Hogyan nézhetjük jobban a Saul felhívását 2020-ban: Minden jó, ember

A Better Call Saul a Breaking Bad előzménye, és követi Saul Goodmanet – a Walter White szaga egyik legszínesebb karakterét -, amikor küzdő ügyvédré alakul az alsó adagolóban, amelyet szeretünk. Mivel ez rendkívül népszerű műsor, úgy gondoltuk, hogy segítünk az embereknek azzal, hogy megmutatjuk, hogyan nézheti meg a Better Call Saul online.


Saul Goodman valódi neve Jimmy McGill, és valaha nagyon különbözött a simán beszélő, etikailag rugalmas félbűnözőtől, amelyet Breaking Bad-ben ábrázoltak. Amikor a Better Call Saul először megnyílik, irodája egy körömszalon hátuljában van, gyakorlatilag nincs ügyfele és napjainak nagy részét beteg testvére gondozására tölti, aki a topflight ügyvédi iroda egyik partnere..

Jimmy úgy döntött, hogy háborúként hátráltatja múltját, és komolyan veszi ezt az ügyvédként, aki feláll a kis srác mellett, de a körülmények összeesnek vele szemben – mint ahogy a saját karakter is -, és lassan, de biztosan ő átalakult Saul Goodmanré.

A Better Call Saul annyira karakterkutatás, mint a Breaking Bad volt, és mindenkinek ajánljuk, aki szereti a mély drámát. Bármit is csinál, ne nézd meg, mielőtt a Breaking Bad-t megsemmisíted, vagy komolyan komolyan tönkreteted a műsort. Van egy útmutatónk a Breaking Bad megtekintéséhez, ezért először nézd meg, mielőtt a Better Call Saulot nézed.

Hogyan lehet jobban nézni a Saul online hívását

Mostanáig a Better Call Saul négy szezonja sugárzott az otthoni AMC hálózatán, a Better Call Saul 5. szezonját pedig 2020-ra állítják be. Mivel az AMC-nek nincs saját streaming hálózata, mint például a Showtime (nézd meg a hogyan nézheti meg a milliárdok útmutatását egy kiváló műsorról a hálózaton), a Better Call Saul teljes egészében megtalálható a Netflix-en.

Jobb-hívás-Saul-Netflix

Akárcsak egy másik AMC show, a Mad Men, amennyire meg tudjuk mondani, hogy minden ország Netflixe a Better Call Saul összes hordozója, azaz minden, amire szükséged van egy Netflix előfizetésre, és jó. 

Helyétől függően a Netflix havonta 10 dollárba kerül, és a szórakozás hatalmas világát nyitja meg; senkinek ajánljuk, főleg mivel az első 30 nap ingyenes.

Ha azonban egy olyan országban tartózkodsz, amelyet nem ellenőriztünk, és nincs jobb hívás Saulra a könyvtárban, akkor virtuális magánhálózatot kell használnod, hogy úgy teszel, mintha valahol máshol lennél. folytatja Jimmy McGill kalandjait. Röviden: egy VPN elrejti az Ön IP-címét, és lehetővé teszi, hogy úgy tűnik, mintha valahol máshol lennél, ami nagyon praktikus.

Ugyanakkor nem használhat egyetlen olimpiai VPN-t sem a Netflix eléréséhez egy másik országban. Megvizsgáljuk azokat az okokat, amelyek miatt a Netflix VPN tilalmáról szóló mélyreható munkánkban miért van, de az az eredmény, hogy csak kevés VPN szolgáltatás képes megbízhatóan átjutni a Netflixbe. 

Nézze meg a legmegfelelőbb Netflix VPN-darabot a termés tejszínére, bár ha Ön nem az olvasási típusú, akkor egyenesen a győztesünk, az ExpressVPN oldalára ugorhat..

Hogyan nézhetjük jobban a Saul hívását ingyen

A legális streamingről a Netflix az a legjobb megoldás, ha egy ország mérfölddel megnézed a Better Call Saulot. Az internet azonban nem lenne az internet, ha nem lenne egy csomó erkölcsi szempontból egyértelmûbb módon egy olyan karakter elkészítéséhez, amely erkölcsi szempontból egyértelmû, mint Saul Goodman.. 

Tényleg gondolkodj azon, amit Saul tenne.

Ha elkerülhetetlen streaming webhelyekről van szó, akkor megválaszthatod, de az évek során azt tapasztaltuk, hogy a PutLocker a legmegbízhatóbb – vagy talán a legkevésbé megbízhatatlan – az ottani megjelenéseinél. Egy gyors ellenőrzés azt mutatja, hogy van Jobb hívás Saulra az 1-4. Évad, és szintén jó állapotban van.

Jobb-magzatburok-Saul-PutLocker

Ha azonban nem igazán szeret pornó-, szerencsejáték- és egyéb, az adatvédelemben legjobban élvezett hirdetésekkel bombázni, azt javasoljuk, hogy telepítse az egyik legjobb pop-up blokkolót, amikor ellátogat a PutLockerbe vagy bármilyen hasonló webhelyre. Ezenkívül, amíg Ön is ott van, az egyik legjobb víruskereső megoldás működése a háttérben sem fog fájni. Nagyon szeretjük a Bitdefender-et, szóval nézd meg.

Hogyan lehet jobban nézni Saulot a Kodi-n

A végső streaming opció a Kodi, amely, ha még soha nem hallottál róla, egy olyan médiaplatform, amelyet valaha az Xbox számára fejlesztettek ki, de most már szinte minden eszközön elérhető. Valószínűleg futtathatja az autó operációs rendszerén, ha akarta.

Ha többet szeretne tudni a Kodi működéséről, olvassa el a teljes Kodi útmutatónkat, de az a telepítésre készül, majd tárgyalja az utat a legjobb Kodi-tárhelyek között – és a legrosszabbok közül is -, hogy megtalálja a kiegészítő- rajta van a kívánt műsor. 

A Better Call Saulot a Poseidon kiegészítőn találtuk, amely a Kodil repo alatt található. A Kodi használata szerzői joggal védett tartalom megtekintésére azonban technikailag illegális, ezért javasoljuk, hogy vegye igénybe az egyik legjobb VPN-t a Kodi-válogatásokhoz, amikor ezen az úton halad..

Jobb hívás Saul Torrents

Az utolsó lehetőség a Better Call Saul megtekintésére, amelyet ebben a cikkben tárgyalunk, izgalmas. A legfontosabb az, hogy valójában rendelkezésére áll a műsor másolata a birtokában anélkül, hogy megbízhatatlan streaming webhelyekre kellene támaszkodnia.. 

Ennek hátránya azonban, hogy a zaklatás valószínűleg a legszigorúbban megfigyelt módszer a kedvenc szórakozás elkapására. A torrenting a VPN engedélyezése nélkül csak problémákat kér.

Minden évszakban megtaláltuk a Better Call Saul minden évszakát a The Pirate Bay-n, bár a szokásos módon nem számítunk a minőségre. Elismerjük azonban néhány feltöltő fogantyúját, tehát rendben kell lennie.

Jobb-hívás-Saul-Torrents

Mielőtt még a The Pirate Bay-re vagy az alternatív torrent webhelyekre vállalkoznánk, javasoljuk, hogy olvassa el a torrenting legjobb VPN-ről szóló cikket, hogy biztonságban tarthassa magát. Ha ki szeretné hagyni az olvasási feladatot, akkor a NordVPN nagy rajongói vagyunk, amikor a P2P fájlmegosztásról van szó, így a szolgáltatást a 30 napos visszatérítési időszak alatt ellenőrizheti..

Végső gondolatok

A Better Call Saul az egyik legérdekesebb show ma a mai rendezvényen, mivel egyike a kevésnek, amely megmutatja, hogyan alakíthatják meg a karaktert a körülményeik, még akkor is, ha azt akarják, hogy ne legyenek. Bizonyos értelemben még hatalmasabb, mint a Breaking Bad ebben a tekintetben, bár hiányzik a szülői show robbanásképessége.

Mit gondolsz a Better Call Saulról? Érdemes örökös vagy rossz színész? Tájékoztasson minket az alábbi megjegyzésekben, valamint minden lehetséges módjáról, amelyek elmaradtak ennek a nagyszerű műsornak a nézéséhez. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map