Hogyan nézhetjük meg a Breaking Bad-t 2020-ban: Walter White szaga

A Breaking Bad szinte történelmi műsor lett, és meghatározza a televízió aranykorát, hasonlóan a The Wire vagy a Sopranos művekhez. Ha még nem látta, vagy valószínűbb, hogy fáj, hogy Walter White ismét rosszul néz ki, akkor összeállítottuk ezt az átfogó útmutatót arról, hogyan nézhetjük meg a Breaking Bad-t online.


Noha a TV-táj mérföldkőnek tekintik, a Breaking Bad szinte nem maradta túl az első évadot. Az AMC, a fogadó hálózat néhány gyakorlata sok jövőt látott abban a történelemben, amikor a kémiai tanár meth kingpinssé vált, főleg akkor, ha nem sztereotípiás kedves srác, Bryan Cranston. A show-mentesek azonban kitartottak, és öt és fél évszak feszült dráma végén jöttünk be.

A Breaking Bad a Walter White, az 50-es években ígéretes kémikus története, aki az új mexikói Albuquerque-ban középiskolát tanított, dicsőségének napjáról álmodozva. Házas, tizenéves fia, cerebrális bénulásban van, és úton van egy csecsemő. Az élet megy végig, bár drámai módon, amikor tüdőrákot diagnosztizáltak, és sok pénzre van szüksége, így a családja gondozható az átlépés után.

Együtt jön Jesse Pinkman – egy drogfüggő, met-kereskedő és White’s volt hallgatója -, és a ketten elkezdenek főzni a metamfetaminot egy pótkocsiban a sivatagban. Kábítószer-kereskedők üldözik őket, majdnem elrejtik a zsarukat, és ez csak az első epizód.

Ha ez a rövid leírás felhívta a figyelmet a Breaking Bad figyelésére, vagy izgatottan látja újra, akkor lépjen velünk kapcsolatba, mert megmutatjuk, hol lehet online megnézni. Megismerjük az ingyenes és a fizetett lehetőségeket is.

Hogyan nézhetjük meg a Breaking Bad Online-ot

Először nézzük meg azokat a legális módszereket, amelyek segítségével megnézheti a Breaking Bad-t. Az AMC-nek, a hálózatának, nincs saját streaming szolgáltatása, mint például a CW. A Netflix azonban megtalálhatja a Breaking Bad összes epizódját. Ugyanez vonatkozik egy másik AMC támaszpontra, a Mad Men-re, amely szintén teljes egészében megtalálható a Netflix-en.

Breaking Bad--Netflix

Gyors keresést végeztünk számos ország Netflix kínálatában egy virtuális magánhálózat segítségével – egy olyan programmal, amely lehetővé teszi az online helymegtévesztés lehetőségét -, és mindegyikben megtaláltuk a Breaking Bad 1-5. Évadot, függetlenül attól, hogy az amerikai webhelyről van szó, az Egyesült Királyság vagy egy EU oldal.

A Netflix a világ szinte minden országában megtalálható, néhány csúnya despotikus rendszer kivételével, mint például Észak-Korea és hasonlók (további példákért olvassa el az internetes cenzúra áttekintését). 

Mivel azonban nincs meg a megfelelő eszköz az összes Netflix választás ellenőrzéséhez minden országban, előfordulhat, hogy a Breaking Bad hiányzik egy vagy kettő közül, ebben az esetben VPN-t kell használnia a hozzáféréshez egy ország, amely megteszi.

Ugyanakkor nem minden VPN lesz a feladat felelõs, mivel a Netflixnek egy drámai VPN-tilalma van érvényben, amely a legtöbb szolgáltatást megbotolja. Esetünkben az ExpressVPN-t használtuk, amely alapos és folyamatos tesztelésünk során mindig a Netflix legjobb VPN-éje. Szívből ajánljuk, ha problémái vannak az országában a Netflixnél a Breaking Bad használatával.

Hogyan nézhetjük meg a Breaking Bad ingyen

Azoknak köztük, akik nem szeretnék kibontakozni a Netflixért – bár mi nem tudnánk, miért, mivel ez nagyszerű szolgáltatás -, vagy el akarják kerülni a streaming háborúk politikáját, rengeteg mód van arra, hogy a Breaking Bad ingyenes. A cikk többi részében megvizsgáljuk a néhány legjobb lehetőséget.

Az első lehetőség az ingyenes streaming, ahol az „ingyenes” ebben az esetben illegális. Van egy csomó webhely, amely ezt kínálja, de általában ajánljuk a PutLocker alkalmazást. 

Ennek oka az, hogy a PutLocker a legkevesebb előugró ablakot, a legjobb felületet kínálja, és általában minden epizódja naprakész, még olyan homályos show-kkal is, mint például a Timeless. Senkinek sem meglepő, hogy katalógusában található a Breaking Bad minden évszakja.

Breaking Bad--Putlocker

Ugyanakkor, mint minden illegális streaming webhelynél, a PutLocker pénzt keres el a hirdetésekkel, és úgy tűnik, hogy nem érdekli, hogy ki helyezi őket. Ez azt jelenti, hogy komoly annak a veszélye, hogy rosszindulatú program megfertőzi a számítógépet, ha azt használja.

Javasoljuk, hogy ha ellátogat a PutLockerbe, akkor az egyik legjobb pop-up blokkoló engedélyezve van, valamint egy tisztességes víruskereső. Ellenkező esetben fennáll annak a kockázata, hogy a számítógépe viccesen viselkedik, csak azért, mert ingyen akarta nézni a műsort. Antivírusok esetén a Bitdefender használatát javasoljuk, tehát olvassa el a Bitdefender Antivirus véleményét.

Hogyan nézhetjük meg a Breaking Bad-ot a Kodi-n

Ha olyan szomorú vagy a streaming oldalak, mint mi, akkor a Kodi jobb választás az Ön számára. Ez egy nyílt forrású médiaplatform, amelyet eredetileg az Xbox számára fejlesztettek ki, de most már szinte minden eszközre és operációs rendszerre telepíthető. Ha többet szeretne tudni erről a merülés előtt, javasoljuk, hogy olvassa el a Kodi útmutatónkat további információkért.

Ami a Breaking Bad-t illeti, egy gyors körültekintés azt mutatja, hogy elérhető a kedvenc kiegészítőnkben, a Poseidonban, amely viszont a Kodi egyik legjobb tárolójában, a Kodilban található. Ha azonban úgy dönt, hogy a Kodi útvonalon halad, akkor ügyeljen arra, hogy a Kodi válogatásánk egyik legjobb VPN-jét használja, mivel az általunk elvégzett technikai erőszakosság és tehát illegális a világ legtöbb részén..

Breaking Bad Torrents

Ez szépen bevezet minket a befejező szakaszunkba, nevezetesen arra, hogy hogyan kell megnézni a Breaking Bad-t torlódással. Ahogy ezt a közkedvelt show-tól elvárhatják, a The Pirate Bay éppen olyan tornyokkal teli, amelyeknek különálló évszakok vannak, vagy az egész, tehát nincs ott aggodalom. Bármikor megtekintheti néhány alternatív torrent webhelyet, ha szeretné.

Breaking Bad--Torrents

Ugyanakkor a szokásos nyilatkozatok vonatkoznak: a torrentingot mindenhol illegálisnak tekintik, így bármit is csináljon, a fájlok megosztásakor használja az egyik legjobb VPN-t a torrentinghez, vagy kockázattal jár, hogy pénzbírságot kap. A szerzői jogi szervezetek az elmúlt években a világ minden tájáról levetítették a kesztyűt, ezért meg kell védenie magát.

Végső gondolatok

Walter White és családja saga, nem is említve az Új-Mexikó kitalált változatát kitöltő színes karaktereket, abszolút csúcspontja a televíziós történetmesélésnek, és azt ajánljuk mindenkinek, aki szereti a jó történetet. Remélhetőleg a Breaking Bad megfigyelésére szolgáló fenti lehetőségek bármelyike ​​jó helyre fog állni.

Bónuszként, ha elkészültél, még mindig várhatná a Better Call Saulot, egy előzményt, amely az egyik legszebb ügyvéd életére megy keresztül,.

Mit gondolsz a Breaking Badról? Tudja-e az alábbiakban ismertetetteknél jobb módszert a megfigyelésére? Szeretnénk hallani rólad az alábbi megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map