Hogyan nézhetjük online a Grimm-et 2020-ban: Monster Hunting Oregonban

Grimm az egyik legfurcsabb, mégis addiktív esemény jelenik meg ott. Ez követi Nick Burkhardt, egy gyilkossági nyomozó portugáliai oregonbeli kalandját, aki egy nap rájön, hogy ő a szörnyvadászok örököse. Szükség van bárki számára a varázslatos realizmusba, tehát összeállítottuk ezt az útmutatót arról, hogy miként nézhetjük Grimm-t online.


A Grimm világában az a vadállat, akit a show disznó németének Wesen-nek neveznek, köztünk járnak köztünk, valódi formájuk csak akkor válik láthatóvá, amikor látni akarják. Van egy kiválasztott csoport normál emberek, akik normál körülmények között is láthatják őket – a grimmok. A tehetséget nemzedékről generációra adják át, és Nick az utolsó hosszú sorban.

A Grimms évszázadok óta bíróként, zsűriként és kivégzőként járt el a Wesennél, és a show nagy része arról szól, hogy Nick egy rendőrművészetét egyensúlyozza meg Grimmnek nevezett munkájával. Általában enyhébb utat választ, mint elődei, ami vezeti őt és a nézőt, hogy felfedezzék a gazdag Wesen-világot annak fantasztikus dicsőségében.

A shownak sötét pillanata van – a Wesen olyan vadállatok, amelyek elvégre elvágják az embereket a végtagoktól -, de összességében megzavarja karakterének ügyességét és az írók által létrehozott hűvös világot. Ha szereti a falon kívüli műsorokat, akkor Grimm az Ön számára. Elegendő rendőrségi eljárás van ott, bár ha kivételt akar a The Shield vagy a The Wire részéről, ez jó lehetőség lehet.

Ennek ellenére van egy hátránya a Grimmnek, amelyet megosztott másokkal. A minőség csökken, majdnem zuhan, a 4. évad után. Noha az 5. és a 6. évadban még mindig vannak jó epizódok, a döntőben az első négy évszak kitűnő írása és feszült történetét követően letörés történt. A legjobb, ha önmagát megítéljük, kezdjük el.

Hogyan lehet online nézni a Grimm-et

A Grimm fizetett streaming-re elérhető az Amazon Prime Video és a Netflix webhelyen. Az Amazon Prime Video az Egyesült Államokban és Európában kínál, míg a Netflix csak Európában. Ha nem tartozik e régiók egyikébe, vagy nem akarja második előfizetést szerezni, megmutatjuk, hogyan lehet átjutni az alábbi geoblokkokon.

Grimm-amazon-prime

Az Amazon Prime Video oldalon teljes egészében elérhető, így elvonulhatsz. Mivel az Amazon csúnya tendencia az, hogy szívja fel az Ön adatait, azt javasoljuk, hogy virtuális magánhálózatot használjon saját magának. Van egy cikkünk az Amazon Prime Video legjobb VPN-jéről, amelyet megtekinthet. Bónuszként felhasználhatja arra, hogy megkerülje az Amazon néhány geoblokkját.

A Netflix esetében mind a hat évszak elérhető az EU-ban, valamint minden helyszínen, Bosznia és Hercegovinában. Ha nem vagy ezen helyek egyikében, de továbbra is meg akarja nézni a Grimm-et a Netflix-en, akkor szüksége lesz egy VPN-re, amely túljuthat a Netflix VPN-tilalmán. Javasoljuk, hogy a legjobb VPN-t használja a Netflix számára, az ExpressVPN-t, amelynek szerverei vannak egész Európában, valamint egy Boszniában is..

Grimm-Netflix

Hogyan lehet online nézni a Grimm-t ingyen

Mint valószínűleg tudod, rengeteg fizetés nélküli streaming webhely is található, és közülük több kínál Grimm-et. Ugyanakkor ezek használata nagy kockázatot hordoz magában, mivel mindegyikbe rosszindulatú szoftverekkel feltöltött felbukkanó hirdetések vannak feltöltve, ezért azt javasoljuk, hogy az egyik legjobb pop-up blokkolót használjanak a legjobb víruskereső megoldásokkal együtt, mielőtt meglátogatnák őket.

Grimm-PutLocker

Mint a legtöbb show-ban, az Outlander jó példa, az ingyenes streaming webhelyek tengeréből a legjobb megoldás a PutLocker. Mind a Grimm mind a hat évszázadában megtalálható, és egy csomó gyors átfedés nem mutat sérült epizódokat vagy fájlokat. Amellett, hogy a hirdetéseken kívül a PutLocker mellett dönt, akkor jó is. Ellenőriztük a Couchtuner-t is, de a legtöbb link megsérült.

Hogyan lehet nézni Grimm-et a Kodi-n

Ha nem hajlandó elkísérni a kisebb bűnözést, akkor van még egy streaming opció, nevezetesen a Kodi. Ez a nyílt forráskódú médiakönyvtár néhány munkát igényelhet az induláshoz, de akkor szinte minden filmhez, TV-műsorhoz és sportcsatornához hozzáférhet (nézd meg a legjobb sporttal kapcsolatos Kodi kiegészítőket) az emberek izzadnak). 

Grimm-kodi

Néhány ásatást elvégeztünk, és megállapítottuk, hogy Poseidonnak Grimm mind a hat éve van. Megtalálható a Kodil alatt, amely az egyik legjobb Kodi-tároló, amelyet telepíteni kellene. Ha azonban bajba kerül, akkor van egy teljes Kodi útmutató, amely segít. Azt is javasoljuk, hogy használja a Kodi egyik legjobb VPN-jét, mivel annak használata nem pontosan legális.

Grimm Torrents

Végül, de nem utolsósorban, akkor a Grimm régimódi módját is megtekintheti, ha fájlokat torrent és megnéz a merevlemezről. Egy gyors körültekintés a kedvenc The Pirate Bay tükör körül azt mutatja, hogy képesnek kell lennie arra, hogy összekapcsolja az évszakokat, de előfordulhat, hogy ellenőriznie kell, hogy melyik özön van legitim és melyik nem.

Grimm-torrent

Nem a legjobb bemutatás, amit láttunk, de hozzá kell járulnia ahhoz, hogy időben figyelje Nick kalandjait. Gyakorlati célokból azonban a torrenting illegális, ezért használja az egyik legjobb VPN-t torrenting-válogatáshoz, vagy szerezzen egyet ezekkel a csúnya értesítésekkel a postaládájába. 

Komolyan, mégis: soha ne torrent a VPN engedélyezése nélkül.

Végső gondolatok

Ez mindent felölel, amire gondolnunk lehetett – legális és illegális -, hogy megnézhesse Grimmét. Javasoljuk, hogy nézd meg a műsort, ha arra gondolsz, hogy létezik egy olyan világ, amely egyidejűleg létezik a miénkkel, vagy ha egyszerűen szereti azt a gondolatot, hogy a szörnyek végigfutnak a portland utcáin.

Tudassa velünk, ha hiányzott valamilyen út az alábbi megjegyzésekben, vagy ossza meg véleményét a műsorról. Köszönjük, hogy olvastat, és érezd jól magad a Grimm nézésében.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map