Hogyan nézhetjük meg a Showtime-t 2020-ban streaming, Roku segítségével és ingyen

A Showtime egy amerikai televíziós hálózat, amelynek neve sok népszerű csatornával rendelkezik. 2015-ben elindította az önálló streaming szolgáltatásait, amelyek lehetővé teszik a rajongók számára on-the-go lehetőséget több eszközhöz. Ha jó minőségű, élő vagy igény szerinti tartalmat keres, akkor ez remek választás, és ez az útmutató elmondja, hogyan kell online megnézni a Showtime-t.


A Showtime hálózat 1976-ban kezdődött, első sugárzása volt a „Celebration” koncert, Rod Stewart, az ABBA és más ismert művészek előadásaival. Azóta előfizetői bázisa gyorsan növekedett, és a műsorok ma már filmeket és televíziós sorozatokat tartalmaznak, mint például a szégyentelen, valamint a boksz és a vegyes harcművészeti mérkőzéseket. 

Showtime streaming szolgáltatás

Az idők megváltoztak, és sokan a korlátozó kábel opciótól való streaming alternatívák felé fordulnak. Annak érdekében, hogy lépést tartson a tömeggel, a Showtime elindította saját streaming szolgáltatását, és reklámmentes megtekintésével versengte Hulu kedvelőit..

A Showtime streaming szolgáltatását azonban nem szabad összetéveszteni a Showtime Anytime szolgáltatással. A Showtime Anytime ingyenes, és bárki számára elérhető, aki a Showtime előfizetéssel rendelkezik egy részt vevő TV-szolgáltatón keresztül. A felhasználók egyszerűen bejelentkezhetnek és megnézhetik a Showtime Anytime alkalmazást, vagy online. 

how-to-watch-adása-showtime-bármikor

A Showtime közvetítéséhez nincs szüksége TV-előfizetésre. Ez egy teljesen önálló szolgáltatás, amely havonta 10,99 dollárba kerül. Az új előfizetők kihasználhatják a hét napos ingyenes próbaverziót is.

Ennek ellenére a Showtime csak az Egyesült Államokban érhető el geoblokkok miatt, tehát ha egy másik országban tartózkodsz, akkor virtuális magánhálózatot kell használnod az USA IP-címének megszerzéséhez. Az ExpressVPN azonban segíthet abban, amint látni fogja.

Hogyan nézhetem meg a Showtime-t

A nézés elindításának egyik legegyszerűbb módja a weboldalon történő előfizetés. Egyszerűen regisztrálhat online, majd a Showtime műsorokat bármilyen eszközön közvetítheti a Showtime bejelentkezési adatainak megadásával. Ön továbbra is megkapja az ingyenes próbaverziót.

how-to-watch-adása-website-regisztrációs

Showtime az Amazon Prime kábel nélkül

2015-ben az Amazon elindította a Streaming Partners Programot az Egyesült Államokban, amelyet azóta átneveztek Prime Video Channel néven, és más országokba, például az Egyesült Királyságba, Németországba és Japánba terjesztették ki. Ez lehetővé teszi a TV-hálózatok és más tartalomszolgáltatók számára, hogy kapcsolatba lépjenek az Amazon-nal, és szélesebb közönséget érjenek el. 

how-to-watch-adása-streaming-partnereket-programot

Sok más streaming csatorna is elérhető, köztük a HBO és a Starz, de ha kíváncsi vagy arra, hogyan nézheti meg a Showtime-t az Amazon Prime-on, akkor Amazon Prime-tagnak kell lennie, és meg kell vásárolnia a Showtime-előfizetést a szolgáltatáson belül. 

Hogyan nézhetem meg a Showtime-t az Amazon-on

Ha még nem tagja az Amazon Prime-nak, akkor kettősítheti a kísérleteket egy ingyenes, 30 napos próbaverzióval. A próba után a Prime havi 12,99 dollárba kerül. A Prime Video önmagában azonban 8,99 USD.

how-to-watch-adása-prime-adása nélküli tárgyalást

Ha Ön már Amazon Prime-tag, akkor léphet a „csatornák” kategóriába, és hozzáadhatja a Showtime-t. Az ingyenes próbaverzió befejezése után a Showtime havi 10,99 USD-t fog fizetni az Amazon-előfizetésén felül.

Az Amazon Prime Video több eszközön is elérhető, beleértve az intelligens TV-ket, a mobil eszközöket és egyebeket, és teljes választ ad a Showtime kábel nélküli nézéséről. Ne felejtsd el, hogy a Showtime az Egyesült Államokon kívül nem érhető el, ezért a hozzáféréshez az egyik legjobb VPN-t kell használnia az Amazon Prime Video válogatáshoz..

Showtime a Roku-n

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan nézheti meg a Showtime-t a Roku-n, nos, ez könnyű, mivel van egy külön alkalmazás ehhez. Feliratkozhat a szolgáltatásra közvetlenül a Roku lejátszóról vagy a Roku TV-ről. Az ingyenes próbaverzió továbbra is profitálhat, és ezt követően a szokásos havi 10,99 USD lesz. 

how-to-watch-showtime-roku

Csak annyit kell tennie, hogy megtalálja a Showtime-t a „filmekben & TV ”szakaszban, majd kattintson a„ + csatornák hozzáadása ”elemre. Miután ezt megtette, követheti a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy befejezze a regisztrációt az ingyenes próbaverzióra. Győződjön meg arról, hogy a streaming alkalmazást választotta, nem pedig a Showtime Anytime alkalmazást.

A Roku használata a Showtime megtekintéséhez gyors és egyszerű módot kínál a kedvenc műsorok és filmek nagy képernyőn történő megtekintésére. Plusz, miután feliratkozott, nem korlátozódik arra, hogy a Roku-on használja, mivel bejelentkezési hitelesítő adataival használhatják a Showtime megtekintését más eszközökön. 

Most, ahogy korábban már elmondtuk, a Showtime csak az Egyesült Államokban nézhető meg. Ha mégsem tartózkodol az országban, továbbra is hozzáférhet a Roku VPN-útválasztóhoz való csatlakoztatásával..

Nézi a Showtime-t a Hulu-n

Ha előfizetéssel rendelkezik Hulu, akkor hozzá tudja adni a Showtime-t úgy, hogy címsorba veszi a fiókbeállításokat, és válassza a „Kiegészítők kezelése” lehetőséget. Innentől hozzáadhatja a Showtime-t csomagjához az ingyenes egyhetes próbaverzióval, amely 10,99 dollárba kerül az első hét nap után. 

how-to-watch-showtime-hulu

Ha még nem ismeri a Hulu-t, akkor ingyenesen élvezheti első hónapját. Ez vonatkozik a visszatérő előfizetőkre is, tehát érdemes megnézni. Ezt követően a Hulu alapterve havonta 5,99 dollár. 

Miután elkészítette a csomagot, sokféle eszközről nézheti meg a Showtime műsorokat és filmeket, ideértve a mobil eszközöket, az intelligens TV-k és a játékkonzolok. 

Ugyanúgy, mint a Showtime, a Hulu csak az Egyesült Államokban érhető el, tehát ha nem az országban vagy, akkor a Showtime Hulu-nál való figyelésének órája kissé hosszabb lesz.. 

Először VPN-en kell csatlakoznia az Egyesült Államok szerveréhez. Akkor hozzáférhet a Hulu-hoz, és hozzáadhatja a Showtime-t csomagjához. Van egy külön darabunk a legjobb Hulu VPN-hez, amelyet elolvashat.

Hogyan nézhetem meg a Showtime-t ingyen

Még ha különféle ingyenes próbaidőszakokon is átugrik, a Showtime nézésének fenti módszerei azt jelentik, hogy egy bizonyos ponton fizetnie kell a szolgáltatásért. Lehet, hogy azon gondolkodik, hogyan nézheti élőben és ingyen a Showtime-t. Nos, van néhány módszer a Showtime tartalom ingyen letöltésére, bár ez nem mindig él.

A Kodi használata a Showtime Show-k nézéséhez

Ha korábban még nem hallottál a Kodi-ról, ez egy nyílt forráskódú szoftver, amelyet média tárolására és rendezésére használhat. Alapvetően otthoni színházként használhatja filmek és TV-műsorok közvetítéséhez. Könnyen telepíthető, és testreszabhatja az igényeinek. Elolvashatja a Kodi útmutatónkat, hogy segítsen Önnek az indulásban.

A kezdeti beállítás elvégzése után telepítheti az adattárakat és azok kiegészítőit. Ezekkel hozzáférhet egy csomó különböző tartalmat. Az induláshoz megnézheti a legjobb Kodi-tárolókat és a legjobb Kodi-kiegészítőket,. 

Noha a Kodi maga nem illegális, sok kiegészítő tartalmaz illegális tartalmat. Például a kiegészítő egyezség hozzáférést biztosít a kalóz tartalmakhoz. Ez a kalóz tartalom veszélyes szerzői jogi vizekbe engedhet téged, ezért feltétlenül használjon VPN-t digitális lábnyomának elrejtéséhez. 

Nem tudod legyőzni az ExpressVPN-t, ahogy az az ExpressVPN-áttekintésünkben olvashatjuk, de a Kodi-dal foglalkozó legjobb VPN-nek a további javaslata van.

Hogyan nézhetem a Showtime-t a Kodi-n

Most, hogy befejeztük a 411-es eszköz kiadását a Kodi-on, elmondjuk, hogyan kell nézni a Showtime tartalmat a Kodi-on. Rövid áttekintés után azt találtuk, hogy megnézhetjük a Showtime tartalmat a Poseidon kiegészítőben, amely a Kodil lerakat része. 

how-to-watch-showtime-kodi

A torzító showtime filmek és show-k

Ha van valami konkrét, amelyet meg szeretne nézni, és amely csak a Showtime-en érhető el, akkor meglátogathatja az ördögi útvonalat. Rengeteg alternatív torrent webhely közül lehet választani, és gyakran ígéretes eredményeket hoznak.

Találtunk eredményeket a több szezonos Showtime eredeti példányokra, mint például a Ray Donovan, és a dráma sorozatra. Az L Word várt várakozása, az L Word: Generation Q a népszerű torrenting oldalon, a Pirate Bay-en..

how-to-watch-adása the pirate bay-

A torrenting veszélyei

Ne feledje azonban, hogy a kínzás veszélyeket okoz. Először is, a letöltés rosszindulatú fájlokkal teli lehet, ezzel veszélyeztetve a számítógépes bűnözést. Ezenkívül a torrent oldalakon elérhető tartalom nagy része szerzői joggal védett anyag, azaz megsérti a törvényt, ha megtekinti azt. Nem azért vagyunk itt, hogy megítéljük, de szeretnénk ellenőrizni, hogy tisztában van-e a kockázatokkal. 

Ezt szem előtt tartva ügyeljen arra, hogy a VPN-sel védett maradjon. Biztonsága megóvja Önt a fenyegetésektől, és elrejti IP-címét a szimatolóktól. A NordVPN remek választás. Van egyedi P2P szerverei, valamint kiváló biztonsága, ezért ez a legjobb VPN a torrent számára. Olvassa el a NordVPN áttekintését további részletekért.

Ráadásul, mivel a számítógépes fenyegetések valódi probléma, azt javasoljuk, hogy használjon extra védelmi réteget tisztességes antivírus formájában. A legjobb ajánlat a Bitdefender. Valós idejű munkavégzés közben védi Önt minden fenyegetéstől, de jobb képet kaphat a Bitdefender Antivirus áttekintésből.

Végső gondolatok

A Showtime streaming szolgáltatásának élő hírcsatornái és igény szerinti tartalma van, beleértve az eredeti sorozatokat, sportokat, dokumentumfilmeket, filmeket és egyebeket. A korosztályt azzal töltheti, hogy meghamisítja az összes anyagot, és sokféle módon hozzáférhet hozzá. 

Van azonban néhány dolgot, amelyeket szem előtt kell tartani, amikor ezt megteszi. Az egyik esetében a Showtime az Egyesült Államok közönségére korlátozódik, tehát ha nem az országban tartózkodik, akkor a hozzáféréshez csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.. 

Másrészről, ha azt tervezi, hogy a tartalmat Kodi vagy torrentek útján fogja elérni, akkor kalóz tartalmat fog megtekinteni, és online veszélyekkel szembesülhet, miközben ezt teszi.

Mindkét kérdésben a VPN segít, és az ExpressVPN a csomag vezetõje. Könnyen beszerez egy amerikai IP-címet, és megóvja Önt minden online nasties-től is. Gyors sebessége és korlátlan sávszélessége a legjobb élményt nyújtja a Showtime filmek és műsorok nézésekor. Ezenkívül a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával semmit nem veszíthet.

Ha van tapasztalata a Showtime megtekintéséről számítógépen vagy bármilyen más eszközön, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Ne felejtsd el nézni a többi szórakoztató cikket is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map