Hogyan nézhetjük meg a harcsaját 2020-ban: A csalók leleplezték

Valami az emberekben, az emberekben, arra készteti bennünket, hogy élvezzük más emberek szenvedéseit és a sikertelen szerelmi életeket. Ha ez úgy hangzik, mint a te, akkor a Harcsa jobbra van a sikátorban. Fogj magadnak pattogatott kukoricát, italt, és ülj le nézni összezavarodott, valós drámákat, ahogyan megmutatjuk, hogyan kell online nézni a Harcsa.


A Catfish egy valóság-alapú dokumentumfilm sorozat, amelynek székhelye Amerikában található. Az MTV először 2012. novemberében mutatta be. A show Nev Schulman és Max Joseph társigazgatója. A sorozaton keresztül a duóval olyan emberek lépnek fel, akik gyanítják, hogy online kapcsolata nem olyan, mint amilyennek látszik.

A pár minden órás epizód után az ország minden tájáról utazik, hogy találkozzon állítólag szerelmes emberekkel, annak ellenére, hogy soha nem találkoztak személyesen Romeóval vagy Juliette-vel. Schulman és Joseph nyomozót játszanak, és mélyen belemerülnek ezen emberek online jelenlétébe, hogy nyomokat találjanak arról, ki valójában a képernyő mögött van.. 

Gyakran csak néhány perc alatt találnak értékes információt keresésük során. Egyes esetekben a show valóban összehozza a párokat. Akkor az a kérdés, vajon az első személyes találkozás után is lesz-e szerelem a levegőben. Más esetekben a kissé rejtélyes szerető az AWOL-t használja.

Hogyan nézhetek harcsa online

A harcsa látható az MTV-n, így a legegyszerűbb módja annak, hogy online nézni, az egyenesen az MTV webhelyére jutni. 

how-to-watch-harcsa-mtv

Ezt csak akkor teheti meg, ha feliratkozik valamelyik felsorolt ​​TV-szolgáltatóra, például a Verizon Fios vagy a DirecTV. Ha nem iratkoztál fel ezek egyikére, akkor más lehetőségek is vannak a Harcsa megfigyelésére.

Ellenőriztük Hulu-t, és azt találtuk, hogy hozzáférhet a harcsa mindhárom évszakához. A Hulu fizetős előfizetéssel érhető el, többlépcsős csomagokkal, havi 5,99 dollárért. 

Ha azonban ki akarja hagyni a hirdetéseket, akkor a havi 11,99 dolláros üzletet kell választania. A Hulu-val más rendezvényekre is hozzáférhet, mint például az Archer és a Saturday Night Live. Ezenkívül van egy ingyenes próbaverzió.

how-to-watch-harcsa-hulu

A Hulu csak az Egyesült Államokban érhető el, tehát ha országon kívül tartózkodik, akkor szüksége lesz egy amerikai IP-címre a geoblokkjainak átjutásához. A virtuális magánhálózat segíthet ebben, és van néhány javaslatunk a legjobb VPN for Hulu darabban.

Az Amazon Prime Video egy másik olyan platform, amelyen a Harcsa található. Ennek hátránya azonban, hogy kétszer fizetne, ha megnézné. Az Amazon Prime Video segítségével havi díjat fizet, majd külön díjat számít fel a harcsa epizódjaiért vagy évszakaiért. 

how-to-watch-harcsa-amazon-prime-video

Ha blokkolja az Amazon Prime Video-t vagy annak más tartalmát, például a komédia show A.P. Bio-t, a legjobb VPN az Amazon Prime Video útmutatóhoz segíthet.

Ha szüksége van VPN-re a helymeghatározás megváltoztatásához, akkor az ExpressVPN ezt fogja megtenni. Hatalmas számú szerverrel rendelkezik, és minden streaming szolgáltatáshoz bejuthat. Ráadásul gyors sebességgel és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, ami a legjobb streaming VPN-hez tartozik. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését a szolgáltatás jobb áttekintése érdekében.

Hogyan nézheti harcsa ingyen

Nem számít, ki vagy, mindenki szereti, ha ingyen szerez valamit. Számos ingyenes streaming webhely érhető el, amelyekkel megkaphatja azt, amit szeretne. A PutLocker az egyik legjobb webhely, amellyel találkoztunk, mivel a televíziós műsorok és a filmek hatalmas gyűjteménye jó minőségű. Gyors keresést végeztünk a PutLocker-en, és mind a hét évszakot megtekinthetővé tettük.

how-to-watch-harcsa-putlocker

Ha olyan webhelyeket használ, mint például a PutLocker, akkor érdemes egy felugró ablakot blokkolni. Ennek hiányában elárasztják a hirdetéseket, a felbukkanó ablakokat és a hozzájuk tartozó rosszindulatú programokat. Telepítse az egyik legjobb felbukkanó blokkolót, és jó lesz. 

A torrenting az ingyenes tartalom megszerzésének másik módja. A The Pirate Bay-en végzett gyors keresés után több harcsavást találtunk azonnal. 

Mind a hét évad szerepelt a listán, de a harcsa sikeres torrentjeinek megfigyelése attól függ, mennyire egészséges. Ezt a jelen lévő vetőgépek száma határozhatja meg. Minél több vetőgép van, annál gyorsabban tölti le a fájl.

how-to-watch-harcsa-the-kalóz-öbölben

Vannak alternatív torrent oldalak is, abban az esetben, ha nem akarja használni a The Pirate Bay-t. Mindig legyen óvatos, ha a torrentokkal foglalkozol, mivel ezek rosszindulatú programokkal és más online veszélyekkel járhatnak. 

Ugyanez vonatkozik az ingyenes streaming webhelyekre is, mivel nagyon sok copycat webhely van ott, amelynek egyetlen célja az, hogy megfertőzze eszközét rosszindulatú tartalommal..

Ezen okok miatt telepítsen egy víruskeresőt, például a Bitdefender szoftvert. Ez megóvja Önt a káros anyagoktól, és úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb víruskereső szoftver a piacon. Olvassa el a Bitdefender áttekintését további információkért.

Ne felejtse el azt sem, hogy a torrentekben található tartalom valószínűleg szerzői joggal védett anyag, és azzal való használatával megsérti a törvényt. Ez azonban teljesen az Ön választása. Csak azt szeretnénk tudatni velünk, mielőtt továbbmenne.

Védje magát a torzítás közben egy VPN használatával, amely elrejti az IP-címét, és névtelenné teszi. A legfejlettebb VPN-biztonság érdekében javasoljuk a NordVPN használatát, amely magában foglalja a peer-to-peer szervereket, különösen a torrent-okhoz. Ezért ez a legjobb VPN a torrentinghez. Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintésre további részletekért.

Hogyan lehet nézni harcsa a Kodi

Van még a Kodi, amely egy nyílt forráskódú szoftver, amely eszközt házimozzá változtathatja. Ez lehetővé teszi TV-műsorok és filmek közvetítését, valamint média tárolását rajta. Könnyen telepíthető és testreszabható az Ön igényei szerint. Ha el akar kezdeni, nézd meg a Kodi útmutatónkat.

A tartalomhoz hozzáférhet a lerakatok telepítésével, majd a kiegészítők elérésével. Megvizsgáltuk a Poseidon kiegészítőt a Kodil leraktáron, és megtaláltuk a Harcsa elérhetőt.

how-to-watch-harcsa-kodi

Rengeteg más tároló és kiegészítő lehetőség van a Kodi-n belül, de a megfelelő kiválasztása elég fejfájást okozhat. A könnyebb megkönnyítés érdekében bepillanthat a legjobb Kodi-tárolóinkba és a legjobb Kodi-kiegészítők körbe..

Sok kiegészítő azonban illegális tartalmat is tartalmaz, például a Covenant, amely kalóz tartalmat biztosít Önnek. Noha sokan azt gondolják, hogy maga a Kodi illegális, a nem hivatalos kiegészítők döntenek a mérlegen. Ennek ellenére, ha ez valami kívántnak hangzik, használhatja a Covenant telepítésének módját a Kodi útmutatóban.

A VPN használata is fontos, így nem szabad bajba kerülnie. Az ExpressVPN a legjobb VPN a Kodi számára, de a CyberGhost is jó választás. Jó biztonsága van, és speciális kiszolgálókkal rendelkezik az extra védelem érdekében. Olvassa el a CyberGhost áttekintést további részletekért.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy útmutatónk a helyes utat jelentette téged a Harcsa online megnézéséhez. Akár az egész sorozatot szeretné megnézni, akár elmulasztotta az utolsó epizódot, rengeteg lehetőség közül választhat. Egyrészről van fizetős előfizetése, például Hulu, másrészt pedig lejuthat az ingyenes útvonalon, és ingyenes streaming oldalakat, torrenteket vagy Kodi-t használhat.. 

Ez utóbbi esetében ügyeljen arra, hogy védelmet élvezhessen az egyik legjobb VPN-vel és egy jó víruskeresővel, például a Bitdefenderrel. Az ExpressVPN a lista elején van, mert kiváló biztonsággal és sok más funkcióval rendelkezik. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja még vásárlás előtt.

Tudassa velünk a megjegyzés részben, ha tud egy jobb vagy könnyebb módszert a harcsa online megnézésére. Vessen egy pillantást más szórakoztató cikkekre is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map