Hogyan nézhetjük meg az őrült embereket 2020-ban: Vissza a hatvanas évekbe

Szeretné tudni, milyen volt az élet a 60-as évek elején az ellenkultúrában nem élők számára? A Mad Men fedezte magát. Ez követi a Don Draper, a New York-i ügyvezető igazgató és kollégái bizarr cselekedeteit, amikor egy nagyon zavaró évtizedbe vezetnek. Annak biztosítása érdekében, hogy követni tudja azt, összeállítottuk ezt az útmutatót a Mad Men nézésére.


A Mad Men 1. évadának, az 1. rész epizódjának a bevezetése szerint a cím azokra a hirdetési vezetőkre utal, akik „őrültnek” nevezték el magukat annak a hektikus életmódnak a miatt, amelyben a Madison Avenue-n dolgoztak. Amellett, hogy őrültként dolgoztak, ittak, szerencsejátékot fektettek és elvarázsolták az életüket, miközben a feleségeik türelmesen várták őket, hogy hazajöjjenek, éterrel a képzeletbeli manhattani apartmanokban vagy a Jersey külvárosi házakban..

A Don Draper nagyjából a szokásos hordozója ennek az életmódnak. Jon Hamm játssza, hogy a Draper magas, álla négyzet alakú, mint egy daraboló blokk, és képes mindent bejárni. Ennek a külső, elvágott embernek a mögött ugyanakkor titkok és vágyak vannak rejtve, még ha alig is érti.

Ő nem az egyetlen. Nagyjából az egész dramatiszta személyiség bonyolult karakterekből áll, erős ívekkel, amelyek végigmennek azon, amit a 60-as években Amerika rájuk dobhat, és a másik oldalról kijön, megváltozott. 

Ha ez a periódusos darab és az igazán kiváló írás kombinációja olyannak hangzik, amit néhány hétvégén a kanapén göndöríthet, olvasd tovább, amint megmutatjuk, hogyan kell az Mad Men online nézni..

Hogyan nézhetjük meg az őrült férfiakat online

A Mad Men eredetileg az AMC-ben sugárzott, amely a Breaking Bad and Better Call Saul otthona, ám a hálózatnak nincs sok saját streaming oldala, többnyire csak néhány legújabb epizódja és a kapcsolódó rövidfilmek. Úgy tűnik, hogy megállapodás jött létre a Netflixtel, tehát a legtöbb, ha nem az összes AMC show ott található. A Mad Men sem kivétel.

Mad-men-netflix

Ellenőriztük több ország Netflix webhelyét egy virtuális magánhálózat segítségével, és mindegyikben, valamint mind a hét évszakban megtaláltuk az őrült férfiakat. Az egyetlen dolog, amely különbözött az országok között, a rendelkezésre álló feliratok. Ha meg akarja nézni a Mad Men játékot, akkor a Netflix a legjobb; érdemes megnézni a legjobb Netflix hackekre vonatkozó cikkünket, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihasználni.

Ha egy olyan országban vagy, amelyet nem ellenőriztünk, és a Mad Men valószínűleg nincs ott, vagy akkor is, ha egyszerűen csak olyan feliratokra van szüksége, amelyek nem állnak rendelkezésre az országban, ahol tartózkodnak, akkor VPN-re lesz szükség a csaláshoz tartózkodási helyét a választott országba. A kezdő füle számára ez sokkal bonyolultabbnak tűnhet, mint amilyen, tehát magyarázatot adunk.

A VPN egy olyan program, amely átirányítja az internetkapcsolatot, és titkosítja azt, így úgy tűnik, hogy bárhol a választott szolgáltatása számára van szerver, és biztonságosabb a rendszerindításhoz. Nagyon praktikus eszközök, amelyek rendelkeznek, de a VPN-tilalomnak köszönhetően nem minden VPN fog működni a Netflixnél. Ha kipróbálni szeretné, hogyan működik, akkor nézd meg a legjobb VPN for Netflix cikket.

Hogyan nézhetjük meg az őrült férfiakat ingyen

A VPN-k akkor is hasznosak, ha úgy dönt, hogy illegális úton jár a Mad Men nézésére, a Netflix helyett. Az illegális streaming webhelyek, például a WatchSeries vagy a PutLocker, szabadon használhatók, de gyakran biztonsági kockázatokkal járnak. Ha úgy dönt, hogy meglátogatja egyikét, akkor az egyik legjobb VPN-t kell használnia streaminghez, vagy magának a vírusok és rosszindulatú programoknak való kitettségének kockázatához.

A helyzet az, hogy bár ezek a webhelyek nagyon kényelmesek, még előfizetők nélkül is kell pénzt keresniük. Ezt hirdetésekkel bombázza, amelyek közül néhány rosszindulatú sütiket tartalmaz. A VPN használata mellett érdemes lehet telepíteni az egyik legjobb felbukkanó blokkolót és néhány víruskereső szoftvert, mielőtt ott érkezne.

Mivel ez a felelősségkizárás nem volt útban, átnéztünk néhány streaming webhelyet, és meglepődve találtuk meg, hogy a Mad Men-t nagyon nehéz megtalálni. A szokásos koncertünk, a PutLocker nem hordozta, ami furcsa, mivel rengeteg más, sokkal homályosabb műsorral rendelkezik, mint például a Pajzs és az Időtlen.

Mad-men-watchseries

A WatchSeriesnek ugyanakkor van Mad Men-je, ám ennek nézésekor frusztráló gyakorlat lesz, mert még az összes védelem mellett is sok oldal-átirányítás és pop-up jelenik meg. Gondolj, csak ez az ingyenes ár.

Hogyan nézhetjük meg az őrült embereket a Kodi-n

Sokkal kellemesebb út lehet a Kodi telepítése és a Mad Men ilyen figyelése. A Kodi-t eredetileg média streaming platformként fejlesztették ki az Xbox számára, de most már szinte minden eszköz számára elérhető. Nézze meg a teljes Kodi útmutatónkat a használat megkezdéséhez. 

Mint általában, először kinyitottuk a Poseidon kiegészítőt, és ott találtuk a Mad Men embereket, mind a hét évszakban. Ha még nem rendelkezik Poseidonnal, akkor az egyik legjobb Kodi-tároló, a Kodil alá tartozik, és nagyjából mindenki ott van. Mivel azonban ez a szerzői jogok megsértése, azt akarja, hogy a Kodi egyik legjobb VPN-je részt vegyen, mielőtt a kalózkodás alacsony tengerein áthaladna..

Mad Men Torrents

Az egyenes kalózkodásról még mindig nagyon kedvelik a kínzó régi iskola szabályait. Természetesen a P2P fájlmegosztás használatakor az egyik legjobb VPN-t kell használnia a torrentinghez, vagy nagyon szigorú bírságokkal kell szembenéznie, de a fejjel az a helyzet, hogy a Mad Men a merevlemezén él, ideális, ha nem Nincs a legstabilabb internetkapcsolat.

mad-men-özön

A Kalóz-öbölben több Mad Men-özön van, ahol rázhat, miközben mindkét évszak külön elérhető, vagy akár az egész show egyszerre (a letöltés azonban eltarthat egy ideig). Úgy tűnik, hogy a legtöbb feltöltés jó minőségű, bár mindig kifizetődik az összes hozzászólás elolvasása.

Végső gondolatok

A Mad Men egy karaktervezérelt show, jó történetekkel és érdekes pillantással a világra, amely mindössze néhány évtized alatt eltűnt. Javasoljuk mindenkinek, aki lassú rejtélyt keres, és rejtélyt tölt be. A fenti tippek segítenek online könnyedén megnézni.

Mit gondolsz az őrült férfiakról? Túl lassú vagy igaz? Tájékoztasson minket az alábbi megjegyzésekben, valamint az esetleges tippjeiről, amelyeket nem említettünk. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map