Hogyan nézhetjük a munka munkatársait 2020-ban: a munka elkerülése, amerikai stílus

A Workaholics egy amerikai vígjáték, amelyet 2011-ben mutattak be. Gyorsan népszerűvé vált, összesen hét szezonban zajlik, és minden epizód tele van nevetéssel. Akár új rajongója vagy a show, akár újból megnézheti kedvenc pillanatait, ez az útmutató bemutatja, hogyan kell online nézni a Workaholics-t..


Bárki számára, aki még nem látta a műsort, három srácról szól, akik együtt élnek, együtt dolgoznak, és ami a legfontosabb: együtt bulizni. Napjait unalmas munkáikban tölti, a lehető legkevesebb munkát végezve, miközben bulizni terveznek. A srácok bajmágnesek, és bajt hoznak bárhová is.

Kedvenc oroszláncskánknak az útja véget ért 2017-ben. A hetedik szezon befejezésekor olyan sokáig elmondtunk Blake-nek, Adamnek és Andersnak, és elbúcsúztunk pártoló életmódjukról. Mivel a Workaholics-t már nem jelenítik meg a tévében, egy kis árokban kellett foglalnunk, hogy megtaláljuk, de rengeteg lehetőséget találtunk arra, hogy online nézhesse.

Hogyan nézhetjük online a munkamániumokat

Hulu gyűjteménye mind a 86 munkamániás epizódot tartalmazza. A nézéshez azonban havi előfizetést kell fizetnie, bár a Hulu ingyenes próbaidőszakot kínál. 

how-to-watch-munkamániások-hulu

A Hulu azonban csak az államokban érhető el, tehát ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor virtuális magánhálózatot kell használnia az online tartózkodási hely megváltoztatására. Ebben segíthet az Egyesült Államok IP-címének beszerzéséről szóló útmutatónk, valamint a Hulu VPN-re vonatkozó legjobb útmutatónk.. 

Ha azonban inkább a gyors javítást szeretné, javasoljuk az ExpressVPN-t. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amely hamisítja a helyét, gyors sebességet és korlátlan sávszélességet biztosít. Ez az egyik leggyorsabb VPN-válogatásunk, valamint a streaming legjobb VPN-je is. Olvassa el az ExpressVPN áttekintését további részletekért.

how-to-watch-munkamániás-amazon-prime-video

Az Amazon Prime Video egy másik módszer, amellyel online nézheti a Workaholics-ot. A miniszterelnökré válás nélkül a díjmentesen hozzáférhet a műsorokhoz. Ha úgy dönt, hogy nem akarja tagságát, akkor külön epizódokat vásárolhat 2,99 USD-tól, valamint teljes szezonokat 19,99 USD-tól.. 

Ha úgy találja, hogy blokkolja az Amazon Prime Video-t vagy annak tartalmát, akkor az Amazon Prime Video legjobb VPN-útmutatójában néhány dedikált javaslat található.

how-to-watch-munkamániások-VUDU

Körülnézés után rájöttünk, hogy a Vudu a Workaholics szolgáltatásokat is kínálja. A Vudu nagyon egyszerű és egyetlen epizódot kínál 1,99 USD-tól, valamint teljes szezonokat kínál 14,99 USD-tól.

how-to-watch-munkamániás-google-play

A Google Play-et felvesszük a listába, mivel haladhat előre, és egy sorozatban megvásárolhatja az egész sorozatot. Ez 49,99 USD-t fog fizetni, de ha ez túl sok költeni egy menetben, akkor külön-külön szezonokat árusítanak 18,99 USD-ért, és epizódokat 1,99 USD-ért. Nem minden epizódot lehet külön megvásárolni. 

how-to-watch-munkamániások-itunes

Mivel beépítettük a Google-t, az csak helyes, ha megemlítjük az Apple-t. A Workaholics az iTunes könyvtárban érhető el, és egyetlen szezononként 24,99 dollárba kerül.

Nézze meg a munka munkatársait ingyen

Ha nem érzi magát fizetni, akkor szerencséje van, mivel olyan webhelyeket találtunk, amelyek ingyenesen mutatják be. A PutLocker egy ingyenes streaming oldal, amelynek hatalmas könyvtári gyűjteménye van. Könnyen megtaláltuk az összes munkamániás epizódot, és jó állapotban voltak. 

how-to-watch-munkamániások-putlocker

Couchtunerre is néztünk. A PutLockerhez hasonlóan, itt van egy nagy filmek és TV-műsorok könyvtára is, amelyek közül választhat. Miután gyorsan beírtuk a keresősávba, egy-hét szezonban üdvözöltünk minket.

how-to-watch-munkamániások-couchtuner

Fel kell figyelmeztetnünk azonban, hogy ezekre a webhelyekre spam jellegű felbukkanó hirdetések vannak feltöltve, amelyek készen állnak a készülék megfertőzésére. Ráadásul számos copycat-oldal állítja, hogy ugyanaz. Ha hasonló oldalakat fog használni, akkor azt javasoljuk, hogy telepítsék az egyik legjobb felbukkanó blokkolót, valamint egy víruskeresőt, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsák..

Workaholics Torrent

A torrent oldalak egy olyan módszer, amellyel megnézhetik azokat a műsorokat, amelyek már nem vannak a levegőben. A The Pirate Bay gyors keresésével visszatértek a Workaholics hétvégi szezonjai, így megtekintheti a legkorábbi epizódokat, akár a legfrissebbekig is..

how-to-watch-munkamániás-the-kalóz-öbölben

Vannak alternatív torrent oldalak is, így kiválaszthatja a saját útvonalát. Ne felejtsd el, hogy a torrent letöltésnek is van hátránya. A fájlokat rosszindulatú programok és vírusok tölthetik fel, tehát ez egy jó ok az antivírus telepítésére.

Felhívjuk figyelmét, hogy ingyenes tartalom streamingje vagy torrentje során valószínűleg szerzői jogvédelem alatt áll, és az anyag felhasználásával megsérti a törvényt. A végső döntés rajtad múlik, de tudatában kell lennünk.

Segíthet magának, ha elrejti IP-címét, és az árnyékban tartja magát. Ezt megteheti VPN használatával. Ebben az esetben javasoljuk a NordVPN-t, mivel kiváló a biztonsága és az egyéni peer-to-peer szerverek, így ez a torrenting egyik legjobb VPN-je. A NordVPN áttekintésünk részletesebb részleteket mutat. 

Folyamatosan megemlítjük az antivírusok telepítését az online veszélyek elkerülése érdekében, és javasoljuk a Bitdefender telepítését, mivel ezt a legjobb víruskereső szoftvert tartjuk számunkra. Valós időben védelmet nyújt Önnek, de bővebben a Bitdefender Antivirus ismertetőnkben olvashat.

Nézze meg a Munkaügyi dolgokat a Kodi-n

A Kodi az elmúlt években egyre népszerűbb lett, és láthatjuk, miért. Ha nem tudod, hogy mi a Kodi, akkor egy nyílt forráskódú szoftver, amely képes a tévét és a filmeket a tárolókon keresztül közvetíteni. Használhatja azt a médiakönyvtár tárolására is.

A Kodi a legtöbb eszközön könnyen telepíthető, és az induláshoz olvassa el a Kodi útmutatónkat. Maga a Kodi legális, és a tartalomhoz a legjobb Kodi-tárházak és kiegészítők telepítésével férhet hozzá.. 

Vessen egy pillantást a Poseidon kiegészítőre, amelyet a Kodil repo-ban szerezhet, és megtaláltuk a munkamániák mind a hét évszakát. Ha Poseidon nem rendelkezik azzal, amit akar, akkor ne aggódjon. Rengeteg más közül választhat, amint azt a Kodi kiegészítő kiegészítő listánk is láthatja.

how-to-watch-munkamániások-kodi

Amikor a Kodi-t használja a Workaholics közvetítéséhez, akkor ezt egy torrenten keresztül csinálod. Egyedül emiatt javasoljuk a VPN telepítését. Az illegális adatfolyamok nélkülözhetetlen a személyazonosság figyelmen kívül hagyása. 

Legfontosabb választásunk az ExpressVPN, de a CyberGhost is megfelelő választás. Olvassa el a CyberGhost áttekintést vagy nézze meg a Kodi útmutatójának legjobb VPN-ét, amely további lehetőségeket kínál.

Végső gondolatok 

Függetlenül attól, hogy kiválasztja az egyik javaslatunkat, vagy saját útvonalát választja, hogy online nézze a Munkamániákat, reméljük, hogy lépést tettünk a helyes irányba.

Ha azt tervezi, hogy egyszerű útvonalon indul, csak ingyenesen streaming-el, először ellenőrizze, hogy vírusvédelemmel és VPN-sel védett-e. Nem verheti le az ExpressVPN-t, mivel kiváló biztonsággal rendelkezik, és kiváló választás streaminghez. Ráadásul a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával nem hibázhat.

Ha bármilyen javaslata van arról, hogyan nézheti meg a Workaholics internetet, akkor tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Amíg itt vagy, miért ne nézzen meg más szórakoztató cikkeket is? Mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map