők listáját.

Gyors keresést végeztünk a népszerű Poseidon és Incursion kiegészítőkkel, amelyek egyaránt megtalálhatók a Kodil repo-ban, és mind a négy évszakot megtalálhatjuk mindkettőn. Ezen kiegészítők bármelyikének használata a szerzői joggal védett anyagokhoz a Kodi-on keresztül illegális, bár itt a VPN használatával kapcsolatos ugyanazok a tanácsok vonatkoznak. Még egy speciális javaslatok listáját is megtaláljuk a Kodi legjobb VPN-jéhez.

Milliárd torrentet

A milliárd évszakok és epizódok könnyedén megtalálhatók a torrent oldalakon. Mint mindig, ne feledje, hogy a torrenting illegális, ha szerzői jogvédelem alatt álló tartalmak letöltésére használják, például milliárdokra. Ezért meg akar védeni magát a jogi bonyodalmaktól, ezért mielőtt a tengerek vitorlázása mellett dönt, nézze meg a kínzó VPN-k listáját..

Milliárd-Torrents

Fontos annak ellenőrzése is, hogy a torrent milyen megjegyzéseket kapott, valamint hogy a feltöltő ellenőrizve van-e vagy nem megbízható-e az oldalon. A streaminghez hasonlóan a torrentálás kockázatos erőfeszítés lehet, ezért készülj fel arra, hogy megtudd, melyik a legbiztonságosabb víruskereső szoftver.

Végső gondolatok

A Billions egy nagyszerű merülés az epikus hatalmi küzdelmekbe és a lenyűgöző személyes dinamikába, és egy hihetetlenül tehetséges szereplőkkel rendelkezik, amelyek mélyen bevonják a világot. Bár a műsor hatalmas pénzösszegek körül forog, számos módon megnézheti ingyenesen vagy szerény összeggel..

Mit gondolsz milliárdokról? Szereted azokat a kiváló előadásokat, amelyeket Paul Giamatti és Damien Lewis jelenít meg a képernyőn, vagy az állandó popkultúra utalások és a talán túlságosan szellemes párbeszéd elrontja Önt?

Ha már rajongója vagy a show-nak, hogyan szereted a megtekintési javaslatainkat? Hiányzott egy olyan, amivel milliárdokat néztél? Ha igen, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map