Hogyan nézhetjük a Saturday Night Live filmet 2020-ban: nevet Galore

Mindenkinek szüksége van egy jó nevetésre, és mi lenne jobb módja annak, hogy megszerezzék, mint a kedvenc műsorod, a Saturday Night Live nézése. Függetlenül attól, hogy a kedvenc komikusát nézi, vagy csak pihenni szeretne, és le szeretne fogyasztani egy italt, megmutatjuk, hogyan nézheti meg a Saturday Night Live online.


A Saturday Night Live több mint 40 éve jelenik meg a tévében, és ebben az időben a show-üzlet egyik legnagyobb neve házigazdája volt az ikonikus sorozatnak, néhányuk pedig a show-t többször is rendezte..

A műsor fő komikusokból és minden héten más különleges vendégből áll. Együtt nevetve vígjátékot készítenek a show során, vígjátékként. 

A Saturday Night Live gyakran népszerű témákat talál, például az előző héten. Akár a politikáról, akár a hírességekről szól, senki sem biztonságban attól, hogy belekerüljön az Emmy díjnyertes késő esti komédiabemutatóba. 

how-to-watch-szombat éjjel-live-youtube

A hivatalos YouTube-csatornájuk segítségével vicces klipeket láthat a műsorból (olvassa el a YouTube feloldásának cikkéről szóló cikket). A teljes epizód megtekintéséhez azonban az alábbi módszerek egyikét kell használnia.

Nézze meg a Saturday Night Live Online csatornát

Mivel a Saturday Night Live egy NBC műsor, csak menjen egyenesen a saját webhelyükre, vagy letöltheti az alkalmazást, hogy ingyen nézze meg az epizódokat. A geoblokkok miatt ezek a lehetőségek csak az Egyesült Államok lakosainak állnak rendelkezésre. 

Ha nem tartózkodik az országban, akkor virtuális magánhálózatot kell használnia a tartózkodási hely megváltoztatásához.

how-to-watch-szombat éjjel-live-NBC

A Saturday Night Live-ot a Hulu-on is megnézheti. A regisztráció után megnézheti az epizódok bármely szezonját. A Hulu ingyenes próbaverziót is kínál, így először megnézheti. 

Ennek ellenére ismét csak az Egyesült Államok lakosainak érhető el, így a hozzáféréshez helyi IP-címre van szüksége. Itt megtanulhatja, hogyan szerezhet be amerikai IP-címet, és elolvashatja a legjobb VPN for Hulu útmutatót is.

how-to-watch-szombat éjjel-live-hulu

A VPN, például az ExpressVPN használata segít megnézni kedvenc programját a világ más részeiről azáltal, hogy IP-címét a kívántra változtatja. Nem korlátozódik a sávszélesség, és mivel ez a leggyorsabb VPN, akkor örökké nem fogja várni, hogy betöltődjön. Ez a legjobb streaming VPN is. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését további részletekért.

A Saturday Night Live megnézésének másik módja az Amazon Prime Video tagjává válás. Ezután hozzáadhatja a csomaghoz, és megnézheti az egyes epizódokat vagy teljes évadokat, bár külön díjat kell fizetnie. Ezek azonban a show vágott változatai, így néhány nyitó jelenet és vázlat hiányzik.

how-to-watch-szombat éjjel-live-amazon-prime

Olvassa el az Amazon Prime Video legjobb VPN-útmutatóját, amelyben külön ajánlásokat talál, ha úgy találja, hogy az nem érhető el az Ön országában.

Nézze meg a Saturday Night Live ingyen

Ha pénzt hiányol, örömmel veszi tudomásul, hogy van néhány ingyenes módja a Saturday Night Live nézésének. Nagyon sok ingyenes streaming webhelyen találhatja meg. Gyors böngészést végeztünk a Putlocker-en, és a közelmúltban, valamint a régebbi epizódokat is megtaláltuk. 

how-to-watch-szombat éjjel-live-putlocker

Legyen óvatos, mivel rengeteg más azonos nevű copycat-webhely található, de a színfalak mögött rosszindulatú tartalom is lehet. Hasznos lesz az egyik legjobb felbukkanó blokkolónk telepítése.

Torrentoldalakkal, például a The Pirate Bay-vel is elérheti a legfrissebb epizódokat, ráadásul a régi kedvencek megtekintésére is használható, ha azok még mindig a szerveren vannak.. 

Rengeteg alternatív torrent-webhely érhető el, így képesnek kell lennie arra, hogy valahol megkeresse a kívántat. A torrentek használatakor mindig legyen óvatos, mivel a rosszindulatú programok elrejthetnek néhány fájlt.

how-to-watch-szombat éjjel-live-a-kalóz-öbölben

Nem szabad elfelejtenie, hogy az ingyenes streaming és a torrent webhelyek tartalma valószínűleg több mint szerzői jogvédelem alatt álló anyag, és ennek használata a törvényeket sérti. De rajtad múlik, mit csinálsz. Csak tudatosítani akarjuk Önt.

A VPN használata megóvhatja online védelmét azáltal, hogy elrejti IP-címét és névtelenné teszi. Ha kiváló VPN-biztonságot szeretne, javasoljuk az NordVPN-t, amely egyedi peer-to-peer szerverekkel rendelkezik. Ez az oka annak, hogy azt a legjobb VPN-nek tekintjük a torrentingnek. Olvassa el a NordVPN áttekintését további információkért, valamint arról, hogy miként lehet biztonságos maradni az online adatvédelmi útmutatónkban.

Tekintettel arra, hogy vírusok és más rosszindulatú tartalmak fenyegethetnek, azt is javasoljuk, hogy töltse le a Bitdefender szoftvert, amelyet mi a legjobb víruskereső szoftvernek tartunk. 

Valós időben jól működik, és védelmet nyújt a tartalom letöltése során felmerült bármilyen számítógépes bűnözés ellen. (További információkért tekintse meg a Bitdefender Antivirus áttekintését.)

Nézd meg a Saturday Night Live csatornát a Kodi-n

Alternatív megoldásként a Kodi is használható. Azok számára, akik nem ismerik a Kodi-t, ez egy nyílt forráskódú házimozi, amely lehetőséget ad a filmek és TV-műsorok közvetítésére, valamint a média tárolására és rendezésére. 

Telepítheti az asztali és a mobil rendszerekre, valamint testreszabhatja a beállításokat a saját beállításainak megfelelően. Az induláshoz olvassa el a Kodi útmutatónkat. Ne feledje, hogy önmagában nem törvénytelen a Kodi használata. A szerzői jogi törvények miatt a legtöbb adatfolyam valószínűleg illegálisan nem tölthető le az Ön lakóhelyén.

A tartalomhoz való hozzáférés érdekében telepítheti a legjobb Kodi-tárolókat és kiegészítőket. Ezeknek a kiegészítőknek egy része legitim, míg mások nem. Például a Covenant hozzáférést biztosít a kalóz tartalmakhoz (itt megismerheti a Covenant telepítését a Kodi-on).

Gyors keresést végeztünk a Poseidon kiegészítő mellett, amely a Kodil adattár része, és megállapítottuk, hogy a Saturday Night Life mind a 44 évadja elérhető. A fájlok úgy néztek ki, hogy jó állapotban vannak. Vessen egy pillantást a legjobb Kodi-kiegészítők listájára, ahol további javaslatokat talál.

how-to-watch-szombat éjjel-live-kodi

Ne feledje, hogy ha a Kodi-t használja a Saturday Night Live közvetítéséhez, akkor azt egy torrent segítségével csinálod. Ezért azt javasoljuk, hogy használjon VPN-t, mivel a torrenting során személyazonosságának árnyékolása kötelező. 

Noha nem tudod legyőzni az ExpressVPN-t, a CyberGhost is megfelelő választás. Elolvashatja a CyberGhost áttekintést, hogy kiderül-e Önnek, vagy megnézheti a legjobb VPN-t a Kodi roundup-ra a további lehetőségek megtekintéséhez.

Végső gondolatok 

Remélhetőleg segítettünk abban, hogy megtalálják a Saturday Night Live javításának módját, bárhol is él. Függetlenül attól, hogy utolérjék a legfrissebb epizódot, vagy csak nézzék meg kedvenceidet, erre számos mód van.. 

Legtöbben utálunk fizetni olyan értelemben, amit ingyen kaphatunk, de csak ne feledjük, hogy ezek közül a módok közül néhány kockázatos. Elvégezheti az Amazon Prime Video feliratkozás egyszerű útját. 

Ennek ellenére elháríthatja a kockázatok egy részét egy jó víruskereső és a legjobb VPN-ek használatával. Kiemelkedő biztonságának és számos funkciójának köszönhetően az ExpressVPN-t ajánljuk. Plusz egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, így az első kipróbálásával nem veszíthet veszteség.

Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban, ha javasol egy másik módszert a Saturday Night Live online nézéséhez. Vessen egy pillantást más szórakoztató cikkekre is. Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map